|
|
#1651 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ubrania dla metali:]
zaraz wkleje zdjecie
nie wiem, moze trzeba miec troche tluszczyku zeby to modelowalo ![]() ok, pogladowo wybaczcie rozebrane zdjecia, nie chcialo mi sie spodni zakladac czarny wlasnie przed chwila zwezilam na szybko , zapielam szpilkami i teraz mam w nim talie, ale widok z boku jest fatalny - wyglada jkabym chodzila miednica do przodu, a ja nie mam w ogole brzucha... tutaj wszystko spycha mi na brzuch, biust nie istnieje zloty nie byl zwezany, jest najluzniejszy i nie mam w nim talii, pozostale dwa sa posrodku w fioletowy jakos niebardzo miesci mi sie biust, chyba kazdy wymaga poprawek krawieckich w swoim "ksztalcie" ale widze, ze zeby to sie jakos ukladalo, to trzeba je zwezac, zeby mialy conajmniej 10cm wolnego powietrza na plecach, tlyko co z tym zrobionym bebechem? i brakiem biustu Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-02-27 o 00:37 |
|
|
|
|
#1652 |
|
Konto usunięte
|
cd
mam jeszcze te tansze, ktore sprzedaja z fotkami oryginalow, moge tez pozniej wkleic, ale z tamtymi spore ryzyko, ze kupi sie badziew |
|
|
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1654 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz pushit, możesz mieć trochę racji z tym, że do modelowania potrzeba trochę cialka - trudno, żeby gorset Ci kości przemieszczał
. Czarny jest super, czerwony też. Myślę nad zakupem... ale gdzie ja to będę nosić |
|
|
|
|
#1655 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1656 |
|
Konto usunięte
|
jakich, jakich? bo ja jestem umyslowe beztalencie
![]() ide do szpitala, teraz agrrr zamiastw poniedzialek |
|
|
|
|
#1657 |
|
Zadomowienie
|
Ciekawe przeróbki koszulek
(które raczej nie występują w wersjach damskich)
|
|
#1658 |
|
Nindżopesz
|
Wredonisia - wow, ale fajnie wymyślone
Chyba sobie zmajstruję podobną
|
|
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze, pamietam czasy kiedy sama lubiłam "metalowe rzeczy";p ale stwierdzam za taka fascynacja mija z wiekiem. obecnie wszystkie takie stroje kojarzą mi sie z EMO DZIEĆMI, głownie w wieku 12-16 lat, niemniej dużo rzeczy fajnych, mogłabym nosic teraz;p noo, oczywiscie nie wszystko;p najbardziej co mi sie w tej modzie nie podoba, to laczenie kilku wzorków w jednym stroju
|
|
|
|
|
#1661 |
|
Zadomowienie
|
A ja właśnie lubię łączenie różnych wzorów
kółka lub kropki z kratką, panterka z komiksem, bądź wszystko z jakimiś maziajami. Lubię kicz we wzorach i kolorach, lecz połączony z klasycznymi krojami. Niebieskie spodnie w panterkę, czarna bluzka w białe groszki lub z twarzą tudzież biała w czarne kółka bądź w komiks? Przesada i za dużo wszystkiego... ale tak właśnie ma być ![]() A co do stylu emo, to odpowiednio zestawiony może naprawdę dobrze wyglądać. Nie lubię tylko przesłodzenia, infantylizmu, jak czaszek z sercami itp., ale emo stylizowane bardziej na psychobilly lub visual kei niż na scene, jest ok.
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/item565111471_nowa..._jak_zara.html co sądzicie? kupić?
|
|
|
|
|
#1663 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem, czy dobrze zrobiłaś, pokazując tę kurtkę tutaj, bo też mi się podoba
Ale ja bym oczywiście kupiła .
|
|
|
|
|
#1664 |
|
BAN stały
|
Proponuję tę spódnicę,myślę,że pasuje do tego stylu
![]() http://www.allegro.pl/item570318580_...wa_okazja.html Edytowane przez IzuuniaK Czas edycji: 2009-03-05 o 00:39 |
|
|
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,Ja bym chyba kupiła ,ale w lumpikach pełno takich i dużo tanszych ...ja Bym chciała zobaczyc jhak ona na kimś wygląda
|
|
|
#1666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1667 |
|
Zadomowienie
|
Wszem i wobec oznajmiam, że zostałam szczęśliwą posiadaczką skórzanych spodni
Mam nadzieję, że jak przyjadę do domu na weekend, to już je przyślą i będę się mogła Wam pokazać w moim nowym nabytku
|
|
|
|
|
#1668 |
|
Konto usunięte
|
bedziesz musiala jeszcze podac o ktorej wracasz do domu (najlepiej godziny pozne) i w ktorym zaulku jest najciemniej, a no i jeszcze rozmiar, nie bede jechala pol polski ukrasc spodnie, ktore nie beda na mnie pasowac :P
|
|
|
|
|
#1669 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe
![]() pokazuj te spodnie ;p widziałam skórzane, w lumpku, za dychę, za małe buu ale za to mam gorsecik
|
|
|
|
|
#1670 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() EDIT: Jestem ciekawa, czy będą dobre, według wymiarów na Allegro wszystko powinno się zgadzać, ale nigdy nie kupowałam skórzanych spodni. Najwyżej skończą się wieczorne browarki
Edytowane przez a-sea-of-honey Czas edycji: 2009-03-08 o 00:19 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Wszystkiego Kobity najlepszego z okazji Naszego Dnia ![]() Zrobie sobie zdjęcie w Moich skórzankach a Wy Mi powiuecie czy nadają sie do chodzenia albo co w nich przerobić dobra ?
|
|
#1672 |
|
Zadomowienie
|
oO przeróbki tych koszulek suuuper
aż mnie naszła na taką ochota chociaż nie jestem " metalem" hehe :P śliczne
|
|
|
#1673 |
|
Nindżopesz
|
Mam pytanie z cyklu "czy wypada..."
Przy okazji sprzątania w szafie wyciągnęłam starą mini w kratkę. Mogę w niej chodzić mając 27 lat? Chciałabym stworzyć zestaw, który nie będzie lolitkowaty, dziwkarski, tró i mroczny tylko... no nie wiem, seksowny ale normalny. Jakie dodatki? Tylko błagam, nie baleriny. Wybaczcie jakość zdjęć, ręce mi się trzęsły ;P |
|
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
Jak z niej zrezygnujesz, to ja bym przygarnęła
![]() Jest super, noś ![]() Sama ubrałabym do niej pewnie glany i jakąś czarną koszulke z dekoltem, ale jestem nastolatką i nie obchodzi mnie co wypada
|
|
#1675 |
|
Konto usunięte
|
ale laska z ciebie, bardzo fajnie wygladasz
z tymi kozakami jest ok, bo wlasnie zakolanowki bylyby lolitkowate
|
|
|
|
|
#1676 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
No dobra, aż tak źle nie jest, ludzie biorą mnie jeszcze za studentkę. Cytat:
No to odważę się na początek do pubu czy cuś Muszę poszukać jakiegoś wątku o kratce, może mnie zainspiruje...
|
||
|
|
|
|
#1677 |
|
Zadomowienie
|
Noś!
Masz bardzo ładne nogi ![]() A'propos spódniczek: czy dobrze wyglądałaby spódniczka w rodzaju tych dwóch (skłaniam się ku niebieskiej, z racji tego, że jest to mój ulubiony kolor) plus czarna lub biała koszulka na ramiączkach ze wzorem bądź nadrukiem? http://www.allegro.pl/item571103453_...s_polecam.html http://www.allegro.pl/item566647227_...lis_retro.html Oraz ta, ale obawiam się, że mogłaby mi do niczego nie pasować, ale jest śliczna: http://www.allegro.pl/item533438532_...ta_kratka.html Oraz do tradycyjnych kabaretek plus trampki? Jestem nastolatką, rady stylistów zdecydowanie odrzucam i zamarzyło mi się takie właśnie połączenie. ![]() Skoro zaś już przy balerinkach jesteśmy, to chociaż nie przepadam za nimi, te mi się spodobały: http://www.allegro.pl/item513657138_...o_goth_37.html
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne te spódniczki, chociaż trzecia wg mnie ładna tylko na foto, niemożliwe żeby do czegoś pasowała... chciałam sobie kupić podobną, tylko w czerwoną krate i zrezygnowałam.
A z Twojego pomysłu wywaliłabym tylko kabaretki, na rzecz jakichś fajnych rajstopek albo niczego :P
|
|
#1679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I właśnie też tej trzeciej trochę się boję. Najbardziej pasowałaby mi niebieska, bo zaczynam się ubierać coraz bardziej na czarno-biało, a chciałabym na czarno-niebiesko. Jakoś tak mam awersję do innych kolorów niż czerń, biel czy błękit (a zwłaszcza nienawidzę brązowego i pomarańczowego, a czerwień, zieleń czy żółcień podoba mi się tylko na innych osobach), chociaż czasami zrobię wyjątek dla różu bądź fioletu w niewielkich ilościach.
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
A ja widziałam ostatnio śliczne, niebieskie rajstopki, ale genialny kolor, nie błękit, tylko taki ciemniejszy, ale nie granatowy
ale to były 50den, to za grube Może jakbyś sie rozejrzała po sklepach albo na allegro za kolorowymi rajstopkami, to byś jednak zmieniła zdanie? ![]() Naprawdę nie lubisz na sobie zielonego? Jest tyle odcieni, że łatwo znaleźć ten dobry ![]() Ale w sumie jak wolisz, sama nigdy bym nie ubrała nic jasno różowego czy żółtego, choćbym wyglądała jak miss xD
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.

. Czarny jest super, czerwony też. Myślę nad zakupem... ale gdzie ja to będę nosić 

,Ja bym chyba kupiła ,ale w lumpikach pełno takich i dużo tanszych ...ja Bym chciała zobaczyc jhak ona na kimś wygląda
No to odważę się na początek do pubu czy cuś