![]() |
#3691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
![]() ![]()
#3692 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3693 |
Wtajemniczenie
|
Vadi śliczna bluzka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3694 |
*sportaddict*
|
![]() teraz mogę powiedzieć, że podsycacie moj zakupoholizm i że to wszystko Wasza wina ![]() ![]() PS: Orzeszku - miałam napisać już wcześniej, ale miałam mini-przerwy miedzy uczniami - bardzo fajne masz zdjęcia, wyszło Ci bardzo naturalnie zmienienie się w zimę południową ![]() ![]() ![]() Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-03-02 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3695 |
Wtajemniczenie
|
ja am ochote na lumpki ale nie mam z kim isc tuaj a nie znam fajnych :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3696 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hmm... czy jak AG? Wczesniej opisalam, w co bylam ubrana. Wlosow jakos super nie robilam, tylko uczesalam i lekko podpielam czesc do gory. Ale z ta kobieca zazdroscia to masz racje ![]()
![]() |
#3697 | ||
Zadomowienie
|
misia ale to nie mam za bardzo co, bo to glownie polecane przez Was i uzupelnienie zapasow: creme puff max factora, podklad lasting performance max factora, czekoladka brazujaca burżuja, paletka do brwi revlona, cien revlona colorstay, kredka revlona z gabeczka do smokey eyes, lakiery do frencha, baza i top coat z sally hansen, blyszczyki: glam shine i kiss proof z loreala, i carmex do ust, aha i jeszcze dermacol- jest taki zachwalany na kwc ze musze sprobowac
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3698 |
Raczkowanie
|
a ja się zaraz wścieknę , od przyszłego poniedziałku nie ma już Chirurgów , wraca Ostry Dyżur. no rewelacja, zawsze mam takie szczęście. przecież Chirurdzy są lepsi buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuu:-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#3699 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ide na rowerek spalac moje dietetyczne grzechy hahah ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3700 |
Raczkowanie
|
ja nie łapię tych sezonów, widzę że Ty Nanana jesteś w temacie. ale jestem zła. nie wiem czy mam ten program, czy on jest w cyfrowym polsacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3701 |
Zadomowienie
|
vadi tą bluzeczkę Atmosphere to w jakim rozmiarze zamówiłaś ?
![]() ![]() ![]() ![]() Maja kochana... Powiedz mi...gdy oczyszczałaś sobie cerę to wybrałaś opcję oczyszczania mechanicznego i ultradźwięków ? czy bez ultradźwięków ? i..na koniec miałaś maseczkę z alg ? - bo chciałam iść na oczyszczanie i zastanawiam się czy ta maseczka jest warta dodatkowych 20 zł chciałabym również odwiedzić kosmetyczkę w celu mikrodermabrazji ale wydaje mi się że na początek lepiej zafundować sobie zwykłe czyszczenie - jakieś takie,skuteczniejsze mi się wydaje. mam rację ? ![]() i tak z ciekawośći ile u Ciebie kosztuje oczyszcanie twarzy ? bo u mnie 180 zł i zastanawiam się czy to drogo czy tanio. z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi ![]() ![]()
#3702 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie tak samo określali mnie znajomi zanim mnie poznali. Muszę popracować nad wyrazem twarzy na milszy i bardziej przystępny ![]() a ja na co dzień - nos zadarty do góry, w uszach muzyka, w głowie pełno myśli i idąc ulicą pewni wyglądam na taką co się wywyższa ![]() Vadi, bluzeczka przepiękna. Dlaczego ja zawsze na allegro trafiam na jakiś szajs? Nic mi się nie podoba, albo jak coś znajdę to znów drogie albo nie w moim rozmiarze ![]() Dziękuję za komplement odnośnie włosów ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3703 |
Zakorzenienie
|
Teraz ja dam troszkę fotek
|
![]() ![]() |
![]() |
#3704 | ||
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a to, ze zwykle, jak sie w czyms zakocham, cena doprowadza mnie do wycia do księżyca 'ŁAAAAAAAAAAAAAAAJ??????' ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3705 |
Zakorzenienie
|
2.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3706 |
Zakorzenienie
|
3
|
![]() ![]() |
![]() |
#3707 |
Zakorzenienie
|
4
|
![]() ![]() |
![]() |
#3708 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3709 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam tak samo, mam w domu wode, bo maz pije non stop, kilka butelek dziennie, a ja jakos nie moge. Staram sie do jednej zmusic, ale nawet po cwiczeniach, czy bieganiu wypije pare lykow i mam dosc. Za to herbaty duzo pije.
![]() |
#3710 |
Zakorzenienie
|
Vadi wiem,że szafa nie jest moderowana ale czy z takim czymś (chodzi mi o wypowiedz obraźliwą jednej wizażanki) http://www.wizaz.pl/szafa/profil.php...apiszkomentarz można coś zrobić? Ukarać ją ostrzeżeniem itp?
Piszę do Ciebie bo jesteś modem i się w tym orientujesz pewnie ![]()
#3711 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3712 |
Zakorzenienie
|
#3713 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3714 | ||||
Zakorzenienie
|
Cudna, cudna
![]() Przy takim żabocie nawet mój mikrobiust wygląda na giganta ![]() Cytat:
Ale robiła fantastyczny masaż. Miałam po tym rozjaśnioną i gładszą skórę. Niedawno moją cerą zajęła się koleżanka -kosmetyczka. Jest super! Tak delikatnego i skutecznego oczyszczania jeszcze nigdy nie miałam. W dodatku nie pozostały mi żadne ślady, zaczerwienienia, a cera była dosłownie jak po podkładzie i bazie zwężającej pory. Z racji tego, że dopiero zaczyna pracować to nie ma jeszcze maszyn do kawitacji czy mikrodermabrazji, ale efekty były lepsze niż w tym salonie z ultradźwiękami. Cytat:
Ja mam dość odwodnioną cerę często i nic jej tak na długo nie nawilża jak algi. Cytat:
Moja dermatolog też czasami przed mikrodermabrazją brała się za oczyszczanie. Cytat:
![]() A w salonie za oczyszczanie i ultradźwieki + algi płaciłam 180 zł (ale nie byłam zadowolona).
![]() |
#3715 |
Wtajemniczenie
|
vadi Ty mowilas o 2000 kcal
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3716 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() wczoraj siedziemy a on do mnie: -co masz za dziurki w udzie? ja mowie cellulit a on: wiem, tak chcialem ci powiedziec mija 10 min, on patrzy na mnie i mowi: -krostka ci sie tu zrobila ... chce podburzyc moja pewnosc siebie, jest jak wrog ktory na moj teren chce wyslac swojego zolnierza zeby jakies tajemnice moje wykradl ![]() hehe, jak schizofrenik sie wyrazilam ![]() a co studiujesz? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() pisalam kilka str wczesniej ze nie zloze 15tys do kwietnia i zrezygnowalam. moze na jesien bede gotowa. ;( JUTRO NA 19.30 UMOWILAM SIE NA ZDJECIE GIPSU ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3717 |
Raczkowanie
|
Maju z Ciebie mogłaby być fantastyczna kosmetyczka, już sobie wyobrażam Ciebie w białym fartuszku, taka smukła i śliczna i doskonale znająca się na swoim fachu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3718 | |||
Zakorzenienie
|
Ja i tak zwykle wszystko zwężam, bo mi lata w plecach i pod biustem, wiec tez bym sobie przeszyła
![]() Cytat:
![]() Ogólnie mam mieszaną (miejsce między brwiami, nosek - broda tłuste; poliki czoło - skronie - wiór), ale bardzo dużo na niej odstających skórek, zwłaszcza jeśli nie robię częstych pellingów. Do zmywania makijażu używam płynu micelarnego Bioderma Sebium albo Sensibio( tym można oczka zmywać). Makijaż zmywam zwykle po południu, a wieczorem oczyszczam twarz łagodnym żelem bez sls, np. Avene Cleanance, Ziaja Calma HLC. Na zaskórniki polecam czyszczenie, makrodermabrazję, a później pielęgnację: na noc lekki krem z kwasami (np. Clarena Aha, AcneDerm, Skinoren, Effaclar K) + tonik Clinique 3/2 ( ten tonik jest naprawdę pogromcą zaskórników, Kosztuje dużo ale to jedyny tonik w zasadzie który przynosi mi widoczne rezultaty). ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
Ale zołza wie że on tylko próbuje podburzyć pewność siebie ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3719 |
Wtajemniczenie
|
vadi to musze jednak poszukac dobrze tych adidasow
ps sliczna bluzeczka ty na pewno masz stos ciuchow??
#3720 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czesto mowi, ze zawsze i we wszystkim wygladam slicznie. Wiem, doszlam do tego postu, dopiero nadrabiam. Ale nie zrezygnowalas w ogole, tak? Tzn, bedziesz robic, ale pozniej?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.