|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
witam i ja w nowej części... mrauuuuuuuu
![]() ![]() o rany sama na ten tytuł głosowałam, a jak minimalizuje to zostają mi sexi dzikie kotki ![]() ![]() ![]()
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
czesc
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A mnie się już koleżanka pytała, co ja za seks oglądam ![]()
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Witam i ja w nowej juz w V części
![]() Gaduły z Was straszne hehehe Jak tak czytałam poprzedni watek to duzo z Was juz ma fotografa zamówionego a ja tragedia nie umiem nic znaleśc bo albo sa bardzo drodzy jak mi sie cos spodoba albo zdjecia zlej jakosci albo za daleko od zamieszkania mojego i jestem w kropce ![]() ![]() POZDRAWIAM WSZYSTKIE SEXI DZIKIE KOTKI
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#35 |
Zakorzenienie
|
To już wiemy kto się boi i minimalizuje wątek w pracy .. elitka jak dla mnie tytuł wątku moze być.. już widzę minę mojego TZ jak zobaczy go
![]() jestem zła dziśna maszynke do golenia porobily mi si takie pory na nogach... najgorsze jest oto ze nie wiem jak sie ich pozbyc.. posmarowalam osbie wczoraj lagodzacym balsamem po depilacji ale dramat szczypalo jak diabli a dzis i tak pory ![]() no i mrrraaaauuuu dzień dobry (chyba musimy sięcodzien teraz tak witac i zegnac ) Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-02-27 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Witajacie dziewczyny, dzieki za przepisanie mnie z 14.08 na 07.08. Musiałam zmienic date, bo nie zgrywała sie sala z zespołem. A u mnie przygotowania to wygladaja tak, ze mamy sale, zespoł, kamerzyste, fotografa i termin w kosciele zaklepany. To chyba juz tyle z tych rzeczy, które trzeba miec wczesniej nie? I gratuluje osobie, ze superowy pomysł na ten tytuł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
[b]kubusewa[b/] jeszcze raz je potraktuj balsamem
![]() ultraradiola wiesz co, to że fotograf nie mieszkal koło Ciebie, to nie problem. Najczęściej godzą się na dojazd. Ten, którego teraz my wertujemy nie widzi problemu (dojechac musi 140 km, za 1km bierze 0,80 gr, czyli nie jakieś makabryczne pieniącze)
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie to facet nei liczyl kilometrow ale tak ot policzył sobie 50 zł a ze placimy 700 zł + 1 za każdy plik no to powiedzmy ze mamy taniusio a pan jest na prawdę przystępny.. ale nie wiem czy pojechałby aż do rudy ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-02-27 o 08:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Czemu nie, trzeba by zapytać, tyle, ze wtedy może poprosić jeszcze o nocleg
![]()
#40 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowym wątku wszystkie sexi dzikie kotki
![]()
#41 |
Wtajemniczenie
|
O rany wy wariatki
![]() ![]() ![]() ![]() Jak zobaczyłam ten tytuł wątku to normalnie padłam na zawał niemalże ![]() Teraz tego tytułu to nam wszyscy będą zazdrościć normalnie ![]() ![]() ![]() Ale dumna jestem, że tu przynależę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
O nie chilanes to i tutaj dotarły machloje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Melduje sie i ja w części V
![]() ![]() ![]() ![]() Ja mojemu Tz jescze nie powiedziałam ze jest nowy wątek ale jak zobaczy tytuł to powie ze jesteśmy niesamowite:P
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-02-27 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No wszystko masz ![]() ta nieuczciwa Samoa mnie przekupiła ![]() Chcę kupić jeansy...pewnie te kupie co zawsze z big starze, nie umiem sie od nich uwolnić, bo jak juz mi spasowały to ciąglę kupuję, bo mi sie nie chce łazić i mierzyć...ale teraz mam ochotę kupić inne, wiec może sie uwolnię ![]() ![]() A w ogóle guten morgen ![]() Lain zarzuc linkiem tej stronki, z której sa t stroje, bo wczoraj jak zasypiałam to juz słyszałam szum morza, ciepły wiaterek i gorące słoneczko, poplątane włosy związane mokra gumką ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chciałam jutro wyciągnąć tż, ale w ddtvn mówią, że jutro sa mistrzostwa Polski w zakupach w Galerii Kazimierz, wiec pewnie dzikie tłumy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha tez mam zawsze ten dylemat przy kupowaniu jeansow. a teraz mam problem z tym strojem. jest rozmiar S i L - boje sie, ze S bedzie za maly, z kolei jak wezme L-ke to moze byc za dzuy ![]() nie wiem w ktora strona zaryzykowac ![]() Cytat:
![]() sklep z Krk ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
A ja sobie spodni narazie nie kupuje. Bo niechce znowu patrzec jaka ja jestem szczupła i spodnie mi wiszą
![]() Lain skoro boisz sie wziąśc S i L to weż pośredni M miedzy tymi dwoma ![]()
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-02-27 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Tak, tak Gosico moja droga!
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-02-27 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja właśnie na służbie mam Maksymilinka ![]()
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-02-27 o 09:06 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
głodna jestem ;/
#55 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kupowałaś już w tym sklepie? te stroje mi się podobają: http://www.olive.pl/pokaz_zdjecie.php?id_prod=4576&img= http://www.olive.pl/pokaz_zdjecie.php?id_prod=7291&img= http://www.olive.pl/pokaz_zdjecie.php?id_prod=5051&img= http://www.olive.pl/pokaz_zdjecie.php?id_prod=4762&img= Cytat:
ja jeszcze nie dostała PITa od mojego byłego pracodawcy ![]() Gosia no właśnie dwie pary juz tak dobiłam, że muszą wypaść z obiegu ![]() ![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-02-27 o 09:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
witam i ja o rany ale wczoraj miałam jazdę- tak mnie głowa rozbolała że położyłam sie do łóżka i nawet nie wiem czy spałam czy jakoś na jawie żyłam bo od tego bólu byłam nieprzytomna i taaak mi było niedobrze aż.. ale mamy nowy dzien i tancerka też świeżutka jak szczypiorek
![]() ![]() jadę zaraz na uczelnię a potem do domku moje panny ale szczerze mówiąc to boję się was tu zostawiać bez nadzoru na nie wiadomo ile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale teraz jak zobaczy ten tytuł zminimaliziwany to zostanę posądzona o jakąś erotomanię ![]() ![]()
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak poważnie panienki to uciekam coś zjeść i się brać za książki ![]() ![]() Samoa mi się najbardziej podoba strój numer 1 i 4 ![]() Tancerka nie martw się, bo u mnei na stancji też już dziewczyny jak mnie widzą z laptopem to mówią "Oho, Gośka już się zamknęła w swoim wirtualnym świecie" ![]()
Nigdzie nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis. " Phil Bosmans Gabrysia ![]() ![]() Edytowane przez gosica502 Czas edycji: 2009-02-27 o 09:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie podrukowałam pity 11 za 2008 rok.. wg jakiegoś tam rozporządzenia termin jest do 02-03 bo 28-02 wypada w sobote
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje za poradę
![]() ![]() ![]() gosica - wiedziałam, ze będziesz zszokowana ![]() ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-02-27 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.