Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-03, 17:23   #4921
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
A ja ostatnio sobie folguję w jedzeniu....
Jem jakieś śmieci a nie powinnam.
Z moimi żołądkowymi sensacjami powinnam jednak bardziej uważać.

Ale wiosennie za oknem i jeszcze jest tak jasno
Vibesiu śmieci raz na jakiś czas nie zaszkodzą Zwłaszcza, gdy się ma smaka. Ważne to nie przesadzić w jedzeniu takiego czegoś(wiem coś o tym niestety ).

A u mnie za oknem od 2 godzin mgła jak w listopadzie i w ogóle pogoda dziś była strasznie posępna
Stary 2009-03-03, 17:25   #4922
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Chciałam Wam powiedzieć, że Gajenka jest szalona dostałam dziś od niej taka paczkę, że jeszcze zbieram szczękę z podłogi. Adaś będzie grzechotał stópkami w nowych skarpetkach i gryzaczek dostał i ja tyle różńych dobrodziejstw, że ona miała chyba gorączkę jak pakowała to wszystko..
W każdym razie Gajusiu dziękujemy serdecznie
Czlowiek tylko pojdzie na uczelnie,wraca i sie dowiaduje ze jest szalony
KOchana moja ciesze sie ,ze Adasiowi i Tobie sie podoba,to najwazniejsze
Zebys widziala jak Krecik walczyl zebym kupila te niebieskie z pajacykiem a nie z biedronkami
"To sa skarpetki dla bab ,a OLi Adas to jest przeciez facet!"
Cytat:

Kupiłam podkład mineralny Maybelline w odcieniu nude
Zobaczymy jak się spisze, póki co ma idealnie żółty kolor bez grama różowości.
I mały komplecik pędzeków w Rossmanie, są śliczne
I upatrzyłam sobie buty
Jeszcze jedne? czy te o ktorych mi mowilas ,z Baty?
I tam nic mi nei zawdzieczasz,wszystko sobie ja tylko czasem marudze
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ojejku, Vibesiu, ciekawe jak to smakuje
A mnie coś nie bardzo ciągnie na słodycze ostatnio. Powiem szczerze, że od kilku dni piję zieloną herbatę i jakbym nagle straciła ochotę na wszelkie śmieciowe żarcie - wczoraj w sklepie przeszłam obojętnie obok moich ulubionych chipsów i słodyczy Kilka batoników leży w szafce w domu i pracy a ja nie mam na nie ochoty.
Ha!zielona herbata rulez

Padam na pyszczek.
Od 8 zajecia (rano ogladalam horror po macedonsku potem okienko-rajd po bibliotece i czytelni,kserowanie materialow.Potem zajecia do 16:30 i bieganie po podpisy do wykladowcow pod ios-em.

wlasnie przyszlam do domku i zjadlam pyszny makaron ze szpinakiem
Znowu mi spuchly oczki
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 17:27   #4923
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Znowu mi spuchly oczki
A czemu ci puchną biedactwo?
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 17:31   #4924
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Ha!zielona herbata rulez

Nie powiem żeby mi smakowała, ale dla zdrowia się poświęcam.

A co Ci się z oczkami dzieje?
Stary 2009-03-03, 17:33   #4925
iceflower
Przyjaciółka KWC

Hej

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Kolega jest mocno niezdecydowany, a to nie na moje nerwy
Jak tylko będziesz miała wolny dzien i będziesz na siłach to zapraszamy
Nie ten to inny, jakieś 3 miliardy samców jest na tej planecie, więc przynajmniej teoretycznie jest w czym wybierać i można odsiewać tych niezdecydowanych.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Po prostu jest mi za dobrze - a to wydaje mi się za piękne żeby było prawdziwe
A ja czasem też mam takie myśli. Takie przeświadczenie, że chociaż wszystko jest super, to gdzieś musi być haczyk albo pułapka. Tylko ja się staram nie wybuchać w ten sposób i panować nad sobą. W końcu obiecałam walczyć ze swoimi humorami.

Sleepy, Gayenko przepraszam was strasznie, ale paczuszki polecą dopiero jutro. Dzisiaj nie zdążyłam ich spakować, prawie zaspałam przez TŻa na zajęcia na 14.30 a teraz już nie mam siły iść na pocztę.

Mam straszne parcie na słodycze, zupełnie nienaturalnie po okresie a nie przed. Właśnie wcinam ziemniaczka, w kolejce czeka miętowa czekolada Lindt, a na romantyczny wieczór kupione wuzetki.

Kupiłam sobie dzisiaj duży żel pod prysznic Dove, bo był bardzo tani w Tesco, a ja miałam już tylko 1 żel. Miałam iść poszukać wiosennej kolekcji Diora, żeby obejrzeć, ale w taką pogodę nie chciało mi się nigdzie chodzić.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 17:42   #4926
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Sleepy, Gayenko przepraszam was strasznie, ale paczuszki polecą dopiero jutro. Dzisiaj nie zdążyłam ich spakować, prawie zaspałam przez TŻa na zajęcia na 14.30 a teraz już nie mam siły iść na pocztę.
żaden problem
a do Ciebie paczucha już doleciała?
Stary 2009-03-03, 17:45   #4927
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
A czemu ci puchną biedactwo?
Cytat:

A co Ci się z oczkami dzieje?
Puchna mi strasznie i zle reaguja na wszystko ostatnio
zespol suchosci mi sie nasila
ale zadzwonilam do krecika i powiedzialam ze potrzebuje supermena i mi powiedzial ze sie zglasza na ochotnika i zaraz ubierze pelerynke i poszuka kropelek
Cytat:
Nic nie szkodzI
Idem chyba po kawke i pod prysznic ,mam jeszcze dzisiaj mnostwo pracy
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-03, 17:47   #4928
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Lizzie siostro ma kocham ciem
Zgadnij siostro moja co już do ciebie leci

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość

Warszawianki czy któraś z Was będzie robić niedługo jakieś zamówienie z mazideł albo BU albo czegoś takiego? bo ja chyba bym chciała jeden olej
Ja na razie na pewno nie, mam jeszcze kilka produktów z BU na wykończeniu i chyba nie powtórzę zakupu

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
hej
Hej Organzza, jak tam, widziałaś już nową kolekcję Diora? Jestem ciekawa twojej opinii

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość

Hej.
Mogę wrócić..?
Chyba nie dam rady nadrobić wszystkiego..
Ale u mnie powoli zaczyna się robić spokojniej, nawet znajduję trochę czasu dla siebie. Mam ogólnie sporo życiowych zaległości, staram się powoli jakoś znowu odnaleźć.
I dlatego też chciałabym wrócić na wizaż.

Tyle zawirowań ile ja miałam przez ostatnie dwa miesiące to chyba przez ostatnich 5 lat nie przeżyłam.. Nawet nie wiem o czym opowiadać. Może tylko tyle, że prawdopodobnie rezygnuję ze studiów. Pisze "prawdopodobnie", bo decyzję już właściwie podjęłam, ale dałam sobie czas do końca tygodnia, zostawiam sobie te parę dni na przemyślenie.
A co dalej, sama nie wiem.. Chyba muszę jakoś inaczej ułożyć sobie życie.

Fajnie Was znowu "widzieć"..
Hej em, miło cię znowu widzieć w wątku.
Decyzję co do studiów musisz podjąć zgodnie ze swoim sumieniem i tym, na czym ci naprawdę zależy. Ja zrezygnowałam z pierwszych studiów po 1 roku bo nie wyobrażałam sobie siebie w tym zawodzie za kilka lat. Nigdy nie żałowałam tej decyzji, wiem że to co robię teraz chcę robić przez całe życie. Ty też na pewno znajdziesz właściwą drogę

Cytat:
Padam na pyszczek.
Od 8 zajecia (rano ogladalam horror po macedonsku potem okienko-rajd po bibliotece i czytelni,kserowanie materialow.Potem zajecia do 16:30 i bieganie po podpisy do wykladowcow pod ios-em.

Znowu mi spuchly oczki
A na oczka może jakiś kompres?

Cytat:
Ja I rok przeszłam w depresji, po LO miałam duże zaległości z chemii i biologii (te przedmioty miałam tylko 2 lata) kóre musiałam nadrobić sama, bo na studiach nikt nie tłumaczy podstaw, zaczyna się od pewnego poziomu. Czego sie nie umie, nie rozumie - trzeba samemu nadrobić. Czesto myślałam o zrezygnowaniu, ale nei zrobiłam tego. Bardzo dużo mnie to ksztowało. Na II roku zaczęlam pracować, przyzwyczaiłam sie do nowego miasta (choć i tak jakoś szczególnie Krakowa nie polubiłam), do nowych ludzi, do innego sposobu nauki. Jak już przeszłam w wielkich bólach I rok, to zal mi było zrezygnować. Później było coraz lepiej, choć oczywiście zdarzały sie mega doły, zniechęcenie, uczucie bezradności i że jestem idiotka skoro nie rozumiem biochemii czy genetyki, a inni zaliczają kolokwia, egzaminy bez problemu Nie było "łatwo i przyjemnie", moje studia nie były studiami o jakich słyszałam z opowieści, ze niby zero nauki, same imprezy, olewanie itp

Ehh ...
Hosenko, jeśli chodzi o to pogrubione to u mnie było dokładnie identycznie
Stary 2009-03-03, 17:52   #4929
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Czekam na pierwsze relacje z użycia podkładu bo jestem go bardzo ciekawa. Vibesiu, a Ty masz suchą skórę?

I mów jakie buty

Jestem już po zaopatrzeniu w aptece w maście i płyny do przemywania więc na noc sie tym wymażę i mam nadzieję na jakieś szybkie efekty.

Poza tym kupiłam micel LRP, tonik dla wrażliwców Garniera i dwa żele pod prysznic. Od razu mi lepiej
Mam dziwną cerę.
Szybko się zanieczyszcza, wymaga sporej dawki nawilżania ale potrafi się przetłuszczać, innym razem znowu ściąga i piecze
Mam więce rodzaj cery najgorszy z miżliwych, dbanie o nią jest naprawde trudne.
A jeszcze rok temu nie miałam z nią żadnych problemów

Jutro napiszę jakie są pierwsze wrażenia z użycia podkładu - kupiłam go bo nie miałam weny na szukanie niczego innego i kolor mi odpowiada

A buty na obcasie oczywiście ale o dziwo niewielkim
Więc dla wygody chyba je kupię, chce coś na codzień i nie zamierzam szaleć
Ale ładnie zgrabnie wyglądają na nodze i nie są szaleńczo drogie.

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
oj tam. jesli nie spelnia sie w tym, co robi, to lepiej, zeby te studia rzucila i byla spokojna. nie pochwalam takiego studiowania tylko po to, by studiowac i miec papier. bo zeby byc dobrym w swoim zawodze trzeba sie calkowicie studiom poswiecic, a czasami po prostu nie warto. to, czego oczekujemy przed studiami bardzo czesto mija sie ze studyjna rzeczywistoscia.
Idealnie byłoby studiować coś co wciąga na maxa, poświęcać temu całe zainteresowanie, czerpać z tego radość i jeszcze mieć zapewniony po tym super fach .... i być sprawiedliwie ocenianym i traktowanym na uczelni [chyba to tylko w Erze]

Cytat:
Vibesiu śmieci raz na jakiś czas nie zaszkodzą Zwłaszcza, gdy się ma smaka. Ważne to nie przesadzić w jedzeniu takiego czegoś(wiem coś o tym niestety ).

A u mnie za oknem od 2 godzin mgła jak w listopadzie i w ogóle pogoda dziś była strasznie posępna
No tylko że ja to potem ciężko odchoruję.
Ale dzisiaj już jadłam zdrowe rzeczy i jutro też zamierzam.

Cytat:
Czlowiek tylko pojdzie na uczelnie,wraca i sie dowiaduje ze jest szalony
KOchana moja ciesze sie ,ze Adasiowi i Tobie sie podoba,to najwazniejsze
Zebys widziala jak Krecik walczyl zebym kupila te niebieskie z pajacykiem a nie z biedronkami
"To sa skarpetki dla bab ,a OLi Adas to jest przeciez facet!"

Jeszcze jedne? czy te o ktorych mi mowilas ,z Baty?
I tam nic mi nei zawdzieczasz,wszystko sobie ja tylko czasem marudze

Ha!zielona herbata rulez

Padam na pyszczek.

Znowu mi spuchly oczki
Nie nie te z Baty, mierzyłam je i jak ładne były tak już wogóle mi się nie podobają
Biedaku a co z oczkami sie dzieje ?
Zaparz sobie świetlik i rób okłady

Cytat:
Mam straszne parcie na słodycze, zupełnie nienaturalnie po okresie a nie przed. Właśnie wcinam ziemniaczka, w kolejce czeka miętowa czekolada Lindt, a na romantyczny wieczór kupione wuzetki.
Kupiłam sobie dzisiaj duży żel pod prysznic Dove, bo był bardzo tani w Tesco, a ja miałam już tylko 1 żel. Miałam iść poszukać wiosennej kolekcji Diora, żeby obejrzeć, ale w taką pogodę nie chciało mi się nigdzie chodzić.
Ale uczta
Ja dziś już też miałam żel w łapce ale powstrzymałam się na myśl o zapasach.

A żele Nivei jak są świetne, pachnące i wogóle mniam tak strasznie niewydajne :/
Stary 2009-03-03, 17:54   #4930
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
tez skonczylam TIR ale w rzeszowie i w sumi eto zlauje kierunku troszke bo teraz robie zupelnie cos innego (poprostu moglam inny kierunek) ogolnie TIR spoko ja mialam super uczelnie (wykladowcy to inn apsrawa) i super ludzi ogolnie teraz bym sie wrocila na studia z przyjemnoscia to byly piekne lata
ale mam syneczka i pewnie sobie poki co daruje jak cos to mzoe z rok
a emmesik gdzie ty studjujesz na AWF? ja tamstratowalam i mialam sporo nauczycieli z AWF jak dr Alejziak czy Kaganek tak czy siak trzyma kciuki bo stujujesz to co ja wiec decyzja nalezy do Ciebie powodzenia zawsze mozesz sobie zrobic rok przerwy
nie znam uczelni ktora by spelniala te wymogi ........... a mialam mnostwo kolezanek na roznych uczelniach w kazdym razie to zlaezy od wykladowcow ja nigdy si enie podlizywalam i czasami zdawalam na 5 bo na to zasluzylam a czasami mialam gorzej a czasami mnie lubieli bo chodzilam na wykaldy roznie to bywalo
moj wykladowca nazwalm nas kiedys baranami a inna kobita stwierdzial ze na Tirze to sam chlam studjuje TIR
majula mam prośbę czy mogłabyś pisać trochę czytelniej? Naprawdę ciężko się czyta takie posty gdzie co druga litera jest nie na swoim miejscu i totalnie nie ma interpunkcji.

lizzie a co studiowałaś wcześniej?
P.S czy mam już klikać ten krem?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 17:55   #4931
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Jedz jedz słodycze Skoro organizm się domaga to znaczy, że trzeba sobie na takie smakołyki pozwolić.

Ja przed chwilą wmiotłam 3 kiwi i mnie aż skwasiło Ale miałam na nie straszną ochotę.

Cytat:
Puchna mi strasznie i zle reaguja na wszystko ostatnio
zespol suchosci mi sie nasila
ale zadzwonilam do krecika i powiedzialam ze potrzebuje supermena i mi powiedzial ze sie zglasza na ochotnika i zaraz ubierze pelerynke i poszuka kropelek

Dobrze, że Krecik czuwa

EDIT: Vibesiu teraz się skapnęłam - masz Kombii w podpisie?

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-03-03 o 18:00
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-03, 18:01   #4932
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
żaden problem
a do Ciebie paczucha już doleciała?
Nie, jeszcze nie. Ale pewnie będzie niedługo.

Zrobiłam sobie małe zamówienie w Eskulapie - maseczka oczyszczająca Galenic, maseczka do skóry naczynkowej Plante System, żel Avene Cleanance na zapas i Supradyn, bo brak mi chyba trochę witamin.

Jutro lub pojutrze sobie odbiorę, zmobilizowałam się, żeby zrobić to w tym tygodniu, dopóki TŻ jeździ w okolice Eskulapa i może mnie odebrać jak będę wracać, bo ode mnie to strasznie daleko. Miałam oszczędzać, ale kompletnie nie mam się już czym maseczkować.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 18:06   #4933
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
EDIT: Vibesiu teraz się skapnęłam - masz Kombii w podpisie?
Taaak! uwielbiam ich
Stary 2009-03-03, 18:06   #4934
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Nie nie te z Baty, mierzyłam je i jak ładne były tak już wogóle mi się nie podobają
Biedaku a co z oczkami sie dzieje ?
Zaparz sobie świetlik i rób okłady

Ale uczta
Ja dziś już też miałam żel w łapce ale powstrzymałam się na myśl o zapasach.

A żele Nivei jak są świetne, pachnące i wogóle mniam tak strasznie niewydajne :/
Mam uczulenie na ziele swietlika przynajmniej mialam mocne,wole nie probowac czy mi przeszlo czy nie bo stracilam zdolnosc widzenia na prawie dwa dni po okladach ,tak mi spuchly oczki
Przemylam nuxem i od razu lepiej

Jestem z ciebie dumna,ze nie uleglas
Cytat:
majula mam prośbę czy mogłabyś pisać trochę czytelniej? Naprawdę ciężko się czyta takie posty gdzie co druga litera jest nie na swoim miejscu i totalnie nie ma interpunkcji.
Zgadzam sie,szczerze mowiac nie rozumiem czesto ,co piszesz
Cytat:

Dobrze, że Krecik czuwa

Bardzo dobrze

NIe poszlam pod prysznic bo zapomnialam wczesniej wlaczyc bojler.
Dzisiaj chrzanie taryfe nocna,wlaczylam teraz chce sie kapac!
ale latte mam-kokosowe

Hosenko! obadalas szminkem?

Mam ochote na jakies szaro-niesbiesko-granatowe cienie i granatowa kreseczke na oku okropna

Lizzie- czekaaaam! ja wysle paczuszke jutro bo dzisiaj juz nie mialam sily
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Edytowane przez gayenka
Czas edycji: 2009-03-03 o 18:07
Stary 2009-03-03, 18:08   #4935
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Taaak! uwielbiam ich
Ja też czasem lubię ich posłuchać Zwłaszcza tych nowych kawałków, ale nowe aranżacje starych też są ok.

Powstrzymajcie mnie, bo zaraz pochłonę całego Camemberta Ale dobry....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-03, 18:08   #4936
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
lizzie a co studiowałaś wcześniej?
P.S czy mam już klikać ten krem?
nosku, Technologię Żywności na SGGW
Jeśli o mnie chodzi to możesz klikać Strasznie jestem go ciekawa, gorzej tylko jak mi się spodoba, bo cenę ma zabójczą
Stary 2009-03-03, 18:12   #4937
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Jeśli o mnie chodzi to możesz klikać Strasznie jestem go ciekawa, gorzej tylko jak mi się spodoba, bo cenę ma zabójczą
Tez jestem go ciekawa siostro ma
I boje sie wlasnie tego samego -HQ jest wydajny jak nei wiem co ,moze MA tez bedzie?
z drugiej strony to ja mam niedlugo urodzinki i swieta sa i dzien kobietow
I 3 Krecia rocznica wiec duzo okazji do prezentow-otrzymania dofinansowania etc.
A jakbym byla piekna potem ,to czemu nie
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2009-03-03, 18:13   #4938
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Ale mi uczulenie wyszło nieznosze remontów i kurzu bo mam potem to uczulenie

Byłam na zakupach herbatkowych a się okupiłam
Stary 2009-03-03, 18:14   #4939
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Gajunia kochana moja
A wapno ? Wapno mi na takie rzeczy pomagało zawsze

Isa ja lubię stare i nowe tak samo
i nie powstrzymuj sie przed zjedzeniem serka - jedz chudziaku !!
Niby dlaczego masz sobie odmawiać ??
Chyba nie dla tego żeś gruba

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-03, 18:15   #4940
isa666
Zakorzenienie

Cytat:

Byłam na zakupach herbatkowych a się okupiłam
Biedactwo A jakie herbatki kupiłas?

Gajuś dobrze, że napisałaś o dniu kobiet, zupełnie zapomniałam, że to już niedługo Muszem sobie jakiegoś prezenta zrobić z tej okazji Chyba chcę jakieś nowe perfumy...

Vibesiu nieeee....po prostu cały serek na raz to chyba przesada, ale co poradzę jak taki smaczny?

EDIT: Idę już, porelaksuję się przed TV i zapuszczę sobie muzyczkę na MP4. Miłego wieczorku

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-03-03 o 18:18
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 18:19   #4941
noseknosek

Cytat:
W sumie ciekawa sprawa ale jeśli teraz jest Ci lepiej to oczywiście bardzo się cieszę
No to klikam drania
Cytat:
I boje sie wlasnie tego samego -HQ jest wydajny jak nei wiem co ,moze MA tez bedzie?
I 3 Krecia rocznica wiec duzo okazji do prezentow-otrzymania dofinansowania etc.
Oj tak MA jest bardzo wydajny. Używam go ponad dwa miesiące i nie zużyłam nawet 25%
Cytat:

biegam

Edytowane przez noseknosek
Czas edycji: 2009-03-03 o 18:21
Stary 2009-03-03, 18:20   #4942
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Gajuś dobrze, że napisałaś o dniu kobiet, zupełnie zapomniałam, że to już niedługo Muszem sobie jakiegoś prezenta zrobić z tej okazji Chyba chcę jakieś nowe perfumy...

Vibesiu nieeee....po prostu cały serek na raz to chyba przesada, ale co poradzę jak taki smaczny?
Kup sobie a najlepiej zjedz caly serek z okazji tego ,ze niedlugo jest dzien kobiet

Vibesiu-wapno nie pomaga bo to jet efekt choroby a nie uczulenia :/

Jejku jej Jeszcze troche i bedzie Krecik ze mna

wogole to zeby dopelnic obraz mojego piekna dzisiaj mam na zuchwie jakies paskudztwo spuchniete zakleilam plasterkiem i wygladam jakbym sie zaciela przy goleniu
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2009-03-03, 18:20   #4943
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
Biedactwo A jakie herbatki kupiłas?
Zieloną taka wiosenna z kwiatuszkami i czerwoną z czymś tam

A serek uwielbiamA taki w panierce do usmażenia to a potem tyłek mi rośnie ale ty chudzino jeść możesz

REKLAMA
Stary 2009-03-03, 18:29   #4944
noseknosek

Wiecie że na mojej uczelni ludzie zaczęli sobie sprzedawać miejsca na konkretne przedmioty?

biegam
Stary 2009-03-03, 18:38   #4945
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
tak jest wszedzie, niestety ... a kryteria oceniania przeróżne, łącznie z rzucaniem prac na biurko - te które spadną na blat - zdane, które na ziemię - nie zdane
Cytat:
Em, studiowanie to nie lukrowa sprawa, ale trzeba to przejść i tyle, nikomu nic nie udowodnisz w ten sposób, tyle tylko że zostaniesz bez studiów.
Ale zrobisz co zechcesz - to Twoja decyzja.
Zgadzam się z Wami Ja też nie zdałam egazminu, bo weszłam ze starościną, która nic nie umiała i nawet na dodatkowe pytania (które dostała jako jedyna z naszej trójki) nie potrafiła powiedzieć. Ale nie ja pierwsza i ostatnia. Zresztą nie uważam, żeby ocena była dokładnym odzwierciedleniem stanu wiedzy. A jak chcą sobie tak oceniać to tylko źle o nich świadczy.
Same studia mnie interesują i cieszę się tym co poznaję sama się ucząc i czytając
Niestety świat nie jest sprawiedliwy.

Cytat:
Mam uczulenie na ziele swietlika przynajmniej mialam mocne,wole nie probowac czy mi przeszlo czy nie bo stracilam zdolnosc widzenia na prawie dwa dni po okladach ,tak mi spuchly oczki
Przemylam nuxem i od razu lepiej

Mam ochote na jakies szaro-niesbiesko-granatowe cienie i granatowa kreseczke na oku okropna

Ja tez chcem takie cienie zastanawiam się czy Isa Dora nie ma jakiegoś ładnego kompleciku
Stary 2009-03-03, 18:43   #4946
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Nosku kupiłaś Mertza ??
Ja też sie zastanawiam nad jakimiś witaminami ...

Edytowane przez Vibeska
Czas edycji: 2009-03-03 o 18:46
Vibeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 18:47   #4947
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Uhuu, Gajuś, to widzę że w najbliższym czasie sporo przyjemności ci się szykuje Ale masz rację, prezenty przyjmować trzeba, a jeśli potem jeszcze piękniejsza będziesz no to tylko się cieszyć

Cytat:
W sumie ciekawa sprawa ale jeśli teraz jest Ci lepiej to oczywiście bardzo się cieszę
No to klikam drania

Oj tak MA jest bardzo wydajny. Używam go ponad dwa miesiące i nie zużyłam nawet 25%
Klikaj, klikaj No jeśli się rzeczywiście okaże bardzo wydajny to może się skuszę jak powykańczam wszystkie kremy, choć waham się wciąż nad nim a nad MA właśnie Wydaje mi się, że w moim podeszłym wieku powinnam się skłaniać już ku temu drugiemu.

Cytat:
Wiecie że na mojej uczelni ludzie zaczęli sobie sprzedawać miejsca na konkretne przedmioty?
O tym jeszcze nie słyszałam. U mnie się tylko wymieniają miejscami w konkretnych grupach, bo część zajęć jest ustalana odgórnie a część do wyboru, więc jak komuś kolidują dwa zajęcia to się wymienia z kimś na grupę i jest git

REKLAMA
Stary 2009-03-03, 18:51   #4948
aante_e
Miss Pudernica

Brałam Merza kilka razy. po raz pierwszy na paznkocie, bo po prostu złaziły mi warstwami W sumie żadnych specjalnych efektów nie zauważyłam.
Za to po Supradymie włosy rosły mi jak szalone chociaż on nie jest skierowany raz=czej na skórę czy właśnie włosy.
Stary 2009-03-03, 19:00   #4949
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:

Wydaje mi się, że w moim podeszłym wieku powinnam się skłaniać już ku temu drugiemu.
to w takim razie ja tez jestem w podeszłym wieku

a dziś konsultantka w aptece wmawiała mi że absolutnie nie powinnam używać Active C...
Stary 2009-03-03, 19:01   #4950
Organzza
Zakorzenienie

Emuś

Cytat:
Hej Organzza, jak tam, widziałaś już nową kolekcję Diora? Jestem ciekawa twojej opinii
niestety tak niestety, bo bardzo mi się spodobała na pewno chcę tę szminkę, którą Ty kupiłaś
błyszczyki - sama nie wiem.. niby ładne ale cuś im brak
nieoczekiwanie spodobała mi się piątka Elegante, taki ładny ten beżobrązik nawet przeżyłabym zawarty róż są takie delikatniutkie, dziewczęce, po prostu boskie
a skoro przy różu, też ładny ale jemu jeszcze musiałabym się przyjrzeć
podkłady mają całkiem przyjemne odcienie mam próbkę ale jeszcze nie testowałam

koniec końców wyszłam z Douglasa o taka: ale jeszcze tam wrócę

Cytat:
Hej em, miło cię znowu widzieć w wątku.
Decyzję co do studiów musisz podjąć zgodnie ze swoim sumieniem i tym, na czym ci naprawdę zależy. Ja zrezygnowałam z pierwszych studiów po 1 roku bo nie wyobrażałam sobie siebie w tym zawodzie za kilka lat. Nigdy nie żałowałam tej decyzji, wiem że to co robię teraz chcę robić przez całe życie. Ty też na pewno znajdziesz właściwą drogę
zgadzam się w stu procentach

Cytat:
to ładnie
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości