|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Wtajemniczenie
|
no tak - zaczynam podejrzewać, że jak już zacznie chodzić do złobka to bedzie trzeba robic liste w przedszkolu
![]()
![]() |
#3393 | ||||
Rozeznanie
|
ale ze mnie dziabąg... wkleilam 2 razy ten sam wozek...
* http://www.allegro.pl/item562140974_...ka_gratis.html ten pominelam Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a z tym bratem to naprawde porazka jakas ![]() Cytat:
![]() dobrze kombinujesz ![]() ![]()
Nasz ślub: ![]() ![]() Maja: ![]() ![]() Zębuszka: ![]() ![]() Edytowane przez Agata R Czas edycji: 2009-02-26 o 12:03 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Rozeznanie
|
Umarłam... kolega mi przesłał...
![]() ![]()
#3395 |
Zakorzenienie
|
i jaaaa!!! dołączylam niedawno , narazie was podczytuje.........bo nie chce sie wcinac w wasze rozmowy........poki co udzielam sie watku mamus lipcowo-sierpniowych
#3396 |
Zakorzenienie
|
buahahahahahahhahahaha
tasiemiec wymiata ![]() ![]() Czekoladzina nr 2!!! Jak to nie chcesz się wcinać??????????????????? ??? Zfutrować Ci kuper??? ![]() ehhhhhhhhhhh szkoda gadać o tamtej stuacji!!! ![]() Czy Wam też ostatnio weny brak??? ![]()
#3397 |
Zadomowienie
|
Ksieńka łobuzie zostaw kuper czekoladki nr 2 w spokoju - tam dzidziuś rośnie ..... obudzisz go, a właśnie zasnął
![]() ![]() Katarzinka zastanowiło mnie to co napisałaś o tym podejściu nr 1 do WAŻNEGO EGZAMINU ..... a często się zdarza u Ciebie na uczelni, żeby tych podejść było więcej ..... ? ![]() Co do zapisów do żłobka to sporo się nasłuchałam (pracuję z dziewczynami, które mają dzieci w wieku przedszkolnym) .... np jak usłyszałam, że córka koleżanki ma w PRZEDSZKOLU : - balet - naukę gry na fortepianie - garncarstwo - dwa języki obce ...... to zemdlałam ![]() A teraz ta córeczka ma iść do szkoły podstawowej (prywatna albo społeczna) i .... musi przejść egzaminy, bo w tych lepszych jest 160 kandydatów a 20 miejsc ...... egzaminy przechodzą takze rodzice - godzinna rozmowa z wychowawcą i psychologiem ...... Podobno na tych egzaminach (wyglada to jak taki dzień otwarty, dzieci się bawią, rysują, czytają, śpiewają .... słuchają czytanki w języku angielskim i opowiadają co zrozumiały) były dzieci mówiace już dość biegle 4 językami ..... i tak dywagowaliśmy, że ok tata francuz, mama polka i mówią w domu po angielsku no to mamy 3 języki .....a czwarty to skąd ..... kochanek (czyt. dobry wujek) hiszpan? Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-02-26 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3398 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3399 |
Zakorzenienie
|
mnie bić??
![]() czy nie bić? ![]() hehehehehhehe jakaś zmęczona ostatnim czasem jestem życiem... ![]() wybaczcie mi moje kochane mój ciulowy nastrój... ![]() chciałabym wleźć pod kołderkę i nie wchodzić spod niej przez tydzień! ![]() Gdzie to słoneczko???????????????? ? Niech wyjdzie nade mną ![]() Martula!! Zabrałaś całe chyba dla siebie ![]() aaaa... informejszyn mam: kolejne wesele we wrzesniu ![]() 1- lipiec 2- sierpien 3- wrzesien i podobno cos ma jeszcze po drodze wyskoczyc ![]() ![]() sie wybawie, ze ho ho ![]()
#3400 | |
Wtajemniczenie
|
już widziałam podobne
![]() ![]() Cytat:
a poza tym gdzie to dziecko ma czas na zabawe lalkami???? a co do egzaminów - moze sie nie wysłowiłam dokładnie jako, ze ja już mam blizej jak dlaej konca doktoratu, to mam jeszcze do zdania 3 egzaminy doktorskie do zdania i własnie przymierzam sie do pierwszego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3401 | ||
Zakorzenienie
|
Heloł laseczki
![]() Skończyłam właśnie to mega pilne tłumaczenie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ide tez na 3 wesela 1-maj 2-sierpien(ale pod znakiem zapytania bo nie wiem kiedy urodze) 3-wrzesien- w moje urodziny....
![]() |
#3403 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ad2. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jaaaa... ale się uśmiałam, aż Męża zawołałam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Zadomowienie
|
Hop hop
![]() Czeko widze ze Ci sie nudzi wiec jak skonczysz juz u siebie to bierz gile i wpadaj do mnie, tez mam kilka mebli ![]() Po 10 latoroslach to chyba kazda z nas ciagnelaby piersi, brzuch i tylek po podlodze ![]() Apopo rodzicielski ambicji, rodzice (po wakacjach z corka) do nauczycielki angielskiego ich 5 letniej corki z oburzeniem: "Bo ona nie umiala zamowic soku w kawiarni!" Kakusia moj maz tez jeszcze studiuje i czasem mamy zjazdy w tych samych terminach a czasem nie. Choc oczywiscie nie jestesmy z tego zadowoleni to dajemy rade ![]() ![]() Kasiu no to gdy przywioza mi nowa szafe to bede Cie blagac o pomoc ![]() Widze, że szanowny brat meża to jeszcze dzidzius i tylko potrafi sie poskarzyc mamusi ![]() Tez chce jakies weselicho ![]() Katarzinko akurat mnie to nie dziwi, liczba żłobków jest mała bądź niemalze zerowa ![]() Moj szuka mi zelkow mimo braku ciazy bo wie ze jestem zelkowym potworkiem ![]() Agatko wg mnie tasiemiec wymiata i jego: "RENCE DO GORY" Skoro dziadkowie funduja to zaszalej ![]() Czeko21 jak sie nie wetniesz to sie nie wciagniesz ![]() Zmykam sprawdzic gotowosc obiadu - dzis losos w ziolach z warzywami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Zakorzenienie
|
moze powiem torszke o sobie, a wiec mam na imie Ania i jestem szczesliwa żoną od 16.08.08.......znamy sie z moim tż 10 lat
![]() mieszkamy z moimi rodzicami, mamy cała gore do siebie- obecnie w trakcie remontu i meblowania....... jestem na l4 takze leniuchuje ile sie da.......ale troche dobija mnie juz ta nuda, zima za oknem, ja chce wiosne!!!
#3406 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 i co znalazł żelki ![]() Cytat:
![]() ad. 2 zresztą to lepiej wygląda jak wydasz np 100 zł co miesiąc, a nie np 2 tysiaki za jednym zamachem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3407 |
Zakorzenienie
|
Tasiemiec uzbrojony wymiata
![]() Pozdrawiam Was ![]()
![]() |
#3408 |
Wtajemniczenie
|
Agatko specjalnie dla Ciebie, bo prosiłaś
![]() Różne schematy rozliczania tygodni ciąży: 1. Wg książki "W oczekiwaniu na dziecko" 1 miesiąc - 1-4 tydzień, 2 miesiąc - 5-8 tydzień, 3 miesiąc - 9-13 tydzień, 4 miesiąc - 14-17 tydzień, 5 miesiąc - 18-22 tydzień, 6 miesiąc - 23-27 tydzień, 7 miesiąc - 28-31 tydzień, 8 miesiąc - 32-35 tydzień, 9 miesiąc - 36-40 tydzień. 2. Sposób ściągnięty z innego forum 1 miesiąc - 0-4,5 tyg. 2 miesiąc - 4,5-9 tyg. 3 miesiąc - 9-13,5 tyg. 4 miesiąc - 13,5-18 tyg. 5 miesiąc - 18-22,5 tyg. 6 miesiąc - 22,5-27 tyg. 7 miesiąc - 27-31,5 tyg. 8 miesiąc - 31,5-36 tyg. 9 miesiąc - 36-40 tyg. 3. Wg gazety Claudia dodatek "Ciąża": 1 m-c : 1 - 4 tydzień 2 m-c : 5 - 8 tydzień 3 m-c : 9 - 12 tydzień 4 m-c : 13 - 16 tydzień 5 m-c : 17 - 20 tydzień 6 m-c : 21 - 24 tydzień 7 m-c : 25 - 28 tydzień 8 m-c : 29 - 32 tydzień 9 m-c : 33 - 38 tydzień 4. Wg encyklopedii Larousse: 1mc - 1-4tyg 2mc - 5-8tyg 3mc - 9-13tydz 4mc - 14-18tydz 5mc - 19-23tydz 6mc - 24-27tydz 7mc - 28-31tydz 8mc - 32-35tydz 9mc - 36-39tydz
#3409 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() też mieszkamy z moimi rodzicami, na górze ![]() ![]() ![]() dawaj jakąś fote ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja pozdrawiam Ciebie ![]() Cytat:
![]() ![]() a my mamy jutro imprezkę
![]() ![]() ktoś nam torta stawia ![]() wiecie kto?? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3410 | ||
Zadomowienie
|
![]()
Cześć dzieczyny!
Krótko mówiąc...wymęczona jestem straszliwie...a konkretnie to przez basenik ...tylko mnie teraz od wiatru główka troszkę boli... i niby miałam odpocząć, a wszystko mnie boli od tego machania nogami i ręcami... Jak wróciłam do domku, to sie dowiedziałam, że bede siedziec w szkole od 8 do 19:30, to mnie teeraz unosi do góry, ale z nerwów... ![]() Agata R no rewelacja, mój malż też padł ze smiechu, najlepsze o tasiemcu!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kakusia ja to nie wiem czy to do mnie, ale co tam weznę tego buziaka zgarne do siebie...a co tam!! ![]() O rany...ale sie od Was wyuczę....że ho! Będę o ciaży wiedziec wszystko....nic mnie nie zaskoczy.... ![]() Buziaczki Laseczki...ide odetchnąć.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Zakorzenienie
|
witam z wieczora wszystkie dziewuszki kochane
![]() przyznaje bez bicia ze podczytywalam (wiec przynajmniej nie mam zaleglosci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobra juz nie smuce ![]() ![]() sle buuuziakii dla wszystkich dziewczynek tych "starych" i tych "nowych" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 1 a co tam ![]() ![]() ad. 2 i bądź tu ciężarówko mądra ![]() ad. 3 przyznaję się bez bicia, że nie wiem ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-02-26 o 22:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czekoladko79
Sto lat, sto lat!!! ![]() ![]() ![]() prezent niżej ![]() no i impreza, tylko ciekawe czy Solenizantka nam się dziś pokaże ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3414 | |
Rozeznanie
|
Rence do gory!!! Wszytkie
![]() Cytat:
![]() buziol przeogromny za znalezienie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3415 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Heloł z kawą ( i tylko kawą). Może mnie na nogi postawi bo ostatnio mam jakieś zmęczenie materiału, normalnie wyspać się nie mogę i wszystko mnie boli.
CZEKOLADKO STO LAT, ZEBYS SZYBKO ZOSTAŁA TYM DOKTOREM I SZYBKO KUPIŁA SAMOLOT!!! ![]() Cytat:
![]() Dobre, uśmiałam się. Cytat:
Cytat:
A co to za twór?????? Cytat:
![]() Tak tak, nasze państwo potrafi wszystko skutecznie utrudnić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3416 |
Zakorzenienie
|
Heloł laseczki
![]() Wpadam się przywitać i spadam do pracki, jak będę miała luźniejszą chwilkę to zajrzę. A dla czekoladki moc najlepszych życzonek i murzyna co by ją angielskiego nauczał ![]() ![]() ![]() ![]()
#3417 |
Zakorzenienie
|
Czekoladko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3418 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dzasta Ty kochany Wariacie ![]() ![]() Cytat:
gosia1007 dziękuję Słonko ![]() ![]() Cytat:
agunia82 ![]() ![]() kinuś dzięki Słoneczko za życzonka ![]() Cytat:
OOOO widzę że nam się tu tasiemiec uzbrojoy zadomowił .... ![]() A tak szczerze to dzisiaj od rana ryczę, że moja trzydziestka a ja sama w domu siedzę chora, w rodzince sytuacja taka, że tylko się pociąć .... mama się wogóle nie odzywa .... ehhhhh
A teraz to się poryczałam, że Wy takie kochane i myślicie o mnie ![]() ![]() No to idę przytargać ten cały poweselny barek ..... ![]() Kto na jakiego drina ma ochotę? Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-02-27 o 08:13 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3419 |
Rozeznanie
|
czekoladko czekoladowa nasza sto lat, stoo lat, stooo lat!!!
![]() spiewane wyszlo lepiej niz pisane ![]()
#3420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
napewno wkleje kiedys fotki.....jak juz sypialnia bedzie ready!! aa jeszcze cos o sobie powiem: tułałam sie po swiecie, najpierw Niemcy , potem Irlandia, w ktorej bylam 2 lata ![]() i nie zaluje ze zostalam w kraju- owszem Irlandia jest piekna, ale jakos nie moglabym tam zamieszkac na stałe! No to słodka CZEKOLADOWA kolezanko Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.