American Girls po raz...IX - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-26, 13:35   #1981
verzara
Wtajemniczenie

Dot.: American Girls po raz...IX

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Verzara, Moim zdaniem depresja to jedna z najgorszych chorób... ból można złagodzić lekami albo znosić a samotność, poczucie pustki,beznadziei sprawia,że nie jesteś sobą i jesteś jakby w innym wymiarze... ja jak miałam tego doła od tabsów coś a la depresja to mimo,że miałam Tżta itp. czułam się z tym sama... nikt nie potrafił zrozumieć,że mogę po prostu denerwować się przez pojechaniem na zajęcia tak,że nie mogę nic przełknąć (miała takie stany lękowe) albo,że nie wchodzę do marketu bo gdy stoję w kolejce to mam atak paniki.

z tym samolotem to nie jest tak,że idzie się przełamać bo to oczywiste,że jest wygodniejszy ale to jest kwestia psychiki. Ja miałam ataki lęku w miejscach gdzie muszę być i nie mogę ich opuścić ot tak sobie czyli jadący pociąg, sala wykładowa,seans w kinie.... no a samolot na dużej wysokości to już masakra...czułabym się jak w pułapce, na pewno niekomfortowo i odliczałabym minuty do końca.

Poza tym chciałabym jechać autokarem żeby po drodze zwiedzić Wenecję i Paryż... moja koleżanka tak jechała do Hiszpanii...

co do Arabów to oni mnie zniechęcają do Tunezji i Egiptu:/ ja nie jestem rasistką ale nie potrafię przełamać bariery kulturowej miedzy mną a ludzmi o innym temperamencie... już nawet Włosi, Hiszpanie mają inny sposób bycia niż "nasi faceci" są otwarci, podrywają "wprost".... mnie to odrzuca, lubię mieć dystans do nieznajomych... a Arabowie to już wogóle...gdyby mnie któryś dotknął...brrr

no i ogólnie mam straszny dystans do obcokrajowców bo paraliżuje mnie język..mogę znać angielski i umieć się dogadać ale nie odezwę się słowem bo się wstydzę,że powiem coś nie tak i mam głupi akcent...

ps. o mamo, co się dzieje na ten Szafie:/ jak bedzie moderator to może bedzie lepiej:/ niektórzy na każdą kreację, która im się nie podoba piszą : niemodne i kicz... jakby to co modne i kiczowate zależało tylko od ich gustu

Dokladnie uważam tak jak ty . Lepiej być chorym fizycznie niz na głęboką depresje . Ja wogole od kad wpadłam w ta depresje wtedy to jestem całkiem innym człowiekiem . Moje wspomnienia są podzielone : te kolorowe przed depresją i te po juz wyblakłe i szare . Choc moje zycie nie zmieniło sie na gorsze . Raczej na lepsze bo poznałam Tz . Nietety tak juz jest . Trudno jst całkowicie wrocic do stanu sprzed depresji jesli jest to wogole mozliwe . Ja często zyje w swoim swiecie w jakims innym . Często idąc ulicą czuje siej akbym nie wiem była duchem albo nikt mnei nie widział a ja była całkiem gdzie indziej . Oczywiscie teraz jest juz 100 razy lepiej niż wtedy . Jem , usmiecham sie nawet czasem chodze na imprezy staram sie zyc tak jak kiedys . Mimo ze czasem udaje ze jest normalnie . A tztowi nic nie mowie teraz . Sam widzi ze sie zmieniłam choc nigdy nie powiedział pod jakim względem . Ale ja wole cały problem chować w sobie tak jest mi lepiej .

Dzis juz mam leszy dzień . Nawet na zajęcia mi sie chce iśc . Wróciłam wlasnie na godzinke do domu Jak wroce zrobie sobie salon spa

Miska własnie do wakacji jest niedaleko . tym roku juz nic nie wykombinujemy . Wakacje mamy całe a na nastepny rok akademicki mamy zamiar mieszkac razem . Tz jesli bedzie mogl rzenesie sie tutaj na studia

Edytowane przez verzara
Czas edycji: 2009-02-26 o 13:43
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 13:37   #1982
daruniaa01
Wtajemniczenie

vadi a wlasnie co myslisz o tyc rzeczach z puszki? groszek, kukurydza, fasola?
zdrowe to? kaloryczne?

a i czy cebula taka rzucona na minutke bna odrobinke oleju zachowuje woje wlasciwosci czy tylko surowa jest ok?
daruniaa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 13:38   #1983
neheszta
Zakorzenienie

Hehe a buciki? Wiem jestem niecierpliwa bo może nawet dzisiaj bym je sobie kupiła tylko czekam na waszą opinięhttp://www.plotek.pl/plotek/51,79592...Stara.html?i=5
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 13:48   #1984
anusiuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Hehe a buciki? Wiem jestem niecierpliwa bo może nawet dzisiaj bym je sobie kupiła tylko czekam na waszą opinięhttp://www.plotek.pl/plotek/51,79592...Stara.html?i=5

za...iste:e ek:
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 13:51   #1985
kinia483
Rozeznanie

mi sie strasznie podobają

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Boskie
kinia483 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 13:59   #1986
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez daruniaa01 Pokaż wiadomość
vadi a wlasnie co myslisz o tyc rzeczach z puszki? groszek, kukurydza, fasola?
zdrowe to? kaloryczne?

a i czy cebula taka rzucona na minutke bna odrobinke oleju zachowuje woje wlasciwosci czy tylko surowa jest ok?
puszkowane warzywa są w zalewie z cukrem, więc wiadomo
a co do cebuli - nie wiem, jak szybko zachodzą w niej reacje po podgrzaniu

Nehesza - fajne
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 13:59   #1987
kiciaaa
Rozeznanie

a co powiecie na moje zachowanie? nie mozna chyba tego nazwac depresja ale jest równie ciezkie
po moim efekcie jojo waze 78 kg . nie wychodze z domu . potrafie caly dzien siedziec w pokoju i to komputer, tv , kuchnia itp.codzinnie mowie że od jutra zjem mniej no i jem od poniedzialku do piatku jest ok o to szkola to tak o jedzeniu nie mysle a w sobote taka zalamka przychodzi i jem byle co. podjadam mojego facetowi chipsy, cole , duzo jem na noc. moge nie jesc caly dzien. jem ogólnie zeby zdrowe ( tłustego nie jem , bialego chleba tez nie, z słodyczy jak juz to chipsy ) . bardzo nie lubie jesc w jakims gronie, lubie jesc jak nikt mnie nie widzi.
boje sie ze to bulimia. ale jakas dziwna bo nie chce wymiotowac tego ani brac srodkow przeczyczajacych.
mysle że na wiosne jakos uda mi sie z tego guwna wyjsc
kiciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 14:02   #1988
vadi
*sportaddict*

Kiciaa - a co jesz przez cały tydzien? Chodzisz najedzona? masz energię? Bo moze w tym tkwi przyczyna tych napadów? zwłaszcza, jeśli piszesz, że możesz nic nie jeść cały dzień - to tragiczny pomysł, organizm musi jeść, jeśli go odcinasz od jedzenia, potem rzucasz się na inne rzeczy.

a jeśli przyczyna tkwi w głowie, to wg mnie masz napady kompulsywnego jedzenia.
poczytaj:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=191420
http://pl.wikipedia.org/wiki/Jedzenie_kompulsywne
http://borderline.p2a.pl/viewtopic.php?id=438

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-26 o 14:08
Stary 2009-02-26, 14:18   #1989
nanaaaaa87
Zadomowienie

vadi o to mnie teraz przestraszylas/pocieszylas bo ja biore yasmin od pol roku...

kiciaaa mialam w tamtym roku na praktykach zajecia z dziewczynami z ED i wydaje mi sie ze jezeli utrzymuje Ci sie to dluzej niz 3 miesiace a te napady masz czesciej niz raz w tygodniu to powinnas sie zwrocic do specjalisty bo niestety wydaje mi sie tak jak vadi ze to napdady kompulsywnego jedzenia i zaburzenia laknienia...

miska pokaz koniecznie swoje pierwsze dziela!!

ja juz dzisiaj lepiej funkconuje, postanowilam skupic sie na nauce i realizacji swoich celow, boje sie tylko ze jak skoncze studia to bedzie tragedia bo nie znajde pracy w moim zawodzie i caly trud na marne...

i strasznie sie wkurzylam z tym moim planem zajec, bo dzisiaj gadalam ze znajoma ktora pracowala w reserved i mowi ze calkiem okej sie pracowalo, a ja nie moge zlozyc cv bo nie mam piatku wolnego tylko wtroek i czwartek wrrrr....

Edytowane przez nanaaaaa87
Czas edycji: 2009-02-26 o 14:23
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 14:23   #1990
vadi
*sportaddict*

Nana - ale to indywidualna reakcja organizmu, więc się nie martw ja na yasminie miałam stany depresyjne i właśnie to, inni czują się na nich super, więc jeśli czujesz się ok, to znaczy, że są dobrze dobrane dla Twojego organizmu
Stary 2009-02-26, 14:35   #1991
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
sa bardzo fajne, na Twoim miejscu kupiłabym je
Stary 2009-02-26, 14:37   #1992
unrepeatable
Zakorzenienie

U. zostanie blondynka;D;D

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 15:08   #1993
krokodylek
Raczkowanie

ale tu dziś cichutko
Stary 2009-02-26, 15:13   #1994
cytrynowa88
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to cytrynowa88

Vadi mam kolejne pytanie, czy moje sniadanie i 2 sniadanie jest ok? pewnie za malo bialka..
I sniadanie: 5 lyzek platkow owsianych zalanych mlekiem 2% + activia truskawkowa + woda z cytryna + herbatka z blonnikiem
II sniadanie: grahamka z polowa pomidorka + salatka owocowa z: jablka, pomaranczy, malego banana.
Czy to nie za duzo? Lubie takie sniadania..

cytrynowa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 15:16   #1995
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Siema dziewczyny, mam pytanie jak wam się podobają buciki które ma Doda na reklamie big stara? http://www.plotek.pl/plotek/51,79592,6311483,Doda_w_k ampanii_Big_Stara.html?i= 5
bo ostatnio widziałam podobne w sklepie (nawet znacznie ładniejsze) i się zastanawiam czy je kupić, no i oczywiście czy są AG
bardzo fajne bierz je!

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
vadi o to mnie teraz przestraszylas/pocieszylas bo ja biore yasmin od pol roku...

kiciaaa mialam w tamtym roku na praktykach zajecia z dziewczynami z ED i wydaje mi sie ze jezeli utrzymuje Ci sie to dluzej niz 3 miesiace a te napady masz czesciej niz raz w tygodniu to powinnas sie zwrocic do specjalisty bo niestety wydaje mi sie tak jak vadi ze to napdady kompulsywnego jedzenia i zaburzenia laknienia...

miska pokaz koniecznie swoje pierwsze dziela!!

ja juz dzisiaj lepiej funkconuje, postanowilam skupic sie na nauce i realizacji swoich celow, boje sie tylko ze jak skoncze studia to bedzie tragedia bo nie znajde pracy w moim zawodzie i caly trud na marne...

i strasznie sie wkurzylam z tym moim planem zajec, bo dzisiaj gadalam ze znajoma ktora pracowala w reserved i mowi ze calkiem okej sie pracowalo, a ja nie moge zlozyc cv bo nie mam piatku wolnego tylko wtroek i czwartek wrrrr....
\
ja bym i tak złożyła na Twoim miejscu, bo tam mogę naprawdę pójść Ci na rękę
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 15:16   #1996
vadi
*sportaddict*

za dużo napewno nie, w IIś. nie ma faktycznie białka, w I też nie za dużo, ale rano więcej węgli jest ok
Stary 2009-02-26, 15:27   #1997
cytrynowa88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
za dużo napewno nie, w IIś. nie ma faktycznie białka, w I też nie za dużo, ale rano więcej węgli jest ok
No to looz

Co do wczorajszego co taka podekscytowana bylam Moj szwagier zaklada swoj maly biznes i ja mu w tym bede pomagac. Poki co zajme sie troche reklama a pozniej praca fizyczna. Otwiera myjnie samochodowa. To nie jest moja wymarzona praca ale zawsze praca poki co szukam na allegro jakis seksi rozowych kaloszy hehehe
Od czegos trzeba zaczac. Moim zdanem taka praca wcale nie hanbi. Mam wyzsze ambicje, ale jeszzce teraz jestem w trakcie studiow. Moj dochod jest jedynie ze stypendium. Zawsze przyda sie troszke wiecej. Tym bardziej ze chcialabym we wakacje gdzies wyjechac Zobaczymy jak to bedzie, narazie sie ciesze

Stary 2009-02-26, 15:33   #1998
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cytrynowa88 Pokaż wiadomość
No to looz

Co do wczorajszego co taka podekscytowana bylam Moj szwagier zaklada swoj maly biznes i ja mu w tym bede pomagac. Poki co zajme sie troche reklama a pozniej praca fizyczna. Otwiera myjnie samochodowa. To nie jest moja wymarzona praca ale zawsze praca poki co szukam na allegro jakis seksi rozowych kaloszy hehehe
Od czegos trzeba zaczac. Moim zdanem taka praca wcale nie hanbi. Mam wyzsze ambicje, ale jeszzce teraz jestem w trakcie studiow. Moj dochod jest jedynie ze stypendium. Zawsze przyda sie troszke wiecej. Tym bardziej ze chcialabym we wakacje gdzies wyjechac Zobaczymy jak to bedzie, narazie sie ciesze
koniecznie różowe kaloszeprzynajmniej będziesz miała kasę na swoje wydatkia to zawsze dobrzeja życzę Ci powodzenia
Stary 2009-02-26, 15:40   #1999
cytrynowa88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
koniecznie różowe kaloszeprzynajmniej będziesz miała kasę na swoje wydatkia to zawsze dobrzeja życzę Ci powodzenia
Dziekuje

Stary 2009-02-26, 16:12   #2000
krokodylek
Raczkowanie

trochę zdjęć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0061467afp.jpg (27,5 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0061470afp.jpg (34,4 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0100458_ap.jpg (37,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0117140_afp.jpg (23,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0161259_AP.jpg (30,4 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0184644_ap.jpg (50,1 KB, 33 załadowań)
Stary 2009-02-26, 16:12   #2001
krokodylek
Raczkowanie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ap_2fashion_rocks_concert.jpg (32,0 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg aTeriHatcher43_.jpg (22,4 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Axami_3.jpg (66,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Topclassic_03.jpg (36,3 KB, 13 załadowań)
Stary 2009-02-26, 16:13   #2002
krokodylek
Raczkowanie

Vadi jaki av
Stary 2009-02-26, 16:13   #2003
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
ja już myję twarz tylko mleczkiem, ostatnio też olejkiem kokosowym - zwilżam twarz, olejek na wacik i jazda chociaż czytałam, że u niektórych olejek może zapychać, ale póki co jest ok, skóra mięciuteńka i nawilzona
Ja myję oliwką Hipp i jest ok

Cytat:
Kiciaa - a co jesz przez cały tydzien? Chodzisz najedzona? masz energię? Bo moze w tym tkwi przyczyna tych napadów? zwłaszcza, jeśli piszesz, że możesz nic nie jeść cały dzień - to tragiczny pomysł, organizm musi jeść, jeśli go odcinasz od jedzenia, potem rzucasz się na inne rzeczy.

poczytaj:
Ojej, ja chyba tez mam coś takiego Bardzo często w ciągu dnia nic nie jem bo nie odczuwam głodu, ale czasami jak zacznę to zjadłabym wszystko co nawinie się pod ręce potem często towarzyszą mi wyrzuty sumienia

Ktoś pisał o jakiś proteinach do picia
Śniło mi się to dzisiaj

No i byłam u fryzjera. Trochę ściachał mi włosów, ale z tyłu za zapięcie stanika sięgają więc nie jest najgorzej
Kupiłam też Seboradin Lotion Teraz trzeba dobrze zadbać o zdrowe włosy które zostały
Stary 2009-02-26, 16:18   #2004
kiciaaa
Rozeznanie

dziewczyny doradzicie mi ?? nie wiem czy z biala czy czarna tarcza kupic to cudenko ( mam na mysi zegarek z czarnym paskiem )

http://allegro.pl/item564180032_wale...onie_doda.html

http://allegro.pl/item561004778_zega...yrkoniami.html

Edytowane przez kiciaaa
Czas edycji: 2009-02-26 o 16:27
Stary 2009-02-26, 16:19   #2005
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiciaaa Pokaż wiadomość

dziewczyny doradzicie mi ?? nie wiem czy z biala czy czarna tarcza kupic to cudenko ( mam na mysi zegarek z czarnym paskiem )

:conf used:
mi sie bardziej z bialym paskiem podoba;D

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 16:19   #2006
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Dokladnie uważam tak jak ty . Lepiej być chorym fizycznie niz na głęboką depresje . Ja wogole od kad wpadłam w ta depresje wtedy to jestem całkiem innym człowiekiem . Moje wspomnienia są podzielone : te kolorowe przed depresją i te po juz wyblakłe i szare . Choc moje zycie nie zmieniło sie na gorsze . Raczej na lepsze bo poznałam Tz . Nietety tak juz jest . Trudno jst całkowicie wrocic do stanu sprzed depresji jesli jest to wogole mozliwe . Ja często zyje w swoim swiecie w jakims innym . Często idąc ulicą czuje siej akbym nie wiem była duchem albo nikt mnei nie widział a ja była całkiem gdzie indziej . Oczywiscie teraz jest juz 100 razy lepiej niż wtedy . Jem , usmiecham sie nawet czasem chodze na imprezy staram sie zyc tak jak kiedys . Mimo ze czasem udaje ze jest normalnie . A tztowi nic nie mowie teraz . Sam widzi ze sie zmieniłam choc nigdy nie powiedział pod jakim względem . Ale ja wole cały problem chować w sobie tak jest mi lepiej .

Dzis juz mam leszy dzień . Nawet na zajęcia mi sie chce iśc . Wróciłam wlasnie na godzinke do domu Jak wroce zrobie sobie salon spa

Miska własnie do wakacji jest niedaleko . tym roku juz nic nie wykombinujemy . Wakacje mamy całe a na nastepny rok akademicki mamy zamiar mieszkac razem . Tz jesli bedzie mogl rzenesie sie tutaj na studia
mowilam tak samo dopoki naprawde sie nie rozchorowalam ciezko wlasnie fizycznie... teraz wolalabym depresje, bo nie kazdy bol fiz da sie zlagodzic, nie kazdemu chca wypisac morfine, a po niej sie i tak czesto rzyga.. wolalam plakac i gapic sie w sciane niz wyc z bolu i plakac z bezsilnosci, w depresji nie mialam nigdy mysli samobojczych,w obliczu choroby, gdzie lekarze rozkladaja rece, bo to nie ich boli - owszem

ja bardzo lubie zyc w swoim swiecie wyobrazac sobei,ze jestem gdzie indziej i kim innym i dazyc do tego, zeby to co sobie "wyobrazam" stalo sie realnie osiagalne

ja bym brala bialy, taki inny, tlyko czy pasek sie nie utleni

Edytowane przez 201704051255
Czas edycji: 2009-02-26 o 16:21
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 16:27   #2007
kiciaaa
Rozeznanie

Cytat:

poczytaj:
kurcze trudno powiedziec. jak chodze do szkoly to jem w miare mało bo rano sniadanie potem obiad, kolo 15. jakis jogurcik , jabłko i kolacja. i sa to zdrowe rzeczy ( ciemne pieczywo, nie uzywam masła, nie jem w ogole miesa i tłuszczów, jem jogurty light, używam słodzika). raz na dwa tygodnie pozwalam sobie na warzywnego hamburgera.
jednak kiedy nadchodzi weekend to horror. przyjeżdza tz i podjadam mu chipsy , pije cole , a na koncu zjadam mu troszke przyrzadzonej jajecznicy.( Ostatnio w cosmo wyczytalam ile sie tyje w ciagu roku przy boku mezczyzny ale to tak na marginesie )
acha i zapomnialabym. uwielbiam piec ciasta. jednak juz upieczonych nie jem. uwielbiam to ciasto które robie podjaadac ( i to bardzo ), kruszynki, lukier...
moze przez to jest jak jest

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
ja bardzo lubie zyc w swoim swiecie wyobrazac sobei,ze jestem gdzie indziej i kim innym i dazyc do tego, zeby to co sobie "wyobrazam" stalo sie realnie osiagalne
mam dokladnie tak samo.
czasaem leze z godzine na łóżku i sobie mysle o jakims kolesiu, wyobrazam sobie rózne zdarzenia. albo jak to bedzie za miesiac coś tam... ehhh
jednak mało kiedy te moje wyobrazenia sie spelniaja...
Stary 2009-02-26, 16:44   #2008
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Wyobraziłam sobie Ciebie w takiej pozycji

Wybacz

boski avatorek maju

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
patrzcie dziewczyny zrobily mnie "na czarno" co o tym sadzicie?;p;p

obok w wersji blond;p;p
lepiej zostan blondyna wygladasz bardziej rasowo

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
chyba mam na rihanne... mialam takie z poltora miesiaca temu, ale .. polowa sie polamala, a reszta urosla... i duza, jak tu sie uczesac, jak z tylu mam dziure w glowie
tzn mam troche krotsze niz ona, choc na zdj wyszly calkiem dlugie, drugi bok sa krotkie
sam dol jest praktycznie prawie podgolony, moze wygladaja na dluzsze bo je postawilam

maja ja duzo uzalezniam od szpitala teraz, od pn, bo moja psychika jest jeszcze bardzo obciazona przez stan zdrowia fiz

ja swojego czasu mieszalam czern i ciemny braz dla takeigo efektu
teraz mam ciemna czekolade, bo ciemnego brazu nie bylo(on jest prawie czarny)

ja mam dystymie, czyli wieloletnia depresja bez mysli i prob samobojczych

super fryzura

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Niestety nie mogę robić weidera tak mnie boli w stawach biodrowych że szok...buuuuu....

Mój adorator koniecznie chce się ze mną spotkać...oj sama nie wiem..
powinnam się spotkać? Niech on nie oczekuje za wiele bo ja nie mam ochoty na romanse..

oczywiscie ze isc dobrze wamz robi spotkanie

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
ja pije bratka juz dość długo,na zmiane z macierzanką,ale one chyba wpływu na włosy nie mają. Ja je pije bo podobno działają dobrze na cere. Generelnie nie mam problemów z cera,wiec jakiejś mega różnicy nie zauwazyłam,ale przyzwyczaiła sie do picia,wiec pije codziennie,tak zapobiegawczo ;D

Klatka ten 'royal cos tam' jest do picia ?? to nie tabletki ? napisz mi dokładnie co łykałaś i co piłas .

to były tabletki piłam 2 razy dzienie dokłądna nazwe podam pozniej jak tylko znajde

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
naprawdę daje efekt oplenizny? czy tylko pomaga w opalaniu
capivit to jest najwieksza sciema jaka moze byc byc

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 16:53   #2009
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość

\
ja bym i tak złożyła na Twoim miejscu, bo tam mogę naprawdę pójść Ci na rękę
nie, nie mam nawet co skladac jak nie odpowiadam wymaganiom, bo bylam sie pytac i maja juz ponad 10 cv i w niektorych ludzie sa dyspozycyjni nawet caly tydzien

Cytat:
Napisane przez cytrynowa88 Pokaż wiadomość
No to looz

suuper zawsze to jakas kasa na swoje potrzeby, powodzenia!!

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość

Ktoś pisał o jakiś proteinach do picia
Śniło mi się to dzisiaj
haha to my z klataka tak na Ciebie oddzialujemy

ale ja tez mam czesto sny zwiazane z wizazem, jakos ostatnio mi sie snilo ze z vadi gdzies pociagiem jechalam

Cytat:

ja bym wziela bialy

Cytat:
mam dokladnie tak samo.
czasaem leze z godzine na łóżku i sobie mysle o jakims kolesiu, wyobrazam sobie rózne zdarzenia. albo jak to bedzie za miesiac coś tam... ehhh
jednak mało kiedy te moje wyobrazenia sie spelniaja...
haha tez tak mam, i to tez sie jakos fachowo nazywa ale zapomnialam musialabym poszperac w notatkach, z tym ze to nie jest za dobre bo to mechanizm blednego kola, cos nam sie nie udaje to sie zamykamy w swoim swiecie gdzie wszystko jest tak jak sobie wymyslimy, pozniej jest konfrontacja z rzeczywistoscia i jedno wielkie rozczarowanie ze nie jest tak jak sobie wymyslilysmy i znow sie zamykamy w swoim lepszym swiecie zeby sie pocieszyc i uciec od rzeczywistosci itd itd... :/
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 16:54   #2010
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
a co powiecie na moje zachowanie? nie mozna chyba tego nazwac depresja ale jest równie ciezkie
po moim efekcie jojo waze 78 kg . nie wychodze z domu . potrafie caly dzien siedziec w pokoju i to komputer, tv , kuchnia itp.codzinnie mowie że od jutra zjem mniej no i jem od poniedzialku do piatku jest ok o to szkola to tak o jedzeniu nie mysle a w sobote taka zalamka przychodzi i jem byle co. podjadam mojego facetowi chipsy, cole , duzo jem na noc. moge nie jesc caly dzien. jem ogólnie zeby zdrowe ( tłustego nie jem , bialego chleba tez nie, z słodyczy jak juz to chipsy ) . bardzo nie lubie jesc w jakims gronie, lubie jesc jak nikt mnie nie widzi.
boje sie ze to bulimia. ale jakas dziwna bo nie chce wymiotowac tego ani brac srodkow przeczyczajacych.
mysle że na wiosne jakos uda mi sie z tego guwna wyjsc
ja tez tylko dom tv komputer a ostatnio jakoś chudnę a może u dlatego ze apetytu za bardzo nie mam okresu nie dostałam i kręci mi się w głowie jajniki mnie bolą a często jak coś zjem to mnie brzuch boli po prostu się sypie
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości