Bydgoskie Panny Młode - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-03-07, 09:34   #241
karolca
Zakorzenienie

Dot.: Bydgoskie Panny Młode

ADU - jeżeli kwitnienie konwalii można wymusic, to znaczy, że być może są jakieś hodowle, w których to kwiecie można zamówić wcześniej Nie będę ich siała lub sadziła, bo mam tylko balkon do dyspozycji, słońca prawie wcale a jak już, to w samo południe. Poza tym pierwsze kwitnienie jest dopiero po dwóch latach a tyle czasu niestety nie mam

kzabeczka nie wiem jak będzie z pierwszym tańcem, jeszcze o tym nie myśleliśmy. Nie mam pojęcia do czego będziemy tańczyć, wiem, że się tego boję, bo tańczę tak, jakby mi ktoś na nogi walcem najechał. Pewnie z TŻ pójdziemy na żywioł w tańcu, bo tak tańczy się nam najlepiej - cały parkiet należy wówczas do nas. Jak jest więcej ludzi, to ciągle się od kogoś odbijam

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-07, 10:13   #242
adu84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kzabeczka Pokaż wiadomość
Ja na kwiatach się nie znam, ale ten bukiecik mi się podoba bardzo . Co to jest za kwiat??

cantadeski, inaczej (podobno błędnie) nazywane kaliami
Stary 2009-03-07, 14:07   #243
**pysiulka**
Raczkowanie

karolcia!!! co za wspaniale wiesci z tymi konwaliami!!!ja tez stane na glowie by je miec w sierpniu hihihi,zaraz ide obdzwaniac kwiaciarnie, a potrafie byc upierdliwa gdy czegos bardzo chce hahaha
myslicie ze do mojej sukienki kowalie pasuja w ogole?ja uwielbiam te kwiaty...
u tej doleckiej to probny 200zl kosztuje?!

judith8 nie mialabym zadnych oporow zeby miec sztuczne kwiatki jesli sa to te wymarzone,a coz to za zbrodnia miec sztuczne?to twoj slub!i jesli znalazlabym gdzies sztuczne konwalie wygladajace jak prawdziwe pewnie tez bym kupila

dziewczyny ile mniej wiecej placicie za dekoracje kosciola?
**pysiulka** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-07, 14:10   #244
karolca
Zakorzenienie

pysiulka, nie dogadałam się, ale chyba w dzień ślubu. Nic mi nie mówiła o próbnym :/ Tak więc wolę nie myśleć o cenach, jakie ma.

Może na wiosnę almi decor będzie mieć sztuczne konwalie? Dekoracja kościoła zalezy od tego, ile par się zdecyduje na tę samą, czyli od 150-200 do nawet 500 zł. Chyba, że weźmiesz to, co kościół oferuje, ale nie wiem w jakiej cenie.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2009-03-07, 14:34   #245
adu84
Raczkowanie

ja za przystrojenie kościoła - ławki, krzesła dla nas i świadków, łuk na wejście, 3 duże bukiety pod ołtarze i 2 małe na boczne... wszystko z żywych kwiatów zapłacę ok. 700-800 zł... będą 2 pary, więc po połowie...

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Napisane przez **pysiulka** Pokaż wiadomość
karolcia!!! co za wspaniale wiesci z tymi konwaliami!!!ja tez stane na glowie by je miec w sierpniu hihihi,zaraz ide obdzwaniac kwiaciarnie, a potrafie byc upierdliwa gdy czegos bardzo chce hahaha
ja bym raczej po ogrodnictwie i po jakichś szkółkach dzwoniła... raczej z hodowcą musisz negocjować, aby obudził konwalie do życia na sierpień, kwiaciarni na tym może nie zależeć...

KAROLCA jakbyś gdzieś dostała w sezonie doniczki z konwaliami, np. u hodowcy albo w obi, czy gdzieś tam, to nie musiałabyś czekać 2 lata,a konwalie lubią najbardziej półcień lub cień, więc balkon się nadaje z drugiej strony jak się naczytałam teraz o hodowli konwalii to chyba to bardziej skomplikowane niż księgowość i lepiej dogadać się ze specjalistą, który może spełnić Wasze marzenie
Stary 2009-03-07, 15:03   #246
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adu84 Pokaż wiadomość
ja bym raczej po ogrodnictwie i po jakichś szkółkach dzwoniła... raczej z hodowcą musisz negocjować, aby obudził konwalie do życia na sierpień, kwiaciarni na tym może nie zależeć...

KAROLCA jakbyś gdzieś dostała w sezonie doniczki z konwaliami, np. u hodowcy albo w obi, czy gdzieś tam, to nie musiałabyś czekać 2 lata,a konwalie lubią najbardziej półcień lub cień, więc balkon się nadaje z drugiej strony jak się naczytałam teraz o hodowli konwalii to chyba to bardziej skomplikowane niż księgowość i lepiej dogadać się ze specjalistą, który może spełnić Wasze marzenie
I tak też będę robiła, w hodowanie wolę się nie bawić, bo różnie z tym wychodzi Ewentualnie ukradnę kłącza z lasu, ale tam są chronione Ale można działać.
Myślę, że na specjalne zamówienie może i ktoś się zgodzi na konwalie, szczególnie, że jeżeli będę miała bukiet, to wtedy zdecyduję się, aby były kwiatem przewodnim na sali A CO! niech innyk oko bieleje, że sieprniu mam żywe konwalie hihihi. Głupol ze mnie

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2009-03-07, 15:09   #247
**pysiulka**
Raczkowanie

karolcia dzwonilam do kilku kwiaciarni i mam dobre wiesci
tzn w kwiaciarni dominik powiedzieli mi ze no problemo sprowadzic konwalnie w sierpniu,ale nie bedzie to tanie,cos okolo 400 zl lub wiecej bkiet bedzie kosztowal.w
innej kwiaciarni powiedzieli mi,ze nie sprowadzaja a z kolei w tej
http://www.bukieciki.com/page9015936...50fa57c0f.html
pani powiedziala,ze tez nie ma problemu,ze ona moze nawet teraz sprowadzic,ze jeden peczek to koszt 10zl,na bukiet slubny bedzie potrzebnych jakichs 5-6 peczkow
i co ty tym myslisz?

adu to nawet tanio,a jaka kwiaciarnia robi ci te dekoracje kosciola?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-07, 15:12   #248
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
karolcia dzwonilam do kilku kwiaciarni i mam dobre wiesci
tzn w kwiaciarni dominik powiedzieli mi ze no problemo sprowadzic konwalnie w sierpniu,ale nie bedzie to tanie,cos okolo 400 zl lub wiecej bkiet bedzie kosztowal.w
innej kwiaciarni powiedzieli mi,ze nie sprowadzaja a z kolei w tej
http://www.bukieciki.com/page9015936...50fa57c0f.html
pani powiedziala,ze tez nie ma problemu,ze ona moze nawet teraz sprowadzic,ze jeden peczek to koszt 10zl,na bukiet slubny bedzie potrzebnych jakichs 5-6 peczkow
i co ty tym myslisz?

adu to nawet tanio,a jaka kwiaciarnia robi ci te dekoracje kosciola?
pysiulka normlanie cię kocham!!!
Za niespełna stówkę można mieć piękny konwaliowy bukiet!!!! Uszczęśliwiłaś mnie maksymalnie teraz

I jeszcze w Fordonie. S U P E R ! ! !

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2009-03-07, 16:45   #249
**pysiulka**
Raczkowanie

karolcia hihihi nom ja tez sie ciesze strasznie wiedzialam,ze sie uda jak sie rozejrze dokladnie znalezc taka kwiaciarnie ,ktora je sprowadzi, ja ogolnie jestem taka troche farciara i szczesciara,czesto tak mam w zyciuale nie sadzilam ze az tak taniozadzwon jeszcze sobie tam,zeby dokladnie sie wypytac
a masz jakis pomysl na te konwalie?czy tak po prostu peczki konwalii bez zadnych ozdob?

ale to jeszcze nie koniec dobrych wiadomosci dla mnie na dzisiaj-prawdopodobnie dostane namiar na fime ktora dekoruje koscioly,robi alejki slubne z zywych kwiatkow(sztucznych tez) za 200-250 zl! to jak za darmo!a jesli jeszcze jakas para bedzie miala slub to wyjdzie oczywiscie jeszcze taniej!widzialam fotki znajomych i wygladalo to cudnie!a maja tak tanio bo nie maja ani stronki zadnej ani nic zadnej reklamy tylko tak polecaja ich jedni drugim
Stary 2009-03-07, 17:11   #250
karolca
Zakorzenienie

To jak będziesz miała namiary to ja też pooproszę w takim razie taka cena, dzielona na ilośc par to taki ślubny prezent

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2009-03-07, 19:12   #251
judith8
Rozeznanie

Cytat:
A co u Was dziewczyny z pierwszym tańcem?? my zanim się zaręczyliśmy to już wiedzieliśmy do jakiej piosenki będziemy tańczyć
Chcemy się zapisać na kurs i jakieś indywidualne lekcje w szkole Bailamos. Niestety oboje mamy dwie lewe nogi i musimy się podszkolić
my zastanawiamy sie pomiedzy 'angel' robbiego williamsa i 'speed of sound' coldplay i negocjujemy bo poj typ pierwszy, a TZ jest za drugim

Cytat:
judith8 nie mialabym zadnych oporow zeby miec sztuczne kwiatki jesli sa to te wymarzone,a coz to za zbrodnia miec sztuczne?to twoj slub!i jesli znalazlabym gdzies sztuczne konwalie wygladajace jak prawdziwe pewnie tez bym kupila

dziewczyny ile mniej wiecej placicie za dekoracje kosciola?
ja dzisiaj odwiedzilam bydgoszcz i widzialam jedna galazke storczyka plus troche zielonego za 57pln i jak sobie pomysle to nawet duzej roznicy nie bylo pomiedzy moim zakupem

ja za kosciol, sale, samochod placic bede max. 2000pln (w zaleznosci od kwiatow jakie wybiore) ale to dlatego bo osoba z mogilna bedzie jechac do strzelna i biskupina zeby zrobic dekoracje i tylko my bierzemy slub w tym dniu wiec podzialu nie bedzie

bylam w basmie, bo tak nazywa sie ten salon z butami i niestety problem jest taki ze ja nosze 37, wiec growikar wypada dla mnie jako 36, rozmiary z growikaru byly 37,38,39,40 wiec nie mialam do konca mozliwosci sprawdzic i przymierzyc, spisalam dwa modele i bede myslec, TZ sie zakochal w butach arte di roma i mnie namawia, ale sama nie wiem bo sa dwa razy drozsze niz growikar
panie w sklepie bardzo mile, od kwietnia maja miec tez buty meskie
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-07, 20:07   #252
adu84
Raczkowanie

Gratuluję wszystkim fankom konwalii... Super, że Wam się udało

już wcześniej pisałam o mojej kwiaciarni... wklejam jeszcze raz linka... nie przestrasz się stronka szału nie robi, ale kwiaciarnia, jak najbardziej do polecenia....

http://ogrodnictwo_kwiaciarnia.republika.pl/

oglądałam storczyki w almi... takie bordowo-pomarańczowe? rzeczywiście ktoś musiałby z bliska się przyglądać i to jeszcze łodyżce, aby coś zauważyć, bo kwiatki jak żywe... jak zrobisz kiedyś próbną wiązankę to wrzuć zdjęcie...
Stary 2009-03-07, 22:25   #253
karolca
Zakorzenienie

adu dzięki za namiary na kwiaciarnię, ale załatwianie bukietu ślubnego byłoby... ciężkie. Wiesz, z Fordonu na Nakielską jest kawałek Nie czułabym się na siłach jechać rano po bukiet i zrobić wszystko co trzeba... rety, ja już teraz mam koszmary, że się swój ślub spóźniam, że jeszcze butów nie mam kupionych, że makijaż jest do zrobienia, że fryzjerka odmówiła czesania (na godzinę przed ceremonią)... ehhh... koszmar

Na szczęście jest inaczej

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2009-03-08, 09:06   #254
adu84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
adu dzięki za namiary na kwiaciarnię, ale załatwianie bukietu ślubnego byłoby... ciężkie. Wiesz, z Fordonu na Nakielską jest kawałek Nie czułabym się na siłach jechać rano po bukiet i zrobić wszystko co trzeba... rety, ja już teraz mam koszmary, że się swój ślub spóźniam, że jeszcze butów nie mam kupionych, że makijaż jest do zrobienia, że fryzjerka odmówiła czesania (na godzinę przed ceremonią)... ehhh... koszmar

Na szczęście jest inaczej
teraz to **pysiulka** pytała się o namiary...
ja tez wolę mieć kwiaciarnię w pobliżu, bo mam zamiar pojechać z TŻ po ich odbiór, co bym się później nie zdziwiła, że coś jest nie tak albo o czymś zapomniał... bo przecież dla niego kwiat to kwiat
hello... ja mam ślub miesiąc wcześniej - nie mam butów, obrączek, wybranego bukietu, TŻ nic nie ma do ubrania, zaproszeń też nie ma, o alkoholu i napojach nikt jeszcze nie myślał... oj dużo dużo tego
Stary 2009-03-08, 13:26   #255
judith8
Rozeznanie

Cytat:
teraz to **pysiulka** pytała się o namiary...
ja tez wolę mieć kwiaciarnię w pobliżu, bo mam zamiar pojechać z TŻ po ich odbiór, co bym się później nie zdziwiła, że coś jest nie tak albo o czymś zapomniał... bo przecież dla niego kwiat to kwiat
hello... ja mam ślub miesiąc wcześniej - nie mam butów, obrączek, wybranego bukietu, TŻ nic nie ma do ubrania, zaproszeń też nie ma, o alkoholu i napojach nikt jeszcze nie myślał... oj dużo dużo tego
ja z kwiaciarnia nie bede miala problemu mam nadzieje, bo florystka zna rodzicow mojego TZ i powiedziala ze to sie musi postarac bardziej niz zwykle my tez na podobnym etaie jestesmy, niby wybrany garnitur, obraczki ale jeszcze nie zamowione, butow zadne z nas nie ma, w ostatecznosci pojdziemy na boso zaproszenia mamy ale musimy srodki podrukowac i robimy to od miejsaca chyba, a i musze jeszcze fogurke na tort zamowic, oo tort to tez narazie piesn przyszlosci

Cytat:
Gratuluję wszystkim fankom konwalii... Super, że Wam się udało

już wcześniej pisałam o mojej kwiaciarni... wklejam jeszcze raz linka... nie przestrasz się stronka szału nie robi, ale kwiaciarnia, jak najbardziej do polecenia....

http://ogrodnictwo_kwiaciarnia.republika.pl/

oglądałam storczyki w almi... takie bordowo-pomarańczowe? rzeczywiście ktoś musiałby z bliska się przyglądać i to jeszcze łodyżce, aby coś zauważyć, bo kwiatki jak żywe... jak zrobisz kiedyś próbną wiązankę to wrzuć zdjęcie...
takie bardziej bordowe, ale pewnie myslimy o tych samych, ciesze sie ze sie spodobaly jak cos wymysle to wrzuce

apropos butow to macie jakies juz upatrzone?
Stary 2009-03-08, 13:30   #256
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
apropos butow to macie jakies juz upatrzone?
Oczwiście białe

Załącznik 2095594Załącznik 2095595Załącznik 2095596

Załącznik 2095597Załącznik 2095598Załącznik 2095599

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.

Edytowane przez karolca
Czas edycji: 2011-06-27 o 17:02
Stary 2009-03-08, 13:31   #257
karolca
Zakorzenienie

i jeszcze takie:
Załącznik 2095600

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.

Edytowane przez karolca
Czas edycji: 2011-06-27 o 17:02
Stary 2009-03-08, 14:21   #258
ati57
Przyczajenie

Smile Dot.: Bydgoskie Panny Młode

Hej dziewczyny! z tego co tu czytam to macie już większość spraw załatwionych, więc zespół muzyczny tez już na pewno macie ....także proszę pomóżcie!do wesela został nam rok ale myślę że to baaardzo mało bo fajne zespoły już nie mają wolnych terminów a ten na który się nastawiłam zawołał jedyne 6,5 tys więc odpada!jest mi ciężko cokolwiek załatwiać bo mieszkamy w gdańsku a pochodzimy z włocławka (gdzie będzie też wesele) w związku z tym głównym źródłem wiedzy jest dla mnie internet. Przekopałam setki stron z zespołami, ale ciężko zaufać tylko temu co na nich piszą. Może znacie jakiś fajny 5 lub 6-osobowy skład ?
ati57 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-08, 14:37   #259
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ati57 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! z tego co tu czytam to macie już większość spraw załatwionych, więc zespół muzyczny tez już na pewno macie ....także proszę pomóżcie!do wesela został nam rok ale myślę że to baaardzo mało bo fajne zespoły już nie mają wolnych terminów a ten na który się nastawiłam zawołał jedyne 6,5 tys więc odpada!jest mi ciężko cokolwiek załatwiać bo mieszkamy w gdańsku a pochodzimy z włocławka (gdzie będzie też wesele) w związku z tym głównym źródłem wiedzy jest dla mnie internet. Przekopałam setki stron z zespołami, ale ciężko zaufać tylko temu co na nich piszą. Może znacie jakiś fajny 5 lub 6-osobowy skład ?
moj jest 2osobowy www.popvandaal.pl tez duzo szukalam ale ten nam sie spodobal, sa z poznania, nic wiecej niestety polecic nie moge
Stary 2009-03-08, 14:44   #260
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ati57 Pokaż wiadomość
Ja mogę polecić BARBAPAPA - też skład dwuosobowy

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2009-03-08, 15:15   #261
**pysiulka**
Raczkowanie

adu dzieki za stronke kwiaciarni ale chyba znalazlam kogos kto zrobi sliczne dekoracje kosciola i alejke kwiatowa za jedyn 200-250 zl

karolcia a jak z tymi konwaliami,jaki chcesz bukiet,masz jakies fotki?
fajne te ostatnie butki z koronka,do sukienki by mi pasowaly.
Stary 2009-03-08, 15:34   #262
karolca
Zakorzenienie

pysiulka, mam pewien pomysł na bukiet.
Konwalie zebrane w ładny bukiecik, otoczone liściami i udekorowane jakimiś białymi kulkami Nie mam żadnego zdjęcia, jedyne jakie widziałam, to był zwykły bukiet, nic więcej.
Zaraz rozejrzę się po googlach, może coś znajdę aby lepiej zobrazować to, co mi siedzi w głowie

Tu coś ciekawego

albo tu

lub tu

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Znalazłam coś ciekawego...

BUKIET DLA ODWAŻNYCH

Kwiaty z warzyw

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.

Edytowane przez karolca
Czas edycji: 2009-03-08 o 15:35
Stary 2009-03-08, 17:34   #263
kraven
Zakorzenienie

Dziewczyny mam dwa pytania. Gdzie można kupić obrączki w przystępnych cenach? I drugie gdzie zaopatrują się w garnitur i dodatki Wasi TŻ. My w tym tygodniu wybieramy się w poszukiwaniu jednego i drugiego.
A co do bukietu to ja będe miała storczyki z frezjami, zakochałam się w takim połaczeniu

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-08, 18:57   #264
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam dwa pytania.

1. Gdzie można kupić obrączki w przystępnych cenach?

2. I drugie gdzie zaopatrują się w garnitur i dodatki Wasi TŻ.

My w tym tygodniu wybieramy się w poszukiwaniu jednego i drugiego.
A co do bukietu to ja będe miała storczyki z frezjami, zakochałam się w takim połaczeniu
1. U jubilera, który nie prowadzi markowej biżuterii, ewentualnie jubiler Eliza (Galeria Pomorska). Jednak tutaj nie jestem na 100% przekonana co do jakości. Dwa lata temu kupiłam tam złoty pierścionek i musiałam niedawno go naprawiać
Jest jeszce lombard, ale tam zawyżają ceny.

2. Wiem, że za 600 czy 700 zł można kupić garnitur w Galerii Fordon na pierwszym piętrze przy kawiarenkach. Jednak nie wiem czy jest tam coś ciekawego. Na pewno nie zapłaciłabym z TŻ kilka tysięcy za garnitur :/ Buty - Wójcik, CCC lub gdziekolwiek. Ważne aby były wygodne i pasowały do całości.
Ładne garnitury poniżej 2000 widziałam w Focusie w sklepie niedaleko Superpharm (ale nie jestem pewna). Wiem, że był tam na wystawie jeden model, w którym z TŻ się zakochaliśmy
Dodatki takie jak krawat, musznik czy co tam chcecie dostaniecie w każdym sklepie z garniturami. Jeżeli kupujecie tam ubranko, to możecie sobie negocjować wszelkie dodatki. Jeżeli natomiast chcecie spinki do krawatu, mankietów, to u jubilera, a tam jest już drogo...

Storczyki z frezjami bardoz ładnie wyglądają, na początku tez o tym myślałam (jak tylko uświadomiłam sobie, że konwalii nie będzie). Ale wróciłam do pierwszego pomysłu

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2009-03-08, 19:22   #265
kzabeczka
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny mam dwa pytania. Gdzie można kupić obrączki w przystępnych cenach? I drugie gdzie zaopatrują się w garnitur i dodatki Wasi TŻ. My w tym tygodniu wybieramy się w poszukiwaniu jednego i drugiego.

Nasze obrączki będzie robił złotnik. Jakieś złoto mamy (kupione kiedyś za przyzwoitą cenę) więc zostanie tylko zapłacić za robociznę. Nie chcemy przepłacać za markę, której i tak nie widać.

Garnitur i buty dla TŻ zostawiamy na sam koniec bo to mało skomplikowane
Stary 2009-03-08, 19:29   #266
kraven
Zakorzenienie

Dziękuje za odpowiedz

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-08, 20:49   #267
judith8
Rozeznanie

Cytat:
my prawdopodonie kupimy garnitur w agnes w poznaniu, ale bylismy w http://www.factory.pl/ w luboniu i maja markowe garnitury juz od 400/500pln
Stary 2009-03-08, 22:19   #268
adu84
Raczkowanie

Cytat:
gdańska - gołdyn szyk,
poza tym długa - zagłębie mody męskiej
der red (producent, który szyje też na indywidualne zamówienie, np. za surdut ze wszystkimi dodatkami chciał 1200 zł, więc nie jest to dużo, garnitury już za 300 zł)
gołdyn szyk, szefler, i jeszcze z 3 czy 4 inne sklepy... należy przejść się od podwala do wełnianego rynku...
poza tym galeria pomorska...
focus jest raczej drogi, bo niektóre sklepy są z wyższej półki cenowej

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:

Garnitur i buty dla TŻ zostawiamy na sam koniec bo to mało skomplikowane
zależy od TŻ... mój już zmienił koncepcję z surdutu na garnitur...
a teraz problem z fasonem i kolorem, bo za duży wybór...
ja sukienkę szybciej wybrałam
Stary 2009-03-09, 07:52   #269
Agape007
Zadomowienie

Mój TŻ kupił garnitur w Der Red. Słuchajcie polecam w 100 %. Od samego wejścia byliśmy "przejęci" przez taką babeczkę - sluchajcie rewelacja. Babka zna się na rzeczy. Potrafi doradzić w 100%. "Cenowo" tez jesteśmy zadowoleni. Mój TŻ powiedział, że jak będzie coś potrzebował galowego to juz tylko tam będzie chodził.
Poprawki, które musiały byc wykonane zostały zrobione idealnie i zgodnie z naszymi życzenia. Polecam.

58 57,5 57 56,5 56 55,5 55!!
Agape007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-09, 07:56   #270
kasius
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agape007 Pokaż wiadomość
Mój TŻ kupił garnitur w Der Red. Słuchajcie polecam w 100 %. Od samego wejścia byliśmy "przejęci" przez taką babeczkę - sluchajcie rewelacja. Babka zna się na rzeczy. Potrafi doradzić w 100%. "Cenowo" tez jesteśmy zadowoleni. Mój TŻ powiedział, że jak będzie coś potrzebował galowego to juz tylko tam będzie chodził.
Poprawki, które musiały byc wykonane zostały zrobione idealnie i zgodnie z naszymi życzenia. Polecam.

A możesz podać adres tego sklepu bo nie jestem z Bydgoszczy a za garniturem też musimy się porozglądać.
kasius jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości