|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
xoxo
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Zdmuchnąłeś świat który dla nas zbudowalam / you blew up the world i built for us
zniszczyłeś nasz sekretny wszechświat/ destroyed our secret universe Wyrzuciłeś zaufanie, które w tobie pokładałam/ threw out the trust i put in you może pomyślisz o mnie wieczorem / maybe you'll think of me tonight nie mam ciebie teraz / im without you now
|
#4562 | |
|
Zadomowienie
|
Mój na dziś: / ... Oczy patrzą na to, czego nie chce widzieć dusza ... /
Cytat:
Mam coś takiego... z wizażu, piosenek, jeden nawet z reklamy mam nadzieje, że się przyda __
|
|
|
#4563 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
Bardzo mi miło ![]() Cytat:
bierz kochanie, bierz. Kocham Cię <3 ![]() ______________ Twoje serce moim miejscem. Chcę być lepsza pod każdym względem i chcę dopuścić Cię do mojego świata. Ideał jest idealny, ale nie można się do niego przytulić. Czy ja mam na czole wypisane: "Możesz się mną bawić. Pocierpię, ale jakoś to będzie''? Zamiast bliżej, dalej nam. Dziś mówię 'jest podły', ale myślę o nim i jedyne czego mam za mało, to silnej woli. wszystkie problemy zamurować w ścianie.
|
|
#4564 |
|
Raczkowanie
|
Wybrałam Ciebie i zostanę Twoim snem Totalna obsesja Twoje usta mówią same za siebie Zaopiekuj się mną, mówiąc żebym się cieplej ubrała w ten zimowy poranek i założyła czapkę, rękawiczki i na koniec Cię przytuliła, żeby i Tobie było ciepło. Idealny stan w Tobie Przyciągasz mnie do siebie, a ja wcale nie mam ochoty się bronić Światło pada Ci z oczu, jakoś dziwnie Tik tak, tik tak, na zegarze wybiła kolejna godzina, a Ciebie wciąż nie ma… Odejdę gdzieś daleko i zdobędę horyzont bez Ciebie. Będę oglądać zachód słońca już sama. Rozmawiać godzinami ze słońcem i gwiazdami. Poopowiadam im trochę o nas, o naszej doskonałej zabawie w miłość. Zostań proszę, bo z kim ja będę urządzać filmowy wieczór w weekendy z niespodzianką i z kim godzinami będę trzymała się za ręce. Z resztą i tak nikt nie ma takich miękkich dłoni jak Ty. Chciałabym Ci powiedzieć, ale nie mogę. To wszystko muszę wciąż dusić w sobie. Te wszystkie sekretne pytania leżą gdzieś na dnie serca Uwielbiam rozsuwać Twoją bluzę, gdy jesteś u mnie __________________ Pytasz po co tańczę? To jakbyś pytał po co oddycham. ![]() Testy Gimnazjalne ![]()
|
|
#4565 |
|
Zadomowienie
|
Kotku
Opróżnij butelkę . Widzę to przez twe przekrwione oczy . Zwalniamy tempo . Faceci pozostaną facetami . Daj spokój z tą gierką i zabieraj łapy . Do niczego nie dojdzie . Obudziłam się dzisiaj, w pustym łóżku . teraz śmierć nie wydaje się taka okrutna . Nienawidzę samej siebie, że oszukałam Cię . A teraz boję się każdego dnia . Kiedy się boje, tracę grunt . Jestem paskudną dziewczyną . W relacjach jestem kreaturą frankenstaina .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-03-03 o 20:16 |
|
|
|
#4566 |
|
Zadomowienie
|
honey091 lucyferowa kee lilyblack nydee dontlookdown - najdroższe <3
dokumentne poplątanie wargi z lukrowego szkła to tylko długa pozorów gra utkaj mi słoneczko, dwa kwiatuszki i ławkę, na której siedzimy przytuleni a przede wszystkim kocham Twoje ząbki (:
|
#4567 |
|
Raczkowanie
|
ZAKOCHAŁAM SIĘ W WAS DZIEWCZYNY ! <3
nie że jestem lesbą , ale wy jesteście boskie ! uwielbiam wasze słowa .. |
|
|
|
#4568 |
|
Rozeznanie
|
a może cały świat mówi tak?
- I proszę mówić im, że u mnie wszystko w porządku.. - Mam kłamać..? - Zostańmy Przyjaciółmi" - I Mam Tak Po Prostu Przestać Kochać? Jak? z każdym dniem o jedną wątpliwość we mnie więcej .. daj mi rękę, tak po prostu. Zawsze będziesz moim przyjacielem - za dużo wiesz. Z czekolady serce mam. Weź je, proszę! Na pół złam...
|
|
#4569 |
|
Rozeznanie
|
Albo chodź przytul mnie
albo odejdź i przebacz.. Kiedy do Niego przychodzę.. Wolno mi być dzieckiem Mówić do Niego głośno Mówić do Niego szeptem Albo patrzeć tylko w niebo Przez łzy.. Kraina Zakochanych nie jest najłatwiejszym terenem do poznawania. Bez odpowiedniej mapy można się zgubić.. Wspomnienia.. Są jak dobre ciasteczka. Ale jak zjesz za dużo.. Gdy przychodzi miłość rozum pakuje walizki.. Ostatnia noc |
|
|
|
#4570 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki wielkie ;*coś się przyda napewno ;D Może jeszcze ktos cos? proszę ![]() ____________ Wystarczy jeden Twój uśmiech a wszystko nabiera sensu.. ![]() Du bist alles was ich
|
|
#4571 |
|
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny za pochwały! <wsydniś>
![]() opisy; zapach czarnej kawy filiżanki ciepło jak przystań gdy wokoł burzy się szaleństwo choć jesteście daleko od siebie to nucicie te same piosenki. <3 'na moście serce wyryte spinką...' Chcę spędzić z Tobą noc. Najlepiej polarną. w Twoim śnie jestem gwiazdą ze starego romansu .
|
|
#4572 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana, Twoje opisy, to czyste szaleństwo! Idealne! *********Cytat:
I w ogóle gratuluje pomysłów.Cytat:
![]() ![]() Ciebie, moja droga już dawno podziwiam. Zazdroszczę wszystkich nieziemskich opisów. Buziaki. Moje coś: ideały są jak gwiazdy. ich nie da się osiągnąć.
Ty i ja, to jak przyjemne z pożytecznym. trzeba dbać o siebie spędzam z Tobą strasznie dużo czasu. o jakiej my miłości rozmawiamy? Czas miłosnych rozczarowań? - SELAVI Działając spokojnie osiągniesz zamierzone cele. W każdej sytuacji zachowaj zimną krew.
Pani mąż, nie wiem, może się powiesił,— W.A. ________ matura, maturaa, maturaaa! 09' ![]() ...Plan na życie?... - przeżyć maj! ![]() Edytowane przez pucipucipuci Czas edycji: 2009-03-03 o 21:01 |
|||
|
|
|
#4573 |
|
Raczkowanie
|
___Moje serce domaga się Ciebie.
___Wdałam się w słodką pokusę. ___Jego słowa jak muzyka dla moich uszu. ___I kiedy patrzę w Twoje oczy widzę Anioła w przebraniu. ___Sprawiłeś że uwielbiam róże. ___Dałeś mi miejsce bym dorosła. ___Dałeś mi powietrze, więc mogę oddychać. ___Nigdy nie będzie mi Ciebie za wiele. ___Patrz ponad mnie. ___Fakt zostawia fatum, by znaleźć nas. ___Nic nie jest duże wystarczająco, by schować nas. ___Kiedy kochamy jest to coś przytłaczającego. ___Ten świat mógłby nie zostawić nam żadnego dnia. ___To była najdłuższa zima bez Ciebie. ___Odtąd nie ma już mnie i Ciebie. ___Wiedziałam kiedy spojrzałam w jego oczy że on będzie moim problemem. ___Trudno powiedzieć, kto jest po Twojej stronie. ___Gdzieś ponad tęczą. ___To jest coraz większy nonsens.
|
|
#4574 |
|
Rozeznanie
|
Czosnkowa księżniczka
Będziesz moim Ty i Ja???? Na około kipi życie i ja mam się znakomicie TrUUUUUuuusKawKoooOwo ![]() I należysz do mnie! Choć to nie kwestia posiadania |
|
|
|
#4575 | |
|
Rozeznanie
|
dziękuję kochana
![]() Cytat:
już nawet nie chce mi się zwracać uwagi, bo odpowiedź i tak zawsze jest atakiem. "booo się czepiam a jak mi sie nie podoba to do widzenia" ![]() ![]() _________________________ ______ byłeś listonoszem niezapomnianych wieści. ważny kiedyś w moim życiu, obecnie niekoniecznie. dwa tysiące lat temu powstała legenda, że człowiek ma duszę. mam raka psychiki. z przerzutami na nastrój, spokój i samopoczucie. za mała skala liczb by określić jak mi dobrze. Brakuje czasu, żeby się zakochać. potrzeba mrozu by poznać słońce. wirtualnie taka, jaką mnie chcesz. na moment jakby brak mi powodów do mojej nieustającej radości. brak biletów na życie. to zabawne, że każdy człowiek zaczyna swe życie od płaczu. i przyniosę chińszczyznę, będziemy oglądać telewizję.
|
|
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... Dokładnie :P Nie zostawiaj biednych dusz na tak długo Tylko Twoje opisy są takie... Takie inne :P ... i bardzo dobrze :P ;d
|
|
|
|
|
#4577 |
|
Zadomowienie
|
Primadonna - ajć. dziękuję
boskaś jak zawsze ![]() CukrowaPanna - "Pewnego dnia, gdy spojrzysz na moją twarz możesz pomyśleć, że wygrałeś." oraz "Ty i ja wyglądamy jak "cześć-cześć." - Ty wiesz <3 kradnę ![]() kee - ten dłuższy tekst jest cudowny ![]() KaMa2704 - a więc się cieszę ![]() kometeq - "lovelovelove. You know. <3" - niby taki zwykły a bardzo mi się podoba rOzunia - zachwycasz kradnę wszystkie ![]() _Anusia_ - pozwól, że podkradnę pare ![]() ___________ złap mnie za rękę. już po prostu błagam Cię o to. bo ile można o tym tylko marzyć... znów robisz nadzieje. a ja znów za to Cię kocham. "kochanie" z Twoich ust to najlepsze co mogę usłyszeć. _____________ takie byle jakie, gdyż śpieszno mi wybaczcie ![]()
|
#4578 |
|
Raczkowanie
|
*Chcę być lepsza pod każdym względem i chcę dopuścić Cię do mojego świata.
*i z oczu twych kraść każde spojrzenie Te opisy są z wizażu ale mogę je na angielski? ____________________ Jedyne co mi możesz to łooh na kolana.
Wiem, że wyglądam jak milion złotych. I jak wchodzę do środka to mam milion od tych Typów spojrzeń, jak "zobacz przyszła". Mam najlepszy rap, bo mam najlepszy język. Twój Styl masz z kiosku. Masz ten milion? To włoż mi go za stringi ;d Musimy robić te rzeczy, których nie chwali góra . Chcę morze rozhulać.
Rap nas zmienia, rap kreuje, rap ocenia, rap wibruje. nie ma rapu i nas nie ma - kapujesz!? jedna miłość...dla Ciebie <33 Przepełniona hip-hopem tak jak powierze azotem <33 Edytowane przez tyshe Czas edycji: 2009-03-03 o 21:40 |
|
|
|
#4579 | |
|
BAN stały
|
A wiesz, że ja Ciebie też? ;p
Cytat:
Zabieram powyższy. ![]() _________________________ _________________________ ___________ _________________________ _________________________ ______ Bo widzę sens w tym i mam cel w tym
Styl co się ceni jak klamoty od Volvo Mam wodę w kolanach i cukier w kostkach |
|
|
|
|
#4580 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
__ Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że 'truskawki' pisze się przez Ó. |
|
|
|
|
#4581 |
|
Raczkowanie
|
ŻAŁOSNE SĄ TE CHORE UPOMNIENIA NIEKTÓRYCH Z WAS. JAK KTOŚ CHCE NIECH SOBIE KOPIUJE OPISY INNYCH I JE POTEM DODAJE, MOŻE TO MU PODNOSI SAMOOCENĘ, A MOŻE PO PROSTU ROBI TO NIEŚWIADOMIE. I TE IRYTUJĄCE TEKSTY TYPU : "NIE RÓB OFF TOPÓW".
NO BŁAGAM WAS...ŚMIAĆ SIĘ CZY PŁAKAĆ? ------------ śmierć wycieka ci z oczu. płacze mózg ciężki od życia. we włosach ślady śniegu czarnego. czarnego jak złudne zaufanie. twarze obumarłe uśmiechają się do świata. miłość on w niej hoduje. krzyk niemy, ptaka po niebie krążącego. słychać krzyki z ulicy i płacz z pokoju obok ... wiem, moja dłoń chłodna od potoków zimnych słów. kofeina ciała zmęczonego, pobudza do życia. fiołki rosną nam we włosach. umarły złe chwile. szczęście w kieszeni się chowa. głos, którego nie słyszysz. cięższe powietrze od smaku twoich słów. życie dzieje się w kolorze szarym jak mgła. twoja twarz zmęczona jak dotyk skrzydeł ptaka. serduszko dziewczynki hoduje ból. wszyscy jesteśmy artystami. siedem grzechów głównych: nienawiść .. szaleństwa twarde jak marmur nieme umierają ... twoje skronie drżą na myśl o obłąkanym świecie. wargi jakby krwiste od smaku kłamstw. w głowie dziewczynki mieszkają małe demonki. dłońmi zdzieramy z siebie resztki smutku. spójrz kłamco, ręce drżą ci i głowa opada. serduszka mamy ciężkie i smutne od złych uśmiechów. przepraszam mamo, żyć się dopiero uczę. chciałabym być poetką, pisać własną krwią. mój mały chłopczyku, samotność najmocniej pachnie po zmroku .. tak naprawdę, życie uczy nas umierać i kłamać. dziewczynki takie jak my, nie płaczą. chciałam być twoim brakiem tchnienia, w mroźne dni... zabrałeś najpiękniejsze smutki mojego życia.
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2009-03-04 o 16:03 |
|
|
|
#4582 | |
|
Zadomowienie
|
<div align="center">
Cytat:
Ja tym bardziej. Fenomen z Ciebie. ! <font size="2" face="Times New Roman"> Obudziłam się i myślałam, że się rozpłaczę . Każdego dnia dowiaduję się, że wiesz, że to niemożliwe . Pozostaniesz ? Jedyna, która wpuściła cię do środka . Wiem, że tam jest coś w ślad za twoim uśmiechem . Zbudowałeś miłość, ale ta miłość sama runęła . bo nie ma już nic, co więcej mógłbyś zrobić . Czasem jesteś wspaniały kiedy walka nie jest warta zachodu . Te cenne chwile wszystkie giną w bałaganie . Tak wiele do wspominania, a ty nie możesz znaleźć słów . Zapach magii też mógł być piękny . Atmosfera zgęstniała .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-03-03 o 22:27 |
|
|
|
|
#4583 |
|
Raczkowanie
|
sorry , ale ja jestem tutaj nowa .
nie znam was jeszcze na tyle żeby wymieniać nicki . bardzo mi się podobają wszystkie opisy .. a dziewczyny są wspaniałe i chciałam im podziękować ! ;* kilka skopiowanych i kilka od siebie ; nie wyglądam dziś przesadnie ładnie. wino i pocałunki nie z tobą. bezpowrotnie tracę Cię .. i znów w moje głowie tylko TY ! jesteś moim .. WSZYSTKIM ! chciałabym żeby zawsze był ! ;* nie chcę kochać za dwoje .. ubrałam się w twoje słowa . reanimuj mnie, metodą serce-serce. nie ma już Ciebie , nie ma już nas. razem z wiosną kwitną moje uczucia. pozwól mi być TWOJĄ ! romeo , weź mnie tam gdzie będziemy sami . tak bardzo chcę - CIĘ ! <3 w twych ramionach się skryć .. chcesz bilet do mojego serca ? dzisiaj maszyna marzeń jest NIECZYNNA ! wiem , nie jest idealnie .. ale dopiero zaczynam tworzyć jakieś tam myśli . |
|
|
|
#4584 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tym bardziej. Fenomen z Ciebie. ! Obudziłam się i myślałam, że się rozpłaczę . Każdego dnia dowiaduję się, że wiesz, że to niemożliwe . Pozostaniesz ? Jedyna, która wpuściła cię do środka . Wiem, że tam jest coś w ślad za twoim uśmiechem . Zbudowałeś miłość, ale ta miłość sama runęła . bo nie ma już nic, co więcej mógłbyś zrobić . Czasem jesteś wspaniały kiedy walka nie jest warta zachodu . Te cenne chwile wszystkie giną w bałaganie . Tak wiele do wspominania, a ty nie możesz znaleźć słów . Zapach magii też mógł być piękny . Atmosfera zgęstniała . A potem ktoś powiedział "dzień dobry" . Więc teraz zaryzykuję . Celowo albo i nie . Próbuję jakoś żyć z nieprzewidywalnością . W całym prawdopodobieństwie . Podejmę ryzyko dla ciebie .
|
|
#4585 |
|
Przyczajenie
|
** i mokre oczy.. nie od zimna..od braku kogoś kto rozświetli życie..
** pozostało tylko z papieru wycięte serce ** Zadurzenie - to taka nieduża miłość ** a ja bym tak chciała przez chwilę z wiosną pod jednym dachem. ** czuje sie jak powietrze...zatrute...zle ci sie nim oddycha...
|
#4586 |
|
Raczkowanie
|
powoli gubię się w Twoich oczach.
serce mi pękło, ale nie bój się wspomnienia uratowałam. a co wieczór kocham się z nadzieją. mam Twój wzrok na sobie. dobrze leży, powiedz ( ; _____________________ Pan Z. ; ** ![]() < 3
Edytowane przez Paranienormalnaa Czas edycji: 2009-03-03 o 23:32 |
|
|
|
#4587 |
|
Raczkowanie
|
Śledzę Wasze 'twory' od dawna, a dzis postanowiłam, że do Was dołączę i może czasmi coś uda mi się dołożyć, co komuś się kiedyś spodoba
![]() ______________________
|
#4588 |
|
Przyczajenie
|
** Uzbierała z własnych łez siły, nie łudziła się lecz cichutko wierzyła w miłość…
** Dawno dawno temu żył książę zaklęty w żabę...ale już nie żyje ** jak nie jesteś osoba z która lubię rozmawiać to sie nie odzywaj ** Jedna nie wysłana wiadomość... Dwa nie napisane słowa... ** tęsknię...w końcu jestem tylko człowiekiem ** Uśmiechasz się do mnie tak, że mi oczy krzyczą... ** Rozpruj serduszko, oderwij uszko. Śmiało! Przecież się mną bawisz.. ** Tam gdzie ja wchodzę na salony, Ty możesz myć podłogę w przedpokoju. ** dla dodania sobie fantazji, bawię się myślami.
|
#4589 |
|
Zadomowienie
|
KaMa2704 - fenomen to za duże słowo
ale to miłe, że Ci się podobają oczywiście Ty również jesteś doskonała ![]() ______ szczęście w kieszeni, śmierć w trumnie z pechem u boku. to Wy dajecie mi te chwile szczęścia. dziękuję. inspiracją być. umiesz ? pchnij mnie kuchennym nożem. fantastyczna platoniczna. bo życie bez Ciebie nie jest życiem... nie moim. - Ty też święta nie jesteś ! - święta to już były oO ![]() moje życie jest przykre. a nie, to ja jestem przykra. znów stanę dla Ciebie na palcach. i tak oto właśnie poczułam się tak jak kiedyś. tak samo pięknie, tak samo cudnie. od dziś wierzę w cuda. i nikt ani nic tego nie zmieni. fakt, jesteś dla mnie jak kokaina.
|
#4590 |
|
Raczkowanie
|
ajj , dziękuję za pochwały
![]() nawet nie wiecie jak mi miło ;D ;* tym bardziej że to były opisy wymyślane na szybko xd ___________
manekiny bez uczuć. pff . podstawia nogę bo sama leży ! grasz to masz . jeśli chodzi o mnie, jest wręcz odwrotnie - wszystko albo nic, wiesz ? swego dopnę . ;D do tego co mam dochodziłam od zera. pieprzona romantyczka. - tak więc zostaliście bez pociechy duchowej ? - jest wódka ;D żeby był, żeby chciał być, żeby nie zniknął - pomyślała zatrwożona . ja zauważam nanosekundy bez niego. <3 a ona głupia wciąż wierzy w miłość bez chęci posiadania . nasze szczęście było jak dżem w kiepskim pączku ..
wolę się czasem zastanawiać .. D. Edytowane przez peculiarity Czas edycji: 2009-03-04 o 00:14 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

takie nie do końca dosłowne. wiem, że tego tu pełno..
mam nadzieje, że się przyda

;*
...