|  2009-03-02, 14:06 | #3511 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

Dot.: American Girls po raz...IX

dziekuje Wam... do tego czyms sie chyba zatrulam i pije herbate po lyzeczce, wczesniej wszystko zwracalam. sory jak kogos obrzydzilam.   moje kochane   | 
|     | 
|  2009-03-02, 14:11 | #3512 | ||
| BAN stały Zarejestrowany: 2005-04 
				 | 

Cytat: 
 Ale nie rozumiem takiej olewki  Ja bym nie wybaczyła nigdy  Za bardzo sie cenię, by sie tak dac traktować  Jeżeli sie kocha to jednak ta druga osoba jest najważniejsza i ja bym nie zniosła myśli, ze tak swoim zachowaniem ranię TŻ (nie potrafiłabym go tak ranić), tak samo on, że tak rani mnie   Wyjątkowo sie z Tobą nie zgodzę, rozwaliło mnie Twoje zdanie, ze ma sie nie stresować, bo i tak do niej wróci  Pytanie tylko, która ceniąca siebie, znająca swoja wartosc kobieta przyjmie z powrotem takeigo chama???? Ja nie  ps. Vadi, chyba jednak nie jesteś taką zołzą   ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat: 
  ? | ||
|     | 
|  2009-03-02, 14:13 | #3513 | 
| *sportaddict* Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Miśko - znam niestety wiele takich przypadków z życia, okropne to jest, wiem, ale tak po prostu bywa, chociaz oczywiście zgadzam się z Tobą, że to jest parszywe, paskudne i nie powinno się tak robić. Ale męskie mózgi są po prostu inne od naszych. Odeszłam po takiej akcji od Tż, spakowałam go, olałam, wrócił (zdziwiony!) migiem  Powrót do niego nie był łatwą decyzją, długo musiał wracać w łaski, uważam, że było warto. A zołzą staram się być chociaż  bo jestem miękka jak  niestety   | 
|     | 
|  2009-03-02, 14:14 | #3514 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: Polska Północna ;) 
				 | 

Oj tak szaleństwo...   Ja już nie mogę się doczekać wakacji ,szortów, mini ,japonek ,obcasików  marzy mi się wyjazd z TŻ nad morze, sami we dwójkę albo z 3-4 innych par ,zachody słońca ,słoneczko ,wspólnie spędzony czas  niech te 3,5 miesiąca szkoły szybko minie !   
				__________________ Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA  walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane  Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji  | 
|     | 
|  2009-03-02, 14:15 | #3515 | |
				 | 

Cytat: 
  Jezu, ale bym chciała  tylko niech ktos napisze za mnie magisterke ;D | |
|     | 
|  2009-03-02, 14:16 | #3516 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: Wlkp 
				 | 

Cytat: 
 jak facet potrzebuje oddechu czy np chce się rzadziej spotykać bo ma np problemy albo dużo pracy to wystarczy o tym pogadać z dziewczyną.... i takie coś rozumiem bo to jest rozmowa i wspólne rozwiązywanie problemów. Ale totalna olewka,zostawianie dziewczyny samej sobie...to dla mnie nie wróży nic dobrego. To jest normalne,że jak się kogoś kocha to się o niego martwi, szuka z tym kimś kontaktu a nie olewa..po prostu. dla mnie pisanie do takiego faceta,smsowanie,proszeni e o spotkanie, i wyciąganie ręki z mojej strony to upadlanie się i poniżanie.. za bardzo się cenię żeby robić coś takiego... można się godzić jeśli obu stronom na tym zależy ale skoro jemu nie zależy to nie widzę powodu by się upokarzać i błagać go o rozmowe czy kontakt... jejkuu...nie piszcie o wakacjach  ja oglądam fotki AG na plaży to ja chcę taką pogodę,opaleniznę,bikini itp. Stwierdziliśmy z Tżtem,że to moje ostatnie "niedorosłe" wakacje (za rok obrona magisterki i pewnie praca) więc trzeba je wykorzystać jak najlepiej... rok temu miałam straż a poza tym to nudziłam się w domu i nie mam zbyt wielu wspomnień z wakacji. W tym roku musi być inaczej  chcemy już od maja,czerwca robić sobie spontaniczne wyjazdy np na weekend nad morze, bez załatwiania noclegu- pakujemy się, jedziemy, śpimy w samochodzie albo namiocie.... wprawdzie ja muszę mieć dużo ubrań,kosmetyków i nie wyobrażam sobie nie myć codziennie włosów ale nie bedę zgrywać paniusi...chce wyluzować i mieć fajne wspomnienia  mam nadzieję,że na wakacje znajdę pracę ale w weekendy chciałabym robić takie spontaniczne wyjazdy   
				__________________ 31maj 2013  HANIA   Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-03-02 o 14:20 | |
|     | 
|  2009-03-02, 14:18 | #3517 | 
				 | 

Z chęcią bym to za Ciebie zrobiła ,ale niestety nie jestem w stanie   
				__________________ Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA  walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane  Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji  | 
|     | 
|  2009-03-02, 14:18 | #3518 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: Edi 
				 | 

a jaki temat?    
				__________________ [CENTER]Moja jest tylko racja i to święta racja, bo jeżeli nawet jest i twoja, to moja jest mojsza niż twojsza i zaprawdę powiadam wam, że to właśnie moja racja jest najmojsza   | 
|     | 
|  2009-03-02, 14:19 | #3519 | 
				 | 

Dziewczyny, rozmowa na każdy temat w momencie problemów zdarza się w teorii w idealnym świecie, w praktyce w niewielu związkach niestety, to jest trudna sztuka, której trzeba się nauczyć, prawie nigdy nie przychodzi sama. My z Tż uczyliśmy się tego kilka lat, a i tak miewamy masakry i kłótnie   ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- piszę o filmie pl w latach 50-70   | 
|     | 
|  2009-03-02, 14:23 | #3520 | 
				 | 

O, to całkiem fajnie, choć nie znam się więc raczej nie pomogę :P

__________________ [CENTER]Moja jest tylko racja i to święta racja, bo jeżeli nawet jest i twoja, to moja jest mojsza niż twojsza i zaprawdę powiadam wam, że to właśnie moja racja jest najmojsza   | 
|     | 
|  2009-03-02, 14:23 | #3521 | |
				 | 

Cytat: 
 wow..ale masz ciekawy temat pracy  też bym taki chciała... 
				__________________ 31maj 2013  HANIA   | |
|     | 
|  2009-03-02, 14:26 | #3522 | |
				 | 

pamiętajcie o tym, że to kobietom pomaga przegadanie problemów, mężczyźni najczęściej sami analizują to w głowie, oni nie mają tak rozwiniętych (tak jak my) połączeń między półkulami odpowiadających za 'myślenie na głos', połączeń między ośrodkami czucia a mowy i wygadanie się nie ma dla nich takich terapeutycznych walorów, jako płeć radzą sobie z tym po prostu inaczej, więc oczekiwanie od nich, że przyjdą się wygadać, jak mają problem, to oczekiwanie od nich zachowania kobiety   oczywiście z czasem mogą wypracować sobie takie schematy zachowań, ale prawie dla żadnego mężczyzny nie jest to naturalne. ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat: 
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) nawet mam już sporo materiałów i 1 rozdział, ale nie moge sie zebrac nooo   | |
|     | 
|  2009-03-02, 14:26 | #3523 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Nowy Sącz 
				 | 

Cytat: 

__________________ tlumaczenia-nowysacz | |
|     | 
|  2009-03-02, 14:26 | #3524 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Dzien Dobry  Mozna sie przyłączyc drogie AG ?  Kiedys kiedys sie tu udzielałam,pamiętac mnie Milusia albo Miska   
				__________________ Yesterday I was sad Today I am happy Yesterday I had a problem Today I still have a problem But today I changed the way I look at it | 
|     | 
|  2009-03-02, 14:28 | #3525 | |
				 | 

Cytat: 
  chyba bardzo podobała Ci się uroda Kim.. ale nie jestem pewna. Witamy ponownie   
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-03-02, 14:29 | #3526 | 
				 | 

zeby nie bylo,nie przychodze z pustymi rekoma  Jessica Burciaga 1. 00candid8465656pb8.jpg 00oye3ua6.jpg 2cqo1up.jpg 2ly1teg.jpg 2rop6x2.jpg 2diiyiv.jpg 
				__________________ Yesterday I was sad Today I am happy Yesterday I had a problem Today I still have a problem But today I changed the way I look at it | 
|     | 
|  2009-03-02, 14:29 | #3527 | 
				 | 

Orzeszek - świetnie ,kolejna dziewczyna   WITAMY   
|     | 
|  2009-03-02, 14:29 | #3528 | |
				 | 

Cytat: 
  )... Nie mogłabym swiadomie i długotrwale tak ranić kogoś, kogo kocham...  Ja jestem z TZ ponad 5,5 roku, widzimy sie codziennie, czasem pomieszkujmy razem, ale nigdy jeszcze nie zdarzyła sie taka sytuacja i nie wierzę, aby sie zdarzyła, jeżeli sie kocha... Jeżeli nie - to bez sensu być razem. Jasne, zdarza sie ze facet jest niedojrzały, a potem nagle - bum i sie robi dojrzały, no ale wątpie abym miała ochotę czekać i cierpieć latami na tą nagła przemianę   Ja musze na swojego TŻ liczyć i wiedzieć, ze zawsze mnie wesprze  Inaczej po co być razem? Bo boje sie samotności? Dla mnie pisanie, ze facet ma inny mózg jest troche dziwne, w końcu uczucia ma takie same, a to o to chodzi. Już nie usprawiedliwiajmy ich nie wiadomo jak  Mam nadzieję, ze Ladygos nie wróci jednak do swojego TZ, choć to oczywiscie jej decyzja  Każda sytuacja jest inna, ale ja bym sie poczuła jak bezwartosciowa szmata, gdybym wróciła do TZ po takim olewaniu   Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-03-02 o 14:32 | |
|     | 
|  2009-03-02, 14:30 | #3529 | 
				 | 

Orzeszku - fajny av, to ta dziewczna z teledysku Basshuntera?    | 
|     | 
|  2009-03-02, 14:31 | #3530 | 
				 | 

|     | 
|  2009-03-02, 14:31 | #3531 | 
				 | 

to Ayar. te fotki Burciagi już były ale to nic,miło oglądać taką ładną dziewczynę   
				__________________ 31maj 2013  HANIA   | 
|     | 
|  2009-03-02, 14:31 | #3532 | |
				 | 

Cytat: 
 i - chociaż na zimno ciężko w to uwierzyć - nie musi to mieć czegokolwiek wspólnego z niedojrzałością czy niekochaniem   | |
|     | 
|  2009-03-02, 14:32 | #3533 | 
				 | 

zrobilam weidera i 100 brzuchów + cw na pupe PADAM ! Ratunku    
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-03-02, 14:33 | #3534 | 
				 | 

Tak mój fitnessowy guru  (pustaki góra   ) mam jej duzo fotek,moge wstawic jesli chcecie  staram sie upodobnic nieco do Aylar Lie, i powiem Wam ze róznica pomiedzy tym jak wygladalam kiedy watek mial cz 1 a teraz jest sporoa   
|     | 
|  2009-03-02, 14:33 | #3535 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-03-02, 14:34 | #3536 | |
				 | 

Cytat: 
  ), ale sa też takie, ze nie ma co robić sobie złudnych nadziei i trzeba życ dalej samemu... | |
|     | 
|  2009-03-02, 14:34 | #3537 | |
				 | 

Cytat: 
  Ciebie też bym chętnie zobaczyła jak wyglądasz   
|     | 
|  2009-03-02, 14:34 | #3538 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

jezeli to ma sie skonczyc, to niech sie juz nie odzywa. ja jakos dam rade. byle do piatku.

| 
|     | 
|  2009-03-02, 14:34 | #3539 | |
				 | 

Cytat: 
      a poważnie - nie zawstydzajcie mnie i nie przeceniajcie, naprawdę     | |
|     | 
|  2009-03-02, 14:35 | #3540 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ [CENTER]Moja jest tylko racja i to święta racja, bo jeżeli nawet jest i twoja, to moja jest mojsza niż twojsza i zaprawdę powiadam wam, że to właśnie moja racja jest najmojsza   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.