Wymarzony Pierścionek cz. XIII :) - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-28, 19:52   #4561
Poemi
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

Mój TŻ się stara...
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 19:56   #4562
biia
Wtajemniczenie

moj tż-et nie jest taki kontaktowy, raczej trochę nieśmiały. i wyszło że nie jestem fajna

Diana też to wszystko przeczytałam. zazdroszczę takiego domu. nawet jak go remontować, to taniej niż budować od podstaw.

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 20:14   #4563
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
moj tż-et nie jest taki kontaktowy, raczej trochę nieśmiały. i wyszło że nie jestem fajna .
To znaczy że jesteś super fajna skoro taki nieśmiały chłopak odważył się i Ciebie zdobył

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-02-28 o 21:09
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 22:19   #4564
dygotka8
Zakorzenienie

być może i ja niedługo będę mogła dołączyć do grona zapierścionkwanych mogę się przyłączyć?
jak na razie tż chce wiedzieć jakie pierścionki mi się podobają no i należy spr jaki rozmiar trzeba kupić,a kiedy go dostanę...okaże się
a co myślicie o takich pierścionkach?:
zdj zapożyczone z netu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ładny2.jpg (13,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ładny3.jpg (14,8 KB, 6 załadowań)

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 00:44   #4565
kotekk81
Zakorzenienie

a ja wlasnie wrocilam z powitania znajomych ktorzy wrocili z Polski

musze sie Wam przyznac ze wesolo mi jest i chyba cos bedzie sie dzialo w alkowie

p.s. zawsze po alkoholu jestem bardziej aktywna i nie wiem dlaczego jestem jakas taka wyluzowana i .... smiala o co tu chodzi w tym wszystkim

buziaki kochane i do jutra

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 07:52   #4566
DianaM
Zadomowienie

Dobry dzień

Haniu, jak ja Ci zazdroszczę tego... potencjału! Mój Tż mógłby non stop, wszędzie, jak tylko się da, a ja go muszę co chwila stopować i mówić... wyluzuj!!!
Ostatnio przeczytał gdzieś, że w drugim trymestrze (pytał mnie co to znaczy, hahahaha) pochwa jest bardziej ukrwiona, więc kobieta ma ochote cały czas na figle, więc mój Tż ciągle mnie pyta kiedy będzie ten drugi trymestr i czy może trwać wiecznie i żebym się nie krępowała, bo on mi zawsze i wszędzie "ulży". Ja już z nim nie mogę

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
moj tż-et nie jest taki kontaktowy, raczej trochę nieśmiały. i wyszło że nie jestem fajna

Diana też to wszystko przeczytałam. zazdroszczę takiego domu. nawet jak go remontować, to taniej niż budować od podstaw.
A co do domu dziewczyny to jasne, że są plusy, bo własny, bo swój, bo mogę się w nim drzeć i robić co chcę itp Ale jak przychodzą opłaty, podatki... nie no w sumie to też jeszcze do przeżycia, ale remont pochłania każdą naszą złotówkę (dlatego ostatnio wszystko stało w miejscu bo szaleliśmy z ciuchami), trzeba samemu palić w domu. W tamtym roku kupiliśmy nowy piec do centralnego ogrzewania, kilka tysięcy z głowy, a dziś już wiemy, że we wrześniu zmieniamy go na taki z podajnikiem (czyli raz na 10 dni podkładasz i masz spokój), a w domu ciągle ciepło. Tylko, że taki piec to teraz koszt 15 tys, więc nijak jak tylko na raty

Wiecie, ja tu z taką łatwością strzelam tymi tysiącami, ale żeby było jasne, my ich nie mamy, w sensie nie mamy żadnych oszczędności, wszystko idzie z bieżących wypłat. Dobrze, że w miarę dobrze zarabiamy, bo inaczej kaplica.

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
być może i ja niedługo będę mogła dołączyć do grona zapierścionkwanych mogę się przyłączyć?
jak na razie tż chce wiedzieć jakie pierścionki mi się podobają no i należy spr jaki rozmiar trzeba kupić,a kiedy go dostanę...okaże się
zdj zapożyczone z netu
Witamy
Pierścionki bardzo ładne, jako zaręczynowe nie wiem - co jak sie komu podoba, ale właśnie na taki w tym stylu ostatnio choruję.

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
a ja wlasnie wrocilam z powitania znajomych ktorzy wrocili z Polski

musze sie Wam przyznac ze wesolo mi jest i chyba cos bedzie sie dzialo w alkowie

p.s. zawsze po alkoholu jestem bardziej aktywna i nie wiem dlaczego jestem jakas taka wyluzowana i .... smiala o co tu chodzi w tym wszystkim

buziaki kochane i do jutra
Uuuuuuu, no proszę

Edytowane przez DianaM
Czas edycji: 2009-03-01 o 07:56
DianaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 09:30   #4567
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość

Witamy
Pierścionki bardzo ładne, jako zaręczynowe nie wiem - co jak sie komu podoba, ale właśnie na taki w tym stylu ostatnio choruję.
fajnie,że i Tobie się podobają
a czy sa jakieś "wymogi" co do tego jak pierścionek zaręczynowy powinien wyglądać mi się właśnie takie bardzo podobają bo te z wystającymi oczkami to tak średnio i jakoś takiego nie widziałam jeszcze by mi się spodoabał...a to itak od tżta głwónie zależy jaki dostanę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-01, 09:50   #4568
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
fajnie,że i Tobie się podobają
a czy sa jakieś "wymogi" co do tego jak pierścionek zaręczynowy powinien wyglądać mi się właśnie takie bardzo podobają bo te z wystającymi oczkami to tak średnio i jakoś takiego nie widziałam jeszcze by mi się spodoabał...a to itak od tżta głwónie zależy jaki dostanę
Oczywiście, że takich wymogów nie ma. Dlatego napisałam, co jak komu się podoba. Mi właśnie zaręczynowe pierścionki kojarzą się z wystającymi oczkami. Może dlatego, że są najpopularniejsze. Nikt zresztą nie powiedział, że to ma być pierścionek, ostatnio popularne wśród moich znajomych są... uwaga... branzoletki zaręczynowe!!! W szoku byłam Za sto lat pewnie będą intermedialne coś tam

W każdym bądz razie takie pierścionki jak pokazałaś strasznie mi się ostatnio podobają i już mój Tż obiecał, że po narodzinach dzidzi taki właśnie mi kupi

Z innej beczki, dziewczyny wiecie może czy można zmienić nick na wizażu czy trzeba założyć nowe konto?
Stary 2009-03-01, 10:13   #4569
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

mi też pierścionki się podobają. bardziej ten 1. i ja wolałabym opcję z białego złota

Diana, trzeba niestety założyć nowe konto.

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 10:21   #4570
L_V
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Juz marzec!! Za 20 dni spotkanie w warszawie!!!

Asiuk, wszystkiego najlepszego z okazji Twojego święta!

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Napisałam, że coś Wam powiem w odpowiednim czasie. Dziewczyny pytały to odpowiadałam, odpowiedni czas nie nadszedł.

Wszystkiego najlepszego Asiuk
Trzymasz nas w napięciu, Poemi. Aż się normalnie boję z czym ty wyskoczysz kobieto Mam nadzieję, ze nic złego się nie dzieje.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 10:38   #4571
hania811
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:

To normalne...odrobina alkoholu rozluźnia i uwalnia zwierzęce instynkty

Cytat:
zdj zapożyczone z netu
Zapraszamy

Pierscionki nie w moim guscie ale to Tobie mają się podobac
Cytat:
Dobry dzień

Haniu, jak ja Ci zazdroszczę tego... potencjału! Mój Tż mógłby non stop, wszędzie, jak tylko się da, a ja go muszę co chwila stopować i mówić... wyluzuj!!!
Ostatnio przeczytał gdzieś, że w drugim trymestrze (pytał mnie co to znaczy, hahahaha) pochwa jest bardziej ukrwiona, więc kobieta ma ochote cały czas na figle, więc mój Tż ciągle mnie pyta kiedy będzie ten drugi trymestr i czy może trwać wiecznie i żebym się nie krępowała, bo on mi zawsze i wszędzie "ulży". Ja już z nim nie mogę

A co do domu dziewczyny to jasne, że są plusy, bo własny, bo swój, bo mogę się w nim drzeć i robić co chcę itp Ale jak przychodzą opłaty, podatki... nie no w sumie to też jeszcze do przeżycia, ale remont pochłania każdą naszą złotówkę (dlatego ostatnio wszystko stało w miejscu bo szaleliśmy z ciuchami), trzeba samemu palić w domu. W tamtym roku kupiliśmy nowy piec do centralnego ogrzewania, kilka tysięcy z głowy, a dziś już wiemy, że we wrześniu zmieniamy go na taki z podajnikiem (czyli raz na 10 dni podkładasz i masz spokój), a w domu ciągle ciepło. Tylko, że taki piec to teraz koszt 15 tys, więc nijak jak tylko na raty

Wiecie, ja tu z taką łatwością strzelam tymi tysiącami, ale żeby było jasne, my ich nie mamy, w sensie nie mamy żadnych oszczędności, wszystko idzie z bieżących wypłat. Dobrze, że w miarę dobrze zarabiamy, bo inaczej kaplica.
Diana widzisz i tak źle i tak niedobrze. Ja wolałabym miec mniejszy potencjał a Ty wiekszy.

Nie marudz kobieto. Ty weźmiesz kredyt na 15 tysiecy...na kilka lat. A nie na 200 tyś na 30 lat i to na klitkę w bloku.

L_V mi też bardzo podoba się dzisiejsza kartka w kalendarzu
W ogole wiosne już czuję w powietrzu.
Słonko swieci mieszkanko sie wietrzy...bosko
Stary 2009-03-01, 10:45   #4572
kaska87
Zakorzenienie

Diana a nie chcieliście pieca gazowego my z TZ w styczniu kupowaliśmy co prawda jeszcze nie jest podłączony, ale na następną zimę już będzie nie trzeba nic podkładać itd tylko masz w pokoju/pokojach taki małe pokrętełka

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-03-01 o 10:48
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 11:01   #4573
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
zdj zapożyczone z netu
Ładne oba.Bardziej podoba mi się pierwszy, ale ja preferuję troszkę inne.
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 11:06   #4574
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście, że takich wymogów nie ma. Dlatego napisałam, co jak komu się podoba. Mi właśnie zaręczynowe pierścionki kojarzą się z wystającymi oczkami. Może dlatego, że są najpopularniejsze. Nikt zresztą nie powiedział, że to ma być pierścionek, ostatnio popularne wśród moich znajomych są... uwaga... branzoletki zaręczynowe!!! W szoku byłam Za sto lat pewnie będą intermedialne coś tam

W każdym bądz razie takie pierścionki jak pokazałaś strasznie mi się ostatnio podobają i już mój Tż obiecał, że po narodzinach dzidzi taki właśnie mi kupi

Z innej beczki, dziewczyny wiecie może czy można zmienić nick na wizażu czy trzeba założyć nowe konto?
też jestem w szoku,że ...bransoletki zaręczynowe tak jak piszesz,niedługo pewnie jakiś sms "zaręczynowy' wystarczy
też mi się też pierwszy bardziej podobano i dla mnei praktyczniejszy pierścionek a z teg co pamiętam to właśnie te z jednym oczkiem są kojarzone z zaręczynami...ciekawe czemu.moja mam tez ma z jednym oczkiem tylko taaakim duzym bo to już ponad 30 lat temu go dostała.ja wolęskromnijesze,delkatni ejsze

pogoda w Wawie śliczna aż żal siedzieć w domu...
musze poprzeglądać wątek by znaleźć Wasze pierścionki
miłego dnia dziewczyny!!

Stary 2009-03-01, 11:16   #4575
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Nie marudz kobieto. Ty weźmiesz kredyt na 15 tysiecy...na kilka lat. A nie na 200 tyś na 30 lat i to na klitkę w bloku.
Nie no na kilka lat to nie, myślę, że w ciągu roku powinniśmy spłacić, ale przeraża mnie słowo kredyt i raty

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Diana a nie chcieliście pieca gazowego my z TZ w styczniu kupowaliśmy co prawda jeszcze nie jest podłączony, ale na następną zimę już będzie nie trzeba nic podkładać itd tylko masz w pokoju/pokojach taki małe pokrętełka
U nas chyba nie ma podłączenia gazem. Najpierw była opcja z piecem olejowym, ale jednak doszliśmy do wniosku, że przy tak skaczących cenach oleju, ropy, benzyny - zostaniemy przy ekogroszku.

Edt.: A pogoda faktycznie piękna! Słoneczko i taki wiosenny powiew wiatru.
Stary 2009-03-01, 11:43   #4576
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry dzień

Faceci... My już wczoraj zasypialiśmy, mi się przypomniało i mówię:"Nie dałeś mi buzi na dobranoc". Tak dał buzi, ze jeszcze przez godzinę nie spaliśmy

Kupiłam cisto w proszku babeczki.Wiem, że dużo chemii, ale raz na rok...bardzo dobre wyszły
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P3012219.jpg (45,9 KB, 20 załadowań)
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 11:44   #4577
zuzaneczka
Zakorzenienie

dzień dobry niedzielnie
u nas dziś ładny dzionek, czuje się wiosnę w powietrzu.

Cytat:
hihi mój czeka jak na zbawienie na ten drugi trymestr

a co do domu to fajnie macie, nie musicie się bardzo zadłużać i spokojnie możecie się urządzać bez strachu, że bank wam siedzi na hipotece. a z takim małym kredycikiem można spać spokojnie

Cytat:
zdj zapożyczone z netu
witaj, mnie osobiście podoba się drugi
a w ogóle to pierścionek ma być taki jaki sobie dziewczyna wymarzy bez względu na to jak by on miał nie wyglądać, w końcu to symbol dla danej pary i nic nikomu do tego
ale rzeczywiście jakoś utarło się że zaręczynowe pierścionki mają duże wystające oczka, jednak uważam że to najmniej praktyczne pierścionki i często przestają być noszone bo zahaczają o wszystko i są po prostu niepraktyczne

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 11:50   #4578
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
też jestem w szoku,że ...bransoletki zaręczynowe tak jak piszesz,niedługo pewnie jakiś sms "zaręczynowy' wystarczy
też mi się też pierwszy bardziej podobano i dla mnei praktyczniejszy pierścionek a z teg co pamiętam to właśnie te z jednym oczkiem są kojarzone z zaręczynami...ciekawe czemu.moja mam tez ma z jednym oczkiem tylko taaakim duzym bo to już ponad 30 lat temu go dostała.ja wolęskromnijesze,delkatni ejsze

miłego dnia dziewczyny!!
Ja mam właśnie ten: http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,ko...areczynowe,402

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Faceci... My już wczoraj zasypialiśmy, mi się przypomniało i mówię:"Nie dałeś mi buzi na dobranoc". Tak dał buzi, ze jeszcze przez godzinę nie spaliśmy

Kupiłam cisto w proszku babeczki.Wiem, że dużo chemii, ale raz na rok...bardzo dobre wyszły
Apetycznie wyglądają. No i teraz narobiłaś mi apetytu na babeczki

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
dzień dobry niedzielnie
u nas dziś ładny dzionek, czuje się wiosnę w powietrzu.

hihi mój czeka jak na zbawienie na ten drugi trymestr

a co do domu to fajnie macie, nie musicie się bardzo zadłużać i spokojnie możecie się urządzać bez strachu, że bank wam siedzi na hipotece. a z takim małym kredycikiem można spać spokojnie

witaj, mnie osobiście podoba się drugi
a w ogóle to pierścionek ma być taki jaki sobie dziewczyna wymarzy bez względu na to jak by on miał nie wyglądać, w końcu to symbol dla danej pary i nic nikomu do tego
ale rzeczywiście jakoś utarło się że zaręczynowe pierścionki mają duże wystające oczka, jednak uważam że to najmniej praktyczne pierścionki i często przestają być noszone bo zahaczają o wszystko i są po prostu niepraktyczne
O tak, to fakt, niepraktyczne. Oprócz pozaciąganych swetrow i rajstop (zmora!) to jeszcze tak w nocy Tż drapałam po twarzy, że zażądał, abym go zdejmowała na noc
Stary 2009-03-01, 11:57   #4579
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
O tak, to fakt, niepraktyczne. Oprócz pozaciąganych swetrow i rajstop (zmora!) to jeszcze tak w nocy Tż drapałam po twarzy, że zażądał, abym go zdejmowała na noc
nie zdejmujesz go ?
ja zaraz po przyjściu do domu zdejmuję pierścionek i obrączkę (rzadko noszę coś jeszcze) - jakoś automatycznie zaczynają mi przeszkadzać no i nie chcę ich porysować itp. natomiast jak wychodzę z domu muszą być na palcu bo odczuwam ich brak,

a taki wystający pierścionek mam jeden zakładam go bardzo rzadko i strasznie mi przeszkadza to jego zahaczanie,
Tż przed wyborem na szczęście podpytywał mnie i usłyszał że te odstające to nie dla mnie

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-01, 11:57   #4580
kaska87
Zakorzenienie

ja pierścionek noszę cały czas od 2 lat nie ściągam nigdy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 13:51   #4581
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Et-ka widze Cie
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 14:19   #4582
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Et-ka widze Cie

ojej, a czy ja się ukrywałam?

a może olałam jakieś pytanie, które nie odnalazło drogi do mojej głowy, hm?

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 14:31   #4583
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć wszystkim, myślałam, że zerknę tu na chwilkę, a Wy tyle naprodukowałście, że szok

dygotko, witaj w naszym gronie ale jakbyś chciała znaleźć nasze pierścionki, to musiałabyś spędzić na wątku całą dobę chyba

Diano, ja jako jedna się wyłamię i powiem "Nie zazdroszę takiego wielkiego domu", bo wiem jakie to są koszty i jaka to studnia bez dna... mieszkam w takim właśnie dużym domu od zawsze i wiem, jak to wygląda... ale na pewno sobie poradzicie

Wczoraj było bardzo miło - poświętowaliśmy. Początkowo chcieliśmy spędzić urodziny TŻ sami, ale w rezultacie po kolacji (pysznej) poszliśmy na browarka (niejednego) i było nas 12 osób

A jak wróciliśmy do domu, to świętowania ciąg dalszy

Ok, zmykam, bo za niedługo lecimy do teściów z okazji urodzin TŻ. Teściowa nie ma piekarnika () więc pół dnia spędziłam piekąc...

Miłej niedzieli
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-01, 15:15   #4584
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

miłego dnia dziewczyny!!
Obawiam się ze musiałabyś przeszukac wszystkie wątki..a to zajmie Ci bardzo duzo czasu.

prędzej znajdziesz przepis na zupę krem z pomidorow, polecane tusze do rzęs, recenzje filmow, informacje na temat kremów do twarzy itp itd.
Cytat:
Nie no na kilka lat to nie, myślę, że w ciągu roku powinniśmy spłacić, ale przeraża mnie słowo kredyt i raty
.
aj tam nic w tym przerażającego.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
C

Wczoraj było bardzo miło - poświętowaliśmy. Początkowo chcieliśmy spędzić urodziny TŻ sami, ale w rezultacie po kolacji (pysznej) poszliśmy na browarka (niejednego) i było nas 12 osób

A jak wróciliśmy do domu, to świętowania ciąg dalszy

Ok, zmykam, bo za niedługo lecimy do teściów z okazji urodzin TŻ. Teściowa nie ma piekarnika () więc pół dnia spędziłam piekąc...

Miłej niedzieli
Czyli miły intensywny weekend
Stary 2009-03-01, 15:52   #4585
kotekk81
Zakorzenienie

no wlasnie ale czemu tylko po alkoholu jestem taka....zwierzeca a normalnie nie wiem ze alkohol rozluznia ale ja nie mam problemow "spiecia" przed Tztem dziwne...musze o tym pomyslec

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2009-03-01 o 15:55
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 16:25   #4586
asiuk
Zakorzenienie

Dzień dobry niedzielnie!

Cytat:
Asiuk wszystkiego naj naj naj lepszego z okazji urodzin, zdrowia, szczescia i milosci oraz spelnienia najskrytszych marzen

Butter no wlasnie wydaje mi sie ze to raczej wina tabletek albo mojego przepracowania albo to i to maja wplyw na obecna sytuacje...bede w kwietniu w Polsce to zaraz pedze do gina po porade.Ostatnio moj Tz wymyslil ze w Grecji powinnismy podjac jakies pierwsze kroki w sprawie dzidziusia
Dziękuję, Kotku
Moje libido też jest ledwo pełzające, wiecznie jestem zmęczona i brak mi energii.

Cytat:
Asiuk, wszystkiego najlepszego, zdrówka i szczęścia i pomyślności i spełnienia marzeń i ...
Dziękuję, Diano

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Asiuk Wszystkiego Najlepszego W Dniu Urodzin
Dziękuję, Gosiu, za pamięć

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Asiuk sto lat, sto lat
Dziękuję, Twin

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Asiuk Wszytskiego NAJ
Dziękuję, Stokrotko

Cytat:
Asiuk wszystkiego najlepszego.
Dziękuję, Haniu
Super uczucie, gdy ktoś chwali Twojego faceta, prawda?

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Mój TŻ się stara...
Trzymam kciuki! Dobre chęci to połowa sukcesu

Cytat:
zdj zapożyczone z netu
Witaj! Oba pierścionki fajne, lubię takie Wolę jednak białe złoto. Na pewno na żywo wyglądają ślicznie.

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Juz marzec!! Za 20 dni spotkanie w warszawie!!!

Asiuk, wszystkiego najlepszego z okazji Twojego święta!
Dziękuję, L_V. Ty to wiesz, jakim kolorem czcionki sprawić mi radość
Zazdroszczę Wam tego spotkania. Mam nadzieję, że zasypiecie nas zdjęciami.

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
ja zaraz po przyjściu do domu zdejmuję pierścionek i obrączkę (rzadko noszę coś jeszcze) - jakoś automatycznie zaczynają mi przeszkadzać no i nie chcę ich porysować itp. natomiast jak wychodzę z domu muszą być na palcu bo odczuwam ich brak,
Mam dokładnie tak samo Ja ściągam też zegarek

TŻ wrócił wczoraj z zakupami, bukietem tulipanów i... śmiesznymi, włochatymi, cieplutkimi skarpetkami Zjedliśmy śniadanie full wypas, które przygotował T. Od teściów dostałam storczyki w doniczce i kopertę z miłą zawartością Szwagier przyniósł bukiecik.

Do Gliwic pojechaliśmy, aby kupić mi parę ciuszków - to był prezent urodzinowy od mojego męża. Nie naciąnęłam go za bardzo, wybrałam sobie 3 bluzeczki. Pojechaliśmy na pizzę (kolejne centymetry w pasie ) i do moich rodziców. Musieliśmy się spieszyć, bo o 16 zaczynał się mecz - wielkie derby Śląska, czyli mecz Ruch Chorzów - Górnik Zabrze Od rodziców dostałam azalię (tata chciał mi kupić storczyka ), a od mojej siostry i jej męża - czerwone Martini Posiedzieliśmy trochę, popiliśmy, pogadaliśmy. Wieczorem poszliśmy do naszych znajomych, ale byłam już nieco zmęczona.

Dobrze mi
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 18:02   #4587
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
ojej, a czy ja się ukrywałam?

a może olałam jakieś pytanie, które nie odnalazło drogi do mojej głowy, hm?
chyba nie

tak zerknelam na dol ,a tam Ty
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-01, 19:41   #4588
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Dobry wieczór jeszcze niedzielnie

Cytat:

Wiedziałam ze tak będzie z tą pocztą..dobrze ze paczka się odnalazła.
No, ulżyło mi że nie trzeba jej szukać, ale naprawdę, szkoda gadać po prostu.

Cytat:
A właśnie bo nie pogratulowałam....ucieczk i prawie z przed ołtarza. RESPEKT

Cytat:
Zara uważaj z tym szoferowaniem na imprezach. Mój się w pewnym momencie do tego przyzwyczaił i ciężko było zmienic jego nawyki.
Dzięki za ostrzeżenie Postaram się żeby się nie przyzwyczaił. Ale nawet mi wczoraj nie przeszkadzało nie picie, fajnie się bawiłam Wróciliśmy jakoś po 4, znów dziś spaliśmy do yyyy chyba 2

Cytat:
Uwielbiam czuc się dumna z męza..a dziś znowu to poczułam.
Mam kuzyna który, mozna powiedzic jest moim autorytetem, wsparciem i bardzo bliskim czlowiekiem. Zna mnie jak nikt..jest psychologiem i kiedys pomagal mi pozbierac sie z jakis tam dołów i niepowodzeń życiowych....zresztą to samo moge napisac o jego zonie

I dziś spedziłam z nimi caly dzien...na koniec spotkania powiedzieli mi ze są fanami mojego męza..ale nie fanami muzyki..a fanami jego charakteru i osobowosci....milo jak cholera
A bo Twój mąż to fantastyczny facet jest. Zresztą gdyby nie był, to nie byłby tez Twoim mężem

Cytat:
zdj zapożyczone z netu
Witaj

O gustach się nie dyskutuje, pierścionek będziesz nosić Ty, ważne żeby to TŻ wiedział jaki Ci się podoba

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość

TŻ wrócił wczoraj z zakupami, bukietem tulipanów i... śmiesznymi, włochatymi, cieplutkimi skarpetkami Zjedliśmy śniadanie full wypas, które przygotował T. Od teściów dostałam storczyki w doniczce i kopertę z miłą zawartością Szwagier przyniósł bukiecik.

Do Gliwic pojechaliśmy, aby kupić mi parę ciuszków - to był prezent urodzinowy od mojego męża. Nie naciąnęłam go za bardzo, wybrałam sobie 3 bluzeczki. Pojechaliśmy na pizzę (kolejne centymetry w pasie ) i do moich rodziców. Musieliśmy się spieszyć, bo o 16 zaczynał się mecz - wielkie derby Śląska, czyli mecz Ruch Chorzów - Górnik Zabrze Od rodziców dostałam azalię (tata chciał mi kupić storczyka ), a od mojej siostry i jej męża - czerwone Martini Posiedzieliśmy trochę, popiliśmy, pogadaliśmy. Wieczorem poszliśmy do naszych znajomych, ale byłam już nieco zmęczona.

Dobrze mi
Jednym słowem, świetny calutki dzień Udane wkroczenie w ćwierćwiecze Jeszcze raz wszystkiego naj

A ja jutro do pracy... Kurczę wiecie co jest najgorsze ()? Że na wizaż wejdę dopiero wieczorem przez pierwsze kilka dni nie wypada na pewno łazić po wizażu poza tym nie będzie czasu, ale niestety wydaje mi się że strony tego typu są ogólnie poblokowane Jak ja bez Was będę wytrzymywac całe dnie?
Stary 2009-03-01, 19:42   #4589
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Trzymasz nas w napięciu, Poemi. Aż się normalnie boję z czym ty wyskoczysz kobieto Mam nadzieję, ze nic złego się nie dzieje.
Wyskoczę albo nie wyskoczę... Nie wiem czy powinnam o tym mówić, na razie jeszcze pomilczę.

Bardzo BARDZO bogaty wujek TŻ-a, a właściwie jego żona zleciła mi pewną pracę... Mojej mamie też coś się od nich trafiło... A najlepsze jest to, że proponują mi użyczenie studia fotograficznego i jeśli się zdecuduję to mogę zajmować się sesjami ślubnymi. Trzeba przemyśleć.
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 07:03   #4590
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Dzień dobry, witam się i znikam proszę o kciuki w pierwszy dzień

Poemi, świetna okazja!

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości