|
|
#1981 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
Cytat:
Dokladnie uważam tak jak ty . Lepiej być chorym fizycznie niz na głęboką depresje . Ja wogole od kad wpadłam w ta depresje wtedy to jestem całkiem innym człowiekiem . Moje wspomnienia są podzielone : te kolorowe przed depresją i te po juz wyblakłe i szare . Choc moje zycie nie zmieniło sie na gorsze . Raczej na lepsze bo poznałam Tz . Nietety tak juz jest . Trudno jst całkowicie wrocic do stanu sprzed depresji jesli jest to wogole mozliwe . Ja często zyje w swoim swiecie w jakims innym . Często idąc ulicą czuje siej akbym nie wiem była duchem albo nikt mnei nie widział a ja była całkiem gdzie indziej . Oczywiscie teraz jest juz 100 razy lepiej niż wtedy . Jem , usmiecham sie nawet czasem chodze na imprezy staram sie zyc tak jak kiedys . Mimo ze czasem udaje ze jest normalnie . A tztowi nic nie mowie teraz . Sam widzi ze sie zmieniłam choc nigdy nie powiedział pod jakim względem . Ale ja wole cały problem chować w sobie tak jest mi lepiej . Dzis juz mam leszy dzień . Nawet na zajęcia mi sie chce iśc . Wróciłam wlasnie na godzinke do domu Jak wroce zrobie sobie salon spa ![]() Miska własnie do wakacji jest niedaleko . tym roku juz nic nie wykombinujemy . Wakacje mamy całe a na nastepny rok akademicki mamy zamiar mieszkac razem . Tz jesli bedzie mogl rzenesie sie tutaj na studia
Edytowane przez verzara Czas edycji: 2009-02-26 o 13:43 |
|
|
|
|
#1982 |
|
Wtajemniczenie
|
vadi
a wlasnie co myslisz o tyc rzeczach z puszki? groszek, kukurydza, fasola?zdrowe to? kaloryczne?![]() a i czy cebula taka rzucona na minutke bna odrobinke oleju zachowuje woje wlasciwosci czy tylko surowa jest ok?
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe a buciki? Wiem jestem niecierpliwa bo może nawet dzisiaj bym je sobie kupiła tylko czekam na waszą opinię
http://www.plotek.pl/plotek/51,79592...Stara.html?i=5
|
|
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za...iste :e ek:![]() |
|
|
|
|
#1985 | |
|
Rozeznanie
|
mi sie strasznie podobają
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1986 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() a co do cebuli - nie wiem, jak szybko zachodzą w niej reacje po podgrzaniu ![]() Nehesza - fajne |
|
|
|
|
#1987 |
|
Rozeznanie
|
a co powiecie na moje zachowanie? nie mozna chyba tego nazwac depresja ale jest równie ciezkie
po moim efekcie jojo waze 78 kg . nie wychodze z domu . potrafie caly dzien siedziec w pokoju i to komputer, tv , kuchnia itp.codzinnie mowie że od jutra zjem mniej no i jem od poniedzialku do piatku jest ok o to szkola to tak o jedzeniu nie mysle a w sobote taka zalamka przychodzi i jem byle co. podjadam mojego facetowi chipsy, cole , duzo jem na noc. moge nie jesc caly dzien. jem ogólnie zeby zdrowe ( tłustego nie jem , bialego chleba tez nie, z słodyczy jak juz to chipsy ) . bardzo nie lubie jesc w jakims gronie, lubie jesc jak nikt mnie nie widzi. boje sie ze to bulimia. ale jakas dziwna bo nie chce wymiotowac tego ani brac srodkow przeczyczajacych. mysle że na wiosne jakos uda mi sie z tego guwna wyjsc |
|
|
|
#1988 |
|
*sportaddict*
|
Kiciaa - a co jesz przez cały tydzien? Chodzisz najedzona? masz energię? Bo moze w tym tkwi przyczyna tych napadów? zwłaszcza, jeśli piszesz, że możesz nic nie jeść cały dzień - to tragiczny pomysł, organizm musi jeść, jeśli go odcinasz od jedzenia, potem rzucasz się na inne rzeczy.
a jeśli przyczyna tkwi w głowie, to wg mnie masz napady kompulsywnego jedzenia. poczytaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=191420 http://pl.wikipedia.org/wiki/Jedzenie_kompulsywne http://borderline.p2a.pl/viewtopic.php?id=438 Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-26 o 14:08 |
|
|
|
#1989 |
|
Zadomowienie
|
vadi o to mnie teraz przestraszylas/pocieszylas bo ja biore yasmin od pol roku...
kiciaaa mialam w tamtym roku na praktykach zajecia z dziewczynami z ED i wydaje mi sie ze jezeli utrzymuje Ci sie to dluzej niz 3 miesiace a te napady masz czesciej niz raz w tygodniu to powinnas sie zwrocic do specjalisty bo niestety wydaje mi sie tak jak vadi ze to napdady kompulsywnego jedzenia i zaburzenia laknienia... miska pokaz koniecznie swoje pierwsze dziela!! ja juz dzisiaj lepiej funkconuje, postanowilam skupic sie na nauce i realizacji swoich celow, boje sie tylko ze jak skoncze studia to bedzie tragedia bo nie znajde pracy w moim zawodzie i caly trud na marne... i strasznie sie wkurzylam z tym moim planem zajec, bo dzisiaj gadalam ze znajoma ktora pracowala w reserved i mowi ze calkiem okej sie pracowalo, a ja nie moge zlozyc cv bo nie mam piatku wolnego tylko wtroek i czwartek wrrrr.... Edytowane przez nanaaaaa87 Czas edycji: 2009-02-26 o 14:23 |
|
|
|
#1990 |
|
*sportaddict*
|
Nana - ale to indywidualna reakcja organizmu, więc się nie martw
ja na yasminie miałam stany depresyjne i właśnie to, inni czują się na nich super, więc jeśli czujesz się ok, to znaczy, że są dobrze dobrane dla Twojego organizmu |
|
|
|
#1991 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
U. zostanie blondynka;D;D
|
#1993 |
|
Raczkowanie
|
ale tu dziś cichutko
|
#1994 |
|
Zadomowienie
|
Vadi mam kolejne pytanie, czy moje sniadanie i 2 sniadanie jest ok? pewnie za malo bialka..
I sniadanie: 5 lyzek platkow owsianych zalanych mlekiem 2% + activia truskawkowa + woda z cytryna + herbatka z blonnikiem II sniadanie: grahamka z polowa pomidorka + salatka owocowa z: jablka, pomaranczy, malego banana. Czy to nie za duzo? Lubie takie sniadania..
|
#1995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bierz je!Cytat:
ja bym i tak złożyła na Twoim miejscu, bo tam mogę naprawdę pójść Ci na rękę |
||
|
|
|
#1996 |
|
*sportaddict*
|
za dużo napewno nie, w IIś. nie ma faktycznie białka, w I też nie za dużo, ale rano więcej węgli jest ok
|
|
|
|
#1997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do wczorajszego co taka podekscytowana bylam Moj szwagier zaklada swoj maly biznes i ja mu w tym bede pomagac. Poki co zajme sie troche reklama a pozniej praca fizyczna. Otwiera myjnie samochodowa. To nie jest moja wymarzona praca ale zawsze praca poki co szukam na allegro jakis seksi rozowych kaloszy hehehe Od czegos trzeba zaczac. Moim zdanem taka praca wcale nie hanbi. Mam wyzsze ambicje, ale jeszzce teraz jestem w trakcie studiow. Moj dochod jest jedynie ze stypendium. Zawsze przyda sie troszke wiecej. Tym bardziej ze chcialabym we wakacje gdzies wyjechac Zobaczymy jak to bedzie, narazie sie ciesze
|
|
#1998 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przynajmniej będziesz miała kasę na swoje wydatki a to zawsze dobrze ja życzę Ci powodzenia
|
|
#1999 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2000 |
|
Raczkowanie
|
trochę zdjęć
|
#2001 |
|
Raczkowanie
|
|
#2002 |
|
Raczkowanie
|
Vadi jaki av
|
#2003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo często w ciągu dnia nic nie jem bo nie odczuwam głodu, ale czasami jak zacznę to zjadłabym wszystko co nawinie się pod ręce potem często towarzyszą mi wyrzuty sumienia ![]() Ktoś pisał o jakiś proteinach do picia Śniło mi się to dzisiaj No i byłam u fryzjera. Trochę ściachał mi włosów, ale z tyłu za zapięcie stanika sięgają więc nie jest najgorzej ![]() Kupiłam też Seboradin Lotion Teraz trzeba dobrze zadbać o zdrowe włosy które zostały
|
|
#2004 |
|
Rozeznanie
|
![]() dziewczyny doradzicie mi ?? nie wiem czy z biala czy czarna tarcza kupic to cudenko ( mam na mysi zegarek z czarnym paskiem ) http://allegro.pl/item564180032_wale...onie_doda.html http://allegro.pl/item561004778_zega...yrkoniami.html ![]()
Edytowane przez kiciaaa Czas edycji: 2009-02-26 o 16:27 |
|
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2006 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja bardzo lubie zyc w swoim swiecie wyobrazac sobei,ze jestem gdzie indziej i kim innym i dazyc do tego, zeby to co sobie "wyobrazam" stalo sie realnie osiagalneja bym brala bialy, taki inny, tlyko czy pasek sie nie utleni Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-02-26 o 16:21 |
|
|
|
|
#2007 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jednak kiedy nadchodzi weekend to horror. przyjeżdza tz i podjadam mu chipsy , pije cole , a na koncu zjadam mu troszke przyrzadzonej jajecznicy.( Ostatnio w cosmo wyczytalam ile sie tyje w ciagu roku przy boku mezczyzny ale to tak na marginesie acha i zapomnialabym. uwielbiam piec ciasta. jednak juz upieczonych nie jem. uwielbiam to ciasto które robie podjaadac ( i to bardzo ), kruszynki, lukier...moze przez to jest jak jest ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
czasaem leze z godzine na łóżku i sobie mysle o jakims kolesiu, wyobrazam sobie rózne zdarzenia. albo jak to bedzie za miesiac coś tam... ehhh jednak mało kiedy te moje wyobrazenia sie spelniaja... |
||
|
|
|
#2008 | ||||
|
Zakorzenienie
|
boski avatorek maju ![]() Cytat:
Cytat:
super fryzura ![]() Cytat:
oczywiscie ze isc dobrze wamz robi spotkanie ![]() Cytat:
to były tabletki piłam 2 razy dzienie dokłądna nazwe podam pozniej jak tylko znajde capivit to jest najwieksza sciema jaka moze byc byc
|
|
#2009 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
haha to my z klataka tak na Ciebie oddzialujemy ale ja tez mam czesto sny zwiazane z wizazem, jakos ostatnio mi sie snilo ze z vadi gdzies pociagiem jechalam Cytat:
haha tez tak mam, i to tez sie jakos fachowo nazywa ale zapomnialam musialabym poszperac w notatkach, z tym ze to nie jest za dobre bo to mechanizm blednego kola, cos nam sie nie udaje to sie zamykamy w swoim swiecie gdzie wszystko jest tak jak sobie wymyslimy, pozniej jest konfrontacja z rzeczywistoscia i jedno wielkie rozczarowanie ze nie jest tak jak sobie wymyslilysmy i znow sie zamykamy w swoim lepszym swiecie zeby sie pocieszyc i uciec od rzeczywistosci itd itd... :/ |
|||
|
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.

Jak wroce zrobie sobie salon spa 

kaloryczne?

bierz je!
Bardzo często w ciągu dnia nic nie jem bo nie odczuwam głodu, ale czasami jak zacznę to zjadłabym wszystko co nawinie się pod ręce 

), kruszynki, lukier...