|
|
#1951 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: American Girls po raz...IX
ja uzywalam i najlepiej znosilam toleriane la roche, wszystkei hipermarketowce wysuszaly mnie na wior i az pekala mi skora, teraz mam lipikar sydnet la roche, nie polecam, cuchnie... i lipikar surgras, idzie wytrzymac, pachnie niezbyt swiezymi kwiatami, myslalam tez czy nie kupic avene cold cream zelu do mycia, chyba wychodzi taniej, bo duze opakowanie
|
|
|
|
#1952 |
|
*sportaddict*
|
ja już myję twarz tylko mleczkiem, ostatnio też olejkiem kokosowym - zwilżam twarz, olejek na wacik i jazda
chociaż czytałam, że u niektórych olejek może zapychać, ale póki co jest ok, skóra mięciuteńka i nawilzona
|
|
|
|
#1953 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
leżę i kwiczę Cytat:
ja używam płynu micelarnego, teraz mam La Roche Posay, ale nie jestem zadowolona, wolę Biodermę, jest bardziej wydajna
|
|
#1954 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mmmmm u mnie w piekarniku wlasnie wlasnorecznie zrobiona pizza sie piecze
|
|
|
|
|
#1955 |
|
*sportaddict*
|
uwielbiam żelowego frencza, moje naturalne paznokcie nigdy nie wyglądaja tak dobrze, wygoda też jest ogromna, tylko nie wiem jak sobie poradzić z miejscem od spodu, w którym kończy się naturalny paznokieć - zwykle prędzej czy później robi się tam małe rozwarstwienie, miedzy paznokciem a żelem/tipsem i zawsze się boję, że mi tam się jakis syf zalęgnie :/ a podkleić chyba tego nie ma jak, ew. zalać klejem?
wklejam obrazek poglądowy (widok od spodu palca) ![]()
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-26 o 12:42 |
|
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak miałam żelki to też tego nienawidziłam jak było już widać mi moje paznokcie, zastawiam się czy nie można jakoś ich od spodu obciąć, tzn, czy stylistka nie może czegoś takiego zrobić
|
|
|
|
|
#1957 |
|
BAN stały
|
vadi slonce, ze jestem pusta to nie musze tlumaczyc sie z glupoty i sensu moich pytan
![]() wieeeeeeeec.............. .................... tak wracajac do bialka ktore sie latwo rozklada co bys polecala, wiem ze to kura i ryby, ale jak to i z czym laczyc zeby sie najesc i nie utyc i zeby sie rozlozylo ladnie? |
|
|
|
#1958 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
a palec ma żółtaczkę, jakby ktoś się zastanawiał ![]() no właśnie, co z tym miejscem paskudnym :/ bo ciężko coś z nim zrobić, aż podrośnie się zrówna z żelem, zeby nie wyglądało to trochę brudasowato
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-26 o 12:51 |
|
|
|
|
#1959 |
|
BAN stały
|
wysle mi ktos hello beyonce na maila??
zuzia.soczek@interia.pl |
|
|
|
#1960 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() no więc najlepiej z niskowęglowodanowymi dodatkami np. warzywa, owoce itp., najlepiej jest w ogóle jeść produkty o niskim IG, listę masz np. tu: http://zdrowezywienie.w.interia.pl/glikemiczny.htm |
|
|
|
|
#1961 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja przynajmniej mam jeden dzień wolnego w gotowaniu ![]() Cytat:
|
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle, ze mama robila
|
|
#1963 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() juz czytam! dziekuje
|
|
|
|
|
#1964 | ||||||
|
BAN stały
|
Ale to wyżre Ci też naturalny paznokieć
Cytat:
I nic się nie zapowietrzaCytat:
![]() Cytat:
Na pewno ciezko Ci tak żyć bez niego i wciaż tesknić![]() Choć z 2 strony do wakacji już niedaleko, więc mysl o tym ![]() Mi się U. w brązach nie poodba Cytat:
Przed wizażem myślałam, ze tylko ja mam coś z głową I niemiłe czasem zycie, a reszta ludzi żyje w jakiejś krainie szczęśliwości Szoda tylko, że tak w realu nie potrafimy otwierać sie na innych i byc naprawdę sobą![]() Cytat:
Po co się meczyć, skoro można ustablizowac tą chemię w mózgu ?Cytat:
![]() Dziś ide robic moje 1 w życiu żelki
|
||||||
|
|
|
#1965 |
|
Konto usunięte
|
mnie olejki zapychaja, nawet oliwka hipp, nie moge jej stosowac ani na buzie, ani na dekolt, bo mam wysyp krostek :/
szybkowchlanialne bialko, to chyba po prostu mięcho a wolnowchlanianle nabiał (mleko, jaja twarogi) kurak chyba namniej tlusty i ja lacze z weglami - ryzem (zreszta nie mam wyjscia, nic inengo nie trawie), ale to podobno swietne polaczenie miska oj wiem o czym mowisz.. tez miewalam syndrom "tylko ja mam źle, tylko mnie sie to przeytrafia", az zobaczylam, jak chore sytuacje mialo wielu znajomych np w domu, o zwiazkach juz nie wspominajac, ale wtedy znowu uderza czlowieka straszny bezsens, jesli wielu,a lbo wiekszosc ma spieprzone zycie, to na czym sie ten swiat i ludzkosc w ogole opiera jak sobie nawzajem tworzymy piekło a z ta chemia nie tak latwo, bo neuroprzekaznikis a od siebie zalezne, jak jakis lek podnosi poziom jednego, to obniza drugiego.. a po odstawieniu wszystko lubi wracac do starej, zlej normy no ale ja mam te psychotropy dostac na swoje problemy z trawieniem, a glowe tak przy okazji (chociaz nie powiem, cieszy mnie to) wlasnie... bylam w 4 miejscach i nigdzie nie robia zelowych... a u nog to juz w ogole czy ja na wsi mieszkam?
Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-02-26 o 13:08 |
|
|
|
#1966 | |
|
*sportaddict*
|
Miśko, a co robią tą frezarką? Spiłowuja to?
Mi też U. się podoba najbardziej w blondzie Cytat:
![]()
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-26 o 13:04 |
|
|
|
|
#1967 |
|
BAN stały
|
no to np robie sobie salatke np z tunczykiem (a co z tluszczem w tuna?) dodaje pomidora, salate i jakies tam inne o niskim IG (najlepiej byloby jesc cebule i czosnek..) i nie odlozy sie nic z tego nawet jak zjem to o 21:00??
|
|
|
|
#1968 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ale tuńczyk powinien być w sosie własnym. |
|
|
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
Siema dziewczyny, mam pytanie jak wam się podobają buciki które ma Doda na reklamie big stara? http://www.plotek.pl/plotek/51,79592,6311483,Doda_w_k ampanii_Big_Stara.html?i= 5
bo ostatnio widziałam podobne w sklepie (nawet znacznie ładniejsze) i się zastanawiam czy je kupić, no i oczywiście czy są AG ![]() |
|
|
|
#1970 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1971 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I po prostu wyczyszcza, spiłowuje wszystko, tak jak np. dentysta próchnicę czy inne syfy z zęba![]() Mam też koleżanke, która maluje sobie paznokcie lakierem od wewnątrz np. na zielono ![]() ![]() Pushit - ale chyba warto spróbowac z tymi lekami
|
|
|
|
|
#1972 |
|
Wtajemniczenie
|
To wklej potem zdjęcie, jestem ciekawa jak wyjdą
|
#1973 |
|
Konto usunięte
|
pewnie, tym bardziej, ze nie beda na chybil trafil podawane, a chetnie bym sie uwolnila od swoich natrectw, typu "jezu jak ty wygladasz, jestes do niczego, nic w zyciu nie osiagniesz" zreszta nie bede cale zycie jadla ryzu, bo anemie juz pewnie mam
, a jedyna szansa w lekach przywracajacych prawidlowy poziom serotoniny, podobno od niskiego poziomu melatoniny (chyba) potrafia sie ludzie dusic, miec straszne problemy z przelykaniem czegokolwiek, a to taka glupota tylko..a wlasnie, ja mam w domu taka tania wersje frezarki - tarki nie dzialaja, ale pilniczki daja rade... to juz bede wiedziala czym dziala cjak w koncu znajde kogos, kto mi zelki zrobi |
|
|
|
#1974 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1975 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1976 |
|
*sportaddict*
|
Pushit - a rozmawialaś z jakimś lekarzem? bo ja się też zastanawiam od pewnego czasu nad wizytą, co jakiś czas zdarzają mi się ataki paniki (koszmar!!!!!!!!!!!!!! kto kiedykolwiek miał, ten wie), jestem kłębkiem nerwów po prostu, nie potrafię radzić sobie ze stresem i boję się, że to już zaszło za daleko
niedawno mialam właśnie jeden z dołków i niestety zauważyłam u siebie objawy nerwicy :/jak jest ok, to jest super, mam świetny humor itp., ale jak się posypie, to tragedia po prostu... Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-26 o 13:19 |
|
|
|
#1977 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1978 |
|
Konto usunięte
|
ja mialam dlugi czas tak, ze jak tzta nie bylo wieczorami, albo nie nocowal u mnie to sie czegos balam, ale nie wiem czego, ze stanie sie cos zlego, plakalam, bylo mi smutno... przeszlo jakos
biora mnie na diagnostyke w pn do szpitala, gastrologia ma jak widac sporo wspolnego z psychiatria.. a leki proponowala mi juz kiedys moja pani psycholog, ale jak mi zaproponowala pobyt w szpitlu, to podziekowalam, oddzial mlodziezowy byl super, ale dla doroslych... brr |
|
|
|
#1979 | |
|
*sportaddict*
|
zaraz dostanę ślinotoku
feta jest super, tylko dość tłusta, poszukaj tej o niskim% Cytat:
|
|
|
|
|
#1980 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pyyycha
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.

chociaż czytałam, że u niektórych olejek może zapychać, ale póki co jest ok, skóra mięciuteńka i nawilzona

leżę i kwiczę
A że jest odrosnięty odchodzi łatwo, a właściwie sam odpada

a palec ma żółtaczkę, jakby ktoś się zastanawiał 
I nic się nie zapowietrza
Smutno mi strasznie nawet nie mm powodu , przytulilabym sie ale nie mam do kogo :
i tak sobie ja mam i mam.. od lat