Zapuszczamy w³osy! Komentujemy fotki, plotkujemy o w³osach i nie tylko;) - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-03-03, 22:09   #3811
domi7ks
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 141
Dot.: Zapuszczamy w³osy! Komentujemy fotki, plotkujemy o w³osach i nie tylko;)

Cytat:
Napisane przez atenaz Poka¿ wiadomo¶æ
ja mam capitavit, to cos a la woda brzozowa, czyli ekstrakty z alkoholem

alcohol denat jest na pierwszym miejscuw mojej wodzie brzozowej Polleny malwy

domi7ks jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-03, 22:26   #3812
aanika
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 527

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Poka¿ wiadomo¶æ
A, przypomnia³o mi siê, mia³am Wam o czym¶ napisaæ. Stosowa³y¶cie mo¿e od¿ywki TIMOTEI? Ja mia³am migda³owa, brzoskwiniow± i z bambusem. Moim zdaniem, jak za tê cenê s± naprawde bardzo, bardzo dobre. Szczególnie ta z bambusem i migda³owa. Kosztuj± oko³o 6 z³, s± bardzo wydajne (codziennie u¿ywanie, w³osy za zapiêcie od stanika -starczy³o na 3 tygodnie). W³osy wyg³adzone, ³adnie pachn±ce, b³yszcz±ce (szczególnie po tym bambusie ), miêkkie. Polecam
Ja u¿ywa³am tej z piwoni± i czarn± porzeczk±. Na pocz±tku by³am bardzo zadowolona i u¿ywa³am jej chyba z rok bez przerwy. Potem u¿ywa³am kilku innych i wróci³am do niej, ale nie by³o ju¿ takich spektakularnych efektów.
Cytat:
Napisane przez domi7ks Poka¿ wiadomo¶æ
Ja mia³am fioletow±, ale nie pamietam z czym ona by³a pamietam, ¿e zapach bardzo mi sie podoba³ i w³osy takie fajne po niej by³y. Ale potem skupi³am siê na zwyk³ych szamponach i jaos tak nie u¿ywam tych znanych
To by³a pewnie ta z piwoni± i czarn± porzeczk±
aanika jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-03, 22:45   #3813
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Poka¿ wiadomo¶æ
To by³a pewnie ta z piwoni± i czarn± porzeczk±

o w³asnie ta

Stary 2009-03-03, 23:16   #3814
zapaa³ka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 802

Cytat:
Napisane przez atenaz Poka¿ wiadomo¶æ
ja mam capitavit, to cos a la woda brzozowa, czyli ekstrakty z alkoholem
Wiem co to Capitavit - szukam wlasnie jakiegos zamiennika dla wody brzozowej jako bazy do wcierek. Tym bardziej dziwi mnie odpowiedz farmaceutki, ze capitavitu nie ma ale jest wax
Stary 2009-03-03, 23:25   #3815
dzastina1234
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 133

kobitki , a ja ma pytanie odnosnie ¿elu Palomy- jak go u¿ywacie?? zakupi³am go juz dobry miesi±c temu ale... no w³asnie póki co u¿ywam go po depilacji na strefê bikini- ¶wietnie ³agodzi podra¿nienie raz czy dwa na³ozy³am go na lekko wilgotne w³osy dla stylingu- nic konkretnego niestety nie zauwazy³am ¿eby zdzia³al zastosowany w tej formie. A czy Wy go u¿ywacie i jesli tak to JAK?? rozumiem ¿e dzia³a stymuluj±co na porost.
muszê co¶ zrobiæ z moimi w³osami bo p³akac mi siê chce.. musze pój¶c jednak do fryzjera ( mam wizytê w czwartek) i podci±c koñcówki i lekko je wycieniowaæ bo inaczej nic z mojego zapuszczania nie bêdzie. Póki co najd³u¿sze w³osy maj± 39 cm,ciekawe ile bêd± mieæ w czwartek... echhh

" Zawsze robiê plany na przysz³o¶æ i zawsze zaskakuje mnie tera¼niejszo¶æ..."
dzastina1234 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-04, 05:27   #3816
19agusia91
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 17 378

Cytat:
Ja u¿ywa³am tej z piwoni± i czarn± porzeczk±. Na pocz±tku by³am bardzo zadowolona i u¿ywa³am jej chyba z rok bez przerwy. Potem u¿ywa³am kilku innych i wróci³am do niej, ale nie by³o ju¿ takich spektakularnych efektów.
Ta mi tez nie pasowa³a.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-04, 09:05   #3817
doru¶
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 774

Cytat:
Napisane przez zuczang Poka¿ wiadomo¶æ
By³am,fakt,jest tam nawet BarwaTylko drogo niesamowicie.Widzia³am w Gazecie £omiankowskiej,¿e reklamuje siê jaki¶ sklep ze zdrow± ¿ywno¶ci±,w tym budynku naprzeciwko(i trochê w prawo)Tiramisu.Muszê siê tam wybraæ,mo¿e oleje jakie¶ ciekawe bêd±?Koñczy mi siê kokosowy i mi³o by³oby znale¼æ gdzie¶ u nas,a nie zamawiaæ przez internet.

A co do Fitomedu,to nie nastawia³abym siê na Twoim miejscu na znalezienie w £omiankach
Tak, jest sklep ze zdrow± ¿ywno¶ci±, by³am tam z 0,5 roku temu ale kokosa nie mieli Mieli za to sporo olejów z Oleofarmu i kupi³am sobie lniany ze skrzypem.
A wiesz, ¿e na bazarku za Markpolem w tych budkach drewnianych maj± kosmetyki fryzjerskie?
Powiem Ci pocichu, ¿e ³udzi³am siê dostaæ ten szampon w ³omiankach...popytam, bo ta apteka przy Polmo jest nie¼le wyposa¿ona, wiêc mo¿e tam dostane.

Cytat:
Napisane przez zapaa³ka Poka¿ wiadomo¶æ
Pisalyscie kilka dni temu o plynie do wlosow Capitavit. Czy ktoras z Was go moze dorwala? Przelecialam wczoraj pol miasta i albo mowili ze nie ma, albo ze na pewno mi sie pomylilo i chce Capivit, a w jednej aptece to nawet pani farmaceutka przyniosla zagranicznego Waxa i stwierdzila ze tylko takie 'cos' maja
O kurcze...co¶ mi umkne³o bo pierwsze s³ysza o p³ynie do w³osów Capivit. Musze poszukaæ w necie co to za cudo. Mam nadzieje, ¿e mnie nie pokusi bo mam prawie ca³± butle Garniera neril.

Cytat:
Napisane przez dzastina1234 Poka¿ wiadomo¶æ
kobitki , a ja ma pytanie odnosnie ¿elu Palomy- jak go u¿ywacie?? zakupi³am go juz dobry miesi±c temu ale... no w³asnie póki co u¿ywam go po depilacji na strefê bikini- ¶wietnie ³agodzi podra¿nienie raz czy dwa na³ozy³am go na lekko wilgotne w³osy dla stylingu- nic konkretnego niestety nie zauwazy³am ¿eby zdzia³al zastosowany w tej formie. A czy Wy go u¿ywacie i jesli tak to JAK?? rozumiem ¿e dzia³a stymuluj±co na porost.
muszê co¶ zrobiæ z moimi w³osami bo p³akac mi siê chce.. musze pój¶c jednak do fryzjera ( mam wizytê w czwartek) i podci±c koñcówki i lekko je wycieniowaæ bo inaczej nic z mojego zapuszczania nie bêdzie. Póki co najd³u¿sze w³osy maj± 39 cm,ciekawe ile bêd± mieæ w czwartek... echhh
O ¿elu Palomy jest ca³y w±tek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280988 Tam znajdziesz odpowiedz na wszystkie nurtuj±ce Ciê pytania.

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

http://ai24.pl/apteka/Suche_zniszczo...g/c807/p19501/ ju¿ znalaz³am
Rozumiem, ¿e to jest co¶ takiego jak od¿ywka Jantar?
Stary 2009-03-04, 09:22   #3818
alexz johnson
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 438

ja mia³am (i jeszcze resztke mam) Capitavitu ale powiem Wam, ze sssstrasznie to smierdzi Seboradin to kwiatki w porownaniu z capitavitem... no ale dawa³ fajny efekt takiego od¶wiezenia i oczyszczenia skóry g³owy.

Cel: naturalne, zdrowe w³osy

alexz johnson jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-04, 09:33   #3819
doru¶
Zadomowienie

oooooo jak ¶mierdzi to odpada dla mnie... mój m±¿ i tak wykazuje siê cierpliwo¶ci± znosz±c mnie w ³ó¿ku z nerilem
Stary 2009-03-04, 10:07   #3820
zapaa³ka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 802

Cytat:
Napisane przez alexz johnson Poka¿ wiadomo¶æ
ja mia³am (i jeszcze resztke mam) Capitavitu ale powiem Wam, ze sssstrasznie to smierdzi Seboradin to kwiatki w porownaniu z capitavitem... no ale dawa³ fajny efekt takiego od¶wiezenia i oczyszczenia skóry g³owy.
A do czego porownalabys ten zapach? Mam na niego chetke przez wzglad na ilosc ekstraktow, ale po dodaniu thanatosowych ekstraktow kazdy plyn zmienia swoj zapach na co najmniej dziwny i srednio przyjemny, wiec nie wiem jaki miks powstalby z takiego polaczenia
Stary 2009-03-04, 10:23   #3821
alexz johnson
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 438

Cytat:
Napisane przez zapaa³ka Poka¿ wiadomo¶æ
A do czego porownalabys ten zapach? Mam na niego chetke przez wzglad na ilosc ekstraktow, ale po dodaniu thanatosowych ekstraktow kazdy plyn zmienia swoj zapach na co najmniej dziwny i srednio przyjemny, wiec nie wiem jaki miks powstalby z takiego polaczenia
nie wiem do czego bym porówna³a poprostu wed³ug mnie to smród total :P chocia¿ mo¿e jakby sie doda³o jaki¶ olejek eteryczny np. rozmarynowy ew. sza³wiowy to mo¿e by uda³o siê zniwelowaæ zapach...

Cel: naturalne, zdrowe w³osy

alexz johnson jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-04, 11:25   #3822
CzerwonyKolczyk
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 546

a w³a¶nie, seboradin lotion lepiej na suche , czy wilgotne w³osy ? ja zawsze nak³ada³am na takie zaraz po myciu, ale teraz to ju¿ nie wiem
i najgorsze dla mnie jest to, ¿e ³ami± mi siê w³osy na koñcach by³o siê m³odym i g³upim i siê prostowa³o w³osy
CzerwonyKolczyk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-04, 11:27   #3823
doru¶
Zadomowienie

Seboradin jak naj bardziej na w³osy po myciu wigotne.
Na koñcóweczki olej kokosowy albo serum
Stary 2009-03-04, 11:40   #3824
mOna01
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 690

Mam rebusa Czy te dwa balsamy Seboradin to to samo?:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p2755-Sebor..._wlosow_200_ml
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,17936,balsam-regenerujacy,297903.html# review-297903

Bo wczoraj w aptece widzia³am taki jak jest w KWC, ale za ponad 17z³, a na stronie DOZu ma inne opakowanie i jest tañszy...

mOna01 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-04, 11:46   #3825
aeronauta
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 726

Cytat:
Napisane przez mOna01 Poka¿ wiadomo¶æ
Mam rebusa Czy te dwa balsamy Seboradin to to samo?:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p2755-Sebor..._wlosow_200_ml
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,17936,balsam-regenerujacy,297903.html# review-297903

Bo wczoraj w aptece widzia³am taki jak jest w KWC, ale za ponad 17z³, a na stronie DOZu ma inne opakowanie i jest tañszy...
, to to samo.
aeronauta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-04, 12:57   #3826
Narek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 882

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Poka¿ wiadomo¶æ
A, przypomnia³o mi siê, mia³am Wam o czym¶ napisaæ. Stosowa³y¶cie mo¿e od¿ywki TIMOTEI? Ja mia³am migda³owa, brzoskwiniow± i z bambusem. Moim zdaniem, jak za tê cenê s± naprawde bardzo, bardzo dobre. Szczególnie ta z bambusem i migda³owa. Kosztuj± oko³o 6 z³, s± bardzo wydajne (codziennie u¿ywanie, w³osy za zapiêcie od stanika -starczy³o na 3 tygodnie). W³osy wyg³adzone, ³adnie pachn±ce, b³yszcz±ce (szczególnie po tym bambusie ), miêkkie. Polecam
Ja mia³am brzoskwiniow± i migda³ow±. Ta pierwsza by³a nawet ca³kiem ca³kiem, druga za s³aba na moje w³osy(ale to by³o dawniej, era suszarkowa ).

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-04, 14:49   #3827
zwyklaniezwykladziewczyna
Raczkowanie

Avatar zwyklaniezwykladziewczyna

Wiadomo¶ci: 238

mam prosbe czy ktoras z was moglaby mi doradzic jak zrobic zwyklego prostego koka lub upiac jakos ladnie wloski sredniej dlugosci nie posiadajac talentu fryzjerskiego ;P z gory dziekuje
p.s. nie wiem czy trafilam na dobry watek...
pozdrawiam
zwyklaniezwykladziewczyna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-04, 14:56   #3828
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zwyklaniezwykladziewczyna Poka¿ wiadomo¶æ
mam prosbe czy ktoras z was moglaby mi doradzic jak zrobic zwyklego prostego koka lub upiac jakos ladnie wloski sredniej dlugosci nie posiadajac talentu fryzjerskiego ;P z gory dziekuje
p.s. nie wiem czy trafilam na dobry watek...
pozdrawiam

ja robie zawsze tak, ¿e nachylam g³owe na do³, ³apie koka do¶c wysoko i tak jak z³apie to wi±¿e wtedy w³osy sa "wylizane" , nic nie odstaje i dobrze sie czuje w takiej fryzurze

Stary 2009-03-04, 18:05   #3829
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 412

domi7ks, mam do Ciebie pytanie - woda brzozowa jaki ma zapach? Nie ¶mierdzi przypadkiem? Bo Seboradin zacz±³ mnie mêczyæ, nie wyobra¿am sobie wyj¶æ do ludzi z takim zapachem we w³osach i zastanawiam siê nad inn± wcierk± np. wod± brzozow±.
pani-jesieñ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-04, 18:07   #3830
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani-jesieñ Poka¿ wiadomo¶æ
domi7ks, mam do Ciebie pytanie - woda brzozowa jaki ma zapach? Nie ¶mierdzi przypadkiem? Bo Seboradin zacz±³ mnie mêczyæ, nie wyobra¿am sobie wyj¶æ do ludzi z takim zapachem we w³osach i zastanawiam siê nad inn± wcierk± np. wod± brzozow±.

wali jak ****
...spirytus

nie, nie nadaje sie wyj¶æ do ludzi z takim zapachem. Ja wtara³am w skalp wczoraj wieczorem, ale rano nie by³o nic czuc. W ogóle zapach siê ulotni³, ale po jakim czasie to nei wiem, bo poszlam spaæ

Ogólnie bardzo smierdzi, ale te¿ szybko sie ulatnia

Stary 2009-03-04, 18:11   #3831
niquolle
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 862

Cytat:
Napisane przez pani-jesieñ Poka¿ wiadomo¶æ
co prawda, ja nie domi7ks, ale pozwolê sobie odpowiedzieæ na to pytanie.. woda brzozowa delikatnie mówi±c pachnie niezwykle aromatycznym zapachem .. spirytusu [zawiera alkohol denat na pierwszy miejscu]
a tak ca³kiem serio.. to rzeczywi¶cie spirytem "wali" nie¼le, z tym¿e po kilku dos³ownie minutach zapach ten siê ulatnia, tak¿e nie czuæ go wcale !

EDIT : wybacz domi7ks.. da³y¶my w tym samym czasie prawie identyczn± odpowied¼..

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

Edytowane przez niquolle
Czas edycji: 2009-03-04 o 18:13
niquolle jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-04, 18:35   #3832
jyyli
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 038
GG do jyyli

Dziewczyny, a nie wiecie, co by siê da³o z moich w³osów zrobiæ? Czyli z d³ugich, grubych, gêstych, twardych, sztywnych, takich zwierzêcych Bo ja ju¿ nie mam pomys³u, nawet warkocz ostatnimi czasy mi siê psuje w pó³ godziny

Co do tej wody, ja mam akurat pokrzywow±, ale nie Barwy tylko Kulpolu (chyba, nie jestem pewna tej nazwy) i wali wód±, ale tylko w opakowaniu. Barwa mia³a gorszy zapach, taki totalnie gorzelny, ale na g³owie te¿ nic nie by³o czuæ.
Chocia¿ przeczyta³am chyba nawet na Wiza¿u, ¿e ¿ule nie czuj± swojego zapaszku, mo¿e tak naprawdê inni czuj± denata na naszych skalpach, a my, odurzone nim, nie zwracamy na to uwagi...

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-04, 18:37   #3833
mOna01
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 690

Moja brzozowa ¶mierdzi spirytusem i niczym innym :P

mOna01 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-04, 18:57   #3834
viki1988
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 851

Cytat:
Napisane przez jyyli Poka¿ wiadomo¶æ
Co do tej wody, ja mam akurat pokrzywow±, ale nie Barwy tylko Kulpolu (chyba, nie jestem pewna tej nazwy) i wali wód±, ale tylko w opakowaniu. Barwa mia³a gorszy zapach, taki totalnie gorzelny, ale na g³owie te¿ nic nie by³o czuæ.
Chocia¿ przeczyta³am chyba nawet na Wiza¿u, ¿e ¿ule nie czuj± swojego zapaszku, mo¿e tak naprawdê inni czuj± denata na naszych skalpach, a my, odurzone nim, nie zwracamy na to uwagi...
Ja tez mam Kulpolu, i moim daniem to wogle prawie alku w niej nie czuæ mo¿e zapach te¿ nie jest super przyjemny ale dla mnie przy Seboradinie to prefuma
Cytat:
Napisane przez alexz johnson Poka¿ wiadomo¶æ
nie wiem do czego bym porówna³a poprostu wed³ug mnie to smród total :P chocia¿ mo¿e jakby sie doda³o jaki¶ olejek eteryczny np. rozmarynowy ew. sza³wiowy to mo¿e by uda³o siê zniwelowaæ zapach...
Dziwne, bo Capitavit chyba nie zawiera najwiêkszego ¶mierdziucha - soku z rzepy
Stary 2009-03-04, 19:24   #3835
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niquolle Poka¿ wiadomo¶æ
co prawda, ja nie domi7ks, ale pozwolê sobie odpowiedzieæ na to pytanie.. woda brzozowa delikatnie mówi±c pachnie niezwykle aromatycznym zapachem .. spirytusu [zawiera alkohol denat na pierwszy miejscu]
a tak ca³kiem serio.. to rzeczywi¶cie spirytem "wali" nie¼le, z tym¿e po kilku dos³ownie minutach zapach ten siê ulatnia, tak¿e nie czuæ go wcale !

EDIT : wybacz domi7ks.. da³y¶my w tym samym czasie prawie identyczn± odpowied¼..

Cytat:
Napisane przez mOna01 Poka¿ wiadomo¶æ
Moja brzozowa ¶mierdzi spirytusem i niczym innym :P

mamy tê sam±

Nie mogê siê doczekaæ, jak znów sobie nasmaruje moje cebulki t± wod±, czy to normalne?

Stary 2009-03-04, 19:33   #3836
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 412

£o matko, nie lubiê zapachu gorza³y No nic, dziêki za odpowiedzi Skoro siê ulatnia, to mo¿e spróbujê. Choæ Seboradin te¿ wg niektórych siê ulatnia, a u mnie wali i wali
pani-jesieñ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-04, 19:37   #3837
domi7ks
Zakorzenienie

Ja zg³osi³am wczoraj tê wodê brzozow± do KWC, bo jest tylko z Barwy. Ale chyba odrzucili moja propozycje

Stary 2009-03-04, 19:40   #3838
Eloska
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 092

ja dzi¶ te¿ zakupi³am t± Polenna Malwa fajna
Eloska jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-04, 19:45   #3839
viki1988
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 851

Cytat:
Napisane przez domi7ks Poka¿ wiadomo¶æ
Ja zg³osi³am wczoraj tê wodê brzozow± do KWC, bo jest tylko z Barwy. Ale chyba odrzucili moja propozycje
trzeba poczekaæ 2-3 dni zeby dodali zg³oszony produkt
Stary 2009-03-04, 19:49   #3840
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eloska Poka¿ wiadomo¶æ
ja dzi¶ te¿ zakupi³am t± Polenna Malwa fajna
my w³a¶nie z mOn± ja mamy

Cytat:
Napisane przez viki1988 Poka¿ wiadomo¶æ
trzeba poczekaæ 2-3 dni zeby dodali zg³oszony produkt

ja zg³osi³am jeden balsam z Mr Poter;s, którego nie by³o w WC i do tej pory go nie ma
ostatnio sie pomyli³am z balsamem Lirene i go zg³osi³am, choæ ju¿ by³ i teraz nurtuje mnie to, ze mo¿e im podpada³m

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.