|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
Cytat:
a z tymi oczami to ktos ostro pojechał. Jak dla mnie makijaz mocny i ja bym się na taki nie odważyła ale Tobie jak najbardziej pasował a to najwazniejsze!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3812 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja lubiem mocne akcenty wiec widac Izus rozumiemy sie bez slow Cytat:
No i udalo mi sie nas spakowac. Jak zawsze mamy mnostwo waliz, toreb i pudeleczek. Jak dobrze ze jezdzimy autem bo do pociagu to bysmy musieli ograniczyc bagaz do minimum ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-03-06 o 10:37 Powód: bo Lola napisala nim zdarzylam wydziubac tekst |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3813 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jade na basenik, kogo zabrać?? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3814 | ||||
Wtajemniczenie
|
Oby jak najszybciej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Szerokiej drogi ![]() Cytat:
![]() A staniory...hmmm...u mnie jest tak, że bardzo ciężko mi kupić w sklepie, dlatego zamawiam a akurat te są według mnie rewelacyjne. Cytat:
Iza ja byłam wczoraj ale dziś też chętnie pójdę. Zajedź po mnie co? Edytowane przez gosia1007 Czas edycji: 2009-03-06 o 10:42 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3815 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() To tak kolo 14 u Ciebie przed domem, może być?? ![]() ![]() A do teściowej jestem nastawiona bardzo dobrze, bo ona traktuje mnie jak córkę(oczywiscie bez przesady), dlatego ja traktuję ją jak "mamę", choć nigdy MOJEJ mi nie zastąpi...to fakt! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3816 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze będę w pracy to jedź sama a ja najwyżej dołączę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3818 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to będzie bezcenna mina ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 1 a tu Cię zaszokuję, bo to mama szła na zakupy, ja tylko w charakterze doradcy ![]() ![]() ad. 2 dobre to ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja bym się chętnie wybrała, ale mam zakaz na basenik ![]()
![]() |
#3819 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Zakorzenienie
|
wiesz to nasze 1 dziecko tazke plec bez znaczenia!! ale wolalabym wiedziec co bedzie zeby juz mowic do brzuszka po imieniu
![]()
#3821 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A to zależy w poście staram się bardziej trzymać w piątki a tak normalnie to różnie. Cytat:
A jakie masz typy na imię? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3822 |
Zakorzenienie
|
No wiecie co?????????????
![]() ![]() ![]() Cały dzień Was czytam i dopiero co skończyłam! Zaczęłam odpisywać na posty i ... komputer mi je zeżarł! ![]() Dostałam prawie palpitacji serdelka, strzelam focha i nie odpiszę! ![]() Phi ![]() Oto mój mega atak: "Jesteś jedną z najbardziej żałosnych użytkowniczek jaką udało mi się tutaj spotkać ![]() Twoje wpisy są śmieszne doprawdy, czyżby spowodowane były wielką zazdrością i zawiścią płynącą ze zgorzkniałego serducha?? Może jeśli masz zamiar siać zamęt i sprawiać komuś przykrość daj sobie na wstrzymanie? Polecam żal.pl- tam ktoś Cię zrozumie..." Gdzie się pochowałyście? ![]()
#3823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My w piatki miesa nie jadamy ale podrozni maja dyspense wiec kanapezki z wedlina sobie zarzyczylam dla meza. Bo pewnie na bialym pieczywie a ja takiego nie jadam. No wiec dzis sie z wami zegnam. Pomyslcie czasem o mnie i do szybkiego ... Lil dla Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3824 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki też uciekam do domu. Dzisiaj pizza z kumpelami. Super bo potrzebuję odstresować się. Praca mnie wkurza albo raczej w pracy mnie wkurzają. Niestety jutro jeszcze mam zajęcia a jestem wypluta na maxa. Dobrze, że już tylko 5 tygodni mi zostało.
Pa |
![]() ![]() |
![]() |
#3825 |
Zakorzenienie
|
No i nigdzie nie pojechalismy. Moj maz wrocil do domu zjadl obiad, zapakowalismy sie do srodka i auto juz nie odpalilo na paliwie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3826 | |
Rozeznanie
|
Ja już po obiadku
![]() Mąż mnie dzisiaj rozwalił normalnie kupił mi dzisiaj kwiatki z tekstem, że kupił dzisiaj bo w niedziele nie będzie miał jak kupić żebym nie zauwazyła grrr a na dzień kobiet mam obiad u teściowej hehe super mam pomysłowego męża normalnie myslałam że mu dzisiaj krzywdę zrobię ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
![]() kurcze niech wam ten mechanik teraz to za darmo naprawi jak spaprał |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3827 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() nie udało mi się wcześniej nic napisać, bo ciągle coś ale przeczytałam co tam naskrobałyście ![]() ![]() dziś humorek dopisuje bo pogoda wiosenna i ruch w biznesie ![]() zawsze to poprawia nastrój ![]() Malutka śliczny brzusio ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a mężulek się wzruszy na pewno ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() np. buty czasami kupuję 38 a czasami 39, z ciuchami tak samo wolę przymierzyć i wtedy wiem,że pasuje ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3828 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3829 |
Zakorzenienie
|
a dziękuję ślicznie
![]() Kurczaki, wyskoczył mi jakiś mega syf pod okiem i mam cholercia teraz oko podpuchnięte i boli jak nie wiem ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-03-06 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3830 |
Zakorzenienie
|
Agunia posmaruj jakimś mazidełkiem i do jutra wszystko zniknie
![]() ![]() może maścią cynkową??? wysusza wszystkie krostki ![]() ![]() Muszę sprzątać solarium bo o 8 zamykam ![]() ![]() ![]() a jak nie to miłego wieczorku życzę ![]() Jutro weekend i impreza ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3831 | |
Zadomowienie
|
![]()
Grzeczne KOIETY!!!...nie pisały zbyt duzo...uff
![]() malutka...a najlepsze jest to, że ![]() ![]() tylko ja wiesz, tak sobie fajnie ściemniam, ze płynę... ![]() ![]() [quote=gosia1007;11307901]Ok,która jeszcze chętna na basen???? To zabiorę. A to zależy w poście staram się bardziej trzymać w piątki a tak normalnie to różnie. quote] gosiu ja też w piątki.. ![]() Cytat:
![]() buziaki na dobranoc...miłych snów. ![]() WEEKEND ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3832 | ||||||
Wtajemniczenie
|
no chyba
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale tylko w czasie postu, w "normlane" piątki jadam ![]() Cytat:
![]() osrzeżeniem się nie przejmuj ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() na rozweselenie wieczorku: list poborowego o zwolnienie ze służby ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-03-06 o 21:20 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3833 | |
Zakorzenienie
|
Jaki tu spokój nananana
![]() Weekend się zaczął i dziewczyny imprezują pewnie ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3834 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pogubiłam się na początku ![]() Dobranoc i miłej nocki ![]()
![]() |
#3835 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkich w ten sobotni brzydki poranek ( za oknem deszcz i jakaś taka mgła)
bałam się że będę miała dużo do nadrabiania a tu prosze wczoraj nie szlałyście:P Ja właśnie wstałam i teraz czekam na mężusia aż wróci ze sklepu i przynesie mi bułeczki na śniadanko:P Mój mąż tak ma, że długo nigdy pospać nie może i nawet w sobote wstaje ok 7:30 heheh wyobraźcie sobie jakie to jest męczące na wyjazdach:P kiedyś to mu się nudziło i mnie budził ale już sie nauczył i teraz zazwyczaj daje mi się wyspać. Dzisiaj np posprzatał łazienkę zanim wstałam i jak już mówiłam udał się do sklepu ![]() kochany mężuś oki kończe bo właśnie przyszedł i śniadanko musze zrobić Buziaki dla was i zyczę miłej soboty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3836 |
Zakorzenienie
|
Na początku chce podziekowac wszystkim żoneczkom ktore trzymaly kciuki
![]() Przyjechalismy do miasta, zrobilam zakupy i poszlam na wizyte, tż w miedzyczasie poszedl do fryzjera. Gdy weszlam do poczekalni to szczeka opadla, bylam 4 w kolejce ![]() ![]() ![]() A wiec tak z dzidzia wszystko w porzadku- rosnie zdrowo ![]() A tż pewnie jeszcze nie raz ze mna pojedzie to wtedy zobaczy nasze malenstwo!! teraz musze poczytac co naskrobalyscie ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- my juz dawno wybralismy imiona - nasze drugie imiona.......tak wiec dziewczynka bedzie Weronika, a chlopczyk- Robert......... i ze nam sie te imona podobaja to bez dyskusji zostawiamy!! ![]() ale ja cos czuje ze jednak chlopczyk we mnie siedzi........
#3837 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkich
![]() Oj mi chyba sporo czasu zajmnie aż się nauczę w takim tępie jak Wy "wizażować" ![]() Tak że z góry przepraszam, że jeszcze nie nadążam ![]() I przez to moje guzdranie wczorajsze wyjście na basen widzę że przegapiłam ![]() Oj ale słodki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() czekoladka21 - ładne imionka, zwłaszcza robert (też o takim myślałam) ![]() Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-03-07 o 09:28 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() postaram się tak załatwić, żeby akurat być w Szczecinie i mieć wolne ![]() ![]() ![]() ![]() Malutka śliczny brzucholek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3839 | |||
Zadomowienie
|
![]()
Witam SŁONECZKA!!!
![]() ![]() Cytat:
![]() Pływanie d.c Mi to już tylko ściemnianie zostało....ale za to jak...byś widziała jak ja umiem "bajecznie" ściemniać, prawie nikt sie nie orientuje...no chyba, że Ci co umieją pływać... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O kurczaki marynowane!!!! malutka my to jesteśmy TALENTKI... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ładne imionka...a czym się kierowaliście przy wyborze?? Uciekam Wam...miłego dzionka! ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
Zadomowienie
|
Heyka robalki
![]() Ja właśnie na wagarach jestem, nie byłam w stanie jechać dzisiaj na zajęcia....wczoraj ledwo doczłapałam z pracy.... ale tak to jest jak się pracuje po 10 godzin dziennie, wyjeżdża w delegacje i jeszcze robotę targa do domu i po nocach siedzi nad papierzyskami. Aaaaa no i wczoraj miałam spotkanie z moją szefową i głównym bossem i prawdopodobnie podpiszę jeszcze umowę na kolejne 0,5 etatu .... czyli będę pracowała na 1,5 etatu .... tzn. na dwa bo już teraz haruję za 1,5 osoby ..... (zaczynam bełkotać jak poborowy z listu dzasty ![]() ![]() ![]() malutka_24 normalnie nie mogłam się napatrzyć na Twój brzuchalek .... no i uważaj bo ja mam taką schizę i wszystkie znajome po brzuszkach ciążowych głaskam ![]() czekoladka21 cieszę się, że z Twoim maleństwem wszystko dobrze tylko szkoda, że Twój małż nie zdążył ![]() LOLA7 zazdraszczam rannego ptaszka ![]() ![]() ![]() ![]() Ale za ten obiad z teściową w Dzień Kobiet to ![]() Kaisieńka a czemu ja nie dostałam ostrzeżenia????? Przecież nagryzmoliłam PUBLICZNIE na ten boży pomiot ????? To niesprawiedliwe!!!! ![]() Kiedyś tylko zasiałam niesmak i zgorszenie jak stworzyłam wątek na plotkowym o tym czy myjesz się lub wycierasz na mokro po zrobieniu kupska czy też biegasz cały dzień z takim rozmazanym i przyschniętym na sucho .... ![]() Wszyscy byli zbulwersowani tym wątkiem techniczno-higienicznym .... ale już wątek o smaku spermy nie był czymś obrzydliwym ..... ciekawe czy by mnie zbanowali za smak kupy .... ![]() paulinaizabela też kiedyś pracowałam w solarium połaczonym z siłownią, całe trzy lata ..... ale tam było fajnie, przychodzili suuuper ludzie, oj ile jak tam osób poznałam - aż normalnie Ci zazdraszczam ![]() agunia82 współczuję tego syfa .... spróbuj posmarować maścią ichtiolową to przyspieszy jego rozwój i wyciagnię to całą ropę w ciagu kilku godzin. Też miałam mega problemy z trądzikiem androgennym po odstawieniu tabletek anty .... aż się boję jak to będzie jak będę chciała zafasolkować. daget współczuję tego autka, my mamy 12-letniego suzuki swifta produkowanego jeszcze w całości w Japonii więc lejemy tylko paliwo .... ale ja nie lubie nim jeździć bo jest bardzo niski i prawie się w nim leży .... marzy nam się suzuki Grnad Vitara .... oj takim to bym poszalała ![]() gosia1007 a nauczysz i mnie pływać .... bo ja tylko umiem z tą dechą na basenie i to kraulem .... żabki nie trawię ..... a pozatym dowiedziałam się na rehabilitacji, ze żabka rozwala koszmarnie kręgosłup. Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-03-07 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.