|
|
#4741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
inie denerwuj mi sie tu
![]() wszystko bedzie dobrze |
|
|
|
#4742 |
|
Raczkowanie
|
A jeździsz już/jeździłaś czy to tak całkiem początek? No i co ci się później marzy (jaki sprzęt)? A może już masz?
![]() edit. ja ci tu pupe truje, a ty na sterylke z maluchami powodzonka raz jeszcze, nie martw się
Edytowane przez Mayumi Czas edycji: 2009-03-05 o 14:09 |
|
|
|
#4743 |
|
*sportaddict*
|
jezdzilam raz
![]() IDE ;( |
|
|
|
#4744 |
|
Wtajemniczenie
|
trzymam kciuki
|
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4746 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajna historia ![]() Cytat:
![]() Kupilam wlasnie aparat http://www.allegro.pl/show_item.php?item=566252582 taki.. ma ktoras z wam moze taki? ![]() AAA i macie pozdrowienia od Natural wroci do nas niedlugo, szkola i praca no i czasu brak, ale powiedziala ze wroci Zaraz pocwicze tw na pupe, ciekawe czy dam rade, to bedzie moj pierwszy raz
|
|
#4747 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też dzisiaj mam pizzę, Tż robi
jest w tym "miszczem", przynajmniej ja tak twierdzę, bo mam wtedy spokój w domu, on robi i sprząta a ja odpoczywam
|
#4748 |
|
BAN stały
|
Dopiero zakończyłam notatki...masakra tyle przepisywania.
Wstawiłam uśmiechnięta fotkę na nk
|
|
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju co się działo na Barbiowym... moherki chyba się posprzeczały z dziewczynami z Barbiowego albo coś:/ w każdym razie Złośliwiec dał ostrzeżenie żeby nie robić off topa... a ja myślałam,że skoro AG i Barbie są na społecznościach to można pisać o wszystkim...
![]() a wątek Moherowych czasami podczytywałam i nawet lubiłam bo wydawało mi się to takie pół żartem pół serio- tak jak my o naszym pustactwie na żarty piszemy;-) a na posta Miśki to się obruszyły jakby to na poważnie było... zresztą z tego co widzę na Moherowym też sobie żartują: "a ja mam tylko jeden różowy sweterek, dokładny kolor to tzw. brudny różjest super ciepły i ładnie ożywia twarz ale przy Tobie to mogę się schowaćmasz manię różowegomoże wątki pomyliłaś?" ale jak się o nich pisze to obraza ![]() no nic... takie uroki wizażu;-)
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-03-05 o 15:29 |
|
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zresztą samo sobie przeczytajcie.Dziewczyny pozdrowiły na moherowym od barbie jeden moherek wszedł i zaczęła się wymiana zdań.A moderator kazał nie schodzić z tematu na wątku plotkowym dziwne ale to uroki wizażu.Ja sadze ze do póki nikt nie obraża nikogo to nie powinno się wtranżalać i robić wojny tyle, bo poco jest tyle wątku ze każdy znajdzie coś dla siebie a co mi nie pasuje to na to nie wchodzę ale tez tego nie tępię.
Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-03-05 o 15:49 |
|
|
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą nieważne po prostu nie lubię takich kłótni i afer wizażowych;-)
|
|
#4752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
akurat na barbie napadly, jakie to latwe, puste itd ![]() ![]() i mimo tlumaczen ze barbie to nie laska w rozowych kabaretkach i spodniczce do polowy pupy tylko lubiaca o siebie dbac dziewczyna (tak jak AG ) to one wiedza swoje....![]() jak kogos nie denerwuja takie rzeczy to polecam lekture ![]() najlepiej od konca w sumie, bo tam sie "rozkrecilo".......:rolle yes: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315490 |
|
|
|
|
#4753 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Laleczki
![]() podczytuję Was od jakiś dwóch tygodni i mam przy tym niezły ubaw(co Wy tu wypisujecie pozycja z tipsem itp.), więc postanowiłam się dołączyć.Wszystkie jesteście bardzo ładne, ach chciałaby mieć tyle samodyscyplimy i silnej woli aby tak dbać o siebie a mi po prostu się nie chce... Ja jestem z tych co to mają słomiany zapał, więc mam nadzieję, że dzięki Wam się zmobilizuję.A teraz do rzeczy otóż, pod wpływem wątku kupiłam dziś.......skakankę .pla nuje zacząć od dziś, nie wiem ile dam radę ale zobaczymy.I teraz pytanie do Vadi, co robić na rozgrzewkę i ile powinna trwać???? a i jeszcze jedno dziewczyny skąd bierzecie avatary??bo chciłabym sobie strzelić jakiegoś fajnego. Pozdrawiam i lecę nadrabiać wątek. Buziaczki |
|
|
|
#4754 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczytam... byłam pewna,że skoro Moherki same mają dystans do stereotypów( bo przecież ich wątek nie polega na kulcie ojca Rydzyka itp. mimo,że takie skojarzenia budzi tytuł, ale na konserwatywnych poglądach) to tym bardziej powinny rozumieć,że wątek Barbie to nie wzorowanie się na image a la "pusta i głupia różowa laleczka" ..a one zapewne tytuł odebrały zbyt dosłownie ![]() najlepiej chyba jak nikt nie bedzie wtrącał się do innych wątków...innej recepty na spokój nie ma;-) minnie, witamy też muszę sobie kupić skakankę
|
|
#4756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kilka przykladow: "pwnie braknie jej czasu na naukę ,bo zdobienie tisiorów,farbowanie,docze pianie sztucznych włosów,bieg po sklepach w poszukiwaniu ciuszków jest baaardzo czasochłonny. owszem z dużą gębą poradzi sobie ,ale tylko do czasu,do kiedy bedzie młoda i ładna,ale uroda przemija. zostanie bez wiedzy,wykształcenia i bez pracy." "miałam coś napisać ale sobie odpuściłam po lekturze wątku barbiowego I jak ja mam dyskutować na temat szkoły?????" ![]() ![]() "Czytałam ich wąteczek. Napisałabym więcej,ale się wstrzymam. ![]() Brak słow. " ........."Wasze zachowanie plus dodatki mówią same za siebie. " [o kolorze rozowym byla mowa) i tam moderatora nie ma.................
|
|
|
|
|
#4757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja lubie
|
|
#4758 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bardzo bym chciala, zbey zrozumial pewne rzeczy ![]() Cytat:
jak sie odezwie to napisze...Cytat:
tak 4-ty dzien zero kontaktu. mam dola. boje sie.
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
darunia, czytając te ostatnie cytaty,które mi wkleiłaś ja bym bez wahania zgłosiła zp.... to jest atak na inny wątek a nie to co napisała Miśka i za co ją moderator ostrzegał.
Co do tego wątku to nawet mi się tam nie chce wypowiadać... Ci ludzie chyba żałują,że młode lata mają już za sobą i z zemsty by nastolatków w klasztorach pozamykali;-) ja sobie nie wyobrażam szkoły gdzie nie mogę mieć podkładu na twarzy(jako nastolatka miałam trądzik wiec dla mnie pójście do szkoły bez makijaży byłoby traumą i zwiekszyłoby moje kompleksy) ani pofarbowanych włosów(skoro takie bardziej pasują do mojej urody)... dla mnie to unieszczęśliwianie ..szkoła ma być też przyjemnością, poza tym wiadomo jak w tym wieku liczy się wygląd i akceptacja... dla mnie takie zakazy nie są dobre dla psychiki nastolatka... ale oczywiście Ci,którzy skończyli szkołę 10,20 lat temu wiedzą lepiej ![]() nie chodzi o rewię mody w szkole ale o możliwość ładnego wyglądu a nie wyglądu jak szara mysz... jak już unieszczęśliwić dziecko to po całości ![]() nastolatki mąją potrzeby : miłości, akceptacji, bycia atrakcyjnym.. na tym etapie hormony już szaleją i raczej nie da się wyłączyć tych potrzeb na 8 godzin w szkole a potem znów włączyć ![]() najprościej zakazać wszystkiego zamiast iść na kompromisy... mi rodzice zaufali i nauczyciele też- zakazów wiekszych nie było- ten kto ma swój rozum wie jak można wyglądać w szkole i gdzie jest granica i nie wpływa to na jego wyniki w nauce... dobra koniec tematu- niech sobie tam w tym wątku dogryzają, świata nie zmienią na szczęście kiedyś też długie włosy u chłopców były w szkołach tępione teraz są normą i z innymi rzeczami też tak bedzie czy to się komuś podoba czy nie![]() ciekawe jak tam Vadi ... mam nadzieję,że wszystko się udało
|
#4760 |
|
Raczkowanie
|
vikuniaa
wiesz moj mi napisal "czekalem az ci przejdzie" jak spytalam czemu 4 dni sie nie odzywa aktualnie od kilku dni z nim nie jestem, ale chyba o tym wiesz, bo tu pisalam, jak chcesz to ratowac, to ratuj, wez sprawy w swoje rece... ja juz nie mam czego ratowac... najgorsze jest to, ze wszystko mi sie kojarzy z nim. i najgorsze jest jak siedze w domu i nie mam z kim gdzies wyjsc. trzymaj sie Kochaniutka naprawde trzymam kciuki
|
|
|
|
#4761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() masz racje, nie ma co drazyc tematu... tylko jeszcze zeby bylo wiadomo o co chodzi , skoro mowilas ze nie chce Ci sie czytac ![]() dziewczyna zalozyla atek ze w jej skzole wporwadzaja zakazy, chlopcy nie moga latem zalozyc krotkich spodenek a dziewczyny nawet kolczykow typu wieksze kolka czy jakies dluzsze......a wszytskie na nia najechaly ze dobrze,tak powinno byc, uczen ma sie uczyc a nie stroic itd itd a jak jakas barbie napisala ze takie rzeczy to przeciez nie zbrodnia, miska napisala wlasnie ze dla kogos kto ma tradzik wyjscie bez podkladu to trauma itd, wiadomo taka osoba zamiast sie skupic na nauce mysli tylko o tym jak wyglada i co mysla inni itd to od razu na barbie nagonka ze my to wlasnie no...same wiecie ![]() i ze mamy jakas ideologie barbie ![]() ![]() ![]() ![]() no ale ok, koniec tematu![]() vadi ja ciagne trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#4762 |
|
BAN stały
|
Zaraz spadam do kosmetyczki na oczyszczanie, także miłego wieczoru..
|
|
|
|
#4763 |
|
Zadomowienie
|
Chii, zgadzam się z Tobą w zupełności
![]() W ogóle mysle już od paru dni żeby jednak się odważyć i poprosić o jakiś kontakt do tego chłopaka no same wiecie Tyle go już nie widziałam że już tracę nadzieję, że uda mi się kiedyś nawiązać z nim ten kontakt wzrokowy itp. Mamy wspólnego znajomego tylko że ja go znam tak bardziej ze słyszenia, kojarzymy się i nic więcej no i na dodatek on kumpluje się z chłopakiem, który po mnie kiedyś pojechał z innym jego kolegą z którym się kilka razy spotkałam nie wiem nawet dlaczego. Ale nie mam niestety innego wyjścia Co Wy na to dziewczyny?Właśnie siedze z olejkiem na rzęsach stosuje od dzisiaj Muszę jeszcze bardziej od siebie zadbac ale to bardziej w kwestii właśnie pielegnacji a nie makijażu... Maja, help
|
|
|
|
#4764 |
|
BAN stały
|
poczytałam sobie wątek barbiowy, moherowy i o szkole...
O BOŻE <mdleje> hahaha.. większość z tych PAŃ zachowuję się tak jakby nigdy do szkoły nie chodziła, albo była jakąś szarą myszką i teraz się wyżywa
|
|
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz pozniej jak efekty ![]() Ja tez chcialam zaczac uzywac ale slyszalam ze w poczatkowej fazie moga wypadac czy cos
|
|
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
Minnie - witamy serdecznie
![]() ![]() Vadi kochana ,jak będziesz to napisz jak z kociakami
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#4767 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) widziałam , śliczny. Mój tż też ma dość duży i tez uwazam że mu pasuje.U kobiet jednak wolę małe,delikatne i wlasnie taki zamierzam sobie w najbliższym czasie zrobić
|
|
#4768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a o reszcie.no coz...mysle ze cos w tym jest ![]() i ciagle teksty "za moich czasow....." eveline-pokazesz grzyweczke?
|
|
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie czytam Barbiowego ,akurat teraz kiedy doszło do tej wymiany zdań ,to dla mnie smieszne hehe
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#4770 |
|
Rozeznanie
|
fajne fotki , wklejaj,wklejaj
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.

powodzonka raz jeszcze, nie martw się 
ale tez patrzył na mnie...dosłownie sżłam jak ciapa i patrzyłam sie w jego niebieskie oczy...miedzy naszymi spojrzeniami leciała iskra co ja mowie to błyskawica była... az dreszcze miałam mrau ....i pewnie skonczyło by sie to duuuzo lepiej gdyby nie to ze wpdłam na wozek jakiegos mohera...
a ja odpoczywam

No way
Zmięknie, na pewno zmięknie i się odezwie.