Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-06, 10:33   #3811
LOLA7
Rozeznanie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
HEJ GWIAZDECZKI

A co do staniorków...
Kurcze, ja to jeszcze nie mam odwagi, tak przez necik zamawiać...jakoś tak tradycyjnie wolę, a bo to potem odesłać, jakby w razie...za dużo z tym problemu według mnie...co myślicie...jak się do zakupów przez necik przekonać??
no ja tez jakoś sie nie mogę przekonać co zamówiłam cos na allegro to nigdy jeszcze w 100% nie byłam z tego zadowolona a dużo rzeczy nawet nie nosiłam potem bo przyszły brzydkie. Jednak inaczej cos wygląda na zdjęciach a inaczej na osobie dlatego ja preferuje tradycyjne zakupki.

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
A
A kawusia juz do was leci

Ach zapomnialam sie wam pochwalic, ze wczoraj na watku makijazowym dowiedzialam sie ze na slubie wygladalam jakby mi ktos oczy podbil, albo komus sie pedzelkiem po bokach wyjechalo....
dziękuje za kwusie
a z tymi oczami to ktos ostro pojechał. Jak dla mnie makijaz mocny i ja bym się na taki nie odważyła ale Tobie jak najbardziej pasował a to najwazniejsze!!!
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 10:34   #3812
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Skarbie i ruszyło CIę to coś, nie żartuj...widziałam ten wpis...jeśli ktoś tak ładnie wyglada, to albo Ci zazdroszczą, albo się nie znaja na rzeczy...jedno z dwóch...wiecej opcji nie ma!
Jak ja Ci "mówię", to Ci "mówię", a mówię, bo wiem, znaczy piszę..
Ja uwielbiam sie mocno malowac i co druga osoba pewnie by stwierdziła, że wyglądam jak ufo pewnie...no i co ja z tym robię?? ...ich problem...
Rozumiem, bo są różne makijery...ale Ty zaliczasz sie ze swoim do tych "pieknotkowych".
dziękowac za kaweczkę..chlupiem...:jap :
Nie ruszylo na cale szczescie . Powiedzialam o tym memu G. i o malo z lozka nie spadl. Zapytal sie tylko czy to byla nasza slynna gnebicielka Agaciora, czy inna panna szykujaca sie za x lat do slubu. On jest bezbledny...
A ja lubiem mocne akcenty wiec widac Izus rozumiemy sie bez slow
Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
a z tymi oczami to ktos ostro pojechał. Jak dla mnie makijaz mocny i ja bym się na taki nie odważyła ale Tobie jak najbardziej pasował a to najwazniejsze!!!
Tak samo jak sukienki sa rozne i kobiety sa rzne. Gdybysmy wszystkie wygladaly tak samo to bym sie pochlastala chyba...

No i udalo mi sie nas spakowac. Jak zawsze mamy mnostwo waliz, toreb i pudeleczek. Jak dobrze ze jezdzimy autem bo do pociagu to bysmy musieli ograniczyc bagaz do minimum

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-03-06 o 10:37 Powód: bo Lola napisala nim zdarzylam wydziubac tekst
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 10:40   #3813
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
no ja tez jakoś sie nie mogę przekonać co zamówiłam cos na allegro to nigdy jeszcze w 100% nie byłam z tego zadowolona a dużo rzeczy nawet nie nosiłam potem bo przyszły brzydkie. Jednak inaczej cos wygląda na zdjęciach a inaczej na osobie dlatego ja preferuje tradycyjne zakupki.
No właśnie...czyli nie jestem jedyna..
Cytat:
Nie ruszylo na cale szczescie . Powiedzialam o tym memu G. i o malo z lozka nie spadl. Zapytal sie tylko czy to byla nasza slynn agnebicielka Agaciora, czy inna panna szykujaca sie za x lat do slubu. On jest bezbledny...

No i udalo mi sie nas spakowac. Jak zawsze mamy mnostwo waliz, toreb i pudeleczek. Jak dobrze ze jezdzimy autem bo do pociagu to bysmy musieli ograniczyc bagaz do minimum
No i prawidłowo dagecik
Jade na basenik, kogo zabrać??
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 10:40   #3814
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
ad1. jeszcze znajdziecie fajne auto
Oby jak najszybciej

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
trzymcie kciuki za dzisiejsza wizyte u gina , moze sie dowiem kto we mnie mieszkatż idzie 1 raz ze mna, ciekawe jaka bedzie mial mine jaik zobaczy to co zmajstrowal hehe
A co byś wolała? Ja "choruję" kiedyś na córcię.
Cytat:
No ta ja tez juz na nogachDobra ide sie pakowac bo o 13 moj malzon przyjezdza i lecim na Walbrzych
Już na nogach...dobre

Szerokiej drogi

Cytat:
gosia ja też tak wolę...heh... Potrzebowałam kiedyś płyn od mamy i nie wiedziałam gdzie Go "schowała", wiec se myślę, krzyknę i zapytam(w kuchni była) a tu mi do głowy przyszło, jak tu krzyknąć..mama!! ?? gdzie jest płyn?
no nie bardzo mi to sie widziało, więc...

"Gdzie płyn mama położyła" SĘ stworzyłam zdanie! (bo przecież nie powiem "Gdzie mamy płyn"...
Teraz to sie czuję swobodniej, więc mamo...a to, mamo tamto...ale początki sa trudne..

A co do staniorków...
Kurcze, ja to jeszcze nie mam odwagi, tak przez necik zamawiać...jakoś tak tradycyjnie wolę, a bo to potem odesłać, jakby w razie...za dużo z tym problemu według mnie...co myślicie...jak się do zakupów przez necik przekonać??
A to z Ciebie też spryciula U mnie to nie o to chodzi, że kiedyś będę mogła tak powiedzieć. Poprostu mam jedną mamę i nie chcę mówić mamo do kogoś innego. Może kiedyś zmieni mi się podejście na dzień dzisiejszy jednak nie.

A staniory...hmmm...u mnie jest tak, że bardzo ciężko mi kupić w sklepie, dlatego zamawiam a akurat te są według mnie rewelacyjne.

Cytat:
Ach zapomnialam sie wam pochwalic, ze wczoraj na watku makijazowym dowiedzialam sie ze na slubie wygladalam jakby mi ktos oczy podbil, albo komus sie pedzelkiem po bokach wyjechalo....
Olej. Niektórzy nie potrafią nic uszanować. W końcu to był Twój wyjątkowy dzień, więc uważam, że można się powstrzymać od takich idiotycznych komentarzy. Może to zazdrość...?

Iza ja byłam wczoraj ale dziś też chętnie pójdę. Zajedź po mnie co?

Edytowane przez gosia1007
Czas edycji: 2009-03-06 o 10:42
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 10:57   #3815
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
A to z Ciebie też spryciula U mnie to nie o to chodzi, że kiedyś będę mogła tak powiedzieć. Poprostu mam jedną mamę i nie chcę mówić mamo do kogoś innego. Może kiedyś zmieni mi się podejście na dzień dzisiejszy jednak nie.

A staniory...hmmm...u mnie jest tak, że bardzo ciężko mi kupić w sklepie, dlatego zamawiam a akurat te są według mnie rewelacyjne.

Iza ja byłam wczoraj ale dziś też chętnie pójdę. Zajedź po mnie co?
gosiu właśnie o to chodzi, że ja nawet nie spróbowałam, bo z góry zakładam, ze cos mi nie bedzie pasowac i będe odsyłac, może jak bym cos kupiła i sie sprawdziło, to oki...musze się zmobilizować...
To tak kolo 14 u Ciebie przed domem, może być??

A do teściowej jestem nastawiona bardzo dobrze, bo ona traktuje mnie jak córkę(oczywiscie bez przesady), dlatego ja traktuję ją jak "mamę", choć nigdy MOJEJ mi nie zastąpi...to fakt! moje podejście jest takie, ze jak mojego meża mama, to i moja...
Stary 2009-03-06, 11:13   #3816
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
To tak kolo 14 u Ciebie przed domem, może być??
Jeszcze będę w pracy to jedź sama a ja najwyżej dołączę))
Stary 2009-03-06, 11:29   #3817
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Jeszcze będę w pracy to jedź sama a ja najwyżej dołączę))
Tylko wiesz na skrzyżowaniu w lewo...no! I weż tam kogoś po drodze...
Wy też w piątki nie jecie mięsiwa??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-06, 11:37   #3818
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
trzymcie kciuki za dzisiejsza wizyte u gina , moze sie dowiem kto we mnie mieszkatż idzie 1 raz ze mna, ciekawe jaka bedzie mial mine jaik zobaczy to co zmajstrowal hehe
proszę
to będzie bezcenna mina

Cytat:
Dobra ide sie pakowac bo o 13 moj malzon przyjezdza i lecim na Walbrzych
to szerokiej i bezpiecznej podróży

Cytat:
a brzusio superowy, strasznie podobają mi się ko0biety w ciąży hehe jak to brzmi:P
mi też się podobają kobiety w ciąży, mimo że sama jestem w ciąży

Cytat:
A ta znowu wojuje z zakupami

I taki maly dowcip
ad. 1 a tu Cię zaszokuję, bo to mama szła na zakupy, ja tylko w charakterze doradcy w sumie i tak nic nie kupiła
ad. 2 dobre to

Cytat:
O tatuśku, malutka ale fajny...

Cytat:
no następna aparatka ja nie wiem czy z tych ludzi zazdrość tak wydziera czy coś

Cytat:
Jednak inaczej cos wygląda na zdjęciach a inaczej na osobie dlatego ja preferuje tradycyjne zakupki
ja też preferuję tradycyjne zakupki, muszę sama dotknąć i pomacać

Cytat:
Jade na basenik, kogo zabrać??
ja bym się chętnie wybrała, ale mam zakaz na basenik
Stary 2009-03-06, 11:42   #3819
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

ja bym się chętnie wybrała, ale mam zakaz na basenik
Hmmm...to weżniemy Cię maluszku po cichutku przemycimy...i bedziesz sobie leżakować na leżakach.hm??
czekoladko
Stary 2009-03-06, 12:00   #3820
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

A co byś wolała? Ja "choruję" kiedyś na córcię.
wiesz to nasze 1 dziecko tazke plec bez znaczenia!! ale wolalabym wiedziec co bedzie zeby juz mowic do brzuszka po imieniu

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 12:18   #3821
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Tylko wiesz na skrzyżowaniu w lewo...no! I weż tam kogoś po drodze...
Ok,która jeszcze chętna na basen???? To zabiorę.

A to zależy w poście staram się bardziej trzymać w piątki a tak normalnie to różnie.
Cytat:
wiesz to nasze 1 dziecko tazke plec bez znaczenia!! ale wolalabym wiedziec co bedzie zeby juz mowic do brzuszka po imieniu
]
A jakie masz typy na imię?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-06, 13:29   #3822
kasienka1985
Zakorzenienie

No wiecie co?????????????
Cały dzień Was czytam i dopiero co skończyłam!
Zaczęłam odpisywać na posty i ... komputer mi je zeżarł!

Dostałam prawie palpitacji serdelka, strzelam focha i nie odpiszę!
Phi

Oto mój mega atak:
"Jesteś jedną z najbardziej żałosnych użytkowniczek jaką udało mi się tutaj spotkać
Twoje wpisy są śmieszne doprawdy, czyżby spowodowane były wielką zazdrością i zawiścią płynącą ze zgorzkniałego serducha??
Może jeśli masz zamiar siać zamęt i sprawiać komuś przykrość daj sobie na wstrzymanie?
Polecam żal.pl- tam ktoś Cię zrozumie..."

Gdzie się pochowałyście?

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 13:33   #3823
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość

Phi

Oto mój mega atak:
"Jesteś jedną z najbardziej żałosnych użytkowniczek jaką udało mi się tutaj spotkać
Twoje wpisy są śmieszne doprawdy, czyżby spowodowane były wielką zazdrością i zawiścią płynącą ze zgorzkniałego serducha??
Może jeśli masz zamiar siać zamęt i sprawiać komuś przykrość daj sobie na wstrzymanie?

Gdzie się pochowałyście?
No faktycznie Kaska pojechalas jej na maksa chociaz moze nie powinnam bo mnie zaraz jakis mod scignie

My w piatki miesa nie jadamy ale podrozni maja dyspense wiec kanapezki z wedlina sobie zarzyczylam dla meza. Bo pewnie na bialym pieczywie a ja takiego nie jadam. No wiec dzis sie z wami zegnam. Pomyslcie czasem o mnie i do szybkiego ...

Lil dla Ciebie
Stary 2009-03-06, 14:24   #3824
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Dziewczynki też uciekam do domu. Dzisiaj pizza z kumpelami. Super bo potrzebuję odstresować się. Praca mnie wkurza albo raczej w pracy mnie wkurzają. Niestety jutro jeszcze mam zajęcia a jestem wypluta na maxa. Dobrze, że już tylko 5 tygodni mi zostało.
Pa
Stary 2009-03-06, 15:51   #3825
daget
Zakorzenienie

GG do daget

No i nigdzie nie pojechalismy. Moj maz wrocil do domu zjadl obiad, zapakowalismy sie do srodka i auto juz nie odpalilo na paliwie. Krecil, krecil i tylko w gazie smiga. A wiadomo ze w takim wypadku ruszac sie nie bedziemy co by nam katalizator nie poszedl po drodze. 3tys naprawa i auto wraca w poniedzialek do mechanika, no maskara normalnie....
Stary 2009-03-06, 15:54   #3826
LOLA7
Rozeznanie

Ja już po obiadku
Mąż mnie dzisiaj rozwalił normalnie
kupił mi dzisiaj kwiatki z tekstem, że kupił dzisiaj bo w niedziele nie będzie miał jak kupić żebym nie zauwazyła
grrr

a na dzień kobiet mam obiad u teściowej hehe super mam pomysłowego męża normalnie myslałam że mu dzisiaj krzywdę zrobię

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
No i nigdzie nie pojechalismy. Moj maz wrocil do domu zjadl obiad, zapakowalismy sie do srodka i auto juz nie odpalilo na paliwie. Krecil, krecil i tylko w gazie smiga. A wiadomo ze w takim wypadku ruszac sie nie bedziemy co by nam katalizator nie poszedl po drodze. 3tys naprawa i auto wraca w poniedzialek do mechanika, no maskara normalnie....
ojej ale masakra
kurcze niech wam ten mechanik teraz to za darmo naprawi jak spaprał
Stary 2009-03-06, 17:15   #3827
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam dziewczynki
nie udało mi się wcześniej nic napisać, bo ciągle coś ale przeczytałam co tam naskrobałyście widzę, że wieczorem macie największą wenę i na drugi dzień to jest niezła lekturka
dziś humorek dopisuje bo pogoda wiosenna i ruch w biznesie
zawsze to poprawia nastrój

Malutka śliczny brzusio

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość

hehe, ja tam mojej teściowej wolę nie rozpieszczać, to jest taki osobnik, że dać trochę i zaraz chce więcej Wystarczy że przedwczoraj jej pomogłam z jednym pismem, za często byc dobrym nie można

oj przydadzą się. Jak już będzie umowa w łapce idziemy do banku rozeznać sytuację. Oby tylko się udało załatwić bez wkładu własnego, bo tylko tak mamy szansę.

Buziaki na dobry dzień, bo nie wiem czy zajrzę do wieczorka
Ja tam swojej teściowej też nie rozpieszczam ale skoro jesteśmy tak daleko od siebie to trochę można posłodzić niech ma i się cieszy, że ma super synową
oby w banku poszło powaszej myśli powodzonka

Cytat:
osz wy niedobre- znowu tyle do czytania mam!!!!!!

a mężulek się wzruszy na pewno

Cytat:

a brzusio superowy, strasznie podobają mi się ko0biety w ciąży hehe jak to brzmi:P

Buziaki dla wszystkich i życzę miłego dzionka
mi się też podobają mam nadzieję, że w tym roku dołączę do grona ciężarówek
miłego popołudnia

Cytat:
HEJ GWIAZDECZKI
Witam, znowu pochmurno...

A co do staniorków...
właściwie to ja też się boję przez neta kupować ciuchy i buty bo rozmiar rozmiarowi nierówny a każda firma ma swoje rozmairówki
np. buty czasami kupuję 38 a czasami 39, z ciuchami tak samo wolę przymierzyć i wtedy wiem,że pasuje a staniory fajne pomyślę może się skuszę na jakiś bo cena atrakcyjna

miłego popołudnia i wieczorku
Stary 2009-03-06, 18:12   #3828
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmmm...to weżniemy Cię maluszku po cichutku przemycimy...i bedziesz sobie leżakować na leżakach.hm??
najlepsze jest to, że ja nie umiem pływać

Cytat:
to też jest moje pierwsze dziecko, płeć też nam jest bez znaczenia tatuś chce syna najważniejsze, żeby było zdrowe

Cytat:
Oto mój mega atak:
żeby Ci atak przeszedł

Cytat:
Dziewczynki też uciekam do domu. Dzisiaj pizza z kumpelami. Super bo potrzebuję odstresować się. Praca mnie wkurza albo raczej w pracy mnie wkurzają. Niestety jutro jeszcze mam zajęcia a jestem wypluta na maxa. Dobrze, że już tylko 5 tygodni mi zostało.
Pa
udanego babskiego wieczorku
za pizzę, bo mi smaka narobiłaś

Cytat:
o w mordę jeża

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Malutka śliczny brzusio
Stary 2009-03-06, 18:43   #3829
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
oby w banku poszło powaszej myśli powodzonka

a dziękuję ślicznie

Kurczaki, wyskoczył mi jakiś mega syf pod okiem i mam cholercia teraz oko podpuchnięte i boli jak nie wiem

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-03-06 o 18:46
agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-06, 19:38   #3830
paulinaizabela
Zakorzenienie

Agunia posmaruj jakimś mazidełkiem i do jutra wszystko zniknie ja mam taką maść Cortineff specjalnie na oczka i jest rewelacyjna tylko,że na receptę
może maścią cynkową??? wysusza wszystkie krostki tylko nie wiem czy tak pod oko można

Muszę sprzątać solarium bo o 8 zamykam i spadam do domku może później jeszcze wpadnę na chwilkę
a jak nie to miłego wieczorku życzę

Jutro weekend i impreza hurrrra
Stary 2009-03-06, 19:56   #3831
izka19855
Zadomowienie

Grzeczne KOIETY!!!...nie pisały zbyt duzo...uff
Cytat:
malutka...a najlepsze jest to, że ja też nie umiem...
tylko ja wiesz, tak sobie fajnie ściemniam, ze płynę...biore sobie te gąbeczki pod siebie i HEJA....

[quote=gosia1007;11307901]Ok,która jeszcze chętna na basen???? To zabiorę.
A to zależy w poście staram się bardziej trzymać w piątki a tak normalnie to różnie. quote]
gosiu ja też w piątki..

Cytat:
Oto mój mega atak:

Gdzie się pochowałyście?
kasienka niezły tekst...
buziaki na dobranoc...miłych snów.
WEEKEND
Stary 2009-03-06, 21:17   #3832
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
ad. 3 a fotka ma się rozumieć będzie
no chyba

Cytat:
I taki maly dowcip
Panienka idzie po plaży. Nagle zobaczyła starą butelkę. Podniosła, otarła z brudu, a tu wyskakuje Duszek.

Panienka pyta: Czy będę miała trzy życzenia?

Duszek: Nie, przykro mi, ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie.

Panienka bez wahania: To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie. Widzisz te mapę? Chce, żeby te Wszystkie kraje przestały ze sobą walczyć, i żeby Żydzi i Arabowie pokochali się miedzy sobą i żeby kochali Amerykanów i odwrotnie i żeby wszyscy tam żyli w pokoju I harmonii.

Duszek popatrzył na mapę i mówi: Kobieto bądź rozsądna, te kraje się biją i nienawidzą do tysięcy lat, a ja po 1000 lat siedzenia w butelce też nie jestem w najlepszej formie.
Jestem DOBRY ale nie aż tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie...

Panienka pomyślała przez chwile i mówi: No dobrze, przez cale życie chciałam spotkać właściwego mężczyznę, żeby wyjść za niego za mąż. Wiesz, takiego który będzie mnie kochał szanował, bronił, dobrze zarabiał i oddawał pieniądze, nie pił, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, byl świetny w łóżku, byl wierny i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe. Takie mam życzenie......

Duszek westchnął głęboko i powiedział: kur.... pokaż mi jeszcze raz tę cholerną mapę...
dobre

Cytat:
że co

Cytat:
ale tylko w czasie postu, w "normlane" piątki jadam

Cytat:
Oto mój mega atak:
łeeee... myślałam, ze tam się jakaś krew lała
osrzeżeniem się nie przejmuj ja miałam kiedyś tygodniowego bana

Cytat:
uuuu.. no to nie dobrze...

Cytat:
a na dzień kobiet mam obiad u teściowej hehe super mam pomysłowego męża normalnie myslałam że mu dzisiaj krzywdę zrobię
ale romantico sorry u mnie gorzej, bo mam zajęcia

Cytat:
Cytat:
tylko ja wiesz, tak sobie fajnie ściemniam, ze płynę...biore sobie te gąbeczki pod siebie i HEJA....
a ja umiem i to od bardzo dawna to jest chyba urok mieszkania na Mazurach, gdzie się spojrzy to jezioro

na rozweselenie wieczorku: list poborowego o zwolnienie ze służby
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg b50f1b2868[1].jpg (72,8 KB, 18 załadowań)

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2009-03-06 o 21:20
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 21:23   #3833
paulinaizabela
Zakorzenienie

Jaki tu spokój nananana

Weekend się zaczął i dziewczyny imprezują pewnie

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
no chyba

masakra pomieszanie z poplątaniem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-06, 22:37   #3834
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
to jesteśmy 2 udające, że umiemy pływać

Cytat:

pogubiłam się na początku

Dobranoc i miłej nocki
Stary 2009-03-07, 08:18   #3835
LOLA7
Rozeznanie

Witam wszystkich w ten sobotni brzydki poranek ( za oknem deszcz i jakaś taka mgła)

bałam się że będę miała dużo do nadrabiania a tu prosze wczoraj nie szlałyście:P

Ja właśnie wstałam i teraz czekam na mężusia aż wróci ze sklepu i przynesie mi bułeczki na śniadanko:P

Mój mąż tak ma, że długo nigdy pospać nie może i nawet w sobote wstaje ok 7:30
heheh wyobraźcie sobie jakie to jest męczące na wyjazdach:P
kiedyś to mu się nudziło i mnie budził ale już sie nauczył i teraz zazwyczaj daje mi się wyspać. Dzisiaj np posprzatał łazienkę zanim wstałam i jak już mówiłam udał się do sklepu
kochany mężuś
oki kończe bo właśnie przyszedł i śniadanko musze zrobić

Buziaki dla was i zyczę miłej soboty*
Stary 2009-03-07, 08:31   #3836
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Na początku chce podziekowac wszystkim żoneczkom ktore trzymaly kciuki

Przyjechalismy do miasta, zrobilam zakupy i poszlam na wizyte, tż w miedzyczasie poszedl do fryzjera. Gdy weszlam do poczekalni to szczeka opadla, bylam 4 w kolejce, mowie do tych pan ze cos nie tak, przygotowalam sie ze znowu 3 godziny bede czekac.....ale oczywiscie sie ucieszylam!!! Zadzwonilam do tż zeby sie pospieszyl bo nie ma tyle bab przede mna.......i oczywiscie nie zdążyl
A wiec tak z dzidzia wszystko w porzadku- rosnie zdrowo moja szyjka ladnie trzyma!! ale plci niestety jesio nie znamy.....lekarz powiedzial ze za szybko na plec, a mi sie wydaje ze nie chce sie pomylic......kazal mi brac Rutinoscorbin na ta krwawiace dziąsla i krew z nosa.....mam zrobic morfologie i cukier na nastepna wizyte 27 marca!
A tż pewnie jeszcze nie raz ze mna pojedzie to wtedy zobaczy nasze malenstwo!!

teraz musze poczytac co naskrobalyscie

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
A jakie masz typy na imię?
my juz dawno wybralismy imiona - nasze drugie imiona.......tak wiec dziewczynka bedzie Weronika, a chlopczyk- Robert.........
i ze nam sie te imona podobaja to bez dyskusji zostawiamy!!
ale ja cos czuje ze jednak chlopczyk we mnie siedzi........

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 09:27   #3837
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Witam wszystkich
Oj mi chyba sporo czasu zajmnie aż się nauczę w takim tępie jak Wy "wizażować"
Tak że z góry przepraszam, że jeszcze nie nadążam

I przez to moje guzdranie wczorajsze wyjście na basen widzę że przegapiłam

Cytat:
Mam dla was niespodziankę
Mój brzusio w 28 tygodniu
Oj ale słodki tez taki chcę ...
Cytat:
Ok spadam. Laptop to jednak super rzecz. Siedzisz sobie w łóżeczku i klikasz Superowo
Chyba muszę sobie laptop sprawić wtedy może będę w stanie nadrabiać zaległości

Cytat:

I taki maly dowcip
Panienka idzie po plaży. Nagle zobaczyła starą butelkę. Podniosła, otarła z brudu, a tu wyskakuje Duszek.

Panienka pyta: Czy będę miała trzy życzenia?

Duszek: Nie, przykro mi, ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie.

Panienka bez wahania: To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie. Widzisz te mapę? Chce, żeby te Wszystkie kraje przestały ze sobą walczyć, i żeby Żydzi i Arabowie pokochali się miedzy sobą i żeby kochali Amerykanów i odwrotnie i żeby wszyscy tam żyli w pokoju I harmonii.

Duszek popatrzył na mapę i mówi: Kobieto bądź rozsądna, te kraje się biją i nienawidzą do tysięcy lat, a ja po 1000 lat siedzenia w butelce też nie jestem w najlepszej formie.
Jestem DOBRY ale nie aż tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie...

Panienka pomyślała przez chwile i mówi: No dobrze, przez cale życie chciałam spotkać właściwego mężczyznę, żeby wyjść za niego za mąż. Wiesz, takiego który będzie mnie kochał szanował, bronił, dobrze zarabiał i oddawał pieniądze, nie pił, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, byl świetny w łóżku, byl wierny i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe. Takie mam życzenie......

Duszek westchnął głęboko i powiedział: kur.... pokaż mi jeszcze raz tę cholerną mapę...
W łaśnie sprzedałam ten kawał mężowi - chyba mu się jednak nie spodobał
Cytat:
gosia ja też tak wolę...heh... Potrzebowałam kiedyś płyn od mamy i nie wiedziałam gdzie Go "schowała", wiec se myślę, krzyknę i zapytam(w kuchni była) a tu mi do głowy przyszło, jak tu krzyknąć..mama!! ?? gdzie jest płyn?
no nie bardzo mi to sie widziało, więc...

"Gdzie płyn mama położyła" SĘ stworzyłam zdanie! (bo przecież nie powiem "Gdzie mamy płyn"...
Teraz to sie czuję swobodniej, więc mamo...a to, mamo tamto...ale początki sa trudne..
Dobrze to wykombinowałaś Ja nawet do tego etapu nie umiem się przemuc i ciągle zwracam się bezosobowo

Cytat:
No właśnie - nie wiem czy kiedyś się przemogę... U mnie jest inna sytuacja troszkę bo ja swoją mamę niedawno straciłam i nie zamierzam już do nikogo tak powiedzieć
Cytat:
No wiecie co?????????????
Cały dzień Was czytam i dopiero co skończyłam!
Zaczęłam odpisywać na posty i ... komputer mi je zeżarł!

Phi

Oto mój mega atak:

Dobre
Cytat:
Oj to się nazywa złośliwość przedmiotów martwych
Cytat:
Mąż mnie dzisiaj rozwalił normalnie
kupił mi dzisiaj kwiatki z tekstem, że kupił dzisiaj bo w niedziele nie będzie miał jak kupić żebym nie zauwazyła
grrr

U mnie to teściowa wymyśliła na jutro obiad u niej - chyba żeby jej dwaj synowie o niej nie zapomnieli
Cytat:
Ja właśnie wstałam i teraz czekam na mężusia aż wróci ze sklepu i przynesie mi bułeczki na śniadanko:P

kiedyś to mu się nudziło i mnie budził ale już sie nauczył i teraz zazwyczaj daje mi się wyspać. Dzisiaj np posprzatał łazienkę zanim wstałam i jak już mówiłam udał się do sklepu
kochany mężuś
oki kończe bo właśnie przyszedł i śniadanko musze zrobić

Buziaki dla was i zyczę miłej soboty*
Ale masz fajnie Mój mąż łazienki sprzątać się chyba nigdy nie chwyci

czekoladka21 - ładne imionka, zwłaszcza robert (też o takim myślałam)

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2009-03-07 o 09:28
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 09:29   #3838
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Ten świat jest mniejszy niż myślałam
A ja w Szczecinie na pewno będę 4 kwiatnia z rana... Mój małżonek ma zjazd a po nim jedziemy na urodziny teścia...Czyli jak cos to od 9 do powiedzmy 12 mam czas
Kinia, Malutka...jak tylko Wam czas na to pozwoli...

postaram się tak załatwić, żeby akurat być w Szczecinie i mieć wolne (to byłby ekstra prezent przedurodzinowy , bo 7 kwietnia mam urodzinki )

Malutka śliczny brzucholek

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 09:37   #3839
izka19855
Zadomowienie

Witam SŁONECZKA!!!

Cytat:
a ja umiem i to od bardzo dawna to jest chyba urok mieszkania na Mazurach, gdzie się spojrzy to jezioro
dzasta WOBEC TEGO, że nie jestem pewna, czy przypadkowo nie jestem swoim wujkiem, albo ciocią Klocią własnej synowej... zazdroszczę, ze umiesz pływać..
Pływanie d.c
Mi to już tylko ściemnianie zostało....ale za to jak...byś widziała jak ja umiem "bajecznie" ściemniać, prawie nikt sie nie orientuje...no chyba, że Ci co umieją pływać... skąd oni się domyślają... przecież jak tak "dyndam" na tych gąbkach to ich prawie nie widać...:noniew iem:

Cytat:
to jesteśmy 2 udające, że umiemy pływać
O kurczaki marynowane!!!! malutka my to jesteśmy TALENTKI...

Cytat:

kochany mężuś
LOLA ładnie z jego strony...żeby mój tak nie mógł spać ii wstawał wcześniej z nudów cos ogąrnać...

Cytat:
Przyjechalismy do miasta, zrobilam zakupy i poszlam na wizyte, tż w miedzyczasie poszedl do fryzjera. Gdy weszlam do poczekalni to szczeka opadla, bylam 4 w kolejce, mowie do tych pan ze cos nie tak, przygotowalam sie ze znowu 3 godziny bede czekac.....ale oczywiscie sie ucieszylam!!! Zadzwonilam do tż zeby sie pospieszyl bo nie ma tyle bab przede mna.......i oczywiscie nie zdążyl
A wiec tak z dzidzia wszystko w porzadku- rosnie zdrowo moja szyjka ladnie trzyma!! ale plci niestety jesio nie znamy.....lekarz powiedzial ze za szybko na plec, a mi sie wydaje ze nie chce sie pomylic......kazal mi brac Rutinoscorbin na ta krwawiace dziąsla i krew z nosa.....mam zrobic morfologie i cukier na nastepna wizyte 27 marca!
A tż pewnie jeszcze nie raz ze mna pojedzie to wtedy zobaczy nasze malenstwo!!

bedzie Weronika, a chlopczyk- Robert.........
i ze nam sie te imona podobaja to bez dyskusji zostawiamy!!
ale ja cos czuje ze jednak chlopczyk we mnie siedzi........
czekuladko super, ze wszystko ołki dołki...
Ładne imionka...a czym się kierowaliście przy wyborze??

Uciekam Wam...miłego dzionka!
Stary 2009-03-07, 09:39   #3840
czekoladka79
Zadomowienie

Heyka robalki
Ja właśnie na wagarach jestem, nie byłam w stanie jechać dzisiaj na zajęcia....wczoraj ledwo doczłapałam z pracy.... ale tak to jest jak się pracuje po 10 godzin dziennie, wyjeżdża w delegacje i jeszcze robotę targa do domu i po nocach siedzi nad papierzyskami.

Aaaaa no i wczoraj miałam spotkanie z moją szefową i głównym bossem i prawdopodobnie podpiszę jeszcze umowę na kolejne 0,5 etatu .... czyli będę pracowała na 1,5 etatu .... tzn. na dwa bo już teraz haruję za 1,5 osoby ..... (zaczynam bełkotać jak poborowy z listu dzasty )ale oczywiście za konkretne pieniążki i to mnie bardzo cieszy bo bedę mogła odłożyć trochę kaski na mieszkanko. No i jak się wykażę i ogarnę nowy temat to ta firma nie zapomni o tym .... czyli jak najbardziej mi się to podoba

malutka_24 normalnie nie mogłam się napatrzyć na Twój brzuchalek .... no i uważaj bo ja mam taką schizę i wszystkie znajome po brzuszkach ciążowych głaskam

czekoladka21 cieszę się, że z Twoim maleństwem wszystko dobrze tylko szkoda, że Twój małż nie zdążył

LOLA7 zazdraszczam rannego ptaszka dobra nie tak miało być .... hmmm zazdroszczę małża wstajacego skoro świt, który sam posprząta i pobiegnie po bułeczki .... ja swojego zaraz muszę wygonić do sklepu, bo mi żołądek przylepił się do kręgosłupa i zjadłabym taką bułeczkę z rodzynkami posmarowaną masełkiem no i obśliniłam klawiaturę
Ale za ten obiad z teściową w Dzień Kobiet to

Kaisieńka a czemu ja nie dostałam ostrzeżenia????? Przecież nagryzmoliłam PUBLICZNIE na ten boży pomiot ????? To niesprawiedliwe!!!!
Kiedyś tylko zasiałam niesmak i zgorszenie jak stworzyłam wątek na plotkowym o tym czy myjesz się lub wycierasz na mokro po zrobieniu kupska czy też biegasz cały dzień z takim rozmazanym i przyschniętym na sucho ....
Wszyscy byli zbulwersowani tym wątkiem techniczno-higienicznym .... ale już wątek o smaku spermy nie był czymś obrzydliwym ..... ciekawe czy by mnie zbanowali za smak kupy ....

paulinaizabela też kiedyś pracowałam w solarium połaczonym z siłownią, całe trzy lata ..... ale tam było fajnie, przychodzili suuuper ludzie, oj ile jak tam osób poznałam - aż normalnie Ci zazdraszczam

agunia82 współczuję tego syfa .... spróbuj posmarować maścią ichtiolową to przyspieszy jego rozwój i wyciagnię to całą ropę w ciagu kilku godzin. Też miałam mega problemy z trądzikiem androgennym po odstawieniu tabletek anty .... aż się boję jak to będzie jak będę chciała zafasolkować.

daget współczuję tego autka, my mamy 12-letniego suzuki swifta produkowanego jeszcze w całości w Japonii więc lejemy tylko paliwo .... ale ja nie lubie nim jeździć bo jest bardzo niski i prawie się w nim leży .... marzy nam się suzuki Grnad Vitara .... oj takim to bym poszalała

gosia1007 a nauczysz i mnie pływać .... bo ja tylko umiem z tą dechą na basenie i to kraulem .... żabki nie trawię ..... a pozatym dowiedziałam się na rehabilitacji, ze żabka rozwala koszmarnie kręgosłup.

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2009-03-07 o 09:58
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości