|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Cukrowa Panna - <3
Paranienormalnaa - cuda ![]() LittlePinkAngelxD - dziękuję za wyróżnienie, aczkolwiek kompletnie się na tym nie znam. przepraszam, że nie mogę pomóc ![]() papergirl - zachwycasz ![]() Little Ballerina - śliczne ![]() Kapsiut - co prawda nie zostałam wymieniona, lecz posiadam opis który mógłby Ci się przydać : "potargani przez czas i miejsce. happysad." ![]() abunee - ;*_______ nawet nie wiesz jakie to trudne... patrzeć na ciebie każdego dnia, być miłym i zachowywać się jakby nigdy się nic nie stało. a stało się. chole.rnie dużo się stało. nawet jeśli Ty nie zdajesz sobie z tego sprawy. i kocham te słowa... to "kochanie" mówione w żartach. i kiedy spełniają się moje marzenia, chciałbym mieć przy sobie Ciebie. wolę być ofermą bez znajomych niż mieć znajomych którzy mnie nienawidzą. nic nie dzieje się bez przyczyny. wierzysz ? takie see ;|
|
#4682 |
|
Raczkowanie
|
And the 7th thing I hate the most that you do You make me love you /
I siódma rzecz, której najbardziej w tobie nienawidzę to ta, Że sprawiasz, że cię kocham Pogrążona w walce ze światem Rozpieszczam się ^^ Bo magia jest w nas
|
#4683 |
|
BAN stały
|
uh. uh. powoli do Was wracam. ^^ |
|
|
|
#4684 |
|
Przyczajenie
|
-zaufaj jeśli potrafisz, uśmiechnij się do mnie - mnie nigdy nie stracisz.
-małe bywa wielkie w odpowiednim świetle. istnienie zła pozwala dostrzec dobro. białe z czarnym równomiernie się przenika. równowaga - oto tajemnica. -staraj się być najlepszy, rób więcej niż możesz, kochaj przjaciół, mów prawdę, bądź wierny, szanuj ojca i matkę. przestrzegając tych zasad będziesz panem samego siebie. uczynią Cię silnym i wskarzą drogę ku wielkości. -ludzie budują zbyt wiele murów, zbyt mało mostów. -jeśli otworzysz oczy i zobaczysz ciemność oznacza to, że stoisz tyłem do światła. -do wynajęcia : małe serce, prawie nowe, ciepłe i umeblowane. oddam tylko w dobre ręce. ktoś chętny? -bo miłość nie zna dnia, a nadzieja nie ma końca, wiara nie zna granic. tylko wiedza i niewiedza skrępowane są granicami. takie starocie znalazłam..
|
|
|
|
#4685 |
|
Zadomowienie
|
to nie jest takie proste, zapominać o ludziach.
może Ty mi pomożesz gdy świat mój nagle legnie w gruzach ? Kiedy będziesz potrzebował schronienia przed deszczem, pamiętaj, że jestem.. Odrzucić świat złudzeń, życie to nie iluzja. Nie szukać zbędnych złudzeń. W moich oczach rysuje się pustka wielka jak ocean.. tak drobne ciało skrywa tak wielkie serce.
|
#4686 |
|
Zadomowienie
|
And I lift My Hands And Pray To Be Only Yours. składam ręcę i modlę się o to by być tylko Twoją... I love You to pluto and back /kocham Cię do Plutona i z powrotem I wish You would love me.../ chciałabym żebyś mnie kochał Where can my baby be?/Gdzie moze być moje kochanie? If You're cute I'm single/jesli jestes slodki jestem singlem. Tak sie składa...że sie nic nie składa...
jesli obiecam cie nie zabic, przytulisz mnie? -wiesz co nas lączy? -ej nic na sile! jeżeli chodzi o zdrowy rozsądek - mam deficyt. są 3 rodzaje kłamstw:kłamstwa, bezczelne kłamstwa i statystyki |
|
|
|
#4687 |
|
Zadomowienie
|
Gdy zamknąłeś drzwi, zegar nadal bił. Czas nie stanął w miejscu, nie było mi żal . To już jest nie ważne dla mnie . co chcesz, to mów. Zbyt wiele kłamstw darowałam Ci . być może . Raz się śmiejesz A już za minutę zapadasz się w czarną dziurę . Panna niezależna . / Miss independet trzymaj swój dystans . zejdź mi z drogi . - ja już uciekam, dobranoc Kochanie - oj gdybym był teraz obok Ciebie to byś na pewno nie usnęła ;> - nom.. -znowu opierd**iłbyś mi pół lodówki jakbym tylko zamknęła oczy ![]() - Jak ma wyglądać ten egzamin z ekonometrii? - Studenci studiów dziennych mają przynieść kalkulatory naukowe, a studenci zaoczni kredki. ![]() - Ile to jest 130/50 ? - 500zł i 11 pkt karnych. ![]() Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kur*ie, z full pierd*lnięciem, poczujesz 100% Szatana". ![]() - cześć tato - tu Kuba, mógłbyś przepisać mi tutaj kod doładowujący z kartki która leży w szufladzie? - jaki Kuba ? ![]() -codziennie budzę się przystojniejsza, ale dzisiaj kur*a to już przesadziłam. ![]() - Chyba jestem przeziębiony, wszystko mnie boli
- Psujesz się - I co ? Wymienisz mnie na nowszy model ? - Nie.. Zajeżdżę Cię do końca ![]()
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-03-05 o 12:44 |
|
|
|
#4688 |
|
Raczkowanie
|
|
#4689 |
|
Przyczajenie
|
- Nie docenisz póki nie stracisz….
- Nie boję się ,że będę sama, ale samotności w tłumie - Niedostępna nieznaczny nieosiągalna... - „Sen jest najlepszą ucieczką od rzeczywistości…” - Gdy myślę o Tobie to w moim sercu pojawia się lęk ponieważ boje się że cię stracę… - Truskaweczki, wiśeneczki pocałunek anioła na wiosnę - „Zazdroszczę tym co umieją zmusić się do snu” - Bezwładny paraliż z***anej pogody… - Mówią mi że mam za mało lat, żeby wiedzieć czy to prawdziwa miłość…. - Przykro mi gdy ktoś mówi mi, że to dziecinne zbyt |
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczęło się niewinnie ..
To były tylko chwile, dla mnie niezapomniane .. Nie myślałam, że doczekam takich dni . Nie skończy się świat, jeśli ty się skończysz Tylko krok by granice przekroczyć ustami truskawkowymi odbierasz ze mnie słodycz cukierkowego dnia a Twe oczy w polewie lukrowej naznaczone czekoladą Gdy Ty zabierasz mi mój świat ja ratuje mimo ran Rozejrzyj sie dokoła inni mają gorzej Nie chciałabym być niegrzeczna, ale wiem, że w Twojej głowie już rozchylam kolana
|
#4691 |
|
BAN stały
|
kolejna kawa i spalony papieros . Teraz wiem że mogło być inaczej ..
łatwiej jest nie myśleć . nie zadaję zbędnych pytań, idę do przodu nie patrząc wstecz . szukam szczęścia.. pomóż mi go odnaleźć . jedna myśl w mojej głowie . są jeszcze rzeczy na których mi zależy . On gada gada a nie może nic . Brakuje ci tchu ja to wiem! Ja odbieram tlen! To jest krytyczna masa . BoskaPanna <3 kradnij kradnij ;** . Ja Twoje też podkradam ) ;**
|
|
|
|
#4692 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fenomen ![]() nieliczylamwcalesie - ale ty wiesz kochana , peculiarity , RobaczeQx3 , Vivi12399 , neee ,tyshe , Onax3 , Paranienormalnaa ,CukrowaPanna , DerGraueAllTag , papergirl ,Marzeniatko , honey091 , Nika0503 , BoskaPanna , Czarnula4 , Little Ballerina , Miluuu , rebellious , ZabijMnieWeWtorek GRZYB , powinnam , Primadonna , snowball , kamisha , lucyferowa , truskawkowa1993 , JednaNaMilion .. I te okradaam ![]() _________________________ - I nawet jeszcze pamiętam twój numer buta na pamięc . - Błagałeś , Przepraszałes , Obiecywałeś mówiłeś że kochaszz !! .. A potem nazwałes s*ką . ![]() - Wypusciłam szczeście .. - Jak to wypuściłas szczescie ? - nie zdołałam go złapac bo było troche za cięzkie .. - .. ? A jak wyglądało .. ?- Miało metr siedemdziesiąt i niebieskie oczy <3 ![]() - I na dowidzenia powiedziała by się usmiechnoł . On nie wiedzac jeszcze co miała w planach zrobił to co kazała , i zapytał co sie stało ..? Ona powiedziała że to koniec .. Zapytał wiec dlaczego kazała mu się uśmiechnąc ? Odpowiedziała : Bo to w tobie kochałaam najbardziej . <3 - Popatrz niby takie niebanalne a nawet sobie nie zdajesz sprawy jak cholernie boli ![]() -To nie może być koniec .. przecież wiem jak mnie pragnołes
Nastał czas wyjaśnień.. Twoich wyjaśnień. mimo wszystko wiesz? ________________ zbyt skomplikowane by nadać temu status Edytowane przez XxValedictionxX Czas edycji: 2009-03-05 o 14:23 |
|
|
|
|
#4693 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję Wam dziewczynki bardzo.! : **
ale teraz jest jeszcze gorzej, bo nie wiem który wybrać. ; o bez off'a: my little-big platonic love.
|
|
#4694 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
;***Cytat:
świetnie, że Ci milo - ja okradam :d ;**------------------------ 1.Tak blisko,nie ma znaczenia jak daleko,nie można być już bliżej serca.. 2.uśmiechnął się . a ja poczułam jakbym urosła o 2 cm. 3.nie rozumiem twoich słów. proszę, już nie krzycz. 4.romans na receptę. 5. Pamiętam wciąż zabawy w białej pościeli.. 6.Nie boje sie nieznanego .. tylko stracic to co znam .. |
||
|
|
|
#4695 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przeprosisz w koncu, czy nadal bedziesz sie nad soba uzalal? |
|
|
|
|
#4696 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
_________________________ _________________________ __- pieprzone przyzwyczajenie.
znów kąt i Twoje zdjęcie. na udzie odcisnęłam swoje dłonie nasza nieobecność będzie zawsze usprawiedliwiona wiesz...? już nigdy więcej nie wleję mleka do kawy. lepiej kiedy się rozlewa i można nad nim popłakać. przez chwilę mieć cię tylko dla siebie jesteś mechanikiem w niebie
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
bo to co dla mnie miało sens odeszło razem z tobą.
twoje usta nadawały życiu smak. dłonie twe dotykały pięknie tak. i Kocham Cię choć poszedłeś inną drogą. los nie daje żadnych szans mi. moc przenoszenia wiarą gór. Ona kochała - Ty nie wierzyłeś. Ona mówiła - Ty nie słuchałeś. Ona tęskniła - Ty szalałeś. Ona płakała - Ty się śmiałeś. Dziś Ty kochasz - Ona nie wierzy. Dziś Ty mówisz - Ona nie słucha. Dziś Ty tęsknisz - Ona szaleje. Dziś Ty płaczesz - Ona się śmieje. jeszcze raz spojrzysz w oczy jej przez chwile. Nic nie trwa wiecznie, walczyli mężnie tego co przeżyli nikt im nie odbierze. Co los połączył nagle rozdziela, gasząc płomienie miłości i wspólne marzenia. pokaż mi niebo, a wtedy ja będę tęczą gdy otworzysz swe oczy. Chcieli być, ale nie są Jutro też nie będą, nigdy, już na pewno Przeminęli, zagubili się Czasem tęsknią, skazani na przeszłość
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezmiernie mi miło ![]() i opisowo: - gdy przytulasz ją, ja chciałabym, żebyś ściskał MOJĄ dłoń! - nie mów do mnie 'siemasz!', bo się masz do mnie nijak ![]() - czy jak wyślę Ci '<3' - to, to coś zmieni? - bądźmy przez chwilę tak znośnie, niedorośli! - jestem chora - tak bardzo doskwirają mi uczucia - "...i żyli długo i szczęśliwie", jasne... u mnie póki co jest tylko długo... - jesteś moim małym marzeniem - wierzmy w cuda, może wtedy NAM się uda - za każdym razem, gdy rysuję serce Twoje imie nieświadomie w nie wpada... ![]() - najlepiej to zapomnij o mnie, skasuj mój numer, bo ja tego nie zrobię, a wiem, że byłoby wtedy lepiej... - na placu zabaw - huśtam się na huśtawce nastrojów - odkąd Cię znam, jesteś moją jedyną, największą słabością - co odpowiesz, gdy powiem, że KOCHAM? - jesteś najsmerfniejszym wariatem pod słońcem ![]() - uwielbiam, gdy mnie przytulasz i czule całujesz... szkoda tylko, że zawsze później dzwoni budzik... ![]() to tyle na dziś
|
|
|
|
|
#4699 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie , że możesz .
![]() Nie cały most z basha. ;- ) Tak, bardzo lubię. _________________________ ____________ my life would suck without u : - )
|
#4700 |
|
Raczkowanie
|
nydee - dziekuje ^^
nawet nie wiesz jakie to trudne... patrzeć na ciebie każdego dnia, być miłym i zachowywać się jakby nigdy się nic nie stało. a stało się. chole.rnie dużo się stało. nawet jeśli Ty nie zdajesz sobie z tego sprawy. i kocham te słowa... to "kochanie" mówione w żartach. ![]() _________________ " W recepcie na szczęście we dwoje zadbano o to, żeby kobieta starannie i długo oraz w przemyślany sposób sie upokarzała. "
Nikt nigdy nie przypadł wszystkim do gustu. ale szewc bez butów chodził. Jego mam gdzieś, przynajmniej udaję że mnie nie obchodzi .. - Proszę pana ? - tak ? - demoluje sobie Pan miłość .. - On Cię rani .. - tak wiem, ale go kocham. - więc przestań. - niestety. To nie będzie takie łatwe,proste i szybkie szczególnie dla mnie .. malinowy mus, w Jego oczach. ![]() Ulubuj sobie. ![]() ____________ będzie ż a ż d r o s z n y. ( ; |
|
|
|
#4701 |
|
Raczkowanie
|
przyzwyczaiła się do niego jak do swoich ulubionych papierosów.
Pozwol,ze nauczę Cię jednej tylko rzeczy - miłości nie mozna odrzucić... To co nas łączyło to to że oboje byliśmy w Tobie zakochani bałam się tęsknić! tęsknota oznaczałaby, że pogodziłam się z tym, że nigdy juz nie będziemy razem " |
|
|
|
#4702 |
|
Raczkowanie
|
* i kocham te słowa... to "kochanie" mówione w żartach.
* nawet nie wiesz jakie to trudne... patrzeć na ciebie każdego dnia, być miłym i zachowywać się jakby nigdy się nic nie stało. a stało się. chole.rnie dużo się stało. nawet jeśli Ty nie zdajesz sobie z tego sprawy. - nydee ;** * Tak sie składa...że sie nic nie składa... - CukrowaPanna ;** * łatwiej jest nie myśleć . * nie zadaję zbędnych pytań, idę do przodu nie patrząc wstecz . * są jeszcze rzeczy na których mi zależy . - neee ;** * romans na receptę. * Nie boje sie nieznanego .. tylko stracic to co znam .. - TiScatteroUnaFoto ;** * pieprzone przyzwyczajenie. - truskawkowa1993 ;** * I na do widzenia powiedziała by się uśmiechnął . On nie wiedzac jeszcze co miała w planach zrobił to co kazała , i zapytał co sie stało ..? Ona powiedziała że to koniec .. Zapytał wiec dlaczego kazała mu się uśmiechnąc ? Odpowiedziała : Bo to w tobie kochałam najbardziej . <3 - XxValedictionxX ;** i dziękuje : ) * Jego mam gdzieś, przynajmniej udaję że mnie nie obchodzi . - Paranienormalnaa ;** _________________ ^ . Jak już będę u Ciebie na pierwszym miejscu, to powiedz. ^ . Gdybym mogła być tą, której powiesz "Teraz wiem, że to jest to" ^ . Jak się kogoś bardzo kocha to za wszelką cenę stara się go zrozumieć ^ . U mnie słowa się nie liczą . Ja nie kocham słowami ^ . Mogę ale nie chcę . ^ . Wspomnieniami serca nie oszukasz. ^ . Było tak źle jak tylko mogło . ^ . ten moment jest idealny. ^ . Minimum słów .maximum treści. <3 ^ . Ksero. ^ . mój . Twój. ich. ;] ^ . na pół etatu. ;] ^ . Chcieć a móc.. ^ . po sygnale zostaw wiadomość . ; D |
|
|
|
#4703 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
my big love happy sad. /koncert. bounce unosi się w powietrzu. muzyki łyk /koncert. to zwala z nóg, ten beat uderza cię siłą miliona kul. jazda bez trzymanki w rytmie happy sad'u. z ich muzyką na drugą stronę tęczy mogę iść /konertHAPPYSAD. a taaakie tam, chyba nie pomogłam, ale się starałam. *; Cytat:
miiiiiiiło *; .!_ ja muszę, muszę, muszę Cię pocałować, bo umrę.!
gdy cię mijam, w myślach krzyczę 'łap oddech, łap oddech.!' piep.rzone love story. dla frajerów kula, konfidentom basta.! w miejskim tłumie mijam twoją rozpromieniona twarz. masz znakomitą prezencją, zbyt znakomitą. unikam cię w moich snach. rozpalasz moje serce jednym gestem. ty specjalnie dla mnie sprowadziłeś tulipany z Holandii <33. zatrzymujesz świat, który jest w ciągłym biegu. posłuchaj tych słów, tęsknota je stworzyła.
|
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
on Cię nie kocha.
załóż mi sprawę o psychiczne molestowanie ! sorry, jeśli to nie czas na amory, ale nie znam lepszej pory. masz opory? jeden uśmiech ponad wszystko do życia zachęca. według doświadczenia to co tracisz doceniasz . noc pełna może być słodyczy... a kim Ty właściwie jesteś ? Pojawiasz się znikąd i rządzisz. Jakim prawem? Mną nie porządzisz. Zapomnij! nie mam zamiaru spełniać czyiś oczekiwań .
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-03-05 o 16:28 |
|
|
|
#4705 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki macie coś może w stylu " I Don't Need a Man " :P cos z niezależnością .... mhm Pozdrawiam
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
MorireAmore może:
świat bez facetów byłby pełen grubych i szczęśliwych kobiet . takich jak ty, ja depczę od razu, nie tracę na was nerwów, nie mam dla was czasu... a od kiedy to niby nasze szczęście jest zależne od facetów ? co powiedział Bóg po stworzeniu mężczyzny? nic, załamał się ... ![]() jeżeli faceci są z Marsa to niech tam k***a wracają . nie wiem, może skorzystasz (;
|
#4707 |
|
Raczkowanie
|
jak nie wierzysz w marzenia, to nic nie mów, a lecz się! Wiele serc bije dla niej, wiele w niej To szaleństwa zakochane wszystko zrobić są w stanie nie jestem superstar jak adidas. ;d nie myślcie o raju , miłości nie ma dziś nie oczekuje czarów , po prostu daj mi żyć Nigdy nie spojrzy na mnie, jak na kogoś wartego miłości. mój eden jest tam, gdzie rytm Twego serca! <3 zamiast siedzieć i myśleć za co kupie szczeście
ja będe robić rap nawet jak utniesz mi ręce ( ... ) możesz spalić mi dom, tak że studia nie odzyskam wtedy następną płytę nagram ****a na skrzypcach bo nie smakuje nic jak krew na tych strunach. TiS, powinnam, agatee, ONax3, miluuu, CukrowaPanna, lilyblack, nydee, tyshe, primadonna, JednaNaMilion, bananowalska, lucyferowa - okradam nałogowo ! ; DD < 333
|
|
#4708 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kocham Cię ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
~ ~ jestem Twoją klątwą i przekleństwem mała, Ty potrafisz tylko ludźmi manipulować zapominam, a później znów pojawia się ten skurczybyk zgasły nasze grzeszne sakramenty myśli ugięte pod ciężarem słów patrzysz na mnie tak zachłannie, nagle stałeś się głodny miłości? zasłona tajemnicy opadła
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-03-05 o 17:02 |
|||||
|
|
|
#4709 |
|
Raczkowanie
|
ohhh ahhh
dzięki XxValedictionxX & GRZYB za wyróżnienie![]() *Kapsiut tez thanks ![]() -tak tak tak Happysad'owo mi... -łaaaa ręce w górę..o tak! ( happysad) ![]() -a ja idę na koncert...a wy niee... ![]() -koncertowo zwariowana ja... -w koncertowie...-przystanek->...happysad -dotleniam się kulturalnie ^^happysad^^ ![]() totalny brak weny;/ przepraszam;/
Edytowane przez DerGraueAllTag Czas edycji: 2009-03-05 o 17:24 |
|
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
* Znaleźć się jeszcze raz tam, jeszcze raz z Tobą...
* Nawet pogoda tego dnia wyraźnie się buntowała * Wiał silny wiatr, który swoim krzykiem odbierał nam mowę... * Nie spodziewałam się końca, który przyszedł na samym poczatku * Co miesiąc inną masz w ramionach, co tydzień inną w łóżku * Kiedy Twoja dusza rozdarta jest na dwie części... * Faceci są jakieś dwa lata za mamutami. * Męski świat, męski świat - pełen wad ^^ * Mężczyźni są gatunkiem zagrożonym wyginięciem * Mężczyzn zaliczamy do gatunku małp Rhesus. <tekst z lekcji biologii> * Facet wkońcu potomek rycerzy- to zakuty łeb
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

;*

Fenomen
? A jak wyglądało .. ?

wystarczy Marzena