|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
..bo to marzenie nigdy nie stanie się rzeczywistością. ..bo wiesz, ja nie mogę już patrzeć na Twoje łzy. - odpowiedział. Wciąż jesteś za daleko.. Tylko ściany krzyczą.. Co noc odbywam rozmowy z gwiazdami. Każda okraszona jest smutkiem.. Znikasz. Rozpływasz się we mgle.. Twoją twarz rysuję dzisiaj nienawiścią.. Wszystko to, co było ważne odeszło. Zniknęło gdzieś.. Dłonie nasze splecione jedynie marzeniem, snem.. ..i znów szukam tego błysku, który coś powie, patrząc Ci bezwstydnie w oczy. Łzy lekkie i ciche, słodkie i delikatne. Zupełnie jak motyle.. Jakoś tak mdło, słodko. Za spokojnie.. Słowa łowię złotą wędką.. Czyta ktoś w ogóle?
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-03-01 o 10:35 |
|
|
|
#4322 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moge zielony na podpis ?![]() o kurcze bo można powiedzieć ze znam osobę która napisała te wiersze może to Ty ![]() ![]() Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami.' Miłości trzeba szukać wszędzie,
nawet za cenę długich godzin, dni,i tygodni smutku i rozczarowań. bo to dla mnie puste słowa. nie wiem czego się boję. ` Zbyt dużo prawdy, zbyt mało kłamstwa.
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-03-01 o 10:18 |
|
|
|
|
#4323 |
|
Raczkowanie
|
`Stare słońce zarysuje nowy dzień . `I niby wszystko jest.. jak powinno być . `Chciałem zreperować świat . `Niepożądne myśli . `Klęska wiary . `Fale strachu . `Moralności mi brak . `Granice między dobrem a złem . `Światło walczące o blask . `Napisz gdyby ryby głos też miały... Gdyby cudne sny się spełniały... Gdyby serduszka nie pękały... Gdyby oczka nidgy nie płakały a usta wciąż się śmiały...
|
|
#4324 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podkradam te wyżej bo boskie ![]() Cytat:
hihi. Cytat:
te powyższe kradnę ![]() jakieś takie: sweet dreams. i już w powietrzu czuć słodki smak wiosny. a pomiędzy nami magia. nieprzytomnie. a powietrze znów ma smak mamby malinowej.
|
|
|
#4325 |
|
Marudziara
|
Sama, pośrodku ciemnego korytarza mojego umysłu
W zniszczonej codzienności brutalnej rzeczywistości W moich żyłach popłynęła Twoja krew,W mojej piersi bije kamień W osoczu skandalizujących fantazji Gdzie niebo nakłute gwiazdami jest marnym towarem na wynos Rozkładam myśli na czynniki pierwsze Powoli, niechętnie.. Wplatam w nastroje Twój oddech Myśli, myśli, słowa. Czyny? Czasami chcę rozproszyć myśli Studiując pozorną wędrówkę radości w Twoich oczach Zdobędę się tylko na kilka sprzeczności Ty, ja, my? Całunem aksamitnym obejmij me myśli Upuszczę na podłogę kilka zmyślnych pragnień Pustką nie ogarnę zupełności Zbyt złudnych objęć nie odtrącę w chwili zwątpień Dom bez okien nie ma podstaw Skazana na obroty przypadkowych sfer
|
#4326 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
_________________________ _________________________ ________ _________________________ _________________________ ___ Kiedy cały świat skręca w lewo, ja idę w prawo.
Potrzebuje kogoś kto pozwoli mi być taką jaką jestem w środku. Nigdy nie zadowolę się drugim miejscem. Weź wszystkie moje sny i zrób z nich prawdę. Złap mnie teraz, zanim upadnę. Znajdź odpowiedź na swoje uczucia tej nocy. |
|
|
|
|
#4327 |
|
Wtajemniczenie
|
i może ta chwila ma trwać by stać się potem naszym najmilszym wspomnieniem.
Przesuń się, zabierasz mi powietrze. bumelować, świat całować. Hollywood's a place where they'll pay you a thousand dollars for a kiss, and fifty cents for your soul./Hollywood to miejsce gdzie zapłacą Ci tysiac dolarów za pocałunek a pięćdziesiąt centów za twoją duszę.
|
#4328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja uwielbiam Ciebie! i zabieram powyższe ![]() _________________ Bywam niewolnikiem swoich zachcianek. Nie jestem jak Mały Książę, często zapominam patrzeć sercem. Dobrze wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać, Ale chyba łatwo zobaczyć miłość w moich oczach. Zadzwoniłabym do Ciebie z budki mówiąc, że zależy mi na Tobie i jestem smutna. działaj z przekonaniem, że nic złego się nie stanie.
Edytowane przez lilyblack Czas edycji: 2009-03-01 o 10:52 |
|
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Taki Pan właściwy
Moja kolej na łzy Jednorazowa miłość Prawda tańczy na rurze do rana W nocy słowa są bardziej szczere Rany zadaje jak by nie Twoja ręka Traktowałeś mnie jak diabła, ale Twoje pocałunki były po prostu jak niebo Tylko Twe dłonie dotykają w ten sposób Rytmy uspokajają To ta co z miłością tańczyła . Kryminalna miłość w nas Blizny przypominają nam, że przeszłość istnieje naprawdę . Zgaszę światło wiem, że tęsknisz bardzo W dwóch światach wszystko Na odwyku od kochania . Ty i ja razem - doskonale . Pierwszy dzień mojego życia był dniem w którym pozwoliłeś mi odejść Chciałabym wywołać u Ciebie wspomnienia jeszcze raz Jak galaretka . smakujesz mi Mowie żegnaj wszystkim dniom w których kochałeś mnie mężczyzna ? - znam pojęcie, znaczenia już nie i czy serce to cos więcej niż mięsień ? uwielbiam go kochać Czy jutro też mnie będziesz kochał . ? Miałeś już ze mną tyle orgazmów, a nigdy nie zjedliśmy razem niczego Twoja nieśmiałość dodaje Twym policzkom barw nie chciałeś . a mogłeś emigrowałeś z objęć mych nad ranem . sms z okolic piekła Ja lubię różowy chociaż żadna ze mnie Barbie, ty lubisz seks chociaż żaden z Ciebie ogier
|
#4330 |
|
Raczkowanie
|
daj się zaciągne tym świeżym powietrzem `
smutku chmura szara od świtu otula mnie. Biec z tobą w słońce i cień Żyć każdą chwilą, czy dobra, czy zła Zamykam w dłoni ten nasz świat Czy do nieba będą krzyczeć nasze oczy Co zrobimy z tą miłością "Będziesz tam, mówił pan, pierwsza damą, Dlatego dziś mą musisz być, Moja Aniu!" dziękuję za każde miłe słowo , jesteście cudowne < 333
|
|
#4331 |
|
Raczkowanie
|
Przytul mnie czasem bd wdzięczna …
Ciebie wciąż mało mam ;] Mam wszystko o czym marzyłam, ten mój ideał o którym śniłam ;] Szukaj mnie … Cierpliwie dzień po dniu…. Wiele wybaczam, ale nie zapominam… Gdybyś tylko chciał poszła bym za Tobą na koniec świata… Nie chciałeś… Ludzie, dla których nigdy nie bd taka jak chcę… Pozytywka wciąż grała, przy jej dźwiękach śmierć była piękniejsza… Czy ja go kocham?? Wydaje mi się, że już chyba nie.. Czemu o nim myślę?? Sama nie wiem… Czemu mnie zwodzi?? Tego chyba nigdy się nie dowiem.. Tłumiąc w sobie smutek i żal... Jak dugo jeszcze wytrzymam?? Z dnia na dzień gorzej jest.. |
|
|
|
#4332 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Księżniczki za pochlebstwa. ; ))
-------------------- szarą mgłą zachodzą moje oczy. niema muzyka. ze strychu uciekają nasze wspomnienia. lubię zaplatać warkocze laleczkom, które zakurzone leżą na dnie szafy mojego serca. wypełnione szaleństwem, ludzkie słowa, milczenia i szepty. na skórze brakuje śladów szczęścia i uśmiechu. o zmierzchu, kiedy ptaki zasypiają już w moich włosach. powierzam tobie moją małą rozpacz. wątłe, jakby świata tego smutki. nie wolno pisać listów miłosnych. radio krzyczy, że na dworze rewolucja. łzy są ślepe, a jednak płyną zawsze tą samą drogą. tylko cisza. w gardle hoduję małe tęsknoty. wydarta z tchu idę szukać deszczu. zabrałeś szepty wiatru i powiedziałeś, że one ranią .. utonę w wietrze i zachłysnę się wolnością. nigdy nie zrezygnuję ze szczęścia dla ciebie. wczoraj obiecałam mamie, że pogodzę się ze światem. jakby słowa cięższe były od gestów nieczytelnych. there is no dark side of the moon, really matter of fact it's all dark. I never had a life. I don't even know what life is. I'm not a good Angel... I'm dying, I hope you're dying too... there is no fucking you, there is only ME!
|
#4333 |
|
Raczkowanie
|
3martyna3- ja czytam i podkradam
![]() mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że alkohol stał się dla ciebie
niebezpieczniejszy.. odkąd weszłaś w posiadanie JEGO numeru. * moje życie osobiste jest najbujniejsze między 5 a 7 rano. w fazie REM. * - jak myślisz, który profil mam lepszy? - na fejsboku ![]() * mam serce na bezrobociu. w dobie kryzysu przestało być ono towarem pierwszej potrzeby. i klientów niewielu. * - myślisz , że mogę się pokazać dwa razy w tej samej sukience? - a pokazałabyś się dwa razy z tym samym chłopakiem? * kocham życie. bez wzajemności. * szczęście w wersji demo możesz mieć za darmo. na pełną wersję musisz sobie zapracować. ![]() * -nigdy nie zadawaj się z filmowcami, oni zawsze coś kręcą. * rozmowy w kawiarniach są glębokie i ciekawe. ale to te z netu popychają akcję do przodu. ![]() * im szybciej przeczytasz książkę, tym mniej rozczaruję Cię zakończenie. Edytowane przez Ola994 Czas edycji: 2009-03-01 o 11:20 |
|
|
|
#4334 |
|
Wtajemniczenie
|
łoo, dzieki laski. <3
![]() -------------------------------- 1.A Ty spisz, nie sniąc o mnie. Jak zwykle. 2.Oslepnąc i ogłuchnąc na świat. 3.W jego oczach migotały pożadliwe błyski. Niesamowity facet. 4.to jest mozliwe. Byc samym ale nie samotnym .. 5.Nie wszystkich czeka szczesliwe zakonczenie .. 6.Miłość. Najlepszym preparatem kosmetycznym. |
|
|
|
#4335 |
|
BAN stały
|
Znalazłam szczęście i je zgubiłam, trudno..
Czuje twoj perfum i to wszystko.. Ja robię to z głową żeby bujało Tobą ![]() Ty wiesz, że marzenia się spełniają ![]() rosną chęci i słupek rtęci.. Wystarczy jeden ruch, jeden gest, jedno spojrzenie.. ![]() A więc poczuj kocie ruchy..
Edytowane przez sunshine02 Czas edycji: 2009-03-01 o 11:43 |
|
|
|
#4336 |
|
Raczkowanie
|
Kamisha - łooh. jestem okradana
. ^^ _________________________ _____ a Ty chciałbyś mnie pocałować ? uduszona pragnieniem. a do Ciebie mam tak blisko. - gdzie można znaleźć szczęście ? - ulica dalej. Kobieta o kobiecej kobiecości. - czy oddałabyś za niego wszystko ? - nie. - gdybym oddała swoje serce, jak mogłabym go dalej kochać. ? - a oczy, oczy jakie ma ? - jak czekoladowy ocean czekoladek. ![]() nic, wielkie małe Nic. nie przejmuj się, to tylko moje serce. a w deszczu najbardziej Cię kocham. oczami idealistki. egoistyczna feministka. córka tranwestyty. plastikowe serce. rozwiane myśli. roztrzepana optymistka. idź, za ścianą ktoś czeka. szare niebo. smakujesz mi, skarbie. ( ; piękna wariatka. a Ty .. odwiedzisz mnie jeszcze kiedyś ? < 3 Edytowane przez Paranienormalnaa Czas edycji: 2009-03-01 o 12:23 |
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
w powietrzu czuć zapach optymizmu.. mój ulubiony.
Boże, zrób ze mnie uczciwego człowieka! .. nie czyń jednak uczciwej kobiety! niejedna szmata, zamiast się tarzać po podłodze, chodzi po świecie.. czasami leżę w trawie i wcale mnie nie widać. - mruknął Osiołek. - i świat jest taaaakiii ładny! a potem i ktoś przychodzi i pyta: jak się czujesz? ... i okazuje się, że okropnie. minimalnie za granicą nadziei. nie ufaj samcom! samiec to TWÓJ wróg! |
|
|
|
#4338 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
super kradnę![]() __________________ Zszywam skrawki szczęśliwych chwil nicią dentystyczną. Jest tak cicho, ciszy nie łamie twój oddech na moim karku. Sumienie przestało pracować odkąd upijam je słodkim piwem. Kaca brak. Nadwrażliwa od nadmiaru niespełnienia. Anemicznie połykam powietrze wbijając wzrok w puste okna bez firan. Spaliłam sukienki krzycząc, że nienawidzę rodzaju męskiego. Jakaś chora słabość we mnie do dziwnie chwiejnych mężczyzn. Gubię się w pustych twarzach.
|
|
#4339 | |
|
Raczkowanie
|
już nie taka mała dziękuję słonko Cytat:
dziękuję kochanie __ nie chciałabym nikogo ominąć ![]() wyrafinowa, chocapic, czarnula4, preuciality (nie wiem dokładnie jaki był nick,ale myślę, że się domyślisz ; )) rebellious, kee, TiS, Marcelinkaa, jednaZwielu, nieZtejBajki, primadonna, anyszowska, bananowalaska, truskawkowa1993, styrana, steri, honey091, lilyblack a. kolejność przypadkowa. wszystkie jesteście na pierwszym miejscu < 3 __
Edytowane przez envious Czas edycji: 2009-03-01 o 12:37 |
|
|
|
|
#4340 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, że dziś jest mój dobry dzień
Chcę biec daleko gdzieś Labirynt życia Wciąż zaskakuje mnie Zamykam oczy i widzę to, co chcę
|
|
#4342 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może, chociaż mało prawdopodobne Byłam już na wielu innych stronach, gdzie treść mojego bloga była skopiowana, a właściciele podszywali się pod autorów. Jedyne co przemawia za mną to daty, zawsze byłam pierwsza ![]() _________________ I zrań mnie znowu. I po raz kolejny. Tylko nie odchodź... A w mojej głowie wciąż rodzi się krzyk A ten zbuntowany amor wali strzałami we wszystkich przedstawicieli płci męskiej, tylko cholera dlaczego Ciebie nie trafia? Nie jestem jakąś *******oną zabawką, która dostosuje się do Twojego harmonogramu. Może lepiej nie wiedzieć, że masz tylko siebie. Gdy czas zgubił klucz do mego serca. Powiedziałeś: 'Jesteś słodka jak cukierek'. A potem dodałeś, że nie lubisz słodyczy... -Dlaczego cały czas mnie dotykasz? -Bo chcę czuć, że jesteś obok... -Kochanie, nie musisz tego sprawdzać. Jestem i będę całe życie. W tej ciemności nie wiedziałam czy to płynie krew czy łzy. A moje serce jest jak ser szwajcarski. Całe podziurawione. Zawładnąć czasem |
|
|
|
|
#4343 |
|
Raczkowanie
|
''Mówić o zmysłach i brzmieć jak monolog głuchego''
' wiele chciałabym Ci powiedzieć, kiedy jesteś obok lecz kiedy jesteś obok ja nie jestem sobą .. ''Słychałam jak matka mówi: nie igraj z ogniem. Na miłość jest za wcześnie, nie dostaniej jej od niego'' ''jak każdemu- mi też nie raz w życiu brakowało szczęścia'' ''Przeżyjmy więcej! Nie jesteśmy przecież rodzenstwem!" ''Wiesz kochanie może Ty ze mną razem znikniesz'' ''uciekając w świat prawd lub wciągając dym w płuco'' "i jeśli to jednak start choć nie umiem myśleć o jutrze, wiem że jutro też chcę budząc się widzieć Twój uśmiech.."
|
|
#4344 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiielka i opis prze prze cudny xd <33butelka sie wala, pustka w kielichu Odprawiam mszę, czarną mszę. Druga w nocy- tej godziny nigdy nie zapomnę.. Tańczyła w krainie bezkresu,
|
|
#4345 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moja opisowa bogini![]() ________________ Moje dni są szyte bólem. Wrysowuję się w przestrzeń. Przechadzam się po dziedzińcu myśli. O krok od siebie klękam i proszę o kolejną kromkę wiary. Wczorajsze wspomnienia. Słońce już rzuciło ostatnią garść złota. Wypalone źrenice oczekujące zrozumienia.
|
|
#4346 |
|
Przyczajenie
|
Helloo
Jestem Nowa ![]() ![]() Od dawna czytam wasze opisy i regularnie kradnę ![]() Więc pomyślałam ze najwyższy czas do was dołączyć ![]() Jesteście naprawdę CUDOWNE ;*I coś nie co ode mnie ![]() -„...Ciągle czeka na mały szczęścia dar…” -Wszystko bez sensu, lecz nic bez znaczenia… - Nie bądźmy śmieszni myśląc że będzie jak w bajce… - Szukaj mnie cierpliwie dzień po dniu… - Granice są tam gdzie sama je sobie wyznaczasz… - "Bawisz się uczuciami jak dziecko klockami...budujesz i niszczysz..." -Przeminęły ideały i nic nie ma już znaczenia…. -"Każdy ma chwile że by to wszystko ***al i patrzył w lustro jak mu łzy ciekną..." - Życie to składanka tylko naszych decyzji, tylko naszych wyborów! -Chciałabym mieć znów te 5 lat ...taki bez problemów świat... - W życiu jest czas na poszukiwania i czas kiedy trzeba coś w końcu znaleźć - Czas nie goi ran, lecz przyzwyczaja do bólu... - Ogromny ból sprawia nawet kilka prostych słów... - Tonę w twoich oczach...gubię się w twoich słowach -Nie jesteśmy parą a jednak cos nas łączy może nieistotnego ale ważnego - Ty umrzesz a twoje marzenia pozostaną… - Wiem że samej jest ciężko zrobić pierwszy krok - Jeden dotyk twój a już moje serce pragnie… - ”Dam Ci Jedno Takie Słowo Które Zburzy Mur…” kc! - Ty jesteś moim skarbem wiesz…? tak bardzo, bardzo kocham cię…. ... ale nie obchodzi mnie co oni mówią, jestem zakochana w Tobie. - Niezdarna bo zakochuję się … - Tak bardzo zakochuję się w tobie… -"Nie poddawaj się i nie mów mi, że nie ma takiej siły" -„Ludzie odchodzą tak szybko i zostawiają ludzi którzy za nimi tęsknią...” -Koniec, końcem..zawsze po burzy musi wstać słońce! ![]() -Wspomnienia sprawiają że wariuję . -gdy patrzysz w moje oczy, odchodzę od zmysłów... ![]() -Usiadles przy mnie kiedy bylam calkiem sama ... -W JeGo RaMiOnAcH ScHrOnIć SiĘ -"Przytulać, Obdarzać Uczuciem" . ![]() -W drodze na sam szczyt... -jestem poza kontrolą, bo sama umiem sie opanować. - |
|
|
|
#4347 |
|
Raczkowanie
|
Uwiedź mnie, tak tego chcę Łapiesz mnie za brodę i przyciągasz do siebie.. Obsesja. Desperacja. Ostateczność Taka moja mała mania na Ciebie Ludzie kręcą się wokół mnie.. nawet nie dotykając Ciekawe co czują zakochani.. Nie zapomnę nigdy jego rąk obejmujących mnie podczas wspólnego tańca i tego czarującego uśmiechu ‘ Chciałabym w końcu dotknąć tej czarno-szarej bluzy z Nike pachnącej Dolce Gabanną – po prostu Ciebie Twój śnieg pod stopami płacze Myślę, że w nocy spadło dużo deszczu. Wszystko w koło jakieś mokre Kiedy Twoje zlodowaciałe serce stopnieje, zobaczysz jacy piękni możemy być Mój Wielbiciel odszedł, a ja nie należę nawet już do samej siebie Nie potrzebuję wcale być zimna jak lód, chcę być po prostu wciąż sobą Malutkie pocałunki ślę Olać deszcz i śnieg z Tobą to wszędzie mogę całować się Łamiąc serce na pół Chodź ze mną wzdłuż tego szarego życia, to najkrótsza droga Twoja miłość jest wszystkim, nawet musującymi smakowymi cukierkami Coś lśni w Twoich oczach, o a teraz płynie po policzku __________________ Pytasz po co tańczę? To jakbyś pytał po co oddycham. ![]() Testy Gimnazjalne
|
|
#4348 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4349 |
|
Rozeznanie
|
Czasem ludzie się zakochują, i jest im wszystko jedno.
a myślałam, że jestem jedyną z którą się mijasz . 'happy. so nice to be happy.!' Jedyny ślad jaki mam .. to tylko w sercu.. ale ja .. ja poczekam. Nie pamiętam jak na kimś zależało mi aż tak. co z tego, że wierze .. jak i tak się nie ułoży. i tylko nie mów, że kłamałeś ? .. nie wierze. Zwodzi bezmyślnie, rozczarowuje umyślnie. Cały On.
|
|
#4350 |
|
Raczkowanie
|
Robię to co kocham, to nikomu nie szkodzi Robię to no bo to lubię i wiem że wiesz o co mi chodzi Robię to no bo chcę to robić a wiem że to mi wychodzi. Trwały i twardy jak konstrukcja z żelbetonu. Już nie interesuje mnie twoje „przepraszam, zrozumiałem za późno”. Wiem więcej i czuję więcej. Zgubiłam cię. Zgubiłeś mnie . Odpuść…tak będzie lepiej. I lubię na ciebie patrzeć jak jesteś uśmiechnięty. To jest nasz świat tu nie chcę w nim świadków.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

?

jesteście cudowne
podkradam te wyżej bo boskie
hihi.