![]() |
#4351 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Haha, też mi się podoba
![]() ![]()
#4352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4353 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Insane - dzieki ![]() Apropos gorsetu - hah tak mi sie przypomniało ... Ja sobie któregoś pieknego dnia kupiłam, wydałam duzo pieniędzy ale to był zły pomysł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nawet nie wiem czy taki kredyt kiedykolwiek bym dostała- nie sądzę żebym po moim kierunku studiów zarabiała na tyle dużo... edit: O, Grape się czai chyba ![]()
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
ehhhhh gorset śliczny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mówiłam że sielanka się szybko skończy..... cały weekend się nie będziemy widzieć, może to i dobrze.... luffka szpieg ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-27 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwiesiłam się ramienia TZ-ta i zacisnęłam zęby. Bo u mnie nie było najlepiej nawet jak już się nie kłóciliśmy, nie byłam pewna czy go kocham, czy chce z nim być... I wtedy postawiłam wszystko na jedną kartę: WMÓWIŁAM sobie że jest dobrze, że go kocham. I po jakimś czasie wszystko wróciło do normy... Moja rada taka: albo zerwij z nim już, teraz, albo zaciśnij zęby i odbuduj to, poświęć się... Chociaż jakoś powiem Ci, że Twój TZ mi się nie podoba... Jego zachowanie... Każde Twoje słowo odbiera jako namowę do ślubu ![]()
![]() |
#4357 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Grapefrutka ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() Grapefrutka - nie znam sytuacji, ale fukania bardzo nie lubię. Zwłaszcza takiego bezzasadnego, więc rozumiem Twoją frustrację. Długo ze sobą jesteście? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bet w kwietniu minie 7 lat
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-27 o 21:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
ehhh a ja mialam isc jutro na koncert Closterkellera ale kolezanka z ktora mialam isc i u niej nocowac (bo koncert we wrocku) rozchorowala sie i biedna lezy w domu z angina i na antybiotykach i z koncertu nic nie wyszlo
![]() ![]()
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
Grape, ja już nawet nie wiem, co mam Ci powiedzieć. Trzymaj się
![]() Aelitka, miłego baraszkowania ![]() ![]() ![]() Ależ się wkurzyłam dzisiaj... W ciągu ostatniego tygodnia zniszczyły mi się 3 pary dżinsów, zostały mi jedne (nie cierpię kupować spodni ![]() ja już nie mam na nic kasy, a co będzie potem? Boże, jak dobrze, że dostanę pięć stów zwrotu z podatku, chociaż to mnie poratuje, ale do tego czasu, co? ![]() idę spać, mam doła i kupę nauki jutro. paaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam ostatnio nastawienie bojowe po tym, co przeszłam... I pewnie ja bym mu powiedziała :dość... Bo to nie są żarty już, to jest 7 lat a nie 7 miesięcy związku....
![]() |
#4362 |
Raczkowanie
|
Grape - Oczywiście może pomyslisz, że za szybko z mojej strony na jakieś "diagnozy" , ale czy nie myslisz czasami, że jesteście ze soba już tylko z przyzwyczajenia? Mówię to w oparciu o przykład mojej koleżanki, ktora jest z facetem też coś chyba z 5 czy 6 lat. Kiedyś , przy okazji imprezy, jak nam się zebrało na rozmowe po winku przynała, że czasami się zastanwia czy nie jest z nim dlatego, że już do tego przywykła, że musiałaby teraz skreslić tyle lat. Takie sytuacje sa wg mnie okropnie przewalone. Bo gdybym ja sie ktoregoś dnia obudziła i stwierdziła że "to jednak nie to" .. hmm.. nie wiem czy miałabym odwagę żeby zakończyc związek. Za duzo włozonego poświęcenia.
W każdym razie trzymam kciuki za słuszną decyzję... Dla pocieszenia- też się dziś nie czuję najlepiej i wydaje mi się że jest to również związane z ciśnieniem. ![]() Tak więc też się powoli zbieram DOBRANOC ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- A własnie - może on jest w ogóle przeciwny instytucji małżeństwa- bo takie sprawy tez warto sobie wyjasnić ![]() okay ide ostatecznie już ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Połóż się spać i się już tym teraz nie przejmuj ![]()
![]() |
#4365 |
Raczkowanie
|
Witam Panie.
Mam 19 lat od 3 mśc jestem zaręczona. Teraz planujemy ślub narazie cywilny ale nie mam pojęcia o tych przygotowaniach w co się ubrać!!!!!!!!!! ... a obrączki na ślub cywilny trzeba kupić ?? czy na koscielny ?? pomóżcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Bet z mojej strony to napewno nie jest przyzwyczajenie, ja mogę żyć bez niego bo mam swoje pasje, swoje życie ale ja nie chce żyć sama, bez niego bo on za dużo dla mnie znaczy, nigdy nie czułam do nikogo tego co czuje do niego, on też mnie o tym zapewnia więc mu wierzę, jeszcze bo pewnośco 100% raczej nigdy mieć nie będę, takie życie i tak wygladają związki międzyludzkie, nigdy nie należy być pewnym wszystkiego na 100% a już napewno nie jeśli chodzi o uczucia bo one czasem nagle mijają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak na dobranoc moja pozytywna nutka, dzięki której przetrwałam miesiąc bez TŻ'ta, kiedy on był tam a ja tu i przez którą wierze że jeszcze będzie dobrze ![]() http://www.youtube.com/watch?v=c4FoGzwDE_k ps: *Insane wiem że to nie Twoje klimaty ale myślę że tekst Ci się spodoba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Raczkowanie
|
Witam Panie.
Mam 19 lat od 3 mśc jestem zaręczona. Teraz planujemy ślub narazie cywilny ale nie mam pojęcia o tych przygotowaniach w co się ubrać!!!!!!!!!! ... a obrączki na ślub cywilny trzeba kupić ?? czy na koscielny ?? pomóżcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak dzisiaj? Polepszyło się coś?
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Raczkowanie
|
![]()
dziewczyny czy ja przesadzam czy powinnam być bardziej wyrozumiała....też tak macie
...? otóż Tż uwielbia spać, a szczególnie jak wstaje rano do roboty, no to gdy przychodzi gdzies godzina 21-22 on juz przysypia chce isc do domu już spać, a dla mnie wieczor jeszcze młody, nawet jak musze wstać o 5 rano to moge posiedzieć dłuzej bo mi dobrze z nim, no i taka sytuacja pojawia sie co chwile, popołudniu jest wszystko ok a przychodzi wieczór on chce do spania a dla mnie pora jeszcze nie pózna, ja sie zaczynam złościć on też co ja powinnam zrobić ![]() ![]()
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Grape, dziękuję za poleconą nutkę
![]() ![]() ![]() ![]() Ja jestem ciekawa jak to u Nas będzie po 7 latach ![]() Ja myślę po prostu, że to Was kryzys. Jednak to dość długi staż, zaczynacie zauważać coraz więcej swoich wad i potraficie się wzajemnie irytować. Ja - jakbym go Kochała - to posłuchałabym luffki. Zacisnęłabym zęby, przemilczała niektóre kwestie i poczekała aż wszystko się naprostuje. Bo widzę, że u Was się dużo dzieje. Pobyt w UK, wyjazd do PL, kiepskie decyzje znajomych, zła sytuacja na rynku pracy, naciski ze strony rodziny TŻ'ta i ogólna taka niepewność. Przeczekajcie to... A pewnie i między Wami znowu się poukłada ![]() U nas (z tym, że na odległość) też jest tak, że jak obydwoje mamy problemy, nieciekawą sytuację i w ogóle - to automatycznie odbija się to na naszych relacjach ![]() W ogóle widzę, że jakiś zły dzień tutaj będzie ![]() ![]() polka, ja mam to samo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kika467, gratuluję zaręczyn ![]() ![]() ![]() Powiem tylko, że obrączki kupuje się i na ślub cywilny i na kościelny ![]() A w co się ubrać? W taką suknię, która Ci się podoba ![]() ![]()
#4371 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
tez mam jak ty problemy ze snem...i nie lubie pustego łózka
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-02-28 o 08:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Ale wiesz, jeśli on ma taki "plan dnia" od lat, to ciężko to będzie zmienić ![]() Zmieni się jak będzie musiał - jak będzie tego wymagała praca, czy dziecko ![]() A teraz tak na siłę, to myślę, że nie ma co... Też się o to złościłam. Ale teraz po prostu doceniam jak posiedzimy dłużej ![]()
![]() |
#4373 |
Raczkowanie
|
![]()
*Insane dzieki
![]()
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4374 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
To prawda, że lżej jest wszystko z siebie wyrzucić
![]() I to nie tak łatwo powiedzieć "nie będę się złościć" i przestać ![]() Sama to wiem po sobie ![]() Ale dacie radę ![]()
#4375 |
Raczkowanie
|
*Insane swietny gorset
![]() ![]() polka spokojnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kika467 gratuluje ![]() ![]() ![]() a tak w ogole dzien doberek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4376 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dzien dobry ![]() myilussion ale Ci fajnie ten Twoj TZ powiedzial ![]() Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-28 o 11:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Przyczajenie
|
woooow no to już długo jesteście ze sobą
![]() ja ostatnio rozmawiałam w końcu szczerze z tz i powiedział mi, że najbardziej go wkurza, jak co chwilę mówię mu kto z naszych znajomych się znów zaręczył, kto bierze ślub! ja myślałam, że mu to da do myślenia, a okazuje się, że to go jeszcze bardziej zniechęcało ![]() kurde zbieram się za moją prace mgr i jakoś zebrać się nie mogę, dziś widzę, że pewnie znów ani słowa nie napisze ![]()
![]() |
#4378 |
Rozeznanie
|
Witam Dziewczyny!
![]() Czytam Was już od dłuższego czasu na bieżąco i w końcu postanowiłam się przyłączyć. Mam nadzieję, że będziecie chciały mnie przyjąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |
Raczkowanie
|
jak chce to umie byc mila ta moja bestia
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.