|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
przeczytałam Was. ale nie mam siły odpisać. schism_ masz mega talent z tym pisaniem. naleśników wszystkim zazdroszczę sama chętnie bym się wybrała. winobranie? mimo niepełnoletności bardzo lubię wino
i na spacer też bym poszła.uwielbiam Was, wiecie? mnóstwo pozytywnej energii - cher
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio kompetnie nie mam czaus i tylko podczytuję
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzien dobry, milego dnia wam zycze, moj bedzie do bani niestety bo w pracy mam mlyn.. Na dodatek snieg spadl co z ta pogoda sie dzieje to ja nie wiem...pa!
|
|
#3515 |
|
Wtajemniczenie
|
a gdzie wy?
![]() masakra sluchajcie,poblokowali mi w pracy wszytskie strony www prawie i nie bede chyba mogla na wizaz wchodzic wogole caly dzien!! ![]() ![]() ![]() takze jakby mnie nie bylo to sie nie martwcie... ale normalnie chamstwo bo przeciez w czasie lunchu moge sobie na necie siedziec....![]() milego
|
#3516 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia!
|
|
#3517 |
|
♥
|
Witam
dosta lam dzisiaj 5 z spr z matmy brakło mi 0,5 pkt do 6 ale trudno przynajmniej wiem , że umiem Agolek uuu jakies głupki , podczas przerwy powinnas miec dostep do wszystkich stron. |
|
|
|
#3518 |
|
Zadomowienie
|
Heej Wam ;]
Agolek-Yhh pokićkało ich czy jak o_O Żeby ludziom odrobiny rozrywki w czasie przerw odebrać ![]() Cher-Wzajemnie ![]() Może i mam smykałkę do pisania,acz chęci weny, na coś ponadto narazie brak ==' Choć pałam nadzieją,że uda mi się stworzyć w 2 miesiące z okrojonym czasem te 6 zaliczeniowych prac.. ![]() Ewusia- Nie samą pracą człek żyje ![]() No to teraz, czas na relację .. ![]() Ciut zaspana o wpół do 11 zlądowałam na Przymorzu (taka dzielnica gd. ), koło Mac'a zniecierpliwiona ,oczekiwała koleżanka, przycupnełyśmy w nań na Latte i wzium na uniwerek. Piękny,lśniący,nowy,mega odpicowany budynek wydziału n.społecznych. Chwilę pobłądziłyśmy w poszukiwaniu szatni i spóznione weszłyśmy na aulę. Akurat w najlepsze trwał wykład znanego nie tylko w pl. izraelskiego psychologa Shaloma Schwartza nt.'różnic 'pomiędzy płciami, de facto ciekawy, w wielu kwestiach jak np. to,że wazniejszy jest charakter,wykształcenie,s tatus społeczny nizli płeć w ocenie danej jednostki. Jako,że sala na 600 osób zapełniona, w najlepsze stanęłyśmy przy podeście i rozglądałyśmy wokoło, po czym na chama wepchnęłyśmy się w wolne środkowe miejsca w pobliskim rzedzie, tuż przed nieomal bym się ebła,potykając o krawędz schodów o_O, wysypując z torebki drobne monety ,w jednej dłoni taszcząc 'zawiniątko' z marynarki i swetra ,drugą zaś niezdarnie poprawiając rozwichrzoną fryzurę ![]() popelina jak nigdy, i jaka duma',że sporo istot spogląda w twą stronę z pewnym współczuciem ,konsternacją,litością. No nic,życie toczy się dalej uznałam, wymazując iście traumatyczny incydent ze zwojów pamięcii na dobre wsłuchałam się w prelekcje. Co jakiś czas gapiąc się wokoło, ot w celu 'researchu' co atrakcyjniejszych kąsków płci męskiej. Dwóch taki, młodych,jędrnych i powabnych wyczaiłam,ale cuś szybko się zmyli i finito. Kolejne prelekcje, tyczyły się przemocy,zbrodni na bazie zaburzen seksualnych,psychoz, czyliż zrobiło się hard core'owo ;> (a,że lubię hardor,paramedyczne i psychiatryczne zagwostki to *_____* ) Innna zaś, w wykonaniu jakiejś węgierskiej profesorki, również frapująca dot. ogólnych potrzeb opieki/zrozumienia kobiet w związkach/rodzinie. Wysnuła tezę,że kobity są często wychowywane tak,aby więcej dawać, zero brać, tj.zajmować się facetem,dziecmi ,pracą a jej potrzeby,mowa o nich to coś niegodziwego,wstydliwego o.O stąd bierze się wiele niesnasek, zaburzeń,powstaje frustracja. Potem na tapetę poszła, ta nikczemna ,płeć przeciwna (toć jak sama nazwa wskazuje ( p-rz-e-c-i-w-n-a :_^_ ) że chłop jak to chlop,inaczej skonstruowany mózg (częściowo ) ma potrzebę dominacji,czesto milczy nt.swych uczuć,niejednokrotnie wymaga szczegolnej opieki od samiczki i za nic w świecie z własnej woli nie pójdzie do psychologa/terapeuty co by przedsyskutować jakieś niesnaski w swym charakterze. No ,ale 'antonimy' tyż się zdarzają ;P Ostatni wykład na jakim byłyśmy to co nieco o intymnym pożyciu naszego pff. narodu autorstwa prof. dr'a hab (i czego jeszcze x_X )Zbigniewa Izdebskiego z uw. seksuologa, popularnego m.in. z babskich periodyków w których to swego czasu odpowiadał na listy kobit,swoiste krzyki rozpaczy ich niezaspokojonych ... (cenzura, co by nie urazić nadwrażliwych ) Puścił w slajach coś na kszatł prezentacji z wynikami rozmaitych ankiet,badań w stylu 'czy zdradziłeś' z iloma partnerami spałeś/aś i ciut gawędził, że głownym problemem jest to,ze ludzie po x latach coraz mniej ze sobą rozmawiają, ponadto nie znają swej przeszłości sex.,nie poddają badaniom na wenery i hiv,tego ostatniego wzrasta znacznie zachorowalność wśród małżeństw oO zwalając wszystko na miłośc i ślepe zaufanie, (dla wielu taka cudowna szczepionka mająca sama w sobie ochronić przed 'syfem'.. )Ponadto doprawił swój wywód ironicznymi żarcikami 'z życia wziętymi' , jako,że czas naglił.było opoznienie, szybko przewinął resztę slajdów (a takie tam ciekawe rzeczy były żacy w podzięce obdarowali go burzą gromkich i długich oklasków. I słusznie (; Opuściwszy mury budynku wygłodniałe niczym hieny czy inne stwory wybyłyśmy z kumpelą, same wiecie gdzie :P Tłumy straszne, na swą porcję (tym razem marynowany łosoś z pastą twarogową,sosem pomidorowym i surówką xP) czekałam z 50 minut ![]() Zaś towarzyszka na sałatkę z 20 ![]() Przynajmniej wielkość dania była hmm solidna, po połowie już nie mogłam Trochę pogawędziłyśmy , wymieniłyśmy się spostrzeżeniami n.t konfery. Widać,że jeszcze b.przeżywa sytuację z tym draniem. Co rusz zasłyszane txty porównywała z jego zachowaniem. Yhh, ale i tak jest już lepiej ![]() Przed 15 jeszcze zostałam dokończyć żarełko,owa wybyła na polibudę, ot laborki z chemii, do godz. 19 o_____O Wczesniej między 7 a 9 miała wykłady ![]() Ouł je, uroki biotechnologii ![]() Tera siedzę w chatynce, kombinując co by tu zrobić z jutrzejszymi warsztatami pracy z txt'em pytanie 'iść albo nie iść' nabrało ponownie na sile. Muszę napisać streszczenie na 1/2 strony kilkustronicowego nudnawego tekstu o definicjach kultury wg socjologów i antopologów Sek w tym,że nie wiem czy ma grupa już to oddawała,czy jutro, czy ew. w ostatecznym terminie w piątek :/ Tak czy owak nie chce mi się jak cholera (czy inne określenie na ch. się zaczynające ) Hmm i na tym skończę swego posta ;] Kolacyja i sen wzywają. Miłego wieczoru |
|
|
|
#3519 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jeszcze dużo czasu przecież ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zaproszenie jest kuszące ![]() Cytat:
dzięki za informacje Cytat:
) ale ogólnie jak sama coś kupuję to sprawdzam czy nie ma żelatyny wieprzowej oj zapracowane Dziewuszki chętnie bym Wam trochę mojego czasu oddała ![]() Cytat:
zero rozrywki nawet w czasie przerwy współczuję Kochana Cytat:
![]() też uważam ze piękna pogoda u nas dziś była ![]() 'też tak mówię ![]() Cytat:
relacja jak zwykle w Twoim wykonaniu super ![]() chyba fajnie było posłuchać czegoś innego niż codziennie na wykładach ![]() a tak a propos konferencji to u nas na wydziale nauk społecznych był dziś jaśnie pan prezydent RP (tak, ten mały nie miałam jednak tej wątpliwej przyjemności go oglądać (na szczęście )Cytat:
(ehhh te studenckie pytania egzystencjalne ) I'm back wczoraj bez większych przygód dotarłam na akademik TŻ-owy gliwicki wieczór spokojny, przy filmie i dyskusjach dziś zostałam do obiadu, który sobie upichciliśmy razem i powrót do Kato. Tam spotkałam się z kumpelami i poszłyśmy na miasto, ostatecznie wylądowałyśmy w jednej a bardziej lansersko-undergrandowych knajp i zamówiłyśmy po piwku oraz zapiekankę warzywno-serową (bo przecież jeden obiad dziennie to mało ) Pogadałyśmy jak to my o głupotach i o życiu i przed 20 wylądowałam w domu a tam od razu zaczepiła mnie telefonicznie rodzina aby porozmawiać ze mną o kwestii mojego przyszłego przejęcia samochodu mamy ( ), która tak jakby zaczyna sie klarować, ale aby nie zapeszać nic więcej nie mówię W każdym razie pracy zaczynam potrzebować na gwałt tak jakby ![]() ale to dopiero po powrocie z Mediolanu (jeszcze tylko 2,5 tygodnia )idę oglądać YCD
|
||||||||||
|
|
|
#3520 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Schism oficjalnie jestes mistrzynia w dlugosci postow ty to masz zawsze jakies przeboje![]() dobry wieczor szanownym laleczkom ![]() dopiero weszlam do domu po pracy pojechala na silownie i wyszlam po 7. Cwiczylam z 1.5 godziny z czego same 40 min na biezni na ktorej notabene stracilam 370kcal potem orbitrek,brzuszki i rozciaganie. Teraz mam nogi jak z waty ale jak sie swietnie czuje... Szkoda tylko ze dopiero co usiadlam a tu juz spac zaraz tzreba isc...dzien ma za malo godzin..spakowane jestem juz i jutro po parcy na lotnisko i lece do Londynu w piatek idziemy do kanjpy do ktorej co tydzien chodzilymy jak mieszkalam w Londynietymczasem ide na U Can Dance! nowa edycja sie zaczyna mam nadzieje,ze nie zasne przed koncem bo.... ![]() dobranoc i zeby was jutro wiecej tu bylo!
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
schism_ musiałyśmy się minąć gdzieś na przymorzu
dokładnie o tej samej porze tam wylądowałam
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3522 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane
![]() Przepraszam, że tak zamilkłam, jakoś tak się potoczyło :skrucha: . U mnie w sumie wszystko wporządku, byłam trochę zajęta, a wieczorami starałam się unikać komputerka. Teraz zaczynam szukać jakiejś normalnej pracy, to będę pewnie ślęczeć z oczami wlepionymi w monitor... No i zaglądać częściej do Was Ewusia i Madame - widzę, że magisterkowe klimaty Co prawda swoje już "odpękałam" jak zresztą pamiętacie, bo to wcale nie tak dawno było . Ale teraz powoli zbieram się za pisanie pracy dyplomowej z tych podyplomowych studiów . Tak więc jestem z Wami ![]() ![]() Buziaki dla wszystkich ![]() PS. Ewusia
|
|
|
|
#3523 |
|
Rozeznanie
|
No nareszcie się jakiś ruch zrobił
![]() Ja idę juz spać bo zmęczona jestem bardzo ale oczywiście przeczytałąm wszystko co naprodukowałyście ![]() I witam Yerbe Dobranoc krasnoludki
|
#3524 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obyś jutro czuła mięsne wszystkie ![]() ja jutro się też wybieram (o ile znów mi coś nie wypadnie ) Cytat:
Cytat:
mam nadzieję ze na stałe Cytat:
![]() )dokładnie ![]() edit: Dziewczęta poszły spać i ruch się skończył ale ja jak zawsze na posterunku ale idę spać jednak też ![]() dobranoc
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-03-05 o 02:26 |
||||
|
|
|
#3525 |
|
Zadomowienie
|
yeeeeeerrrrrbaaaa!!
Miło Cię widzieć hej dziewuszki ![]() Ja tak na szybcika, zaraz wychodzę więc nie zdążę wywalić łądnego wielkiego posta ![]() W każdym razie jak wrócę, ok.18, to postaram się bardziej rozpisać Jej, dobrze, że nas 2 do poganiania naukowego bo moja praca leży i kwiczy, muszę w najbliższm czasie znowu porządnie nad nią przysiąść Życzę Wam miłego dnia! Mam nadzieję, że mój też taki będzie... ![]() Buuuuuuuzi
|
#3526 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zawsze raźniej ![]() no ja tez, więc baaardzo się ucieszyłam jak napisałas ![]() Cytat:
A pracą to się nie martw - zawsze tak jest, że leży i woła, a człowiek udaje że nie słyszy , a pozniej jakims cudem udaje się ją napisać ![]() Buziaki wszystkim
|
||
|
|
|
#3527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na maila od promotora ale nie odpisuje chyba zabiorę się w międzyczasie za drugi rozdział.... ![]() ![]() Cytat:
my się zabrałyśmy wcześniej więc teoretycznie jesteśmy do przodu, ale pocieszające jest ze w razie czego Ty zdążyłaś to i my zdążymy ![]() Widzę przebłyski słońca, więc idę zaraz na spacerek, w sumie i tak muszę pocztę zaliczyć a później może jednak coś napiszę jak wena przyjdzie ![]() miłego dzionka |
||
|
|
|
#3528 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
po sniegu nie ma sladu juz i piekne slonko wiec zapowiada sie ze lot bedzie o czasie ofcjalnie mowie do zobaczenia w niedziele i zycze wam superfajnego weekendu
|
|
#3529 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() Agolek-Szczęśliwej podróży życzę Yerba-Wreszcie żeś się zjawiła ![]() Ewusia- Spacerek w taką pogodę jest jak najbardziej wskazany ![]() U mnie istny pogór. Zmobilizowałam się i wybyłam rano na te zajęcia. Pani Ka' przekroczyła próg sali w iscie bojowym nastroju. Okazało się,że kilka/naście osób z grupy zgapiało od siebie nawzajem ,toteż błędy w przypisach i indeksie txtu były takie same. Na jutro kazała wykonać poprawkę wszystkiego , samodzielnie. Jeśli nie to, na nastepne przynosimy indeksy,wpisuje ndst. i wypad . Tuż 'po' zagaiłam ją,że skoro nie oddałam to czy mogę jutro, ta napomknęła,że z 12 zajęć od pazdziernika byłam tylko na trzech,więc mogę mieć wogóle problem z zaliczeniem, ale,że pokazałam plik usprawiedliwień,zwolnien lekarskich, litościwie uznała,że mogę jej jutro dać i zobaczy co dalej. Oczywiście nie dość,że ma być 'samodzielna' (nawet jesli nie zgapiam,a bede miec identyczne błędy jak ktoś tam ![]() Teraz ślęczę nad kompem ,wypisuję te przypisy,indeksy,bibliogr afie, czeka mnie jeszcze str. tegoż nudnawego tekstu. w ktorych tworzeniu po prawdzie jestem ciankawa. btw. Aż wstyd mi się prosić,ale zerknęłaby któraś wprawnym okiem na ww twór,jeśli go spłodzę, wysłałabym na pw + skany zrodlowego. Tak poza tym, to życzę miłego (z pewnością milszego niż mój) dnia
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3530 |
|
Rozeznanie
|
Ooooo ale tu pustki dzis znów!
hop hop gdzie jesteście?![]() edit: i jak Schism uporałas się z tym?
|
#3531 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Miałam w ostatnim tygodniu dość absorbujące (i denerwujące) sprawy rodzinne, więc nie jestem na bieżąco .Schism, przez Twoje opisy sama zaczęłam nie chodzić sobie do szkoły . Ostatnio zaspałam (miałam na 7.30), pojechałam n 3. lekcję (sprawdzian), nie nauczyłam się i miałam czytać notatki w tramwaju, ale nie wzięłam ich . I tak się spóźniłam. Do tego nie było mojej klasy w sali, i żadnej informacji gdzie mam ich szukać... Już 10 minut sprawdzianu minęło, więc ubrałam kurtkę i wyszłam . A potem to już naprawdę zachorowałam i mam siedzieć w domu do końca przyszłego tygodnia . Jakoś mnie to nie martwi, bo objawy nie są przykre, po prostu przez colitis nie mogę antybiotyku i mam się pustelnić w domku .Schism, to życzę, żeby Ci to szybko poszło. Nie połam sobie paznokci Agolek, ale masz fajnie z tym Londynem! Baw się dobrze Lecę się debilić dalej, buziaki
|
|
|
|
|
#3532 |
|
Zadomowienie
|
Ejli,Mercy- Poniekąd się uporałam..poniekąd..
6 godzin ślęczałam,pisałam,poprawi ałam aż w koncu wyszło coś na kszatłt wymaganej pracy. Choć nie byłabym pewna czy mam wymagany rozmiar marginesow czcionki,paginy i interlinii :cool Klasycznie drukarka nie wytrzymała napięcia i padła więc musiałam przed 20 jechać do centrum,co by mi druknęli ze zdezelowanego pentdrive'a.Kobita włącza, a tu okazuje się,że format nieczytelny oO Powoli odpuściłam,aż kliknęła w program z listy tj.ms office (mialam jakąs darmową wersje stad to) i poszło. Uff. Teraz muszę wsio spiąć ,napisac oswiadczenie o samodzielnej pracy (fajnie,ze odrecznie,a chciala komputerowe )Głowa mnie boli nieziemsko,plecy drętwieją ale luuuzik. I zobaczymy co dalej. Nie mam już siły by ponownie sprawdzac,korygowac,czy aby nie błąd czy inny świąd. Jak będzie nie teges. trudno. Wisi mi to i powiewa, gdzieś mam te jej wąty,ze to tamto ,siamto. i zmuszania się do nadludzkiego wysiłku by każdy dosłownie przecinek,kropka,literka były na tip -top. ![]() ![]() Mimo wszystko,spokojnej nocy życzę
|
|
|
|
#3533 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zdrowiej szybko.. czasami dobrze posiedzieć w domu i po prostu odpocząć i wyzdrowieć do końca a antybiotyki to złooooooooo ![]() Cytat:
Mój dzień minął nieszczególnie naukowo delikatnie mówiąc jedynie trochę materiałów poczytałam i tyle ehhhhhhhhh, kiedy ja będę mieć jakieś 20-30 stron choćby Za to byłam na 3 godziny na fitnessie moje mięśnie nie są mi wdzięczne i obawiam się jutrzejszego procederu wstawania z łóżka, aleee była promocja, wejście za 5 złotych to szkoda by było jej maksymalnie nie wykorzystać ^^Poza tym z nowości rodzice wpłacili zaliczkę na nowe auto dla mamy co oznacza że tak jakby na pewno już pod koniec marca będę mieć autko Jakoś to do mnie nie dociera jeszcze, zwłaszcza ze na razie to chyba raz na tydzień będę jeździć bo benzyna za darmo nie jest, ale jak znajdę pracę...![]() edit: dobranoc idę dziś wcześnie spać
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-03-06 o 01:15 |
|||
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doby i miłego dnia
|
|
|
|
#3535 |
|
Zadomowienie
|
aaaaaaaaaaaaaaa
Ewuś, co Ty robisz na Wizażu o TEJ porze?![]() ![]() ![]() Dzień dobry! ![]() Wczoraj tak zabiegany dzień miałam, że nie byłam w stanie przysiąść i napisać porządnego posta ![]() Lecę do pracyyyy, do przeczytania po południu! Życzę Wam bardzo miłego dnia
|
#3536 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A to rzeczywiście Słowian chyba najbliżej (przynajmniej z tego co mi wiadomo )Cytat:
Też ten fakt odkryłam, a niestety w tą cholerną wiosnę trzeba zrzucić trochę garderoby a nie wiem jak miałabym wyskoczyć z taką trzęsącą się skórą, w dodatku pokrytą cellulitem... Blee.![]() A Tobie życzę powodzenia ![]() No tak...proszę mi wybaczyć, nie jestem mistrzynią w snuciu teorii ![]() Cytat:
Tym bardziej, że ta w sosnowcu nie jest taka tania...![]() Tak, słyszałam... Nawet znałam go z widzenia, przerażające - tym bardziej po poznaniu bardziej szczegółowej historii.![]() Witam Was ![]() Ostatnio nie zdążyłam niczego napisać, bo za dużo nauki i innych spraw na głowie miałam. ![]() Agolku, udanego weekendu życzę ![]() Ejli, znam ten ból Kuruj się, kuruj czym prędzej ![]() I czekam dzisiaj na świeże posty ![]() Miłego dnia
|
|
#3537 |
|
Raczkowanie
|
Hello piątkowo
![]() Schism - mam nadzieję, że Twoja praca zostanie doceniona Ewuś - gratuluję autka Madame - jak zawsze zabiegana i zapracowana... ![]() Agolku - udanego weekendu Angeo - czy my się znamy? ![]() ![]() Naleśniki powiadasz ![]() A ja zaraz muszę się szykować i zmykam z domku. Wysłałam pierwsze cefałki, ciekawe czy ktoś odpowie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
#3538 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysyłaj, wysyłaj - będziemy trzymać kciuki. ![]() Miłego dnia ![]()
|
|
#3539 |
|
Zadomowienie
|
Bry.
Może zacznę po kolei. Po trzech godzinach snu,ledwie żywa o 7.50 zlądowałam w uczelnianych progach. Pełna nadziei i wiary,że wykonałam kawał porządnej roboty. gadam z kilkoma dziewczynami,oglądamy swe prace i wyszło szydło z worka, miałam za szerokie marginesy, ot dzięki legalnej podróbe Ms word- tj.ms works, wcięcia uznałam za www stąd to. Oczywiscie szanowna pani adiunkt takich 'dzieł' nawet nie przegląda. ![]() Nie mniej wraz z resztą udałam się pod jej gabinet, dochodziła 8:10, jej nie było więc zostawiliśmy w sekretariacie. Mówi się trudno. Acz resztę poranka spędzilam na szlochach,ryku i lamentach,że wszystko pieprzę,że przez durny błąd będę musiała pożegnać się z kierunkiem,który mimo notorycznego lenistwa, całkiem przypadł mi do gustu. I to przytłoczenie wizją konieczności napisania w dwa miesiące kilka rozległych prac, wkucie na egzaminy bazujace m.in. na przeczytaniu/znajomosci kilkudziesieciu spasłych lektur. Durnie obwiniam się za wczesniejszą opieszalosc,brak systematycznosci, nie bez kozery zresztą.. Wieczne rozjazdy po kutasach w białych kitlach, trauma po czerwcowym wypatroszeniu,kłótnie z matką, wysłuchiwanie jej uwag,wyzwisk i grozb,że jak zawalę to mam się wynieśc do tatusia'. Rzygać się chce z takim zje...nym życiem. |
|
|
|
#3540 | |||
|
Zakorzenienie
|
hehehe, wiedziałam że wszystkich zaszokuję
![]() Cytat:
właśnie się zastanawiałam gdzie się znajduje dokładnie to teraz już wiem (chociaż link nie działa, ale znalazłam ) Cytat:
ja też muszę zacząć wysyłać znowu ![]() Cytat:
) Wróciłam z uczelni, dziś wyjątkowo miałam zajecia rozbudowane, bo nawet profesor co go nigdy nie ma przyjechał Po zajeciach ploty z kumpelami no i powrót pogoda wciaz iście wiosenna, chociaż miało padać i tego sie spodziewałam a tu taka niespodzianka Zaraz spreparuje jakiś obiadek, spakuję sie i jade do rodzinki bo juz sie dopytywali kiedy przyjadę wiec najwyższy czas sie zjawić
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

i na spacer też bym poszła.

co z ta pogoda sie dzieje to ja nie wiem...
ale normalnie chamstwo bo przeciez w czasie lunchu moge sobie na necie siedziec....

) ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

chętnie bym Wam trochę mojego czasu oddała
potem orbitrek,brzuszki i rozciaganie. Teraz mam nogi jak z waty ale jak sie swietnie czuje... Szkoda tylko ze dopiero co usiadlam a tu juz spac zaraz tzreba isc...dzien ma za malo godzin..

chyba zabiorę się w międzyczasie za drugi rozdział.... 

ja też muszę zacząć wysyłać znowu