![]() |
#4561 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Nie każda kobieta znosi dobrze ciążę. Nie każdej ciąża służy. Są wymioty, mdłości , skurcze (nie tylko brzucha, ale np. kończyn), nie bez powodu mówi się na ciążę "odmienny stan".
Też mi się strrrasznie podobają takie przyszłe mamusie ![]() ![]() ![]() PS. Poproszę o te zdjęcia Insane ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Raczkowanie
|
![]()
Co sobie wysyłacie? ja tez chce
![]()
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() aż w duszności popadłam ![]() prawda jest brutalna............ ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- ja też, ale coś się doczekać nie mogę ![]() insane chyba gdzieś ładuje na jakieś coś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
Insane dostałam linki z dzieciaczkami, ściągnęłam i nie mogę rozpakować... jakiś błąd jest...
#4565 |
Zakorzenienie
|
To prawda, nie każda ciąża jest taka przyjemna, nie licząc mdłości przez pierwsze 3 mce. Siostra TZta własnie skonczyła 7 mc ciąży, od początku ciąża była zagrożona, źle się czuła, brzuch ją bolał, praktycznie cały czas jedzie na nospie i leży cały czas. Ale dziewczynka na szczęście zdrowa. Aż tu w sobotę sobie rano wstaje z łóżka i jej wody odpłynęły, normalnie zaczęła rodzić
![]() ![]() Muszę depilować nogi, bo od ptku chodzimy z TZtem na basen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też zaczynamy niedługo chodzić na basen, mieliśmy przerwę spowodowaną zimą, ja już nie mogę się doczekać ![]() ![]()
![]() |
#4567 |
Rozeznanie
|
A widziałyście coś takiego??? Zrobione są z marcepanu
![]()
![]() |
#4568 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- hmmmmmmmm jakieś takie nie ten, dziwne no ![]() nie podobają mi się chyba ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Rozeznanie
|
Rzeczywiście dziwne siakieś
![]() ![]() ![]() ![]() HAHA - a jak to potem zjeść? Mnie by wzdrygało ![]()
Edytowane przez Soy Marisol Czas edycji: 2009-03-02 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() never! ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- idę spać!!!! DOBRANOC i słodkich snów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Zakorzenienie
|
Torba spakowana ale humor jakiś taki dziwny......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
Grape - tarot to już sprawa indywidualna, ale i tak z przymrużeniem oka. Chociaż ja nawet wierzę, chyba zawsze mi się sprawdzało, a i cenne wskazówki zawsze dostawałam
![]() ![]() ![]() Skończyłam właśnie I rozdział mojej pracy licencjackiej! ![]() ![]() ![]() Jutro mam najważniejsze badania, trzymać kciuki! ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
zły post, zły
![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2009-03-03 o 05:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |||
Zakorzenienie
|
Insane, dzięki za zdjątka. Są śliczne
![]() ![]() Cytat:
![]() aż mi się przypomniała niedawna historia, ale nie będę jej przedstawiać, co by nie nastraszyć. A może już nawet o niej pisałam. My też mieliśmy chodzić na basen, bo mój luby ma karnet od roku wykorzystany ledwie dwukrotnie. A to przez to, że ja się wstydzę na baseny i inne takie chodzić ![]() Cytat:
![]() wszystko się ułoży ![]() ![]() Cytat:
![]() co do tarota, to mi od jakichś 6 iesięcy ciągle wychodzą "zmiany w życiu na lepsze", "kolejny etap, w który wkroczysz z raością", "spełnienie pragnień o wspólnej przyszłości" i co? i ![]() ![]() Ok, ja idę, kciukać za mnie kciukać i to ostro ![]() ![]() Aha, w weekend jadę z lubym i znajomymi w góry doczekać się nie mogę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Porozsyłałam jeszcze zdjątka mamusiem
![]() luffko, spróbuję innym sposobem dzisiaj jak wrócę, przypomnij mi popołudniu, jakbym zapomniała... bo ja tą pamięć mam taką nie tego... ![]() Co do ciąży, to zdaję sobie sprawę, że to niekoniecznie sama radość, ale jednak wg mnie to jest najcudowniejszy okres w życiu kobiety i chyba każda matka to potwierdzi ![]() ![]() najfajniejsza, kciukam ![]() I gratuluję wyjazdu ![]() ej, ja też chcę w góry z TŻ'tem... ![]() ![]() A ja już dawno żadnego horoskopu nie przeczytałam, zaraz coś dojrzę z ciekawości, jak już tak mówimy o tym ![]() Grape ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ---------- W horoskopie moim miesięcznym NIC ciekawego ![]() ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-03-03 o 05:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() trzymamy! ![]() Cytat:
tarot dla mnei tez nie ten tego, ale moze dlatego ze nigdy nie robilam. ale ze jest nie ten tego to pewnie nikomu nie pozwole sobie nigdy postawic ![]() Cytat:
![]() wiem ze ciaza to taka piekna i w ogole, ale niestety sa dwie strony, niektorych moze bardziej przytlaczac samopoczucie itp... szczegolnie jesli staje sie to bardzo uciazliwe.. ![]() ![]() witam wszystkie i milego dnia zycze! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Zakorzenienie
|
kciukam za wszystkie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak ja nie lubię czekać..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() do spisania już z wyspy moje zazdrośnice ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4578 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Grape, spokojnego lotu
![]() Kurde balans, zepsułyście plik ![]() ![]()
![]() |
#4580 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a w ogole to szczerze Cie podziwiam, że mozesz wytrzymac taki związek (Spotkanie chyba w czerwcu jak doczytalam. Przekracza to moją wyobraznie ![]() Cytat:
![]() mimo wszystko jestem zdania ze ta radosc z ciązy przysłania te wszystkie niedogodnosci, jesli oczywiscie dziecko jest chciane ![]() my planujemy dziecko tak za 2, max 3 lata, najpierw slub i troche kasy odłożonej bo wydatki mamy ![]() no i najwazniejsze nie mamy gdzie mieszkac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Zakorzenienie
|
My planujemy dziecko gdy sobą sie nacieszymy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Wtajemniczenie
|
Cześć czołem kluski z rosołem
![]() ale leje u mnie hu huuuu u Was też tak? czytam o tych waszych myślach na temat dzieci i ja na razie nie widzę siebie w roli matki ![]() ![]() Ale jak widać mój instynkt jest na etapie "lepiej kup sobie lalkę" ![]() na wychowywanie dziecka jeszcze mam czas
![]() |
#4584 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Zadomowienie
|
a ja 5 lat wiecej
![]() ![]() Mnie nie przerażaja nieprzespane noce, placz itp, moze dlatego ze juz nie jednym dzieckiem sie zajmowalam i wiem jak na codzien to wyglada ![]() trudniejsze wydaje mi sie wpojenie mu wartosci, jak życ, pokazac co dobre a co złe, wychowywac tak, aby sie rozwijało prawidłowo, nauczyc cieszyc sie z zycia, ale skoro bedzie mialo takich rodzicow to mysle ze sie uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam prawie że na co dzień do czynienia z dzieckiem i powiem szczerze, że takie nie moje a w domu mi najbardziej odpowiada ![]() wychowanie też, wiadomo, nie dać się łobuzowi i pokazać jak ma żyć ![]() ale świadomość takiej strasznej zależności dziecka od ciebie - o ja pierdziele no... =) wiec na razie "mam" dziecko takie fajne, bawię się z nim, przytulam i całuję, i ona jest taaaka fajna i tak fajnie już mówi ![]() słuchajcie, tylko ja tak potrafię zrobić - pojechałam autkiem na zajęcia, do rynku... i co? dzięki bogu że po drodze chciałam sobie wodę kupić, na stacji, już w połowie drogi z domu do rynku.. ZAPOMNIAŁA PORTFELA, dokumentów, pieniędzy, NIC. więc w tył zwrot.. nawet nie miałabym czym zapłacić za parking ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie chce brac kredytu na 40 lat, bo w moim otoczeniu juz kilka osób sie przejechało na tym mocno ![]() nie wiem co bedzie heh ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.