|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Paajkaa-cieszę się bardzo, że Ci się podobają ;** <3
3martyna3-ja czytam... i nie kradnę.. same się zapisują.. ![]() envious-ja ? dla Ciebie na pierwszym miejscu ? łaaał.. to mnie zszokowałaś. ;** kocham ;33 a ten opis jest idealny ;D Paranienormalnaa-no jasne ;** uwielbiam <33 ~~ płaczę, bo to nie twoje ramię tylko kołdra. doszłam do perfekcji: moja doba trwa 400 godzin. Melduję pełną gotowość do weekendu. Co włożysz na nasze rozstanie? skończyłeś mi się. skończyliście nam się. skończyliśmy im się. bo mi się życie uda. Już nigdy więcej nie będę płakać. No chyba że znów przyjdzie noc. twoja ślina schnie na mojej szyi. a koszulka pachnie porzeczkowo. grzeszę. z perfidią i premedytacją. Miłość nie pyta o nic, bo kiedy zaczynamy się nad nią zastanawiać, ogarnia nas przerażenie, niewypowiedziany lęk, którego nie sposób nazwać słowami. Może jest to obawa bycia wzgardzonym, odrzuconym, obawa, że pryśnie czar? Może wydaje się to śmieszne, ale właśnie tak się dzieje. Dlatego nie należy stawiać pytań, lecz działać. Trzeba wystawiać się na ryzyko. Nikt nikogo nie traci, bo nikt nikogo nie może mieć na własność. I to jest najważniejsze przesłanie miłości - mieć najważniejszą osobę na świecie, ale jej nie posiadać. Nawet jeśli czasem trochę się skarżę - mówiło serce - to tylko dlatego, że jestem sercem ludzkim, a one są właśnie takie. Obawiają się sięgnąć po swoje najwyższe marzenia, ponieważ wydaje im się że nie są ich godne, albo że nigdy im się to nie uda. My, serca, umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach, które mogły być piękne, a nie były, o skarbach, które mogły być odkryte, ale pozostają na zawsze niewidoczne pod piaskiem. Gdy tak się dzieje, zawsze na koniec cierpimy straszliwe męki.
|
|
#4382 |
|
Raczkowanie
|
Rzucilas na mnie czar. Owszem, ale większość zdjęłam
Prawda jest takim nieprawdziwym słowem. Żyję w świecie marzeń, bo wiem, jak rzeczywistość potrafi dać w kość. Potrafi sprawić, że wszystko, w co dotychczas się wierzyło, w ciągu paru chwil pryska jak mydlana bańka. Mnie jest tam dobrze.' This clock never semeed so alive.
|
#4383 |
|
Raczkowanie
|
Nie ten co trzeba. Ale serce nie pyta o takie rzeczy. życie jest tylko przechodnim półcieniem. Nie zawsze mam wiarę, aby uwierzyć. Pomóż mi pokonać smutek, który pozostał gdy nagle odszedłeś. na jedną chwilę prawdy zabrakłoby gwiaz na niebie. taką jak chcesz nigdy nie będę. już nikogo nie dręczą nasze mdłe spojrzenia. są takie chwile, które rozrywają duszę w kilka sekund. Stój! Dokąd idziesz?! Chcę być tylko z tobą przez kilka małych chwil. Idę z głową w chmurach, nie wiem skąd i gdzie, nikt mnie nie zatrzyma, nie oglądam się. w morzu nadziei skąpani po szyję. Odszedłeś, bo byłeś słaby jak suchy liść. By zrozumieć tęsknotę, całą nos powtarzaj sobie: "Bez Słońca nie śpię." I czekaj aż wzejdzie. By zrozumieć miłość po prostu się zakochaj.
... Though J still can't myself to say That you don't matter anymore... Edytowane przez aaan Czas edycji: 2009-03-01 o 18:00 |
|
|
|
#4384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudne ! `. Jesteśmy mistrzami w miłościach, które nic nie znaczą. - Ile kosztowały te karty ? - chyba 55 centów - A ja... gdyby mnie sprzedawali, ile byś zapłacił ? wcisnęłam Alt + F4 . wylogowałam Cię z mojego serca . ^ rozpuszczalnik uczuć ! z festiwalu . parady moich min .. love hurts day after day... I miss You so much. Waiting & Waiting for You to be mine. / dzień po dniu... tęsknię za Tobą tak bardzo. czekam i czekam żebyś był mój. Ghost of love. he escaped. / duch miłości . uciekł. Living In a world without You ! / żyć w świecie bez Ciebie ! Leave out all the rest. / nie przejmuj się niczym więcej. so you invade my sleep and confuse my dream / nawiedziłeś mnie kiedy spałam i pomieszałeś moje sny. You don't have to change yourself` / nie musisz się zmieniać. When I love you a little less than before / kiedy kocham Cię tylko trochę mniej niż wcześniej. I try to hold on, but it hurts too much I try to forgive, but it's not enough to make it all okay / Staram się wytrzymać, ale to boli zbyt mocno. Próbuję przebaczyć, ale to zbyt mało, aby wszystko było ok.
|
|
#4385 |
|
Rozeznanie
|
kochana
boskie opisy ![]() ![]() ______________ Wywracam myśli na drugą stronę, żeby przez chwilę nie być tu i teraz. Duszę się mdlącą słodyczą wspomnień. Hermetycznie zamknięta w ciszy czterech ścian. Nie dotykaj proszę dzisiaj moich myśli i wychodząc wyłącz świat kochanie. Krew pulsuje siłą rozpędu, oddycham tylko z przyzwyczajenia. Skóra pęka nie mogąc pomieścić strachu.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2009-03-01 o 18:14 |
|
|
|
#4386 |
|
Raczkowanie
|
'Do you wanna piece of me?'
'But I really want him And I gotta have him tonight' 'Just let me fly!' 'I got a lot of guys that's looking at me' ![]()
|
#4387 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
błagam was lejdis. mega ważne!
|
|
#4388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Idealne. ! ____________________ Nigdy nie mów zawsze . ! W twojej to jest gestii . Spłoniesz nim odpalę lont . Czy ulegniesz mej sugestii . ? Ja mam ten idealny plan . Twój wzrok goni za mną . Nie mogę się obronić . Cicho jakby cały świat gasił światło, poszedł spać . Jak słów odkryć smak . do serca podchodzi lód . I ta cisza zabiera Ci mnie . Nie pytaj. Popatrz, podotykaj . Otulona w szary prochowiec, sygnowany zdaniem na koniec . brakuje tchu . Bounce unosi się w powietrzu . To nie jest wannabe, pozer ani lamus . Nie ulegam naciskom . Brakuje ci tchu ? ja to wiem! Ja odbieram tlen!
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-03-01 o 18:09 |
|
|
|
|
#4389 |
|
Raczkowanie
|
Ale pędzicie dziewczyny
jesteście niepowtarzalne;*~~ co w myślach mam, niech już stanie się ~~ szukam czegoś przez cały czas, co zatrzyma mnie.. ~~ chcę cię spróbować, ale twoje usta są toksyczną trucizną.. ~~ kiedyś tyle miałam w głowie..na tak, na nie zawsze odpowiedź ~~ cisza.. nie przynosi słów, cisza zabija nawet myśli ~~ "Czy miłość nie jest w gruncie rzeczy poznaniem? Czy dlatego ludzie tak pragną swoich ciał, nie dla przyjemności, ale żeby zbliżyć się na najbliższy możliwy dystans? To penetrowanie zakamarków ciała, przedzieranie się przez wszelkie granice, dążenie do środka, poszukiwanie wewnętrznej strony."
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
#4390 |
|
Raczkowanie
|
muszę dopisać, bo pominęłam ! I'm sorry (:
r0zunia, Domiiniisia, niewieotymnikt, diva , _Anusia_ (choć tak rzadko już dodaje opisy :< ) < 3 __
Edytowane przez envious Czas edycji: 2009-03-01 o 18:22 |
|
|
|
#4391 |
|
Raczkowanie
|
Ile żyć przeżyliśmy? Ile razy umarliśmy? Podobno w chwili śmierci tracimy 21 gramów naszej wagi. Każdy. Co zmieści się w 21 gramach? Co tracimy? A kiedy tracimy 21 gramów? Co tracimy razem z nimi? Co zyskujemy? Co zyskujemy? 21 gramów. Tyle waży garść dwugroszówek, tyle waży koliber. Cukierek. Ile waży 21 gramów?
Beztrosko cieszysz się życiem, a chwilę później stoisz na deszczu i widzisz, jak Twój świat się wali. Życie to nie liczba wydechów, życie to te chwile, w których zapiera nam dech w piersiach. Tak wiele rzeczy musi się wydarzyć, aby doszło do spotkania dwojga ludzi. Każda chwila to szansa, aby wszystko zmienić. Próżność to mój ulubiony grzech. jak arabska noc . Mieliśmy raj i utraciliśmy go. Kłamstwo to dla dziewczyny najlepsza zabawa bez rozbierania... ale lepiej jest się rozebrać. - Wszyscy chcą być szczęśliwi. - Nie chorzy na depresję. Wolą być nieszczęśliwi, żeby potwierdzić swoją depresję. Gdyby byli szczęśliwi, to nie mogliby już być w depresji, musieliby wziąć się w garść i żyć, a to prowadzi do depresji. Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-03-01 o 18:16 |
|
|
|
#4392 |
|
Raczkowanie
|
myśli niepojęte
urwanie głowy biegnę do przodu, by nie tracić niepotrzebnie czasu umieram, kiedy nie widzę, że to co robię ma sens jestem tylko Twoja. choćby w snach, ale Twoja! ![]() nie udawaj, nie udawaj i tak swoje wiem! - czasami chciałabym, wiedzieć co o mnie myślisz __ Wiem, że w zimie bez Ciebie będzie mi zimno. Nawet latem marznę. Wiosną Cię kocham, a jesienią pragnę byś był przy mnie, kochany! ![]()
czy wiesz jak wygląda noc, kiedy w snach nie ma Ciebie? śnię samotnie, ale marzenie spełnimy wspólnie!
Pani mąż, nie wiem, może się powiesił,— W.A. ________ matura, maturaa, maturaaa! 09' ![]() ...Plan na życie?... - przeżyć maj! ![]() Edytowane przez pucipucipuci Czas edycji: 2009-03-01 o 18:41 |
|
|
|
#4393 |
|
Raczkowanie
|
pozwól mi skarbie ja się Tobą zajmę Life is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas. wszystko dla Ciebie bo nie chcę być sama puste ulice staje świt nad miastem i z pierwszym blaskiem dedykuję nam dzień zrobię dla Ciebie wszystko zabiję i skłamię ja i mój żołnierz gotowa na wojnę ja za Niego On za mnie stanie na linii ognia życzenie jak rozkaz gdy słyszę ten głos jak jeden jedyny nie potrafię nie ulec moja miłość jest we krwi to płynie jak czujesz Czujesz mój zapach na twarzy swego typa Możesz mnie nie lubić, musisz dać respect Masz pełną wersję bez cięcia, cenzur Bez słodkich wersów, stestuj, jest tu Czujesz to pokaż, a nie znowu na blokach I tylko SMS - nie gniewaj się niunia
|
#4394 |
|
Rozeznanie
|
przytul mnie mocno i ukołysz przerwany sen
Połamane paznokcie, popękane czoło i pourywane uszy. Tak... Tak właśnie można zobrazować naszą miłość. Zapach śmierci wciąż wisi w powietrzu. -Czego Ci do cholery brakuje, bo nie rozumiem?! -Tego, czego brakuje każdemu. Miłości... W moich marzeniach trzymasz mnie za rękę podczas zachodu słońca, a morska fala obmywa nam stopy. W realnym życiu w swojej dłoni trzymasz joystick, a fala oznacza dla Ciebie mnóstwo wrogich jednostek, które musisz pokonać w kolejnej misji gry. Możesz mówić, że chyba jestem chora Coraz bardziej ciąży mi ten kamień kłamstw u szyi. po samotność znów nowy bieg |
|
|
|
#4395 |
|
Przyczajenie
|
A może coś o kończących się feriach?
|
|
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
Twoje opuszki palców na mojej skórze
Spacerowaliśmy zatłoczoną ulicą, Ty wziąłeś mnie za rękę i zacząłeś tańczyć A kiedy odchodziłeś zostawiłeś pocałunek na moich ustach Powiedziałeś, że nigdy przenigdy nie zapomnisz tych momentów . Nie mogę chodzić nad ocean Nie mogę jeździć ulicami nocą Nie mogę budzić się Bez myśli o Tobie Jest 1o9 stopni w tym zatłoczonym pokoju Pokój nie oddychania, z zimnymi ścianami jak w galerii I myślę o Tobie ilokroć życie mnie przygnębia Oh, syreny śpiewały tak słodko i patryzły jak żeglarze giną Straciłam jedyną miłość godną walki . Tonę w szalejącym morzu moich łez . Kawa pruderyjnie zawiązana na Jej ustach Jestem chora na myśl o Twoim pocałunku
|
#4397 |
|
Przyczajenie
|
"wciaz bardziej bezsenna.tak bliska i cała z ust"
"mam twoje dzien dobry.na kazdy dzien na dobre i na złe" "chce sie wyrzucic.zycie nudzi.trzyma mnie tylko to ze jestes gdzies tam"
|
|
|
|
#4398 |
|
Zadomowienie
|
Guess this means u're sorry .
[To chyba znaczy, że ci przykro .] we belong together now . [Teraz należymy do siebie .] Uczucia których nie mogę wyjaśnić . To uczucie przejmuje mnie . My life would suck without u . [Życie bez ciebie byłoby beznadziejne .] Sekrety bicia mojego serca . Tłucząc i krusząc o ziemie . Maybe I was wrong for tryin' to pick a fight . [Może niepotrzebnie chciałam wywołać kłótnię .] Chodź do mnie jak oddech do światła . Za każdym razem kiedy się dotykamy Niebo zderza się z ziemią . Being with u is so dysfunctional . [Bycie z tobą nie jest łatwe .] I really shouldn't miss u . [Naprawdę, nie powinnam za tobą tęsknić . ] Emocje których nie mogę opanować .
|
#4399 |
|
Przyczajenie
|
W moich marzeniach trzymasz mnie za rękę podczas zachodu słońca, a morska fala obmywa nam stopy. W realnym życiu w swojej dłoni trzymasz joystick, a fala oznacza dla Ciebie mnóstwo wrogich jednostek, które musisz pokonać w kolejnej misji gry.
"papergirl" ...świetne ![]() pozdrawiam |
|
|
|
#4400 |
|
Raczkowanie
|
Kama-A dziękuję, dziękuję.. Miło to od Ciebie słyszeć, szczególnie bo jesteś jedną z moich naj ;*
~~~~ (...) Miłość jest jak tama. Jeśli pozwolisz, aby przez szczelinę sączyła się strużka wody, to w końcu rozsadzi ona mury. Nadchodzi taka chwila, w której nie zdołasz opanować żywiołu. A kiedy mury runą, miłość zawładnie wszystkim. I nie ma wtedy sensu zastanawiać się co jest możliwe a co nie i czy zdołamy zatrzymać przy sobie ukochaną osobę. Kochać to utracić panowanie nad sobą.. Ogladałam dziś film.Był naprawdę fajny.Główna bohaterka zaginęła w lesie.Trafiła do pewnej rodziny.Których wszyscy uważali ich za dziwaków.Ona czuła się u nich naprawdę dobrze.Po kilku dniach poznała ich tajemnicę.Wodę czerpali oni z cudownego źródła,które dało im nie śmiertelność i zatrzymało czas-nie starzeli się.Ona też mogła z tego skorzystać.Ale jeden z bohaterów powiedział,że są,, jak kamienie na brzegu jeziora"nic im się nie może złego zdarzyć. Ale nie czerpia też radości z kazdego przeżytego dnia. Prosił o to by nikomu nie mówiła bo gdyby ludzie dowiedzieli się,że mogą pozostać nie śmiertelni gotowi by byli zrobić wszystko. Nie znając konsekwencji.Takie życie było dobre,ale dla nich nie miało sensu.Co z tego,że żyli wiecznie gdy nie byli szczęśliwi.Zastanawiam się ilu ludzi chciałoby odnaleźć takie źródło??? Każdy pewnie.Tylko czy wtedy ludzie byliby szczęśliwsi?Nie musieliby się bać śmierci.Po pewnym czasie nie byłby to ,,cud",ale przekleństwo.Śmierć jest czymś przykrym,ale naturalnym.
|
|
#4401 |
|
Zadomowienie
|
NieZTejBajki - Naprawdę? Z Twoimi od dłuższego czasu dziejesię dokładnie to samo. Nieprawdopodobne, nie sądzisz? Haha Kocham. <3honey091 - Cieszę się, że coś się podoba. ;* hejYou - Pewnie, że czyta. <3 Kradnij, kradnij. ;* Drift - Cieszę się i dziękuję. ;* *DREAMS*** - I jak zwykle cudo! ![]() caroline060 - Kradne wszystko. <3 Goniła swoje marzenia, biegła za nimi, chciała je złapać.
Już, już dotykała ich koniuszkami palców, ale one wyślizgiwały się i biegły daleko, za daleko.. Już wydawało jej się, że ich dosięga, ale uciekały. Skąd ta melancholia w jego oczach? - zadała sobie pytanie. Ne chciał słuchać jej płaczu, więc poprosił, by uciszyła się natychmiast. Otumaniona bólem. Byłeś mój.. Przez chwilę.. Na huśtawce emocji znów się kołyszę.. Nadieja schowała się w kąt cicho łkając.. Znowu zgubiła gdzieś swoje serce.. ..ale zostały marzenia, wspomnienia, sny. Usiadła na kamiennym schodku i z szeptem na ustach wpatrywała się smutnymi oczami w księżyc.. Dookoła same znaki zapytania.. Milczał. Pewnie już wszystko wiedział, już wszystko przemyślał. Ona też.. ..i wbijając sobie do głowy słowa od niego, wpatrywała się w ekranik telefonu - czarodzieja. Niepokoiła się jeszcze każdym dniem. Każda chwila bez niego była dla niej chwilą straconą. Wariowała bez niego.. Jak dobrze, że był naprawdę, że sobie go nie wymyśliła. Był ideałem.. Kilka chwil w jego obięciach dawały jej więcej szczęścia niż wszystko inne. Jego uśmiech koił jej serce. Dla niego nauczyła się nawet śmiać. Chciała chwycić go za rękę i tak jak wtedy ukraść go i ukryć gdzieś daleko. Chciała go mieć tylko dla siebie. Być może była egoistką.. Było zimno, a z zamglonego granatowego nieba spoglądały gwiazdy.. Nawet uczucia znów umarły..
|
|
#4402 |
|
Raczkowanie
|
może coś się przyda: zostaliśmy stworzeni do miłości i z miłości. Najważniejsze jest, by gdzieś istniało to, czym się żyło: i zwyczaje, i święta rodzinne. I dom pełen wspomnień. Najważniejsze jest, by żyć dla powrotu. Dzieci - najpiękniejsze kwiaty. Szczęśliwi, którzy nauczyli swoje dzieci cieszyć się drobnymi rzeczami. Strzeż synu nakazów ojca, nie gardź nauką matki, w sercu je wyryj na zawsze i zawieś sobie na szyi. Bociany przylatują i odlatują. Dzieci pozostają. Moim przyjacielem jest ten, kto mi pomaga, a nie ten, który się lituje. Przyjaciel kocha w każdym czasie, a bratem się staje w nieszczęściu. Kiedy się patrzy na te dorastające dzieci, człowiek czuje, jak się starzeje. Dziecko to uwidoczniona miłość. Rodzina jest w życiu oparciem, czymś co chroni, co daje siłę. Dziecko staje się młodzieńcem, gdy przestaje pytać skąd się wzięło i przestaje mówić dokąd idzie. Dziecko poniżej pięciu lat to istota całkowicie szalona.
|
#4403 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chciałabym, żeby mój uśmiech był twoim ulubionym.. taka pogoda nasila jej tęsknotę właśnie moje mięsnie tkanki mięśniowej poprzecznie prążkowanej serca uległy destrukcji jak serduszko z cukru, które rozpada się, gdy tylko je się dotknie - Miałeś zadzwonić, przecież wiesz jak mi zależy.. -Oszalałaś?! Po co miałem dzwonić, skoro mogłem przyjść i Cię zobaczyć? Właśnie dlatego tu jestem. -Dlaczego? -Z miłości Moja Mała, z miłości. Ciekawe czy każdemu ktoś jest przypisany oczy wyglądające zupełnie jak dwa ciastka Delicje tak, jakby ktoś otruł podczas snu trzęsiesz moim ciałem, jakbyś liczył na więcej nie wiedzę go od 2 minut, a już chciałabym wiedzieć, gdzie jest teraz jest czas miłości, szkoda, że u mnie okres zupełnej samotności bądź jak świnka skarbonka na moim biurku, która się tak nieustannie patrzy za frajerów, którzy nas stracili kolekcjonuję tylko miłe wspomnienia miniony tydzień – za zero gwarantuję, że jedno z nas kiedyś odejdzie, ale gwarantuję też, że jesteśmy dla siebie stworzeni __________________ Pytasz po co tańczę? To jakbyś pytał po co oddycham. ![]() Testy Gimnazjalne ![]()
|
|
|
#4404 |
|
Raczkowanie
|
Czytając Wasze opisy dostałam natchnienia ;]]
Wymyśliłam kilka opisów. Takich o wszystkim i o niczym. Same zobaczcie i oceńcie. ` w objęciach nadziei. ` rozpaczliwie szukając kresu samotności. ` drogą prostą do celu. ` biec. byle prostymi ścieżkami. ` u kresu ścieżek wyobraźni. ` podążając drogą wyobraźni. ` i sprawić z niczego coś. ` przemoczona marzeniami. ` rozłożyć skrzydła. wzbić się ponad chmury. ` tonąc a nadziei. ` schwytać podmuch miłości. ` i do kubka łapać kolorowe krople szczęścia. ` w szmaragdowym odbiciu Twych oczu. ` nie potrafię przekroczyć dzielącej nas granicy. |
|
|
|
#4405 |
|
Zadomowienie
|
że gdy mówimy MY.. to znaczy ja i Ty.. już zawsze, na zawsze <3
powiedz jakich trzeba użyć słów by osuszyć ludzkie łzy. a myśli są po to by wierzyć w nie. I wiem, że ja znajdę niebo ^^ Tysiąc kłamstw, złudzeń smak - kiedyś zapomnę. uszczęśliw mnie. nawet na siłę. <3 W podtekście mieszkam gdzieś, w przenośni chowam się...
|
#4406 |
|
Raczkowanie
|
→ Nie panikuj, możesz mieć lepszego.
→ Będę znowu szczęśliwa!!! → Z Tobą dolecę do gwiazd.. → ślepo ufałam,prawdziwie kochałam → chcę zacząć wszystko jeszcze raz → bądź przy mnie → oddałbyś życie by cofnąć czas? → żegnaj więc. |
|
|
|
#4407 |
|
Zadomowienie
|
A Ty kim dla mnie mógłbyś być?
Kiedyś śniłam, wierzyłam, kochałam, dzis po prostu jestem... buduj ze mną marzenia. i zanim zasnę chciałabym usłyszeć, że jestem najważniejsza. podarujesz mi niebo? ![]() Zapomniałam uczuć i teraz znów ich się uczę. Kocham tan stan. Cudowne sam na sam. Cisza, ja i czas. Kawa i ja. Papierosy, kawa, ja. Bo kogo nie ucieszyłby balonik? Słowa to jeszcze nie czyny.
|
#4408 |
|
Raczkowanie
|
pochłaniasz mnie
któregoś dnia mój książę przybędzie spoglądam na świat z miejsca pasażera pytasz wciąż. chyba nie wiesz, że telewizja kłamie nie wszystko możesz mieć pokój z pajęczynami na suficie
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
#4409 |
|
Raczkowanie
|
PannaLolka - 'Jak księżyc w oknie śmiej się i płacz
Na linie nad przepaścią tańcz Aż w jedną krótką chwilę Pojmiesz po co żyjesz ' ukradłaaam <3 ______________ Marzenia się spełniają? to tylko wyobraźnia ;] A ja nie chcę dłużej żyć tak jak Ty, chcę realizować swoje sny ![]() Próbujemy coś zmienić, coś czego się ****a nie da zmienić..
Poznawać Życie z Każdym Twym Oddechem.. <3 RobaczQ ;* .. xD Edytowane przez RobaczeQx3 Czas edycji: 2009-03-01 o 20:56 |
|
|
|
#4410 |
|
Raczkowanie
|
Nieztejbajki , DerGraueAllTag , Uciecha - dziękuje dziewczyny ale wy jesteście 100 razy genialniejsze.
_________________________ ___ - nie widzisz tego? - ale czego ? - no tej nici po której tak do Ciebie idę. - Ty. - ja ? - no przecież mówię że Ty. idąc za Tobą , powoli wszystko tracę. nie tutaj szukaj szczęścia. - nie ten to inny .. właśnie skłamałam. skłamię mówiąc że Cię nie potrzebuje. ale gdy będziesz odchodził, to proszę nie odwracaj się. modliła się żeby w końcu mu się przyśniła. - dlaczego mnie ignorujesz ? - nie wiesz, że gdy kobieta ignoruje, wtedy najbardziej kocha. ![]() - pamiętasz jeszcze moje imię ? - tak - to dobrze, bo jeszcze nie raz je wymówisz. bezczelna miłość. - nie widzisz że się staram ? - nie. - wiadomo, miłość jest ślepa. Ona jeszcze Cię skrzywdzi, i wrócisz do mnie. zero, nic, null. ![]() _________________________ ___________ Pan Z. ;** ![]() < 3 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

...