Zapuszczamy w³osy! Komentujemy fotki, plotkujemy o w³osach i nie tylko;) - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-03-03, 13:10   #3781
doru¶
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 774
Dot.: Zapuszczamy w³osy! Komentujemy fotki, plotkujemy o w³osach i nie tylko;)

Cytat:
Napisane przez aeronauta Poka¿ wiadomo¶æ
Wydaje siê bardzo fajny, nie? Super sk³ad, dobra cena, wysokie noty w KWC. Zamówi³abym go ju¿ w doz'ie dawno temu, ale kolor szamponu na obrazkach w doz'ie i KWC mi siê nie zgadza i nie wiem czy to ten sam produkt (ja to mam problemy, nie ?)
KWC czêsto ma nie aktualne obrazki jak np. Seboradin... A nazywa siê tak samo w dozie co na KWC? jak tak ,to pewnie jest to samo.

Zastanawiam sie jeszcze nad fenomenem maski Lorys...ze sk³adu wynika, ¿e jest miernota a tu takie zachwyty...zastanawiam siê czy jej nie kupiæ i nie sprawdziæ, no ale ja ju¿ mam tyle tych masek, ¿e powinnam i¶æ chyba na odwyk w³osowy :/

Edytowane przez doru¶
Czas edycji: 2009-03-03 o 13:12
doru¶ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-03, 14:47   #3782
atenaz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 224

Cytat:
Napisane przez doru¶ Poka¿ wiadomo¶æ
Na Helfah te szmpony drogie s± , ale s³ysza³am o sklepie hinduskiem w podziemiach centrum, dzi¶ bede jecha³a do z³otych tarasów to poszukam, mo¿e tam co¶ upoluje taniej.
ooo to to ciekawe, daj znac czy i co znalaz³a¶

wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711

szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy
atenaz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-03, 14:51   #3783
aeronauta
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 726

Cytat:
KWC czêsto ma nie aktualne obrazki jak np. Seboradin... A nazywa siê tak samo w dozie co na KWC? jak tak ,to pewnie jest to samo.
No w³a¶nie nie wiem, bo butelka wydaje siê ta sama, tylko kolor szamponu w ¶rodku inny .
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2844
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p1400-Fitom...y_suche_250_ml
aeronauta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-03, 15:38   #3784
viki1988
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 851

Cytat:
No w³a¶nie nie wiem, bo butelka wydaje siê ta sama, tylko kolor szamponu w ¶rodku inny .
to ten sam szampon wiem bo zamawia³am, i w rzeczywisto¶ci ma kolor po¶redni miêdzy tymi dwoma zdjêciami ja ogólnie bardzo ten szampon polecam, co z reszta widaæ w KWC jak skoñczy mi sie mania dzieciêcych szamponów to napewno do niego wróce
Co do Hipp vs.Babydream - dla mnie pieni± sie niemal¿e tak samo z lekk± przewag± na korzy¶æ Hippa ale za to po nim mam jeden wielki ko³tun (bez od¿ywki nie da rady) a po Babydream'ie wogle nie pl±cz± mi siê w³oski

Edytowane przez viki1988
Czas edycji: 2009-03-03 o 15:39
viki1988 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-03, 15:57   #3785
mOna01
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 690

Cytat:
Napisane przez Narek Poka¿ wiadomo¶æ
Taki zielony, per³owy glut? Mnie jako¶ nie powali³ na kolana, zu¿ywam odlewkê i nie bêdê planowaæ jego zakupu
Zielony, nie per³owy :P Mi siê spodoba³ bo w³osy mam po nim miêkkie, lekkie, nie obci±¿one i ³adnie pachn±. I to mi siê podoba, bo od regeneracji i nawil¿ania mam inne rzeczy (maska Stapiz, WAX) a on jest jak normalna, fajna od¿ywka
Bo ostatnio mia³am w³osy obci±¿one bo po ka¿dym myciu dawa³am maskê, dlatego teraz muszê u¿ywaæ czego¶ l¿ejszego

mOna01 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-03, 15:58   #3786
aeronauta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Poka¿ wiadomo¶æ
to ten sam szampon wiem bo zamawia³am, i w rzeczywisto¶ci ma kolor po¶redni miêdzy tymi dwoma zdjêciami ja ogólnie bardzo ten szampon polecam, co z reszta widaæ w KWC jak skoñczy mi sie mania dzieciêcych szamponów to napewno do niego wróce
Dziêki

PS: nie znacie jaki¶ bardzo nawil¿aj±cych, ale nie przeciwzmarszczkowych kremów pod oczy? Bo szperam z KWC ju¿ prawie 2 godziny, latam na biochemiê czy s± zanalizowane sk³ady i nadal nic nie znalaz³am ciekawego
Stary 2009-03-03, 16:06   #3787
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
PS: nie znacie jaki¶ bardzo nawil¿aj±cych, ale nie przeciwzmarszczkowych kremów pod oczy? Bo szperam z KWC ju¿ prawie 2 godziny, latam na biochemiê czy s± zanalizowane sk³ady i nadal nic nie znalaz³am ciekawego

Ja u¿ywa(³a)m:
- ¿ele FLOS LEKu (nawil¿aj±ce, lekkie)
- miniaturka Physiogel krem (nawil¿a, lekki, przyjemny bardzo)
- Linoeparol (do¶æ t³usty, ale nawil¿a, najlepszy na noc)
- krem z wit.A (najtañsza opcja, ³agodzi wszelkie podra¿nienia, opuchliznê, ale jest t³usty i te¿ raczej na noc)

Stary 2009-03-03, 16:17   #3788
aeronauta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja u¿ywa(³a)m:
- krem z wit.A (najtañsza opcja, ³agodzi wszelkie podra¿nienia, opuchliznê, ale jest t³usty i te¿ raczej na noc)
A u¿ywa³a¶ z Flos leku ten?: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6896
Bo wydaje siê do¶æ fajny. A te inne ¿ele ze ¶wietlikiem mi nie bardzo le¿± szczerze mówi±c (na pewno nie nawil¿aj±, a o to mi chodzi).
Stary 2009-03-03, 16:52   #3789
doru¶
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez atenaz Poka¿ wiadomo¶æ
ooo to to ciekawe, daj znac czy i co znalaz³a¶
jak znajdê to siê pochwale

Cytat:
A mo¿e szampon wcale nie ma innego koloru tylko butelka nadaje mu taki kolor? Wydaje mi siê, ¿e to to samo, je¿eli nazwa siê zgadza

Cytat:
Dziêki

Ja mam bucie t³usta ale na noc u¿ywam Lirene Aqua i bardzo sobie chwale ten kremik
http://www.domzdrowia.pl/56138,liren...-na-dzien.html
Stary 2009-03-03, 16:54   #3790
zuczang
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 307

Cytat:
Kurcze niez³e ma recenzje ten szampon...Rozumiem, ¿e mo¿na go kupiæ w aptece?
Dziêkuje za podpowiedz, poszukam go i kupie
Na Helfah te szmpony drogie s± , ale s³ysza³am o sklepie hinduskiem w podziemiach centrum, dzi¶ bede jecha³a do z³otych tarasów to poszukam, mo¿e tam co¶ upoluje taniej.
Doru¶,widzê,¿e z jednej wsi jeste¶my Szkoda,¿e w tych naszych £omiankach ¿adnych fajnych kosmetyków wlosowych nie u¶wiadczysz...A mo¿e wiesz co¶ o jakim¶ fajnym sklepie z kosemtykami?

Co do Fitomedu,u¿ywa³am i by³am bardzo zadowolona.Wlosy lekkie,nieprzesuszone.Kup i³am w aptece na Z³otej,za Hybrydami,to taka apteka po³aczona ze sklepem zielarskim.I w ogóle maj± tam du¿y wybór,wszystkie waxy,zió³ek mnóstwo

zuczang jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-03, 17:12   #3791
carlo_rossi
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 678

Cytat:
Dziêki

Cytat:
Ja u¿ywa(³a)m:
popiream floslek zarowno ¿ele jak i krem, dodatkowo polecam Oeparol - mialm i ¿el i krem (wole krem) tani a dobry.

Dzis pierwsze po odwyky zakupy w³osowe. na poczatek kupilam babydreama (zmienili butelke i jak glupek 10 min szukalam :P) Yunga bia³ego tez do mycia, jeszcze go nie mialam wiec cieakwa jestem i dodatkowo kupilam shaume odbudowa i pielegnacja bo :- byla w promocji, -bo skonczyly mi sie inne odzywki. Na dzis koniec
Stary 2009-03-03, 17:22   #3792
doru¶
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zuczang Poka¿ wiadomo¶æ
Doru¶,widzê,¿e z jednej wsi jeste¶my Szkoda,¿e w tych naszych £omiankach ¿adnych fajnych kosmetyków wlosowych nie u¶wiadczysz...A mo¿e wiesz co¶ o jakim¶ fajnym sklepie z kosemtykami?

Co do Fitomedu,u¿ywa³am i by³am bardzo zadowolona.Wlosy lekkie,nieprzesuszone.Kup i³am w aptece na Z³otej,za Hybrydami,to taka apteka po³aczona ze sklepem zielarskim.I w ogóle maj± tam du¿y wybór,wszystkie waxy,zió³ek mnóstwo
No proszê, jaki ten ¶wiat ma³y
Kosmetyków fanych troszkê jest w Bumarangu na pocz±tku £omianek, By³a¶ tam mo¿e? ja jestem ju¿ sta³ym klientem. Fitomed mam nadziejê znale¶æ u "nas"
Stary 2009-03-03, 18:50   #3793
zapaa³ka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 802

Pisalyscie kilka dni temu o plynie do wlosow Capitavit. Czy ktoras z Was go moze dorwala? Przelecialam wczoraj pol miasta i albo mowili ze nie ma, albo ze na pewno mi sie pomylilo i chce Capivit, a w jednej aptece to nawet pani farmaceutka przyniosla zagranicznego Waxa i stwierdzila ze tylko takie 'cos' maja
Stary 2009-03-03, 18:52   #3794
zuczang
Raczkowanie

By³am,fakt,jest tam nawet BarwaTylko drogo niesamowicie.Widzia³am w Gazecie £omiankowskiej,¿e reklamuje siê jaki¶ sklep ze zdrow± ¿ywno¶ci±,w tym budynku naprzeciwko(i trochê w prawo)Tiramisu.Muszê siê tam wybraæ,mo¿e oleje jakie¶ ciekawe bêd±?Koñczy mi siê kokosowy i mi³o by³oby znale¼æ gdzie¶ u nas,a nie zamawiaæ przez internet.

A co do Fitomedu,to nie nastawia³abym siê na Twoim miejscu na znalezienie w £omiankach

Stary 2009-03-03, 19:03   #3795
viki1988
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 851

Cytat:
Napisane przez zapaa³ka Poka¿ wiadomo¶æ
Pisalyscie kilka dni temu o plynie do wlosow Capitavit. Czy ktoras z Was go moze dorwala? Przelecialam wczoraj pol miasta i albo mowili ze nie ma, albo ze na pewno mi sie pomylilo i chce Capivit, a w jednej aptece to nawet pani farmaceutka przyniosla zagranicznego Waxa i stwierdzila ze tylko takie 'cos' maja
Napewno na dozie mo¿na zamówiæ, a ja widzia³am chyba kiedy¶ w Euroaptece- z tym ze w takiej wiêkszej ... niez³e te co poniektóre "farmaceutki" od siedmiu bole¶ci
Ja ostatnio dorwa³am p³yn pokrzywowy kulpolu (no i jeszcze mam troche Seboradinu)wiec Capitavit czeka na li¶cie na swoj± kolej

Edytowane przez viki1988
Czas edycji: 2009-03-03 o 19:05
viki1988 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-03, 19:12   #3796
mOna01
Zakorzenienie

Ja te¿ chcê dorwaæ Capitavit, a mo¿na to zrobiæ tylko poprzez zamówienie na stronie DOZu i odbiór w aptece

Stary 2009-03-03, 19:13   #3797
motylek1007
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 26 535

Cytat:
Ja te¿ chcê dorwaæ Capitavit, a mo¿na to zrobiæ tylko poprzez zamówienie na stronie DOZu i odbiór w aptece
to dupa niedostepne dla mnie

konczy mi sie polski wax i bede niedlugo znowu zamawiala

[*] 11.09.2012
jeszcze siê kiedy¶ spotkamy...
motylek1007 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-03, 19:19   #3798
zapaa³ka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 802

Cytat:
Napisane przez viki1988 Poka¿ wiadomo¶æ
Napewno na dozie mo¿na zamówiæ, a ja widzia³am chyba kiedy¶ w Euroaptece- z tym ze w takiej wiêkszej ... niez³e te co poniektóre "farmaceutki" od siedmiu bole¶ci
Ja ostatnio dorwa³am p³yn pokrzywowy kulpolu (no i jeszcze mam troche Seboradinu)wiec Capitavit czeka na li¶cie na swoj± kolej
Liczylam, ze dostane ja wlasnie gdzies poza apteka DOZ (jak na zlosc nie mam nawet co dolozyc do zamowienia, zeby wyszlo 20 zl ), ale chyba nie ma szans Coz, bede musiala przetluc przez cale miasto do sklepu Spolem po l-102, bo ta woda brzozowa juz mi sie znudzila
Stary 2009-03-03, 19:49   #3799
domi7ks
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 141

Cytat:
Napisane przez pani-jesieñ Poka¿ wiadomo¶æ
Domi, ja mam niez³± pamiêæ, ale przy Twojej chyba wysiada Pamiêtam, jak kiedy¶ pamiêta³a¶ zdjêcie Ma³ejDaruni (takie w wózku na zakupy bodaj¿e )
oooo ja tak kosmitki wypowiedzi namietnie czyta³am taka m±dra mi siê zdawa³a w temacie w³osowym

a tak to zdjecie ma³ej daruni sprzed roku wtedy, a teraz ponad roku pamietalam, dok³adnie na wózku
Cytat:
Czemu przeze mnie, co z³ego to nie ja

Ja sta³am wpatrzona jak cielê w malowane wrota przed ¶cian± z od¿ywkami i tam sta³a ta woda brzozowa. Ko³o Lorysów gdzie¶. W ogóle tam jest tyyyyyle fajnych rzeczy... Pierwszy raz by³am w Auchanie i tam jest mnóstwo kosmetyków których nie ma nigdzie indziej

Jestem po pierwszym u¿yciu Lorysa Avocado (chcia³am kupiæ Citri Force bo ma super sk³ad ale nie by³o). Cudowny jest
by³am by³am w Oszo³omie mam wode brzozow±, sta³a tak jak mówisz ko³o Lorysów i Glorii...by³am migiem, mój Tz szbko mnie odciagnal. Ja szukalam tej wody tam gdzie oleje itp. Potem babka mi powiedzia³a, ¿eby szukac na napojach kolorowych, to ³azi³am i szuka³am. Mój Tz powiedzia³, ¿e na odzywach bedzie

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-03-03 o 19:51
domi7ks jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-03, 20:06   #3800
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Poka¿ wiadomo¶æ
by³am by³am w Oszo³omie mam wode brzozow±, sta³a tak jak mówisz ko³o Lorysów i Glorii...by³am migiem, mój Tz szbko mnie odciagnal. Ja szukalam tej wody tam gdzie oleje itp. Potem babka mi powiedzia³a, ¿eby szukac na napojach kolorowych, to ³azi³am i szuka³am. Mój Tz powiedzia³, ¿e na odzywach bedzie
No widzisz, Mona prawdê Ci powie Ja muszê sobie kupiæ buteleczkê z atomizerem do tej wody brzozowej, bo tak z butelki to nie idzie. Wczoraj robi³am tak ¿e przyk³ada³am j± do g³owy, przechyla³am, trochê siê wyla³o itd i wciera³am, ale wtedy za du¿o leci ;/

Stary 2009-03-03, 20:10   #3801
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
No widzisz, Mona prawdê Ci powie Ja muszê sobie kupiæ buteleczkê z atomizerem do tej wody brzozowej, bo tak z butelki to nie idzie. Wczoraj robi³am tak ¿e przyk³ada³am j± do g³owy, przechyla³am, trochê siê wyla³o itd i wciera³am, ale wtedy za du¿o leci ;/

dobra mOna dobra

gdybys nie napisa³a o tym wczoraj, to nie szuka³abym tej wody brzozowej, a ona tak s³odko ma pobudzaæ cebulki

Stary 2009-03-03, 20:18   #3802
rubinka123
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 346

Cytat:
Napisane przez domi7ks Poka¿ wiadomo¶æ

A Lorys czekoladowy by³?
Bo czyta³am, ¿e trudno go dorwaæ w Auchanach

Dzisiaj wyszpera³am na pó³ce w ³azience koñcówkê Herbala Essences z lili± wodn± i zu¿yjê dzisiaj, jutro ju¿ na pewno wybiorê siê do sklepu I chyba siê zdecyduje na Babydream. Mam nadziejê, ¿e nie bêdzie taki 'têpy' jak Bebi barwy

Who is it?
rubinka123 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-03, 20:21   #3803
aeronauta
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam bucie t³usta ale na noc u¿ywam Lirene Aqua i bardzo sobie chwale ten kremik
http://www.domzdrowia.pl/56138,liren...-na-dzien.html
Ja mam lirene duo-c. Jeszcze niedawno by³am w nim zakochana, teraz powoli mi przechodzi, choæ nadal uwa¿am ¿e to ¶wietny krem.

Cytat:
Napisane przez carlo_rossi Poka¿ wiadomo¶æ
popiream floslek zarowno ¿ele jak i krem, dodatkowo polecam Oeparol - mialm i ¿el i krem (wole krem) tani a dobry.

Dzis pierwsze po odwyky zakupy w³osowe. na poczatek kupilam babydreama (zmienili butelke i jak glupek 10 min szukalam :P) Yunga bia³ego tez do mycia, jeszcze go nie mialam wiec cieakwa jestem i dodatkowo kupilam shaume odbudowa i pielegnacja bo :- byla w promocji, -bo skonczyly mi sie inne odzywki. Na dzis koniec
Z oeparolu w³a¶nie ¿el (nie krem ) ma ¶wietne opinie na KWC. I jak go znajdê to kupiê, bo strasznie tani. Ale w sumie zdecydowa³am siê na krem dermiki. Mam nadzieje, ¿e bêdzie wart i ceny i czasu, jaki zmarnowa³am na wyszukanie go .
A jak siê zmieni³a butelka babydreama? Ju¿ nie jest taka niebieska z bobaskiem?
Stary 2009-03-03, 21:05   #3804
Narek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 882

Cytat:
A jak siê zmieni³a butelka babydreama? Ju¿ nie jest taka niebieska z bobaskiem?
Butelka jest taka, jak w za³±czniku
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 789691_1.jpg (16,3 KB, 13 za³adowañ)

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-03, 21:16   #3805
19agusia91
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 17 378

A moja Gloria jeszcze nie przysz³a!

Marzy mi siê inna grzywka ta moja ju¿ mnie wkuuurza. Ale nie chcê prostej, tylko tak±, kurcze. Na bok, ale zakrywaj±c± ca³e czo³o, taka lekk± , zwiewn± subteln± Tylko jak to wyt³umaczyæ fryzjerowi? Mo¿e jakie¶ zdjêcie? Wolicie kobiety fryzjerki,czy mê¿czyzn fryzjerów?
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-03, 21:16   #3806
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rubinka123 Poka¿ wiadomo¶æ
A Lorys czekoladowy by³?
We Wroc³awiu by³y zestawy Lorysów czekoladowych

Stary 2009-03-03, 21:28   #3807
19agusia91
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 17 378

A, przypomnia³o mi siê, mia³am Wam o czym¶ napisaæ. Stosowa³y¶cie mo¿e od¿ywki TIMOTEI? Ja mia³am migda³owa, brzoskwiniow± i z bambusem. Moim zdaniem, jak za tê cenê s± naprawde bardzo, bardzo dobre. Szczególnie ta z bambusem i migda³owa. Kosztuj± oko³o 6 z³, s± bardzo wydajne (codziennie u¿ywanie, w³osy za zapiêcie od stanika -starczy³o na 3 tygodnie). W³osy wyg³adzone, ³adnie pachn±ce, b³yszcz±ce (szczególnie po tym bambusie ), miêkkie. Polecam
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-03, 21:49   #3808
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Poka¿ wiadomo¶æ
A, przypomnia³o mi siê, mia³am Wam o czym¶ napisaæ. Stosowa³y¶cie mo¿e od¿ywki TIMOTEI? Ja mia³am migda³owa, brzoskwiniow± i z bambusem. Moim zdaniem, jak za tê cenê s± naprawde bardzo, bardzo dobre. Szczególnie ta z bambusem i migda³owa. Kosztuj± oko³o 6 z³, s± bardzo wydajne (codziennie u¿ywanie, w³osy za zapiêcie od stanika -starczy³o na 3 tygodnie). W³osy wyg³adzone, ³adnie pachn±ce, b³yszcz±ce (szczególnie po tym bambusie ), miêkkie. Polecam

Ja mia³am fioletow±, ale nie pamietam z czym ona by³a pamietam, ¿e zapach bardzo mi sie podoba³ i w³osy takie fajne po niej by³y. Ale potem skupi³am siê na zwyk³ych szamponach i jaos tak nie u¿ywam tych znanych

Rubinka szczerze powiedziwaszy mi mignê³y tylko te odzywki przed oczami, ale nie patrzy³am jakie to

Stary 2009-03-03, 21:54   #3809
zuczang
Raczkowanie

A ostatnio w Naturze widzia³am now± od¿ywkê Timotei z awokado i czym¶ tam i szampon z jedwabiem i orchide±(ale silikony w szamponach mnie odstraszaj±:/).jak kto¶ wypróbuje to czekam na relacjê

Stary 2009-03-03, 22:07   #3810
atenaz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 224

Cytat:
Napisane przez zapaa³ka Poka¿ wiadomo¶æ
ja mam capitavit, to cos a la woda brzozowa, czyli ekstrakty z alkoholem

wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711

szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy
atenaz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.