Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-06, 11:54   #4921
luffka
Zakorzenienie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Skumajcie, że mieszkam w mieście, uchyliłam okno od pokoju, żeby wiosny naleciało i słyszę, że kogut pieje Skąd on się tu wziął, chyba na ogródkach działkowych ktoś hoduje
Ciekawe co ja bym sobie pomyślała jakby mi tu nagle pod oknem kogut zaczął piać Chyba pomyślałabym, że mam zwidy
Stary 2009-03-06, 11:56   #4922
malinka612
Raczkowanie

Grape, zdjęcia cudowne Ja rzadko robię zdjęcia, nie lubię tez być fotografowana. Za to mój kuzyn. On to cuda robi

Pod spodem moje zdjęcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00033.jpg (155,1 KB, 13 załadowań)
malinka612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 11:56   #4923
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
Ja chciałam kupić taki koronkowy, prześwitujący Do tej pory nosiłam raczej takie zabudowane, bo mam małe cyce i chciałam je trochę powiększać, ale teraz stwierdziłam, że taka prześwitująca koroneczka wystająca zza bluzeczki będzie fajnie wyglądać
no ja właśnie taki jeden sobie kupiłam, cały z koronki i tak fajnie przez nią sutki widać TŻ nie mógł przestać patrzeć jak miałam go na sobie i się przebierałam jak wróciliśmy z zakupów oczywiście zaraz znowu musiałam się ubierać drugi jest zabudowany, zielony ze srebrną nitką tez mi się bardzo podoba

Cytat:
Grape fajnie, że się w końcu odezwałaś Cieszę, że dotarłaś cała i zdrowa.

Skumajcie, że mieszkam w mieście, uchyliłam okno od pokoju, żeby wiosny naleciało i słyszę, że kogut pieje Skąd on się tu wziął, chyba na ogródkach działkowych ktoś hoduje
dziękuję
ja też w mieście mieszkam ale koguty też czasem słyszę kciałaś wiosnę to masz mój brat ma przerąbane bo jego sąsiad ma psychicznego koguta który często pieje o 3 w nocy i wszystkich sąsiadów budzi
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!

Edytowane przez Grapefrutka
Czas edycji: 2009-03-06 o 11:59
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 12:24   #4924
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Grape, witam i ja też chcę adresy
Inna sprawa, że to niesprawidliwe, bo ja zapłaciłam prawie 2 koła za kompakt a w zeszłym roku jeszcze dokupiłam konwerter, filtry, statyw i inne cuda dziwy, więc ŁĄCZNIE ta moja zabawka kosztuje niemało, miałam nadzieję, że dokupienie tych cudów dziwów uspokoi trochę moje pragnienie posiadania lustra, ale cóż... Niestety to zdecydowanie nie to samo
A filtrów o jakiej średnicy szukasz? Ja nie wiem, czy nie będę aparatu sprzedawała. A filtrów używam Hoya głównie. Chociaż jak zajmujesz się fotografią tak bardzo, to może warto zainwestować w Cockina? o ile dobrze napisałam

A co do depilatora, to wkurzają mnie dwie rzeczy. Depilacja trwa masakrycznie długo! Ogolenie DOKŁADNIE obydwu całych nóg zajmuje mi 2 godziny
No i przyznaję, że TAM też się zgadzało golić depilatorem, ale... Ale tylko tak "naokoło" im bliżej najbardziej wrażliwych miejsc, tym bardziej ból był nie do zniesienia. A i nawet przy goleniu tych okolic musiałam zaciskać zęby. No, ale na 2 tygodnie spokój...
I druga rzecz: zawsze mam pardzo podrażnioną skórę (mam skórę ogólnie suchą i wrażliwą ), więc wyglądam jak bierdonka albo jakbym uczulenie miała poważne... Fakt, że to przechodzi po nocy, ale jednak.

I wiecie co?
Gdyby nie fakt, że biorę tabletki i dostałam (spóźniony) okres, to biegłabym po test ciążowy.
Wczoraj mnie konkretnie mdliło, a dzisiaj jednak skończyłam w toalecie.
Kręci mi się z głowie, jest mi niedobrze, mam dziwne zachcianki, cycki mnie bolą, wszystko mnie chyba boli.
Może pierwszy raz przechodzę TAKI okres? Zawsze okresy miałam bezbolesne, brak zachcianek... NIC mi się nie działo, musiałam tylko pamiętać, żeby regularnie tampon zmieniać, to wszystko. Od 12 roku życia żadnych praktycznie problemów. Ale ostatni tydzień, toć to jakaś masakra się ze mną dzieje

Edytowane przez *Insane
Czas edycji: 2009-03-06 o 12:27
*Insane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 12:40   #4925
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka612 Pokaż wiadomość
Aelitka Ty nam się tu nie pokazuj bez pierścionka;p Bo będą.?

taaaa
jeszcze nie przyjechał, auto mu się psuje i naprawia rura wydechowa mu odpadła

Cytat:
Tak, byłam z Kluską... ale atmosfera między nami była jakaś mocno skwaszona... Nie mam pojęcia czemu Tzn domyślam się... Bo ja nie byłam w najlepszym nastroju, powiedziałam mu o tym, wyjaśniłam dlaczego, no to i on zaczął się "kwasić"... Hmm czyli nadal wychodzi na to, że nie mam prawa mieć gorszego humoru... A i jedna rzecz jeszcze mi nie daje spokoju: jechaliśmy tramwajem, ja go spytałam czemu jest taki, a jemu aż ręka zaczęła z wściekłości latać
Oczywiście żadnej kłótni nie było, ale trochę dziwnie bo nie widzieliśmy się od poniedziałku i myślałam, że będzie fajnie a tu taka lipa...
co znaczy ręka mu zaczęła latać?!?!?!?!
może faktycznie zły dzień... a taka ładna pogoda

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
aaaaa nie cierpię depilować się po takim czasie... i w ogóle jakoś chyba wolę maszynką, bo szybciej to idzie, aczkolwiek później wkurzają te kiełki, które wyrastają po depilatorze jednak jest inaczej.
Raz sobie przejechałam po kilku kłaczkach na .... i bolało jak cholera hehe

ja też mam depilator, braun, taki zielony;Pale już ma ze 4 lata. i ostatnio też się "zapuściłam" (ahh jak to dwuznacznie brzmi ), z tym że mnie natura bardzo pod tym względem obdarzyła, maszynką to jest najlepiej rano i wieczór, kuźwa, ja facet po prostu;P
więc jak mam fazę to się traktuję depilatorem raz na kilka dni. tylko strasznie mi wrastają nieraz włoski i nie wiem co z tym robić, peeling jakoś średnio pomaga dlatego czasem przestaję...
co do pach - kiedyś miałam system taki, najpierw wosk, a potem jak już tak malo odrasta to depilator idzie się przyzwyczaić to samo zresztą w tajemniczym miejscu "tam", aczkolwiek ja nigdy nie usuwam wszystkich (jakoś mi się to nie podoba, ale nie wiem co o tym tż myśli... kiedyś tam coś kombinowałam.....), więc wosk i potem depilator. obyło się bez krwi

pochodziłam dzisiaj troszkę po galerii, kupiłam bluzkę w zarze za 29,90 ihihihi =)

idę jeść zupę, paaa!

GRAPE----- witaj po powrocie!!!! mam nadzieję, że teraz nastanie u ciebie sielanka, w końcu wiosna idzie!

insane - brzmi to interesująco, nie powiem. może jednak? czasem się zdarza że mimo tabletek jest i dzidzi

Nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy...

My
Zaręczeni

31.07.2010

Edytowane przez Aelitka
Czas edycji: 2009-03-06 o 12:41
Aelitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 12:46   #4926
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Właśnie mówię o tym Ukochanemu - powiedział, że to byłby pierwszy cud Tuska
I tak w środę idę do ginekologa
Ale naprawdę nie sądzę. I tabletki i okres...
Poza tym, to musiałby być już 1-1,5 m-c, więc to byłoby niebezpieczne dla dziecka (moje branie tabletek).

Ale powiem szczerze, że myślałam, że TŻ będzie się denerwował i każe mi natychmiast lecieć po test, a tu... Reakcja bardzo pozytywna, żeby nie powiedzieć, że radosna co mnie bardzo cieszy

Edytowane przez *Insane
Czas edycji: 2009-03-06 o 12:48
*Insane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 13:00   #4927
Grapefrutka
Zakorzenienie

WITAM, WITAM!!

Co do filtrów to jeszcze nie myślałam i nie szukałam bo jak na razie kasy brak a i bez nich sobie całkiem nieźle(chyba ) daje radę. Wiem że wydałam na niego sporo ale to było moje marzenie od paru ładnych lat a że wyjechałam i tutaj udało mi się trochę odłożyć to nie było mi szkoda gdyby kosztował więcej też bym go kupiła zastanawiałam się jeszcze nad D80 ale to już jest profesjonalny aparat a ja od takiego zaczynać nie chciałam, poza tym moje D40 przy dobrych obiektywach i ustawieniach może dorównać D80 no i D40 to była moja miłość od pierwszego wejrzenia jak tylko go zobaczyłam wiedziałam że będzie mój
Co do depilacji to do nóg używam tylko i wyłącznie depilatora (pieszczotliwa moja nazwa dla niego to po prostu Debilator ) gdybym chciała się golić maszynką to musiałabym to robić dwa razy dziennie i co trzy dni zmieniać ostrze w maszynce więc trochę drogo by mnie taka impreza wyszła, pachy maszynką a bikini również debilem, bo tam mi jest wygodniej, mam spokój przynajmniej na tydzień

Kudełki wyprostowane więc można ruszać z podaniem nie jest to tak daleko, można nawet powiedzieć że zaraz pod domem więc niedługo wrócę a później obiadek, kawcia i wizaż......
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-06, 13:01   #4928
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Poza tym, to musiałby być już 1-1,5 m-c, więc to byłoby niebezpieczne dla dziecka (moje branie tabletek).

Ale powiem szczerze, że myślałam, że TŻ będzie się denerwował i każe mi natychmiast lecieć po test, a tu... Reakcja bardzo pozytywna, żeby nie powiedzieć, że radosna co mnie bardzo cieszy

a to super
ja jak miałam chyba ze 2 razy taką schizę, że ciążą (taaaa.........) to mój tż też zachował się "odpowiednio", aczkolwiek z deka wystraszony był

tak tylko zarzucę teorią - jest możliwe zajście w ciążę podczas brania tabletek (nawet jeśli bierzesz regularnie), jest możliwe pojawienie się okresu mimo ciąży, i jeśli nie bierzesz tabletek, to nie masz okresu tylko krwawienie z odstawienia

hmmm

ale byłaby jazda, gdyby zamiast zaręczyn nagle się tu dzidzi pojawiło

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-03-06, 13:05   #4929
Claris
Zakorzenienie

Też mam depilator taki już 3 letni phillipsa (od Tzta dostałam), bez żadnych nakładek chłodzących ani niczego, przez zimę to sie zawsze zapuszczę, ale musiałam się wydepilować, bo dzisiaj na basen idziemy Pod pachami też jadę tym depilatorem, ale to jest koszmar, aż mi się nieraz gwiazdki pokazuję
Muszę iść do pracy, ależ mi się nie chce...
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 13:10   #4930
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aelitka Pokaż wiadomość

ale byłaby jazda, gdyby zamiast zaręczyn nagle się tu dzidzi pojawiło
Ja bym zrobiła ten test ciążowy pewnie

Kupiłam dwa koronkowe cyckonosze W lumpeksie, zapłaciłam 3 zł a są zupełnie nowe, z metkami

edit: Kluska się nie odzywa, chociaż dziś cały dzień siedzi w domu... Dziwne to jest.. bo kiedy jest na uczelni czy gdzieś to wydzwania ciągle, a dziś milczy...

Edytowane przez luffka
Czas edycji: 2009-03-06 o 13:14
luffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 13:13   #4931
malinka612
Raczkowanie

Same Brauny praktycznie mamy dziewczyny. Bo ja też mam Braunowski, taki z nakładką masującą. Golę tylko nogi, miejsc intymnych i pach nie golę bo boli jak choler i nie dam rady. Wolę maszynką bezboleśnie

Aelitka wio mi stąd;p Co ja ci mówiłam:P? A masz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-06, 13:16   #4932
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka612 Pokaż wiadomość

Aelitka wio mi stąd;p Co ja ci mówiłam:P? A masz

ejjj no ale on jeszcze nawet nie przyjechał!!!

za co mnie tak karzecie ;(

która chce zobaczyć moje dzisiejsze oko, a nawet dwa - pisać pw
bo mi się nudzi i zdjęcia zrobiłam

My
Zaręczeni

31.07.2010

Edytowane przez Aelitka
Czas edycji: 2009-03-06 o 13:21
Stary 2009-03-06, 13:22   #4933
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
ejjj no ale on jeszcze nawet nie przyjechał!!!

za co mnie tak karzecie ;(

która chce zobaczyć moje dzisiejsze oko, a nawet dwa - pisać pw
bo mi się nudzi i zdjęcia zrobiłam
Ja chcę Wstaw na wątek najlepiej

Co macie z TZ na dziś zaplanowane?
Stary 2009-03-06, 13:24   #4934
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Aelitka, jaaaa chcę

A co do dzidzi, ja bym się bardzo cieszyła, ale zdaję sobie sprawę, że to średnio udany moment
No i umierałabym ze strachu ze świadomością, że w ciąży łykałam tabletki
Idę w środę do gin
Stary 2009-03-06, 13:25   #4935
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja chcę Wstaw na wątek najlepiej

Co macie z TZ na dziś zaplanowane?

WIELKIE NIC

nie chce wstawiać linka tutaj, bo to na picase wrzucilam, jak sie tu ktos plata "obcy" to po co ma mi wlazic i moje zdjecia ogladac

wiec pw

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-03-06, 13:27   #4936
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Ja mam z TŻ zaplanowaną rozmowę, właśnie gadamy i telefon
Na więcej nie mogę liczyć
No i po 15 wychodzę z domku na ten kurs... zobaczymy TŻ jeszcze nic nie wie, to ma być niespodzianka dla niego wkręcę mu, że to kurs na wózki widłowe... o co zakład, że uwierzy ?
Stary 2009-03-06, 13:29   #4937
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

kurde wiecie co Ci angole jacyś lewi. nie przysyłają mi maila do tej poprzedniej au apir która była Polka i padaja mi ze jestem nachalna co za fagasy

ale u mnie wiosna aż się ubrałam na zielono

Aelitko to udanego spędzania czaasu
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 13:34   #4938
malinka612
Raczkowanie

Aelitka ja chcę
Stary 2009-03-06, 13:35   #4939
luffka
Zakorzenienie

Aelitka świetne oko, ciekawe czy kiedyś ja nauczę się tak malować

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-06, 13:46   #4940
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:

A co do depilatora, to wkurzają mnie dwie rzeczy. Depilacja trwa masakrycznie długo! Ogolenie DOKŁADNIE obydwu całych nóg zajmuje mi 2 godziny
No i przyznaję, że TAM też się zgadzało golić depilatorem, ale... Ale tylko tak "naokoło" im bliżej najbardziej wrażliwych miejsc, tym bardziej ból był nie do zniesienia. A i nawet przy goleniu tych okolic musiałam zaciskać zęby. No, ale na 2 tygodnie spokój...
I druga rzecz: zawsze mam pardzo podrażnioną skórę (mam skórę ogólnie suchą i wrażliwą ), więc wyglądam jak bierdonka albo jakbym uczulenie miała poważne... Fakt, że to przechodzi po nocy, ale jednak.

I wiecie co?
Gdyby nie fakt, że biorę tabletki i dostałam (spóźniony) okres, to biegłabym po test ciążowy.
Kręci mi się z głowie, jest mi niedobrze, mam dziwne zachcianki, cycki mnie bolą, wszystko mnie chyba boli.
Może pierwszy raz przechodzę TAKI okres? Zawsze okresy miałam bezbolesne, brak zachcianek... NIC mi się nie działo, musiałam tylko pamiętać, żeby regularnie tampon zmieniać, to wszystko. Od 12 roku życia żadnych praktycznie problemów. Ale ostatni tydzień, toć to jakaś masakra się ze mną dzieje
lepiej zrób ten test zdarza się, zdarza...
u mnie podobnie jest z depilacją- długo, boleśnie, czerwone kropki, a okolice bikini raz- kilka (dosłownie 4) włoski z brzegu i dziękuję

Cytat:
taaaa
jeszcze nie przyjechał, auto mu się psuje i naprawia rura wydechowa mu odpadła

ja też mam depilator, braun, taki zielony;Pale już ma ze 4 lata. i ostatnio też się "zapuściłam" (ahh jak to dwuznacznie brzmi ), z tym że mnie natura bardzo pod tym względem obdarzyła, maszynką to jest najlepiej rano i wieczór, kuźwa, ja facet po prostu;P
więc jak mam fazę to się traktuję depilatorem raz na kilka dni. tylko strasznie mi wrastają nieraz włoski i nie wiem co z tym robić, peeling jakoś średnio pomaga dlatego czasem przestaję...
co do pach - kiedyś miałam system taki, najpierw wosk, a potem jak już tak malo odrasta to depilator idzie się przyzwyczaić to samo zresztą w tajemniczym miejscu "tam", aczkolwiek ja nigdy nie usuwam wszystkich (jakoś mi się to nie podoba, ale nie wiem co o tym tż myśli... kiedyś tam coś kombinowałam.....), więc wosk i potem depilator. obyło się bez krwi

pochodziłam dzisiaj troszkę po galerii, kupiłam bluzkę w zarze za 29,90 ihihihi =)

idę jeść zupę, paaa!
gratuluję bluzki- poproszę zdjęcie i miłego wieczorku zaręczynowego z TŻtem

Cytat:

fajnie, że się cieszy, ale poczekajcie chyba jeszcze trochę, co ?
a ostatnio czytałam wątek "wpadki" i zdarzało się, że tabletki są brane jak w zegarku, a dzidzia jest

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
Co do depilacji to do nóg używam tylko i wyłącznie depilatora (pieszczotliwa moja nazwa dla niego to po prostu Debilator ) gdybym chciała się golić maszynką to musiałabym to robić dwa razy dziennie i co trzy dni zmieniać ostrze w maszynce więc trochę drogo by mnie taka impreza wyszła, pachy maszynką a bikini również debilem, bo tam mi jest wygodniej, mam spokój przynajmniej na tydzień

Kudełki wyprostowane więc można ruszać z podaniem nie jest to tak daleko, można nawet powiedzieć że zaraz pod domem więc niedługo wrócę a później obiadek, kawcia i wizaż......
powodzenia Kochana
co do debilacji okolic bikini i pach to podziwiam za odwagę i wytrwałość

Cytat:
Ja bym zrobiła ten test ciążowy pewnie

Kupiłam dwa koronkowe cyckonosze W lumpeksie, zapłaciłam 3 zł a są zupełnie nowe, z metkami

edit: Kluska się nie odzywa, chociaż dziś cały dzień siedzi w domu... Dziwne to jest.. bo kiedy jest na uczelni czy gdzieś to wydzwania ciągle, a dziś milczy...
hmm może te przesilenie wiosenne na niego tak działa? A Ty się nie odezwiesz pierwsza
pokaż cyckonosze

Cytat:
Ja mam z TŻ zaplanowaną rozmowę, właśnie gadamy i telefon
Na więcej nie mogę liczyć
No i po 15 wychodzę z domku na ten kurs... zobaczymy TŻ jeszcze nic nie wie, to ma być niespodzianka dla niego wkręcę mu, że to kurs na wózki widłowe... o co zakład, że uwierzy ?
aż parsknęłam uwierzyłby?

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Aelitka super oko, jem princessę i sobie pokaz slajdów z Tobą oglądam... ach co za miłe chwile ehehe
ej rzęs wcale nie jest tak mało i nie masz wcale takich worów pod oczami ! a i fajny nosek

a ja za godzinkę będę siedzieć na fotelu u fryzjera
założyłam wątek na metamorfozach, żeby ktoś mi doradził fryz itp, ale jakoś rad zbytnich nie otrzymałam
mam nadzieję, że płakać nie będę po tej wizycie...

o wkleję wam link do mej metamorfozy ----> KLIK :p
nie miałam za dużo zdjęć to te ze spotkania klasowego dałam

Marcelek 30.05.2011

Edytowane przez the_sania
Czas edycji: 2009-03-06 o 13:47
the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 14:07   #4941
luffka
Zakorzenienie

No to koniec sielanki Pokłóciłam się z TZ, to jakiś koszmar jest, znowu zachowuje się tak, jak kiedyś. Wszystko mu zwisa, i jak zwykle nie mam prawa mieć złego humoru, mam dość... Siedzę i ryczę, nie chcę takiego życia, nie chce całe życie być z człowiekiem, który mnie nie rozumie.
I jego ukochany tekst : a rób sobie co chcesz...
Scenariusz się powtarza: jest dobrze do momentu, kiedy ja jestem słodka, uśmiecham się i mam dobry humor... Jak mi coś nie pasuje to on od razu zaczyna zachowywać się jak urażona księżniczka.
Stary 2009-03-06, 14:16   #4942
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

luffka ;cmok: nie martw sie...

A ja jestem zla na siebie masakra - upolowalam wczoraj w lumpeksie trzy fajne spodniczki, dzisiaj je wypralam, i nie przeczytalam wczesnije,ze jednej nie mozna wirowac i sie skurczyla
Stary 2009-03-06, 14:23   #4943
Biska
Zakorzenienie

Grape! nareszcie! poprosze o te linki, zdjecia

Aelitko, wroze Ci dzisiaj superprzezycie Pokaz oczko i koniecznie pochwal nam sie jutro rano co i jak

Luffko, wiem, jak to jest... Mam nadzieje, ze kryzys zostanie szybko zazegnany

Insane, moj tez by uwierzyl w takie cuda...

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2009-03-06 o 14:31
Biska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-06, 14:43   #4944
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Luffko, wiem, jak to jest... Mam nadzieje, ze kryzys zostanie szybko zazegnany
To nie kryzys, bo on chyba już minął... To raczej niechęć mojego TZ do zaakceptowania faktu, że jestem tylko człowiekiem i nie mogę wiecznie mieć uśmiechu na twarzy...
A wiecie o co poszło? Oglądałam na wizażu zdjęcia brzuszków ( na forum mama z klasą) i się wzruszyłam... a on do mnie powiedział: to niech cie te głupoty nie wzruszają, sama sobie humor popsułaś...
Stary 2009-03-06, 15:47   #4945
malinka18222
Zadomowienie

Cześć laski Przepraszam, że wam się wcinam w wątek, ale muszę się pochwalić, że dziś mi i Tżtowi mija 5 lat odkąd jesteśmy razem
Bylismy sobie w Pizza Hut i na tym nowym filmie ,, Kochaj i Tańcz''. Bardzo fajny film I Damięcki
Stary 2009-03-06, 16:08   #4946
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka18222 Pokaż wiadomość
Cześć laski Przepraszam, że wam się wcinam w wątek, ale muszę się pochwalić, że dziś mi i Tżtowi mija 5 lat odkąd jesteśmy razem
Bylismy sobie w Pizza Hut i na tym nowym filmie ,, Kochaj i Tańcz''. Bardzo fajny film I Damięcki
Polecasz? Bo napaliłam się na ten film.

Nasza zguba wrociła
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 16:18   #4947
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
To nie kryzys, bo on chyba już minął... To raczej niechęć mojego TZ do zaakceptowania faktu, że jestem tylko człowiekiem i nie mogę wiecznie mieć uśmiechu na twarzy...
A wiecie o co poszło? Oglądałam na wizażu zdjęcia brzuszków ( na forum mama z klasą) i się wzruszyłam... a on do mnie powiedział: to niech cie te głupoty nie wzruszają, sama sobie humor popsułaś...
głowa do góry kochana! on taki widać już jest i trzeba się z tym pogodzić

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
Napisane przez malinka18222 Pokaż wiadomość
gratulejszyn ZARĘCZENI Wy

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 16:26   #4948
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Grape fajnie, że się w końcu odezwałaś Cieszę, że dotarłaś cała i zdrowa.

u mnie swinie po miescie lataly.... a wiosna to chyba za gorami,za lasami,mroz u mnie straszny..wiatr tak samo..ehhh

Cytat:
.
I wiecie co?
tez kiedys mialam lekkie okresy..nic mnie nie bolalo a z miesiaca na miesiac jest coraz gorzej.. moze podlapalas tego wirusa co ja i dlatego tak Cie mdlilo

Cytat:
a to super
ja jak miałam chyba ze 2 razy taką schizę, że ciążą (taaaa.........) to mój tż też zachował się "odpowiednio", aczkolwiek z deka wystraszony był
ja musialam niedawno test robic..chyba 2 miechy temu jak mi sie okres 3 tygodnie spoznial..ale TZ sie cieszyl i brzucha dotykal i mowil ze moze jego dzidzi tam jest ale oczywiscie wie ze to nie dla nas odpowiedni moment.

Cytat:
WIELKIE NIC

nie chce wstawiać linka tutaj, bo to na picase wrzucilam, jak sie tu ktos plata "obcy" to po co ma mi wlazic i moje zdjecia ogladac

wiec pw
ja chce ja no i oczywiscie baaaaaaaaaaaaardzo udanego wieczorku,nocy czy nie wiem ile ze soba tak bedzicie aby jak najdluzej i najowocniej

Grape super ze juz jestes

co do depilatora ja jestem strasznie malo odporna na bol...jak zaczynam to juz nie koncze nie moge sie przemóc..

Luffka widze ze pan Kluska wrocil do roli ksiezniczki wspolczuje Ci naprawde.ja to bym nerwowo nie wytrzymala..
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 16:27   #4949
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Normalnie aż mi się humor spsuł jak to przeczytałam luffka tak bardzo mi przykro, że on znowu jazdy Ci robi jakie to jest beznadziejne że u mnie beznadziejnie to u Ciebie dobrze a jak u mnie w miarą to u Ciebie się znowu knoci Biedna Ty moja kochana szkoda, że nie możemy skoczyć razem na piwo ale może to faktycznie jakiś taki dziwny dzień jest dzisiaj, pogoda się zmienia i to pewnie przez to, ale oczywiście to go nie usprawiedliwia, że odszczeknął jak jakiś dzieciak mam nadzieje, że jutro już wszystko będzie w porządku nie płakaj już

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
Nasza zguba wrociła
ta zguba to ja?
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-03-06, 16:28   #4950
malinka18222
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
Polecasz? Bo napaliłam się na ten film.

Nasza zguba wrociła
Tak polecam Bardzo mi się spodobał. Tżtowi też
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości