|
|
#121 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Cudowne Częstochowianki:)
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
![]() Widze ze jestes sympatyczka naszego miasta, ktore My Częstochowianki w wiekszosci nie lubimy, z racji roznych czynnikow: brak rozwoju dla mlodych ludzi, zdominowane miasto przez "mohery", hamstwo, brak pomocy...itd,itp...ale chyba trza by bylo troszke tutaj pomieszkac aby tego wszytskiego zaznac... ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
no wlasnie....ode mnie wlasnie pojechal TZ...i juz wieczor wiec ok, ale sa dni gdy on jest zajety i wtedy .... jestem sama ze soba a to przykre... ![]() Uff...to dobrze ze mnie nie opierniczylas za ta scandie..;P ja bylam ostanio tam znowu (uzaleznienie) ... :P Tylko to tak jak w lumpeksach,trza czasami sie neizle nachodzic aby cos fajnego kupic,jak sie trafi, czasami cos jest a czasami nic...ale nie trzeba sie zrazac.. ![]() A jak tam na zakupach dzisiejszych? Edytowane przez delfa1987 Czas edycji: 2009-03-05 o 22:17 |
|||
|
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Nic nie kupilam, jestem splukana przez moje uzaleznienie od ebaya
Tylko zalatwilam zaplate za prawko i pojechalam do domu a tz do szkoly. A teraz przegralam 3 razy w literaki, mialam dzis jakas zla passe...zdominowane miasto przez "mohery" to zdanie dnia oj jak ja nie cierpie podrozowac autobusami i po ryneczku chodzic, taki agresor dostaje ze mam ochote zabijac![]() Oki gasze, dobranoc
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Oj bitwy w autobusach siatami o miejsce sa poprostu zalosne, i rowniez dostaje bialej goraczki w autobusach i w miescie
Dobranoc
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
Moj tz nazywa te babki z siatami "stonki"
![]() No, sniadanko sie zje i trzeba cos zrobic ze soba pozytecznego...
Przytyć ![]() Każda radość którą niesiemy innym zawsze do nas powróci. ![]() obrona 8 lipcaEdytowane przez mini8700 Czas edycji: 2009-03-06 o 10:37 |
|
|
|
|
#125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fakt, ogółem z tym jest średnio, czasem bym sobie z kimś wyszła a tu nie ma z kim.Cytat:
Delfa, Ty chodzisz do Scandii przy Jagiellończykach? Jesli tak, to może się kiedys tam widziałyśmy, bo swojego czasu chodziłam tam bardzo czesto <oczywiście pieszo, hehexD>
|
||
|
|
|
|
#126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mialam przyjaciolke do klasy maturalnej, a potem sie rozpadlo, a teraz ona studiuje w innym miescie i nawet sie za bardzo nie kolegujemy. Ale takie licealne przyjaznie sa fajne, nawet jesli nie przetrwaly to przykro ale jest co wspominac co sie razem robilo
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie to się marzy ekonomia lub rachunkowość na UE w Kraku
|
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dopiero z licealnymi przyjaźniamy zaczynam, ale już wiem, że w klasie moge liczyc na kilka dziewczyn natomiast z moja najlepsza przyjaciołka znam sie jakieś 12 lat, jak nie wiecej ;Doj dziewczyny cos nam sie pogoda popsula.
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z moją najlepszą przyjaciółką znałam się od zawsze, ale odkąd ma chłopaka (wg mnie psychola
![]() A z moją teraźniejszą najlepszą przyjaciółką znamy się od zerówki ![]() Eh pogoda nie zachwyca
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Ja sie z jedna moja dobra kolezanka znam sprzed zerowki, ucieklam z domu i sie poznalysmy
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ile sie czeka teraz na egzamin na prawko tutaj?? i jaka zdawalnosc?
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Widze, ze nie tylko ja mam problem z brakiem przyjaciolki....szkoda ze tak duzo ludzi nie ma swojej takiej bratniej duszy, bo wiadomo ze TZ to co innego.
Zasatnawiam sie co jest z tymi "moherami" , bo ja po tym co pisalas mini spotykam sie z takimi samymi zachowaniami,codziennie.. .czyzby wszytskie "mohery" byly takie same... W scandii czesciej jestem w jagielonach, wiec kto wie moze sie widzialysmy fajne ciuszki sobie tam pokupowalas??
|
|
|
|
|
#133 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A potem polazla tam usiadla i zaczela go obrazac to jej powiedzial ze kto madry wsiada 1szymi zeby isc na sam koniec jak miejsca sa po drodze i wysiadl, a ona i tak darla sie na caly autobus jaki cham i szpicel![]() Dzis bylam z tz na miasto, jaki on jest biedny, gadam mu o wszystkich babskich sprawach i usta mi sie nie zamykaja bo do kogos musze mowic a spotykam sie tak czesto tylko z nim wiec do kogo mam mowic... Oj przydalby sie ktos taki
|
|
|
#134 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dziewczyny, szczegolnie zakochane sa beznadziejne - tak wiem wiem :P
|
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wy tu o moherach, wiec wczujcie sie w moja sytuacje - jezdze do szkoły 13, ktora zawsze zbiera wszystkie moherki z Rynku Zawodziańskiego - po prostu bajka
|
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby to to chociaż szczupłe było No więc rzuciłam głośno 'może jakieś przepraszam', to tylko się spojrzała na mnie wzrokiem typu 'co chcesz jestem stara' i jeszcze siatą po nodze dostałam ![]() Hehe to męczysz chłopa Ale przynajmniej się dokształci ![]() btw. ja też chciałam przytyć i dopiero jak przestałam się starać to się udało
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Twoj osrodek tzn? ja chodze do formatu
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
Kolezanka pracowala w tesco i mowila ze w kazdy czwartek jak nowa gazetka wchodzila to sie dopchac do busa nie mogla i tylko obrywala za to ze jest mloda... A ciekawe czy w kazdym miescie tak jest czy tylko u nas taki wstyd...
Ja chodzilam do plusa.
|
|
#139 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tez wczoraj TZ peplalam o kolezankach i roznych nieistotnych dla niego *******ach i widac ze nie ma za bardzo ochoty mnie juz sluchac wtedy mi troszke glupio ze rzeczywiscie o takich sprawach powinno sie gadac z przyjaciolka ... ale coz zrobic gdy jej sie nie ma ... ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
Jednak wiele swetrow nie kupilam bo wydawalo mi sie ze cena jest moze ciut za wysoka a ja w swetrach tez czesto nie chodze. A co do tej 13...to bardzo wspolczuje ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
Bylam tez kiedys swiadkiem jak przez ulice przechodzila babcia o lasce...i szla bardzo powoli, auto zatrabilo na nia..w momencie laske podniosla i przebiegla dalszy odcinek drogi...
|
||||
|
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
![]() Mnie ojciec nastraszyl tymi moherami przy rynku na zawodziu bo mialam egzamin na prawko w dzien targowy, i rzeczywsicie, jade sobie a tu mi banda moherow na srodek ulicy wyskakuje chociaz pasy obok ![]() Mnie tez nieraz jest glupio jak mu tak paplam o babskich sprawach, wczoraj w autobusie nawet zarzadzil 2minuty bez odzywania sie zeby sobie odpoczac Ale nie mam z kim gadac a jak kocha to wytrzyma Dobrze ze jest wizaz
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Bo przecietny moher zachowuje sie jak zwierze,poluje na jedzenie>czyt.promocje< miejsca w autobusie,a i jak widac wychodza na ulice,powodujac zagrozenie dla ludzi
Powinny byc jakies znaki mowiace o zachowaniu ostroznosci bo moher moze wyjsc na droge... Ale teraz czuje sie niespokojna i musze napisac ze oczywiscie sa wyjatki,czyli mile starsze panie ktore znaja podstawowe zachowania sie wsrod ludzi,czyli przepraszam,dziekuje a i jeszcze usmiech czasami. Tez sie ciesze ze to cudo czyli wizaz odkrylam niedawno na nowo i moge jakos zyc bez TZ
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
witam sobotnio
![]() zapomniałam trochę ostatnio o wizażu, ale postaram się częściej tu zaglądać i pogadać z wami
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie, nie sa tego warte
![]() Na wizazu tez mozna sie zaprzyjaznic, wirtualnie, i dlatego wizaz jest fajny
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Ale jeszcze bardziej od moherów irytują mnie ludzie którzy śmierdzą |
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
strasznie brzydka pogoda, az nic sie nie chce
![]() o 17 mam pierwsza jazde <BOISIE>
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
EMdz, o tych ludziach nawet chyba nie warto wspominać...
![]() mariolcia, nie bój się, będzie dobrze ![]() mam dziś zły dzień, zresztą ciągnie się to od wczorajszego poranka... a u was jak ? potrzebuję przyjaciółki takiej od serca, niestety moje wszelkie dobre kontakty si.ę pokończyły, za dużo czasu dla tż... a teraz gdy są problemy brak kogoś takiego...
![]() "...tylko ty jak chleb smakujesz mi..." http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120901580113.htm http://www.suwaczek.pl/cache/d6a36ba4d6.png Edytowane przez Karolcia2401 Czas edycji: 2009-03-07 o 12:33 |
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#149 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#150 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Teraz sama nie wiem kto jest gorszy....ale chyba te smierdziele, rozumiem ze moze sa bezdomni,ale wiekszosc z nich jest pijana a dla takich wspolczucia nie mam.. ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
nie wiedzialam ze az tyle Nas nie ma przyjaciolki,myslalam ze jestem jedna z niewielu w takiej sytuacji... To straszne ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
Nie mam prawka,bo mnie paraliuje jazda autem,a szczegolnie gdy mialabym przejechac kolo tira, to dla mnie tragedia i nie wybieram sie narazie |
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

pozdrawiam 

Tylko zalatwilam zaplate za prawko i pojechalam do domu a tz do szkoly. A teraz przegralam 3 razy w literaki, mialam dzis jakas zla passe...

A potem polazla tam usiadla i zaczela go obrazac to jej powiedzial ze kto madry wsiada 1szymi zeby isc na sam koniec jak miejsca sa po drodze i wysiadl, a ona i tak darla sie na caly autobus jaki cham i szpicel
a spotykam sie tak czesto tylko z nim wiec do kogo mam mowic... Oj przydalby sie ktos taki