Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-28, 15:31   #1921
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

Margo - wyglądają na gotowce, ale efekt jest uroczy, a zdjęcie przyjemnie skomponowane.
Stary 2009-02-28, 15:48   #1922
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

Ja głosowałam w tym konkursie na design paznokci, mnie się tylko nr. 1, 11 i 28 spodobały, reszta kompletnie nie.

A paulekrk kojarzę z wątku motoryzacyjnego, bo pytała jaki samochód kupić... nic nie doradzałam, bo żaden z jej typów akurat ja bym nie wybrała.

Ostatacznie kupiła i udekorowała jedno autko różyczkami i zrobiła na nim reklamę swojego studia.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 15:56   #1923
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Ja głosowałam w tym konkursie na design paznokci, mnie się tylko nr. 1, 11 i 28 spodobały, reszta kompletnie nie.

A paulekrk kojarzę z wątku motoryzacyjnego, bo pytała jaki samochód kupić... nic nie doradzałam, bo żaden z jej typów akurat ja bym nie wybrała.

Ostatacznie kupiła i udekorowała jedno autko różyczkami i zrobiła na nim reklamę swojego studia.

A to ciekawe. Eva, mam pytanie. Wiem, ze mieszkasz w Abu Dhabi, ale rozgladalismy sie z TZ za lotami do HK i chyba bedziemy leciec przez Dubaj, Chcielibysmy sie zatrzymac tam na 1-2 noce. Jakie sa ceny (przystepnych) hoteli lub bed&breakfast? Zalezy nam by bylo tanio i znosnie, nie potrzebujemy rewelacji. Czytalam tez twoj watek. Czy to bedzie problem, jak, nie bedac malzenstwem, zatrzymamy sie razem w pokoju?

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage
santos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 16:13   #1924
201604211131
Konto usunięte

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11208272]Oblałam egzamin. Chora baba, jeśli ktoś nie napisał słowo w słowo z książki, nie zaliczyła. Skutek - 7 osób nie zdało, 2 na dst. Dodam, że chodzi o różnice programowe z ekonomiki zdrowia, nie miałam ŻADNYCH ćwiczeń ani ŻADNYCH wykładów, kobieta dała zagadnienia i 3 tygodnie na zaliczenie ich. Miło, prawda?[/quote]
Szajuś - bardzo współczuję. A oto egzamin z stosunków: profesor powiedział, że tematy będą w miarę normalne - nie były. Efekt - 18 osób ma komisa - na 44. Osoby które dostały 4 lub wyżej musiały być tak jak ja - obkute, lub znać i interesować się polityką lub trafić do w miarę normalnej grupy 3.
Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Dokladnie, bóstwo, guru, aż się człowiek boi ze z lodówki wyskoczy. A ja do tego mieszkam w Krakowie, więc wiesz, obawy uzasadnione Ja z nią miałam jedno ścięcie, niesamowicie chamska osoba, później potrzebowałam sobie założyć w Krakowie tipsy - to nie, nie ma innej pani od tipsów, tylko Paulakrk, reszta to wieś i zera :/ Wychodzi na to, ze mamy w Krakowie tylko jedną panią od zakładania paznokci, szok! Nawet się temat bałam zakładać, bo zostałabym od razu oskarżona o chęć pójścia do gorszej konkurencji, zamiast do paznokciowego guru A ja jeśli ktoś jest dla mnie niesympatyczny, to raczej nie chcę dawać tej osobie zarobić

Szajuś - nie przejmuj się, to tylko jeden egzamin Ale czasem się trafiają egzaminatorzy idioci, wiem z autopsji
Ekhm... mnie na pazurkowe nie ciągnie. Wolę naturalne od tipsów. A, że zdarzaja się takie panie to ja wiem... Mnie na widok świecących, esówfloresów odrzuca. Wolę klasyczne frenche bez udziwnień lub czerwone ale bez wzorów. P.S. Paula ma Bana Stałego, byliczka z zresztą też.
Cytat:
Napisane przez santos Pokaż wiadomość
Co do paznokci, to rzucilam okiem i moje typy sa takie:

w kategori disco-dance-techno szau - karnawal trwa:
turkosuwa fala maja najlepszy wzorek i forme, aczkolwiek sa niebieskie, co mnie nieco odrzuca

fiolet - ladne, disco-techno ale nie przesadzone i nic im nie sterczy :P

zloto-czerwone - fajne, jak na mar di gras, chyba najlepsze z tych techno-disco-karnawal

W kategorii slubne, tylko pierwsze mi sie podobaja.

W kategorii "udziwnione ze sterczacymi cusiami (to chyba akrylowe ozdoby)" podobaja mi sie te.

Nie podobaja mi sie te zakonczone w szpic, a poza tym wiekszosc jest po prostu za dluga. Jescze te z tweetim sa urocze, jak dla dziewczynki :P
Te ślubne bardzo mi się podobają (choć wolałabym by ktoś naturalne paznokcie tak pomalował). Nie lubię nazbyt zdobień, a jakiś kwiatuszków.. to ała...
Cytat:
Jesli chodzi o makijarze, to wiekszosc jest marna, zeby nie powiedziec tragiczna. Jest troche tych z wywijasami namalowanymi na twarzy, ale wiekszosc jest wykonana niestarannie, nierowno i najczesciej kredka zamiast linerem, co wyglada po prostu zle (np ten). Z kategorii "dokleilam sobie dlugie rzesy" podoba mi sie ten, i ten bialy tez ujdzie tloku. W kategorii "lata 80 wiecznie zywe" tylko ten wyglada ok, ale mysle, ze nie nadaje sie na mpreze karnawalowa, bo w przyciemnionym swietle, takie kolory beda wygladac jak szara nieregularna plama na twarzy. Z katagorii "go goth" chyba tylko ten sie do czegos nadaje, chociaz motyw koronki byl juz powielany 46372848 razy. Ostatecznie najwiekszy potencjal dostrzegam w tym bialym z krysztalkami, ale ogolnie to w zadnym z tych nei chcialabym isc na impreze karnawalowa. Czesto lepsza sa pokazywane na MM niz w tym konkursie...
To fakt - patrz na pracę paru dziewczyn na MM - Sylwii, Ovi, Samarah... można tak wyliczać bez końca. Wiele z nich o wiele ładniej maluje niż te konkursowe.
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11209954]Zastanawiam się, dlaczego część tych prac to tylko makijaż oczu? Przecież oczy są tylko częścią twarzy. Gdzie policzki, skóra, usta...? W tym, który pokazałaś jako lata '80 nos jest zrobiony tragicznie - nie dość, że się błyszczy, to jeszcze jest wyeksponowany i wydaje się być duży.[/quote]
Si... szajuś
Cytat:
Dokladnie szaja, ale ja juz nawet nic nie mowilam o modelowaniu twarzy, bo chyba zadna propozycja sie o to nie pokusila :/. Jest taka dziewczyna na MM, chyba PaSSiOn, cos takiego (nie pamietam nicka dokladnie), ona robi sesyjne makijarze, takie fantazyjne, i sa O NIEBO lepsze, naprawde fajne. O AdzeBiL nie wspomne... A to co jest w tym konkursie - zenada.
Santos si... dodatkowo patrz wyżej. A Agi pracę bardzo lubię i cenię
Cytat:
A to ciekawe. Eva, mam pytanie. Wiem, ze mieszkasz w Abu Dhabi, ale rozgladalismy sie z TZ za lotami do HK i chyba bedziemy leciec przez Dubaj, Chcielibysmy sie zatrzymac tam na 1-2 noce. Jakie sa ceny (przystepnych) hoteli lub bed&breakfast? Zalezy nam by bylo tanio i znosnie, nie potrzebujemy rewelacji. Czytalam tez twoj watek. Czy to bedzie problem, jak, nie bedac malzenstwem, zatrzymamy sie razem w pokoju?
Do HonKongu lecisz? Uwielbiam azję. I to raj dla jasnoskórych. W Azji są podkłady takowe... Kiedyś muszę się tam wybrać i nieco obkupić. Może będe miała azjatycką sesję fotograficzną (mile widziana).

Edytowane przez 201604211131
Czas edycji: 2009-02-28 o 16:21
201604211131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 16:15   #1925
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Cytat:

Najlepiej jest załatwić pobyt tutaj poprzez biuro podróży, zajmą się wizami i miejscem w hotelu.

Gdy już tu będziecie, warto wybrać się na zorganizowaną wycieczkę na pustynię.

http://www.desertsafaridubai.com/

Nie znam tanich hoteli w Dubaju, ale podaję Ci linki.

http://www.otel.com/hotels/dubai.htm

http://www.stayresdubai.com/

Możecie z TŻ-tem mieszkać razem w pokoju, prawo "tylko małżeństwa" dotyczy mieszkańców Emiratów, obywateli tego kraju i emigrantów, nie dotyczy turystów.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg

Edytowane przez Eva ID
Czas edycji: 2009-02-28 o 16:18
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 16:47   #1926
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulina150528 Pokaż wiadomość

Daria współczuje,ze w spokoju nie mozesz do tak waznej chwili dla Was czekac.Wogóle ja osobiscie nie spotkalam sie,zeby ktos z rodziny na swiadków był.Zawsze to znajomi w moim otoczeniu byli.
Bogu dzięki mam już świadkową- nawet wszystkie tu moherki ją doskonale znają i już jestem o wiele spokojniejsza- a teraz niech się pali i wali- mam to gdzieś....
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11208272]Oblałam egzamin. Chora baba, jeśli ktoś nie napisał słowo w słowo z książki, nie zaliczyła. Skutek - 7 osób nie zdało, 2 na dst. Dodam, że chodzi o różnice programowe z ekonomiki zdrowia, nie miałam ŻADNYCH ćwiczeń ani ŻADNYCH wykładów, kobieta dała zagadnienia i 3 tygodnie na zaliczenie ich. Miło, prawda?[/quote]
No t calkiem fajnie, w zasadzie to po co komu wyklady jak wszystko można samemu, ale jakbyście zrobili zrzute żeby zaklacić jej za wyklad extra to byście wszyscy zaliczyli!
DariaKom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 17:38   #1927
TmargoT
Zakorzenienie

czuję się zniesmaczona tym konkursem i osobami zbanowanymi.
nie żałuję pauli,ale BYLICZKA?
może ktoś jej nie lubi,ale ja bardzo.pamiętam,jak wstawiła się za mną ,kiedy obrzucały mnie błotem,az mi się płakać chciało.wstawiłam zdjęcie z tyłu dla pokazania włosków wizazance,bo prosiła mnie o to,a te zazdrosne harpie zaraz skrytykowały fryzure opisując ją jako dla prostytutki.
no jak można krytykować cudzy gust.
ta wizazanka,ktora prosiła mnie o fotkę płakała na PW.
byliczka pomogła mi znaleść sposob ma zazdrośnice.

szkoda,a mogło być tak fajnie.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 18:02   #1928
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:
Napisane przez wirlandia Pokaż wiadomość

Do HonKongu lecisz? Uwielbiam azję. I to raj dla jasnoskórych. W Azji są podkłady takowe... Kiedyś muszę się tam wybrać i nieco obkupić. Może będe miała azjatycką sesję fotograficzną (mile widziana).
Nie tylko lece, ale sie przeprowadzam takie sa plany. A co do podkladu - po co zaraz leciec, nie mozesz internetem zamowic? Z dostepnych w polsce La Roche Posay ma jasniutkie odcienie w podkladzie Toleriane.
Ja tez jestem blada, mam z reszta troche azjatyckie rysy i odcien skory

Eva - dzieki

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage
Stary 2009-02-28, 18:17   #1929
201604211131
Konto usunięte

Santos - zobacz do minerałów - takie pewnie zamówię, bo takie są mi potrzebne - jasne... na prawdę jasne. Tolerine widziałam - ciemne... za ciemne. Ja mam prawie porcelanową skórę.
Zazdroszczę ci...
Margot - jak patrzyłam to warszawianka się za nią wstawiła, więc będzie ok (dobra dusza - i bardzo mądra..) Mnie też żal Byliczki, miła z niej dziewczyna.. - trzymam kciuki by było dobrze
Stary 2009-02-28, 18:21   #1930
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:
Santos - zobacz do minerałów - takie pewnie zamówię, bo takie są mi potrzebne - jasne... na prawdę jasne. Tolerine widziałam - ciemne... za ciemne. Ja mam prawie porcelanową skórę.
Zazdroszczę ci...
Wiem, ja uzywam mineralow wlasnie. Kiedys uzywalam toleriane Beige Claire i bylo ok, ale teraz juz by bylo za ciemne mysle. JEstem blaaadaaa

EDIT:/ uo boshe ale sie najadlam. Zjadlam 2 kawaly lasanii, popilam kielonkiem czerwonego wina i poprawilam swierzo upieczona muffinka. Niech mnie ktos poturla..

Santosowa rzezba ;-)

Edytowane przez santos
Czas edycji: 2009-02-28 o 18:26
Stary 2009-02-28, 18:26   #1931
Hvid
Zakorzenienie

TmargoT - Paulikrk akurat nie kojarze za bardzo, ale byliczke tak, i rowniez zrobilo mi sie przykro. Nie bardzo mam teraz czas siedziec na forum, ale dotarlam na watek konkursowo - paznokciowy ( po nitce do klebka ).

Moze bedzie ok i byliczka wroci na forum - oby.
Hvid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 18:28   #1932
santos
Zakorzenienie

GG do santos

O co chodzi z ta byliczka?

Santosowa rzezba ;-)

Stary 2009-02-28, 18:32   #1933
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
O co chodzi z ta byliczka?
WATPIę,ZE WROCI.
nie wiem oc co chodzi dokladnie,ale złośliwiec mówił coś o szantarzu,obelgach i zniszczeniu wizazu przez hakerów.
nie wiem,czy to pisała byliczka,czy paula,czy byliczka wkleiła pauli tekst .
ponoc jakies słowa szły na PW.
poza tym inna wizazanka została zbanowana czasowo,za obronę byliczki.
głupia sprawa.

SANTOS-poczytaj sobie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=314012
Stary 2009-02-28, 18:33   #1934
201604211131
Konto usunięte

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=314012 - tutaj santos poczytaj..
Odnośnie minerałów - potrzebny mi będzie najjaśniejszy z chłodnej tonacji.
Stary 2009-02-28, 18:36   #1935
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=314012 - tutaj santos poczytaj..
Odnośnie minerałów - potrzebny mi będzie najjaśniejszy z chłodnej tonacji.
To tak jak mi. Masz juz jakies upatrzone firmy? Moge ci wyslac fotne mojej facjaty, ocenisz sobie kolor, i jak ci bedzie pasowal moge powiedziec, jakich uzywam mineralow i ktorych firm

Santosowa rzezba ;-)

Stary 2009-02-28, 18:41   #1936
201604211131
Konto usunięte

Zgadzam się. Zastanawiam się nad Everyday Minerals i nad Buffem - chodzi też za mną Meow - te koty.
Stary 2009-02-28, 19:04   #1937
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Wrocilam wlasnie z TZ z zakupow... zamiast dziwkarskiego stanika w panterke z rozowa koronka dostalam 5ciopak fig (uch... m&s... mieciutka kochana bawelenka, uwielbiam te gacie!... w koncu trafilam kolorowe bo tak to 20/22 tylko biale, wiec posikalam sie z radosci na widok fig m&s kolorowych ta mieciuska bawelnaaaa... *przezywa orgazm w locie* to rozkosz dla mego lona i tylka ), swetr, welniany za 9zl z c&a i sweterkobluzke moherowa w kolorze jasnym.
A i od pani z Aviko dostalam maskotke... A w ogole to wyszlismy po ksiazke "Dlaczego mezczyzni poslubiaja zolzy".

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
Czas edycji: 2009-02-28 o 19:05
SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 19:11   #1938
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

No faktycznie zakupy iście księgarskie

A ja siedzę i układam kwestionariusz ankiety do mojej pracy mgr...
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 19:14   #1939
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Ksiazke mam zeby nie bylo

A wlasnie, moze ktoras z was bedzie mogla mi pomoc?
Zbliza sie wiosna, czas wyciagnac sandalki, chociazby po to zeby w domu moc chodzic w skapretkach (mam japonki na codzien), ale jest maly problem.
Rok temu kupilam sandalki w HD (za az 15 czy 20zl) no i, skorka i w ogole. Ale ta skorka co jest na podeszwie jest strasznie szorstka. Jak ja zmiekczyc zeby nie ranila moich biednych stopek?

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Czas edycji: 2009-02-28 o 19:18

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-28, 19:26   #1940
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Ksiazke mam zeby nie bylo

A wlasnie, moze ktoras z was bedzie mogla mi pomoc?
Zbliza sie wiosna, czas wyciagnac sandalki, chociazby po to zeby w domu moc chodzic w skapretkach (mam japonki na codzien), ale jest maly problem.
Rok temu kupilam sandalki w HD (za az 15 czy 20zl) no i, skorka i w ogole. Ale ta skorka co jest na podeszwie jest strasznie szorstka. Jak ja zmiekczyc zeby nie ranila moich biednych stopek?
Mozesz albo ja natrzec olejem albo kupic sprej-pianke do rozciagania skorzanych butow. Ona zmiekcza skore.

Santosowa rzezba ;-)

Stary 2009-02-28, 19:29   #1941
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Santos, merci. Niewiedzialam ze taki specyfik istnieje... olejem sie boje ze poplami masakrycznie (od spodu bezowe, paski czarne, cos jak tutaj http://allegro.pl/item543644902_sand...nta_nr_40.html niby widac oleju nie bedzie, ale moja swiadomosc...).

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Czas edycji: 2009-02-28 o 19:33
Stary 2009-02-28, 19:35   #1942
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Krem nivea
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 19:37   #1943
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:
Santos, merci. Niewiedzialam ze taki specyfik istnieje... olejem sie boje ze poplami masakrycznie (od spodu bezowe, paski czarne, cos jak tutaj http://allegro.pl/item543644902_sand...nta_nr_40.html niby widac oleju nie bedzie, ale moja swiadomosc...).
Ta pianka powinna wystarczyc, tylko bedziesz sie musiala pomeczyc chwile, bo bedziesz musiala popsikac i pochodzic w takich "mokrych". Na moj gust ta pianka to rozmiekczy i ladnie sie dopasuja do twych stopek. UZywalam duzo tej pianki do kozakow i polbutow bo mam grube lydki i wysokie podbicie. Fajna jest. Bylko kup sprej-pianke, a nie sam plyn.

Santosowa rzezba ;-)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-28, 21:03   #1944
Reijel
Wtajemniczenie

Ale cisza na wątku... Powtórka walentynek?;>
Reijel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 21:04   #1945
TmargoT
Zakorzenienie

ja ogladałam triler-modliszka.
brrr,trzeba powiedzieć,że był mroczny
Stary 2009-02-28, 21:20   #1946
Reijel
Wtajemniczenie

Ja oglądałam ostatnio "The reader" z Kate Winslet. Bardzo smutny film. Właściwie nie potrafię określić, czy mi się podobał Historia nietypowa, niezłe aktorstwo, ogólnie dobrze "zrobiony", ale całość jakoś tak...
Stary 2009-02-28, 21:24   #1947
201604211131
Konto usunięte

Szpieg - potwierdzam gacie z M&S są cudowne... miękkie, bez udziwnień, to co trzeba
Stary 2009-02-28, 22:26   #1948
paulina150528
Zakorzenienie

GG do paulina150528

Cytat:
Napisane przez DariaKom Pokaż wiadomość
Bogu dzięki mam już świadkową- nawet wszystkie tu moherki ją doskonale znają i już jestem o wiele spokojniejsza- a teraz niech się pali i wali- mam to gdzieś....
ciesze sie razem z Toba i brawo dla swiadkowej

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
czuję się zniesmaczona tym konkursem i osobami zbanowanymi.
nie żałuję pauli,ale BYLICZKA?
może ktoś jej nie lubi,ale ja bardzo.pamiętam,jak wstawiła się za mną ,kiedy obrzucały mnie błotem,az mi się płakać chciało.wstawiłam zdjęcie z tyłu dla pokazania włosków wizazance,bo prosiła mnie o to,a te zazdrosne harpie zaraz skrytykowały fryzure opisując ją jako dla prostytutki.
no jak można krytykować cudzy gust.
ta wizazanka,ktora prosiła mnie o fotkę płakała na PW.
byliczka pomogła mi znaleść sposob ma zazdrośnice.

szkoda,a mogło być tak fajnie.

Niestety nie zawsze nam przypada to co innym do gustuJednak sa pewne granice konstruktywnej krytyki.Jak widac nie kazdy te granice zna

Apropo gustówPadłam..normalnie padłam.Juz wiem czemu jestem takim moherem

http://www.youtube.com/watch?v=67IbS...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=0IDWS...eature=related

Cytat:
Wiem, ja uzywam mineralow wlasnie. Kiedys uzywalam toleriane Beige Claire i bylo ok, ale teraz juz by bylo za ciemne mysle. JEstem blaaadaaa

EDIT:/ uo boshe ale sie najadlam. Zjadlam 2 kawaly lasanii, popilam kielonkiem czerwonego wina i poprawilam swierzo upieczona muffinka. Niech mnie ktos poturla..

O ja tez blada twarz

wedle zyczenia turlu turlu

Cytat:
Wrocilam wlasnie z TZ z zakupow... zamiast dziwkarskiego stanika w panterke z rozowa koronka dostalam 5ciopak fig (uch... m&s... mieciutka kochana bawelenka, uwielbiam te gacie!... w koncu trafilam kolorowe bo tak to 20/22 tylko biale, wiec posikalam sie z radosci na widok fig m&s kolorowych ta mieciuska bawelnaaaa... *przezywa orgazm w locie* to rozkosz dla mego lona i tylka ), swetr, welniany za 9zl z c&a i sweterkobluzke moherowa w kolorze jasnym.
A i od pani z Aviko dostalam maskotke... A w ogole to wyszlismy po ksiazke "Dlaczego mezczyzni poslubiaja zolzy".
i prosze mi tu o sexie nie gadac bo mnie znowu naszło,a niedzwiedz kolejny rajdzik odsypia,ale ja go zaraz ustwie do pionunie ma to tamto.przyjemnosci juz miał teraz obowiazki

Dobry wieczór kochane
-Moher szary

Wierna fanka Niedzwiedzia,uzależniona od serdelixa

Jeśli mój opis Cie obraził w ramach protestu zdejmij stanik
paulina150528 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 22:40   #1949
Reijel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulina150528 Pokaż wiadomość

(...)

Niestety nie zawsze nam przypada to co innym do gustuJednak sa pewne granice konstruktywnej krytyki.Jak widac nie kazdy te granice zna

Apropo gustówPadłam..normalnie padłam.Juz wiem czemu jestem takim moherem

http://www.youtube.com/watch?v=67IbS...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=0IDWS...eature=related

Znam te filmiki... Aż mi antenka drży.
Stary 2009-02-28, 23:14   #1950
paulina150528
Zakorzenienie

GG do paulina150528

Cytat:
Napisane przez Reijel Pokaż wiadomość
Znam te filmiki... Aż mi antenka drży.

Ja dopiero dzisiaj sie na niego przez przypadek natknełama antenka nawet nie drzy.Ona po obejrzeniu tego opadła
-Moher szary

Wierna fanka Niedzwiedzia,uzależniona od serdelixa

Jeśli mój opis Cie obraził w ramach protestu zdejmij stanik
paulina150528 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości