|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
|
|
|
|
|
#3392 |
|
Wtajemniczenie
|
no tak - zaczynam podejrzewać, że jak już zacznie chodzić do złobka to bedzie trzeba robic liste w przedszkolu
|
|
#3393 | ||||
|
Rozeznanie
|
ale ze mnie dziabąg... wkleilam 2 razy ten sam wozek...
* http://www.allegro.pl/item562140974_...ka_gratis.html ten pominelam Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a z tym bratem to naprawde porazka jakas Cytat:
dobrze kombinujesz
Edytowane przez Agata R Czas edycji: 2009-02-26 o 13:03 |
||||
|
|
|
#3394 |
|
Rozeznanie
|
Umarłam... kolega mi przesłał...
![]()
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
i jaaaa!!! dołączylam niedawno , narazie was podczytuje.........bo nie chce sie wcinac w wasze rozmowy........poki co udzielam sie watku mamus lipcowo-sierpniowych
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
buahahahahahahhahahaha
tasiemiec wymiata ![]() Czekoladzina nr 2!!! Jak to nie chcesz się wcinać??????????????????? ??? Zfutrować Ci kuper??? ![]() ehhhhhhhhhhh szkoda gadać o tamtej stuacji!!! ![]() Czy Wam też ostatnio weny brak???
|
#3397 |
|
Zadomowienie
|
Ksieńka łobuzie zostaw kuper czekoladki nr 2 w spokoju - tam dzidziuś rośnie ..... obudzisz go, a właśnie zasnął
no jaka niedobra ciotka ![]() Katarzinka zastanowiło mnie to co napisałaś o tym podejściu nr 1 do WAŻNEGO EGZAMINU ..... a często się zdarza u Ciebie na uczelni, żeby tych podejść było więcej ..... ? ![]() Co do zapisów do żłobka to sporo się nasłuchałam (pracuję z dziewczynami, które mają dzieci w wieku przedszkolnym) .... np jak usłyszałam, że córka koleżanki ma w PRZEDSZKOLU : - balet - naukę gry na fortepianie - garncarstwo - dwa języki obce ...... to zemdlałam ![]() A teraz ta córeczka ma iść do szkoły podstawowej (prywatna albo społeczna) i .... musi przejść egzaminy, bo w tych lepszych jest 160 kandydatów a 20 miejsc ...... egzaminy przechodzą takze rodzice - godzinna rozmowa z wychowawcą i psychologiem ...... Podobno na tych egzaminach (wyglada to jak taki dzień otwarty, dzieci się bawią, rysują, czytają, śpiewają .... słuchają czytanki w języku angielskim i opowiadają co zrozumiały) były dzieci mówiace już dość biegle 4 językami ..... i tak dywagowaliśmy, że ok tata francuz, mama polka i mówią w domu po angielsku no to mamy 3 języki .....a czwarty to skąd ..... kochanek (czyt. dobry wujek) hiszpan? Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-02-26 o 13:47 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
mnie bić??
![]() czy nie bić? hehehehehhehe jakaś zmęczona ostatnim czasem jestem życiem... ![]() wybaczcie mi moje kochane mój ciulowy nastrój... ![]() chciałabym wleźć pod kołderkę i nie wchodzić spod niej przez tydzień! ![]() Gdzie to słoneczko???????????????? ? Niech wyjdzie nade mną ![]() Martula!! Zabrałaś całe chyba dla siebie aaaa... informejszyn mam: kolejne wesele we wrzesniu 1- lipiec 2- sierpien 3- wrzesien i podobno cos ma jeszcze po drodze wyskoczyc <czerwiec chyba >sie wybawie, ze ho ho
|
#3400 | |
|
Wtajemniczenie
|
już widziałam podobne
- nawet niektóre prace moich studnetów ![]() Cytat:
a poza tym gdzie to dziecko ma czas na zabawe lalkami???? a co do egzaminów - moze sie nie wysłowiłam dokładnie jako, ze ja już mam blizej jak dlaej konca doktoratu, to mam jeszcze do zdania 3 egzaminy doktorskie do zdania i własnie przymierzam sie do pierwszego
|
|
|
#3401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heloł laseczki
Skończyłam właśnie to mega pilne tłumaczenie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ide tez na 3 wesela 1-maj 2-sierpien(ale pod znakiem zapytania bo nie wiem kiedy urodze) 3-wrzesien- w moje urodziny....
|
|
#3403 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
moja siostra ma i jest zadowolona tak go znienawidziła, aż go sprzedała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jaaaa... ale się uśmiałam, aż Męża zawołałam ![]() Cytat:
gapa ze mnie ![]() Cytat:
u nas 0 wesel w tym roku Cytat:
|
|
|
#3404 |
|
Zadomowienie
|
Hop hop
Tak sie szczerze ale to nie znaczy, ze humor dobry wrrrrCzeko widze ze Ci sie nudzi wiec jak skonczysz juz u siebie to bierz gile i wpadaj do mnie, tez mam kilka mebli ![]() Po 10 latoroslach to chyba kazda z nas ciagnelaby piersi, brzuch i tylek po podlodze Apopo rodzicielski ambicji, rodzice (po wakacjach z corka) do nauczycielki angielskiego ich 5 letniej corki z oburzeniem: "Bo ona nie umiala zamowic soku w kawiarni!" Kakusia moj maz tez jeszcze studiuje i czasem mamy zjazdy w tych samych terminach a czasem nie. Choc oczywiscie nie jestesmy z tego zadowoleni to dajemy rade ![]() Kasiu no to gdy przywioza mi nowa szafe to bede Cie blagac o pomoc ![]() Widze, że szanowny brat meża to jeszcze dzidzius i tylko potrafi sie poskarzyc mamusi Tez chce jakies weselicho ![]() Katarzinko akurat mnie to nie dziwi, liczba żłobków jest mała bądź niemalze zerowa Taki kraj....Moj szuka mi zelkow mimo braku ciazy bo wie ze jestem zelkowym potworkiem ![]() Agatko wg mnie tasiemiec wymiata i jego: "RENCE DO GORY" Skoro dziadkowie funduja to zaszalej ![]() Czeko21 jak sie nie wetniesz to sie nie wciagniesz ![]() Zmykam sprawdzic gotowosc obiadu - dzis losos w ziolach z warzywami
|
|
|
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
moze powiem torszke o sobie, a wiec mam na imie Ania i jestem szczesliwa żoną od 16.08.08.......znamy sie z moim tż 10 lat
moj tż oswiadczyl mi sie po 7 latach bycia razem.......troche to trwalo, ale jak zaczelismy chodzic to mielismy po 17 lat, potem trzabylo troche ustabilizowac zycie zawodowe i stalo sie....... teraz jestem w 18tc !mieszkamy z moimi rodzicami, mamy cała gore do siebie- obecnie w trakcie remontu i meblowania....... jestem na l4 takze leniuchuje ile sie da.......ale troche dobija mnie juz ta nuda, zima za oknem, ja chce wiosne!!!
|
#3406 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w rodzinie wszyscy zdrowi ![]() Cytat:
u nas na szczęście moja mama nie pracuje, więc obiecała, że z wnuczkiem posiedzi, a za półtora roku teściowa idzie na emeryturę, więc ją też można wykorzystać ad. 2 i co znalazł żelki ![]() Cytat:
ad. 2 zresztą to lepiej wygląda jak wydasz np 100 zł co miesiąc, a nie np 2 tysiaki za jednym zamachem tasiemiec rulez Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jakby było gdzieś na miejscu to chociaż byśmy poszli do kościoła Cytat:
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
Tasiemiec uzbrojony wymiata
Pozdrawiam Was
|
|
#3408 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatko specjalnie dla Ciebie, bo prosiłaś
![]() Różne schematy rozliczania tygodni ciąży: 1. Wg książki "W oczekiwaniu na dziecko" 1 miesiąc - 1-4 tydzień, 2 miesiąc - 5-8 tydzień, 3 miesiąc - 9-13 tydzień, 4 miesiąc - 14-17 tydzień, 5 miesiąc - 18-22 tydzień, 6 miesiąc - 23-27 tydzień, 7 miesiąc - 28-31 tydzień, 8 miesiąc - 32-35 tydzień, 9 miesiąc - 36-40 tydzień. 2. Sposób ściągnięty z innego forum 1 miesiąc - 0-4,5 tyg. 2 miesiąc - 4,5-9 tyg. 3 miesiąc - 9-13,5 tyg. 4 miesiąc - 13,5-18 tyg. 5 miesiąc - 18-22,5 tyg. 6 miesiąc - 22,5-27 tyg. 7 miesiąc - 27-31,5 tyg. 8 miesiąc - 31,5-36 tyg. 9 miesiąc - 36-40 tyg. 3. Wg gazety Claudia dodatek "Ciąża": 1 m-c : 1 - 4 tydzień 2 m-c : 5 - 8 tydzień 3 m-c : 9 - 12 tydzień 4 m-c : 13 - 16 tydzień 5 m-c : 17 - 20 tydzień 6 m-c : 21 - 24 tydzień 7 m-c : 25 - 28 tydzień 8 m-c : 29 - 32 tydzień 9 m-c : 33 - 38 tydzień 4. Wg encyklopedii Larousse: 1mc - 1-4tyg 2mc - 5-8tyg 3mc - 9-13tydz 4mc - 14-18tydz 5mc - 19-23tydz 6mc - 24-27tydz 7mc - 28-31tydz 8mc - 32-35tydz 9mc - 36-39tydz
|
#3409 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
miło Cię poznać troszkę bliżej ![]() też mieszkamy z moimi rodzicami, na górze z małym remontem i meblowaniem "po naszemu" czekamy, bo chcielibyśmy mieć własny dom, ale państwo nam to utrudnia dawaj jakąś fote ![]() Cytat:
![]() a ja pozdrawiam Ciebie ![]() Cytat:
ile sposbów ![]() a my mamy jutro imprezkę
ktoś nam torta stawia wiecie kto?? ![]()
|
|
|
#3410 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć dzieczyny!
Krótko mówiąc...wymęczona jestem straszliwie...a konkretnie to przez basenik ...tylko mnie teraz od wiatru główka troszkę boli... i niby miałam odpocząć, a wszystko mnie boli od tego machania nogami i ręcami... Jak wróciłam do domku, to sie dowiedziałam, że bede siedziec w szkole od 8 do 19:30, to mnie teeraz unosi do góry, ale z nerwów... ![]() Agata R no rewelacja, mój malż też padł ze smiechu, najlepsze o tasiemcu!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kakusia ja to nie wiem czy to do mnie, ale co tam weznę tego buziaka zgarne do siebie...a co tam!! O rany...ale sie od Was wyuczę....że ho! Będę o ciaży wiedziec wszystko....nic mnie nie zaskoczy.... Buziaczki Laseczki...ide odetchnąć.. |
||
|
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
witam z wieczora wszystkie dziewuszki kochane
przyznaje bez bicia ze podczytywalam (wiec przynajmniej nie mam zaleglosci ) ale sie nie odzywalam niestety w tym miesiacu @ daje mi niezle popalic juz powinna sie miec ku koncowi a ona chyba dopiero zaczyna a poza tym nie chcialam Wam tu smucic ale niestety sprawa z moim nieszczesnym paszportem jest nie do zalatwienia, niestety wniosek musze zlozyc osobiscie i to samo z dowodem tak wiec teraz na glowie mam troche spraw zwiazanych z powrotem,bo musze wykminic jak najlepsza opcje co nie jest latwe biorac pod uwage pieniazki bo wiadomo ze im duzej tu bedziemy tym wiecej ich bedziemy miec no coz nikt nie powiedzial ze zycie jest proste i zawsze ma sie z gorki...jak to bylo juz tu powiedziane "jak nie urok to sraczka" ![]() dobra juz nie smuce siewygadalam i nawet troche mi sie lepiej zrobilo ![]() sle buuuziakii dla wszystkich dziewczynek tych "starych" i tych "nowych" |
|
|
|
#3412 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 1 a co tam mojej mamie to spokojnie mogę dać popilnować synka, bo ona lubi dzieci, a dzieci lubią ją. A z teściową to nie wiem, bo ona to jakaś dziwna ![]() ad. 2 i bądź tu ciężarówko mądra ad. 3 przyznaję się bez bicia, że nie wiem ale na pewno nie masz urodzin, ani imienin, ani rocznicy ślubu ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-02-26 o 23:03 |
||
|
|
|
#3413 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Czekoladko79
Sto lat, sto lat!!! ![]() prezent niżej ![]() no i impreza, tylko ciekawe czy Solenizantka nam się dziś pokaże ![]()
|
|
|
#3414 | |
|
Rozeznanie
|
Rence do gory!!! Wszytkie
![]() Cytat:
buziol przeogromny za znalezienie
|
|
|
#3415 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Heloł z kawą ( i tylko kawą). Może mnie na nogi postawi bo ostatnio mam jakieś zmęczenie materiału, normalnie wyspać się nie mogę i wszystko mnie boli.
CZEKOLADKO STO LAT, ZEBYS SZYBKO ZOSTAŁA TYM DOKTOREM I SZYBKO KUPIŁA SAMOLOT!!! Cytat:
![]() Dobre, uśmiałam się. Cytat:
Cytat:
A co to za twór?????? Cytat:
![]() Tak tak, nasze państwo potrafi wszystko skutecznie utrudnić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł laseczki
Wpadam się przywitać i spadam do pracki, jak będę miała luźniejszą chwilkę to zajrzę. A dla czekoladki moc najlepszych życzonek i murzyna co by ją angielskiego nauczał Sto lat kochana
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
|
|
|
|
#3418 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dzasta Ty kochany Wariacie dziękuję bardzo za życzonka i jakże hmmmm wymowny tort ![]() Cytat:
gosia1007 dziękuję Słonko ![]() Cytat:
agunia82 No a ten murzyn to mnie powalił ![]() kinuś dzięki Słoneczko za życzonka Cytat:
OOOO widzę że nam się tu tasiemiec uzbrojoy zadomowił .... ![]() A tak szczerze to dzisiaj od rana ryczę, że moja trzydziestka a ja sama w domu siedzę chora, w rodzince sytuacja taka, że tylko się pociąć .... mama się wogóle nie odzywa .... ehhhhh
A teraz to się poryczałam, że Wy takie kochane i myślicie o mnie DZIEKUJĘ WAM ZA TO ŻE JESTEŚCIE !!!!!!No to idę przytargać ten cały poweselny barek ..... ![]() Kto na jakiego drina ma ochotę? Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-02-27 o 09:13 |
|||||
|
|
|
#3419 |
|
Rozeznanie
|
czekoladko czekoladowa nasza sto lat, stoo lat, stooo lat!!!
spiewane wyszlo lepiej niz pisane
|
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napewno wkleje kiedys fotki.....jak juz sypialnia bedzie ready!! aa jeszcze cos o sobie powiem: tułałam sie po swiecie, najpierw Niemcy , potem Irlandia, w ktorej bylam 2 lata oczywiscie z tż- wrocilismy w zeszlym roku 2 tygodnie przed weselem i zostalismy, bo nadarzyla nam sie ciekawa oferta pracy!!i nie zaluje ze zostalam w kraju- owszem Irlandia jest piekna, ale jakos nie moglabym tam zamieszkac na stałe! No to słodka CZEKOLADOWA kolezanko Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

poważka!
czyli 5 

ale na pewno nie masz urodzin, ani imienin, ani rocznicy ślubu
dziękuję bardzo za życzonka i jakże hmmmm wymowny tort