|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Cytat:
Cytat:
------------------------------- 1.bede czekac. nie spoznij sie. 2.juz nie jestem filizanka bez uszka. wszystko posklejane.<3 3.Twoje bezwładne ręce milczą w kieszeniach. Jeśli chcesz wiedzieć, nigdy nas nie było. Jeśli chcesz wiedzieć, teraz też nas nie ma. To jest minuta ciszy po nas. I jeśli nawet się kochamy to tylko oddzielnie. Jesteś tak bardzo egoistyczny, że sam siebie tylko bierzesz. 4.nie chciałam im posyłać łez. odchodziłam...odchodziłam ... i nie miało znaczenia, jak wiele serc będzie zranionych - moje, ich czy kogokolwiek. w duchu już od nich odeszłam. [...] nigdy już nie zobaczę tego syfu. dzięki bogu. |
||
|
|
|
#4712 |
|
Raczkowanie
|
nie będę uwielbiać i nie będę uwielbiana..
Ale czy to jest warte, tego byś ty nie mógł spać? tak proszę pana, nie mam już siły na tę głupią miłość. Zawsze miała minę wiecznego dziecka, które nigdy nie dorośnie Sto procent szyku bez stylistów.
|
|
#4713 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Świat muzyki oszalał. A z nim ja. Ja nie tańczę. Ja odwalam pijackie boogie. Koncerciwo. <3 No to flow. No i jeszcze shake your ass. Pod barierką w pierwszym rzędzie mnie zgniatają. Przeżycia - bezcenne. ________________________ Nie pomogłam chyba Ale nie mam weny. Nic innego nie wymyślę.Cytat:
![]() Lubię być przez Ciebie okradana. ![]() _________________________ _________________________ ______ _________________________ _______________________ Nawet nie chce mi się im pluć w oczy, bo szkoda mi śliny.
Gdy mi prosto w twarz mówisz najtrudniejszą z prawd. Te drobne ciało skrywa tak wielkie serce. Wiesz, że nie jaram, weź za mnie bucha. To co nasz łączy mówią na to fluidy. Jestem jak nitro, Ty to gliceryna. Nasze życie wiruje, jak kule w bębnie totolotka. Kiedy wynosisz mnie ponad tęczę. Siłą, wyrywałam z serca miłość. Umrzemy na śmierć, nic nie zabierze magii. Spijam słowa z Twoich ust - bezwarunkowa miłość ! Zabiłby za mnie, zamordowałabym za niego. Nieśmiertelne dusze, przez każdą burzę. Aż ziemia się zatrzyma, ani chwili krócej. Impomderabilia to dzikość serca. W podwiązkach noszę rewolwery na Twoich wrogów. Wygląda nietrzeźwo, w zatęchłym powietrzu. ______________________ _______ _________________________ _______________ O coś pozytywnego proszę. Wesołego, wiosennego. (: Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2009-03-05 o 17:35 |
||
|
|
|
#4714 |
|
Raczkowanie
|
___Pokazałam że cię kocham więcej niż jeden raz.
W jaki sposób możemy unieważnić miłość między nami.?___ ___Dałeś mi, moje najsłodsze wspomnienie. Pojawił się przemoczony na mokrych schodach.___
|
|
#4715 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli czujesz się taki pusty.. |
|
|
|
|
#4716 |
|
Raczkowanie
|
Dziękować .
![]() _________________________ _________________ Rozstanie jak gangrena zajmuje me serce:
Pytanie: amputować? by nie czuć nic więcej... i Twoim ciepłem ogrzeję Cały mój świat. Najwspanialsi mężczyźni mieszkają najdalej... Jestem jak Mały Książę, a Ty jak jego Róża. Okłamałaś mnie, mam Cię dość, a jednak cały czas chciałbym trwać przy Tobie. Bawi mnie Wasz świat... Chciałabym się znaleźć w miejscu, w którym białe jest czarne, a dobro jest złem. Wtedy ty zamiast jej byś był mój. Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-03-05 o 17:51 |
|
|
|
#4717 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ___________________ zagrajmy w kalambury.! poczułam do Ciebie sześcioliterowe słowo na 'em'. hmm.? i kiedy deszcz zacznie spadać będę słońcem w Twoim życiu. -zapomnisz mnie.? -prędzej zapomnę jak się oddycha. jestem tylko przeszkodą na Twojej drodze. więc odejdę. ale będę myśleć o Tobie, przy każdym kroku mojej ucieczki.
|
|
#4718 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() _____________ Każdy czasem może wybrać źle ciągle mam tą miłość dla ciebie Kto nie ryzykuje, ten nie pije dziś z nami. Mały uśmiech jest zaczątkiem serii niewyjaśnionych radości ![]() Może to jest tak, że boleć ma uśmiech . Miłość dla ciebie, wie, że zrobisz, co słuszne. Więc nie mów mi jak Żyd, co robić, gdzie bywać. I nie zapomnij że to musi grać to jest jak pozytywka. miłość znajomi rap i rodzina <3 zdejmij maskę kocie. Jego dłonie sprawiają że mam dreszcze. Jego zapach do gorączki rozgrzewa. On nie chce nikogo prócz mnie.
|
|
#4719 |
|
Raczkowanie
|
-wiesz byłam u lekarza...
-jesteś chora?? -tak.. mam złamane serce.. ![]() -i przepisał Ci coś?? -aha...3lata samotności i tuzin chusteczek...
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
- "i obiecuję Ci, że będę Cię kochać i szanować do końca życia" ?
przecież tak w życiu się nie dzieje.. - Ty się przyzwyczaiłaś. masz to, o czym wszyscy marzą. nie, że chcę Cię zapewnić, ale gdybyś nie mogła być z tymi, których kochasz słuchanie jak obiecują Cię kochać i szanować byłoby jedynym o czym mogłabyś myśleć. [ 28.11.2008 ] Skarrrrb |
|
|
|
#4721 |
|
Zadomowienie
|
zawsze kradnę, więc tym razem dorzuce coś od siebie ;p
Chcesz mieć mnie całą? Zakręc mną, no dalej zakręc mną! Kocham być przy Tobie. Zgodnie z przeznaczeniem, jak zaządał Ten z góry. W sercu głaz zamiast serca. Dziś dojrzała kobieta, nie bezmyślna małolata. Teraz jest nas oboje nie myślę jedynie o sobie. Bądz jak moj anioł stróż. `Wiesz co stary? Ja to mogę mieć każdą laskę! Przychodzę, wyrywam i jest!` - Doprawdy?
Rebel inside. ^^ •.¸♥¸.• [vichy]366899[/vichy] prosze o jedno kliknięcie Edytowane przez ejaj Czas edycji: 2009-03-05 o 19:06 |
|
|
|
#4722 |
|
Raczkowanie
|
"Wszędzie lateks i plastik,to (...) chamstwo naszej generacji”
...am I a part of the cure, or am I part of the disease?... / jestem częścią lekarstwa czy jestem częścią choroby?...nadeszła pora wyostrzyć zmysły, uwolnić potwora co niszczy umysły... ![]() nie myślę o raju, miłości nie ma dziś, nie oczekuje czarów, po prostu daj mi żyć... Zamęt, który nigdy się nie kończy, Zamykające się ściany tykające zegary... kim jesteś by mówić mi o moim człowieczeństwie? ![]() To są moje osobiste halucynacje i mnie to krępuje ![]() bo nikt Tobie nie zdradzi prawdy...
|
#4723 |
|
Raczkowanie
|
Zrobisz to fachowo, szybko, przez sen, bez bólu
czasem ogarnia mnie taki paraliżujący strach. cholerne czekanie. ono samo wytwarza marzenia, myśli, wątpliwości, nadzieje i łzy Wiem, że gdy mam Ciebie moja dusza nie zniknie Plastikowy świat pełen plastikowych Barbie Chwyć rękoma szczęście, ty, ilu tego pragnie? Więc pomóż sobie, ziombel, bo niewiele mamy dziś Poza miłością i życiem, by je szanować i czcić
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje za miłe słowa
![]() _ czy ty, czy to ten świat jest poje.bany? przemoc wódka koks po garderobach się pieprz.enie. Chciałbym móc wejść do twoich myśli, potem wyjść i spytać co naprawde myślisz. czasem trzeba wziąć się w garść, ogarnąć setki myśli i tysiące spraw. przecież to proste jak dwa razy dwa. pijani życiem, kochajmy się w najlepsze.
|
|
#4725 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to dobrze, bo ja też <3 Cytat:
a i dziękuję ślicznie Myślałam, że ostatnio moje opisy to dno. ahaha ![]() ___________________ nie ma takiej siły, która te wspomnienia zatrze.. I nawet nie chce mi się odczytywać wiadomości, bo wiem że nie są od Ciebie. rozpal uczuć pożar. I dlaczego mimo wszystko komplikuje sobie życie? Czemu skrywam wciąż przed Tobą to co pragnę wytłumaczyć ? by w siebie nie zwątpić. bardziej zbliżyć się. zamykasz mi usta i znika mój strach.
|
|
#4726 |
|
Rozeznanie
|
-Ufasz mi?
-Teoretycznie Wiosna wisi w powietrzu ^^ Do serca podchodzi mi lód |
|
|
|
#4727 |
|
Raczkowanie
|
mam ogromną prośbę..
macie coś o tym. żę ja go kocham.. on się domyśla ale taka laska mi próbuje go zabrać i juz mnie ta cizia wk.ur.wia .. ;(( P.S nadajesz sens memu życiu ! Tutaj codziennie uczę się, że nie ma uczuć. Jest tylko hajs, seks, hajs i trochę brudu Wszystko się tu miesza, dzień z nocą, wóda z koką. splecieni za dłonie. jeden szary bulwar bo nie posadzili drzew . tak jest u mnie w tych czterech ścianach przeżyły nie jeden dramat, pierwszą miłość, kryzys, zdradę one poszły się je.bać, kocham to miejsce. To jest dla mnie piekny sen, ale niespełniony sen.. czuje jeszcze oddech twoj na rzesach i na ustach.. znowu udawalam ze rozstania są w porzadku.
|
|
#4728 |
|
Raczkowanie
|
nydee : ) ;**
_ hungry still for more. naszpikowana zazdrością krę-cę-się przestraszony samym sobą To źle, że świat zbudowany jest na chciwości nadciągają czarne chmury, będzie sypać wspomnieniami. Bo nie jestem pionkiem w twojej piep.rzonej grze Trust yourself, trust no one else Fuck a hero, be yourself I trust no one, my trust is gone! czas zawsze bedzie robił ci na złość. pomocy, znów pomyliłam uczucia. ogrzej moje zziębnięte od chłodu twych słów ręce cierpną mi policzki na myśl o jutrze ouch, znów się pogubiłam. mam ciebie porcelanowego na półce może, boże, gdybyś wymienił mi to i owo, byłabym lepszym człowiekiem skrzypią mi myśli w głowie moda na ciebie; odcinek 4578.
|
#4729 |
|
BAN stały
|
beznamiętnie.
nawet nie zdajesz sobie sprawy. gdyby Twoje wszystkie 'nie' zamieniły się w 'tak' już dawno zasypiałabym w Twoich ramionach. to taka wersja demo miłości. nic na siłę, rozumiesz.. prawda ? mam skrzydła. i nie trzymam ich na strychu. (: jak ja kocham Cię kochać ! tak jakbym była.. zakochana ? samotni są samotni bez granic. jedno było pewne. ktoś pozostał sam. a Ona nie tęskniła. bo śpiąc się nie tęskni. zawsze znajdzie się peron, przez który marzenia przejeżdżać będą bez pośpiechu. w prognozie pogody powiedzieli, że jutrzejszy dzień będzie całkowicie nieuśmiechnięty. " co włożysz na nasze rozstanie ? " |
|
|
|
#4730 |
|
Zadomowienie
|
BoskaPanna - miło, że coś Ci się spodobało
kradnę ten : "U mnie słowa się nie liczą. Ja nie kocham słowami." anyszowska - skarbek mój <33__________ i wiem, że myśli o mnie zajmują Ci średnio minutę dziennie :| nigdy nie zapomnę tych paru wspaniałych chwil. tego "naszego życia". chciałabym uciec, gdzieś gdzie mogłabym krzyczeć z całych sił, tak aby nikt mnie nie usłyszał. marzę o życiu takim jak w najlepszej komedii romantycznej... horror zostawiając w spokoju. idziemy razem przez park, trzymamy się za ręce... może to jest błąd, że znów pakuję się w to samo. lecz gdy zobaczyłam Twoją twarz, nie mogłam odmówić. jesteś częścią mnie. gdzieś między jednym Twoim słowem, a jednym mym spojrzeniem. na białych skrzydłach z czarną różą w ręku.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-03-05 o 20:42 |
|
|
|
#4731 |
|
Przyczajenie
|
meeega opisy,
dodaje rowniez cos od siebie ;-) a my jak te drzewa w parku, niby obok siebie, jednak obojetne w tych kilku litrach soku kryje sie tyle szczescia 'tak sie nie robi, znowu szukasz zmiany?' miewasz piekne sny, ale jak to sie odnosi do rzeczywistosci? kochasz, lecz nie zawsze o tym mowisz a co jesli sie rozsypie? pozbierasz mnie? w tym swiecie licza sie pieniadze nie jestem tak dobra, jak chcialabym byc dzis nawet goraca czekolada smakowala inaczej I LOVE NERDS! |
|
|
|
#4732 |
|
Zadomowienie
|
.XxValedictionxX ,anyszowska- Zaszczyt mieć takie złodziejki . ;*.GRZYB - Pochlebiasz kochana. (: .Primadonna- Moje opisy w Twojej kolekcji?. . Kolejny zaszczyt.BoskaPanna - ![]() ![]() . . Dziękujee. ;*. ![]() _______________ _______ _ ___________ PaaaaattuU - Może takie? : Przecież i tak będziesz mój. Ona-Ja.Miedzy młotem,a kowadłem.? Znów nie uważasz Dżaga. Poczułam słowo na "em" ale cholerne [pierwsza litera imienia tej dziewczyny] Próbuje to zniszczyc. Chcesz prowadzic ze mną wojne?.Gratuluje odwagi i wspołczuje głupoty. ! najlepiej widziałabym cię ruro w ciuchach z czarnej folii - I tak Cię nie pokocha. To moja jest niedorosła miłosc(..)uparcie więc bede bronić jej. ! Będzie mój,pachnący mną,nie szukając innej. Nie przeginaj mała,mam ograniczoną cierpliwosc. Chyba nie o to chodziło,ale nic innego jakoś mi nie przychodzi ![]() ______ _ ________ -co obchodzi Cię jak korzystam z szaleństwa, bez czy w pasach bezpieczeństwa...
-Mówisz 'wolność' a zaraz potem obowiązek i posłuszeństwo... -Wyposażona W Oryginalny Zestaw Zabójczych Wad |
|
|
|
#4733 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny..;( mam prośbę.. we wtorek zgineła moja koleżanka miała 13 lat, potrącił ją samochód.. godzinę wcześniej z nią rozmwaiałam.. miałyśmy wrócić razem, ale ja pojechałam wcześniej.. prosze o opisy bardzo ważne [*] kochana kamilka.[*] ;( look.
______ -ich nehme dich? -whone? -im auto. -mich? -dich! \ bede brał cie. gdzie? w aucie. mnie? cei
|
#4734 |
|
Rozeznanie
|
XxValedictionxX
GRZYB dzięki ![]() Wasze też zabieram Ja..
Idealistka z własnymi marzeniami.. Szczęście bywa czasem bardzo blisko.. Wystarczy się rozejrzeć.. Pomyśleć.. Pomarzyć.. - Wiesz kochanie zauważyłam że ludzie bardzo się ograniczają. Widzą tylko siebie. Są zapatrzeni w swoje "ja".. - Ja nie.. Ja zobaczyłem cały świat.. Ciebie.. |
|
|
|
#4735 |
|
Przyczajenie
|
psych0delaa, sprobuje pomoc
zycie pisze wlasny scenariusz, nawet najlepsi czasami odchodza [*] wtorek, 3 marca, pamietna data! [*] a ja ZAWSZE bede pamietac, bo to nie byle kto [*] tak mloda, a juz nie ze mna, nie tu [*] trzymaj sie ;-* |
|
|
|
#4736 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuje ślicznie biore wszystkie ;*
|
|
#4737 |
|
BAN stały
|
zycia sens jest prosty , nieskomplikowany
i wcale nie muszę być z Tobą . Choć tak trudno się uwolnić . Chce się krzyczeć że bedzie gorąco ! ograniczyłam swój świat do Twojego ' ja ' . trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć dość . nie kocham Cię nie , nie, nie ! |
|
|
|
#4738 |
|
Zadomowienie
|
księżniczka własnej bajki.
* a wariatka jeszcze tańczy. * słodko - gorzki smak mojego życia. * gdzie zmysły gubią sens * czas utkać nowe marzenia.
|
#4739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziaaaa ;* jestes wielka ! <3
|
|
|
#4740 |
|
Zadomowienie
|
psych0delaa - może coś :
- ludzie zawsze odchodzą [*] - zawsze pozostaniesz w naszych sercach. Kamila [*] - a Ty teraz latasz razem z aniołami. zawsze razem. Kamila [*] - bo to wszystko za wcześnie... [*] - dlaczego ? 03.03.09 [*] ta data zawsze w mej pamięci ;( takie jakieś. przykro mi ![]() _____________ uszy ma tu każda ściana. poproszę Twoje słodkie kłamstwa. na wieczność. moja krew szaleje na Twoim punkcie.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

.
Ale nie mam weny. Nic innego nie wymyślę.