American Girls po raz...IX - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-26, 11:50   #1951
201704051255
Konto usunięte

Dot.: American Girls po raz...IX

ja uzywalam i najlepiej znosilam toleriane la roche, wszystkei hipermarketowce wysuszaly mnie na wior i az pekala mi skora, teraz mam lipikar sydnet la roche, nie polecam, cuchnie... i lipikar surgras, idzie wytrzymac, pachnie niezbyt swiezymi kwiatami, myslalam tez czy nie kupic avene cold cream zelu do mycia, chyba wychodzi taniej, bo duze opakowanie
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 12:10   #1952
vadi
*sportaddict*

ja już myję twarz tylko mleczkiem, ostatnio też olejkiem kokosowym - zwilżam twarz, olejek na wacik i jazda chociaż czytałam, że u niektórych olejek może zapychać, ale póki co jest ok, skóra mięciuteńka i nawilzona
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 12:26   #1953
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość

są ok (no, moze nie w oleju ) i boskie na włosy
tzn. nie kładzione na wlosy, tylko jedzone, na włosy
leżę i kwiczę

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość

Nie, no to ja powiem jak normalnie się ściąga - obcina sie gilotynką, a resztę spiłowywuje Ale takie piłowanie niszczy paznokcia, wiec ja wolę sobie podważyć tipsa i oderwać A że jest odrosnięty odchodzi łatwo, a właściwie sam odpada
Ja sobie przypomnę jak rok temu sciągałam tipsy i jakie maiałam paznokcie, to masakra!! Rok dochodziły do siebie...a teraz z nowu zakładam na wesele, ale chyba nie na długo, bo nie chcę znowu mieć miękkich, rozdwojonych i łamliwych paznokci

Cytat:
ja już myję twarz tylko mleczkiem, ostatnio też olejkiem kokosowym - zwilżam twarz, olejek na wacik i jazda chociaż czytałam, że u niektórych olejek może zapychać, ale póki co jest ok, skóra mięciuteńka i nawilzona
ja używam płynu micelarnego, teraz mam La Roche Posay, ale nie jestem zadowolona, wolę Biodermę, jest bardziej wydajna
Stary 2009-02-26, 12:36   #1954
Nicole the Blonde
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
Ja sobie przypomnę jak rok temu sciągałam tipsy i jakie maiałam paznokcie, to masakra!! Rok dochodziły do siebie...a teraz z nowu zakładam na wesele, ale chyba nie na długo, bo nie chcę znowu mieć miękkich, rozdwojonych i łamliwych paznokci
podobno paznokcie z fiberglassu sa dobre do okazyjnego zalozenia (np na sylwka, wesele) trzymaja sie dlugo ale po zdjeciu nie ma sie takich masakrycznych paznokci, ale ja ich nigdy nie mialam wiec sie nie wypowiem

mmmmm u mnie w piekarniku wlasnie wlasnorecznie zrobiona pizza sie piecze
Nicole the Blonde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 12:41   #1955
vadi
*sportaddict*

uwielbiam żelowego frencza, moje naturalne paznokcie nigdy nie wyglądaja tak dobrze, wygoda też jest ogromna, tylko nie wiem jak sobie poradzić z miejscem od spodu, w którym kończy się naturalny paznokieć - zwykle prędzej czy później robi się tam małe rozwarstwienie, miedzy paznokciem a żelem/tipsem i zawsze się boję, że mi tam się jakis syf zalęgnie :/ a podkleić chyba tego nie ma jak, ew. zalać klejem?

wklejam obrazek poglądowy (widok od spodu palca)
  • różowe-nat. paznokieć
  • zielone - tips
  • niebieska linia - miejsce przejścia, o którym mówię :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg paz.jpg (12,6 KB, 34 załadowań)

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-26 o 12:42
Stary 2009-02-26, 12:46   #1956
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
uwielbiam żelowego frencza, moje naturalne paznokcie nigdy nie wyglądaja tak dobrze, wygoda też jest ogromna, tylko nie wiem jak sobie poradzić z miejscem od spodu, w którym kończy się naturalny paznokieć - zwykle prędzej czy później robi się tam małe rozwarstwienie, miedzy paznokciem a żelem/tipsem i zawsze się boję, że mi tam się jakis syf zalęgnie :/ a podkleić chyba tego nie ma jak, ew. zalać klejem?

• różowe-nat. paznokieć
  • zielone - tips
rysunek boski ja jak miałam żelki to też tego nienawidziłam jak było już widać mi moje paznokcie, zastawiam się czy nie można jakoś ich od spodu obciąć, tzn, czy stylistka nie może czegoś takiego zrobić
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 12:48   #1957
Czekolada83
BAN stały

vadi slonce, ze jestem pusta to nie musze tlumaczyc sie z glupoty i sensu moich pytan

wieeeeeeeec.............. ....................

tak wracajac do bialka ktore sie latwo rozklada co bys polecala, wiem ze to kura i ryby, ale jak to i z czym laczyc zeby sie najesc i nie utyc i zeby sie rozlozylo ladnie?
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 12:48   #1958
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
rysunek boski ja jak miałam żelki to też tego nienawidziłam jak było już widać mi moje paznokcie, zastawiam się czy nie można jakoś ich od spodu obciąć, tzn, czy stylistka nie może czegoś takiego zrobić
a palec ma żółtaczkę, jakby ktoś się zastanawiał

no właśnie, co z tym miejscem paskudnym :/ bo ciężko coś z nim zrobić, aż podrośnie się zrówna z żelem, zeby nie wyglądało to trochę brudasowato

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-26 o 12:51
Stary 2009-02-26, 12:50   #1959
Czekolada83
BAN stały

wysle mi ktos hello beyonce na maila??
zuzia.soczek@interia.pl
Stary 2009-02-26, 12:51   #1960
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
vadi slonce, ze jestem pusta to nie musze tlumaczyc sie z glupoty i sensu moich pytan

wieeeeeeeec.............. ....................

tak wracajac do bialka ktore sie latwo rozklada co bys polecala, wiem ze to kura i ryby, ale jak to i z czym laczyc zeby sie najesc i nie utyc i zeby sie rozlozylo ladnie?
kochana, kto Cię tak zrozumie, jak drugi pustak?

no więc najlepiej z niskowęglowodanowymi dodatkami np. warzywa, owoce itp., najlepiej jest w ogóle jeść produkty o niskim IG, listę masz np. tu: http://zdrowezywienie.w.interia.pl/glikemiczny.htm
Stary 2009-02-26, 12:56   #1961
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nicole the Blonde Pokaż wiadomość

mniam, zazdroszczę...u mnie pizzę robi tylko Tż, jemu wychodzi najlepiej a ja przynajmniej mam jeden dzień wolnego w gotowaniu

Cytat:
uwielbiam żelowego frencza, moje naturalne paznokcie nigdy nie wyglądaja tak dobrze, wygoda też jest ogromna
oj tak, mi się strasznie podoba french, jest bardzo delikatny, poza tym nie trzeba się martwić o malowanie paznokci w przypadku tipsów, gorzej tylko jak coś odpadnie a wizyta umówiona za kilka dni dopiero
Stary 2009-02-26, 13:00   #1962
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nicole the Blonde Pokaż wiadomość
podobno paznokcie z fiberglassu sa dobre do okazyjnego zalozenia (np na sylwka, wesele) trzymaja sie dlugo ale po zdjeciu nie ma sie takich masakrycznych paznokci, ale ja ich nigdy nie mialam wiec sie nie wypowiem

u mnie tez! u mnie tez! tyle, ze mama robila
Stary 2009-02-26, 13:00   #1963
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
kochana, kto Cię tak zrozumie, jak drugi pustak?

no więc najlepiej z niskowęglowodanowymi dodatkami np. warzywa, owoce itp., najlepiej jest w ogóle jeść produkty o niskim IG, listę masz np. tu: http://zdrowezywienie.w.interia.pl/glikemiczny.htm
aaaaa no nie pomyslalam o tym ze ty tez pusta jestes

juz czytam!
dziekuje
Stary 2009-02-26, 13:02   #1964
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
a nie można ich jakoś rozpuścić ? - tak jak to z akrylami
Ale to wyżre Ci też naturalny paznokieć
Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
no ja jakos tam sobie podwazam tez zawsze pilniczkiem czy czymkolwiek najdluzej mialam 2 i pol tygodnia pazury, nie wygladaly jeszcze zle, ale gdzieniegdzie powietrze podeszlo i juz nie wytrzymywalam i podwazalam...
Moje obecne mają ponad 6 tygodnii I nic się nie zapowietrza Ale dziś w końcu będą nówki
Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
patrzcie dziewczyny zrobily mnie "na czarno" co o tym sadzicie?;p;p

obok w wersji blond;p;p
Mi sie podoba i czarny i blond
Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Dzewczyny ale dzis beznadizeny dzien Smutno mi strasznie nawet nie mm powodu , przytulilabym sie ale nie mam do kogo : Chcialabym zasnąć wtulona w Tz obudzic sie w całkiem innym świecie niz ten . Nawroty depresji chyba mam . Wogoe to napisałam Tz na gg niemiłą wiadomość bo sie wkurzylam ze sie nie obacyzmy w wekend a to nie jego wina .
I mam wyruty sumienia o tą impreze wczorajszą

Wogole w tamtym roku mialam chyba depresje bo wtedy to byla masakra myslałam tylko o tym kiedy wejść po auto A nie miałam powoów , zycie nie miało dla mnie sensu itd . Potem jakoś sama sie pozbierałam ale niestety juz nie jestem taka jak kiedyś , pełna zycia itd . Staram sie nieraz na siłę cieszyc z wszystkiego . Mam dni ze są fajne ciesze się z róznych rzeczy i wogole , a są takie ze poprostu ryczec i tyle nic mnei nei cieszy tak jak kiedys . Z głupich zakupow sie cieszylam a teraz nicm i sien ie podoba nawet jak cos sobie kupie to jest mi to obojętne
Chce być taka jak kiedys
Mi sie wydaje, że w Twoim wypadku to jednak wynika z oddalenia TŻ Na pewno ciezko Ci tak żyć bez niego i wciaż tesknić Może pokombinujcie coś by sie widywać częściej?
Choć z 2 strony do wakacji już niedaleko, więc mysl o tym

Cytat:
na szybko i niezbyt dokładnie ale coś tam widać
Mi się U. w brązach nie poodba
Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
ja mam derpresje ktorej sie nie dalo zaleczyc i tak sobie ja mam i mam.. od lat

no z tylu jak sa te dwa sciegna na dole glowy pojechalam za mocno i przesiwtuje mi skora... z przodu mam z 1 strony ukosna grzywke, a tyl te na samej gorze sa dlugosci z 5cm, a te na dole z 1cm... odpadały mi, mialam z jednej strony dlugie, a z drugiej jeża

juz mi sie nie bedzie wiecej chcialo blondynkowania oj nie...

Przed wizażem myślałam, ze tylko ja mam coś z głową I niemiłe czasem zycie, a reszta ludzi żyje w jakiejś krainie szczęśliwości Szoda tylko, że tak w realu nie potrafimy otwierać sie na innych i byc naprawdę sobą
Cytat:
jakas "pani prawnik" mi wygraża na szafie..
ludzie sa "specyficzni"

podobno nieumiejetnosc, niemoznosc cieszenia sie, to zwykla cholerna chemia w mozgu, ktora sie poprzestawiala i trudno ja przywrocic na odpowiedni poziom
Dlatego warto brac leki Po co się meczyć, skoro można ustablizowac tą chemię w mózgu?
Cytat:

• różowe-nat. paznokieć
  • zielone - tips
Kosmetyczki to podklejają albo robią frezarką Ja neistety nie mam frezarki

Dziś ide robic moje 1 w życiu żelki Trzymajcie kciuki, bo boję się co to wyjdzie
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 13:03   #1965
201704051255
Konto usunięte

mnie olejki zapychaja, nawet oliwka hipp, nie moge jej stosowac ani na buzie, ani na dekolt, bo mam wysyp krostek :/

szybkowchlanialne bialko, to chyba po prostu mięcho
a wolnowchlanianle nabiał (mleko, jaja twarogi)

kurak chyba namniej tlusty i ja lacze z weglami - ryzem (zreszta nie mam wyjscia, nic inengo nie trawie), ale to podobno swietne polaczenie

miska oj wiem o czym mowisz.. tez miewalam syndrom "tylko ja mam źle, tylko mnie sie to przeytrafia", az zobaczylam, jak chore sytuacje mialo wielu znajomych np w domu, o zwiazkach juz nie wspominajac, ale wtedy znowu uderza czlowieka straszny bezsens, jesli wielu,a lbo wiekszosc ma spieprzone zycie, to na czym sie ten swiat i ludzkosc w ogole opiera jak sobie nawzajem tworzymy piekło
a z ta chemia nie tak latwo, bo neuroprzekaznikis a od siebie zalezne, jak jakis lek podnosi poziom jednego, to obniza drugiego.. a po odstawieniu wszystko lubi wracac do starej, zlej normy
no ale ja mam te psychotropy dostac na swoje problemy z trawieniem, a glowe tak przy okazji (chociaz nie powiem, cieszy mnie to)

wlasnie... bylam w 4 miejscach i nigdzie nie robia zelowych... a u nog to juz w ogole
czy ja na wsi mieszkam?

Edytowane przez 201704051255
Czas edycji: 2009-02-26 o 13:08
Stary 2009-02-26, 13:03   #1966
vadi
*sportaddict*

Miśko, a co robią tą frezarką? Spiłowuja to?

Mi też U. się podoba najbardziej w blondzie

Cytat:
aaaaa no nie pomyslalam o tym ze ty tez pusta jestes

juz czytam!
dziekuje
że niby jestem mniej pusta, tak? że niby gorsza???

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-26 o 13:04
Stary 2009-02-26, 13:03   #1967
Czekolada83
BAN stały

no to np robie sobie salatke np z tunczykiem (a co z tluszczem w tuna?) dodaje pomidora, salate i jakies tam inne o niskim IG (najlepiej byloby jesc cebule i czosnek..) i nie odlozy sie nic z tego nawet jak zjem to o 21:00??
Stary 2009-02-26, 13:05   #1968
vadi
*sportaddict*

Cytat:
no to np robie sobie salatke np z tunczykiem (a co z tluszczem w tuna?) dodaje pomidora, salate i jakies tam inne o niskim IG (najlepiej byloby jesc cebule i czosnek..) i nie odlozy sie nic z tego nawet jak zjem to o 21:00??
spokojna głowa, pomidor i sałata napewno Ci sie nie odłożą
ale tuńczyk powinien być w sosie własnym.
Stary 2009-02-26, 13:10   #1969
neheszta
Zakorzenienie

Siema dziewczyny, mam pytanie jak wam się podobają buciki które ma Doda na reklamie big stara? http://www.plotek.pl/plotek/51,79592,6311483,Doda_w_k ampanii_Big_Stara.html?i= 5
bo ostatnio widziałam podobne w sklepie (nawet znacznie ładniejsze) i się zastanawiam czy je kupić, no i oczywiście czy są AG
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 13:11   #1970
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
spokojna głowa, pomidor i sałata napewno Ci sie nie odłożą
ale tuńczyk powinien być w sosie własnym.
taaaaaaaaaaaaaaaaaak????? ?????????
rewelacja
od dzisiaj jem na kolacje takie cuda bo tak odmawiam sobie wieczornego jedzenia i marze zawsze o sniadaniu!
Stary 2009-02-26, 13:11   #1971
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Miśko, a co robią tą frezarką? Spiłowuja to?

Mi też U. się podoba najbardziej w blondzie

że niby jestem mniej pusta, tak? że niby gorsza???

Frezarka to małe wiertło I po prostu wyczyszcza, spiłowuje wszystko, tak jak np. dentysta próchnicę czy inne syfy z zęba

Mam też koleżanke, która maluje sobie paznokcie lakierem od wewnątrz np. na zielono

Pushit - ale chyba warto spróbowac z tymi lekami
Stary 2009-02-26, 13:15   #1972
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziś ide robic moje 1 w życiu żelki Trzymajcie kciuki, bo boję się co to wyjdzie
To wklej potem zdjęcie, jestem ciekawa jak wyjdą
Stary 2009-02-26, 13:15   #1973
201704051255
Konto usunięte

pewnie, tym bardziej, ze nie beda na chybil trafil podawane, a chetnie bym sie uwolnila od swoich natrectw, typu "jezu jak ty wygladasz, jestes do niczego, nic w zyciu nie osiagniesz" zreszta nie bede cale zycie jadla ryzu, bo anemie juz pewnie mam , a jedyna szansa w lekach przywracajacych prawidlowy poziom serotoniny, podobno od niskiego poziomu melatoniny (chyba) potrafia sie ludzie dusic, miec straszne problemy z przelykaniem czegokolwiek, a to taka glupota tylko..

a wlasnie, ja mam w domu taka tania wersje frezarki - tarki nie dzialaja, ale pilniczki daja rade... to juz bede wiedziala czym dziala cjak w koncu znajde kogos, kto mi zelki zrobi
Stary 2009-02-26, 13:16   #1974
vadi
*sportaddict*

Cytat:
taaaaaaaaaaaaaaaaaak????? ?????????
rewelacja
od dzisiaj jem na kolacje takie cuda bo tak odmawiam sobie wieczornego jedzenia i marze zawsze o sniadaniu!
i przy okazji metabolizm wtedy spowalnia paskudnie

Cytat:
Frezarka to małe wiertło I po prostu wyczyszcza, spiłowuje wszystko, tak jak np. dentysta próchnicę czy inne syfy z zęba
no i teraz znowu mi się chce żeli
Stary 2009-02-26, 13:17   #1975
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
To wklej potem zdjęcie, jestem ciekawa jak wyjdą
Boję sie czy wogóle wyjdą A mam zamiar zrobić dfelikatny fiolet brokat + fiolet folia + biały holograficzny kwiatek
Idę
Stary 2009-02-26, 13:18   #1976
vadi
*sportaddict*

Pushit - a rozmawialaś z jakimś lekarzem? bo ja się też zastanawiam od pewnego czasu nad wizytą, co jakiś czas zdarzają mi się ataki paniki (koszmar!!!!!!!!!!!!!! kto kiedykolwiek miał, ten wie), jestem kłębkiem nerwów po prostu, nie potrafię radzić sobie ze stresem i boję się, że to już zaszło za daleko niedawno mialam właśnie jeden z dołków i niestety zauważyłam u siebie objawy nerwicy :/

jak jest ok, to jest super, mam świetny humor itp., ale jak się posypie, to tragedia po prostu...

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-26 o 13:19
Stary 2009-02-26, 13:21   #1977
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
i przy okazji metabolizm wtedy spowalnia paskudnie

no i teraz znowu mi się chce żeli
a ser feta?? jak by wymieszac z tym tunczykiem i warzywami?
Stary 2009-02-26, 13:21   #1978
201704051255
Konto usunięte

ja mialam dlugi czas tak, ze jak tzta nie bylo wieczorami, albo nie nocowal u mnie to sie czegos balam, ale nie wiem czego, ze stanie sie cos zlego, plakalam, bylo mi smutno... przeszlo jakos
biora mnie na diagnostyke w pn do szpitala, gastrologia ma jak widac sporo wspolnego z psychiatria..
a leki proponowala mi juz kiedys moja pani psycholog, ale jak mi zaproponowala pobyt w szpitlu, to podziekowalam, oddzial mlodziezowy byl super, ale dla doroslych... brr
Stary 2009-02-26, 13:24   #1979
vadi
*sportaddict*

Cytat:
a ser feta?? jak by wymieszac z tym tunczykiem i warzywami?
zaraz dostanę ślinotoku

feta jest super, tylko dość tłusta, poszukaj tej o niskim%

Cytat:
ja mialam dlugi czas tak, ze jak tzta nie bylo wieczorami, albo nie nocowal u mnie to sie czegos balam, ale nie wiem czego, ze stanie sie cos zlego, plakalam, bylo mi smutno... przeszlo jakos
biora mnie na diagnostyke w pn do szpitala, gastrologia ma jak widac sporo wspolnego z psychiatria..
a leki proponowala mi juz kiedys moja pani psycholog, ale jak mi zaproponowala pobyt w szpitlu, to podziekowalam, oddzial mlodziezowy byl super, ale dla doroslych... brr
ja miałam ostatnio przez moje jazdy z pokaleczoną ręką, szwedanie po szpitalach itp. - przerażenie, nie mogłam zasnąc w nocy, miałam wrażenie, że się duszę, że zaraz coś mi się stanie, umrę, nie wiem, to nie jest racjonalne, ale ścina z nóg kiedyś zdarzalo mi się to po pigułkach yasmin, ale teraz już ich nie biorę od dawna, więc wytłumaczenia nie widzę :/
Stary 2009-02-26, 13:27   #1980
Nicole the Blonde
Raczkowanie

Cytat:
ja uwielbiam tunczyka z kukurydza i czerwona fasola z puszki pyyycha
Nicole the Blonde jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości