![]() |
#4381 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ps: jutro są targi ślubne w katowicach, jedzie ktoś ? ja bym jechała ale samej to tak glupio ![]() ![]()
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Nemezis, witamy
![]() polka, ja bym pojechała ale za daleko mam ![]() ![]() ![]()
#4383 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
ale może wyciagne jakas kolezanke to bedzie ubaw ![]()
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moj TZ sam zaproponowal..ale nic ciekawego nie bylo tam,oprocz tego ze goraco i prawie popadalismy ![]() ![]() a u nas buduja jakis dom weselny (TZ tam ma robic) i oczywiscie stwierdzil ze tam nasze wesele najpewniej bedzie ![]() ![]() polka niektorzy nie lubia chodzic na takie rzeczy..my bylismy szczerze mowiac bardziej zainteresowani niz moi znajomi co slub planuja ![]() Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-28 o 12:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
Rozeznanie
|
Dziękuje za miłe przyjęcie
![]() Jesteśmy razem 5,5 roku (prawie, w czwartek mija). Mamy po 22 lata. Oboje studiujemy (swoją drogą studiuje to samo co Aelitka). Spotykamy się codziennie. Wszystko się w tej chwili dobrze układa, nie mam na co narzekać, no poza jedną rzeczą. Z moim TŻ jest taki problem, że on cały czas powtarza, że mnie bardzo kocha, chce być ze mną zawsze, o naszym przyszłym domu, a nawet dzieciach ![]() Także szczerze mówiąc już zgłupiałam, z jednej strony wydaje się być pewny, a z drugiej strony jakby ciężko mu było podjąć jakąkolwiek decyzję. W naszym związku wspomniałam o zaręczynach może z trzy razy, więc nie ma mowy o jakimś wymuszaniu. Ostatnio zdecydowałam się porozmawiać z nim poważnie na ten temat i powiedzieć co czuje, że już nie wiem jak mam odbierać to, że raz mówi jedno, raz drugie. Myślę, że coś zrozumiał ![]() Powiedział, że nie wie dlaczego nie zdecydował się nic zrobić. Ciekawe kto ma wiedzieć ![]() Ciąganie po jubilerach i oglądanie pierścionków przerabiałam jakieś 1,5 roku temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Czasami myślę, że TŻ'ci woleliby, abyśmy to my się oświadczały
![]() Bo oni się zdecydować nie mogą ![]() ![]() ![]() Nemezis, z pewnością znajdziesz tutaj wiele dziewczyn w podobnej sytuacji ![]()
#4387 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
I ZROZUM TU FACETA... mimo to kochana życze szczęśćia Wam ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4388 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4389 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
"Miłoość rośnie w nas" - Perfectu . To co mi pierwsze przyszło na myśl po przeczytaniu tej wiadomości ![]() ![]() Uwilebiam sałatki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() faceci tak już mają. boją się podejmować wiążących decyzji i sami najczęściej nie wiedzą czemu. mój też tak ma, ale mam nadzieję, że zacznie w końcu słowa w czyny wprawiać ![]() btw. oczywiście zamiast się uczyć poszłam kupić nacycnik. oto efekt (zdjęcie usunę jutro): USUNIĘTO ![]() kupiłam go, bo mój chłop na noc przychodzi, a poza tym tak mówiłyście o tych stanikach, że no... musiałam sobie kupić, a że luby rzadko nocuje... ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2009-03-01 o 16:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
najfajniejsza, faaaajny
![]()
#4392 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4393 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
suuuuper ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Zakorzenienie
|
najfajniejsya ulala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Rozeznanie
|
najfajniejsza śliczny
![]() polka746 mam nadzieję, że Twój TŻ się szybciej zdecyduje niż mój, bo jak wspominałam tematy pierścionków przerabialiśmy ok. 1,5 roku temu. W sumie nie ma co się nakręcać po takich rozmowach. Ciesz się, że w ogóle coś myśli na ten temat, interesuje się. Mój ostatnio powiedział, że moja cierpliwość zostanie w końcu wynagrodzona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4396 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam tak samo! . tyle że bez jubilerów :P Acha no i o dzieciach to już w ogóle wspomnieć nie można (jakieś wyczulenie, że jesszcze "wykraczemy" zbyt wczesnie). PS. Moje wczorajsze samopoczucie to jednak nie był objaw ciśnienia. Dzisiaj od rana wyglądam jak biedronka.. Poszłam do lekarza i... OSPA. Masakra jakaś... Dziewczyny, jakieś sposoby jak szybko wyleczyć tę wredotę? nie mam zamiaru spędzić w domu dłużej niż jeden tydzień... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam ją w baaaaaaardzo silnej postaci (bąble nawet na języczku, dziąsłach, przy wejściu do pochwy [sic!] czy na spodzie stopy), ale moja siostra miała łagodną i po tygodniu wróciła do domu. myśmy się 'leczyli' fioletem. aha, dziewczyny dzięki, aż się speszyłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Zakorzenienie
|
Heja
![]() Ja właśnie wróciłam z randki z TZ ![]() ![]() I znowu mnie dziś zaciągnął pod wystawę z pierścionkami.... I pytał jakie chcę mieć wesele, czy koniecznie musi być wielkie itp... ![]() Strasznie lubię jak on sam zaczyna gadać o ślubie, dziś mi oznajmił, że zaczyna się oswajać z tymi tematami, że przestaje być dla niego problemem rozmowa o przyszłości ![]() Im bardziej o o tym otwarcie mówi, tym mniejsze czuję ciśnienie, uspokajam się... ![]()
#4400 |
Zakorzenienie
|
najfajniejsza cycnik śliczny, TŻ na pewno będzie zachwycony
![]() luffka nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego że Twój TŻ zrozumiał jaki mu się skarb trafił ![]() ![]() Ja dzisiaj humor dalej mam nieciekawy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To on dzwoni żeby Ci powiedzieć, że Cie kocha tylko jak się upije? Idź dziewczyno i się pobaw, nie przejmuj się nim... Kiedy wracacie na wyspy?
![]() |
#4402 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() luffka, ja też się cieszę ![]() ![]()
![]() |
#4403 |
Raczkowanie
|
Też poluję ostatni na stanik :P Ale mój TŻ od dłuższego czasu namawia mnie na taki rozpinany z przodu, więc chyba się skuszę...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dziś od mojej Kluski dostałam nowego Kubusia do telefonu ![]() ![]()
![]() |
#4405 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
A mój TŻ się zawsze wkurza jak w ferworze uniesień i gorącej atmosferze nie może sobie poradzić ze stanikiem hehehhe
![]() Mam jeden zapinany z przodu, ale jeszcze nie testowany ![]() ![]() Ja jestem na etapie szukania odpowiedniego stanika. Po przeczytaniu wątku o prawdiłowym dobieraniu staników się załamałam. Nie wyobrażam sobie wyrzucić całej swojej kolekcji, jestem bieliźniomaniaczką ![]() ![]() luffka, śmieszny żółwik ![]() ![]()
#4406 | |
Raczkowanie
|
Kubo -Żółwik jest świetny
![]() ![]() Co do stanika... Mój własnie narzekał kiedyś, że niewygodnie tak na plecach. No i go uświadomiłam, że istnieja takie rozpinane z przodu.. i od tej pory innego tematu nie ma także chyba spełnię jego marzenie ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
No co prawda to prawda. Oni sa biedni z tym stanikami. Ale taki rozpinany z dwóch stron- FACET ZWARIUJE ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do staników- ja całe życie miałam B, a teraz mi wyszedł jakiś kosmiczny rozmiar po wyliczeniach... Kiedyś spróbuję takiego poszukać... Ale wyrzucać to raczej bym nie chciała całej bielizny bo mi szkoda...
![]() |
#4408 |
Zakorzenienie
|
Mówi mi to nie tylko po pijaku ale jak popije to zawsze wydzwania do mnie po nocy i powtarza w kółko bełkotliwym głosem że mnie kocha
![]() ![]() ![]() ![]() Wrzucam wam zdjęcia moich wystrojonych na dzisiaj oczętów ![]() ![]() edit: luffka żółwik słodki ![]() ![]() ![]() ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-28 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Raczkowanie
|
Aż chyba też musze sprawdzić te złote recepty na staniki... Może od lat kupuje nie takie jak trzeba.. Ja kiedys miałam takie porządne C , natomiast jakieś 3 lata temu, odkąd schudłam, to niektóre B mi nawet odstają- świat jest okrutny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Zwłaszcza, że jak pracowałam, to co m-c robiłam sobie malutki prezencik w postaci nowego kompletu bielizny... No i mam tego całą szafę. Ogólnie bardzo lubię bieliznę w każdej postaci i niemalże ją "kolekcjonuję". Więc jak się dowiedziałam, że te moje B/C mogę sobie wsadzić, to... ![]() Zamówiłam dwa 75F - pierwsze wrażenie: SPADOCHRONY ![]() ![]() Ech, martwi mnie to ostatnio ![]() A był to soft, w ogóle nie usztywniany... A ja zawsze nosiłam push-upy B/C ![]() Grape, ładnie, tak delikatnie ![]() ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-28 o 16:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.