|
|
#4681 |
|
*sportaddict*
|
Dot.: American Girls po raz...IX
Jesteście przekochane
![]() Moje żarłoczne świnki wczoraj wieczorem |
|
|
|
#4682 |
|
BAN stały
|
Wczoraj kolejny wieczór bardzo miło spędziłam...
Oj....fajnie jest.... |
|
|
|
#4683 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#4684 |
|
Raczkowanie
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4686 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam pytanie odnośnie a6w , w tym pierwszym i trzecim ćwiczeniu każdą nogę z osobna podnosimy wiec mam to liczyć tak ze jak jest np. po 6 powtórzeń to po 6 do kazdej nogi ?! czy na obie wynosi razem 6 ?
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi ja chce pizze.. ale te twoje kotki mają dobrze
trzymam kciuki, bedzie dobrze Maju, piszesz,że masz Sandy Fair ..ja też się na niego czaję bo wydaje się jasny, myślę też nad Buff Linen bo jest na allegro... sama nie wiem, mi odpowiadałby taki podobny do Buff z Revlona Color Stay albo ciut jaśniejszy, poczytam i na pewno coś znajdę dla siebie . Dzięki za pomoc
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4689 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Dowiedziałam się wczoraj, że Pchełka (biała) jest strasznym mikrusikiem, więc postanowiłam ją dożywić ![]() Chii - to moja ukochana pizza 3 sery
|
|
|
|
|
#4690 |
|
Raczkowanie
|
Jaaaakie cudne te twoje kociaki
Trzymam kciuki za dziś ![]() A i ja się muszę pochwalić--> od poniedziałku robie prawko na motor
|
|
#4691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Słodziaki żarłoczne
![]() Cytat:
Robi się cudnie na wiosnę Zuzia budzi się do życiaCytat:
Ja chciałabym zamówić sobie duży zestaw z EDM, wzięłabym sobie też pędzle i róże, ale drooooogo teraz A mam listę zakupową długą, że chyba będę musiała odłożyć ten zakup na później![]() Dzisiaj leniuchuję Mam nadal gorączkę (no bo po co isc do lekarza.....:/), doszedł mi teraz katar ostry do tego, więc stwierdziłam, że na wykładzie i tak bym nie przeżyła.Ale zakupków i kosmetyczki nie odwołam
|
|
#4692 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
nieraz mam wyrzuty sumienia zreszta bardzo rzadko mi sie to zdarza ale jak juz jednak to silniejsze a zreszta moj tz zamiast tej wyjatkowej chemii gapi sie NA WSZYSTKIE wiec mam gdzies lojalnosc. ja chociaz przy nim ptrafie sie pohamowac![]() milka naprawde tak usypiacie?? jejciu to tak romantycznie zabrzmialo! ile wy jestescie razem? super, zazdroszcze.. u mnie romantyzm umarl dawno temu:/ Cytat:
moze zapisuj te senki swoje, kiedys niezla powiastka by z tego powstala i smiechu kupe by bylo![]() mi sie seks z tz dzisiaj snil taki mega namietny![]() a co doprimarka to ja zawsze jak on przylatuje go tam wysylam (srednio co 3mce) i narazie na jakies 9 razy 2 przyjechal z zakupami... tylko teraz dostal instrukcje zeby pojsc z fotkami tego co chce i pokazac ekspedientce zeby mu wyszukala ![]() Cytat:
![]() zdradz jakies szczegoly ![]() ide suszyc wlosy pierwszy raz bez gipsu, czarno to widze bo moja szczotka jest wielka i ciezka i nie wiem czy uda mi sie ja tak dlugo utrzymac
|
|||
|
|
|
#4693 |
|
BAN stały
|
Nie wiem czy szaleje, bo trzymam dystans...ogólnie miło spędzam czas.
Maju budzę się, żebyś wiedziała... Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-03-05 o 11:28 |
|
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wracaj do zdrowia kupiłam mu na pocieszenie dinozaura,telefon -zabawkę i pistolet do puszczania baniek... to ostatnie tak mi się podoba,że chyba kupie jeszcze jeden dla siebie;-)mam nadzieję,że mnie choroba nie złapie..dopiero się semestr zaczął, nie chce opuszczać zajęć:/
|
|
#4695 | |||
|
*sportaddict*
|
nie-dziekuje
![]() zazdroszcze, ja jeszcze nie mam ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
a napiszesz cos wiecej o tym?
|
|||
|
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
Wybierasz sobie próbki w jakim chcsz odcieniu - tylko okreslona liczba na jedno zamowienie (ilestam pudrow(3?), jeden róż i jeden korektor...zresztą nie wiem,Maja się pewnie lepiej orientuje) i płacisz tylko za przesyłkę ok 5 dolarów..zależnie od kursu.
|
#4697 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4699 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi - śliczne te Twoje kotki ,małe żarłoczki
![]() Zuziu - cudownie oby wszystko tak dobrze ,dalej się potoczyło
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#4701 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powinnaś ten mega namiętny sen przenieść w real life ![]() Cytat:
Ja choruję bardzo, bardzo rzadko, nie łapią mnie przeziębienia itp. Ale teraz to jakaś masakra. Takie coś do puszczania baniek jest super ![]() Cytat:
Próbki dają za darmochę ![]() Szczegóły są tutaj: https://www.everydayminerals.com/ind...d=26&Itemid=40 No ba! Ale dziś gorąco chyba na dworze. A ja chciałam ubrać moje muszkietery
|
|
#4702 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze?
Czyli coś się szykuje? Przy motorze jest najczęściej odwrotna kolejność rzeczy niż przy samochodzie
|
|
#4703 |
|
Raczkowanie
|
ja tez chce takie próbki..taniej by wyszło jakby nam w jednym wielkim kartonie wysłali pełno takich zestawików a my bysmy sie podzieliły
![]() wiecie jakie miałam koszmary w nocy...masakra..uczyłam sie do 3 biochemi i potem jakby sie wybudzałam w nocy co godzine i cos mi mówiło że mam powiedzieć wzór jakiegos aminokwasu,bo jak nie powiem to będe musiła od razu wstac,a była np dopiero 4 a ja wstaje o 6 i przez sen mysle ze chce pospać jeszcze te 2 godz i mówiłam te wzory...a potem mi sie śniło ze cały czas firanki spadały z okna i było jasno i nie mogłam spać,i ciągle wstawałam je poprawiać..wstałam strasznie zmęczona,ale kolokwium poszło mi w miare dobrze tak mi sie wydaje przynajmniej Spadam na zajęcia następne - ponad 2 godz ćwiczeń z genetyki..chyba tam zasne haha takie nudy że szok
|
|
|
|
#4704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś też mam wolne
jeszcze tylko pazurki na łapkach i stópkach ![]() Co myślicie o tym zestawie? ![]() TŻ na Dzień Kobiet ,zaprosił mnie do Kina i na kolację ,także muszę ładnie wyglądać Dodam ,że mam zamiar założyć ,duże srebrne koła, może zamiast łańcuszka jakiś wisior? zastanawiam się nad butkami ,paznokcie raczej french ,albo czerwień ,torebka mała na paseczku musztardowa ,lub połyskująca pikowana na łańcuszkach brązowa (dosyć duża) a spodnie ,to czarne obcisłe rurki.
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#4706 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję ,dużo ludzi właśnie zwraca na nie uwagę ,a wg mnie są takie normalne hehe
Taniutkie były chyba 70 zł
|
|
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bardzo ładne poszukuje takicha co do stroju jak masz takie kamyczki świecące przy wykończeniu bluzki to nie zakładaj już tych koralów będzie za dużo.Chyba że byłaby to zwykłą czarna bokserka to wtedy tak
Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-03-05 o 12:26 |
|
|
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

. Dzięki za pomoc

Robi się cudnie na wiosnę
A mam listę zakupową długą, że chyba będę musiała odłożyć ten zakup na później
ale tez patrzył na mnie...dosłownie sżłam jak ciapa i patrzyłam sie w jego niebieskie oczy...miedzy naszymi spojrzeniami leciała iskra co ja mowie to błyskawica była... az dreszcze miałam mrau ....i pewnie skonczyło by sie to duuuzo lepiej gdyby nie to ze wpdłam na wozek jakiegos mohera...
I poprostu nie wyobrazam sobie jakby miała sie do tz nie odzywac trzy dni
zasze w ciagu dnia on mi pisze z 15 sms dzwoni jak wraca z pracy ja do niego tez pisze co robie itd czesto jest tak ze usypiamy razem słuchajac swojego oddechu w słuchawce...i neiw iem jak mzona sie do tz nie odzywac trzy dni...nie martwisz sie o niego?? wogole nie macie kontaktu typu gadu...sms...nic?