Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-07, 09:46   #3841
izka19855
Zadomowienie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Kaisieńka a czemu ja nie dostałam ostrzeżenia????? Przecież nagryzmoliłam PUBLICZNIE na ten boży pomiot ????? To niesprawiedliwe!!!!
Kiedyś tylko zasiałam niesmak i zgorszenie jak stworzyłam wątek na plotkowym o tym czy myjesz się lub wycierasz na mokro po zrobieniu kupska czy też biegasz cały dzień z takim rozmazanym i przyschniętym na sucho ....
Wszyscy byli zbulwersowani tym wątkiem techniczno-higienicznym .... ale już wątek o smaku spermy nie był czymś obrzydliwym ..... ciekawe czy by mnie zbanowali za smak kupy ....
No o mało sie nie posikałam....
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 10:15   #3842
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Heyka robalki

Aaaaa no i wczoraj miałam spotkanie z moją szefową i głównym bossem i prawdopodobnie podpiszę jeszcze umowę na kolejne 0,5 etatu .... czyli będę pracowała na 1,5 etatu .... tzn. na dwa bo już teraz haruję za 1,5 osoby ..... (zaczynam bełkotać jak poborowy z listu dzasty )ale oczywiście za konkretne pieniążki i to mnie bardzo cieszy bo bedę mogła odłożyć trochę kaski na mieszkanko. No i jak się wykażę i ogarnę nowy temat to ta firma nie zapomni o tym .... czyli jak najbardziej mi się to podoba

Kiedyś tylko zasiałam niesmak i zgorszenie jak stworzyłam wątek na plotkowym o tym czy myjesz się lub wycierasz na mokro po zrobieniu kupska czy też biegasz cały dzień z takim rozmazanym i przyschniętym na sucho ....
Wszyscy byli zbulwersowani tym wątkiem techniczno-higienicznym .... ale już wątek o smaku spermy nie był czymś obrzydliwym ..... ciekawe czy by mnie zbanowali za smak kupy ....

gosia1007 a nauczysz i mnie pływać .... bo ja tylko umiem z tą dechą na basenie i to kraulem .... żabki nie trawię ..... a pozatym dowiedziałam się na rehabilitacji, ze żabka rozwala koszmarnie kręgosłup.
Ad 1 Gratuluję sukcesu w pracy
Ad 2

Ad 3 A to mnie zaskoczyłaś - ja myślałam, że ogólnie pływanie, każdy styl jest dobry na kręgosłup A żabkę lubię najbardziej ...
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 11:24   #3843
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość

czekuladko super, ze wszystko ołki dołki...
Ładne imionka...a czym się kierowaliście przy wyborze??
naszymi drugimi imionami

a ja dzisiaj ide na ta babska impreze.........pod pache Karmi oczywiscie!!!!!

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 11:28   #3844
kotekk81
Zakorzenienie

dzien dobry baaardzoo

z oczkami juz lepiej ale jeszcze nie rewelacyjnie (mam swiatlowstret i malzon na mnie wampir wola hje hje hje) dobrze ze pieknie swieci sloneczko to bezkarnie moge chodzic w okularach przeciwslonecznych

wracam do nadrabiania

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 11:33   #3845
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Witam wszystkich

Dobrze to wykombinowałaś Ja nawet do tego etapu nie umiem się przemuc i ciągle zwracam się bezosobowo

No właśnie - nie wiem czy kiedyś się przemogę... U mnie jest inna sytuacja troszkę bo ja swoją mamę niedawno straciłam i nie zamierzam już do nikogo tak powiedzieć

U mnie to teściowa wymyśliła na jutro obiad u niej - chyba żeby jej dwaj synowie o niej nie zapomnieli

No ja też się zwracam bezosobowo i cie rozumiem ja nie mam taty ale wydaje mi się że do teścia i tak by mi się jakoś tak łatwiej mówiło tato ale i tak się nie mogę przemóc.
Choc wiem, że trzeba bo przeciez ile można razy bezosobowo mówić a czasem są sytuacje, że to dziwnie brzmi np. ostatnio byli tescie na kawie u nas więc sie pytam co sobie życza do picia i teściowa chyba nie usłyszała, a ja nie wiedziałam jak się jej zapytać ponownie:P wiec kazałam sie mojemu Tż spytać:P

A i u mnie to ten obiad tez był pomysłem tesciowej oczywiście

Cytat:
Witam SŁONECZKA!!!

LOLA ładnie z jego strony...żeby mój tak nie mógł spać ii wstawał wcześniej z nudów cos ogąrnać...

hehe się wyszkoliło to się ma:P
a tak naprawdę to my w soboty zawsze mamy dzień sprzątania i mamy obowiazki podzielone. Mój Tż sprzata łazienkę i odkurza a ja robie resztę On jest jednak taki że wszystko robi jak najszybciej a ja sie ociągam :P

Cytat:
Heyka robalki

Aaaaa no i wczoraj miałam spotkanie z moją szefową i głównym bossem i prawdopodobnie podpiszę jeszcze umowę na kolejne 0,5 etatu .... czyli będę pracowała na 1,5 etatu .... tzn. na dwa bo już teraz haruję za 1,5 osoby ..... (zaczynam bełkotać jak poborowy z listu dzasty )ale oczywiście za konkretne pieniążki i to mnie bardzo cieszy bo bedę mogła odłożyć trochę kaski na mieszkanko. No i jak się wykażę i ogarnę nowy temat to ta firma nie zapomni o tym .... czyli jak najbardziej mi się to podoba

Kaisieńka a czemu ja nie dostałam ostrzeżenia????? Przecież nagryzmoliłam PUBLICZNIE na ten boży pomiot ????? To niesprawiedliwe!!!!

agunia82 współczuję tego syfa .... spróbuj posmarować maścią ichtiolową to przyspieszy jego rozwój i wyciagnię to całą ropę w ciagu kilku godzin. Też miałam mega problemy z trądzikiem androgennym po odstawieniu tabletek anty .... aż się boję jak to będzie jak będę chciała zafasolkować.

.
1. gratuluje pracki

2 heheh no nie moge dobre dobre, hehe my kiedys jak miałysmy faze z moimi kolezankami to na jakiejs imprezie sie pytałysmy ludzi jak smakuje kupa hehe a moja kolezanka miała taki czas że wszystkim nowo poznanym mężczyzna proponowała loda:P tekstem cześć jestem ... zrobić ci loda hehe to było dobre.

3.
wiecie ja mam straszny problem z cerą ja przez 7 lat brałam tabletki właśnie między innymi na cerę brałam diane 35 i buźkę miałam ładną. Stwierdziłam jednak że bez konca tabletek nie mozna brać i już mnie lekarz opierdzielał że za długo biorę i zainwestowałam po ślubie w Lady Comp.
Ale do rzeczy teraz strasznie mnie wysypuje codziennie coś nowego masakra, aż się boje rano w lustro spojrzeć niewiem już jak sobie z tym poradzić żadne przepisywane przez dermatologa leki nie pomagają grrrr
Wogóle po odstawieniu mam wiele niefajnych niespodzianek kolejną są strasznie przetłuszczające się włosy i oczywiście długie cykle ok 40 dni grrrr

idę zaraz z mężusiem na spacerek buziaczki dla wszystkich
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 11:43   #3846
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Ja dzisiaj prawie cały dzień siedzę sama (no prawie sama, bo z synkiem w brzusiu), mąż pracuje na rano, a po pracy jedzie na piłkę i będzie w domku dopiero koło 18. Przynajmniej się nie będzie pałętał pod nogami

Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
Buziaki dla was i zyczę miłej soboty*
nawzajem

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Na początku chce podziekowac wszystkim żoneczkom ktore trzymaly kciuki
Zadzwonilam do tż zeby sie pospieszyl bo nie ma tyle bab przede mna.......i oczywiscie nie zdążyl
A wiec tak z dzidzia wszystko w porzadku- rosnie zdrowo, moja szyjka ladnie trzyma!! ale plci niestety jesio nie znamy.....lekarz powiedzial ze za szybko na plec, a mi sie wydaje ze nie chce sie pomylic......kazal mi brac Rutinoscorbin na ta krwawiace dziąsla i krew z nosa.....mam zrobic morfologie i cukier na nastepna wizyte 27 marca!
A tż pewnie jeszcze nie raz ze mna pojedzie to wtedy zobaczy nasze malenstwo!!

my juz dawno wybralismy imiona - nasze drugie imiona.......tak wiec dziewczynka bedzie Weronika, a chlopczyk- Robert.........
i ze nam sie te imona podobaja to bez dyskusji zostawiamy!!
ale ja cos czuje ze jednak chlopczyk we mnie siedzi........
cieszę się, że z maluszkiem wszystko dobrze szkoda tylko, że mąż nie był na usg, ale jeszcze nie raz będzie miał okazję być na wizycie imiona ładne wybraliście

Cytat:
Oj ale słodki tez taki chcę ...
szczerze polecam

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
postaram się tak załatwić, żeby akurat być w Szczecinie i mieć wolne (to byłby ekstra prezent przedurodzinowy , bo 7 kwietnia mam urodzinki )

Malutka śliczny brzucholek
ad. 1 no to wygląda na to, że jesteśmy prawie umówione
ad. 2

Cytat:
O kurczaki marynowane!!!! malutka my to jesteśmy TALENTKI...
masz rację w sumie to ja umiem pływać tylko w jednej pozycji - na pleckach

Cytat:
malutka_24 normalnie nie mogłam się napatrzyć na Twój brzuchalek .... no i uważaj bo ja mam taką schizę i wszystkie znajome po brzuszkach ciążowych głaskam

ad. 1 to ja mam uważać chyba raczej Ty, bo to takie głaskanie jest bardzo zaraźliwe jestem tego żywym przykładem
ad. 2
ad. 3 Czekoladko Ciebie to nie można spokojnie czytać

Cytat:
udanej babskiej imprezki

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
z oczkami juz lepiej ale jeszcze nie rewelacyjnie (mam swiatlowstret i malzon na mnie wampir wola hje hje hje) dobrze ze pieknie swieci sloneczko to bezkarnie moge chodzic w okularach przeciwslonecznych
to tak na pocieszenie
Stary 2009-03-07, 11:46   #3847
kotekk81
Zakorzenienie

Lola troche mnie postraszylas skutkami odstawienia tabletek...ja narazie biore ale chcialabym odstawic ze wzgledu na moje libido - troche mu sie spadlo ale dopiero w kwietniu bede u lekarza, wiec bede z nim na ten temat rozmawiac...wlasciwie to najpierw chcialabym wrocic do kraju, pozniej znalesc praca, a dopiero potem odstawic tabsy..no ale zobaczymy co powie lekarz
a co do tesciowej (taty nie ma ani maz ani ja) to narazie jest fajnie bo bardzo malo sie z nia widzialam po slubie (zawsze jak przylatujemy na urlop to mieszkamy u mnie a do tesciowej czasami chodzimy na obiadki) i zwracalam sie do niej bezosobowo, jakos tak nie potrafie sie przelamac, za to moj maz juz na drugi dzien po slubie wolal do mojej mamy "mamoooo...."

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 11:51   #3848
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

cieszę się, że z maluszkiem wszystko dobrze szkoda tylko, że mąż nie był na usg, ale jeszcze nie raz będzie miał okazję być na wizycie imiona ładne wybraliście

udanej babskiej imprezki

dziekuje

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-03-07, 12:07   #3849
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Hej dziewczynki jak ja dzis od rana nie udusze mojego meza to bedzie sukces. Non-stop siedzi w internecie i szuka czegos w sprawie naszego auta. Wyszlo na to ze cos zle podlaczyli, lata z aparatem robi zdjecia, pisze na forum i jest taki zzedliwy ze mu zaraz walne. Nic mu nie odpowiada, co chwile ma jakies ale . Dla wlasnej satysfakcji chce auto naprawic a potem je popsuc aby niz na warsztat pojechac....

Czekoladko szkoda ze mezus nie zdazyl na badanie, ale nie osatnie wiec jest wciaz szansa.

Lola widze, ze obowiazki podzielone. Super.... ja wlasnie odkurzylam nasz pokoik bo mnie nerwy roznosily. Zdazylismy sie juz z rana poklocic oczywiscie....

Czeko no to teraz to w ogole bedziesz zapracowana, jej ... Ale gratuluje bo widze, ze sie cieszysz.

Wlasnie weszlam na zdjecia slune naszej Anusi i zgadnijcie kto napisal jej komentarz...Dobrze juz nam znana gnebicielka Agaciora. Przeciez to dziewcze albo powinno isc na leczenie albo jak zasugerowal moj maz nie nalezy do bogatych i probuje stworzyc sobie wirtualna osobowosc, gnebiac innych.

Kotek kuruj oczka.... u nas niestety bez slonka i pochmurno i zimno.
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 12:27   #3850
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
naszymi drugimi imionami

Oooo...to ciekawa koncepcja...
czekoladka szalonej imprezki...

Cytat:
Choc wiem, że trzeba bo przeciez ile można razy bezosobowo mówić a czasem są sytuacje, że to dziwnie brzmi np. ostatnio byli tescie na kawie u nas więc sie pytam co sobie życza do picia i teściowa chyba nie usłyszała, a ja nie wiedziałam jak się jej zapytać ponownie:P wiec kazałam sie mojemu Tż spytać:P

a tak naprawdę to my w soboty zawsze mamy dzień sprzątania i mamy obowiazki podzielone. Mój Tż sprzata łazienkę i odkurza a ja robie resztę On jest jednak taki że wszystko robi jak najszybciej a ja sie ociągam :P

2 heheh no nie moge dobre dobre, hehe my kiedys jak miałysmy faze z moimi kolezankami to na jakiejs imprezie sie pytałysmy ludzi jak smakuje kupa hehe a moja kolezanka miała taki czas że wszystkim nowo poznanym mężczyzna proponowała loda:P tekstem cześć jestem ... zrobić ci loda hehe to było dobre.

1.Wogóle po odstawieniu mam wiele niefajnych niespodzianek kolejną są strasznie przetłuszczające się włosy i oczywiście długie cykle ok 40 dni grrrr
Sprytnie LOLA z tym zapytaniem...hhe, ale faktycznie nie ma jak sie wziąć w "kupę" i od razu sypać mamo, tato, bo potem to z górki...(jeśli w ogóle się zamierza tak mówić oczywiście...

2. Ja nie mam szans na podziały obowiazków, bo mieszkamy z teścikami, wiec poczekam, aż pójdziemy na swoje...
A z tymi lodami i kupą to koniec świata....

Cytat:
masz rację w sumie to ja umiem pływać tylko w jednej pozycji - na pleckach
malutka ja to nawet na brzuchu, ale z gakeczkami koniecznie...i na boku sie uda czasem....

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki jak ja dzis od rana nie udusze mojego meza to bedzie sukces. Non-stop siedzi w internecie i szuka czegos w sprawie naszego auta. Wyszlo na to ze cos zle podlaczyli, lata z aparatem robi zdjecia, pisze na forum i jest taki zzedliwy ze mu zaraz walne. Nic mu nie odpowiada, co chwile ma jakies ale . Dla wlasnej satysfakcji chce auto naprawic a potem je popsuc aby niz na warsztat pojechac....

Wlasnie weszlam na zdjecia slune naszej Anusi i zgadnijcie kto napisal jej komentarz...Dobrze juz nam znana gnebicielka Agaciora. .
DAGET
Nie bij...wytłumacz... tylko w taki sposób, żeby mu krzywdy nie zrobić...
Koniec tego dobrego, idę zajrzeć co tam "menda"
naskrobała naszej Anulce...
Stary 2009-03-07, 12:38   #3851
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
my kiedys jak miałysmy faze z moimi kolezankami to na jakiejs imprezie sie pytałysmy ludzi jak smakuje kupa hehe a moja kolezanka miała taki czas że wszystkim nowo poznanym mężczyzna proponowała loda:P tekstem cześć jestem ... zrobić ci loda hehe to było dobre
wymiękam przy Was dziewczyny

Cytat:
dziekuje
a nie ma za co

Cytat:

Wlasnie weszlam na zdjecia slune naszej Anusi i zgadnijcie kto napisal jej komentarz...Dobrze juz nam znana gnebicielka Agaciora. Przeciez to dziewcze albo powinno isc na leczenie albo jak zasugerowal moj maz nie nalezy do bogatych i probuje stworzyc sobie wirtualna osobowosc, gnebiac innych
ad. 1 to masz dużego na pocieszenie
ad. 2 idę wylukać co ten babsztyl tym razem wywinął

Cytat:
malutka ja to nawet na brzuchu, ale z gakeczkami koniecznie...i na boku sie uda czasem....
na boku jeszcze nie próbowałam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-07, 12:54   #3852
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
na boku jeszcze nie próbowałam
łeee....no to musisz spróbowac koniecznie...
Ale numer odwaliłam, do teściowej dzwniła sąsiadka, zeby powiedziec, że taka przypusćmy "Zenka" pojedzie rowerkiem na "dzień Kobiet"(balange maja) , a ja zrozumiałam, że ona, ta co dzwoniła, więc powiedziałam mamie, ze nie jedzie sąsiadka i ma sama jechać...no to pojechała...za jakis czas dzwoni sąsiadka i pyta gdzie mama, czy przyjedzie po nią... no cóż, nie dogadałysmy się ...
takie tam małe niedopowiedzenie...
Stary 2009-03-07, 13:03   #3853
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam Was dziewczynki weekendowo
U mnie od rana masakra tzn. pogoda mży i wieje i jak szłam do pracy to się tak zmęczyłam walcząc z parasolem, że byłam całą mokra dobrze,że chociaż jest ciepło...

U mnie dzisiaj
znajomy ma urodzinki (chwilowo pomieszkują u nas do wtorku) a, że ja mam za parę dni to robimy razem i szykuje się niezła imprezka także zaraz małż mnie zastąpi w solarium a ja spadam do domku zrobić ciasto, sałatkę.... i posprzątać trochę
A może jak zdążę to jeszczę wpadnę do sklepu po jakiś ciuszek na wieczór

pewnie się tu rozpiszecie i jutro albo pojutrze to będę miała czytania

Czekoladko21 cieszę się, że wszystko w porządku z dzidzią a imiona bardzo mi się podobają szczególnie dziewczynki Weronika wzięłam sobie na bierzmowaniu

Czekoladko79 za te 0,5 etatu pracujesz jak mróweczka

Ty to masz pomysły z tym wątkiem to masakra pojechałaś

Solarium otworzyliśmy w zeszłym roku w sierpniu, 3 tyg przed ślubem
Fajnie jest też dużo ludzi poznałam
Teraz ta recesja jest i czasami to żałuję, że otworzyliśmy jak jest jakiś gorszy dzień kredyty mamy do spłacania, rachunki wysokie i czasami mam już tego dość o wakacjach w tym roku mogę sobie pomarzyć
Ale trzeba jakoś do przodu

Cytat:

3.
wiecie ja mam straszny problem z cerą ja przez 7 lat brałam tabletki właśnie między innymi na cerę brałam diane 35 i buźkę miałam ładną. Stwierdziłam jednak że bez konca tabletek nie mozna brać i już mnie lekarz opierdzielał że za długo biorę i zainwestowałam po ślubie w Lady Comp.
Ale do rzeczy teraz strasznie mnie wysypuje codziennie coś nowego masakra, aż się boje rano w lustro spojrzeć niewiem już jak sobie z tym poradzić żadne przepisywane przez dermatologa leki nie pomagają grrrr
Wogóle po odstawieniu mam wiele niefajnych niespodzianek kolejną są strasznie przetłuszczające się włosy i oczywiście długie cykle ok 40 dni grrrr

idę zaraz z mężusiem na spacerek buziaczki dla wszystkich
Ad.1 my też mamy podzielone obowiązki ale łazienkę akurat sprzątam ja no i kuchnię też a mężulek odkurza cały dom, zajmuje się śmieciami, okna umyje - jest kochany no nawet częściej gotuje ode mnie
a rano też wstaje wcześniej i często zanim ja się zwlekę to już mam herbatkę i śniadanko gotowe

ad.2 no dobre

ad.3 Ja mam od dziecka problemy ze skórą (atopowe zapalenie skóry) w sumie teraz trochę to załagodniało i teraz tylko czasami mi coś się robi na twarzy ale jako dziecko to miałam niefajnie często w szpitalu na dermatologii po kilka tygodni i ciągle byłąm podrapana bo to wszystko tak swędziało blee dobrze,że to już za mną ale przez te wszystkie sterydowe maści mam teraz strasznie popękane naczynka

miłego spacerku

Cytat:
cierpliwości kochana
Stary 2009-03-07, 13:46   #3854
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:

Wlasnie weszlam na zdjecia slune naszej Anusi i zgadnijcie kto napisal jej komentarz...Dobrze juz nam znana gnebicielka Agaciora. Przeciez to dziewcze albo powinno isc na leczenie albo jak zasugerowal moj maz nie nalezy do bogatych i probuje stworzyc sobie wirtualna osobowosc, gnebiac innych.
.
Aż musze znaleźć tą dziewuchę bo nie wiem o czym mowa zaraz poszukam sobie jej postów:P

A faceci juz czasem tak mają że jak im coś nie gra to potrafia innych doprowadzic do szewskiej pasji

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj
znajomy ma urodzinki (chwilowo pomieszkują u nas do wtorku) a, że ja mam za parę dni to robimy razem i szykuje się niezła imprezka także zaraz małż mnie zastąpi w solarium a ja spadam do domku zrobić ciasto, sałatkę.... i posprzątać trochę
A może jak zdążę to jeszczę wpadnę do sklepu po jakiś ciuszek na wieczór

Ad.1 my też mamy podzielone obowiązki ale łazienkę akurat sprzątam ja no i kuchnię też a mężulek odkurza cały dom, zajmuje się śmieciami, okna umyje - jest kochany no nawet częściej gotuje ode mnie
a rano też wstaje wcześniej i często zanim ja się zwlekę to już mam herbatkę i śniadanko gotowe

ad.2 no dobre

ad.3 Ja mam od dziecka problemy ze skórą (atopowe zapalenie skóry) w sumie teraz trochę to załagodniało i teraz tylko czasami mi coś się robi na twarzy ale jako dziecko to miałam niefajnie często w szpitalu na dermatologii po kilka tygodni i ciągle byłąm podrapana bo to wszystko tak swędziało blee dobrze,że to już za mną ale przez te wszystkie sterydowe maści mam teraz strasznie popękane naczynka

miłego spacerku

cierpliwości kochana

Życzę więc miłej imprezki, porób jakieś zdjęcia i się potem pochwal zdobyczą ze sklepu

A o twojej chorobie skórnej trochę wiem bo mój mężuś ją ma i wiem że to nic przyjemniego

A ja już po spacerku pogoda brzydka była ale przynajmiej się ruszyliśmy troszkę z domku. Teraz robimy obiadek. Kupiliśmy też w sklepie prezenty na dzień kobiet dla reszty tzn.
dla teściówki storczyka w donnicce
dla mojej mamy tez storczyk i do tego winko różowe carlo rosi ( moje ulubione) Winko dlatego że po obiedzie u teściowej idziemy do moejej mamy właśnie na winko
Dla babci bomboniera i dla Tż siostry ferrero rocher.

dobra lece robic obiadek buziaki
Stary 2009-03-07, 13:50   #3855
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Czekoladko szkoda ze mezus nie zdazyl na badanie, ale nie osatnie wiec jest wciaz szansa.
wlasnie przeciez jeszcze tyle czasu zostalo......

Cytat:
Oooo...to ciekawa koncepcja...
czekoladka szalonej imprezki...

dziekuje

Cytat:

Czekoladko21 cieszę się, że wszystko w porządku z dzidzią a imiona bardzo mi się podobają szczególnie dziewczynki Weronika wzięłam sobie na bierzmowaniu
kiedys nie podobalo mi sie to imie, a z racji ze jest to moje drugie -polubilam je!!
tak wiec oficjalnie jestem Anna Weronika Katarzyna!!

Dominika 04.11.2014

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-07, 15:17   #3856
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
naskrobała naszej Anulce...
W sumie dziewczyny to niewiele mnie to interesuje ale co to za jedna?? Ona tak zawsze??
Tylko trochę mnie rozdrażniła... Ale nie będę sobie tym zaprzątać głowy bo właśnie wychodze z moim mężem do kina na Slamdog Później jeszcze będę to się nad nią zastanowię
Buziaczki
Stary 2009-03-07, 15:19   #3857
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie dzisiaj
znajomy ma urodzinki (chwilowo pomieszkują u nas do wtorku) a, że ja mam za parę dni to robimy razem i szykuje się niezła imprezka także zaraz małż mnie zastąpi w solarium a ja spadam do domku zrobić ciasto, sałatkę.... i posprzątać trochę A może jak zdążę to jeszczę wpadnę do sklepu po jakiś ciuszek na wieczór
no to udanej imprezki
znajomemu życz wszystkiego naj
i jak juz kupisz ciuszek to prosimy foteczkę

Cytat:
a ja jestem Sylwia Maria Katarzyna

Anusia
miłego oglądania

Edytowane przez malutka_24
Czas edycji: 2009-03-07 o 15:21
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 16:31   #3858
LOLA7
Rozeznanie

lucky83 hehe to ona tak???

A ja szukałam jakiejś o niku agacior hehehe
Ale się od razu domyśliłam o kogo chodzi jak poczytałam troszkę, co za wredna baba ale co tam nie ma się kim przejmować.

na wątku Anusi_piekniusi robi reklame tipsów masakra

ale cóż są różne osoby
Stary 2009-03-07, 16:49   #3859
soffera
Zadomowienie

Hej
Od wczoraj probuje sie dolaczyc, oczywiscie gdy wypisalam mega posciora maz zamknal mi okno nim go wyslala i oburzona na meza i caly swiat laptop poszedł w kat

A teraz oczywiscie na pisanie nie mam sil ani na czytanie (mąż skutecznie umie mnie rozpraszac ;P). Siedze popijam grzańca bo oczywiscie leje, leje, leje, leje, napisalam ze leje?

Pozdrawiam

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2009-03-07 o 16:51
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-07, 16:51   #3860
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
A teraz oczywiscie na pisanie nie mam sil ani na czytanie (mąż skutecznie umie mnie rozpraszac ;P)
Siedze popijam grzańca bo oczywiscie leje, leje, leje, leje, napisalam ze leje?
ad. 1 ty się tu mężem nie tłumacz tylko bierz się za pisanie
ad. 2 tak napisałaś
Stary 2009-03-07, 16:53   #3861
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
A wiec tak z dzidzia wszystko w porzadku- rosnie zdrowo
no to superaśnie Poproszę pogłaskać brzusio ode mnie

Cytat:

agunia82 współczuję tego syfa .... spróbuj posmarować maścią ichtiolową to przyspieszy jego rozwój i wyciagnię to całą ropę w ciagu kilku godzin. Też miałam mega problemy z trądzikiem androgennym po odstawieniu tabletek anty .... aż się boję jak to będzie jak będę chciała zafasolkować.
jak zwykle brzuch mnie boli po Twoich postach Ze śmiechu of kors
A z tą maścią dzięki za info, może jak mi do jutra nie zejdzie to cholerstwo to męża do apteki wyśle

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
dzien dobry baaardzoo

wracam do nadrabiania
no to dobrze że już lepiej

Cytat:
W sumie dziewczyny to niewiele mnie to interesuje ale co to za jedna?? Ona tak zawsze??
Tylko trochę mnie rozdrażniła... Ale nie będę sobie tym zaprzątać głowy bo właśnie wychodze z moim mężem do kina na Slamdog Później jeszcze będę to się nad nią zastanowię
Buziaczki
Ano zawsze, taki typ co to musi zamęt siać za wszelką cenę. Miłego wypadu do kina

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 19:00   #3862
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Anusia
miłego oglądania
Juz po
Cytat:
lucky83 hehe to ona tak???

A ja szukałam jakiejś o niku agacior hehehe
Ale się od razu domyśliłam o kogo chodzi jak poczytałam troszkę, co za wredna baba ale co tam nie ma się kim przejmować.

na wątku Anusi_piekniusi robi reklame tipsów masakra

ale cóż są różne osoby
Nieźle to sobie wykombinowała Ale chyba już na szczęście nie będzie bruździć
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość

Ano zawsze, taki typ co to musi zamęt siać za wszelką cenę. Miłego wypadu do kina
Taki typ juz tak ma, powiadasz ?

Ja już po kinie. Ale randki z mężem mam ciąg dalszy Właśnie mąż robi drinki więc spadam
Miłego wieczoru
Stary 2009-03-07, 19:50   #3863
monai
Rozeznanie

GG do monai

Dziewczyny uwielbiam Was żałuję że tak żadko się udzielam ale najczęściej czasu starczy mi na podczytanie ja to nie wiem w ogóle co ja robię z tym czasem ;p ale muszę napisać że ciągle uwielbiam

Witam "nowe twarze"

Anusia jak slamdog? byliśmy w czwartek też teraz czekamy na "Siedem dusz"
Dzisiaj miałam niezapowiedzianą wizytę rodziców przyjechali opieprzyć marnotrawne dziecko, że ich nie odwiedza i zostawili pyszne ciasto - kopiec kreta się nazywa - coś jak murzynek tylko dodatkowo ma bitą śmietanę+galaretkę+banany jakby co zapraszam stoi w lodówce
a teraz zbieram cztery litery w troki i na koncert lecę do cafe kulturalna posłuchać średnio mi się chce ale M taki napalony, że trzeba iść ych...

buziaki i miłego wieczoru )))))

Edytowane przez monai
Czas edycji: 2009-03-07 o 19:52
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 20:51   #3864
czekoladka79
Zadomowienie

A my właśnie wróciliśmy z takiego naszego maratonu kinowego.
Obejrzeliśmy "Kochaj i tańcz" i Slumdog.
Pierwszy film nastroił nas jeszcze większą chęcią na kurs tańca który rozpoczynamy w ten wtorek ..... oj już nie mogę się doczekać.
Pamietam jak się fajnie bawiliśmy na zajęciach przed ślubnych

A drugi filmik przypomniał mi klimat Sri Lanki .... w końcu to łza Indii więc życie mieszkańców wyglądało tam bardzo podobnie jak to pokazane w filmie Slumdog .... kto oglądał wie o czym piszę .... w tym filmie nic nie jest przerysowane ..... Indie dokładnie tak wyglądają, nie wspominając o nadpalonych szczątkach zwłok jakie pływają w Gangesie .... taka ceremonia, że ciało się po smierci pali na stosie i resztki wrzuca do Gangesu .... ale nie każdą rodzinę stać na wystarczającą ilość drewna....
Teraz nawet jest specjalna oferta w wycieczkach objazdowych zwiedzania hinduskich slumsów .... jedynie nie można robić zdjęć wg mnie pomysł całkiem ok bo ludzie którzy tam mieszkają mogą cosik zarobić.

No a teraz juz w domku włączamy sobie filmik "Siedem Dusz" na zakończenie naszego dnia filmowego.

A tak na koniec dwa fotoski ze Sri Lanki robione z ukrycia .... pewnie ta dziewczyna już urodziła to dzieciątko ..... bardzo lubię takie fotografie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PA120736.jpg (40,4 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PA120755.jpg (59,0 KB, 27 załadowań)
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 22:22   #3865
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Juz po

Ja już po kinie. Ale randki z mężem mam ciąg dalszy Właśnie mąż robi drinki więc spadam
ad. 1 i jakie wrażenia
ad. 2 miłego drinkowania

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
teraz czekamy na "Siedem dusz"

Dzisiaj miałam niezapowiedzianą wizytę rodziców przyjechali opieprzyć marnotrawne dziecko, że ich nie odwiedza i zostawili pyszne ciasto - kopiec kreta się nazywa - coś jak murzynek tylko dodatkowo ma bitą śmietanę+galaretkę+banany jakby co zapraszam stoi w lodówce

a teraz zbieram cztery litery w troki i na koncert lecę do cafe kulturalna posłuchać średnio mi się chce ale M taki napalony, że trzeba iść ych...
Tak w ogóle to witaj błędna duszyczko
ad. 1 oglądaliśmy już z mężem ten filmik, może być
ad. 2 uwielbiam to ciacho. I dobrze, że rodzice Cię opieprzyli
ad. 3 udanego koncertu

Cytat:
A tak na koniec dwa fotoski ze Sri Lanki robione z ukrycia .... pewnie ta dziewczyna już urodziła to dzieciątko ..... bardzo lubię takie fotografie
oj na pewno już urodziła
a foteczki boskie

Normalnie mam ochotę udusić tego mojego ślubnego normalnie poprosić go o coś to masakra a chciałam tylko, żeby zmienić kostkę do wc w kibelku i zmienił tusz w drukarce, bo musiałam coś dla mamy wydrukować. A ten wielce sfochowany i obrażony Bóg wie o co normalnie, aż musiałam sobie popłakać, na szczęście synuś teraz mamusię pociesza. Czasami mam wrażenie, że on dla mnie w ciąży nie ma żadnej taryfy ulgowej i mnie w niczym nie wyręcza czuję się jakbym ze wszystkim była sama jak on przychodzi z pracy albo z piłki to się zawsze pytam jak minął dzień w pracy albo jak było na meczu a on nic, nie spyta się jak się czuję czy maluszek kopie jakby wszystko miał gdzieś ciekawe czy jutro kupi mi chociaż jakiegoś kwiatka bo on uważa, że to jest komunistyczne święto na szczęście jedziemy jutro do jego mamy, a potem do moich rodziców, więc może się załapię na malutkiego ale pewnie gdyby nie te wizyty to pewnie nie domyśliłby się, żeby coś mi kupić, bo po co
No normalnie musiałam się wyżalić
Stary 2009-03-07, 23:07   #3866
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
A ja już po spacerku pogoda brzydka była ale przynajmiej się ruszyliśmy troszkę z domku. Teraz robimy obiadek. Kupiliśmy też w sklepie prezenty na dzień kobiet dla reszty tzn.
dla teściówki storczyka w donnicce
dla mojej mamy tez storczyk i do tego winko różowe carlo rosi ( moje ulubione) Winko dlatego że po obiedzie u teściowej idziemy do moejej mamy właśnie na winko
Dla babci bomboniera i dla Tż siostry ferrero rocher.
O łaaa ale slodkie zakupy

Cytat:
skoro tak oficjalnie to ja jestem Dagmara Monika Klara... milo mi hihih

Cytat:
Hej
Od wczoraj probuje sie dolaczyc, oczywiscie gdy wypisalam mega posciora maz zamknal mi okno nim go wyslala i oburzona na meza i caly swiat laptop poszedł w kat

A teraz oczywiscie na pisanie nie mam sil ani na czytanie (mąż skutecznie umie mnie rozpraszac ;P). Siedze popijam grzańca bo oczywiscie leje, leje, leje, leje, napisalam ze leje?
No to faktycznie foch, a co lania to my przejezdzalismy dzis przez sniezyce :P

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Dziewczyny uwielbiam Was żałuję że tak żadko się udzielam ale najczęściej czasu starczy mi na podczytanie ja to nie wiem w ogóle co ja robię z tym czasem ;p ale muszę napisać że ciągle uwielbiam
No w koncu ilez mozna na Ciebie czekac
Cytat:
A my właśnie wróciliśmy z takiego naszego maratonu kinowego.
Obejrzeliśmy "Kochaj i tańcz" i Slumdog.
Pierwszy film nastroił nas jeszcze większą chęcią na kurs tańca który rozpoczynamy w ten wtorek ..... oj już nie mogę się doczekać.
Wooow, zajecia taneczne, fajnie wam . Mam nadzieje ze wieczorek filmowy zakonczony sukcesem . Zdjecia czaderskie
Cytat:
Normalnie mam ochotę udusić tego mojego ślubnego normalnie poprosić go o coś to masakra a chciałam tylko, żeby zmienić kostkę do wc w kibelku i zmienił tusz w drukarce, bo musiałam coś dla mamy wydrukować. A ten wielce sfochowany i obrażony Bóg wie o co normalnie, aż musiałam sobie popłakać, na szczęście synuś teraz mamusię pociesza. Czasami mam wrażenie, że on dla mnie w ciąży nie ma żadnej taryfy ulgowej i mnie w niczym nie wyręcza czuję się jakbym ze wszystkim była sama jak on przychodzi z pracy albo z piłki to się zawsze pytam jak minął dzień w pracy albo jak było na meczu a on nic, nie spyta się jak się czuję czy maluszek kopie jakby wszystko miał gdzieś ciekawe czy jutro kupi mi chociaż jakiegoś kwiatka bo on uważa, że to jest komunistyczne święto na szczęście jedziemy jutro do jego mamy, a potem do moich rodziców, więc może się załapię na malutkiego ale pewnie gdyby nie te wizyty to pewnie nie domyśliłby się, żeby coś mi kupić, bo po co
No normalnie musiałam się wyżalić
Malutka wielki buziak za to ode mnie. Moj mezus dzis mnie tak zaskoczyl ze normalnie az, az, ... spelnil moje marzenie.... Dlatego tak walczyl z tym autem, zeby je naprawic.... ale szczegoly z fotkami jutro. Zmykam do lazienki i spac dobranoc mezatki
Stary 2009-03-08, 09:42   #3867
soffera
Zadomowienie

No tak pustki bo wszystkie świetują

My zaczelismy od piatku -> kolacja, kawiarnia i kino a dziś rozpoczelam dzien od pysznego sniadania w wykonaniu meza :p

Malutka Na pewno maz naprawi swoje zachowanie
Monai ja uwielbiam kopca kreta Poprosze...
Czeko wlasnie w pt bylismy na Kochaj i Tancz. W sumie bardziej zatanczony niz zagrany Zazdroszcze kursu!
Dagus czekamy na fotki!
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-08, 09:46   #3868
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
no to superaśnie Poproszę pogłaskać brzusio ode mnie

juz poglaskany w imieniu wszystkich wizazowych cioc!!

a wiec WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOBIETKI

imprezka sie udala, wrocilam kolo 23.00- bo juz nie moglam na dupie wysiedziec!
kabaret 1 klasa!! ogolnie bylo milo, 3 przystojnych kelenerow, kazda baba dostala po lampce szampana na przywitanie, byly konkursy, w ktorych nagrodami byly czekolady i male butelki żałądkowej gorzkiej hehe

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-03-08, 10:20   #3869
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
łeee....no to musisz spróbowac koniecznie...
Ale numer odwaliłam, do teściowej dzwniła sąsiadka, zeby powiedziec, że taka przypusćmy "Zenka" pojedzie rowerkiem na "dzień Kobiet"(balange maja) , a ja zrozumiałam, że ona, ta co dzwoniła, więc powiedziałam mamie, ze nie jedzie sąsiadka i ma sama jechać...no to pojechała...za jakis czas dzwoni sąsiadka i pyta gdzie mama, czy przyjedzie po nią... no cóż, nie dogadałysmy się ...
takie tam małe niedopowiedzenie...
No to niezly bigos hihihi. Tak to jest jak sie nie uslyszy to sie zmysli

Cytat:
Dagus czekamy na fotki!
Fotki w zalaczniki, oto przedsawiam wam nasza Chow-chowke Czike.
Oczywiscie juz zdazyl sie moj maz poklocic ze swym bratem, ktory stwierdzil, ze napierw powinnismy sie spytac czy mozemy miec psa a nie kupowac, bo jemu sie takie zachowanie nie podoba tym bardziej ze to jest jedno gospodarstwo . A to ze olewa mego meza i ma do niego waty od 2 lat to jest ok, G. sie wkurzyl i powiedzial ze nie bedzie z nim dyskutowal. Zastanawiam sie tylko czy o pozwolenie na zajscie wciaze tez musielibysmy od niego uzyskac.
Cytat:
juz poglaskany w imieniu wszystkich wizazowych cioc!!

a wiec WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOBIETKI
A dziekuje, dziekuje....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05487.jpg (40,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05489.jpg (39,5 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05543.jpg (39,8 KB, 17 załadowań)
Stary 2009-03-08, 10:51   #3870
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:

Fotki w zalaczniki, oto przedsawiam wam nasza Chow-chowke Czike.
Oczywiscie juz zdazyl sie moj maz poklocic ze swym bratem, ktory stwierdzil, ze napierw powinnismy sie spytac czy mozemy miec psa a nie kupowac, bo jemu sie takie zachowanie nie podoba tym bardziej ze to jest jedno gospodarstwo . A to ze olewa mego meza i ma do niego waty od 2 lat to jest ok, G. sie wkurzyl i powiedzial ze nie bedzie z nim dyskutowal. Zastanawiam sie tylko czy o pozwolenie na zajscie wciaze tez musielibysmy od niego uzyskac.
A dziekuje, dziekuje....

joj ale słodki ten piesio
hehe a brat niezły, jak będziesz chciała zajść w ciąże to do brata podanie i 3 zdjęcia aby się zgodził

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

a i zapomniałabym dla wszystkich kobietek wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet : roza:

oki kończe bo do teściowej czas się zbierac, buziaki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości