American Girls po raz...IX - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-05, 14:04   #4741
EmilkaZ
Wtajemniczenie

GG do EmilkaZ
Dot.: American Girls po raz...IX

inie denerwuj mi sie tu bo kotki to wyczuja i tez zaczna
wszystko bedzie dobrze
EmilkaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 14:06   #4742
Mayumi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
nie zauwazylam
po magisterce dopiero bede

a ile mierzy/waży Luna?
A jeździsz już/jeździłaś czy to tak całkiem początek? No i co ci się później marzy (jaki sprzęt)? A może już masz?

edit. ja ci tu pupe truje, a ty na sterylke z maluchami powodzonka raz jeszcze, nie martw się

Edytowane przez Mayumi
Czas edycji: 2009-03-05 o 14:09
Mayumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 14:09   #4743
vadi
*sportaddict*

jezdzilam raz

IDE ;(
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 14:11   #4744
EmilkaZ
Wtajemniczenie

GG do EmilkaZ

trzymam kciuki
EmilkaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 14:11   #4745
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez Mayumi Pokaż wiadomość
Wklejały dziewczyny, wklejam więc i ja
Sądze, że to odrębna sprawa gustu każdej z nas. Nie jest najładniejsza- fakt, ale jest w niej wg. mnie coś takiego kokieteryjnego, dziewczęcego, 'pie.prznego'
przecież nie zabraniam wklejaj jak się Tobie i innym podobają
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 14:35   #4746
cytrynowa88
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to cytrynowa88

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki nie mam czasu na wateczek mój kochany ostatnio... dzisiaj spotkałam się z koleżanka i tak sie skułyśmy łoo

tez tak kiedys miałam widziałam go w sklepie był wyysoki i taki przystojny...szłam z kapusta pekinska w reku a za mna ciagnał sie moj tz (to było z poltora roku temu) i patrzyłam na kolesia jak nie wielkie ciastko z bita smietana on był chyba z dziewczyna ale tez patrzył na mnie...dosłownie sżłam jak ciapa i patrzyłam sie w jego niebieskie oczy...miedzy naszymi spojrzeniami leciała iskra co ja mowie to błyskawica była... az dreszcze miałam mrau ....i pewnie skonczyło by sie to duuuzo lepiej gdyby nie to ze wpdłam na wozek jakiegos mohera... i gdyby nie tż zauwazył i odrazu awantura szkoda ze go tam nie rozebrałas wzrokiem ,mogłas sie na niego rzucic bla bla a jego dziewczyna tez go ciap za reke i tak skonczył sie moj romans.pozniej jeszcze jak stalismy przy kasach to była wymiana spojrzen ale taka dyskretna i usmiech w kacikach ust ach...
do dzisiaj pamietam te jego habrowe oczy...
Opowiedzialas to w taki zabawny sposob fajna historia

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
Czekoladko a Ty szukasz pracy, czy mi coś umknęło?

A Tilla kompletnioe jest nie w moim guscie, nawet śmiem twierdzić że jej tu nie powinno być
A mi sie podoba

Kupilam wlasnie aparat http://www.allegro.pl/show_item.php?item=566252582 taki.. ma ktoras z wam moze taki?

AAA i macie pozdrowienia od Natural wroci do nas niedlugo, szkola i praca no i czasu brak, ale powiedziala ze wroci

Zaraz pocwicze tw na pupe, ciekawe czy dam rade, to bedzie moj pierwszy raz

cytrynowa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 14:53   #4747
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Moje żarłoczne świnki wczoraj wieczorem
Ja też dzisiaj mam pizzę, Tż robi jest w tym "miszczem", przynajmniej ja tak twierdzę, bo mam wtedy spokój w domu, on robi i sprząta a ja odpoczywam
Stary 2009-03-05, 15:11   #4748
Zuziunia
BAN stały

Dopiero zakończyłam notatki...masakra tyle przepisywania.

Wstawiłam uśmiechnięta fotkę na nk
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 15:27   #4749
Chii1986
Zakorzenienie

Jeju co się działo na Barbiowym... moherki chyba się posprzeczały z dziewczynami z Barbiowego albo coś:/ w każdym razie Złośliwiec dał ostrzeżenie żeby nie robić off topa... a ja myślałam,że skoro AG i Barbie są na społecznościach to można pisać o wszystkim...

a wątek Moherowych czasami podczytywałam i nawet lubiłam bo wydawało mi się to takie pół żartem pół serio- tak jak my o naszym pustactwie na żarty piszemy;-) a na posta Miśki to się obruszyły jakby to na poważnie było...

zresztą z tego co widzę na Moherowym też sobie żartują:

"a ja mam tylko jeden różowy sweterek, dokładny kolor to tzw. brudny różjest super ciepły i ładnie ożywia twarz ale przy Tobie to mogę się schowaćmasz manię różowegomoże wątki pomyliłaś?"

ale jak się o nich pisze to obraza

no nic... takie uroki wizażu;-)

Edytowane przez Chii1986
Czas edycji: 2009-03-05 o 15:29
Chii1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 15:41   #4750
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Jeju co się działo na Barbiowym... moherki chyba się posprzeczały z dziewczynami z Barbiowego albo coś:/ w każdym razie Złośliwiec dał ostrzeżenie żeby nie robić off topa... a ja myślałam,że skoro AG i Barbie są na społecznościach to można pisać o wszystkim...

a wątek Moherowych czasami podczytywałam i nawet lubiłam bo wydawało mi się to takie pół żartem pół serio- tak jak my o naszym pustactwie na żarty piszemy;-) a na posta Miśki to się obruszyły jakby to na poważnie było...

"a ja mam tylko jeden różowy sweterek, dokładny kolor to tzw. brudny różjest super ciepły i ładnie ożywia twarz ale przy Tobie to mogę się schowaćmasz manię różowegomoże wątki pomyliłaś?"

nie dziewczyny trochę pogadały o moherka ale zero kłótni porostu dostały ostrzeżenie ze maja nie schodzić z tematu wątku i nie wjeżdżać na inne wątki a zresztą samo sobie przeczytajcie.Dziewczyny pozdrowiły na moherowym od barbie jeden moherek wszedł i zaczęła się wymiana zdań.A moderator kazał nie schodzić z tematu na wątku plotkowym dziwne ale to uroki wizażu.Ja sadze ze do póki nikt nie obraża nikogo to nie powinno się wtranżalać i robić wojny tyle, bo poco jest tyle wątku ze każdy znajdzie coś dla siebie a co mi nie pasuje to na to nie wchodzę ale tez tego nie tępię.

Edytowane przez Agula 88
Czas edycji: 2009-03-05 o 15:49
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 15:42   #4751
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
nie dziewczyny trochę pogadały o moherka ale zero kłótni porostu dostały ostrzeżenie ze maja nie schodzić z tematu wątku i nie wjeżdżać na inne wątki a zresztą samo sobie przeczytajcie
czytałam ale nie rozumiem "schodzenia z tematu wątku" skoro jest on na społecznościach a na społecznościach można gadać o wszystkim....

zresztą nieważne po prostu nie lubię takich kłótni i afer wizażowych;-)
Stary 2009-03-05, 15:45   #4752
daruniaa01
Wtajemniczenie

Cytat:

poczytajcie ten watek, tu dopiero jaka obraza i to doslowna.......
akurat na barbie napadly, jakie to latwe, puste itd i mimo tlumaczen ze barbie to nie laska w rozowych kabaretkach i spodniczce do polowy pupy tylko lubiaca o siebie dbac dziewczyna (tak jak AG ) to one wiedza swoje....

jak kogos nie denerwuja takie rzeczy to polecam lekture
najlepiej od konca w sumie, bo tam sie "rozkrecilo".......:rolle yes:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315490
daruniaa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 15:47   #4753
minnie
Raczkowanie

Czesc Laleczki
podczytuję Was od jakiś dwóch tygodni i mam przy tym niezły ubaw(co Wy tu wypisujecie pozycja z tipsem itp.), więc postanowiłam się dołączyć.Wszystkie jesteście bardzo ładne, ach chciałaby mieć tyle samodyscyplimy i silnej woli aby tak dbać o siebie a mi po prostu się nie chce... Ja jestem z tych co to mają słomiany zapał, więc mam nadzieję, że dzięki Wam się zmobilizuję.A teraz do rzeczy otóż, pod wpływem wątku kupiłam dziś.......skakankę.pla nuje zacząć od dziś, nie wiem ile dam radę ale zobaczymy.
I teraz pytanie do Vadi, co robić na rozgrzewkę i ile powinna trwać????
a i jeszcze jedno dziewczyny skąd bierzecie avatary??bo chciłabym sobie strzelić jakiegoś fajnego.
Pozdrawiam i lecę nadrabiać wątek.
Buziaczki
minnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 15:49   #4754
daruniaa01
Wtajemniczenie

Cytat:
czytałam ale nie rozumiem "schodzenia z tematu wątku" skoro jest on na społecznościach a na społecznościach można gadać o wszystkim....

zresztą nieważne po prostu nie lubię takich kłótni i afer wizażowych;-)
tez nas to bardzo ciekawi.......: D
Stary 2009-03-05, 15:54   #4755
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daruniaa01 Pokaż wiadomość
poczytajcie ten watek, tu dopiero jaka obraza i to doslowna.......
akurat na barbie napadly, jakie to latwe, puste itd i mimo tlumaczen ze barbie to nie laska w rozowych kabaretkach i spodniczce do polowy pupy tylko lubiaca o siebie dbac dziewczyna (tak jak AG ) to one wiedza swoje....

jak kogos nie denerwuja takie rzeczy to polecam lekture
najlepiej od konca w sumie, bo tam sie "rozkrecilo".......:rolle yes:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315490
skoro tam jest obraza to dziwne,że tam moderator nie zareagował a na barbiowym już tak...

poczytam... byłam pewna,że skoro Moherki same mają dystans do stereotypów( bo przecież ich wątek nie polega na kulcie ojca Rydzyka itp. mimo,że takie skojarzenia budzi tytuł, ale na konserwatywnych poglądach) to tym bardziej powinny rozumieć,że wątek Barbie to nie wzorowanie się na image a la "pusta i głupia różowa laleczka" ..a one zapewne tytuł odebrały zbyt dosłownie

najlepiej chyba jak nikt nie bedzie wtrącał się do innych wątków...innej recepty na spokój nie ma;-)

minnie, witamy

też muszę sobie kupić skakankę
Stary 2009-03-05, 16:08   #4756
daruniaa01
Wtajemniczenie

Cytat:
skoro tam jest obraza to dziwne,że tam moderator nie zareagował a na barbiowym już tak...

poczytam... byłam pewna,że skoro Moherki same mają dystans do stereotypów( bo przecież ich wątek nie polega na kulcie ojca Rydzyka itp. mimo,że takie skojarzenia budzi tytuł, ale na konserwatywnych poglądach) to tym bardziej powinny rozumieć,że wątek Barbie to nie wzorowanie się na image a la "pusta i głupia różowa laleczka" ..a one zapewne tytuł odebrały zbyt dosłownie

najlepiej chyba jak nikt nie bedzie wtrącał się do innych wątków...innej recepty na spokój nie ma;-)

minnie, witamy

też muszę sobie kupić skakankę
tzn ja na watku moherowym bylam 5minut i nie zaglebialam sie ale na watku na temat zakazow w szkole jak dziewczyny napisaly ze taka 14-15latka jak pomaluje usta blyszczykiem albo rzesy tuszem to nie bedzie sie przet to gorzej uczyc itd to....

kilka przykladow:
"pwnie braknie jej czasu na naukę ,bo zdobienie tisiorów,farbowanie,docze pianie sztucznych włosów,bieg po sklepach w poszukiwaniu ciuszków jest baaardzo czasochłonny.
owszem z dużą gębą poradzi sobie ,ale tylko do czasu,do kiedy bedzie młoda i ładna,ale uroda przemija.
zostanie bez wiedzy,wykształcenia i bez pracy."

"miałam coś napisać ale sobie odpuściłam po lekturze wątku barbiowego I jak ja mam dyskutować na temat szkoły?????"

"Czytałam ich wąteczek. Napisałabym więcej,ale się wstrzymam.
Brak słow. " .........

"Wasze zachowanie plus dodatki mówią same za siebie. " [o kolorze rozowym byla mowa)

i tam moderatora nie ma.................
Stary 2009-03-05, 16:12   #4757
Cinderella5x
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eveline01 Pokaż wiadomość
uważam,że wyglądają bardzo oryginalnie ale tylko te małe , najlepiej zeby to był jakiś delikatny napis lub gwiazdeczka w jakimś ciekawym miejscu.Napewno sobie zrobię w najblizszym czasie , juz od dawna to za mną chodzi..na nadgarstku albo karku

Ja lubie . Mam dwa, nie duze, jeden na ramieniu i jeden na kostce. Za to moj maz ma trzy, z czego dwa bardzo duze. Ale Jemu pasuje

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 16:14   #4758
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki nie mam czasu na wateczek mój kochany ostatnio... dzisiaj spotkałam się z koleżanka i tak sie skułyśmy łoo

tez tak kiedys miałam widziałam go w sklepie był wyysoki i taki przystojny...szłam z kapusta pekinska w reku a za mna ciagnał sie moj tz (to było z poltora roku temu) i patrzyłam na kolesia jak nie wielkie ciastko z bita smietana on był chyba z dziewczyna ale tez patrzył na mnie...dosłownie sżłam jak ciapa i patrzyłam sie w jego niebieskie oczy...miedzy naszymi spojrzeniami leciała iskra co ja mowie to błyskawica była... az dreszcze miałam mrau ....i pewnie skonczyło by sie to duuuzo lepiej gdyby nie to ze wpdłam na wozek jakiegos mohera... i gdyby nie tż zauwazył i odrazu awantura szkoda ze go tam nie rozebrałas wzrokiem ,mogłas sie na niego rzucic bla bla a jego dziewczyna tez go ciap za reke i tak skonczył sie moj romans.pozniej jeszcze jak stalismy przy kasach to była wymiana spojrzen ale taka dyskretna i usmiech w kacikach ust ach...
do dzisiaj pamietam te jego habrowe oczy...

Wiesz co ja nie bede tego komentowac...poprostu nie chce jej urazic ze wzgledu na to co kiedys było miedzy nami...

powiem szczerze ze ja tego nie rozumiem...z tz widuje sie codziennie praktycznie ...nigdy sie nie rozstalismy na dłuzej niz 3 dni I poprostu nie wyobrazam sobie jakby miała sie do tz nie odzywac trzy dni zasze w ciagu dnia on mi pisze z 15 sms dzwoni jak wraca z pracy ja do niego tez pisze co robie itd czesto jest tak ze usypiamy razem słuchajac swojego oddechu w słuchawce...i neiw iem jak mzona sie do tz nie odzywac trzy dni...nie martwisz sie o niego?? wogole nie macie kontaktu typu gadu...sms...nic?

chciałam jeszcze napisać ze nie wiem co mi jest ostatnio ale zapominam o jedzeniu...dosłownie mogę nic nie jeść rano jak zjem śniadanie ,to cały dzień nie jem przychodzi tż i mowi co kochanie dzisiaj jadłas a ja yyy i sie łapie na tym ze zapomniałam ze trzeba jesc wogole głodu nei odczuwam dzisiaj zjadłam dwie kanapki rano...i mimo tego ze pilam to nie bylam w stanie nic w siebie wmusic pozniej nie wiem dlaczego tak jest oprocz tego ostro cwicze kupilam sobie karnet na basen, i robie a6w dzien 4...dzisiaj załozyłam spodnie na :upe: które kupialm dwa miechy ttemu zawsze były na mnei troszke za duze...i zakladam zapinam wstaje a one chyc i zleciały z tylka ... ale sie ucieszyłam jak jeszcze schudne troszke bardziej to pokaze wam efekty jak wazyłam najwiecej w swoim zyciu i jak teraz jest i jak bedzie z dwa tygodnie
nie mamy kontaktu wcale, owszem, martwie sie, ale byl wczoaj na gg. Mam dosc tego, ze zawsze ja pierwsza odzywam sie po klotni i sie nie odezwe za Chiny!!!! A on sie chyba tez nie martwi ;]

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
heh to samo pomyślałam..

będzie dobrze, ja ostatnio z Tżtem miałam ogromny kryzys, a teraz jest jak w raju też myślałam, że jest źle, fatalnie, że to koniec, ale porozmawialiśmy i było ok.. tego samego życzę Wam

zwariowałaś! ja też chcę zapominać o jedzeniu, ale to chyba jedyna rzecz, o której nigdy nie zapomnę
zobaczymy... bardzo bym chciala, zbey zrozumial pewne rzeczy

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Jakie konkretnie pojęcia musisz zdefiniować??

Kochana, ani się waż więcej tak pomyśleć o sobie

Ale Ci zazdroszczę!!!

Bardzo mi miło messinko

I że niby mam wyręczyć w tej kwestii mojego kochanego No way Ja jestem od wycierania
Chyba...że na wielkość piersi to zmywanie też wpływa

Zmięknie, na pewno zmięknie i się odezwie.

Raczej dlatego, że jak zauważyłaś nie jestem platynowo blond a mam taki średni odcień blondu
Faktycznie przy platynie należy chyba zawsze wyrównywać koloryt cery, dbać o brwi etc.

Nie boisz się takiego radykalnego cięcia?? Wiem, że to włosy i odrosną, a Ty masz bardzo ładne rysy twarzy, duże oczy więc nie musisz sobie dodawać czy kamuflować czegoś włosami.
Ja jestem taki cykor jeśli chodzi o włosy, że jestem w stanie skrócić je do linii ramion i dalej - stop
W środę jestem umówiona do fryzjera ale pewnie wyjdę z -5 cm

Katia, a próbowałaś zmieszać ze sobą odcienie minerałków? Ja trafiłam idealnie z tymi kolorami: jeden to jaśniuteńki beż, drugi to żółtek, taki jak potrzebuję gdy jestem opalona. Najczęściej najpierw nakładam na centralną część twarzy jasny, a potem, zamiast brązera nakładam ciemny puder mineralny na boki twarzy, na poło przy włosach, na brodzie, nosie.
Myślałaś o wymianie na targowisku? Chętnie bym przygarnęła Twoje minerałki, ale w zamian mam właściwie tylko jasne-soft white pryzmy Givenchy i błyszczyk E.L, bo wszystkiego innego używam stale.

Vadi, jak się czują Twoje kociaki??
no nie wiem... jak sie odezwie to napisze...

Cytat:

kochane, proszę, trzymajcie dzisiaj kciuki za moje dziewczynki od 14.30 do jakiejs 16.30, okropnie sie stresuje
trzymam kciuki oczywiscie

Cytat:
hmm.. BB- masz na myśli Bielsko-Białą?
tak

4-ty dzien zero kontaktu. mam dola. boje sie.
Stary 2009-03-05, 16:20   #4759
Chii1986
Zakorzenienie

darunia, czytając te ostatnie cytaty,które mi wkleiłaś ja bym bez wahania zgłosiła zp.... to jest atak na inny wątek a nie to co napisała Miśka i za co ją moderator ostrzegał.

Co do tego wątku to nawet mi się tam nie chce wypowiadać... Ci ludzie chyba żałują,że młode lata mają już za sobą i z zemsty by nastolatków w klasztorach pozamykali;-)

ja sobie nie wyobrażam szkoły gdzie nie mogę mieć podkładu na twarzy(jako nastolatka miałam trądzik wiec dla mnie pójście do szkoły bez makijaży byłoby traumą i zwiekszyłoby moje kompleksy) ani pofarbowanych włosów(skoro takie bardziej pasują do mojej urody)... dla mnie to unieszczęśliwianie ..szkoła ma być też przyjemnością, poza tym wiadomo jak w tym wieku liczy się wygląd i akceptacja...
dla mnie takie zakazy nie są dobre dla psychiki nastolatka... ale oczywiście Ci,którzy skończyli szkołę 10,20 lat temu wiedzą lepiej

nie chodzi o rewię mody w szkole ale o możliwość ładnego wyglądu a nie wyglądu jak szara mysz... jak już unieszczęśliwić dziecko to po całości

nastolatki mąją potrzeby : miłości, akceptacji, bycia atrakcyjnym.. na tym etapie hormony już szaleją i raczej nie da się wyłączyć tych potrzeb na 8 godzin w szkole a potem znów włączyć

najprościej zakazać wszystkiego zamiast iść na kompromisy...

mi rodzice zaufali i nauczyciele też- zakazów wiekszych nie było- ten kto ma swój rozum wie jak można wyglądać w szkole i gdzie jest granica i nie wpływa to na jego wyniki w nauce...

dobra koniec tematu- niech sobie tam w tym wątku dogryzają, świata nie zmienią na szczęście kiedyś też długie włosy u chłopców były w szkołach tępione teraz są normą i z innymi rzeczami też tak bedzie czy to się komuś podoba czy nie

ciekawe jak tam Vadi ... mam nadzieję,że wszystko się udało
Stary 2009-03-05, 16:23   #4760
ladygos
Raczkowanie

vikuniaa
wiesz moj mi napisal "czekalem az ci przejdzie" jak spytalam czemu 4 dni sie nie odzywa
aktualnie od kilku dni z nim nie jestem, ale chyba o tym wiesz, bo tu pisalam, jak chcesz to ratowac, to ratuj, wez sprawy w swoje rece... ja juz nie mam czego ratowac... najgorsze jest to, ze wszystko mi sie kojarzy z nim. i najgorsze jest jak siedze w domu i nie mam z kim gdzies wyjsc.
trzymaj sie Kochaniutka naprawde trzymam kciuki
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 16:30   #4761
daruniaa01
Wtajemniczenie

Cytat:
darunia, czytając te ostatnie cytaty,które mi wkleiłaś ja bym bez wahania zgłosiła zp.... to jest atak na inny wątek a nie to co napisała Miśka i za co ją moderator ostrzegał.

Co do tego wątku to nawet mi się tam nie chce wypowiadać... Ci ludzie chyba żałują,że młode lata mają już za sobą i z zemsty by nastolatków w klasztorach pozamykali;-)

ja sobie nie wyobrażam szkoły gdzie nie mogę mieć podkładu na twarzy(jako nastolatka miałam trądzik wiec dla mnie pójście do szkoły bez makijaży byłoby traumą i zwiekszyłoby moje kompleksy) ani pofarbowanych włosów(skoro takie bardziej pasują do mojej urody)... dla mnie to unieszczęśliwianie ..szkoła ma być też przyjemnością, poza tym wiadomo jak w tym wieku liczy się wygląd i akceptacja...
dla mnie takie zakazy nie są dobre dla psychiki nastolatka... ale oczywiście Ci,którzy skończyli szkołę 10,20 lat temu wiedzą lepiej

nie chodzi o rewię mody w szkole ale o możliwość ładnego wyglądu a nie wyglądu jak szara mysz... jak już unieszczęśliwić dziecko to po całości

nastolatki mąją potrzeby : miłości, akceptacji, bycia atrakcyjnym.. na tym etapie hormony już szaleją i raczej nie da się wyłączyć tych potrzeb na 8 godzin w szkole a potem znów włączyć

najprościej zakazać wszystkiego zamiast iść na kompromisy...

mi rodzice zaufali i nauczyciele też- zakazów wiekszych nie było- ten kto ma swój rozum wie jak można wyglądać w szkole i gdzie jest granica i nie wpływa to na jego wyniki w nauce...

dobra koniec tematu- niech sobie tam w tym wątku dogryzają, świata nie zmienią na szczęście kiedyś też długie włosy u chłopców były w szkołach tępione teraz są normą i z innymi rzeczami też tak bedzie czy to się komuś podoba czy nie

ciekawe jak tam Vadi ... mam nadzieję,że wszystko się udało
ja sie nie chce w to bawic...wiele rzeczy mnie wkurzalo, nigdy nic modowi nie zglaszalam.....

masz racje, nie ma co drazyc tematu...
tylko jeszcze zeby bylo wiadomo o co chodzi
, skoro mowilas ze nie chce Ci sie czytac

dziewczyna zalozyla atek ze w jej skzole wporwadzaja zakazy, chlopcy nie moga latem zalozyc krotkich spodenek a dziewczyny nawet kolczykow typu wieksze kolka czy jakies dluzsze......

a wszytskie na nia najechaly ze dobrze,tak powinno byc, uczen ma sie uczyc a nie stroic itd itd a jak jakas barbie napisala ze takie rzeczy to przeciez nie zbrodnia, miska napisala wlasnie ze dla kogos kto ma tradzik wyjscie bez podkladu to trauma itd, wiadomo taka osoba zamiast sie skupic na nauce mysli tylko o tym jak wyglada i co mysla inni itd to od razu na barbie nagonka ze my to wlasnie no...same wiecie
i ze mamy jakas ideologie barbie no ale ok, koniec tematu

vadi ja ciagne trzymam kciuki
Stary 2009-03-05, 16:32   #4762
Zuziunia
BAN stały

Zaraz spadam do kosmetyczki na oczyszczanie, także miłego wieczoru..
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 16:40   #4763
LilyHoney
Zadomowienie

Chii, zgadzam się z Tobą w zupełności

W ogóle mysle już od paru dni żeby jednak się odważyć i poprosić o jakiś kontakt do tego chłopaka no same wiecie Tyle go już nie widziałam że już tracę nadzieję, że uda mi się kiedyś nawiązać z nim ten kontakt wzrokowy itp. Mamy wspólnego znajomego tylko że ja go znam tak bardziej ze słyszenia, kojarzymy się i nic więcej no i na dodatek on kumpluje się z chłopakiem, który po mnie kiedyś pojechał z innym jego kolegą z którym się kilka razy spotkałam nie wiem nawet dlaczego. Ale nie mam niestety innego wyjścia Co Wy na to dziewczyny?

Właśnie siedze z olejkiem na rzęsach stosuje od dzisiaj Muszę jeszcze bardziej od siebie zadbac ale to bardziej w kwestii właśnie pielegnacji a nie makijażu... Maja, help
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 16:46   #4764
lil coco
BAN stały

poczytałam sobie wątek barbiowy, moherowy i o szkole...
O BOŻE <mdleje> hahaha..
większość z tych PAŃ zachowuję się tak jakby nigdy do szkoły nie chodziła, albo była jakąś szarą myszką i teraz się wyżywa
lil coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 16:50   #4765
ckin2u
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość

Właśnie siedze z olejkiem na rzęsach stosuje od dzisiaj Muszę jeszcze bardziej od siebie zadbac ale to bardziej w kwestii właśnie pielegnacji a nie makijażu... Maja, help

napisz pozniej jak efekty
Ja tez chcialam zaczac uzywac ale slyszalam ze w poczatkowej fazie moga wypadac czy cos
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 16:54   #4766
messinka
Zakorzenienie

Minnie - witamy serdecznie

Vadi kochana ,jak będziesz to napisz jak z kociakami

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 16:54   #4767
eveline01
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cinderella5x Pokaż wiadomość
Ja lubie . Mam dwa, nie duze, jeden na ramieniu i jeden na kostce. Za to moj maz ma trzy, z czego dwa bardzo duze. Ale Jemu pasuje
Ja też bardzo lubie a Twojego delfinka na ramieniu(o ile dobrze pamiętam) widziałam , śliczny. Mój tż też ma dość duży i tez uwazam że mu pasuje.U kobiet jednak wolę małe,delikatne i wlasnie taki zamierzam sobie w najbliższym czasie zrobić

a6w 8/42

bo dwie połowy razem znaczą idealny stann <3

eveline01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 16:54   #4768
daruniaa01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
poczytałam sobie wątek barbiowy, moherowy i o szkole...
O BOŻE <mdleje> hahaha..
większość z tych PAŃ zachowuję się tak jakby nigdy do szkoły nie chodziła, albo była jakąś szarą myszką i teraz się wyżywa
widzialam jak podczytywalas

a o reszcie.no coz...mysle ze cos w tym jest
i ciagle teksty "za moich czasow....."

eveline-pokazesz grzyweczke?
Stary 2009-03-05, 16:57   #4769
messinka
Zakorzenienie

Ja nie czytam Barbiowego ,akurat teraz kiedy doszło do tej wymiany zdań ,to dla mnie smieszne hehe

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 16:59   #4770
eveline01
Rozeznanie

Cytat:
Jeszcze troche fotek Tili. Wybaczcie jeśli coś się powtórzy.

fajne fotki , wklejaj,wklejaj ja tam lubię Tile.Może z twarzy faktycznie nie jest jakaś "mega" ale za to często ( choć nie zawsze!) swietnie się ubiera i figurę ma boską wg mnie

a6w 8/42

bo dwie połowy razem znaczą idealny stann <3

eveline01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości