|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Cytat:
|
|
|
|
|
#3992 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Mnie sie wydaje ze jeśli masz ślub we wrzesniu to wybor sukni w czerwcu to ciut za pozno ![]() Nie lepiej zajac sie tym w okolicach kwietnia , maja ? zeby byl czas na spokojne poprawki itp niz potem sie stresowac ze cos moze byc nie tak. Cytat:
Sas świetne te zaproszenia - bardzo pomysłowe i eleganckie. Jestem pod wrazeniem bo ja to tak wybrzydzam ze wszystkim ze szok. Naszczescie zaproszenia juz zamówiłam ale bo wielkich trudach. Nic mi sie nie podobało , a czasu nie mam tyle zeby sama sie za to zabrac . Tak wiec ile to ja próbek zaproszen nie dostałam ile wywaliłam hihihi.
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2009-02-28 o 12:33 |
|
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
Tez mi sie wydaje, ze troche za późno. W salonach panie każa zamawiać conajmniej 4 miesiące przed slubem a u Ciebie to bedzie 3 miesiace przed.
Ja mam 24 października ślub a suknie zamówiłam tydzien temu, czyli ponad 7 miesiecy przed slubem. |
|
|
|
#3995 |
|
Zadomowienie
|
jeszcze do tego dochodzi "popularność" salonu... ja mam ślub w sierpniu, a "musialam" zamawiac w listopadzie....
|
#3996 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Jestem już w domu
Wagary sobie zrobiłam![]() Cytat:
![]() a teściową sie nie stresuj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zapraszamy![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Daysy no no no nie pogadasz oby udało Ci się malowac na tym pokazie
|
||||||
|
|
|
#3997 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja chciałam suknie mierzyć już w grudniu, jednak Pan z salonu stwierdził, że on od kwietnia zacznie dostawać nowe modele i że spokojnie 3 miesiące wystarczy na wszystkie poprawki, ale ja i tak nie wytrzymam do tego czasu
więc na pewno zacznę wcześniej się rozglądać ![]() Co do fotografa to ja chciałabym mieć zdjęcia w plenerze, ale boję się, że jak zamówimy sesję na konkretny dzień, wpłacimy zaliczkę a tu będzie lało na przykład i co wtedy????? Zdjęcia z wesela i ślubu robi Pan kamerzysta wycinając kadry z filmu. A co do kościoła to mieszkam w małej wiosce więc jak jest kilka ślubów w roku to wszyscy skaczą z radości Księdza mamy zamiar nawiedzić w okolicach kwietnia.
Edytowane przez monarika Czas edycji: 2009-02-28 o 12:55 |
|
|
|
#3998 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() monarika, jak bedzie lało to przełożycie na inny dzien i po problemie,
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje, troche mnie podbudowałyście
musi wyjśc piekna prawda
|
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
monarikab witaj, Nie podpisuje sie umowy z fotografem na konkretną date i godzinę. Owszem ustaa się termin, ale gdy będzie lalo to sie ustala inny termin.
|
|
|
|
#4001 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kochana suknia jest bardzo ładna, ja tez taka chciałam ale jestem mala i drobna więc wyglądałam w niej raczej jak gość a nie najwazniejsza osoba w tym dniu, czyli PM ![]() Cytat:
|
|
|
#4002 |
|
Rozeznanie
|
Myszka maj suknieke masz przepiękną czemu chcesz ją zmieniać????jest śliczna!!ja też takiej szukałam - wyszła ciut inna ale też skormna i dość prosta - przecież nei musisz mieć bezy - lepiej mieć taką w której będziesz się dobrze czuła
a tak wogóle to cześć jeszcze panienki...można się dołączyć?? ślub mam 23.05.2009 jest ktoś może z tego terminu jeszcze??
|
|
#4003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() witaj z nami
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje, wiem że jest sliczna ... dopadła mnie tylko chwila zwątpienia ale napewno jak pojade na przymiarke i ją znów zobacze to bedzie ok. |
|
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko, po kupnie sukni zazwyczaj pojawiają się wątpliwości "czy dobrze zrobiłam" ale to normalne!
Twoja suknia jest prześliczna i na pewno nie będzie "zbyt zwykła". Jest delikatna, ale szykowna i ma w sobie to "coś", więc głowa do góry! |
|
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no na pierwszej to jeszcze nie.. ale już na drugiej i później sama zobaczysz efekt i mam nadzieję, że Cię pozytywnie oczaruje |
|
|
|
|
#4008 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
TŻ juz jest w domku, takze teraz sie bawie w pielegniarke Nie martwcie sie dziewczyny o swoje suknie, mnie tez czasami nachodza watpliwosci czy dobrze wybralam, ale na szczescie nie trwaja zbyt dlugo, wiadomo ze kazda chce wygladac najpiekniej w tym dniu i wszystkie bedziemy sliczne ![]() Tak sie teraz zastanawiam czy nie dokupic do mojej sukni bransoletki, tylko nie wiem czy bedzie pasowac, bo w sumie bede miec tylko kolczyki, bo naszyjnik oczywiscie przy golfiku odpada, ale bransoletka moze nawet fajnie by sie prezentowala z jakimis krysztalkami swarovskiego, jak myslicie? |
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a widzialas moja suknie? |
|
|
|
|
#4011 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do kumpeli jechac nie moge bo sama droga zajmuje ok 7h w jedn astrone, ale moze ona do mnie z malemnstwem przyjedzie zobaczymy, co do wiziazu fakt bedzie wiecej czasu, ale kurcze nie wyobrazam sobie 3 tyg bez tza dwa lata jestesmy ze soba nons top najdluzej nie widzielismy sie pare dni,,ehha cio do szkolki to bylo nawet ok, najbardziej sie balam czy wszystko zrozumiem, bo wszystko mowia po angielsku ale spoko dalam rade ![]() Cytat:
Cytat:
ciesze sie, ze je mam i znalazlam takie jakie chcialam tym bardziej ze samo wesele bedzie w hotelu kotry od srodka wyglada jak zameczek![]() Cytat:
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||||
|
|
|
#4012 |
|
Rozeznanie
|
kaska87 wklejalam, http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...5&postcount=29
domi7ks widzialam, sliczna, szkoda tylko ze nie udalo mi sie zobaczyc Ciebie w tej sukni moze bys mi wyslala zdjecie na maila?Tak sie zastanawiam nad ta bransoletka czy czasem mi nie zahaczy sukni, a jakby zahaczyla to by sie zrobil slad od razu bo przeciez pierwsza warstwa sukni jest z organtyny delikatnej. A moja mama dzisiaj mowi do mnie tak, ze jej kolezanki w pracy to sie dziwia ze pozwala corce tak mlodo wychodzic za maz, ze kto to widzial w tym wieku brac slub, nie lubie takiego gadania ludzi co kogo to obchodzi, a po za tym czy 22 lata to tak malo?
"...Udane małżeństwo wymaga wielokrotnego zakochiwania się zawsze w tej samej osobie..." Edytowane przez Lustereczko Czas edycji: 2009-02-28 o 14:29 |
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Lustereczko, ale ja nie mam normalnych ladnych zdjec na mnie. Jedynie mama mi zrobiła dwa jedno z przodu, drugie z tyłu (teraz to tylko na telefonie ma, bo ja usunelam, zeby Tz przypadkiem nie zobaczyl)
a na żywo byłaś ja zobaczyc?
|
|
|
|
#4014 |
|
Rozeznanie
|
domi7ks w Rzeszowie bede dopiero gdzies pod koniec marca, wiec jak bede w poblizu tego salonu to napewno zobacze
|
|
|
|
#4015 |
|
Zadomowienie
|
Witam....
Widze ze nie tylko mnie dopadają watpliwości dotyczace sukni... Nie wiem czy dobrze zrobiłam wybierajac własnie ta ... i jakie dobrac teraz dodatki zeby nie przedobrzyć.... Jezeli chciałybyscie mi pomóc tu jest moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=314296 |
|
|
|
#4016 |
|
Wtajemniczenie
|
hej laski
Ja zrobiłam sobie dzisiaj wagary na uczelni, musiałam się wyspać bo gadaliśmy ze znajomymi do drugiej w nocy przez skeypa. No i dzisiaj mieliśmy jechać po obrączki i prosić TŻ rodzinę, no ale jak widzicie nie pojechalismy nigdzie czyli nie mam pojęcia jak się aktualnie sprawa ma ponieważ nie chciałam o tym gadać bo stwierdziałam że powie mi jak bedzie gotowy i sobie wszystko przemyśli. Własnie jak gadaliśmy z tymi znajomymi z Angli których mieliśmy zaprosić na wesele, TŻ się spytał kiedy przyjeżdzają do Polski , oni powiedzieli że raczej nie przyjadą a wtedy TŻ się zapytał czy przyjadą na nasz ślub i wesele, i powiedzieli że tak i czekaja na zaproszenia a TŻ mówi " to spoko fajnie że będziecie" sama nie wiem co mam myśleć na ten temat .
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sie nie martw ja mam 21 w dniu slubu niech se baby gadaja hehe wazne ze sie kochacie
|
|
|
|
|
#4018 |
|
Wtajemniczenie
|
ale tu dzisiaj cicho
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4020 | ||||
|
Zakorzenienie
|
pewnie, że będzie piękna
![]() Cytat:
witaj serdecznieCytat:
Cytat:
zdane podtrzymuje![]() Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.

jak narazie mamy załatwioną salę, zespół, kamerzystę i to chyba tyle.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

73 -> -> ->