|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
rebellious - ja guru ;o ? no nie może być
i znów kradnę ten : "a w jego włosy wpleciony rock" bo strasznie mi się podoba ![]() Miluuu - ajj no tak właśnie myślałam, że każdy o mnie zapomniał ;p ale postaram się Was już nie zaniedbywać ![]() Ola994 - dziękuje skarbie i nie ma co się dziwić, boś boska ! kradnę ten : "idę się zalogować do łóżka, a potem opcja sleep i rano upgrade".MniamNieczka - oo. ja również kocham EWR fajnie, że są tu ich fanki ;dlilyblack - ahh kochanie mi właśnie też coś tęskno było i wiem, wiem ;d ja Ciebie bardziej <33 ![]() bananowalaska - ahaha "<69" ;d Onax3 i truskawkowa1993 - postaram się kochane moje ![]() jednaZwielu - ja Ci już mówiłam skarbie, że o Tobie nie da się zapomnieć ![]() Cytat:
ja osobiście kradnę te wyżej, bo mi pasują ![]() __________________ bo to się kocha. bit w uszach duszę leczy. moja wiara lubi ćpać. i nie zapomnę choćbym chciała. niczym połamany ludzik. mogę być kimś będąc jednocześnie sobą, albo pic od rana wyborową. czasy się zmieniają, ludzie się zmieniają, realia się zmieniają. bo to miłość, nie potrzeba czasu a namiętności.
|
|
#4262 |
|
Zadomowienie
|
nydee , Primadonna - Dziękuje. ;*. uwielbiam.;** Wszystkie jesteście Bo.Skie. <33 Zamienię Cię w koraliki które zawsze mam. A drogę noc rozjaśni nam Tysiącem srebrnych gwiazd …. czytaj klisze z moich oczu. Tylko Tobie chcę powiedzieć to co czuję dziś, kiedy przychodzi noc Nie odbiera telefonów, Ale wiem, że to tylko po to bym myślała o nim częściej chciałabym umrzeć z przejedzenia miłością. Na chwile wyłączyć umysł pozwolić dominować uczuciom. Jak długo chcesz być kochany Czy zawsze wystarczy? serca bestie zwalczam nie chce więcej kłamstwa . ! |
|
|
|
#4263 |
|
Przyczajenie
|
ZaKażdymRazemGdySięMijamy CośWeMnieDrży,aGdy OdchodziszSpływająMiŁzy..
chcę widzieć to, co niewidzialne, dotknąć to co nietykalne... Zrozum, to był mój wielki błąd. teraz nie ma już nic.. nic nie liczy się.. mam w glowie pytania, na ktore nie znajde odpowiedzi... Gdybyś tylko wiedział ile dla mnie znaczysz...
|
|
|
|
#4264 |
|
Raczkowanie
|
→ Jesteś najbardziej niebezpieczną istotą z jaką miałam doczynienia..
→ Przyrzekam kochać cię przez całą wieczność - każdego dnia wieczności z osobna. → Kochasz mnie bardziej niż na to zasługuję.. → Wierz mi, wiem, bez kogo nie mogę żyć. |
|
|
|
#4265 |
|
Raczkowanie
|
Mam prośbę, potrzebuje jakichś na dobranoc.
takich ,że jak przeczyta to zrobi Mu się miło. ^^ ale nie takie w stylu: "dla mojego misia buziaczek w pysia" Bo to nie mój chłopak. ; p tylko dla kolegi na którym mi zależy bardzo. mogą być lekko ero. ;DD _________________________ i parę moich ( ; nie widzisz tego ? uczę się od Ciebie. ![]() bezgranicznie uzależniona od Twoich spojrzeń. ![]() - co robisz ? - siedzę, piszę, oddycham.. - nie, jednak nie oddycham, przecież odszedłeś .. You`re the only one / jesteś jedyny. But still, you live inside of me./ ale nadal jesteś w moim sercu. You`re the only one I wish I could forget The only one I love to not forget./ jesteś jedyną osobą o której chciałabym zapomnieć, Jedyną którą kochałam, a nie mogę przebaczyć. The times that you hurt me. / tego, że mnie raniłeś. And put tears on my face. / tego, że płakałam. You paint me to say " I love You " / zmuszasz mnie bym powiedziała "Kocham Cię" I don`t wanna be without you babe. Don`t wanna take a breath without you babe. I know that i love You. / Nie chcę żyć bez Ciebie, kochanie. Nie chcę oddychać bez Ciebie, skarbie. Bo wiem że Cię kocham. There`s something that i feel I nedd to say That until now I`ve always been afraid, That you would never come around And still I wanna put this out. / Czuję, że muszę coś powiedzieć. Przedtem zawsze się bałam. Że mógłbyś nie wrócić do mnie. I nadal chcę to zrobić. To spread me wings and fly away, away with you. / Mogę rozwinąć skrzydła i odlecieć daleko, daleko z Tobą. Żyję w świecie , który kręci się wokół mnie i Ciebie .. Te czekoladowe oczy .. ![]() Zimna kawa, rozmazany make-up i nieudany seks .. _____________________ beznadziejne. ![]() < 3 |
|
|
|
#4266 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko Moja i tyle. Cytat:
kradnę kilka Słodziaku <3Cytat:
też podkradłam sporo Cytat:
miło. zachwycasz mnie ostatnio Moja Droga ! <3<3 Kochanie, mam nadzieję, że czujesz się przeze mnie okradana? ![]() Cytat:
Ty też mnie musisz hrhr ![]() Aż ponad stan, nadmiar miłości – serce zaraz eksploduje Ciepło twego serca, ooł coraz większe Za blisko Ciebie, czuję Twoje bicie serca na ustach Dziecięce lęki, które wciąż wracają na Twój widok Obecnością przyciągasz, mój słodki ciastku Ah. Twój głos, który wygania ze mnie zdrowe zmysły Spokojnie, nadal posiadasz mnie całą ! Twoje oczy płoną, spalając moją duszę od wewnątrz Pragniesz mojego serca, lecz one krwawi w Twojej dłoni I znów pocałunek na mych ustach. Poproszę więcej taki słodkich tortur Uważaj ! Zabijam po pierwszym pocałunku Dziwnie kurczą się ulice, gdy całujesz usta me odbiciem w lustrze, bez nadziei, bez szans. naiwny głupiec- właśnie ja Bo dla nas raczej w planach była łąka i miłe przytulanie Byłeś zawsze tak daleko, siedząc obok mnie.. Wcale nie musisz chcieć zwariować w mój różowy świat Przeleję sobie Twoje uczucie do butelki i gdy będę go potrzebowała, naleję sobie do mojego niebieskiego kubeczka i zwyczajnie wypiję. -Skąd wiesz, że to właśnie Ten -Bo, gdy Cię widzi to od razu się uśmiecha. Dziwne, on jednak naprawdę mnie kocha… Pomimo tego, że mam nie uczesane włosy, nie umalowane oczy i wciąż jestem sobą. __________________ Pytasz po co tańczę? To jakbyś pytał po co oddycham. ![]() Testy Gimnazjalne
|
|
|
#4267 |
|
Raczkowanie
|
Nydee - kradnij, kradnij
. cieszę się że pasują. ( ; _____________________ nawet nie wiesz, ilu rzeczy nie wiesz .. ![]() - dlaczego mnie kochasz ? - bo to miłe. ![]() umieram patrząc jak ją obejmujesz.. Tee oczy, te usta, ten uśmiech i ta zima. _________________________ ______ < 3 |
|
|
|
#4268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aaa boski ten opis ![]() Właśnie o takie mi kiedyś chodziło... masz może więcej? ____ Jak Ty w liryczny sposób, potrafisz powiedzieć że masz mnie w dupie. Łzy cisnące się do oczu. -Płaczesz? -Niee. -Przecież widzę! -Oczy mi się pocą. Zachwiana emocjonalnie. Kręci mi sie w głowie, od ciągłego oglądania się za siebie
|
|
#4269 |
|
Rozeznanie
|
CukrowaPanna16161616 - Miło mi ^^ Również podkradłam dwa opisy ;*
nydee - jedna z moich idolek mnie okradła? Takie kradzieże to ja chyba polubię ;*hejYou - Dziękuje, naprawdę cieszę się, że się przydaję ;* Ola994 - a gdzie tam naj ;D Ciebie ostatnio okradam nałogowo ^^ ______________ A nadzieja budzi się. Budzi i zasypia. W sercu czterech ścian Pognieciona, wyrzucona, podeptana. Jak jakiś karton po soku... Oszukać śmierć, przechytrzyć własny los. Szary tramwaj i szary bruk Na moim niebie czarne chmury Nałogowo gram z diabłem w pokera. Dziś wygrałam Twoją duszę. W powietrzu czuję puste życie Zagubiona w lesie słów Tańczę jak w ekstazie kryjąc łzy Mówią: jeśli Twoja ręka jest powodem grzechu - odetnij ją. Jeśli twoja noga jest powodem grzechu - utnij ją. Więc co? Ja mam sobie wyrwać serce...? Odchodzę w bagno nicości Chcesz bym zniknęła na zawsze? Dobrze, odejdę. Ale pamiętaj: nie wymienisz mi baterii jak w pilocie. W zmarznięte dłonie wciskam twarz Ogarnęło mnie takie wielkie NIC. Rozpuszczę włosy i porzucę strach Przykro mi. Do mnie nie dołączono instrukcji obsługi. Zażalenia składaj do producentów. |
|
|
|
#4270 |
|
Raczkowanie
|
Co mu pozostało? Jakie myśli, zapachy, imiona? A może w jego głowie pozostały tylko niejasne odczucia i garść słów bez związku? tylko jeden moment mam w pamięci. to dziwne: nie mieć kogoś, a bać się go stracić. płyniemy białą łódką w niezbadany czas. wiesz kim dla mnie jesteś? ile dla mnie znaczysz? nie wiesz. gdzieś daleko są dwa światy dla każdego z nas. zanim czas splunie nam w twarz. niech nasze skóry płoną wiecznie. nikt nas nie usłyszy. między naszymi drzewami nie liczy się czas. cicho tam, niech nie drgnie powieka.
... Though J still can't myself to say That you don't matter anymore... Edytowane przez aaan Czas edycji: 2009-02-28 o 19:37 |
|
|
|
#4271 |
|
Raczkowanie
|
` Nasze sam na sam tu swój koniec ma . ` Nim się urwie film, zanim sięgniemy dna . ` Jeszcze nikt nie dał mi tylu zmarnowanych dni . ` Jeszcze nikt nie mówił do mnie tak jak Ty . ` Byłeś serca biciem .` uśmiech Twój jak serca promyk . ` Przy Tobie mogę płakać i to nie wstawiany kit .*** Z plastikowych rzęs płynie sztuczna łza... Tak już czasem jest... Nawet gdy oczy są ze szkła *** Świat jest chory, A ludzie to dekle . Czasem się czuję jakbym była w piekle .
|
|
#4272 |
|
Raczkowanie
|
Uciecha - aa dziekuje.
jak coś mi przyjdzie do głowy to napisze więcej. ( ; ___________________ A Ty nie udawaj że mnie nie widzisz, kochanie. ( ; - Jeden na milion tak ? - nie, jeden jedyny w moim sercu. < 3
|
|
|
|
#4273 |
|
Raczkowanie
|
Jan Twardowski "Bliscy i dalecy".
"Bo widzisz tu są tacy którzy się kochają i muszą się spotkać aby się ominąć bliscy i oddaleni jakby stali w lustrze piszą do siebie listy gorące i zimne rozchodzą się jak w śmiechu porzucone kwiaty by nie wiedzieć do końca czemu tak się stało są inni co się nawet po ciemku odnajdą lecz przejdą obok siebie bo nie śmią się spotkać tak czyści i spokojni jakby śnieg się zaczął byliby doskonali lecz wad im zabrakło bliscy boją się być blisko żeby nie być dalej niektórzy umierają - to znaczy już wiedzą miłości się nie szuka jest albo jej nie ma nikt z nas nie jest samotny tylko przez przypadek są i tacy co się na zawsze kochają i dopiero dlatego nie mogą być razem jak bażanty co nigdy nie chodzą parami można nawet zabłądzić lecz po drugiej stronie nasze drogi pocięte schodzą się z powrotem." /Bo mnie wiersz urzekł i można z fragmentu ładny opis stworzyć./
|
#4274 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
--------------------------------- 1.Czuła sie samotna. Każdy to czuje, od czasu do czasu. 2.Cynizm świata, miłości nie ma. 3.Wolnośc to moj fetysz .. 4.Szczęście to po prostu taki skurcz serca, którego doznaje się czasami. 5.To dla ciebie. brakowalo mi naszych klotni. 6.Ja też się bałem ciemności! Aż pewnego dnia... Chociaż nie. Ja wciąż się boję ciemności. |
||
|
|
|
#4275 |
|
Raczkowanie
|
oczy pośpiesznie obmywane rankiem
z nieposłusznego snu moje oczy pośpiesznie ocierane za dnia z łez nieposłusznych, to jedno umiało mnie rzucić na kolana. tak wiele słów, a żadne nie złożą się w zdanie Właściwie nie muszę wiedzieć o tobie nic więcej, niż to, że jesteś tym jakimś Ty, które formuje mi się w ustach "A więc jesteś? No to bądź." Spij, pomiń snem tę wilgoć poduszki, Zapomnij. Płakałam w nocy, ale nie mój płacz cię zbudził. __________ Nie typowa prośba..: Można prosić takie miłe, jedno słowo z literą `W` w środku.. ? ![]() |
|
|
|
#4276 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję słonko ty również ; )__
|
|
|
|
#4277 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję
Bardzo miło słyszeć takie słowa od takiego kogoś. ;*po drodze do nieba.' niby nikt tu nic nie pali, a by zjarał Europe.' świat pełen zepsucia.' w głębi szarych osiedli.' powiedz szczerze. czy warto? iść dalej zgodnie z planem. mimo wielu przeciwności.' szczęście bywa każdemu pisane.' świat jest mały, ale należy do WIELKICH.' pech dobija, a myśli zakopują.'
|
#4278 |
|
Zadomowienie
|
Znalazłam Ciebie gdzieś na końcu świata . <3
I wszystko już wiem . Należysz do mnie . Ale marzenia to nie wszystko . Na srebrnym ekranie . Cholera, to zbyt w porządku . ! Mam mężczyznę, który ma dwie lewe nogi . ![]() niby cokolwiek,ale dziura w głowie . nikt się nie dowie . Te drobne ciało skrywa tak wielkie serce . Niebo jest pełnie, niedoskonałych dusz .
|
#4279 |
|
Rozeznanie
|
Nie ma co, nie jestem dzieckiem szczęścia.
Wargi mnie bolą z niepocałowania... Gdyby ciebie tu nie było na nic by się zdały zastępy aniołów. Raj nie miałby racji bytu. Ja jestem wamp, kobieta-zwierz, ja mężczyzn wabię, bawię się, kuszę i duszę, ich dusze ssę!
|
#4280 |
|
Przyczajenie
|
Co za porąbaaaaany świat ! MiXowo........ ![]() Zaprojektowana przez szatana dzika dzika młodość. Monopol na Twój uśmiech mam. ja żyję tak: nic albo wszystko bo nie wiem czy zobaczę jutro... padłam ryjem prosto na ziemię, szepnął coś niecenzuralnego do ucha... gubię się! niszczysz mnie! tracę przytomność! czasami jestem taka słaba, aż się boję... chodź i powiedz mi słowa słodkie jak delicje regowo , rokowo , wesoło . W solarce Turbo spędzam czas.. Tysiąc portretów na mojej twarzy Jestes dla mnie swiata poczatkiem !! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wystarczy, że Serce mi Bije....... ![]() Dj is my Dealer... Music is My Drugs... pojechałabym gdzieś. najlepiej na drugi koniec polski. pociągiem. stać w oknie i łapać powietrze w dłonie. |
|
|
|
#4281 |
|
Raczkowanie
|
dajcie mi jakieś opisy, że mi się z chlopakiem uklada.
typu "i że nie opuszcze Cię az do smierci" błagam w szczególności styrana help me.<3 you can't catch me. a te dni ciszy, które dzielą nas... a jutro znowu pójdziemy nad rzekę. udaję, że świat zamyka się w tych 4 ścianach.. rzadko widuję Cie z dziewczynami. -co będzie teraz jak nas napadną? -będziesz bezpieczna. -a Ty czujesz się przy mnie bezpieczny? -tak kotek ja Cię nigdy nie zostawie. [oh praiwe płakałam jak mi moje love tak powiedziało oh] mów do mnie, nie bój się spojrzeń. są chwile, że wolałabym martwym Ciebie. gdyby mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni. każda w myślach gwałci Cię.
czy może się dosiąść psycho, ta ta? 31.12.2008 <3 Edytowane przez psych0delaa Czas edycji: 2009-02-28 o 21:23 |
|
|
|
#4282 |
|
BAN stały
|
Cudowny. Zabieram. ;*
_________________________ _________________________ _______ _________________________ _________________________ __ Nie czując presji robie następny krok.
Tylko z Tobą mogę tu dalej iść. Już nie chcę słuchać dobrych rad i poleceń. W sercu mam miłość, w kieszeni pustkę, w głowie burdel. W życiu nie ma pięknych historyjek jak w kinie. Ze szkoły wiem niewiele - więcej uczę się na błędach. Nie zapomnij o mnie, mimo, że Cię zawiodłam. Daje lepsze - biorę gorsze, chcę dać Ci szczęście. |
|
|
|
#4283 |
|
Raczkowanie
|
TiS, powinnam, bananowalska, abunee, envious, Plotkaraaa, tyshe, papergirl, rebellious, jednaZwielu , chocapic i reszta moich cudownych wizażynek, kradnę ile wlezie ! ; DDD nie da się Was nie okradać.
Poza tym przepraszam , że znów mnie pare dni nie było;* i dziekuję za każdą pochwałę ! jesteście cudowne![]() ___________ Nareszcie stałam oko w oko z kimś, przy kim nie musiałam niczego udawać, przy kimś, kto znał wszystkie moje sekrety. bo to co najlepsze przed nami jeszcze jest wiem, że jeszcze nie raz potknę się, by potem znów wstać. nie oddam Cię, zatrzymam Cię. <333 na progu dnia zatrzymam czas. znów budzi się nadzieja. nadzieja się budzi znów i ziewa. radość w twarzach ludzi. choć ciągle szczęścia brak, a świat w swych błędach trwa na niebie błysnął znak miłości cud się stał dziś ziemia cala wygląda jak we śnie. dzięki Tobie uwierzyłam znów w miłość. gdyby nie Ty, nie byłoby tego cholernego bólu Patrzyłam jak odwracasz się i odchodzisz, nie mogłam uwierzyć, że to robisz. czasem są takie dni , że smutek szepce. Więc proszę ciesz się ze mną chociaż Ty Zastygły w słońcu chłodnym brzmieniem Twych słów Me serce jak dziecka śmiech radością pełne
jedyne czego pragnę, być z Tobą na zawsze. Jedyne po co żyję, jedyne za czym tęsknię, jedyne o czym myślę, jedyne moje szczęście.` Edytowane przez anyszowska Czas edycji: 2009-02-28 o 21:25 |
|
|
|
#4284 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
KRADNE! ![]() ![]() a coś w deseniu "dwa słowa, dziewięć liter, trzy sylaby" ? |
|
|
|
|
#4285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziewięć miłych liter. słowa te wypowiedziane pochopnie bolą. kocham Cię to tylko puste słowa, zacznijmy od nowa.
|
|
#4286 |
|
Raczkowanie
|
Nie zapomnij o mnie
Gdziekolwiek jesteś. Nie zapomnij o mnie Gdziekolwiek będziesz. Uczucia - zapomnij to hasło zeszłych epok To wielki gorzki melodramat Ryzyko , szanse małe jak atom. Coś niewidzialnego zwanego chemią Co będzie dalej ? Jaki będzie finisz ? Oby zdechli autorzy złych opinii... Nie zapomnij, zawsze i wszędzie, gdziekolwiek będziesz...
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
coś ode mnie.. może komuś się przyda.
![]() Każdy by chciał wszystko naraz zamiast starac sie o troche Niby nikt tu nic nie pali a by zjarał europe Powiedz, czy wystarczy nam spowiedź...? Mały w przestrzeni kamień, który nazywamy ziemią. Wiem, że gdy mam Ciebie moja dusza nie zniknie... Nie żałuj w życiu choćby dwóch minut... Lepiej jakbyś miał charakter po mamie... ;] Zrobisz to fachowo, szybko, przez sen, bez bolu... Ta miłość, rozpoczęta w wiośnie życia..
|
|
#4288 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() _________________ Noc zbyt piękna jest na umieranie. Łzy moczą poduszkę i tylko zegar odmierza czas do zaśnięcia. W pajęczynie emocji miotam się. Pustym wzrokiem omiatam nieprzyjazne ściany. Zmierzch jak kot miękko skrada się do mnie, wabiąc ciepłem kaloryfera. Pod parasolem obojętności ukrywam nagie ciało, wyciągam dłonie i proszę o czułość. W twoją duszę wciąż wbijam zdradzieckie ostrze własnej głupoty. Otulona w różową mgiełkę snu.
|
|
#4289 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4290 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy komuś się przydadza ale podrzucam pare
![]() Najpiękniejszym ubraniem kobiety są ramiona ukochanego mężczyzny. Oczy patrzą zachłannie kiedy idziesz korytarzem moich mysli najskrytszych. Wyciągam z Ciebie namiętność, malutkie krysztalki. Zdobie nimi ciało. Jak królewna stąpam 3 centymetry nad ziemią. Otwarte okno. Kropla po kropli wpada do środka niebo. Niczym nikły płomień moje dłonie szukają Twojego ciała. Skrzydlaty błękitny Twój pocałunek...marzenie. A przecież kochamy jakkolwiek... lepiej niż wcale. Moje oczy śmieją się do nieba. Choć raz być grzbietu falą, zajrzeć w twarz księżycowi... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.

i znów kradnę ten : "a w jego włosy wpleciony rock" bo strasznie mi się podoba 

;*
Teraz okradamy się wzajemnie
miło. zachwycasz mnie ostatnio Moja Droga ! <3

Takie kradzieże to ja chyba polubię ;*

...