![]() |
#241 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zupełnie nowy wątek - perfumy, pielęgnacja, kolorówka, apteczne i inne dobra :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Dziewczyny, teraz muszę lecieć, ale postaram się później odpowiedzieć na pozostałe posty ![]()
![]() |
![]() |
#242 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zupełnie nowy wątek - perfumy, pielęgnacja, kolorówka, apteczne i inne dobra :)
Może znalazłabyś coś za:
- Paco Rabanne, Black XS pour elle, 50 ml, edt, nowa, folia Lacroix for Avon Rouge, nowa w folii, ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312814 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W sumie poza tym co wymieniłam w wish liście to raczej nie znam. W Douglasie nie ma L'artisanów ? ![]() ![]() Cytat:
![]() Niestety, nic dla siebie nie widzę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() - nowy podkład MAC, Studio Fix Fluid spf 15, 30 ml, odcień NC25 - Mary Kay, mineral powder foundation, Mineralny Podkład beige 1, 8 g, nowy, Zapraszam, zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Zadomowienie
|
Pamiętam
![]() ![]() Niestety nic ![]() Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1234600347
![]() |
![]() |
#247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czy to oznacza, że nasze negocjacje stają w martwym punkcie? ![]()
![]() |
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhhh ja też nie wiem, chciałabym jednak abys podjęła jakąś decyzję , czy wymieniamy się , czy szukasz zapachu do przetestowania (poczekam jeszcze do końca weeku najwyżej), czy rezygnujesz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam serdecznie ![]() Galanea krem pod oczy- do wzięcia ![]() Naszyjnik z fotki jest dluuuugi, koraliki zielone jasniejsze i ciemniejsze, niektóre mienią się jakby takim broktatem, w innych tych większych ,przezroczystych kamykach w środku błyszczą jakieś inne maleństwa ![]() ![]() Całość jest mimo wszystko dość lekka, na mocnym sznureczku. Zdjęcie nie do końca oddaje jego urok.. I nie mam pojęcia ile kosztowały, to byl prezent na urodziny ![]() Daj znać koniecznie.Pozdrawiam serdecznie!!! ![]() W ubiegłym tyg. otrzymałam z BU żel hialuronowy 2%, hydrolat geraniowy, hydrolat z cytynowego drzeewa herbacianego- mogłabym zrobic odlewki do czystego opak. 10 ml ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-03-03 o 19:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poczytam... Nie lubię zapachów zbyt ciężkich, chociaż lubię NR ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Za te hydrolaty z góry dziękuję, nie mam cierpliwości ![]()
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy- jutro zrobię sesję
![]() ![]() Własciwie, to najwiekszym skrabem jest ona ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-03-03 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Rozeznanie
|
Zapraszam do siebie
![]()
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Zainteresowało mnie u Ciebie kilka rzeczy. To poniżej: - Bielenda Eco Care, Algi do mycia ciała, Bioorganiczny masaż, 80 g, nowe - L'oreal Professionnel, Solar Sublime, spray odżywczo-ochronny bez spłukiwania, Mexoryl S.O UV-Protect, ze 125 ml pozostało ok. 2/3, nie mam zatyczki. Kupiony w tym roku w salonie fryzjerskim, już mi się raczej nie przyda - Avon, light and luminous face highlighter poudre illuminatrice de teint, rozświetlacz do twarzy - mozaika z najnowszej kolekcji, tylko wypróbowany, - Gosh, Trio Eye Shadow, potrójne cienie do powiek srebrno-szare odcienie, tr12 silver fox, nowe, - DAX Cosmetics, Cashmere secret baza wygładzająca 3D silicone, kaszmirowa baza do każdego rodzaju cery, bez ograniczenia wieku. Znajdziesz coś u mnie za któreś w powyższej listy. Zapraszam do mojego wątku ![]()
![]() |
#254 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mam ok 100/250ml. jak się do tego w koncu zabiore, ti dorzuce ja do watku, z fotkami.
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() FOTA 1,2 Zielony naszyjnik, o który pytasz ma ok 75cm. Obok 1zł dla porównania. Fota 3,4 NASZYJNIK- w róznych odcieniach zieleni, przeważa palstik ,ale jest tez troszkę z drewna i kilka muszelek. Lekki, na mocym rzemyku. OK 70 cm Fota 4,5 NASZYJNIK biały, plastkowe kulki, prastokaty, najdłuzszy ma 3cm. Całosć na snieżnoobiałym mocnym, sznureczku.ok 75 cm Wszystkie w stanie niemalże idealnym, bo to prezenty, które nigdy nie załozyłam.Fotki trochę zamyte, nie jestem specem.. edit, a tak spytam, co to za kuleczki ?? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1232487244 Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-03-04 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie za - Dior, Midnight Poison, 30 ml nówka w kartoniku i folii, ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ty też daj znać jak będziesz miała np. dokładkę albo jakiś pomysł ![]() Cytat:
![]() Z naszyjników tylko ten pierwszy by mnie interesował, on jest ciemno-zielony czy bardziej khaki ?
![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Te kuleczki mam z wymianki, powinny być w wątku makijażowym wyszczególnione, nie pamiętam już jakiej były firmy
![]() Z naszyjników tylko ten pierwszy by mnie interesował, on jest ciemno-zielony czy bardziej khaki ?[/quote] Hej ![]() ![]() Naszyjnik jest taki, jak na fotce nr 2 bardziej ciemno-zielony. Podobają mi się 2 rzeczy u Ciebie, ale czy może dałoby radę za naszyjnik i krem pod oczy Galanea: - Mary Kay, mineral powder foundation, Mineralny Podkład beige 1, 8 g, ?? ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-03-05 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Midnight Rain?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle mi sie u Ciebie podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
Byłabym chętna na Absolutely Irresistible
Może znajdziesz coś u mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=298464 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
- Estee Lauder, Idealist, Pore Minimizing Skin Refinisher, 7 ml + 15 ml (w tej drugiej buteleczce jest ok. 2/3) cos u mnie?
![]() |
#264 |
Rozeznanie
|
COS U MNIE ZA EL PURE WHITE LINE ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315278 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To na pewno nie Guerlain ![]() Myślę, że taka wymiana by mi odpowiadała ![]() Niestety nic nie widzę ![]() ok ![]() Demeter Arbuzowe prawie nowe jaka to pojemność ? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no może innym razem ![]()
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Suuuuper
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
L’oreal Telescopic mascara, tusz do rzęs, teleskopowe wydłużenie rzęs aż do 60 st, tusz wydłużający i rozdzielający rzęsy, nowy to czarny kolor? ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- ten anyż czuć dość wyraźnie, przez to żel daje wrażenie dużego odświeżenia!
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
to znow ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zadomowienie
|
Może Code, ale mało go jest
![]() A może zechciałabyś coś dobrac ? Zaraz piszę dokładkę ... zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.