![]() |
#4441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
A czemu Ty, Papugu martwy , placzesz żalosliwie?
Toć Madziczki rudej foty na poprzedniej stronie są ![]()
#4443 |
Zakorzenienie
|
Madziczko - piękny kolor! Ja od tak dawna się czaję na rudy, ech, żebym to miała tyle odwagi co Ty!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A żeby zmienić temat ( bo mam wrażenie, że zdominowałam wątek ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-03-03 o 21:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4445 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4446 | |
Rozeznanie
|
Polly_ kłamczuchu jeden
![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() oszczędzam w marcu, a zakupy będą w kwietniu ![]() ![]() ![]() a mój małzuś miał urodzinki niedawno i zgadnijcie co dostał? Tumulte ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4448 |
Rozeznanie
|
a mój wredziulec powiedział że mu Tumulte śmierdzi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4450 | |||
Wiedźma
|
Truskawo Dzika, Melkmeisje, Polly - dziekuję Wam za pocieszenie i przytulaski. Ostatnio bardzo je doceniam.
![]() Cytat:
Dziękuję. Cytat:
Z drugiej strony - to wygląda na Alkzheimera, a Alzheimer to straszna perspektywa... ![]() W towarzystwie jakoś raźniej. ![]() ![]() Mnie też. ![]() A czy ja nie to mniej-więcej napisałam? Że prawie czarne? ![]() Tyle, że nie wiem, czy cudne. ![]() Ja sadzę, że wcale nie przyjemna. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiewióreczka ![]() Wcześniej Wizaż chyba się ciął, bo wyskakiwał mi pusty załącznik. Sabb ![]()
![]() |
#4452 |
BAN stały
|
Ojoj coś pustką świeci w barze.
Zaraz zabieram się za porządek w notatkach...bo potem nauka ciężko idzie. Kupiłam sobie dzisiaj 2 cienie artdeco, bronzer z loreala, ładniutki i błyszczyk...wiosna idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Zakorzenienie
|
Madziczko - pięknie Ci w rudym, śliczny ten kolor
![]() Co do odżywek nie pomogę, bo moje traktuje olejem kokosowym i im służy ![]() Sabbath - przykro mi z powodu Twojego taty ![]() ![]() ![]() Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2009-03-04 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Zakorzenienie
|
Puchata i mięciutka
![]() Dziękuję ![]() Co do szamponów i odżywek - nie wiem czy nie porwać się na coś "profesjonalnego". Kolor mam bajeczny i szkoda, żeby szybko wypłowiał. U mnie kolejny dzień w rozjazdach - i tak od poniedziałku ![]() ![]() ![]() ![]() Anastazjo - a znasz jakiś dobry nabłyszczacz albo mgiełkę ochronną do frabowanych włosów? Coś lekkiego bo mam cienkie włosy z tedencją do "klapania"
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-03-04 o 14:30 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://torebka.kafeteria.pl/katalog....de=view&id=335 i ten ale juz mniej mi się podoba http://www.bazarek.pl/produkt/0/2512...ryskajacy.html A jakby chciało Ci się troche pobawić, to świetna jest płukanka z siemienia lnianego ![]() Łyżkę siemienia lnianego sypiesz do szklanki, zalewasz do połowy wrzątkiem i zostawiasz na 2 - 3 godziny. Potem tego gluta przecedzasz przez gazę najlepiej i mieszasz z litrem wody ciepłej, najlepiej przegotowanej i taką miksturę używasz po myciu głowy i dokładnym płukaniu ( takie ostatnie płukanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 |
Zakorzenienie
|
Anastazjo - dziękuję. Tę z GlissKura kiedyś miałam - fantastyczna jest
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tez mam cienki pojedynczy włos i mi po nim nie klapie. Co więcej - włosy nie sklejają się i nie zbijają w strąki nawet po przespanej nocy. ![]() edit: A co do ochrony koloru - na wakacjach używałam odżywki bez spłukiwania chroniącej kolor Fructis. Nie spłowiały, - ale ja chroniłam naturalny kolor podrasowany henną.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-03-04 o 16:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niech mi ktoś zaaplikuje adrenalinę dosercowo ![]() ![]() Sabbath - a ta odżywka Fructisa to w spray'u jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4460 |
Wiedźma
|
Nie. W takiej normalnej buteleczce z "grzybkiem". Ma formę rzadkiego kremu. Ja rozprowadzałam na dłoniach i wcierałam w wilgotne włosy, a potem ewentualnie jeszcze rozprowadzałam na nich grzebieniem. Używałam też do poskramiania puszących się kosmyków. Nie umiem jej znaleźć w KWC.
Za to ten douglasowski nabłyszczacz jest z atomizerem.
#4461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja kupiłam nowe wiaderko, zmiotkę, ściągacz do szyb, 10 różnych szmatek, ścierkę do szyb, zwykłe ściereczki, Bref, Cif, Clean do okien i mnóstwo innych cudów ![]() ![]() Madzik- cóż za zmiana, gratuluję odwagi ![]() Sabb- przytulam i sił dużo życzę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
BAN stały
|
Kumpela miała dzisiaj egzamin na prawko, byłam potowarzyszyć.
Oblała parę minut przed końcem ![]() Wszystkie manewry zrobiła prawidłowo, ale wracając już do ośrodka zamotała się na jakimś skrzyżowaniu. A następny egzamin dopiero za dwa miesiące, bo połowę egzaminatorów u nas zamknęli ![]() No. Za dwa tygodnie moja kolej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4464 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze tak, tym skurczkom ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4465 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Też muszę sobie jakieś zrobić, bo mam ostatnio podławy humor ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4467 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny za mile slowa odnosnie domu!
Si teraz zalatwia co ma zalatwiac. A ja cos dziwnie sie czuje, obolala jestem. Dzis zanabede magiczny patyk a rano oddam na niego nieco moczu. Tak zeby wykluczyc jedno. Zdziwilabym sie straszliwie... tzn nie, ze nie mozliwe ale ... A niedziela do Polski. |
![]() ![]() |
![]() |
#4468 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4469 |
Zakorzenienie
|
Nie wiecie co się dzieje z Princeską? O Glamourous nie wspomnę...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Zakorzenienie
|
Do Princesski naskrobałam na GG, ale odzewu brak. Glamorous - nie mam pojęcia
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.