|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3842 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ad 2 ![]() ![]() ![]() Ad 3 A to mnie zaskoczyłaś - ja myślałam, że ogólnie pływanie, każdy styl jest dobry na kręgosłup ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja dzisiaj ide na ta babska impreze.........pod pache Karmi oczywiscie!!!!!
![]() |
#3844 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry baaardzoo
![]() z oczkami juz lepiej ale jeszcze nie rewelacyjnie (mam swiatlowstret ![]() ![]() wracam do nadrabiania |
![]() ![]() |
![]() |
#3845 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Choc wiem, że trzeba bo przeciez ile można razy bezosobowo mówić a czasem są sytuacje, że to dziwnie brzmi np. ostatnio byli tescie na kawie u nas więc sie pytam co sobie życza do picia i teściowa chyba nie usłyszała, a ja nie wiedziałam jak się jej zapytać ponownie:P wiec kazałam sie mojemu Tż spytać:P A i u mnie to ten obiad tez był pomysłem tesciowej oczywiście Cytat:
hehe się wyszkoliło to się ma:P a tak naprawdę to my w soboty zawsze mamy dzień sprzątania i mamy obowiazki podzielone. Mój Tż sprzata łazienkę i odkurza a ja robie resztę ![]() Cytat:
![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3. wiecie ja mam straszny problem z cerą ja przez 7 lat brałam tabletki właśnie między innymi na cerę brałam diane 35 i buźkę miałam ładną. Stwierdziłam jednak że bez konca tabletek nie mozna brać i już mnie lekarz opierdzielał że za długo biorę i zainwestowałam po ślubie w Lady Comp. Ale do rzeczy teraz strasznie mnie wysypuje codziennie coś nowego masakra, aż się boje rano w lustro spojrzeć ![]() Wogóle po odstawieniu mam wiele niefajnych niespodzianek kolejną są strasznie przetłuszczające się włosy i oczywiście długie cykle ok 40 dni grrrr idę zaraz z mężusiem na spacerek buziaczki dla wszystkich ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3846 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Ja dzisiaj prawie cały dzień siedzę sama (no prawie sama, bo z synkiem w brzusiu ![]() ![]() nawzajem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 ![]() masz rację ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ad. 2 ![]() ad. 3 Czekoladko Ciebie to nie można spokojnie czytać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3847 |
Zakorzenienie
|
Lola troche mnie postraszylas skutkami odstawienia tabletek...ja narazie biore ale chcialabym odstawic ze wzgledu na moje libido - troche mu sie spadlo ale dopiero w kwietniu bede u lekarza, wiec bede z nim na ten temat rozmawiac...wlasciwie to najpierw chcialabym wrocic do kraju, pozniej znalesc praca, a dopiero potem odstawic tabsy..no ale zobaczymy co powie lekarz
![]() a co do tesciowej (taty nie ma ani maz ani ja ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3849 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki jak ja dzis od rana nie udusze mojego meza to bedzie sukces. Non-stop siedzi w internecie i szuka czegos w sprawie naszego auta. Wyszlo na to ze cos zle podlaczyli, lata z aparatem robi zdjecia, pisze na forum i jest taki zzedliwy ze mu zaraz walne. Nic mu nie odpowiada, co chwile ma jakies ale
![]() Czekoladko szkoda ze mezus nie zdazyl na badanie, ale nie osatnie wiec jest wciaz szansa. Lola widze, ze obowiazki podzielone. Super.... ja wlasnie odkurzylam nasz pokoik bo mnie nerwy roznosily. Zdazylismy sie juz z rana poklocic oczywiscie.... Czeko no to teraz to w ogole bedziesz zapracowana, jej ... Ale gratuluje bo widze, ze sie cieszysz. ![]() Wlasnie weszlam na zdjecia slune naszej Anusi i zgadnijcie kto napisal jej komentarz...Dobrze juz nam znana gnebicielka Agaciora. Przeciez to dziewcze albo powinno isc na leczenie albo jak zasugerowal moj maz nie nalezy do bogatych i probuje stworzyc sobie wirtualna osobowosc, gnebiac innych. Kotek kuruj oczka.... u nas niestety bez slonka i pochmurno i zimno. |
![]() ![]() |
![]() |
#3850 | ||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() czekoladka szalonej imprezki... ![]() Cytat:
2. Ja nie mam szans na podziały obowiazków, bo mieszkamy z teścikami, wiec poczekam, aż pójdziemy na swoje... A z tymi lodami i kupą to koniec świata.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie bij...wytłumacz... ![]() ![]() ![]() Koniec tego dobrego, idę zajrzeć co tam "menda" ![]() naskrobała naszej Anulce... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3851 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a nie ma za co ![]() Cytat:
![]() ad. 2 idę wylukać co ten babsztyl tym razem wywinął ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3852 |
Zadomowienie
|
![]()
łeee....no to musisz spróbowac koniecznie...
![]() ![]() Ale numer odwaliłam, do teściowej dzwniła sąsiadka, zeby powiedziec, że taka przypusćmy "Zenka" pojedzie rowerkiem na "dzień Kobiet"(balange maja) , a ja zrozumiałam, że ona, ta co dzwoniła, więc powiedziałam mamie, ze nie jedzie sąsiadka i ma sama jechać...no to pojechała...za jakis czas dzwoni sąsiadka i pyta gdzie mama, czy przyjedzie po nią... ![]() ![]() ![]() takie tam małe niedopowiedzenie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3853 | ||
Zakorzenienie
|
Witam Was dziewczynki weekendowo
![]() U mnie od rana masakra tzn. pogoda ![]() ![]() U mnie dzisiaj ![]() znajomy ma urodzinki (chwilowo pomieszkują u nas do wtorku) a, że ja mam za parę dni to robimy razem i szykuje się niezła imprezka ![]() ![]() A może jak zdążę to jeszczę wpadnę do sklepu po jakiś ciuszek na wieczór ![]() pewnie się tu rozpiszecie i jutro albo pojutrze to będę miała czytania ![]() Czekoladko21 cieszę się, że wszystko w porządku z dzidzią ![]() ![]() ![]() Czekoladko79 ![]() ![]() ![]() Ty to masz pomysły ![]() ![]() Solarium otworzyliśmy w zeszłym roku w sierpniu, 3 tyg przed ślubem ![]() Fajnie jest też dużo ludzi poznałam ![]() Teraz ta recesja jest i czasami to żałuję, że otworzyliśmy jak jest jakiś gorszy dzień ![]() ![]() ![]() Ale trzeba jakoś do przodu ![]() Cytat:
![]() ![]() a rano też wstaje wcześniej i często zanim ja się zwlekę to już mam herbatkę i śniadanko gotowe ![]() ad.2 no dobre ![]() ad.3 Ja mam od dziecka problemy ze skórą ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3854 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
A faceci juz czasem tak mają że jak im coś nie gra to potrafia innych doprowadzic do szewskiej pasji Cytat:
Życzę więc miłej imprezki, porób jakieś zdjęcia i się potem pochwal zdobyczą ze sklepu ![]() A o twojej chorobie skórnej trochę wiem bo mój mężuś ją ma i wiem że to nic przyjemniego ![]() A ja już po spacerku pogoda brzydka była ale przynajmiej się ruszyliśmy troszkę z domku. Teraz robimy obiadek. Kupiliśmy też w sklepie prezenty na dzień kobiet dla reszty tzn. dla teściówki storczyka w donnicce dla mojej mamy tez storczyk i do tego winko różowe carlo rosi ( moje ulubione) Winko dlatego że po obiedzie u teściowej idziemy do moejej mamy właśnie na winko ![]() Dla babci bomboniera i dla Tż siostry ferrero rocher. dobra lece robic obiadek buziaki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3855 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ![]() Cytat:
tak wiec oficjalnie jestem Anna Weronika Katarzyna!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tylko trochę mnie rozdrażniła... Ale nie będę sobie tym zaprzątać głowy bo właśnie wychodze z moim mężem do kina na Slamdog ![]() ![]() Buziaczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3857 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() znajomemu życz wszystkiego naj ![]() i jak juz kupisz ciuszek to prosimy foteczkę ![]() a ja jestem Sylwia Maria Katarzyna ![]() Anusia miłego oglądania ![]()
Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-03-07 o 15:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Rozeznanie
|
lucky83 hehe to ona tak???
A ja szukałam jakiejś o niku agacior hehehe Ale się od razu domyśliłam o kogo chodzi jak poczytałam troszkę, co za wredna baba ale co tam nie ma się kim przejmować. na wątku Anusi_piekniusi robi reklame tipsów masakra ale cóż są różne osoby |
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Od wczoraj probuje sie dolaczyc, oczywiscie gdy wypisalam mega posciora maz zamknal mi okno nim go wyslala i oburzona na meza i caly swiat laptop poszedł w kat ![]() A teraz oczywiscie na pisanie nie mam sil ani na czytanie (mąż skutecznie umie mnie rozpraszac ;P). Siedze popijam grzańca bo oczywiscie leje, leje, leje, leje, napisalam ze leje? ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-03-07 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3860 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad. 2 tak napisałaś ![]()
![]() |
#3861 | |||
Zakorzenienie
|
no to superaśnie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A z tą maścią dzięki za info, może jak mi do jutra nie zejdzie to cholerstwo to męża do apteki wyśle Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3862 | ||
Wtajemniczenie
|
Juz po
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja już po kinie. Ale randki z mężem mam ciąg dalszy ![]() ![]() Miłego wieczoru ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny uwielbiam Was
![]() ![]() ![]() Witam "nowe twarze" ![]() Anusia jak slamdog? byliśmy w czwartek też ![]() Dzisiaj miałam niezapowiedzianą wizytę rodziców ![]() ![]() ![]() a teraz zbieram cztery litery w troki i na koncert lecę do cafe kulturalna posłuchać ![]() ![]() buziaki i miłego wieczoru ![]() Edytowane przez monai Czas edycji: 2009-03-07 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3864 |
Zadomowienie
|
A my właśnie wróciliśmy z takiego naszego maratonu kinowego.
Obejrzeliśmy "Kochaj i tańcz" i Slumdog. Pierwszy film nastroił nas jeszcze większą chęcią na kurs tańca który rozpoczynamy w ten wtorek ..... oj już nie mogę się doczekać. Pamietam jak się fajnie bawiliśmy na zajęciach przed ślubnych ![]() A drugi filmik przypomniał mi klimat Sri Lanki .... w końcu to łza Indii więc życie mieszkańców wyglądało tam bardzo podobnie jak to pokazane w filmie Slumdog .... kto oglądał wie o czym piszę .... w tym filmie nic nie jest przerysowane ..... Indie dokładnie tak wyglądają, nie wspominając o nadpalonych szczątkach zwłok jakie pływają w Gangesie .... taka ceremonia, że ciało się po smierci pali na stosie i resztki wrzuca do Gangesu .... ale nie każdą rodzinę stać na wystarczającą ilość drewna.... Teraz nawet jest specjalna oferta w wycieczkach objazdowych zwiedzania hinduskich slumsów .... jedynie nie można robić zdjęć wg mnie pomysł całkiem ok bo ludzie którzy tam mieszkają mogą cosik zarobić. No a teraz juz w domku włączamy sobie filmik "Siedem Dusz" na zakończenie naszego dnia filmowego. A tak na koniec dwa fotoski ze Sri Lanki robione z ukrycia .... pewnie ta dziewczyna już urodziła to dzieciątko ..... bardzo lubię takie fotografie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3865 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad. 2 miłego drinkowania ![]() Cytat:
![]() ad. 1 oglądaliśmy już z mężem ten filmik, może być ![]() ad. 2 ![]() ![]() ad. 3 udanego koncertu ![]() Cytat:
![]() a foteczki boskie ![]() Normalnie mam ochotę udusić tego mojego ślubnego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No normalnie musiałam się wyżalić ![]()
![]() |
#3866 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skoro tak oficjalnie to ja jestem Dagmara Monika Klara... milo mi hihih Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3867 |
Zadomowienie
|
No tak pustki bo wszystkie świetują
![]() My zaczelismy od piatku -> kolacja, kawiarnia i kino a dziś rozpoczelam dzien od pysznego sniadania w wykonaniu meza :p Malutka ![]() ![]() Monai ja uwielbiam kopca kreta ![]() Czeko wlasnie w pt bylismy na Kochaj i Tancz. W sumie bardziej zatanczony niz zagrany ![]() Dagus czekamy na fotki! |
![]() ![]() |
![]() |
#3868 |
Zakorzenienie
|
juz poglaskany w imieniu wszystkich wizazowych cioc!!
![]() a wiec WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOBIETKI ![]() imprezka sie udala, wrocilam kolo 23.00- bo juz nie moglam na dupie wysiedziec! kabaret 1 klasa!! ogolnie bylo milo, 3 przystojnych kelenerow, kazda baba dostala po lampce szampana na przywitanie, byly konkursy, w ktorych nagrodami byly czekolady i male butelki żałądkowej gorzkiej hehe
#3869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fotki w zalaczniki, oto przedsawiam wam nasza Chow-chowke Czike. Oczywiscie juz zdazyl sie moj maz poklocic ze swym bratem, ktory stwierdzil, ze napierw powinnismy sie spytac czy mozemy miec psa a nie kupowac, bo jemu sie takie zachowanie nie podoba tym bardziej ze to jest jedno gospodarstwo ![]() A dziekuje, dziekuje.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3870 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
joj ale słodki ten piesio ![]() hehe a brat niezły, jak będziesz chciała zajść w ciąże to do brata podanie i 3 zdjęcia aby się zgodził ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- a i zapomniałabym dla wszystkich kobietek wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet ![]() ![]() ![]() ![]() oki kończe bo do teściowej czas się zbierac, buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.