Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-27, 11:23   #4471
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Również dziękuję za wczorajsze miłe spotkanie wszystkim

lizzie chyba nie chciałam przeczytać tego opisu maseczki Clarins , jeszcze mnie kochanie kusiła kremem Hydra Quench Czy Wy chcecie, żebym ja jadła tylko sucharki?

Jeszcze dwa wykłady a potem jadę do domu (do Lublina)
Hosenko widzę że mocno Cię wzięło, skoro nawet jeden wieczór bez Samca jest ciężki A pamiętam jak mówiłaś, że potrzebujesz wolności i swobody jak to człowiek się zmienia pod wpływem miłości ..

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 11:34   #4472
iceflower
Przyjaciółka KWC

Czemu na stronie Sephory nie można już sprawdzić ile ma się punktów na karcie? Akurat jak znalazł do zakupu nowych Chanelków byłby mi kupon zniżkowy, a nie wiem czy i ile mi do niego brakuje.

Chyba będę dzisiaj pilnym studentem i pójdę na seminarium.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 11:54   #4473
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość

lizzie chyba nie chciałam przeczytać tego opisu maseczki Clarins , jeszcze mnie kochanie kusiła kremem Hydra Quench Czy Wy chcecie, żebym ja jadła tylko sucharki?
Nie no, ten krem jest paskudny i drogi! tylko ślicznie pachnie, dobrze się wchłania i ładnie nawilża

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Czemu na stronie Sephory nie można już sprawdzić ile ma się punktów na karcie? Akurat jak znalazł do zakupu nowych Chanelków byłby mi kupon zniżkowy, a nie wiem czy i ile mi do niego brakuje.
Podobno już nie więcej nie będzie można tego sprawdzić Nie rozumiem, w czym mieli problem

ps. wrzuciłam
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 12:07   #4474
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko widzę że mocno Cię wzięło, skoro nawet jeden wieczór bez Samca jest ciężki A pamiętam jak mówiłaś, że potrzebujesz wolności i swobody jak to człowiek się zmienia pod wpływem miłości ..
No własnie Zawsze tak było a teraz coś mi sie poprzestawiało w głowie Co ciekawe, jemu też - gdy rozmawialiśmy na ten temat zanim zostaliśmy parą to zdziwliśmy sie że obydwoje mamy takie same poglądy (czyli, że trzeba mieć czas dla siebie, nie wyobrażamy sobie takiego codziennego spotykania się) i spodobało się nam ze uważamy tak samo, a teraz co? Potrafi zwolnić się wczesniej z pracy zeby odwieźć mnie domu, albo urwać sie z pracy i mnie odwiedzić

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 12:12   #4475
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
ps. wrzuciłam
o, to lecę ogladać

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
No własnie Zawsze tak było a teraz coś mi sie poprzestawiało w głowie Co ciekawe, jemu też - gdy rozmawialiśmy na ten temat zanim zostaliśmy parą to zdziwliśmy sie że obydwoje mamy takie same poglądy (czyli, że trzeba mieć czas dla siebie, nie wyobrażamy sobie takiego codziennego spotykania się) i spodobało się nam ze uważamy tak samo, a teraz co? Potrafi zwolnić się wczesniej z pracy zeby odwieźć mnie domu, albo urwać sie z pracy i mnie odwiedzić
na to jest tylko jedno słowo wytłumaczenia
Stary 2009-02-27, 12:30   #4476
off-wietrzka
Rozeznanie

kupiłam sobie tę piankę Welli 2-dniowa objętość, co to ją Vibeska zachwalała. jutro przetestuję czy faktycznie taka dobra...

napisałam maila do Douglasa w spraie mojej karty, dlaczego jej jeszcze nie dostałam, mimo iż minęły już 2 miesiące od podpisania wniosku i mi odpisali, że w ogóle nie mają mnie w swojej bazie danych i mam wypisać ten druczek na nowo...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 12:58   #4477
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam iść wczoraj do Natury po mleczko Bielendy Zupełnie wypadło mi z głowy, zwłaszcza że Samiec przyjechal po mnei do pracy - zapomniałam o całym świecie
No, ale myślę, że skoro zapomniałas o Naturze, to miałaś wiele innych atrakcji
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Jutro ide zrobić obieg po sklepach, chcem płaszczyk/kurteczkę i buty, i koniecznie potrzebuję nowej torebki
Ja tez ide dziś z mamą na małe buszowanie i popatrzę na wiosenne kurtki-namioty
Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Zaraz lece na zajecia,musze isc jeszcze do biblioteki i na ksero zamierzam dzisiaj zrobic strasznie duzo rzeczy a ze dostalam @ to czuje sie mocno nie bardzo;/
Oł noł , to nie idź na tę pocztę dziś, przecież nic się nie stanie jak wyślesz w poniedziałek
Cytat:
Sniły mi sie zakupy Byłam w kakowskiej Sephorze w rynku i można tam było kupić kosmetyki TBS Byłam tam z Tru i rzuciłyśmy się do koszyczków i półek z wyprzedażą zestawów TBS. Były tam jeszcze olejki do twarzy dla kobiet w ciązy

To chyba jakiś znak Drugi znak, ze wykukałam dziś wypłatę na moim koncie

No jak sama piszesz-głodna nie chodzisz wcale więc może coś z tego przejedzenia wyjdzie
Cytat:
Śniło mi się, że pokłóciłam się z TŻ.
To tylko sen na szczęście
Cytat:
O naprawdę? kiedyś można było to sprawdzić po wpisaniu numeru karty. A teraz jak się to sprawdza? na infolinii?

Byłam wczoraj u lekarza i dostałam:
* nakaz leżakowania jak najwięcej w domu
* zakaz noszenia czegokolwiek
* zakaz uciskania brzucha więc musze dziś poszukac jakiś mega niskich biodrówek gdzieś
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-27, 13:14   #4478
Hosenka*
Zakorzenienie

[quote=truheart;11191255]

No jak sama piszesz-głodna nie chodzisz wcale więc może coś z tego przejedzenia wyjdzie /quote]
Ejjj ale mi chodziło co coś innego <foch> Że to znak ze pora na zakupy
Choć na efekt przejedzenia tez bym nie narzekała Czasem udaje mi się wypiąć brzuch tak ze wygladam jakbym była w ciąży- no i Samiec koniecznie chciał zobaczyć w lustrze jakbysmy sie prezentowali - on, ja i brzuch

Ale tak juz na powaznie: instynkt i "potrzebę" czuje od dawna, poza tym "tragedii" już teraz by nie było "w razie czego": już po studiach, obydwoje pracujemy (ekhm, tzn ja pracuje, on zarabia) - tzn ja mam umowę do czerwca, ale jak dotąd z każdym popisywali później na czsa nieokreślony, w tym roku, mimo kryzysu, tez podpisali z kolegą na nieokreślony, mieszkać mielibyśmy gdzie, no i "swoje" lata już sie ma

A własnie - słyszałyście o młodych rodzicach z UK - dziewczyna 15 lat a chłopak ... 13 http://anglia.interia.pl/wiadomosci/...-ojcem,1259234

Instagram

Stary 2009-02-27, 13:15   #4479
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
kupiłam sobie tę piankę Welli 2-dniowa objętość, co to ją Vibeska zachwalała. jutro przetestuję czy faktycznie taka dobra...

napisałam maila do Douglasa w spraie mojej karty, dlaczego jej jeszcze nie dostałam, mimo iż minęły już 2 miesiące od podpisania wniosku i mi odpisali, że w ogóle nie mają mnie w swojej bazie danych i mam wypisać ten druczek na nowo...
O kurczę, pewnie pani Douglasanka gdzieś zapodziała ten formularz

tru a jak się czujesz ogólnie Ty i maluszek? Odpoczywaj dużo, bo teraz łatwo się przeziębić i w ogóle a Ty musisz dbać o zdrowie za dwoje

Hosenko widziałam to, ten chłopak wygląda jakby miał z 7-8 lat

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-02-27 o 13:16
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 13:21   #4480
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

obżeram się zapiekanką z brokułami
i mam ochotę na kawę

Ale dziś już ciepło na dworze
Kupiłam sobie saszetkę Joanny naturalny blond , będę testować

Ogłaszam odwyk kosmetyczny na marzec
Potrzebny mi tylko krem czysta skóra A i serum antycellulitowe Eveliny.
NIC WIĘCEJ NIE KUPIĘ!
Z kolorówki tylko pomadkę Gosha

True, kochana dbaj o siebie bardzo, teraz to jest bardzo ważne ale przecież Ty na pewno sama doskonale o tym wiesz
Stary 2009-02-27, 13:35   #4481
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
EDIT: Widziałam, że weszła nowa limitowanka Essence, ale ona mi się akurat nie podoba. Czekam na następną i na Catrice
Ooo, to ja dziś po piłkach sobie popędzę po jakąś małą pocieszynkę

Trzymam kciuki za egz!!
Cytat:
Edycja: Bardzo ładna ta szminka, Vibesko, chyba sobie ją obejrzę
No, niezła Ale ja chyba nie mogiem Niby miałam ponad 3 miesiące odwyky i potem kupiłam tylko 2 sztuki ale nic przez ten czas nie zużyłam praktycznie
Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
* zakaz uciskania brzucha więc musze dziś poszukac jakiś mega niskich biodrówek gdzieś
Polecam Terranovę lub Pull&Bear- niektóre modele aż pod miednicą się kończą

Ale się wygadałyśmy wczoraj z Mag- buzie nam się nie zamykały bite parę godzin. Pozwiedzałyśmy G Kaz. i jednak nakręciłyśmy się wzajemnie na cienie YR- będzi eniedługo jakaś promocja i są po 24,90. Inne kosmetyki z nowej serii tez w pormocji będą Pożarłyśmy pączki ze Starowiślnej i odwiedziłyśmy herbaciarnię na Kupa- ale tam jest wybór pan taki nam podtykał pod nos chyba wszystkie puszki i już kręćka dostawałyśmy. Koniec końców obie wzięłyśmy Pu-Erh chińska wiśnia (zapach niesamowicie mocny) ja 'Rosyjską Karawanę' a Mag nie pamiętam jeszcze co
Potem w KRakowksiej szukałyśmy Mexx Black ale jeszcze nie ma a w Sephorze zakochałam się wtym:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-289792
pięne karmelowo-miodowe (żadnyhc kwiatów ja nie czuję, co dziwniejsze za takimi prawie ulepkowatymi zapachami nigdy nie szalałam ), no boskie Poprzednie różowe tej marki tez są ładne

Dagmarko widziałaś już gdzieś Pastele? Ja pod koniec roku pytałam bo myślałam, że to limitka z zeszłego lata i nigdzie nei mieli a ostatnio na jakiejś zeberce czy innej snobce widziałam notkę, że dopieor teraz u nas będą
Dam się porżnąć na kawałki za przetestowanie
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-27, 13:38   #4482
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Ejjj ale mi chodziło co coś innego <foch> Że to znak ze pora na zakupy
Choć na efekt przejedzenia tez bym nie narzekała Czasem udaje mi się wypiąć brzuch tak ze wygladam jakbym była w ciąży- no i Samiec koniecznie chciał zobaczyć w lustrze jakbysmy sie prezentowali - on, ja i brzuch

Ale tak juz na powaznie: instynkt i "potrzebę" czuje od dawna, poza tym "tragedii" już teraz by nie było "w razie czego": już po studiach, obydwoje pracujemy (ekhm, tzn ja pracuje, on zarabia) - tzn ja mam umowę do czerwca, ale jak dotąd z każdym popisywali później na czsa nieokreślony, w tym roku, mimo kryzysu, tez podpisali z kolegą na nieokreślony, mieszkać mielibyśmy gdzie, no i "swoje" lata już sie ma
No to ja trzyama kciuki żeby Adas miał jakiegoś nkowego kompana
Cytat:
tru a jak się czujesz ogólnie Ty i maluszek? Odpoczywaj dużo, bo teraz łatwo się przeziębić i w ogóle a Ty musisz dbać o zdrowie za dwoje
Przeziębienia mnie na szczęście nie biorą ja czuje się o wiele lepiej niż mi lekarz wczoraj powiedział to znaczy czuję, że mam dużo energii, a on mi każe leżeć...no to będę się wcześńiej kłaść spać..i już

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Rzyrafko dzięki za namiar zajrze dziś do Pull
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 13:43   #4483
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam wczoraj u lekarza i dostałam:
* nakaz leżakowania jak najwięcej w domu
* zakaz noszenia czegokolwiek
Zakaz uciskania?? A to dziwne dla mnie, bo zawsze słyszalam o uciskaniu (wiadomo że bez przesady) żeby skóra sie za bardzo nie rozciągnęła i nie zrobiły sie rozstępy

Faktycznie, Twój Adaś to przecież pierwsza NKowa latorośl Będziemy kochać jak własne

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-02-27 o 13:45
Stary 2009-02-27, 14:01   #4484
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ooo, to ja dziś po piłkach sobie popędzę po jakąś małą pocieszynkę

Trzymam kciuki za egz!!
Oby się tylko coś z tej limitowanki jeszcze ostało, bo essencomaniaczki wyposzczone rzuciły się szybko na te nowości
Dzięki za kciuki, przydadzą się, bo nic się nie uczyłam jeszcze i czarno widzę póki co ten egzamin jutro

Ech, przez tą chorobę cera mi się pogorszyła, siadłam przed lusterkiem i zaczęłam się bawić w wyciskanie i teraz wyglądam okropnie Muszę wieczór się porolniczyć trochę.
Stary 2009-02-27, 14:09   #4485
majula
Zakorzenienie

Witam wieki mnie na wizazu nie bylo ale to zajecie z synkiem to awaria kompa i zawsze cos ja poki co kosmetyki dostaje
Cytat:

Witam mozna do nich wyslac sms albo zadzwonic i jak mi dawali karte w sephora to taki mi tam radzili a ja ze swoja karta miala cyrki myslalam ze zabije tam kogos okazuje sie ze Pani w spehora dala mi karte(byla nowa sama widzialam) zarejestrowana juz na kogos innego mieszkajacego jakies 120 km odemnie bosko dopierotelefon tam (gdyby nie on nie dowiedzialabym sie o tym) a byl w sprawie kiedy dostane bon bo mialam wymagana liczbe puntkow a PAniz e ja to niby inna osoba i o malo nie powiedzialam co o tym mysle w douglasie ni \e mialam takiego problemu ale chyba mi sie w sephora lepiej oplaca kupowac

Cytat:

a moze zadzownic do nich bo to juz naprawde dawno temu

Co do uciskania to rzeczywiscie nie za bardzo mozna dlatego sa spodnie ciazowe tak by nie zabardzo uciskaly moze to cos powodowac zwlaszcza jak lekarz kazla lezec mi tez nie kaza uciskac jak bylam w ciazy

Edytowane przez majula
Czas edycji: 2009-02-27 o 14:11
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 14:16   #4486
rzyrafka
Zakorzenienie

Witaj majulko
Mnie jeszcze nie wkurza Sephora bo jakimś cudem niedawno dostałam kupon 10% (zbierałam od początku założenia karty czyli jakieś 8 lat ) więc jesli liczyć takie tempo zakupów to następny bon za następne 8 dopiero

W Douglasie się teraz bardziej opłaca kupować- nie dość, ż elimit punktowy mniejszy (chyab 450 pktów) to jeszcze do każdej transakcji dodają 20 pktów gratis

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

http://www.beautyspion.de/esprit-cos...k-mit-anspruch ciekawe jakie ceny i kiedy do nas dotrą
Stary 2009-02-27, 14:21   #4487
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj majulko
Mnie jeszcze nie wkurza Sephora bo jakimś cudem niedawno dostałam kupon 10% (zbierałam od początku założenia karty czyli jakieś 8 lat ) więc jesli liczyć takie tempo zakupów to następny bon za następne 8 dopiero

W Douglasie się teraz bardziej opłaca kupować- nie dość, ż elimit punktowy mniejszy (chyab 450 pktów) to jeszcze do każdej transakcji dodają 20 pktów gratis

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

http://www.beautyspion.de/esprit-cos...k-mit-anspruch ciekawe jakie ceny i kiedy do nas dotrą
Witam Witam
o spoko dobrze wiedziec w sumie do duglas mam blizej tyle ze TZ nakupil tyle kosmetykow sobie tesciowej i swojej maie ze dostalismy bon na 10% w spehorze i jeszcze na 40zl do douglasa i pasuje to wykorzystac

Edytowane przez majula
Czas edycji: 2009-02-27 o 14:24
Stary 2009-02-27, 14:26   #4488
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cześć Majulko
Pamiętam cię

Fajna ta kolekcja Esprita
Stary 2009-02-27, 14:31   #4489
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Majulko
Pamiętam cię

Fajna ta kolekcja Esprita
Milo mi
tez mi sie podoba ta kolekcja esprita

a znacie jakie sfajne kremy po 25 roku zycia? cos wygladazjacego? bo mi si emoj ekoncza i szukam szukam i nic nie moge wymyslec

Edytowane przez majula
Czas edycji: 2009-02-27 o 14:33

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-27, 14:32   #4490
lizzie
Zadomowienie

Cytat:

A ja się na pewno skuszę na tą maseczkę, tylko nie wiem jeszcze kiedy. Miałam kupić tą Clinique ale ona nie daje żadnych efektów więc w zamian będzie Clarins

Cytat:
Podobno już nie więcej nie będzie można tego sprawdzić Nie rozumiem, w czym mieli problem

ps. wrzuciłam
Mnie też to wkurza, nawet nie ma żadnego nr. telefonu podanego żeby do nich zadzwonić

Lecę oglądać twoje zbiory

Cytat:

Tak, tylko w Douglasie 1pkt jest za 2zł a nie za 1zł jak w Sephorze Ale rabat większy więc w sumie opłaca się bardziej.
Stary 2009-02-27, 14:47   #4491
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa fakt, to całe 5 godzin
A znajdziesz dla mnie czas Gajusiu ??

postaram sie znalezc
Cytat:
Gayenko: dziś lub jutro dostanę paczuszkę z Avonu wiec obadam próbeczkę tej szminki
sprawdz,moim zdaniem ona czeka na nowa mamusie-Hosenke
Cytat:

Śniło mi się, że pokłóciłam się z TŻ.
dobrze,ze tylko w snie
Cytat:

Pilna studentka gayenka byla dzisiaj na zajeciach ,w bibliotece ,pokserowala materaily i wszystko zalatwila co miala.Padam.
Cytat:

Ekhm...Hydra Quench jest swietny
Cytat:
Oł noł , to nie idź na tę pocztę dziś, przecież nic się nie stanie jak wyślesz w poniedziałek

za pozno
kochana moja a ty sie oszczedzaj!
Cytat:
obżeram się zapiekanką z brokułami
i mam ochotę na kawę

Ale dziś już ciepło na dworze
Kupiłam sobie saszetkę Joanny naturalny blond , będę testować

Ogłaszam odwyk kosmetyczny na marzec
Potrzebny mi tylko krem czysta skóra A i serum antycellulitowe Eveliny.
NIC WIĘCEJ NIE KUPIĘ!
Z kolorówki tylko pomadkę Gosha

Tylko tyle?mam bic jak ci sie cos spodoba i udawac ze nie wiem gdzie jest sephora i TBS?
Cytat:
Witaj majulko
Ja dostalam w styczniu drugi(w ciagu 2 lat chyba)

Jak tu leje wszystko mam mokre i wstretne.Wlasnie sie rozgrzewam herbatka zjadlam salate lodowa z pomidorkiem i sosem czosnkowym i dumam gdzie Kretoslaw schowal otwieracz do puszek bo chcialam zrobic na wieczor salatke z tunczykiem
Kupilam sobie czekoladki mietowe i zrobie sobie latte z czekoladka mietowa w srodku

ps.Olusia moja mama dzownila i powiedziala ze doszla paczka od Oli tej od Bombonika i drugi zestaw clarins z allegro-nie moglam sie oprzec
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 14:50   #4492
rzyrafka
Zakorzenienie

Naprawdę no to tego nei doczytałam. Ale i tak się bardziej opłaca niż w S.- kupisz przykładowo coś za 20 zł i z S masz 20 zł a w D. 10 + 20 gratisowe

Policzyłam jeszcze raz i wyszło że w takim razie w D. się opłaca bardziej tylko kupowac rzeczy do 38 zł (albo do 39 jesli można dostać pół punkta ) czyli moja półka tak cyz siak

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2009-02-27 o 14:54
Stary 2009-02-27, 14:53   #4493
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Bez sensu to jest dla mnie, no ale cóż. Irracjonalne utrudnianie życia klientkom też się zdarza.

Cytat:
Ja miałam podobnie jak zakładałam kartę w Marionnaud - dostałam papierową tymczasową, normalna miała przyjść pocztą chyba do 2-3 miesięcy. Po pół roku nie było, więc kiedyś przy okazji zajrzałam do perfumerii, dziewczyna spisała jeszcze raz moje dane i za 2 tygodnie karta była u mnie.

Bałagan mają w tych perfumeriach straszny, trzeba się przypominać chyba.

Cytat:
O naprawdę? kiedyś można było to sprawdzić po wpisaniu numeru karty. A teraz jak się to sprawdza? na infolinii?
No chyba tak. Nie wiem, nie sprawdzałam odkąd zniknęła możliwość sprawdzania na stronie.

Cytat:
Dodają 20 pkt? To pewnie dlatego mam już 200. Jeszcze tylko 250 i będę mieć kupon. Ale przestało mi się na razie spieszyć do niego.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 15:12   #4494
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
Dagmarko widziałaś już gdzieś Pastele? Ja pod koniec roku pytałam bo myślałam, że to limitka z zeszłego lata i nigdzie nei mieli a ostatnio na jakiejś zeberce czy innej snobce widziałam notkę, że dopieor teraz u nas będą
Dam się porżnąć na kawałki za przetestowanie
Rzyrafciu w douglasie niuchałam i zakochałam się w tym różowym
Teraz musze uzbierać pięniądze i kupić
Ciesze się że jesteś w dobrym humorze
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 15:32   #4495
Jelonek
Zakorzenienie

To ja jeszcze dodam, że w Stradivariusie mają zazwyczaj spodnie z niskim stanem ("pachaczy" tam nie uświadczysz )- info dla True

Rzyrafko trzymam mocno kciuki za studia!

Hosenko, aleście się rozszaleli no no
Ja na mazidłach już nie zamawiam, obraziłam się na nich za długi czas realizacji, no bez przesady
Przerzuciłam się na zrób sobie krem
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 15:38   #4496
gayenka
Zakorzenienie

AAAAAAAAAA
Nie otworza literatury na magisterskich
Jestem jedyna osoba na caly rok ktora chciala isc

Musialam sie wpisac na przeklad
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2009-02-27, 15:40   #4497
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Naprawdę no to tego nei doczytałam. Ale i tak się bardziej opłaca niż w S.- kupisz przykładowo coś za 20 zł i z S masz 20 zł a w D. 10 + 20 gratisowe

Policzyłam jeszcze raz i wyszło że w takim razie w D. się opłaca bardziej tylko kupowac rzeczy do 38 zł (albo do 39 jesli można dostać pół punkta ) czyli moja półka tak cyz siak
rzyrafko, podziwiam za zdolności matematyczne, samej nigdy mi do głowy nie przyszło liczyć gdzie i od jakiej kwoty się bardziej opłaca

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Rzyrafciu w douglasie niuchałam i zakochałam się w tym różowym
Teraz musze uzbierać pięniądze i kupić
Ciesze się że jesteś w dobrym humorze
Też niuchałam ostatnio te perfumki i również spodobały mi się różowe szkoda tylko że nie ma 30ml bo większej ilości to w życiu nie zużyję...

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
AAAAAAAAAA

może to drugie jeszcze bardziej ci się spodoba jak już zaczniesz zajęcia?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-27, 15:43   #4498
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość

może to drugie jeszcze bardziej ci się spodoba jak już zaczniesz zajęcia?
Nie ,bo to wiaze sie z pisaniem pracy przekladowej a ja nie chce ja chce pisac prace z poezji
mialam przeklad na studiach i to jest ciekawe ale ja chce miec specjalizacje teoretyk literatury a nie przekladoznawca.
Literatura i teoria literatury to moja milosc wielka
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2009-02-27, 15:51   #4499
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
O kurczę, pewnie pani Douglasanka gdzieś zapodziała ten formularz
no właśnie tez tak myślę...

Cytat:
Ja miałam podobnie jak zakładałam kartę w Marionnaud - dostałam papierową tymczasową, normalna miała przyjść pocztą chyba do 2-3 miesięcy. Po pół roku nie było, więc kiedyś przy okazji zajrzałam do perfumerii, dziewczyna spisała jeszcze raz moje dane i za 2 tygodnie karta była u mnie.

Bałagan mają w tych perfumeriach straszny, trzeba się przypominać chyba.
no nic, będę musiała znowu przy kolejnej wizycie wypisać ten druczek... a od tamtego czasu już tam byłam chyba z 3 razy... no trudno...

jadę jutro do Ustronia na weekend, więc do zobaczonka najwcześniej w poniedziałek...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 16:05   #4500
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Oby się tylko coś z tej limitowanki jeszcze ostało, bo essencomaniaczki wyposzczone rzuciły się szybko na te nowości
Dzięki za kciuki, przydadzą się, bo nic się nie uczyłam jeszcze i czarno widzę póki co ten egzamin jutro .
Byłam w Naturze Samiec dzielnie towarzyszył
Nowa limitowanka nietknięta - tzn ja ją tknełam jako pierwsza Wzięłam róż, szminkę i pędzelek

Potem poszliśmy do Marionaud - nie było nowych Szanelek Ale Samiec już wie które perfumy mi się podobają

Weszliśy tez do Wojasa bo spodobały mi się buty Czułenka na obcasie i takie kozaki: http://www.sklep.wojas.pl/product/1f...a5f2bab38.aspx

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Hosenko, aleście się rozszaleli no no
Nadrabiamy to jego kilkumiesięczne niezdecydowanie

Cytat:
AAAAAAAAAA

Dostałam paczkę z Avonu

Isa, ta torebka jest ładna Mi sie podoba ale:
- rączki dosyć takie słabe więc nic cięzkiego lepiej nie nosić
- troche śmierdzi - napewno wywietrzeje

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-02-27 o 16:13
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości