![]() |
#751 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe opisy :)
ma ktoś opisy o lasce, która podwala się do każdego kolesia? a teraz jeszcze do mojego kumpla?
#752 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Marudziara
|
Dziewczynki a macie może jakieś opisy o tym że mi na nim zalezy że chciałabym żeby zaczał działac i zeby sie nie bał .Dziękuję
![]()
#754 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Przyjacielem, ponieważ jesteś sercem, które kocha, lecz nie zmusza. Przyjacielem, ponieważ jesteś czułością, która chroni, lecz nie podporządkowuje. Wierny przyjaciel jest w życiu kojącym balsamem i najpewniejszą obroną. Możesz zgromadzić przeróżne skarby, ale najcenniejszą rzeczą jest prawdziwy przyjaciel. Sam widok przyjaciela wzbudza w sercu radość, która wypełnia całe wnętrze człowieka. Z nim żyje się w najgłębszej jedności, która napełnia duszę niewypowiedzianym szczęściem. Pamięć o nim rozpala nasz umysł i uwalnia go od rozlicznych zmartwień. Słowa te tylko ten zrozumie, kto ma oddanego przyjaciela; kto spotykając go codziennie odczuwa ciągle jego potrzebę... ______ Jeszcze tylko coś takiego... Cytat:
Pomiędzy szeptem, a ciszą Ty i ja. Do zakochania jeden krok... Trwaj przy mnie, bądź. Chciałabym, żeby mój uśmiech był twoim ulubionym... Zaopiekuję się Tobą jak największym skarbem. Pokaż mi, że to właśnie na Ciebie czekałam całe życie <3 Nie mów nic, zrób ten krok. Zacznij mnie kochać mocno. Zanim wszystko zmieni się i straci sens. i z oczu twych kraść każde spojrzenie. - Jak bardzo ci na nim zależy? - Za bardzo. Jedna chwila z Tobą taka miła odmieniła moje życie mi wystarczą Twoje słowa.. <3 Nie bój się mnie, ja nie gryzę ;d Najtrudniejszy pierwszy krok, potem łatwo mija rok... _____ Tylko coś takiego. Większość z wizażu ![]() Edytowane przez 8b9e548609c344054e4abd55f0a324170747666e_602b0b39c7b72 Czas edycji: 2009-03-02 o 17:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki! a macie jakieś optymistyczne opisy o szaleństwie, radości, beztrosce, że biorę z życia to co najlepsze, że wykorzystuję je na maksa i jest bosssko
![]() ![]() znalazłam tu kilka, ale może macie coś jeszcze ![]()
![]() |
#756 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny miałabym prośbę na wczoraj.! To bardzo pilnę. Macie coś dotyczącego tego że mój TŻ zdradził mnie z najlepszą koleżanką ale to podobno nic nie znaczyło. pf..! i opisy takie coś w stylu'su.ko wyciągnij ręcę po to co moje to Ci je upier.dole' ? Dało by się? Proszę.
![]() |
#757 | |
Zadomowienie
|
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;11227238]
Czy ja dobrze widzę? Moje guru mnie wymieniło? O jejejejeje! Jak miło! ![]() Dziękuję! ![]() A co do prośby, chwilowo nic nie wpada mi do głowy. Zobaczyłam swój nick i osłupiałam ![]() Jak ochłonę to pomyślę.[/quote] i co ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Prosze o opisy do mojej sytuacji ;*********** ![]()
![]() |
#758 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Prawda jest taka, że najchętniej wbili by nóż w plecy . Cytat:
Cytat:
![]() z głową w chmurach łapać życie gubiąc rytm. stąpam 3 cm nad ziemią ![]() powietrze ma smak malinowej mamby. wdrapać się na świata tron ![]() ![]() gwiazdy nabijam na widelec. Idę z głową w chmurach, nie wiem skąd i gdzie, nikt mnie nie zatrzyma, nie oglądam się. Dzień dobry, poproszę 1kg uśmiechu a może być nawet 10 kg, bo często go brak w domu, lepiej mieć na zapas, a jest może paczkowane szczęście? Poproszę 7. Na każdy dzień tygodnia. i do kubka łapać kolorowe krople szczęścia. Cytat:
pomiędzy szeptem a ciszą Ty i Ja. Trwaj, przy mnie bądź. gdyby położył mi Pan świat na brzuchu. czasami chciałabym, wiedzieć co o mnie myślisz. chciałabym żeby mój uśmiech był twoim ulubionym. podarujesz mi niebo? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny macie może jakieś opisy że pokłóciłam się z przyjaciółką powiedziałyśmy sobie wiele złych rzeczy ale nie żałuję tego bo już wiem jaka jest... ale wszystkie dziewczyny z klasy stanęły za nią i żadna się nie odzywa i uprzykrzają mi życie ale ja się tym nie przejmuję bo chociaż zostałam sama to kończę szkołę za 4 miesiące i pozbędę się ich wszystkich?
Z góry dzięki za opisy ![]()
![]() |
#760 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#761 |
BAN stały
|
możesz podać jakiś przykład opisu ?
_________________ mogłabym prosić o tłumaczenie? So take my hand and come with me we will change reality. bez offa ;d Już mnie mięśnie bolą od tego sztucznego uśmiechu. Edytowane przez paulqa94 Czas edycji: 2009-03-04 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
BAN stały
|
Paajkaa - przepraszam , ze nic nie dodałam, ale byłam zagranica. :/ odcieta od internetu
![]() ![]() Ejaj: -bo ciezko wybrac jednego z was. -najgorsze jest to, ze oboje mi sie podobacie ![]() -Prosze, prosze o wskazanie drogi. Bananowalaska - pochwała od Ciebie to zaszczyt ![]() ![]() a co do prośby : - A co ja jestem ostatnią deska ratunku ? - A gdy juz nie macie gdzie sie bawic to wtedy przypominacie sobie, ze mnie znacie ![]() przepraszam nic wiecej nie wymysle ![]() ![]() ![]() diabeleksweet : -Koniec koncem, zawsze po burzy musi wyjsc słonce Brunetka1987: - bo ona jest pierwsza lepsza, a ja jestem tylko lepsza ![]() Wiki563 : - I wy mi do szczęscia nie jestescie potrzebne ![]() - Dam sobie radę sama, jestem samowystarczalna - Bo ja sobie bez was umiem poradzic - Teraz wiem jaka naprawde jestes - I czasami znajac kogos długo, nie zdajemy sobie sprawy jaki ten ktos jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Konto usunięte
|
A ja proszę o jakieś oryginalne, zabawne opisy. Bo mało tu takich (;
I jeszcze coś o tym, że mój chłopak wyjechał za granicę i bardzo za nim tęsknie. Zerwaliśmy przed jego wyjazdem.. Edytowane przez 201804171603 Czas edycji: 2009-03-05 o 07:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a moze macie cos ze wiosna sie zbliza ze pierwsze promyki słonca ogrzaly moja twarz
#765 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Te dwa pogrubione są świetne ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#767 | ||
BAN stały
|
Cytat:
by zieloną wiosnę w głowie mieć . z szafy wyszła zakurzona pani wiosna . wiosna, cieplejszy wieje wiatr . a promyki słońca pieszczą moją twarz. Nielegalna hodowla optymizmu na dnie szafy. pełnia szczęścia. Dobra ta wiosna, pokroisz mi? zielono mi. Zapachniało wiosną. a powietrze tak cudownie pachnie wiosną. Bezchmurne niebo, lekki uśmiech słońca. naćpana słońcem gonie wiatr. słońce tańczy na moich rzęsach. magiczny pył kolorowych dni. Promyk słońca który mnie rozweseli , poproszę Pani wiosno ![]() Cytat:
wesoła, śmieszna, pełna euforii, nierozsądna i zdecydowanie niepoważna. full of happiness. the word is a better place when it's upside down. świat jest lepszy do góry nogami. patrzę na świat przez różowe okulary. _________________________ ______________ bo ja cię kocham, wciąż kocham jak dawniej . wczoraj było tak dobrze, dziś to nie takie proste. wciąż mam nadzieje, że czasem myślisz o mnie jeszcze. może kiedyś znajdziesz czas by zatęsknić. i szczęściu można czasem powiedzieć dobranoc. tęsknie do twoich słodkich oczu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Raczkowanie
|
A coś tym, że nie moja wina że jestem wredna, po prostu taki mam charakter? Ale dobrze mi z tą wrednością. Z góry dziękujęęęę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Raczkowanie
|
podbijam
#770 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Z nikim nie jest mi tak zwyczajnie jak z tobą i to właśnie jest wyjątkowe ![]() ![]() Edytowane przez bini6 Czas edycji: 2009-03-05 o 15:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Raczkowanie
|
podaje trochę opisów róznych moze któraś skorzysta
![]() ![]() ![]() [...BO JESTEM ZŁa bardzo zła...och!!! całkiem mi z tym dobrze...] całe życie z wariatami kocham was ![]() dziękuję tym co są , będą , byli Pier**** tych co się odwrócili... Byle do piątku.... Zawsze i wszędzie nieważne jak będzie!!! Wytrwaj i opanuj się Podziwiać należy wielkie czyny a nie wielkie słowa!!!!!! najważniejszy w każdym działaniu jest początek ...:::www.nie ma mnie.pl:::... ZzZZzZZZZzzz głupie sny :P Myśli zamieniam w słowa,słowa zamieniam w czyny coś,gdzieś,z kimś ...kom ...Możesz więcej... Na zawsze inna czy gorsza?? nie wiem !! Nigdy nie wiesz co cię czeka ajj Kici kici bądzmy nie przyzwoici a ty kim jesteś ???kim dla Mnie mógłbyś być?? życie jest intrygującą pułapką grunt to bunt... wszystko jest kwestią czasu... dziewczyna z takim tyłkiem jak mój nie gada z facetem z gębą jak twoja byłam,jestem,będę zawsze i tylko sobą!!!! ![]() przyjdź do mnie....jak ciepły dzień...obejmij mnie rane zadałęś rane otrzymasz!!!!!!!! ![]()
#772 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje
#773 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuje , przydadzą sie ![]()
![]() |
#774 |
Raczkowanie
|
Dziwna prośba..... Jakies takie hasła dopingowe... w sensie ze sasiednie wsie sie ciagle kłóca i chca ustawki robic... i takie wysmiewne z tych drugich... Np typu : "Zawsze i wszedzie (nazwa) je*ana bedzie...."
Wy jestescie genialne wiecie o co chodzi.... I jescze cos takiego ze chce zmienic moje zycie na lepsze... zaczynam zauwazac pozytywy po tym jak mnie rzucił... ale mimo wsyztsko bede na niego czekac.. tylko tak z usmiechem na ustach... takie jakies optymistyczne... Prosba od kuzynki o jakies takie z podtekstem erotycznym... ale bardziej delikatne ze np jak idzie juz sie połozyc to przed snem pisze sobie o CIEKAWYCH rzeczach z takim jednym tylko to nie jej chłopak... Ostatnio miała "Mocniej! niech słysza nas..." ale jakies delikatniejsze plis..... Przepraszam ze sie mało udzielam i ciagle tylko prosze.... ale brak czasu.... ![]()
"...Chce lecieć jak na skrzydłach wolności nad Ziemią, chcę leciec nad światem, życie zostawić pode mną. Swój strach, łzy, troski, by promień światła ogrzał Serce, które zwątpiło w istnienie dobra..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303123 Mój pazurkowy wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#775 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wredny charakterek ^^ i nie moja wina, że wredną być lubię ! ;] jestem wredna i wcale mi to nie przeszkadza, a nawet mi z tym dobrze Tylko tyle mi do głowy przychodzi . ![]()
![]() |
#776 | |
BAN stały
|
Cytat:
_________________________ ______________ _________________________ ____ I nigdy nikomu nie oddam siebie w taki sposób jaki dałam Ci. Czerwona na niej sukienka. Czerwona w sercu udręka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#777 | |
BAN stały
|
Cytat:
Podbijam ! ![]() I jeszcze takie na Dzien Kobiet ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Przyczajenie
|
Prosiłabym o opisy, o takich "niemądrych'" dziewczynach ktore z dnia na dzien sie na mnei obraziły bez powodu a teraz robią wszystko , żebym wyszła na idiotkę... Takie troche obraźliwe mogą być. ; ) dziekuję z góry.
bez off: I co? fajnie tak wytykać cudze błędy, a swoje zacierać, żeby inni nie wiedzieli, nie? I wiem że będzie taki dzień Kochanie, że przyjdziesz na kolanach różą w zębach zerwaną z ogródka sąsiadki, czekoladkami z zeszłej gwiazdki i durnym uśmiechem, a wtedy ja przywitam Cie jedym zdaniem - F*ck You! Myślisz, że owinąłeś sobie mnie do okoła palca, a tymczasem Ty jesz mi z ręki ![]()
#779 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() macie moze opisy dotyczace tej sytuacji : chodzi mi o opisy dotyczące matmy.. ;| której nienawidzę a jutro muze poświecić jej z 2 godziny.. takie krótkie cos w stylu: talent do matmy.. taa ;|!
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-03-06 o 20:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#780 | |
BAN stały
|
honey091 wieelkie dzia za tłumaczenie . ^^
![]() Cytat:
żee matma? łeee ![]() że matma? i że ja? - puk puk - kto tam? - matematyka - a to dom dalej. zdecydowanie wolę liczyć owieczki przed zaśnięciem. :/ randka z matmą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.