American Girls po raz...IX - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-04, 17:42   #4471
Miśka84
BAN stały

Dot.: American Girls po raz...IX

Verzara - mozemy sobie razem wirtualnie piwo wypić Strasznej ochoty mi narobiłaś, a TŻ przeczytał w moich myślach i przywiózł mi zimne piwko Od razu lepiej

Kiiiciiia -

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość

ale cena
Ze 130

W orsay zawsze trafię na konówce wyprzedaży jakieś spodnie/marynarkę czy torbę za 10 zł
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 17:42   #4472
kiiiciiia
Zakorzenienie

o jak milo a za co dostałam buziaka??

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 17:43   #4473
unrepeatable
Zakorzenienie

ale nanaa radze Ci ja kupic napewno sie przyda ;d;d a jak nie to bdzie aldnie wygladac ;D

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 17:43   #4474
verzara
Wtajemniczenie

Hehe Miska to smacznego ja tez wieczorkiem piwko
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 17:45   #4475
ladygos
Raczkowanie

ja winko bede pila
niedawno wstalam
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 17:46   #4476
unrepeatable
Zakorzenienie

a ja bde jesc zelki^^

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 17:52   #4477
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Verzara - mozemy sobie razem wirtualnie piwo wypić Strasznej ochoty mi narobiłaś, a TŻ przeczytał w moich myślach i przywiózł mi zimne piwko Od razu lepiej
ojjj zaraz ide z psem to chyba sobie kupie zimne piwko bo mi ochoty narobilyscie w sumie rano maialm ochote na tequile ale czuje za jak sie dorwe to wypije cala butelke a to sie moze zle skonczyc hehe wiec obstawiam piwko

miska mam pytanko, Ty bierzesz tabletki anty?

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
ale nanaa radze Ci ja kupic napewno sie przyda ;d;d a jak nie to bdzie aldnie wygladac ;D
nommm chyba kupie aczkolwiek nie jestem jeszcze pewna czy chcem czarna
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-04, 17:54   #4478
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość

o jak milo a za co dostałam buziaka??
To taki buziaczek - pocieszaczek

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
ojjj zaraz ide z psem to chyba sobie kupie zimne piwko bo mi ochoty narobilyscie w sumie rano maialm ochote na tequile ale czuje za jak sie dorwe to wypije cala butelke a to sie moze zle skonczyc hehe wiec obstawiam piwko

miska mam pytanko, Ty bierzesz tabletki anty?

nommm chyba kupie aczkolwiek nie jestem jeszcze pewna czy chcem czarna
hehe
Nie, już z ponad rok nie biorę anty Ale to tak z lenistwa, bo do gina nie chce mi się isć
Stary 2009-03-04, 17:55   #4479
messinka
Zakorzenienie

A ja? chyba nie mam na nic ochoty

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 17:57   #4480
madziamic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez imago84 Pokaż wiadomość
ja też chce zołzy
imago84@o2.pl

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Tila jest fajna
ale na prawie każdym zdjęciu ma nogi ciemniejsze od gory; pewnie używa rajstop w sprayu
Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
ja też poprosze zołzy
anusiunia1@wp.pl

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

ja też chce mieć duży biust;/
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1236157475
Dostałyście już zołzy?? Bo mogę wysłać

Cytat:
Dlatego ja do lumpków chodzę raz na poł roku, bo tam droższe ciuchy niż na wyprzedażach No, ale czasem laski takie tam cuda wyrywają, że dzis sie przejdę, mam akurat 3 lumpki koło siebie, w 1 są nowe ciuchy
No i sa po drodze do mojej babuni Przejde się 3 przystanki na pieszo dla zdrowia
Ehh a ja do lumpków nie chodzę, bo jak widzę co na zewnątrz wisi to już mi się nie chce wchodzić Widać u Was jakieś fajniejsze są

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
pomagatyle że ja boje sie ja robic po mikro zawsze czekam jakieś 2 tyg zeby ja zrobicale bardzo pomaga, jak dla mnie jest rewelacyjna
Hmm a jak zrobić tą maseczkę aspirynową?? Wiem, że kiedyś pisałyście o niej, ale nie zapisałam jak się to robi A skoro działa, to może spróbuję

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
ha! Ja nienawidze niemeickiego no cholera niby go potrafie mam poziom srednio-zaawansowany wiec spokojnie sie dogadac itd ale mam jakeis obrzydzenie do tego jezyka;/
Oj ja nienawidzę niemieckiego Uczyłam się 3 lata w LO, ale nic nie umiem Z tych zaimków czy czegoś tam zawsze musiałam mieć ściągi, bo się tego nauczyć nie umiałam (a raczej mi sie nie chciało )

Hmm jak Wy pijecie to może i ja się napiję winka Jakąś resztke chyba jeszcze mam

W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia...

Troszkę bloguję Magdamic o modzie i nie tylko...

Instagram
madziamic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 18:02   #4481
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:

hehe
Nie, już z ponad rok nie biorę anty Ale to tak z lenistwa, bo do gina nie chce mi się isć
aha, a nie orientujesz sie jak to jest tabletki anty+alkohol, bo ja sie zawsze schizuje ze oslabia mi dzialanie tabletek ale ostatnio jak sie zeschizowalam to pomyslalam: a tam miska tez duzo pije i nie jest w ciazy a tu lipa Ty nie bierzesz tabsow wiec moja teoria legla w gruzach hahah

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-04, 18:03   #4482
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
a co studiujesz?
jak się przeprowadzisz to może się zapoznamy :P będziemy po ciuchy do River Island chodzić :P
a nam będziecie je przesyłac do Polski

Cytat:
Napisane przez Cinderella5x Pokaż wiadomość
Slodki jest! Wypuszczam go do ogrodka, tzn zostawiam mu tylne drzwi otwarte, wychodzi i wchodzi jak chce (jak jestem w domu oczywiscie). Wczoraj znalazl nowa zabawe: wskakiwal po dwoch schodkach do domu i wyskakiwal do ogrodka. I przychodzil po mnie, zeby z nim isc na zewnatrz. ja cwiczylam w pralni (z pralni wychodzi sie do ogrodka) to caly czas podchodzil, tracal mnie nosem, po czym uciekal do ogrodka, znowu wracal i tak az nie skonczylam cwiczen. Jak w koncu wyszlam, szlalal jak glupi, skakal w kolko, gonil itp. W koncu musialam isc do domu, zrobic obiad. Pokrecil sie chwile sam, po czym przyszedl pare razy sprawdzic, co sie ze mna dzieje i zdecydowal, ze jak jestem w domu, to on tez zostaje. I "pomagal" mi w gotowaniu obiadu .
W ogole nie lubi byc sam, jak np. gramy sobie z mezem w gry planszowe (a co!) lezy na kanapie i tylko obserwuje, a jak go na podloge postawie, zeby pobiegal, wskakuje z powrotem na kanape i dalej obserwuje.
Daje mu mieszanke kupiona w sklepie, siano i... migdaly. Uwielbia migdaly. Maz mu kiedys dal przez przypadek, od tej pory chodzi i traca Go nosem, szukajac gdzie sa migdaly .
Oj, rozpisalam sie, ale ja kocham tego malca
Mam pytanie: czy Ty obcinasz swojemu pazurki?
Króliczenki są pocieszne, widzę że Ty też masz sporo radochy taki mały piesek Ja swojemu obcinam pazury, ale on strasznie tego nie lubi i się wyrywa, muszę bardzo uważac. Kupiłam specjalne obcęgi do obcinania królikom pazurów, takie z zaokrągloną gilotynką i najpierw nim zaczynam je obcinac muszę zmęczyc trochę łobuza, bo inaczej się wyrywa...ale zawsze można iśc do weta

A mnie dziś alergia złapała, już zapomniałam o niej, a tu ledwie przyszła wiosna, ja już mam katar, oczy zapuchnięte i czerwone, grrr...zapodałam sobie tabletkę, zobaczymy czy pomoże, chyba muszę pójśc do alergologa na testy dzisiaj z cwiczeń chyba nici...wiem, to chyba wymówka ale zawsze jakiś powód
Stary 2009-03-04, 18:06   #4483
Miśka84
BAN stały

Cytat:
aha, a nie orientujesz sie jak to jest tabletki anty+alkohol, bo ja sie zawsze schizuje ze oslabia mi dzialanie tabletek ale ostatnio jak sie zeschizowalam to pomyslalam: a tam miska tez duzo pije i nie jest w ciazy a tu lipa Ty nie bierzesz tabsow wiec moja teoria legla w gruzach hahah
3-4 lata dużo piłam i brałam i w ciazy nie byłam Więc chyba nie ma alkohol znaczenia
Stary 2009-03-04, 18:08   #4484
messinka
Zakorzenienie

Dziewczyny mam lenia ,zmotywujcie mnie do a6w ,brzuchów i ćw. na dupcie

walczę o marzenia

Stary 2009-03-04, 18:11   #4485
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Wstałam z łóżka ,a tu pogoda mało wiele ,ciemno jest i wiadomo ,ale chociaż nie pada ,jeden plus teraz siedze z waxem ( zobaczymy jak to cudo się u mnie będzie spisywało) na głowie i zacznę się ogarniać ,bo mam na 11;30 do szkoły ,świetnie
Jak tam dzień zaczęły Drogie AG ?
ja tak samo jak Ty - wax na głowie, trochę poczytałam wizaż i do szkoły..
ale w sumie nie trafiłam do szkoły, tylko z Tżtem do łóżka

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
dziewczyny, macie jakieś dobre sposoby na rozruszanie się, kiedy czujecie się śpiącym warzywem bez energii?
muszę się bardzo zmotywować np. zaraz spotkam się z Tżtem, albo z moją ulubioną nauczycielką, albo muszę pokazać wszystkim, że jestem naj

Cytat:
wogole myslicie ze moge isc sama do kina na kochaj i tancz? jestem wkurzona jak nie wiem czy na taki film trzeba isc z kims? wszystkie moje kolezanki ida z Tztami a jak powiedzialam ze ide sama to zrobily takie miny: i powiedzialy: no co Ty..?
co za ludzie!
nie trzeba kochana iść z kimś, idziesz jak chcesz, z kim chcesz i to tylko Twoja sprawa

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Byłam zaniesc kserowki itd boooze jaka pikna ta pogoda !! Przeszłam się szkoda ze sama i poszlabym jeszcze ale nie mam z kim , kazdy znalazl sobie nowych kolegow i kolezanki zm oich znjomych :/ Szkoda ze u mnie w grupie są same buraki Nie mam z kim isc na piwo nad wisle
ja też mam, więc albo spotykam się z Tżtem, albo sama jestem, bo nie mam z kim.. a szkoda, bo czasami mi brakuje jakiegoś klasowego wyjścia, czy coś, ale te kujony wolą się uczyć

Cytat:
Napisane przez Cinderella5x Pokaż wiadomość
Slodki jest! Wypuszczam go do ogrodka, tzn zostawiam mu tylne drzwi otwarte, wychodzi i wchodzi jak chce (jak jestem w domu oczywiscie). Wczoraj znalazl nowa zabawe: wskakiwal po dwoch schodkach do domu i wyskakiwal do ogrodka. I przychodzil po mnie, zeby z nim isc na zewnatrz. ja cwiczylam w pralni (z pralni wychodzi sie do ogrodka) to caly czas podchodzil, tracal mnie nosem, po czym uciekal do ogrodka, znowu wracal i tak az nie skonczylam cwiczen. Jak w koncu wyszlam, szlalal jak glupi, skakal w kolko, gonil itp. W koncu musialam isc do domu, zrobic obiad. Pokrecil sie chwile sam, po czym przyszedl pare razy sprawdzic, co sie ze mna dzieje i zdecydowal, ze jak jestem w domu, to on tez zostaje. I "pomagal" mi w gotowaniu obiadu .
W ogole nie lubi byc sam, jak np. gramy sobie z mezem w gry planszowe (a co!) lezy na kanapie i tylko obserwuje, a jak go na podloge postawie, zeby pobiegal, wskakuje z powrotem na kanape i dalej obserwuje.
Daje mu mieszanke kupiona w sklepie, siano i... migdaly. Uwielbia migdaly. Maz mu kiedys dal przez przypadek, od tej pory chodzi i traca Go nosem, szukajac gdzie sa migdaly .
Oj, rozpisalam sie, ale ja kocham tego malca
ale słodki musi być!

Cytat:
W orsay zawsze trafię na konówce wyprzedaży jakieś spodnie/marynarkę czy torbę za 10 zł
farciara
ja jak jadę do sklepu, to albo są tylko brzydkie rzeczy, albo ładne, ale drogie..
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 18:12   #4486
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Też mam lenia Więc Cie nie zmotywuję hehe

Ładnie wygladasz w avku
Stary 2009-03-04, 18:13   #4487
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
ja słyszałam, że większe ryzyko jest, że pijana zwymiotujesz tabletkę i przez to nie zadziała, ale czy to prawda to nie wiem
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 18:16   #4488
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
3-4 lata dużo piłam i brałam i w ciazy nie byłam Więc chyba nie ma alkohol znaczenia
a no to dobrze, bo ja zawsze biore o 20 a czasami o tej porze jest sie na imprezie albo poprostu pije i czasami nawet zdarzalo mi sie zapijac tabsa anty wodka z cola.... heh

Cytat:
cwiczyc ale juz!!! wlacz sobie fotki z pokazow Victoria Secret albo lepiej pokaz na youtube odrazu Ci zachce cwiczyc!!

ja tez zaraz ide na rowerek a pozniej you can dance z piwkiem i moze jakas komedie romantyczna obejrze hehe jutro sobie robie wolne od uczelni wiec moge dluzej posiedziec
Stary 2009-03-04, 18:19   #4489
messinka
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam lenia Więc Cie nie zmotywuję hehe

Ładnie wygladasz w avku

już się sama zmotywowałam i włączyłam pussycat dolls jak robiłaś weidera to np. 3 serie od razu? bo ja robie serie ,potem np. 40 brzuszków ,ćw.na pupe ,drugą serie itd. ?

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

nanaaaaa - kochana jesteś już biegnę ćw. jeju jak ja chciałabym mieć płaski brzuch niby mam ale mam tak trochę tłuszczyku na dole ,a już mi się mięśnie rysują u góry i żebra widać ,ale to na dole tragedia...
Vadi zbawco ,co na malutką oponkę na dole brzucha? Skakank?

walczę o marzenia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-04, 18:22   #4490
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
ja słyszałam, że większe ryzyko jest, że pijana zwymiotujesz tabletkę i przez to nie zadziała, ale czy to prawda to nie wiem
a to mnie nie dotyczy bo ja nigdy nie wymiotuje po alkoholu, mam glowe po tacie jesli chodzi o picie hahahahah
tylko sie zastanawiam czy to jakos nie utradnia wchlaniania no nic bede sie musiala kiedys zapytac mojego wykladowcy bo jest ginekologiem (bo pewnie jak zapytam mojej pani ginekolog to powie ze szkodzi i zebym nie pila nawet jak tak nie jest )

Edytowane przez nanaaaaa87
Czas edycji: 2009-03-04 o 18:23
Stary 2009-03-04, 18:22   #4491
bangsa
Raczkowanie

czesc lachonki
mam na uczelni małą masakre..mega duzo uczenia,ale juz was nadrobiłam ,bo przeciez nie moge sie uczyc jak wiem,że tu jakeiś ciekawostki piszecie a jutro mam koło z biochemi haha będzie zabawnie....
messinka jak ładnie w avku wyglądasz

naaanaa kochana czyzbyś planowała małe bobo ??
bangsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 18:24   #4492
messinka
Zakorzenienie

bangsa - dziękuję

walczę o marzenia

Stary 2009-03-04, 18:27   #4493
eveline01
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość

Eveline, witaj pięknotko! jak wrócisz od fryzjera to obowiązkowo zdjęcie.
Ja się boję z tym bobem że blond jest taki dość wymagający, trzeba zawsze mieć dobry makijaż bo inaczej to tragedia...

Grzyweczka juz jest , jutro wrzucę foto A teraz ide zaprzyjaznić się ze skakanką , potem a6w i kąpieeeeeeeel

a6w 8/42

bo dwie połowy razem znaczą idealny stann <3

eveline01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 18:28   #4494
bangsa
Raczkowanie

messinka a masz nk ?? zapisałas sie do AG forum ??
jak nie to podaj mi linka na priva

aa domini chciałam napisać ze w teledysku wygląda meega tylko szkoda że tak krótko je pokazuje... bo mi sie podoba z całego teledysku najbardziej

i wogule laski jesteście super hiehie wiecie o tym prawda ?

Edytowane przez bangsa
Czas edycji: 2009-03-04 o 18:30
Stary 2009-03-04, 18:30   #4495
messinka
Zakorzenienie

Bangsa ,ja też? Bo ja tu od niedawna jestem

A nk nie mam ,jakoś tak nie lubię się publicznie ujawniać

walczę o marzenia

Stary 2009-03-04, 18:32   #4496
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Vadi zbawco ,co na malutką oponkę na dole brzucha? Skakank?

i np. jak leżysz na plecach, to chwyć się czegoś nogami i powoli unoś i opuszczaj proste nogi

jestem na skraju ciężkiej nerwicy w związku z jutrzejszą sterylką
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 18:33   #4497
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Wpadam do was z pytaniem

Znacie jakis roz bronzer czy cos ;d koloru ciemno brazowego ,ktory sie nie swieci Znaczy jest bez drobinek Bo mi sie i tak niezle juz twarz swieci.

aha i jeszcze fota o ktorej ostatnio zapomnialam Widac na niej aparat u Jenifer
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fd836f82dd.jpg (44,4 KB, 125 załadowań)

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 18:34   #4498
bangsa
Raczkowanie

messinka ty tez !! hihi jak wczoraj przeczytałam historie cytrynowej o tym kolesiu co chciał jej nr koma wziasc od profesorka z angola to dzisaij tez sie tak panoszył z podniesioną głową i wg tej metody mam kogos wyrwać lada dzień haha
a dzis myślałam o mojej metamorfozie ii nie wiem jak mogłam kiedys nosic te okropne ciuchy haha mam meega beke z tego hiehie
biore sie za TW- w końcu lepsze to niz uczenie sie biochemie
Stary 2009-03-04, 18:35   #4499
messinka
Zakorzenienie

Vadi - chyba rękoma? np za krzesło? i to pomaga ? widziałam kiedys jak Kardashianowa robiła ;d

bidula wszystko będzie dobrze;*

walczę o marzenia

Stary 2009-03-04, 18:35   #4500
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
czesc lachonki
mam na uczelni małą masakre..mega duzo uczenia,ale juz was nadrobiłam ,bo przeciez nie moge sie uczyc jak wiem,że tu jakeiś ciekawostki piszecie a jutro mam koło z biochemi haha będzie zabawnie....
messinka jak ładnie w avku wyglądasz

naaanaa kochana czyzbyś planowała małe bobo ??
czyzbym co planowala??? ja??? buahhahaha

wogole Bangsa chcialam sie pozalic zrobilam dzisiaj idealny tapir nawet nie pojechalam na pierwszy wyklad przez to, super to wygladalo ale trzymal sie dokladnie...15 minut.. czyli tyle ile ide na dworzec jak sie przejrzalam w szybie na dworcu to myslalam ze padne bo juz zero tapiru na glowie...

maja wyprobuj ten puder do wlosow TZta i daj znac czy dziala bo mi juz rece opadaja z tym tapirowaniem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości