|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
tak ,ale zjadłam wcześniej i nie miałam już siły hehe ,zawsze jem coś lekkiego
lecę na Kardashianki dobranoc AG kolorowych i słodkich snów
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
a ja lece jeszcze sie pocuzyc z ang. i spac...
juz trzy dni sie z tz nie odzywamy ;/
|
#4623 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na kochaj i tancz!!! w TW byla sukienka fajna taka jak kiedys dziewczyny szukaly ale juz jej nie ma bo dzisiaj bylam Cytat:
Cytat:
Cytat:
what?? jaka blondynka?? chyba sie przewidzialam.... ja tez mialam takie cos przez jakis czas ale mi Bangsa wytlumczyla i juz nie chcem wracac do zadnego ex!! szczecinskie AG to co idziemy na ten film? a moze pojdziemy na maraton caly? czy nie damy rady do rana? mozemy sobie przemycic driny na sale kinowa hihihihi klatka ja pic bardzo chetnie ale jak chcesz ze mna pic to do rana bo inaczej nie mam czym wrocic do domu, a uwierz mi ze tez mam co topic w alkoholu ![]() wlasnie jestem po 2 redsach i otwieram calsberga i nie wiem jak to po cichaczu zrobic zeby reszta famili nie slyszala ze pije do kompa buahhaha |
||||
|
|
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kiedy ejst ten caly maraton?;p;pBo ja to chetna ale raczej na niedziele;p bo ptek i sob mam zawalona;p;p
|
|
#4625 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
maraton chyba w nocy piatek/sobota u nas jest jeszcze w heliosie ale tez chyba w ta sama noc tylko o jeden film wiecej. a Ty na imprezke idziesz? no to jak Wam nie pasi to mozemy isc na ten jeden w niedziele czy kiedy tam chcecie? ja jestem otwarta na propozyszyn tylko kurde mam w piatek peeling migdalowy wiec moge sie luszczyc hahahaha hahaha unrepeatable widze ze masz opanowane sposoby zagluszania otwieranego piwa teraz musze szybko wypic zeby nie wygazowaly hahahahah
|
|
|
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiec tak moj tata sie wkurzyl bo w przyszlym tyg ide na 3 18nastki i 1 impreze w City ;D i powiedzial ,ze jak chce ejchac na Openera to w tym tyg nie imprezuje i nie wychodze na noc tylko sie ucze ;/ w piatek do 21 mam korki z anglika w sob rano z matmy hahahhah a po polusniu pisze prezent maturalna xD tob tzreba sie spotkac na wizazu w 4 i omowic noo xD
|
|
#4628 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a to tata noo nomm trzeba omowic ale Klatka nam juz zwiala no nic do weekendu sie jeszcze zgadamy ahh pamietam te piekne czasy jak sie latalo na trzy 18 tygodniowo ja nawet na mature z polskiego poszlam na kacu |
|
|
|
|
#4629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak poza tym to wydaje mi się że tak jest gdyż ja mówię o bardzo jasnej platynie, nie o naturalnym blondzie platyna wydaje mi się że jest wymagająca i trzeba dobrze zawsze wyglądać poza tym mam wrażenie że uwydatnia zmęczoną skórę... tak przynajmniej wg mnie :PMiśka dziękuję Do każdej sytuacji można się przyzwyczaić. ja mimo wszystko dalej nie czuję się jakoś super pewna jeśli chodzi o angielski...Nadrobiłam was, sporo naprodukowałyście. Ja byłam dziś na małych zakupkach i terningu modelek ^^ Upolowałam 3 sweterki
|
|
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niemoge mu podpadac bo strasznie chce na tego Openerraa ;D
|
|
#4631 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja sie do polskiego zaczelam uczyc dwa tyg przed matura |
|
|
|
|
#4632 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez bylam dzisiaj w krakowie na uczelni, jutro tez musze jechac - moze kiedys sie spotkamy ![]() Cytat:
![]() a konkretnie? jesli nie chcesz pisac tutaj to napisz mi na priv ![]() Cytat:
!dzisiaj mialam meczacy dzien i w sumie to zaraz ide spac.. przeczytalam co pisalyscie i chyba w ten sposob zakoncze dzien. |
|||
|
|
|
#4633 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
miałam podobnie vadi właśnie umyłam włosy i mam nadzieje,ze niczego nie pokręciłam ![]() lotion na pare godzin, pozniej umyłam i wax wmasowałam w skórę głowy , seboradin balsam we włosy i to 20 minut pozniej zmyłam ciepłą wodą ...olejku kokosowego i kamiwazy nie mam jeszcze ... zmywając włosy były takie gładkie hehe chyba już działa !! mam nadzieje,ze zobacze efekty szybko katia ja zamówiłam też lauress i 3 marca zostały do mnie wysłane próbki ... ponoć dobra firma poleciły mi dziewczyny z wątku o minerałkach tyle jest tych firm,ze nie ogarniam juz tematu hehe myslałam żeby jeszcze raz zamówic z EDM próbki i pędzle 2 ... tylko czekam az mi kasa dojdzie na paypala ... szczerze to EDM lekko mnie rozczarował szału nie ma w moim przypadku więc szukam dalej ale może to kwestia formuły i koloru ..
|
|
|
|
|
#4634 |
|
Zadomowienie
|
Trochę mnie nie było a tu tyle do nadrobienia : D
Łej , komputer mi się psuje nie chce ze mną współpracować. Używała któraś z Was pasków wybielających do zębów ? Mam jakieś z Cresta i potrzebuje patentu ,bo z dolnych zębów mi się zsuwa ten paseczek i nie wiem co robić bo się boję ,że go połknę .No i dobranoc |
|
|
|
#4635 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc slicznotki!!
Rozowych snow!! |
|
|
|
#4636 |
|
Wtajemniczenie
|
Jest tu jeszcze kto czy wszystkie poszłyście spać?
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4638 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie... może jednak śpią :P
|
|
#4639 |
|
Rozeznanie
|
nocne marki hehe
![]() ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- właśnie Lainathiel jaka decyzja jeśli chodzi o włoski ?
|
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4641 |
|
Wtajemniczenie
|
to dobrej nocki
ja jeszcze poczuwam trochę :P heheheNatasza prawdopodobnie na tak juz się oglądałam za fryzjerem
|
|
#4642 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczynki
nie mam czasu na wateczek mój kochany ostatnio... dzisiaj spotkałam się z koleżanka i tak sie skułyśmy łooCytat:
a za mna ciagnał sie moj tz (to było z poltora roku temu) i patrzyłam na kolesia jak nie wielkie ciastko z bita smietana on był chyba z dziewczyna ale tez patrzył na mnie...dosłownie sżłam jak ciapa i patrzyłam sie w jego niebieskie oczy...miedzy naszymi spojrzeniami leciała iskra co ja mowie to błyskawica była... az dreszcze miałam mrau ....i pewnie skonczyło by sie to duuuzo lepiej gdyby nie to ze wpdłam na wozek jakiegos mohera...do dzisiaj pamietam te jego habrowe oczy... ![]() Cytat:
Cytat:
I poprostu nie wyobrazam sobie jakby miała sie do tz nie odzywac trzy dni zasze w ciagu dnia on mi pisze z 15 sms dzwoni jak wraca z pracy ja do niego tez pisze co robie itd czesto jest tak ze usypiamy razem słuchajac swojego oddechu w słuchawce...i neiw iem jak mzona sie do tz nie odzywac trzy dni...nie martwisz sie o niego?? wogole nie macie kontaktu typu gadu...sms...nic?chciałam jeszcze napisać ze nie wiem co mi jest ostatnio ale zapominam o jedzeniu...dosłownie mogę nic nie jeść rano jak zjem śniadanie ,to cały dzień nie jem przychodzi tż i mowi co kochanie dzisiaj jadłas a ja yyy i sie łapie na tym ze zapomniałam ze trzeba jesc wogole głodu nei odczuwam dzisiaj zjadłam dwie kanapki rano...i mimo tego ze pilam to nie bylam w stanie nic w siebie wmusic pozniej nie wiem dlaczego tak jest oprocz tego ostro cwicze kupilam sobie karnet na basen, i robie a6w dzien 4...dzisiaj załozyłam spodnie na :upe: które kupialm dwa miechy ttemu zawsze były na mnei troszke za duze...i zakladam zapinam wstaje a one chyc i zleciały z tylka ... ale sie ucieszyłam jak wazyłam najwiecej w swoim zyciu i jak teraz jest i jak bedzie z dwa tygodnie
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-03-05 o 03:07 |
|||
|
|
|
#4643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powino siejesc 5 zbilansowanych posiłków w ciagu dnia, to zapewni zdrowe schudnięcie, bez jojo. Dzien Dobry Dziewczynki ja zaraz zmykam na uczelnie ![]() Milego Dnia,
|
|
#4644 | ||
|
Rozeznanie
|
heh to samo pomyślałam..
![]() Cytat:
też myślałam, że jest źle, fatalnie, że to koniec, ale porozmawialiśmy i było ok.. tego samego życzę WamCytat:
|
||
|
|
|
#4645 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a jak używacie tego oleju kokosowego na włosy?
|
#4646 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo mi miło messinkoCytat:
No way Ja jestem od wycierania![]() Chyba...że na wielkość piersi to zmywanie też wpływa ![]() Cytat:
Zmięknie, na pewno zmięknie i się odezwie.Cytat:
![]() Faktycznie przy platynie należy chyba zawsze wyrównywać koloryt cery, dbać o brwi etc. Nie boisz się takiego radykalnego cięcia?? Wiem, że to włosy i odrosną, a Ty masz bardzo ładne rysy twarzy, duże oczy więc nie musisz sobie dodawać czy kamuflować czegoś włosami. Ja jestem taki cykor jeśli chodzi o włosy, że jestem w stanie skrócić je do linii ramion i dalej - stop ![]() W środę jestem umówiona do fryzjera ale pewnie wyjdę z -5 cm ![]() Katia, a próbowałaś zmieszać ze sobą odcienie minerałków? Ja trafiłam idealnie z tymi kolorami: jeden to jaśniuteńki beż, drugi to żółtek, taki jak potrzebuję gdy jestem opalona. Najczęściej najpierw nakładam na centralną część twarzy jasny, a potem, zamiast brązera nakładam ciemny puder mineralny na boki twarzy, na poło przy włosach, na brodzie, nosie. Myślałaś o wymianie na targowisku? Chętnie bym przygarnęła Twoje minerałki, ale w zamian mam właściwie tylko jasne-soft white pryzmy Givenchy i błyszczyk E.L, bo wszystkiego innego używam stale. Vadi, jak się czują Twoje kociaki??
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Znów porcja Tequili z rana
|
#4648 |
|
Wtajemniczenie
|
Brzydka jest Tila, tylko ladne ciuszki ma czasem..
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
Sniłam dziś o tym, że malowałam się i mój róż Clinique wydawał mi się taki ..bardziej złocisty, pod światło taki...zielonkawy. Okazało się, że ktoś podłożył mi oliwkowy cień Kittycat, abym nałożyła go sobie na policzki
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
Też nie podoba mi się Tila, ani jej twarz ani ciało, ale ciuchy ma bardzo fajne.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.

dobranoc AG
kolorowych i słodkich snów 

bo juz chyba nam wykupili, a przynajmniej dzis nie widzialam 

ja nawet na mature z polskiego poszlam na kacu
platyna wydaje mi się że jest wymagająca i trzeba dobrze zawsze wyglądać poza tym mam wrażenie że uwydatnia zmęczoną skórę... tak przynajmniej wg mnie :P

ale tez patrzył na mnie...dosłownie sżłam jak ciapa i patrzyłam sie w jego niebieskie oczy...miedzy naszymi spojrzeniami leciała iskra co ja mowie to błyskawica była... az dreszcze miałam mrau ....i pewnie skonczyło by sie to duuuzo lepiej gdyby nie to ze wpdłam na wozek jakiegos mohera...
zasze w ciagu dnia on mi pisze z 15 sms dzwoni jak wraca z pracy ja do niego tez pisze co robie itd czesto jest tak ze usypiamy razem słuchajac swojego oddechu w słuchawce...i neiw iem jak mzona sie do tz nie odzywac trzy dni...nie martwisz sie o niego?? wogole nie macie kontaktu typu gadu...sms...nic?

Zmięknie, na pewno zmięknie i się odezwie.