Panny Młode - Kielce cz. II - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-26, 17:49   #4801
Alice the Bride
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II

Cytat:
Napisane przez Puchatek M. Pokaż wiadomość
Alice tort mieliśmy na 120 osób. Był od Pasternaka. Z zasady liczy się 10dkg na osobę.
Aha dzieki, ja planuje tak na ok 100. Wg mojego przelicznika musialas placic wiecej za kg niz u Braci Janusz? Oni biora 32-35zl/ kg
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00
Nasz ślub 22.05.2010

Alice the Bride jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 17:58   #4802
Meana1
Rozeznanie

W Bohemie tort jest w cenie. Ale właściciel mi powiedział że robią torty na kilku paterach(zdjęcie 1) a nie jeden na drugim(zdjęcie 2). Nie wiem dlaczego. Widziałam jeden i drugi i każdy wyglądał nieciekawie. Ale może jak im pokaże jaki mi się podoba to mi taki zrobią a podoba mi się tort podobny jak na zdjęciu 2. Nie wiem też jak smakuje tort w Bohemie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 043.jpg (16,2 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg samolot.jpg (18,2 KB, 40 załadowań)

Edytowane przez Meana1
Czas edycji: 2009-02-26 o 17:59
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 18:04   #4803
Alice the Bride
Raczkowanie

No własnie główny problem w Bohemie to taki ze nic o torcie nie slyszalam, ani ze dobry ani ze zły. Mam nadzieje ze dziewczyny ktore w tym roku maja wesela beda wciaz aktywne na forum i dowiem sie cos wiecej Wiadomo ze to zawsze sporo taniej wychodzi jak tort juz jest ale ja naprawde bym chciala jakis dobry Jak ktos bedzie jadl tort w Bohemie to niech pisze!
Nasz ślub 22.05.2010

Stary 2009-02-26, 18:58   #4804
moonikkaa
Raczkowanie

czy macie namiary na dekoratorkę, która dekoruje Kosciół i sale zywymi kwiatami?? jesli tak to bede wdzieczna za namiary na priva.

Edytowane przez moonikkaa
Czas edycji: 2009-02-26 o 18:59
moonikkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 19:02   #4805
aniksAnn
Przyczajenie

ivona84 tam są ściany wyłożone korkiem, który właśnie jest od tego, żeby był ładny, czysty dzwięk. Ja rozmawiałam z moim zespołem i powiedzieli, że do bardzo dobrze, bo nie będzie hałasu i buczenia. Także na plus

aniksAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 19:29   #4806
karothka
Raczkowanie

GG do karothka

Cytat:
Napisane przez Alice the Bride Pokaż wiadomość
No własnie główny problem w Bohemie to taki ze nic o torcie nie slyszalam, ani ze dobry ani ze zły. Mam nadzieje ze dziewczyny ktore w tym roku maja wesela beda wciaz aktywne na forum i dowiem sie cos wiecej Wiadomo ze to zawsze sporo taniej wychodzi jak tort juz jest ale ja naprawde bym chciala jakis dobry Jak ktos bedzie jadl tort w Bohemie to niech pisze!
Tak szczerze, ja tez nie mam pojecia jaki jest tort w Bohemie, ale moja kolezanka calkiem niedawno miala tam wesele, takze jesli troche ochlonie po imprezie napisze do niej i doladnie o wszystko wypytam. Nie moge sie doczekac mojego wesela, ale nadal martwie sie o suknie, nie wiem czy polowa kwietnia to nie jest zbyt pozno na wybor.

22.08.2009-to był Ten dzień
karothka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 19:51   #4807
Alice the Bride
Raczkowanie

karothka bede wdzieczna za jakies info o Bohemie
Co do sukienki to mysle ze 4 miesiace wystarcza o ile znajdziesz sukienke ktorej nie trzeba z daleka sprowadzac, bo z tym to roznie bywa A tak to przynajmniej nie bedziesz musiala duzo poprawek robic bo ani raczej nie schudniesz ani nie utyjesz
Nasz ślub 22.05.2010

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-26, 21:00   #4808
karothka
Raczkowanie

GG do karothka

Pomóżcie! Wypowiedzcie się na temat tej sukienki. Właśnie ta jest prawie taka sama jak sukienka, którą chcę zamówić w MsModzie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Ian stuart.jpg (17,2 KB, 93 załadowań)

Stary 2009-02-26, 21:13   #4809
kupka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karothka Pokaż wiadomość
Pomóżcie! Wypowiedzcie się na temat tej sukienki. Właśnie ta jest prawie taka sama jak sukienka, którą chcę zamówić w MsModzie.
Trochę nie mój styl,ale ogólnie jest ładna.Oczywiście najważniejsze jest żeby tobie się podobała i żebys dobrze się w niej czuła.A dlaczego chcesz zamówic dopiero w połówie kwietnia?
kupka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 21:14   #4810
anjadka
Raczkowanie

Hej nie chce się wtrącać ale mierzyłam jedną suknie MS Moda i Pani w salone powiedziała mi że na suknie czeka się 4 miesiące, a musi ona być jakiś czas przed ślubem dla ewentualnych poprawek. Możesz nie zdarzyc jak chcesz zamawiac w kwietniu.
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 21:16   #4811
karothka
Raczkowanie

GG do karothka

Cytat:
Napisane przez kupka Pokaż wiadomość
Trochę nie mój styl,ale ogólnie jest ładna.Oczywiście najważniejsze jest żeby tobie się podobała i żebys dobrze się w niej czuła.A dlaczego chcesz zamówic dopiero w połówie kwietnia?
Dopiero wtedy będę w Polsce...Też właśnie słyszałam to od Pań ze sklepu...trochę się obawiam, ale nie mam wyjścia - nie chcę zamawiać za granicą.

Stary 2009-02-26, 21:23   #4812
NATALUSIA14
Rozeznanie

Slyszalam ze w Cedzynie otwieraja nowa sale. Chcialam tam zorganizowac poprawiny, ale w maju nie bedzie jeszcze gotowa.[/quote]

tak, wszystko sie zgadza w cedzynie niedlugo bedzie otwarta nowa sala, w miejsce dokładnie piekarni, wiem bo mam do niej kilka minut spacerkiem

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 21:30   #4813
mika_am
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
WITAM GORĄCO WSZYSTKIE PRZYSZŁE I JUZ OBECNE PANNY MŁODE!
Przeszukałam caly wątek w poszukiwaniu informacji na temat sali. Po wycieczce z moim Przyszłym do kilki sal zastanawiamy sie nad dwiema: w Niestachowie i Woli Jachowej "Pod Brzozami"
Wstępnie zarezerwowaliśmy salę w Niestachowie na 2011, ale nie wiemy jak sprawa się ma z tym, czy sala ta pomieści 200 i trochę więcej osób (któraś z Was pisała, ze była na weselu, gdzie było 200 osób i nie było za ciekawie z miejscem ).
Druga sprawa - łazienki! Nie wiem czy jest ich wystarczająca ilość na 200 osób, a zwłaszcza dla kobietek - nie sprawdziliśmy dobrze czy jest w nich lusterko
I jeszcze kwestia śliskiej podłogi na sali tanecznej! Czy działa tam ten zimny nawiew, o którym mówi właścicielka?
Szukamy sali wasnie na 200 i ciut więcej osób jak najbliżej Cedzyny, bo tam mieszkam. Mój Przyszły Mąż mieszka koło Tarnowa, więc dochodzą do tego noclegi dla jego znajomych i rodziny. A w Niestachowie planuja od tego roku robić noclegi.

Sala w Woli Jachowej - ok - duża, 3 wyjścia na taras, dużo łazienek (i robią następne w drugiej części sali) tylko ten strasznie żółty kolor ścian i zniszczony parkiet I troszkę dalej od Cedzyny i brak noclegów w pobliżu

Prosze Was dziewcczynki o wszelkie info o tych salach
Może któraś z Was miała tam swoje wesele lub tam była na weselu.

Proszę o pomoc, bo decyzję musze podjąc do wtorku
Napisałam n prv o sali w niestachowie!
a noclegi mozesz wynająć w gościńcu w Cedzynie-podobno są tanie
mika_am jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 21:52   #4814
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie moj styl (ja jej bym nie wybrala bo niska jestem i wyglądalabym jak beza), ale ładna. Najwazniejsze to czuc sie w sukni jak Księżniczka- wyjatkowo, bo to Twój Dzień (tez) ! Wiem, ze dobrze jest sie kogos poradzic, ale najlepiej, gdy samemu sie mierzy suknie-tak na modelkach to wszystko pieknie wygląda, a pozniej sie okazuje, ze dana suknia nie jest dla nas
Stary 2009-02-26, 22:01   #4815
karothka
Raczkowanie

GG do karothka

Cytat:
Napisane przez kycia1 Pokaż wiadomość
Wiem, ze dobrze jest sie kogos poradzic, ale najlepiej, gdy samemu sie mierzy suknie-tak na modelkach to wszystko pieknie wygląda, a pozniej sie okazuje, ze dana suknia nie jest dla nas
Dokladnie!!! Teraz to wiem.

I co? Odnalazlas wlasciciela tego pieska??

Stary 2009-02-26, 22:03   #4816
Lupetita
Raczkowanie

karothka sukienka ma swój urok, jest bardzo ładna, ale w rzeczywistości może okazać się inaczej, moze nie pasować lub nie podkreślać Twojej figury. Najważniejsze to mierzyć suknie. Aby miec więcej pewności może udaj się do jakiegoś salonu i zmierz podobny fason, zobaczysz czy w rzeczywistosci pasuje do Ciebie

Dziewczyny, ojjj będę miała problem z proszeniem gości a ściślej maluuuutko czasu na to i nie wiem czy sie wyrobie
Lupetita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 07:12   #4817
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

karothka moi znajomi zdecydowali się na ślub dwa tydognie temu. w sobote zamówiona zaostała suknia. na 1 kwietnia pierwsze przymiarki a ślub jest w 2 maja. wiec wszystko się da
Stary 2009-02-27, 07:43   #4818
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Cytat:
Napisane przez aniksAnn Pokaż wiadomość
ivona84 tam są ściany wyłożone korkiem, który właśnie jest od tego, żeby był ładny, czysty dzwięk. Ja rozmawiałam z moim zespołem i powiedzieli, że do bardzo dobrze, bo nie będzie hałasu i buczenia. Także na plus
Dziękuję aniksAnn za ta informację, bo o niej nie wiedziałam ale teraz juz wiem i to bardzo na plus dla tej sali.
Dziękuję też mika_am i ewi83 za wszystkie informację.
Noclegi chyba naprawdę weźmiemy w Gościńcu w Cedzynie, bo brat tak zrobił, jak miał wesele w Masłowie.

A co do sali w Cedzynie, tej nowej, to powiem tak - mieszkam tam i słyszałam plotke, że oni jeszcze nie mają pozwolenia na organizowanie takich imprez czy coś w tym stylu, a mimo to przyjmują terminy na wesela Nie wiem jak jest naprawdę, ale przejeżdżając tamtędy wcale mi się ona z zewnątrz nie podoba
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 09:37   #4819
Alice the Bride
Raczkowanie

Dziewczyny, ojjj będę miała problem z proszeniem gości a ściślej maluuuutko czasu na to i nie wiem czy sie wyrobie [/quote]

Ja to mam zamiar tylko najblizszej rodzinie i znajomym ktorzy mieszkaja w poblizu dac osobiscie zaproszenia. Nie mam zamiaru jezdzic po calej Polsce! Zreszta wykorzystaj takie okazje jak np święta wielkanocne na rozdanie zaproszeń. Ja osobiscie kilka razy dostalam zaproszenie poczta i nie widze w tym nic zlego. Moze kiedys jak sie robilo w ramach jednego miasta czy wsi wesele to to nie byl problem, ale teraz? jak sie ma czasem rodzine po calej Polsce porozjezdzana to jest po prostu strata czasu.
Nasz ślub 22.05.2010

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-27, 10:00   #4820
ewi83
Zadomowienie

Ja na zaproszenie swoich gosci , mialam tylko tydzien, wiekszosc z nich odwiedzilam osobiscie, ale byla to wizyta doslownie 5 minutowa, weszlam przedstawilam narzeczonego, powiedzialam regulke, przekazalam zaproszenia i musialam wychodzic. Wiekszosc rodziny byla zadowolona ze wogole ich odwiedzilam, zrozumieli ze jestem tylko w Polsce na bardzo krotki czas, tylko jedna moja kuzynka powiedziala ze nie przyjdzie na slub poniewaz nie napilam sie z nia herbaty, czesc z rodziny prosilam telefonicznie, poniewaz juz nie zdazylam ich odwiedzic, zadzwonilam przeprosilam i powiedzialam ze wysylam rodzicow z zaproszeniem, tez zrozumieli i powiedzieli ze pojawia sie napewno
ewi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 10:06   #4821
gosi5
Raczkowanie

Cześć wszystkim.

Szukam sali na własne wesele i szczerze mówiąc nie wiem co wybrac.
Pewnie macie swoje typy co do sali. Bardzo zalezy mi na opiniach o organizacyjnej stronie, jedzeniu i dogadywaniu sie z właścicielami oraz o obsłudze. Bo sala moze być piękna sama w sobie ale reszta może kosztować sporo nerwów.
Jeśli macie jakieś doświadczenia w tym temacie, plizz podzielcie się wrażeniami.
Sali potrzebuję gdzieś na 120-150 osób (chyba, ze mnie goście w konia zrobią, ale może nie). Będzie też potrzebny jakiś nocleg dla około 20-40 osób. I nie mam pojęcia co wybrać, podoba mi sie sala w bristolu no i jest hotel , ale nie wiem jak tam jest, dworek w masłowie też śliczny ale mało miejsc nocelgowych i problem z terminami, no jeszcze mniej wiecej wiem jak jest w sosnowym dworku, ale chyba tez zabraknie noclegów. Plizz, gdzie jest w Ck jeszcze jakas dobra sala?
gosi5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 10:30   #4822
ewi83
Zadomowienie

Ja mam wesele w Dworku w Maslowie a goscie nocuja w hotelu w Kielcach

A myslalas moze o hotelu Ameliowka, sala na zdjecia prezentuje sie ladnie, cudne otoczenie, slyszalam dobre opinie o nich, hotel jest zaraz na miejscu i ceny sa calkiem przyzwoite, sama chcialam tam swoich gosci umiescic, ale oni woleli centrum

Jest tez lokal lokal w Ciekotach , nie wiem jak sie nazywa, bylam tam raz na sylwestrze i miejsce jest calkiem ciekawe, pyszne jedzonko i wiem ze maja miejsca noclegowe.
Stary 2009-02-27, 10:36   #4823
evelinest
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anjadka Pokaż wiadomość
Hej nie chce się wtrącać ale mierzyłam jedną suknie MS Moda i Pani w salone powiedziała mi że na suknie czeka się 4 miesiące, a musi ona być jakiś czas przed ślubem dla ewentualnych poprawek. Możesz nie zdarzyc jak chcesz zamawiac w kwietniu.
One tak mówią, ale jak moja koleżanka teraz była szukać sukienki w tym tygodniu na 30 kwietnia to powiedziały, że dadzą radę:P Jednak liczy się klient, a one to tak gadają bo im łatwiej jak jest dużo czasu i tyle!!!
evelinest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 11:20   #4824
gosi5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewi83 Pokaż wiadomość
Ja mam wesele w Dworku w Maslowie a goscie nocuja w hotelu w Kielcach

A myslalas moze o hotelu Ameliowka, sala na zdjecia prezentuje sie ladnie, cudne otoczenie, slyszalam dobre opinie o nich, hotel jest zaraz na miejscu i ceny sa calkiem przyzwoite, sama chcialam tam swoich gosci umiescic, ale oni woleli centrum

Jest tez lokal lokal w Ciekotach , nie wiem jak sie nazywa, bylam tam raz na sylwestrze i miejsce jest calkiem ciekawe, pyszne jedzonko i wiem ze maja miejsca noclegowe.

Dzieki za info, będe miała więcje miejsc na liscie od odwiedzenia.
A jak oceniasz dworek w Masłowie, tzn koszty i jacy są właściciele, bo mam sie tam zamiar wybrac w najbliższym czasie, co prawda nie maja już za bardzo terminów na 2010 ale pogadac i tak chcę,bo z tymi terminami róznie bywa, niekórzy rezerwują kilka sal na raz:/ , a potem sie zwalnia. Słyszałam wiele dobrego o tym dworku ale rzeczywiscie jest tak ok czy minusy jak wszędzie

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

a teraz z innje pary kaloszy, znacie jakieś dobre krawcowe w CK, które szyją suknie ślubne? Bo na razie mnie przerażaja niektóre ceny sklepowe, może w rezultacie skapituluję i wydam ze 3 tys, na jeden raz (mimo, ze to ten jeden dzien w życiu to jednak dużo kasy), inna sprawa, ze szerokie suknienki, bezy, mocno zdobione itp mnie odstraszjaą, a tych jest w sklepach najwiecej, ja preferuję skromniejsze, np. w stylu empire. Niska jestem więc szerokosci mnie tylko przytłoczą
Ciekawa jetsem czy znacie jakies specjalistki, które np. ze zdjecia z internetu potrafia uszyć równie pięknie. Czasem słyszałam o takich ale nie mam namiarów żadnych.
Zresztanie mam na nic namairów na razie, a jak czytam posty na forum, to widzę że jestescie świetnie w temacie zorientowane
gosi5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 11:48   #4825
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokladnie!!! Teraz to wiem.

I co? Odnalazlas wlasciciela tego pieska??
Piesio ma nowy Domek. ! dzien było szukanie własciciela , wiczorem dowiedzialam, sie, ze piesek zostal porzucony, bydle jakies go zostawilo kolo smietnika na Barwinku i odjechalo:bab a:. Na 2 dzien bylo szukanie mu nowego domku i sie udało. Niuniek szczesliwy bardzoAchhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh h
Stary 2009-02-27, 11:59   #4826
ewi83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosi5 Pokaż wiadomość
Dzieki za info, będe miała więcje miejsc na liscie od odwiedzenia.
A jak oceniasz dworek w Masłowie, tzn koszty i jacy są właściciele, bo mam sie tam zamiar wybrac w najbliższym czasie, co prawda nie maja już za bardzo terminów na 2010 ale pogadac i tak chcę,bo z tymi terminami róznie bywa, niekórzy rezerwują kilka sal na raz:/ , a potem sie zwalnia. Słyszałam wiele dobrego o tym dworku ale rzeczywiscie jest tak ok czy minusy jak wszędzie

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

a teraz z innje pary kaloszy, znacie jakieś dobre krawcowe w CK, które szyją suknie ślubne? Bo na razie mnie przerażaja niektóre ceny sklepowe, może w rezultacie skapituluję i wydam ze 3 tys, na jeden raz (mimo, ze to ten jeden dzien w życiu to jednak dużo kasy), inna sprawa, ze szerokie suknienki, bezy, mocno zdobione itp mnie odstraszjaą, a tych jest w sklepach najwiecej, ja preferuję skromniejsze, np. w stylu empire. Niska jestem więc szerokosci mnie tylko przytłoczą
Ciekawa jetsem czy znacie jakies specjalistki, które np. ze zdjecia z internetu potrafia uszyć równie pięknie. Czasem słyszałam o takich ale nie mam namiarów żadnych.
Zresztanie mam na nic namairów na razie, a jak czytam posty na forum, to widzę że jestescie świetnie w temacie zorientowane

Mnie zauroczyla sala do tego stopnia, ze nawet nie szukalam innej, potem poczytalam troszke opinii na ich temat, wszystkie bylo bardzo dobre, wiec odrazu rezerwowalam. Z samym wlascicielem rozmawialam tylko raz, mieszkam w UK, wiec wiekszoscia spraw zajmuje sie moja siostra, ale on wydaje sie bardzo mily, zreszta mielismy tam juz mala imprezke rodzinna i wszystko bylo naprawde super. Jedzonko bylo pyszne, bardzo ladnie podane. Fakt sala nie nalezy do najtanszych, ale wydajemi sie ze raz w zyciu mozna zaszalec Wiecej moge powiedziec juz po 2 maja

Co do krawcowych to wiem ze jest jedna w Beczkowie, ponoc bardzo ladnie szyje. Oraz salon sukni slubnych naprzeciwko Reala, kuzynka tam szyla suknie ze zdjecia.
Stary 2009-02-27, 12:12   #4827
srubka87
Zadomowienie

do Gosi5

My właśnie mamy wesele w Ameliówce.Sala jest naprawdę bardzo ładna.Zdjęcia na stronie pokazują strą salę, teraz jest po remoncie i ma nowe krzesła i stoliki.My właśne ze względu na dużą liczbę osób do przenocowania robimy tam wesele, poza tym otoczenie..bajka.. A o jedzeniu słyszeliśmy same dobre opinie Jedynie co to ktos kiedys na tym forum napisał, że slyszał iż obsługa jest kiepska, z tym, że to jedyny minus jaki słyszeliśmy a po drugie to wesele jest za 1,5 roku wieć obsługa może się zmienić 10 razy My jesteśmy dobrej mysli.Jutro jedziemy podpisać umowę
srubka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-27, 13:53   #4828
malenstwo21
Raczkowanie

kolejne turnaee po salonach zakończone już mam dosyć chodzenia i mierzenia pozatym ceny masakra jakoś 3 tys nie uśmiecha mi sie dac za kiecke na 1 raz ale cóż wiem jedno przekonałam się do sukni koronkowych a te są naprawdę bardzo drogie...:
faktem jest żeby zamawiać wcześniej kieckę gdyż na okres letni maja najwięcej zamówień i mogą wyjść jakieś problemy więc warto wcześniej sie za to zabrać
pozdrawiam
malenstwo21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 14:02   #4829
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
Napisane przez malenstwo21 Pokaż wiadomość
kolejne turnaee po salonach zakończone już mam dosyć chodzenia i mierzenia pozatym ceny masakra jakoś 3 tys nie uśmiecha mi sie dac za kiecke na 1 raz ale cóż wiem jedno przekonałam się do sukni koronkowych a te są naprawdę bardzo drogie...:
faktem jest żeby zamawiać wcześniej kieckę gdyż na okres letni maja najwięcej zamówień i mogą wyjść jakieś problemy więc warto wcześniej sie za to zabrać
pozdrawiam
a może przez internet.
wejdz sobie na wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232839

polecany sklep na jakimś innym wątku to http://www.ti-amo.pl/index.php?&vmcc...emart&Itemid=7
można sie nawet tam przejechać. wiem do łodzi moze i daleko ale ceny zachecajace

dziewczyny polecją różne strony. np znane_marki

myśle że jakbym była przed to sama bym sie skusiła.
Stary 2009-02-27, 14:02   #4830
Alice the Bride
Raczkowanie

Ja to mysle ze powinnyscie sie zastanowic ewentualnie nad wypozyczeniem sukni albo kupnem uzywanej? Mozna kupic markowa sukienke za pol ceny albo i mniej Nie wiem jak w Kielcach ale w Wawie jest po prostu masa takich ogloszen. Jest to sposob jesli sobie wczesniej upatrzysz jakas sukienke droga. Moze ktos akurat po swoim slubie bedzie chcial taka sprzedac A reszta kasy na zajabista podroz poslubna zostaje
Nasz ślub 22.05.2010

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości