|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Organza Indecence, Ambre Precieux, blush Dior
Witam serdecznie
![]() Na wymianę mam niewiele i niewiele potrzebuję ale może uda się dobić targu ![]() Wymienię: # Organza Indecence edt - końcówka. Z wyjściowej pojemności 50ml zostało to co widać na zdjęciu. Myślę, że to ok 7ml, w sam raz na wypróbowanie ![]() # Organza Indecence balsam rozświetlający - zostało ok. 2/3 z 200ml. Oddam tylko za czarną Coco. # Ambre Precieux MPG - z flakonika 20ml została połowa. Flakonik jest oryginalny, promocyjny. # Dior Bronze Harmonie de Blush 004 Tropical Orchids - róz jest oryginalny, zakupiony w perfumerii w czerwcu ubiegłego roku. Posiadam kartonik i welurowy woreczek. Zużycie pasków białego i jasnego rózu niewielkie, pozostałe ciemniejsze róże własciwie nie naruszone. (poleciało do Noli) # Krem do skóry wrażliwej TBS z aloesem klik - nówka # Hydrolat oczarowy z BU - 100ml, użyty dwa razy (poleciało do Hosenki) # Tonik BHA 2% z BU - 100ml, użyty dwa razy Szukam właściwie tylko poniższych pozycji: # czarna Coco Chanel, za ekstrakt oddam wiele # Neonatura Cocon - woda, mleczko # 24 Faubourg Hermes edt lub edp # za hydrolat i tonik z chęcią przyjmę oleje roślinne Perfumy i kosmetyki, które oferuję są oryginalne, świeże i zadbane. Szukam perfum tylko i wyłącznie w oryginalnych flakonach.
Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-03-09 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Organza Indecence, Ambre Precieux, blush Dior
Witaj,
Może coś u mnie za Diorka harmonie de blush ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wprawdzie nie mam nic z rzeczy, ktorych szukasz, ale moze cos znajdziesz za # Ambre Precieux MPG - z flakonika 20ml została połowa. Flakonik jest oryginalny, promocyjny.?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Oki doki, dziękuje za odp.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
chętnie wzięłabym tą końcówkę OI
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Chętnie oddam Ci obie rzeczy. Porzuciłam nadzieję, że Gucio zacznie dobrze pachnieć na mojej skórze - niestety nie zgrywamy się, mimo, że zapach piękny
![]() Tylko nie bardzo wiem, ile jest wart ten róż - to się zgrywa cenowo mniej więcej? ![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Niestety Hisoko, nic
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To może chcesz hydrolat i BHA z BU? zakupione 14 stycznia ![]() Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-03-06 o 19:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do BU - nie kwaszę się, co prawda myślałam nad hydrolatem, ale niedawno się zaopatrywałam i mam wielki zapas, filtrów również ![]() Przepraszam, że jestem wybredna, na dokładkę może być jakiś drobiazg, byle by mi się przydał ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Jasne Nolu, rozumiem
![]() - Must ekstrakt - Chergui - muszla Lacroix - Terracotta Guerlain - Prada Intense - Hot Couture edt, edp - New Haarlem - 7ml oleju arganowego eco Co do roparcelowania pudru to podwazam wieczko, zanurzam łyżkę i sypię do woreczka strunowego lub pojemnika z BU ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Nie bardzo chciałabym oddać OI jako dokładkę
![]() A może zrobimy tak - Gucci za Diora i dorzucisz mi próbasa Etra Etro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
# Organza Indecence edt - końcówka. Z wyjściowej pojemności 50ml zostało to co widać na zdjęciu. Myślę, że to ok 7ml, w sam raz na wypróbowanie
![]() # Organza Indecence balsam rozświetlający - zostało ok. 2/3 z 200ml. Oddam tylko za czarną Coco. # Ambre Precieux MPG - z flakonika 20ml została połowa. Flakonik jest oryginalny, promocyjny. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety Fanusiu, nie znalazłam nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Może za # Ambre Precieux MPG - z flakonika 20ml została połowa coś z:
Cristobal Balenciaga 20/50 ml Maroussia S. Zaitsev 25/30 ml Costes 13-14/125 ml Leather Demeter cała 15 ml Incense Demeter 18/30 ml Tea Rose Amber Perfume's Workshop 40/56 ml Opium edt YSL 13/30 ml Casmir Chopard 35/50 ml Celine Fever Men 25/30 ml Eclat Fragonard - perfumy 14/15 ml Ambre Passion Laura Mercier - odlewka 10-12 ml miniatury: Trouble Boucheron 4/5 ml Boucheron klasyczna 5 ml Asja Fendi prawie cała, nie wiem jaka pojemność |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Hosenko, znalazłam
![]() Cytat:
Nie wiem jak to się cenowo do hydrolatu i toniku wiec napisz jaka jest Twoja propozycja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, żebyś znalazła coś jeszcze za krem TBS? ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
Chyba, żebyś znalazła coś jeszcze za krem TBS?
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.