![]() |
#1201 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)
Cytat:
udalo sie te dwa elementy zgrac na 30 maja jeszcze w grudniu rzutem na tasme zamowilam sukienke, bedzie w kwietniu czasu faktycznie malo kolejne telefony, fotograf, kamera.. tu musialam szukac dalej bo "lokalni" mieli juz zajete ale udalo sie pozostale elementy poszly gladko chociaz ja nadal wiele rzeczy ustalam, czasu na na szukanie pomyslow oraz przemyslenia, jest bardzo malo - to najwiekszy minus
![]() |
#1202 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak chcesz szyć, to raczej już nie masz za wiele czasu na szukanie. Niestety salonów Ci nie polecę, bo z Bytomia i Chorzowa nie znam. A w Katowicach żaden nie jest godny polecenia wg mnie. Jeśli chodzi o obrączki to mogę polecić tego jubilera, niestety ceny są trochę wysokie. http://jubiler.h2.pl I jeszcze ten: http://www.jubilerschubert.pl/ Obydwa salony są w Bytomiu. Jeśli jeszcze mogę coś polecić, to b. polecam cukiernię Alaska n z Piekar Śląskich i cukiernię U Michała z Bytomia (zawsze jak jadę do Piekar to muszę zrobić przystanek w Bytomiu i wejść tam na ciastka, mają bajeczne wyroby)
![]() |
#1203 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
u nas tez wszystko szybko.... ale ja się tam z tego ciesze... ![]() oświadczyny 25 wrześnie, wiedzielismy że ślub chcemy szybko bo należymy do osób której uważają że zręcza sie po to aby brać ślub a nie być sobie zaręczonym... no więc myslelismy o wrześniu, udało się 4 lipca ![]() sala jest... dj i wodzirej też się znalazł... mamy to szczęście że fotografem będzie nasz przyjaciel jedyne co to musimy mu załatwić dojazd z Niemiec... teraz jestem na etapie robienia zaproszeń, właśnie z przyszłą bratową kończymy je projektować w przyszłym tygodniu je się wydrukuje ![]() jeśli chodzi o sukienke to właściwie w zeszłym tygodniu zaczęłam się rozglądać i zaraz tez w 3 z kolei salonie zamówiłam szycie na miare na szczeście wiedziałam mniej więcej co chce (teraz już chodze po salonach i mierze dla własnej przyjemności i po to aby dopracowac sobie szczegóły mojej sukni ![]() zostało jeszcze dość sporo szczegółów do ustalenia ale jest czas :P... właściwie sama się sobie dziwie że jakoś całe te zamieszanie dookoła wesela całe te przygotowywanie, ta otoczka jakos mnie nie asorbuja tak bardzo... ja juz tylko nie moge się doczekac aż będe Jego żoną ![]() ![]() ![]() jakby mnie było stać to bym zatrudniła koordynatora i mu powiedziała tylko co i jak bym chciała a on juz by wszystko załatwił ![]() puenta więc jest taka że ja uważam że jak się chce to wszystko idzie ![]() ![]() ![]() ale się rozpisałam :P... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Raczkowanie
|
Kitek! Piękne te obrączki! A możesz polecić jakiegoś jubilera z okolic Jastrzębia? Ewentualnie Katowice, Rybnik?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
suknia.. no coz nie mialam czasu wczesniej a teraz widze ze musze w ten weekend cos wybrac i zamawiac ja raczej wiekiej mody sprowadzanej niewiadomo skad nie chce pozatym cenowo tez bym nie wyrobila wiec mysle ze raczej tak jak dziewczyny pisaly moze w TG uszyje chyba ktos pisal ze miesiac sie czeka ale najpierw poogladam w bytomiu i okolicach moze akurat cos trafie Aha mam jeszcze pytanko czy takie rzeczy jak akcesoria slubne baloniki wstazki etykietki itp mozna gdzies u nas kupic czy lepiej zamawiac z neta (wolalabym po prostu zobaczyc co kupuje - dotknac itp ![]() jesli chodzi o zaproszenia polecam deko karts czy jakos tak sama mam zamiar w przyszlym tygodniu tam zamowic duzy wybor i ceny tez spoko mozna na all zobaczyc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Raczkowanie
|
Witam
Troszke poczytalam Waszych postow i ogladanelam sukienki Ja mam termin wesela na 1.08 Sale mam juz zrezerwowana - Restauracja Wiktoria w Skrzyszowie Zaproszenia- zamowilam przez neta ze strony www.nicoya.pl czekam na projekt ktory gratisowo przyjdzie poczta a potem bedziemy drukowac ![]() Obraczki - wstepnie wybrane ale jescze nie zamowilismy Sukienke mam juz wybrana - Linea Raffaelli set.54 ![]() Zespol, dj- niestety jeszcze nie ![]() Wesele robimy na 120 osob ale wiadomo nie wszyscy przyjada.Ja jestem ze slaska Żory a moj z wielkopolski Koło. |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja większośc drobnostek zamawiam na allegro. Cytat:
A w Jastrzębiu polecam jubilera (tylko że nie znam nazwy) co jest koło wypożyczalni videoworld. Cytat:
P.S. Co do sukien ślubnych to przypomniało mi się że w salonie Karina mają usługę ekspres i suknie uszyją nawet 2 tygodnie przed ślubem. Cena +10-20% ceny sukni. Niestety ceny w Karinie są wysokie (powyżej 2tyś)
Edytowane przez kitek_fm Czas edycji: 2009-03-06 o 08:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Raczkowanie
|
A ja również ze śląska konkretnie Siemianowice Śląskie k. Katowic
![]() ślubujemy 17 kwietnia 2010 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
Kitek mieszkam 12 km od Żor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1212 |
Raczkowanie
|
A ja myslalam ze nikt nie bedzie wiedzial gdzie sa Żory
![]() Susanna a gdzie konkretnie mieszkasz? Kasiulinka czas szybko zleci i nim sie spostrzegniesz juz bedziesz zonką ![]() Kitek na wsi tez jest fajnie ![]() Dzis u mnie ponuro caly dzien pada a ja wciaz szukam zespolu moze poradzicie albo macie jakies namiary
#1213 | |
Rozeznanie
|
Ja tam mieszkałam tylko 1,5 roku. Wcześniej mieszkałam w Strumieniu. A teraz trochę dalej niż 12km od Żor. Niedaleko Jastrzębia.
Cytat:
Na wsi może i jest fajnie, ale jak się przyjeżdża na weekend. Na co dzień to bardzo mi ciężko się odzwyczaić od miasta, tym bardziej, że nie jestem mobilna (egzamin na prawo jazdy dopiero w lipcu). A co do zespołu to polecam ten: http://www.impuls.rybnik.pl, ale u nich kiepsko z terminami.
![]() |
#1214 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mieszkam w Orzeszu Cytat:
![]() edit Kitem na ks. Władysława to miałam szkołę. Straszna była ![]() Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2009-03-06 o 14:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Raczkowanie
|
Kitek fakt to troche przerabane bez samochodu
![]() ![]() Susanna a ile taki wodzirej sobie liczy? Mi rece juz opadaja jak chodzi o zespoly ![]() Ja teraz mieszkam w DE od 3,5 roku
#1216 |
Rozeznanie
|
pytanie było do Sussany, ale że ja też mam dj i wodzireja to pozwolę sobie odpowiedzieć.
My płacimy 2tyś za całą obsługę (1tyś za dj i 1tyś za wodzireja).
#1217 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No to bede miala porownanie ![]() Widze ze coraz czesciej ludzie decyduja sie na dj ![]() ![]()
![]() |
#1218 |
Rozeznanie
|
Ja akurat mam dość słuchania fałszujących pijaczków, którym się wydaje że są świetnymi "artystami".
Znam kilka dobrych zespołów, ale i tak osobiście wolę słuchać utworów w oryginalnej wersji, a prowadzący zabawę jest kulturalny i taktowny. Ostatnio miałam okazję słuchać zespołu, który zewsząd mi zachwalano, terminy ma już na 2011r zajęte. I co? I ja go raczej nie polecę, bo zespół grał same piosenki biesiadne. Rozumiem, kilka utworów, ale całą imprezę, na której byli sami młodzi ludzie, to już przesada. Samo granie i wokal to tak średnio. Bardzo się rozczarowałam.
Edytowane przez kitek_fm Czas edycji: 2009-03-06 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Raczkowanie
|
No faktycznie lepeij nie polecac Nie wyobrazam sobie imprezy biesiadnej z wesela
![]() ![]() Jeszcze sie okaze ze zostane bez zespolu ![]() ![]()
#1220 |
Zakorzenienie
|
ja zamawiam w TG, w przesmyku i czas szycia jest niecaly miesiac, pierwsza przymiarka juz po tyg od zdjęcia wymiarow
#1221 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam to samo. Samo przesluchiwanie demo doprowadzalo mnie do szalu. Po 30 zespole dalam spokój. Wodzirej wywarl na nas ogromne wrażenie, taki serdeczny, normalny facet. Siedzieliśmy u niego w domu ponad godzie i gadalismy o nas, zainteresowaniach, jak sie poznalismy, o rodzinach, pochodzeniu a on to sobie wszystko notował. WYkorzysta to na weselu. Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2009-03-06 o 18:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Raczkowanie
|
Susanna a skad macie ten komplet dj i wodzirej? Moze ja tez bym ich zatrudnila?? Ciezko mi tak na odleglosc zalatwiac a w Pl bede w kwietniu
![]() Kitek Ciebie nie pytam bo masz tez 1.08 ![]() LadySith no to predko sie tam uwijaja ![]()
#1223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak chcesz to mogę Ci podać namiary na tego pana. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1225 | |||||||
Zadomowienie
|
Dobry wieczór, trochę Was zaniedbałam, ale już nadrobiłam
![]() ![]() ![]() Witam na naszym forum ![]() Cytat:
![]() A byłaś tam na przeciwko "Kolejarza"? Bo tam fajnie robią, cena 300-400 zależy czy prosty wzór czy kosmiczny, ale grawer liczą sobie 3zł od znaku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() uppppssss chyba Kitek mnie wyprzedził z tym Goldrun ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
23.11 2006 r. 03.10.2009 r. 08.03.2011 r. Edytowane przez SSR Czas edycji: 2009-03-06 o 21:01 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten naprzeciw staszica to podobno dawno juz jest... [to chyba kiepski nie moze byc]. 40 zl jest za napis wewnatrz 2 obraczek zlota mamy tylko 5 g (bo te obraczki co mamy to sa cienkie) + lancuszek + para kolczykow [2 ostatnie jeszcze nie ważone bo sie dopiero wczoraj znalazły]
![]() |
#1227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
dobra dziewczynki, to ja Was zostawiam i zmywam się na weekend świetować urodzinki i dzień kobiet
do "zobaczenia" w niedziele ![]()
#1229 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja jestem po wstepnym sprzatniu zostalo mi pranie , umycie okien i podlog ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() Ja jak bede w Polsce tez pojde najpierw z kartka a potem sie zdecydujemy ![]()
![]() |
#1230 |
Zadomowienie
|
LadySith wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, radości, miłości i pomyślności. Aby spełniły się wszystkie Twoje marzenia, a dzień 3 X był najwspanialszym dniem Twojego życia!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.