Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-01, 10:48   #4051
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

Cytat:
Napisane przez aloy Pokaż wiadomość
pewnie śpią... a ja wczoraj skończyłam 24 latka, a mój TŻ jeszcze ma 23 i w dniu slubu nadal tak będzie jestem starsza... właśnie mójslub za 2 miesiące i 1 dzień
oo to spóźnione zyczonka śle wszystkiego naj naj, przede wszystkim zdrówka, wymarzonego slubu i słodkiego, miłego zycia

hehe mój TZ-cik młodszy ode mnie o 42 dni

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 10:55   #4052
aloy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
oo to spóźnione zyczonka śle wszystkiego naj naj, przede wszystkim zdrówka, wymarzonego slubu i słodkiego, miłego zycia

hehe mój TZ-cik młodszy ode mnie o 42 dni
dziekuje a mój o 6 miesiący i 1 dzień młodszy
właśnie zaczęłam się zastanawiać jaką biżuterię do sukienki jasne ecru... jakieś podpowiedzi?

Ola 19.10.2009
aloy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 10:58   #4053
Lustereczko
Rozeznanie

Hej laseczki

I po co ktos wymyslil ta nasza klase tylko ludziom cisnienie podnosi...oczywiscie do mojego TZ musiala sie odezwac jego byla, z ktora byl 3,5 roku i go rzucila, on ja do tej pory nienawidzi i nie ma zamiaru jej w ogole odpisywac ale po co tacy ludzie sie w ogole odzywaja, nagle sobie uzmyslowila jaka byla dla niego niemila i ze nie powinna tak sie zachowywac, fajnie ze po prawie 4 latach od ich rozstania....brak slow...szkoda ze mu jeszcze spotkania nie zaproponowala :P
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 11:06   #4054
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

heh.. Lustereczko... własnie takie są BYŁE...
moze nagle doszła do niej co straciła... heh... znam i takie przypadki....
olac ja, bo szkoda nerwow na takich ludzi....

Stary 2009-03-01, 11:07   #4055
eseska
Zakorzenienie

Dzień doberek PM! Ale większośc chyba spi!
Cytat:
pewnie śpią... a ja wczoraj skończyłam 24 latka, a mój TŻ jeszcze ma 23 i w dniu slubu nadal tak będzie jestem starsza... właśnie mójslub za 2 miesiące i 1 dzień
Aloy!!!!!!!!!!!! Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!! !!!

Ja jestem od mojego Tz młodsza o ..........10 lat i 2 dni! Ale ja tam wcale tej różnicy nie zauważam.

Lustereczko! Może wreszcie do niej dotarła własna głupota Choć słyszałam juz kilka razy, że byli / byłe nagle przypominaja sobie o swoich dawnych miłościach tak właśnie gdy dowiedza sie ze ślub tuż, tuż... Albo rozum im wraca albo żal....
A Ty kochana to tym sie nie przejmuj!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 11:08   #4056
kaska87
Zakorzenienie

dlatego ja się cieszę, że mój TZ nie miał na poważnie dziewczyny przede mną nie miał na to czasu

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 11:14   #4057
san_g
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Hej laseczki

I po co ktos wymyslil ta nasza klase tylko ludziom cisnienie podnosi...oczywiscie do mojego TZ musiala sie odezwac jego byla, z ktora byl 3,5 roku i go rzucila, on ja do tej pory nienawidzi i nie ma zamiaru jej w ogole odpisywac ale po co tacy ludzie sie w ogole odzywaja, nagle sobie uzmyslowila jaka byla dla niego niemila i ze nie powinna tak sie zachowywac, fajnie ze po prawie 4 latach od ich rozstania....brak slow...szkoda ze mu jeszcze spotkania nie zaproponowala :P
dobrze Cie rozumiem...do mojego Tż pisała jego dziewczyna którą poznał na wakacjach u rodziny (mial chyba 16 lat)-fakt mieszka daleko od nas ale bywa czasem w miescie obok u jakiejs rodzinki i wyobraz sobie zaproponowala mu spotkanie ze niby szkoda ze to tak im sie skonczylo (bylo to takie przelotne mlodziencze itd szybko sie skonczylo i nie przetrwalo proby czasu i odleglosci) i w ogole,ze jej sie z chlopakiem nie uklada i sie rozstana itd takie rzeczy pisała i to dość często a ja Tż powiedziałam albo konczy te glupie gadki z nia albo niech sobie z nia uklada zycie a nie ze mna.to potem mnie przepraszal bo ja sie juz na koncu poplakalam bo sama nie wiedzialam co tak naprawde sie dzieje i czemu ta ------ pisze do niego o takich sprawach po tylu latach nie widzenia sie...nerwy sobie tylko popsulam ta historia, w pewnym momencie mialam jej juz sama napisac zeby spadala na drzewo i odczepila sie od mojego NARZECZONEGO z ktorym BIORE SLUB.no ale juz dawno nie pisala:P:P zawsze znajdzie sie ktos kto chce popsuc czyjes szczescie-czesto z zazdrosci.

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 11:20   #4058
Lustereczko
Rozeznanie

Właśnie dziewczyny tak podejrzewalam ze moze ja ruszylo cos jak przeczytala na jego profilu ze slub 27 czerwca, chetnie bym jej napisala co o niej mysle, ale szkoda moich nerwow, i nie chce zaczynac wojny z nią, bo nie warto....mam nadzieje ze jak TŻ ja oleje i nic jej nie odpisze to da sobie swiety spokoj, ona siedziala w stanach caly czas a teraz wrocila do Polski, wiedzialam ze predzej czy pozniej sie odezwie, ale niech spada, nie potrafila docenic tego co miala, to niech teraz nie marudzi, bo moj TŻ jest moj i bedzie moim mezulkiem kochanym
dzieki dziewczyny
Stary 2009-03-01, 11:21   #4059
kaska87
Zakorzenienie

Eseska to Twój TZ ma 17 lat czy ja coś nie czaję aha! dobra jesteś młodsza a ja myślałam, żę starsza haha sorry

Stary 2009-03-01, 11:26   #4060
Lustereczko
Rozeznanie

Ja od TŻ jestem młodsza o 4 lata i też tego nie odczuwam Zawsze miałam starszych facetów, raz mialam faceta tylko rok starszego to wytrzymalam z nim 4 miesiące bo straaaaaaszny dzieciak z niego był...
Stary 2009-03-01, 11:28   #4061
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Eseska to Twój TZ ma 17 lat czy ja coś nie czaję aha! dobra jesteś młodsza a ja myślałam, żę starsza haha sorry
Kasiu! Ja mam 27 (Niestety jeszcze przez tylko miesiąc) a mój Tz 37!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 11:29   #4062
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja od TŻ jestem młodsza o 4 lata i też tego nie odczuwam Zawsze miałam starszych facetów, raz mialam faceta tylko rok starszego to wytrzymalam z nim 4 miesiące bo straaaaaaszny dzieciak z niego był...
4 ata to nie duża różnica mój TZ jest ode mnie o ponad 3 lata starszy mi to odpowiada

Eseska wiem już doczytałam przepraszam, ale jeszcze jednym okiem śpię

Stary 2009-03-01, 11:35   #4063
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Kasiu! Ja mam 27 (Niestety jeszcze przez tylko miesiąc) a mój Tz 37!
hehe ja tez najpierw doczytałam, ze Ty starsza o 10 lat jestes chyba spie jeszcze
ja tam wychodze z założenia, ze wiek nie odgrywa większej roli, bo tak naprawde nie swiadczy o dojrzalosci czlowieka. Mam znajomych w róznym wieku i czasem ci po 30 sa bardziej dziecinni niz 20-paro latkowie...

Ja pamietam, ze zawsze mialam starszych facetow i zarzekałam sie, ze nigdy nie bede miala mlodszego czy w swoim wieku i co wyszlo..... młodziak jaki mi sie trafil wszyscy znajomi mysleli, ze oszukuje ich najpierw z wiekiem TZ-a...

Stary 2009-03-01, 12:13   #4064
Strobiluska
Zadomowienie

a ja mam 25 (w maju) a TŻ 32 (w czerwcu) 7 lat róznicy to żadna różnica

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 12:14   #4065
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Hej laski
buziaki i pozdrowienia
nadrabiam zaległości...właśnie skończyłam część 8
teraz jestem na 69 stronie 9 części
czytam wszystko, bo nie mogę nic pominąć, co moje kochane Panny Młode pisały

dużo się u mnie dzieje...
jak doczytam to opowiem
hej koniecznie napisz co słychać, jak ida przygotowania I co u małej, bo też nas dawno nie odwiedziła

Cytat:
właśnie zaczęłam się zastanawiać jaką biżuterię do sukienki jasne ecru... jakieś podpowiedzi?
też mam suknię w tym kolorze, myślę o perłach i kryształkach, bo perły bardziej pasują do koloru sukni, a kryształki do haftu. Do ecru pasuje złoto, ale jakoś nie bardzo podoba mi się połączenie złota z perłami i kryszyałkami, więc zdecyduje się chyba na srebro. Podoba mi się coś w tym stylu, bo właśnie srebra za bardzo nie widać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mp_crystal1m.jpg (32,6 KB, 29 załadowań)
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 12:21   #4066
atomufka
Zakorzenienie

baja super ta biżuJa tez mam suknie jasne ecru ,ale mam na niej złote kryształki svarowskiego,wiec biżu będę mieć :naszyjnik też z kryształkoów w kolorze powiedzmy złotym z perłami-bo są rozne kolory pereł.Ja bede miec takie kremowe-tez bardzo ładnie się prezentują
Ale to ecru tez super wyglada srebro

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 12:25   #4067
ktosia86
Zakorzenienie

Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje Wreszcie czuję tą przyjemną wolność i mogę myśleć o ślubie
Wczorajsza przymiarka wypadła bardzo fajnie, zupełnie inny efekt jest jak suknia dobrze leży, jak już jest do mnie dopasowana. Jeszcze tylko trzeba ją dopasować na długość. Zamówiłam też buty ślubne, w tym tygodniu powinnam je dostać
Przymierzałam też wczoraj biżuterię, a właściwie naszyjnik. Był piękny z perełek w kolorze cappuccino i białych, ale miał jeden minus - był bardzo krótki, właściwie to ściśle przylegał do szyi i to mi się nie podobało. Przynajmniej wiem już czego szukać.
Stary 2009-03-01, 12:41   #4068
baja_86
Zakorzenienie

aloy ja również życzę wszytskiego naj naj, spóżnione te życzenia ale szczere

Podoba mi się też taka biżuteria
http://allegro.pl/item567617021_komp..._3_czesci.html

http://allegro.pl/item568889460_komp...ki_dodomi.html

http://allegro.pl/item564302655_bial..._3_czesci.html

http://allegro.pl/item564249205_biel...ubna_onyx.html

http://allegro.pl/item565159288_opal...ia_slubna.html

tylko perły muszą być bardziej kremowe.

Zastanawiam sie też nad kształtem naszyjnika, bo chcę mieć doczepioną szelkę, więc nie wiem czy w tym wypadku nie zdecydować się na wydłużony naszyjnik, zamiast takiego tradycyjnego. Co mówicie?
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 12:42   #4069
anuulaa
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Jestem tu nowa, ale mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona

A ślub 19.09.2009
Cytat:
Napisane przez kwakwa_1 Pokaż wiadomość
a tak wogóle to cześć jeszcze panienki...można się dołączyć?? ślub mam 23.05.2009 jest ktoś może z tego terminu jeszcze??
Witajcie
Cytat:
A moja mama dzisiaj mowi do mnie tak, ze jej kolezanki w pracy to sie dziwia ze pozwala corce tak mlodo wychodzic za maz, ze kto to widzial w tym wieku brac slub, nie lubie takiego gadania ludzi co kogo to obchodzi, a po za tym czy 22 lata to tak malo?
Nienawidzę takich babsk, co je to obchodzi kiedy Ty wychodzisz za mąż? Ja też mam 22 lata i czuję się odpowiednio dojrzała na małżeństwo. One same brały pewnie ślub w wieku 18 lat i się mądrzą:/

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Apropo tej dietki to super rezultaty daje ale niestety nie jest dla mnie... ja bym na niej nie wytrzymala chyba ani jednego dnia uwielbiam slodycze i owoce hehe No ale ostatnio po wizycie w medycynie pracy (mialam badania kontrolne) kiedy to pani mnie zwazyla i okazalo sie ze przez zime przytylam 3 kg to wzielam sie ostro za siebie i juz 3 dzien nie jem slodyczy Niby to nic wielkiego ale strasznie sie ciesze bo dawniej to codziennie musialam zjesc cos slodkiego a teraz nawet jakos strasznie mnie nie ciagnie.. no ale za to jem duzo owocow w ciagu dnia.. jak mi sie cos chce to jem kiwi albo mandarynke i nie umialabym tak ze rano zjem owoca a potem juz nie... takze w moim przypadku to odpada ta dietka a szkoda... no ale idzie wiosna to pewnie sie same kilogramy spala bo zawsze tak mam ze na zime mi sie przybiera

Mam pytanko: czy wy dzwonicie do parafii, sali itd zeby sie upewnic ze wszystko jest w porzadku (typu ze np nie wiadomo gdzie przepadla wasza rezerwacja czy nastapila jakas pomylka czy cos) bo mamy za niedlugo zamiar zabrac sie za zaproszenia, tylko ze sie obawiam zeby sie potem nie okazalo ze wydrukujemy a tu jakis blad w kosciele i okaze sie ze slubu nie bedzie albo o innej godzinie ja bym podzwonila, ale tz twierdzi ze niepotrzebnie histeryzuje i to nie ma sensu...

Zaraz ide do pracy Dzis bede miala ciezka nocke bo musze porobic jakies raporty itd bo koniec miesiaca...
Ja właśnie jestem na tej diecie od 5 dni i idzie mi na razie świetnie, do tego ćwiczę i schudłam 1kg

A co do Twojego pytania, to my się upewnialiśmy z zespołem, czy przepisali nas na nowy kalendarz. Parafię i salę załatwialiśmy ostatecznie już w tym roku

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Hej laski
buziaki i pozdrowienia
nadrabiam zaległości...właśnie skończyłam część 8
teraz jestem na 69 stronie 9 części
czytam wszystko, bo nie mogę nic pominąć, co moje kochane Panny Młode pisały

dużo się u mnie dzieje...
jak doczytam to opowiem
Witaj Strippi, właśnie ostatnio się zastanawiałam czemu tak rzadko się u nas udzielasz. Brakuje Ciebie

Cytat:
pewnie śpią... a ja wczoraj skończyłam 24 latka, a mój TŻ jeszcze ma 23 i w dniu slubu nadal tak będzie jestem starsza... właśnie mój slub za 2 miesiące i 1 dzień
Wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

też mam suknię w tym kolorze, myślę o perłach i kryształkach, bo perły bardziej pasują do koloru sukni, a kryształki do haftu. Do ecru pasuje złoto, ale jakoś nie bardzo podoba mi się połączenie złota z perłami i kryszyałkami, więc zdecyduje się chyba na srebro. Podoba mi się coś w tym stylu, bo właśnie srebra za bardzo nie widać
Na wzór tej bransoletki mam swoją, jest przepiękna
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 12:54   #4070
kaska87
Zakorzenienie

ktosia zazdroszczę bo ja teraz w czerwcu bronię licencjata

Stary 2009-03-01, 13:01   #4071
Lustereczko
Rozeznanie

Cytat:
aloy ja również życzę wszytskiego naj naj, spóżnione te życzenia ale szczere

Podoba mi się też taka biżuteria
http://allegro.pl/item567617021_komp..._3_czesci.html

http://allegro.pl/item568889460_komp...ki_dodomi.html

http://allegro.pl/item564302655_bial..._3_czesci.html

http://allegro.pl/item564249205_biel...ubna_onyx.html

http://allegro.pl/item565159288_opal...ia_slubna.html

tylko perły muszą być bardziej kremowe.

Zastanawiam sie też nad kształtem naszyjnika, bo chcę mieć doczepioną szelkę, więc nie wiem czy w tym wypadku nie zdecydować się na wydłużony naszyjnik, zamiast takiego tradycyjnego. Co mówicie?
2 komplet i 5 to cuda po prostu, przesliczne zdecydowanie bardziej Ci bedzie pasowac cos takiego niz zwykly tradycyjny naszyjnik.

kaska87
ja tez bronie licencjata w czerwcu, ciekawe kiedy mi wyznacza termin, mam nadzieje ze sie wyrobie przed slubem
Stary 2009-03-01, 13:05   #4072
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Hej laseczki

Lustereczko, uwierz, nie potrzeba n-k, by ktos ze starych znajomych sie odezwal... Wczoraj do mego T zadzwonila kolezanka, z ktora sie nie widzial ponad 4 lata (4 lata i 3 miesiace chodzimy ze soba a ona z nim przez ten czas sie nie kontaktowala). Chciala sie z nim umowic na kawe. No wiec poszedl o 11 i jak do tej pory go nie ma. :P Mam do niego zaufanie. Powiedzial jej wczoraj przez tel, ze ma dziewczyne (za co sie obrazilam, bo dziewczyna nie jestem tylko narzeczona, przynajmniej tak mi sie wydaje... a jakby nie patrzec to jest roznica). Korci mnie by doniego zadzwonic lub smsa napisac, ale sie powstrzymuje. A tel zdobyla od ich wspolnego znajomego.

Strobiluska, super buciki, bardzo w moim stylu. Mi obcasik sie podoba. No i cena tez fajna.

Kaska, to bedziemy sie razem bronic. Tylko ja bronie magistra :P

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 13:06   #4073
kaska87
Zakorzenienie

Jaga poco on z nią polazł ja bym się wkurzyła

Jaga to będzie nam raźniej

Stary 2009-03-01, 13:07   #4074
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ktosia zazdroszczę bo ja teraz w czerwcu bronię licencjata
Cytat:

kaska87
ja tez bronie licencjata w czerwcu, ciekawe kiedy mi wyznacza termin, mam nadzieje ze sie wyrobie przed slubem
Będziemy się wspólnie z czerwcu bronić Ja też licencjat. Mój promotor mówił, że chce jak najwcześniej nas załatwić. Super by było, żeby się za długo nie stresować przed ślubem
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 13:07   #4075
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Będziemy się wspólnie z czerwcu bronić Ja też licencjat. Mój promotor mówił, że chce jak najwcześniej nas załatwić. Super by było, żeby się za długo nie stresować przed ślubem
u nas też powiedział, że mamy pisac pracę żeby się jak najwcześniej obronić

Stary 2009-03-01, 13:09   #4076
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

hmm ... a moze podjeliscie dezycje zbyt pochopnie?
nie lepiej bylo TZetowi rozgladnac sie za praca tam ? Skoro Ty mialas tam dobra prace? To czekaj teraz Ty pracujesz a TZet nie tak?
nie znalazł by pracy bo nie mówi po angielsku.A żeby isć o pracę na spotkanie to trzeba mówić taka prawda.Jak się przyjmowałam to mnie o wszystko wypytywali i nie było zmiłuj.A pracował w Polskiej firmie z Polakami wiec nie musiał znać języka.A na decyzje o socjal czeka się 3 mieś teraz wiec nie było sensu popadać w długi.Narazie ja idę do pracy a on kończy remont.Wraca do starej firmy więc nie musi szukać pracy

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 13:11   #4077
Lustereczko
Rozeznanie

jaga_2001 ja tez bym sie wkurzyla i to niezle, jeszcze pewnie specjalnie nie powiedzial narzeczona bo zeby sie dziewczyna za bardzo nie stresowala ze juz jest powaznie zajety.... focha bym strzelila i to okropnego.

To fajnie ze nas tyle jest co sie beda bronic, zawsze to razniej
Stary 2009-03-01, 13:16   #4078
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Podoba mi się coś w tym stylu, bo właśnie srebra za bardzo nie widać
bardzo ładny komplet

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 13:36   #4079
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
Ja pamietam, ze zawsze mialam starszych facetow i zarzekałam sie, ze nigdy nie bede miala mlodszego czy w swoim wieku i co wyszlo..... młodziak jaki mi sie trafil wszyscy znajomi mysleli, ze oszukuje ich najpierw z wiekiem TZ-a...
Hehe, to zupełnie tak jak ja...Nigdy nie miałam młodszego faceta, a tu proszę...będę miała o 3 lata młodszego męża Ale wszyscy mówią, że wcale nie widać, ze TŻ jest młodszy ode mnie

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-01, 13:45   #4080
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć
Baja 2 i 5 komplet super a najfajniejszy drugi
strippi witaj no to sporo masz zaległości , co tam u ciebie jak konik i jak przygotowania
jaga już ci to mówiłam ale świetnie wyglądałaś , super ta fryzurka i ten makijaż ahh zupełnie inna dzieewczyna, zadzwoń do niego, ale tez bym się obraziła że tak powiedział, zresztą u mnie nie ma żadnych spotkań z byłymi . W sumie byliśmy na weseleu mojego TŻ byłej , i zapraszamy ja też na nasze wesele, a byli ze sobą dwa lata i TZ i ona byli w sobie bardzo zakochani. dziewczyna jest spoko i ją lubie.

Moja sytuacja chyba się polepszyła TŻ wybrał MNIE !!!!!!!!!!!
Dal mi to dosadnie do zrozumienia przedwczoraj i wczoraj przy moich rodzicach, rozmawialiśmy o weselu.A dzisiaj mieliśmy uroczy poranek

EDIT:
Mój TŻ jest odemnie starszy o rok, ja mam 25 nie całe za parę miesiączków kończę a TŻ będzie 20 dni przed i kończy 26 lat

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2009-03-01 o 13:48
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości