Zapuszczamy w³osy! Komentujemy fotki, plotkujemy o w³osach i nie tylko;) - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-02-26, 13:57   #3571
motylek1007
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 26 535
Dot.: Zapuszczamy w³osy! Komentujemy fotki, plotkujemy o w³osach i nie tylko;)

Domi7ks a co Ci jest jesli moge zapytac?

[*] 11.09.2012
jeszcze siê kiedy¶ spotkamy...
motylek1007 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-02-26, 14:00   #3572
kochaneczka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 848
GG do kochaneczka

Cytat:
Napisane przez aeronauta Poka¿ wiadomo¶æ
To zazwyczaj dajê siê j± po myciu w³osów jako maskê. Na Biochemii Urody s± zdaje siê jakie¶ przepisy na maski z amli. Nawet przepis na p³ukankê z amli zdaje siê gdzie¶ by³. Wiêc je¶li nie masz gdzie wcisn±æ amli do swej pielêgnacji mo¿e w³a¶nie p³ukanka jest rozwi±zaniem dla ciebie.
tak, s± przepisy w³asnie je przeczyta³am. uzywa siê tej amli jako maskê g³ownie ale mozna tez zmieszac z odzywk± jaka siê ma i to jest taka szybka wersja.. w³asnie mysle czy by nie zmieszac z tym balsamem Mypy i to jako maske sobie uzyc. Chyba by³o by ok? albo zupelnie zrezygnuje z tego balsamu Mypy i naloze tylko maske z amli. Tylko czy ja to pozniej rozczesze..?hmm..
co do p³ukanki to tez jest przepis, prosty bardzo wiec chyba siê skuszê i to juz nied³ugo tylko ocet kupie
Stary 2009-02-26, 14:00   #3573
domi7ks
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 141

Cytat:
Napisane przez pani-jesieñ Poka¿ wiadomo¶æ
Na rozszerzone pory Differin chyba mo¿e byæ. Ale w sumie pewna nie jestem.

Domi, czy Tobie po Romantic dobrze rozczesuj± siê w³osy? Bo mi nie bardzo

no w³asnie powiem Ci szczerze, ze zalezy jakim szamponem umyje. Jak my³am jajecznym to dobrze, ale teraz mam tataro- chmelowy i tez nei za bardzo. Ale jakos rozczesuje. Mi to az tak bardzo nie przeszkadza, bo mam puszyste wtedy.

ale ja po kazym myciu nie stosuje tej maski. Za ka¿dym razem uzywam czego¶ innego, a Ty?

motylek, wczoraj pisa³am co mi sie robi takie d³ugie posty

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-02-26 o 14:01
domi7ks jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-02-26, 14:04   #3574
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 412

Cytat:
Napisane przez domi7ks Poka¿ wiadomo¶æ
no w³asnie powiem Ci szczerze, ze zalezy jakim szamponem umyje. Jak my³am jajecznym to dobrze, ale teraz mam tataro- chmelowy i tez nei za bardzo. Ale jakos rozczesuje. Mi to az tak bardzo nie przeszkadza, bo mam puszyste wtedy.
Ja mam teraz szampon Biosulfo Ziaji, dla skalpu jest raczej dobry, ale z w³osów robi siano Chyba podkradê Elseve mamie i siostrze, u¿yjê Romantic i zobaczê jak wtedy bêdzie Mnie osobi¶cie przeszkadzaj± problemy z rozczesywaniem
Stary 2009-02-26, 14:04   #3575
kochaneczka
Rozeznanie

GG do kochaneczka

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Poka¿ wiadomo¶æ
akurat ja mam Joanny z rzep± i na wykonczeniu z Apteczki babuni
nigdy nie mialam serum do w³osów.. ale ja mam ty³y!!!
Stary 2009-02-26, 14:08   #3576
aeronauta
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 726

Cytat:
Napisane przez kochaneczka Poka¿ wiadomo¶æ
tak, s± przepisy w³asnie je przeczyta³am. uzywa siê tej amli jako maskê g³ownie ale mozna tez zmieszac z odzywk± jaka siê ma i to jest taka szybka wersja.. w³asnie mysle czy by nie zmieszac z tym balsamem Mypy i to jako maske sobie uzyc. Chyba by³o by ok? albo zupelnie zrezygnuje z tego balsamu Mypy i naloze tylko maske z amli. Tylko czy ja to pozniej rozczesze..?hmm..
co do p³ukanki to tez jest przepis, prosty bardzo wiec chyba siê skuszê i to juz nied³ugo tylko ocet kupie
O patrz, o dodawaniu do od¿ywki nie pomy¶la³am nawet. W sumie niez³a my¶l.
Po samej amli mo¿esz mieæ lekko wysuszone w³osy, bo ona dzia³a trochê ¶ci±gaj±co. Uprzedzam, ¿eby¶ siê nie przestraszy³a czy co¶.
A co do p³ukanki to ocet mo¿esz daæ, ale jak nie masz to te¿ mo¿esz bez. Mo¿esz te¿ daæ parê kropli zwyk³ego, je¶li nie masz jab³kowego czy winnego.
aeronauta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-02-26, 14:08   #3577
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam teraz szampon Biosulfo Ziaji, dla skalpu jest raczej dobry, ale z w³osów robi siano Chyba podkradê Elseve mamie i siostrze, u¿yjê Romantic i zobaczê jak wtedy bêdzie Mnie osobi¶cie przeszkadzaj± problemy z rozczesywaniem
ojej
Mi tez wlasnie robi siano ten tataro-chmielowy, ale jak umyje innym to sie dobrze rozczesuja

Stary 2009-02-26, 14:13   #3578
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

motylek, wczoraj pisa³am co mi sie robi takie d³ugie posty
juz doczyta³am.

Moja cera jest bardzo problematyczna i ja Ci polecam krem physiogel, jest dosyc drogi, ale u mnie polikwidowa³ zaczerwienie i plamy oraz mleczko z tej samej serii do mycia (bez uzycia wody). Dostepny tylko w aptece.
Z tanszych odpowiedników krem z serii AA HELP (z duzym czerwonym plusem).

Bardzo mi pomog³o tez serum Lemon, i olej Tamanu na twarz z Biochemii urody

Szampon barwa niestety mnie uczula

[*] 11.09.2012
Stary 2009-02-26, 14:28   #3579
kochaneczka
Rozeznanie

GG do kochaneczka

Cytat:
O patrz, o dodawaniu do od¿ywki nie pomy¶la³am nawet. W sumie niez³a my¶l.
Po samej amli mo¿esz mieæ lekko wysuszone w³osy, bo ona dzia³a trochê ¶ci±gaj±co. Uprzedzam, ¿eby¶ siê nie przestraszy³a czy co¶.
A co do p³ukanki to ocet mo¿esz daæ, ale jak nie masz to te¿ mo¿esz bez. Mo¿esz te¿ daæ parê kropli zwyk³ego, je¶li nie masz jab³kowego czy winnego.
W³asnie skojarzy³am, ze ja juz raz w zyciu mialam t± amle na g³owie i w³asnie siê zrazi³am po tym!! bo mialam takie "têpe" te w³osy!! i nie mog³am wyp³ukac tych ziarenek... wiec sprobuje dzisiaj z balsamem Mypy A octu narazie nie mam ¿adnego.. heh tak to jest w kawalerce studenckiej:P juz nied³ugo wybieram siê do Rossmana

Cytat:
W³a¶nie, apropo maseczki Romantic.. bo znalaz³am j± w ma³ej drogerii, jest tez Gloria-balsam(nie by³ maski;/ ) czy ta Romantic jest podobna do maski mlecznej firmy Mila? Bo ja ostatnio u fryzjera mialam robion± saunê na w³osy i w³asnie z ta mask±, by³am w szoku!!jak ona piêknie pachnie! fenomenalnie, jak lody waniliowe! i d³uugo. U¿ywa³y¶cie? wyczyta³am ze ma sredni sklad..podobno Kallos tez tak pachnie? nie mia³am nigdy. No i chcia³am kupiæ t± Gloriê ale nie wiem czy ona sie spisuje? napiszcie prosze o wrazeniach, ten Romantic tez mi chodzi po g³owie

a teraz siedzê z kokoskiem na w³osach macie jakies patenty na to zeby nie rozdwajaly sie koncówki? nie prostuje w³osów ani nie suszê suszark±, w³asnie mam ¶wiezo podciête i chce o nie zadbaæ;]
Stary 2009-02-26, 14:33   #3580
aeronauta
Zakorzenienie

Cytat:
W³asnie skojarzy³am, ze ja juz raz w zyciu mialam t± amle na g³owie i w³asnie siê zrazi³am po tym!! bo mialam takie "têpe" te w³osy!! i nie mog³am wyp³ukac tych ziarenek... wiec sprobuje dzisiaj z balsamem Mypy A octu narazie nie mam ¿adnego.. heh tak to jest w kawalerce studenckiej:P juz nied³ugo wybieram siê do Rossmana
To daj znaæ jak wra¿enia

Cytat:
a teraz siedzê z kokoskiem na w³osach macie jakies patenty na to zeby nie rozdwajaly sie koncówki? nie prostuje w³osów ani nie suszê suszark±, w³asnie mam ¶wiezo podciête i chce o nie zadbaæ;]
Ochraniaj je jakim¶ silikonowym serum na koñcówki. Mo¿esz te¿ ociupinkê olejku kokosowego w nie wcieraæ.
Stary 2009-02-26, 14:35   #3581
motylek1007
Zakorzenienie

na koncówki tez tez silikonowy Jedwab Joanny bo tak pieknie wyg³adza

[*] 11.09.2012
Stary 2009-02-26, 14:37   #3582
doru¶
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 774

Cytat:
Dziêkujê bardzo doru¶ za sympatyczne powitanie Bardzo mi mi³o
A co do w³osków to mam olej kokosowy, wiec moze jego uzyc? Tak na po³ do godziny przed myciem, pozniej szampon babydream albo Mypa Shea Karite ale chyba ten drugi zeby lepiej mi ten olej zmy³. I co dalej.. bo tu sie pojawia problem.. czy uzywacie odzywek po "kompresach olejowych"? Bo ja musze bo inaczej nie rozczesze w³osów. Wiêc np. lekka odzyka tez z Mypa Shea Karite. albo maska.. chcia³am dzisiaj uzyc Amli.. probowa³a któras z Was? Jak wrazenia? dodam, ze mam rozjasniane blond pasemka, nie przyciemnia?
Olej kokosowy jak naj bardziej im d³u¿ej tym lepiej a nawet spaæ z nim i¶æ Ja mam Amle ale olejek. Wcieram go pó³ godziny przed myciem g³ównie w skóre g³owy czego np nie robie z kokosem. Zmywam i k³ade balsam czêsto glorie sam± lub doprawion±

Cytat:
spisuje? napiszcie prosze o wrazeniach, ten Romantic tez mi chodzi po g³owie

Na koñce proponuje serum (kallos, apteczka babuni) lub odrobina oleju kokosowego te¿ siê ¶wietnie sprawuje
Stary 2009-02-26, 14:51   #3583
kochaneczka
Rozeznanie

GG do kochaneczka

Cytat:
juz doczyta³am.

Moja cera jest bardzo problematyczna i ja Ci polecam krem physiogel, jest dosyc drogi, ale u mnie polikwidowa³ zaczerwienie i plamy oraz mleczko z tej samej serii do mycia (bez uzycia wody). Dostepny tylko w aptece.

Moja cera równie¿ jest problemtyczna i to bardzo! Od zawsze mialam k³opoty z zaskórnikami, tkóre po pewnym czasie jak nie by³y suniête to robi³ siê stan zapalny;/ Odk±d przesz³am seriê kwasów u dermatologa i wczesniej Differin, problem znacznie zmala³ po kwasach to mozna powiedziec ze znikn±³. Ale jak mówi³a dermatolog, to pomaga na ok. rok czasu. Teraz mija 1,5 roku i zaskórniki wracaj± i to mocno;/ dodatkowo przebarwienia bo wyciskam jak szalona;/ Ale odk±d siê przerzuci³am na kosmetyki naturalne to buzia jest w znacznie lepszej formie.
Równie¿ polecam krem Physiogel, pomaga na sucha skórê i palmy. P³yn do mycia tez mia³a, bardzo delikatny, uzywa³am podczas kuracji kwasami. AA help nie mia³am ale s³ysza³am pozytywne opinie(czasem trzeba sie poratowac czyms chamicznym)
Ja obecnie uzywam rano tylko wody przegotowanej do umycia buzi, pozniej filtr(jak wychodze na dwor) a jak nie to jakis olej+Ha albo krem z serii Babdream (ca³a seria w Rossmanie-taniutkie i super sk³ady). Na noc uzywam obecnie toniku 2%AHA z Biochemii Urody i na to serum tamanu+Ha- bardzo dobry duet!! co prawca najpierw przesz³am wysyp typowy dla kwasów ale jstem na etapie wychodzenia z niego i to bardzo ³adnie siê zagoi³o wszystko Po serum Tamanu i Ha plamki znikaj± w mgnieniu oka! i po toniku tez! bardzo sie ciesze ze juz po wysypie i z dnia na dzie jest coraz lepiej
Jak macie jakies pytania to piszcie, chêtnie pomogê
jestem ok. 2 lat na naturalnych i aptecznych kosmetykach i bardzo sobie chwalê! O!
P.S. sorki za wielkiego OFFA

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
To daj znaæ jak wra¿enia
Ochraniaj je jakim¶ silikonowym serum na koñcówki. Mo¿esz te¿ ociupinkê olejku kokosowego w nie wcieraæ.
Jasne, ze dam znaæ Silikonowe serum... mam tylko jedwab w p³ynie Farouka ale on ma chyba alkoholu duzo prawda? ale ja g³upia ze siê skusi³am u fryzjera i kupi³am! nie wiem co teraz z tym zrobic.... aaaa mam jeszcze Hot Lissa z L]Oreala, moze to na koncówki? to ma silikony..

Cytat:
na koncówki tez tez silikonowy Jedwab Joanny bo tak pieknie wyg³adza
a ja w³asnie kupi³am chyba najgorszy jedwab jaki mog³am: Biosilk Farouka;/

Cytat:
Napisane przez doru¶ Poka¿ wiadomo¶æ
Olej kokosowy jak naj bardziej im d³u¿ej tym lepiej a nawet spaæ z nim i¶æ Ja mam Amle ale olejek. Wcieram go pó³ godziny przed myciem g³ównie w skóre g³owy czego np nie robie z kokosem. Zmywam i k³ade balsam czêsto glorie sam± lub doprawion±
Na koñce proponuje serum (kallos, apteczka babuni) lub odrobina oleju kokosowego te¿ siê ¶wietnie sprawuje
ok trzymam kokoska juz z godzinke, mysle ze za godzinke zmyje.. Masz Gloriê maskê czy balsam ten w bia³ej butelce? Jaki ma zapach? OO to serum z apteczki babuni tez widzialam w tej ma³ej drogerii.. ale kusicie

Edytowane przez kochaneczka
Czas edycji: 2009-02-26 o 14:42
kochaneczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-02-26, 14:55   #3584
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

Ja obecnie uzywam rano tylko wody przegotowanej do umycia buzi,
niestety przegotowana mi nie s³uzy tez (plamy), przesz³am na destylowana i jest lepiej

Cytat:
pozniej filtr(jak wychodze na dwor) a jak nie to jakis olej+Ha albo krem z serii Babdream (ca³a seria w Rossmanie-taniutkie i super sk³ady).
równiez mi nie s³uzy szampon wywowa³ u mnie niesamowite uczulenie na glowie i walczylam tygodniami

[*] 11.09.2012
Stary 2009-02-26, 15:01   #3585
doru¶
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 774

Cytat:
ok trzymam kokoska juz z godzinke, mysle ze za godzinke zmyje.. Masz Gloriê maskê czy balsam ten w bia³ej butelce? Jaki ma zapach? OO to serum z apteczki babuni tez widzialam w tej ma³ej drogerii.. ale kusicie
Mam i to i to ale wole maskê glori u¿ywam jej zreszt± jak zwyk³ej od¿ywki bo ma prosty sk³ad. Czêsto j± tuninguje np. miodem, od¿ywk± mleczn± Z apteczki babuni, dodaje 2-3 krople kokosa, biostymine. Pachnie chemicznie ale nie jako¶ strasznie. Generalnie uwielbiam j±!!!!
Stary 2009-02-26, 15:06   #3586
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
juz doczyta³am.

dziekuje, wezme pod uwage i poczytam dok³adnie
mam nadzieje, ze juz nie bedzie takich mrozów i moja cera sie uspokoi

Stary 2009-02-26, 15:43   #3587
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Cytat:
W³a¶nie, apropo maseczki Romantic.. bo znalaz³am j± w ma³ej drogerii, jest tez Gloria-balsam(nie by³ maski;/ ) czy ta Romantic jest podobna do maski mlecznej firmy Mila? Bo ja ostatnio u fryzjera mialam robion± saunê na w³osy i w³asnie z ta mask±, by³am w szoku!!jak ona piêknie pachnie! fenomenalnie, jak lody waniliowe! i d³uugo. U¿ywa³y¶cie? wyczyta³am ze ma sredni sklad..podobno Kallos tez tak pachnie? nie mia³am nigdy. No i chcia³am kupiæ t± Gloriê ale nie wiem czy ona sie spisuje? napiszcie prosze o wrazeniach, ten Romantic tez mi chodzi po g³owie
Kallos ma bardzo intensywny zapach - zupe³nie jak budyñ waniliowy. I jest to zapach naprawdê bardzo intensywny. Kiedy u¿yjê Kallosa, to czujê ten budyñ przez parê dni mimo tego, ¿e stosujê w tym czasie inne od¿ywki. Mnie osobi¶cie to mêczy.
Nie polecam Kallosa przy cienkich w³osach Za to Romantic jak najbardziej Ale co w³osy to opinia, wiêc mo¿e spróbuj obie maski?

Maska i balsam Gloria to dla mnie takie ma³e nic, nie polecam.

Edytowane przez pani-jesieñ
Czas edycji: 2009-02-26 o 19:00
pani-jesieñ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-02-26, 15:44   #3588
domi7ks
Zakorzenienie

Pani-jesien i jak uzy³as z tym Elseve te maske?

ps; ale u mnie snieg sypie, a dopiero co by³a taka ciapa

Stary 2009-02-26, 15:50   #3589
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Cytat:
Pani-jesien i jak uzy³as z tym Elseve te maske?
Nie, jeszcze dzi¶ nie my³am w³osów.

Cytat:
ps; ale u mnie snieg sypie, a dopiero co by³a taka ciapa
Ja jestem ju¿ bardzo stêskniona za wiosn±. Niech wreszcie nadejdzie!
Stary 2009-02-26, 16:15   #3590
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, jeszcze dzi¶ nie my³am w³osów.

Ja jestem ju¿ bardzo stêskniona za wiosn±. Niech wreszcie nadejdzie!
oo ja te¿

Stary 2009-02-26, 16:36   #3591
weegirl
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 072

Cytat:
Jasne, ze dam znaæ Silikonowe serum... mam tylko jedwab w p³ynie Farouka ale on ma chyba alkoholu duzo prawda? ale ja g³upia ze siê skusi³am u fryzjera i kupi³am! nie wiem co teraz z tym zrobic.... aaaa mam jeszcze Hot Lissa z L]Oreala, moze to na koncówki? to ma silikony..

a ja w³asnie kupi³am chyba najgorszy jedwab jaki mog³am: Biosilk Farouka;/
Có¿, ja kocham tego alkoholika Biosilk u¿ywam go czasami do wyg³adzenia w³osów. On tak piêknie pachnie... ale zazwyczaj stosujê jedwab Joanny. Ale ju¿ siê czajê na jedwab WAX L'Biotica, bo fajnie wyg³adza w³osy i ma ³adny zapach.
Co do Hot Lissa, to ja go czêsto u¿ywam, ale zazwyczaj wtedy, gdy zamierzam suszyæ w³osy suszark±. Wg mnie serum/ jedwabiu to Hot Liss nie zast±pi niestety.
weegirl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-02-26, 18:29   #3592
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

na moje w³osy maska gloria tez nie dzia³a spróbuje moze kiedys Romantica jak mi wpadnie w rêce...

kiedys sobie bardzo chwalilam maseczki do w³osów dove (ciemnogranatowe), ale potem naczytalam sie o tych silikonach i juz sama nie wiem

[*] 11.09.2012
Stary 2009-02-26, 19:24   #3593
rubinka123
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 346

Cytat:
Mozna sie przy³±czyc? mozna?
Ja siê jeszcze nie zd±¿y³am przywitaæ
Witam w¶ród zapuszczalskich

Widzê, ¿e jeste¶ takim wra¿liwcem na kosmetyki jak ja Ja równie¿ walczy³am z uczuleniami, wysypkami wywo³anymi mazid³ami do w³osów. Ale nie zra¿am siê i nadal eksperymentujê z szamponami, od¿ywkami

Co do Glori - na mnie raz dzia³a, raz nie. Ostatnio mia³am po niej na maxa sianowate i elektryzuj±ce siê w³osy.
Teraz mam ochotê na Kallosa Nadal szukam swojego KWC je¶li chodzi o maski do w³osów.

Cytat:
Witajcie kochane w³osomaniaczki!
Niedawno dol±czy³am do tematu "Walka o zdrowe i piekne w³osy"ale Wasz temat równie¿ mnie zaciekawi³ Tutaj podajê link do moich w³osów jakby kto¶ chcia³ zobaczyæ (uprzedzam, ¿e s± baaaardzo cienkie, suche w dodatku farbowane )
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2777
Tak¿e zamierzam dbaæ o nie jak tylko siê da! W³a¶nie siê zastanawiam co u¿yæ..
Pozdrawiam serdecznie!
Witam serdecznie w¶ród nas
A w³oski masz bardzo ³adne A bêdzie jeszcze lepiej

Who is it?
rubinka123 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-02-26, 19:26   #3594
motylek1007
Zakorzenienie

Kallosa nigdy nie mia³a. S³uzy mi bardzo polski wax

[*] 11.09.2012
Stary 2009-02-26, 19:29   #3595
201610310857
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 15 526

Cze¶æ Kole¿anki drogie, zapuszczam w³osy na dready:P troszkê to potrwa, ale one s± fantastyczne co my¶licie?
201610310857 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-02-26, 19:34   #3596
aeronauta
Zakorzenienie

Jak dla mnie gloria jest ca³kiem dobr± od¿ywk±. Nie zachwyci³a mnie co prawda, ale jest spoko. Za to aktualnym moim numerem jeden s± od¿ywki Inter fragrances: Nano Effect do wypadaj±cych i Petrole z chlorofilem

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ Kole¿anki drogie, zapuszczam w³osy na dready:P troszkê to potrwa, ale one s± fantastyczne co my¶licie?
Mi siê bardzo podobaj±, szczególnie u facetów .
Stary 2009-02-26, 19:35   #3597
Narek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 882

Motylku, Rubinko, te¿ jestem alergikiem Do twarzy u¿ywam kosmetyków Emolium, a skóra g³owy toleruje wy³±cznie HiPP'a

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-02-26, 19:37   #3598
motylek1007
Zakorzenienie

HIPPA tez lubie, Emolium szampon ok, krem juz nie bardzo mimo wszystko...heh.....

[*] 11.09.2012
Stary 2009-02-26, 19:44   #3599
kochaneczka
Rozeznanie

GG do kochaneczka

Cytat:
niestety przegotowana mi nie s³uzy tez (plamy), przesz³am na destylowana i jest lepiej
równiez mi nie s³uzy szampon wywowa³ u mnie niesamowite uczulenie na glowie i walczylam tygodniami
Jejku wspólczujê Ci motylku, na mnie TZ juz dziwnie patrzy³ jak zaczê³am myæ buziê przegotowan± Mówi³, ¿e ksiê¿niczka jestem hehe

Cytat:
Napisane przez doru¶ Poka¿ wiadomo¶æ
Mam i to i to ale wole maskê glori u¿ywam jej zreszt± jak zwyk³ej od¿ywki bo ma prosty sk³ad. Czêsto j± tuninguje np. miodem, od¿ywk± mleczn± Z apteczki babuni, dodaje 2-3 krople kokosa, biostymine. Pachnie chemicznie ale nie jako¶ strasznie. Generalnie uwielbiam j±!!!!
Muszê wypróbowaæ !! Koniecznie

Cytat:
Kallos ma bardzo intensywny zapach - zupe³nie jak budyñ waniliowy. I jest to zapach naprawdê bardzo intensywny. Kiedy u¿yjê Kallosa, to czujê ten budyñ przez parê dni mimo tego, ¿e stosujê w tym czasie inne od¿ywki. Mnie osobi¶cie to mêczy.
Nie polecam Kallosa przy cienkich w³osach Za to Romantic jak najbardziej Ale co w³osy to opinia, wiêc mo¿e spróbuj obie maski?
Ja uwielbiam taki intensywny zapach w dodatku wanilii!! Mia³am to samo z mask± Mila mleczn± W³osy pachnia³y ze 4 dni, mimo mycia i innej od¿ywki Widzê, ¿e mam te¿ do przetestowania oprócz Glorii jesczze Kallosa i Romantice

Cytat:
Napisane przez rubinka123 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam serdecznie w¶ród nas
A w³oski masz bardzo ³adne A bêdzie jeszcze lepiej
Dziêkujê bardzo, naprawdê nie spodziewa³am siê tylu mi³ych opinii na temat moich w³osów. S±dzi³am raczej, ¿e mnie "pojedziecie po ca³o¶ci" Jeszcze raz dziêki i równie¿ witam serdecznie

No a co do mnie to w³asnie w³oski mi schn± Tak jak mówi³am zastosowa³am od¿ywkê Mypy +amla i z tym siedzia³am godzinkê zmy³am i na to psiknê³am z 5 razy sprayem malinowym Rossman Liliputz ale on ma zapach My¶lê nad tym czym zabezpieczym koñcówki w³osów.. czy kokos czy jedwab Biosilka czy moze Hot Lissa delikatnie.. wiem, ze musze kupic jakies serum albo dobry jedwab ale narazie nie mam funduszy;/
Stary 2009-02-26, 19:45   #3600
rubinka123
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 346

Cytat:
Napisane przez Narek Poka¿ wiadomo¶æ
Motylku, Rubinko, te¿ jestem alergikiem Do twarzy u¿ywam kosmetyków Emolium, a skóra g³owy toleruje wy³±cznie HiPP'a
HiPP'a powiadasz?
Je¶li chodzi o szampony dla dzieci, na razie u¿ywa³am tylko Bebi Barwy.
Mimo ¿e u¿y³am go tylko parê razy (przez pojawiajacy siê ³upie¿ i swêdzenie g³owy) to podoba³o mi siê, ¿e w³osy by³y bardzo miêkkie, jednak mia³am trudno¶ci z rozczesaniem ich po umyciu (co mi siê juz mniej podoba³o ) Jak to wygl±da z HiPPem?

Who is it?
rubinka123 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.