|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Cytat:
dziękiacha, ale podczas ciąży też spokojnie można? upewniam się czy dobrze zrozumiałam
|
|
|
#212 |
|
BAN stały
|
jak myslicie moge do was dolczyc...??? Wpradzie jestem juz w watku "planownie dzieci na 2010 rok" ale Planuje zajscie w ciaze wlasnie 2009 roku..Mam nadzieje ze mnie jednak przyjmiecie.... |
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpadam na moment, wszystkiego dobrego z okazji Dnia Kobiet Babeczki!!
|
|
|
#214 |
|
BAN stały
|
wszytskiego naj babeczki z okazji naszego swieta....wlasnie sie dowiedzialam ze bede ciocia moja siostra w ciazy!!!co prawda wpadlo jej sie...jedyne co mnie zastanawia jakim cudem ona wpadla biorac tabletki anty......i wiem ze brala jej reguralanie
|
|
|
|
#215 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkiego co najlepsze dla Was kobietki w dniu naszego święta
Witam nowe staraczki, życzę szybkiego zafasalkowania. U mnie dziś 15 dc, owulacja - świadczy o tym ból jajnika, sporo ciągnącego się śluzu i test owulacyjny, który wczoraj pokazał 2 kreseczki, co oznacza, że w ciągu 24-36 godzin nastąpi owulacja. Także przytulanki będą dzis wieczorkiem, a jakże
|
|
|
|
#216 |
|
Rozeznanie
|
Ciao belle
![]() Malga19 pewnie,że możesz dołączyć do naszej paczki Witaj w naszym gronie ![]() A mój mężuś właśnie wrócił do domku ciekawe jak mi zrekompensuje ten dzisiejszy dzień w samotności |
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to dobrze, że napisałaś ogólnie narazie żadnych tabletek nie łykam oprócz picia pokrzywy i skrzypu polnego. Ale w ciąży pokrzywę trzeba odłożyć, co do skrzypu to nie wiem.
|
|
|
#218 |
|
Zadomowienie
|
wtam was serdecznie ja dzis byłam na obiadku u teściów wiec dzionek szybko zlecial coś mi troszku nie dobrze dzis ale niestety temperaturka spadla dziś 27dc a tempka 36,9
ale jak jutro @nie przyjdzie to we wtorek jak wytrzymam to zrobie test juz trzeci moze coś innego teraz wyjdzie trzymam za was kciuki aby jak najszybciej sie wam udało
|
|
|
|
#219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#220 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki a ja mam dziś dzień taki nijaki ,mąż właśnie mi powiedział że w tym cyklu znowu @ przyjdzie bo go dziś bardzo denerwuje ( zmierzła jestem) a ja tylko mu powiedziałam że smutno mi bo nawet kwiatka n ie dostałam
. rozumiem że niedziela to także jego dziń pracy bo musi na giełde jezdzic , ale to go nie zwalnia z tego że ma o mnie dbac i to że jesteśmy malżeństwem nie znaczy że już nie musi o walczy o moje względy. jak mi powiedział ze jest pewien że nie jestem w ciązy to mn ie tak zasmuciło że aż sobie pocichutku popłakałam , jestem smutna i wściekła ![]() przepraszam ze Wam tu tak smęce |
|
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
ula 87 nie przejmuj się każdy z nas ma gorsze dni u mnie jest bardzo podobnie wtedy słucham muzyki takiej o miłości i płacze to pomaga ja swojemu męzowi mówię aby również walczył o moje względy ale myśli chyba że jak jesteśmy małżeństwem to nie musi ale jak się uśmiechnę tam gdzie nie potrzeba to zaraz awantura- łobuz jeden
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
ula -
kees - powodzenia dobranoc ps. ale sie rozpisalam
|
|
|
|
#223 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- dobranoc dziewczyny idę spać bo jutro pierwsza zmiana
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój mąz też dziś pracuje i wyjechał do pracy o 6..Ale wczoraj jak chodziliśmy po mieście weszliśmy do kwiaciarni i kupił mi piękną śmietankową różę Mi też byłoby przykro jakby o mnie mąż zapomniał... i to nie przejaw chandry i "nie bycia w ciąży" tylko życie !!
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Ula - wiem cos o tym mialam kiedys takiego chlopaka, no ale moze kiedys zrozumie ze to ze jestes jego zona nie zwalnia go od dbania o wasza milosc
Glowa do góry![]() Ja dzis dostalam piękną czerwoną różyczkę, maz zaprosil mnie na koktail owocowy i zmywal dzis naczynka moj kochany robaczek...w malzestwie sa trudne chwile, ale choc proste gesty zrobietnie kawy czy herbaty lub zrobienie kolacji wystarycz...no ale same wiecie jak to z facetami bywa! U nas przytulanki sa, choc owulka bedzie, okolo srody, ach wyluzuje, przytulanki sa fajne i nie mysle o tym dziecku bo oszaleje chyba, dzis same wozki na spacerku widzialam i moj TZ mowi zebym wyluzowala bo bedziemy mieli nasze malestwo...mam prawdziwy skarb w domku...zycze kazdej takie szczecia w malzestwie, po 2 latach malzenstwa nadal jest ta chemia miedzynami i niech tak pozostanie dokonca... Dziewczynki w tym miesiacu wiosenne przebudzenie, badzmy pelne sexapilu i energi, niech nowe budzace sie zycie w przyrodzie bedzie preteksetm do nowych wyzwac i napelnia nas energia i optymizmem na lepsze jutro ----------------------------------------------------------------------------------------------- P.S ale mnie wzielo.... Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2009-03-08 o 21:39 |
|
|
|
#226 |
|
Raczkowanie
|
PatkaM84 z tymi tabletkami to nie wiem.. na moim skrzypie pisało coby nie stosować w ciąży. Lepiej się dobrze zorientować aby nie zaszkodzić. Ja odstawiłam, da się bez tego żyć a i tak mam wystarczająco dużo stresów i nie chcę myśleć jeszcze nad tym.
Dzień mi się wrednie kończy. Przytulanek nie będzie, ot i wsio. 3majcie się i powodzenia ps.ula zaczynam wierzyć że chłopy to tak mają.. upolują i zapominają że cały czas trzeba dbać.. ja niby krzaczka dostałam ale cała reszta... chyba wolałabym same życzenia i więcej uwagi.. Edytowane przez pomarnczka Czas edycji: 2009-03-08 o 21:47 Powód: luka w pamięci |
|
|
|
#227 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ojojo ja chyba bym TZ zabila jak by mi powiedzial ze pewnie nei ejstem w ciazy jak wie ze sie stramy... niestety czasem tacy sa walasnie faceci... JA tez dzis nic nie dostalam NIC!!!!!!! na dzien kobiet...wogle ostanio jakos sie oddalamy z TZ![]() Dobranocka |
||
|
|
|
#228 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja jak już kiedyś pisałam, mam męża, który jest ideałem, dostałam piękny wieeelki bukiet kwiatów, cudowne tulipany, i super sokowirówkę
))
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#229 | |
|
Zadomowienie
|
Strasznie szybko nam tych postów przybywa
![]() Mi niedziela nawet miło minęła, zaczęliśmy od przytulanek a skończyliśmy na kolacji ze znajomymi Teraz już niestety myślę o tym, że jutro trzeba wstać do pracy... Wprawdzie lubię moją pracę, ale straaaasznie nie chce mi sie rano wstawać... ![]() Zastanawiam się, jak to będzie w tym cyklu, bo przytulanki były w 10, 13 i 17dc. Zwykle miałam cykle po 30 dni, ostatni mi się wydłużył do 38 - prawdopodobnie przez grypę. Więc teraz nie wiem czego się spodziewać... Ale jak już pisałam wcześniej, co ma być, to będzie ![]() Dobrej nocki wszystkim!! ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- A na TŻ nie mogę narzekać, wczoraj juz dostałam ślicznego kwiatka, a dziś jeszcze różyczki od teścia ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez DAnia Czas edycji: 2009-03-08 o 23:03 |
|
|
|
|
#230 |
|
BAN stały
|
czesc dziewczynki
ulka 87 nie martw sie tak to jest z tymi naszymi chlopami czasem...zanim pomysli to powie i tyle moj tez dzisiaj pracowal caly dzien od 6 rano ale pamietal o mnie i rano jak wstalam znalazlam na stole w kuchni bukiet roz i czekoladki...takze na mojego narzekac nie moge chociaz tez czasem ma swoje humory pozdrawiam wszystkie i dobranoc |
|
|
|
#231 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczynki
Dziś jestem pierwsza ![]() ula_87 Ja już siedzę w pracy, trochę mi się spać chce, bo wczoraj były nocne rozmowy z TŻ Ale ogólnie jest nieźle... W tamtym tygodniu zrobiłam sobie badania (z krwi), głównie te zalecone przez moją gin, łącznie z toxo i różyczką. Właśnie dzwoniłam i podobno wyniki są ok. Czyli nie zostaje nic innego, tylko starać się dalej ![]() Miłego dnia wszystkim!!! |
|
|
|
#232 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję dziewczyny za słowa otuchy , jesteście kochane
niestety dzisiejszy dzień też nie zapowiada sie miło , wstałam już o 7.00 a mój przed 8 i do tej pory się nie odzywamy , hej ...przecież to ja powinnam byc zła i jestem a on powinien mnie przeprosic a nie się boczyc . teraz sobie jajecznice robi a ja chyba wsiąde w samochód i pojade do miasta się odstresowac |
|
|
|
#233 |
|
Zadomowienie
|
hej!ja dziś bardzo optymistycznie
to 28dc ale testu nie zrobiłam może doczekam do środy chyba że wcześniej przyjdzie@ temperaturka świetna 37,3 także trzymajcie tam kciuki ja za was też trzymam pozdrawiam
|
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ula to kwiatek ode mnie dla Ciebie ![]() ![]() ![]() Ja na swojego nie mogę narzekac bo nie powiem postarał się jak nie wiem co duży bukiet kwiatów w koszyczku, kino, kolacja - to było w sobotę. Wczoraj byłam w pracy ale z rańca dostałam różę.A teraz zmykam bo lecę na solarium a potem do sklepu po karkówkę
|
|
|
#235 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I poczekaj spokojnie z tym testem, a najlepiej niech Ci d aliisanka powróży z fusów ![]() Dziś jakiś wyjątkowy spokój... Oby tak dalej
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry dziewczynki
wizaz wa musze nowej szacie, ciezko sie tu bylo dostać dzisiaj. Zazdroszcze wam Waszych romantycznych mężusiów. Ja mam dzisiaj humor do d....... jakos tak wszystko sie nalozylo na siebie. Choroba mnie dalej meczy. Chyba musze się wybrać na jakieś dodatkowe badania bo to juz za długo trwa ;( Wczoraj nie dostałam zadnych zyczen od Tż-ta. W sumie prawie cały dzien trąbili o tym że to dzien kobiet, nic sie nie odzywałam na ten temat. Wieczorem gdy wróciliśmy do domu od teścia dostałam kwiatka i życzenia. Tak samo życzenia od szwagra. To wszystko przy moim Tż-cie a on nic. Myślałam że może wieczorem się odezwie a on nic. Nie chodzi mi juz o jakis prezent bo na tym mi nie zalezało tylko chocby o jedno słowo. Chyba zeczywiście po ślubie sie wszystko zmienia. Jakos tak przykro mi sie zrobiło. Specjalnie wziełam kwiatka do nas do pokoju i postawiłam na środku pokoju. On westchnął powiedział pod nosem że nie nawidzi skłądać zyczen i do mnie zaczyna skladać życzenia. Ja sie wkurzyłam jak to usłyszał i mu wie mu że nikt go dożyczen nie zmusza, a jak ma takie nastawienie to niech sie wypcha z takimi zyczeniami. .....i on sie obraził na mnie. .....To mnie dopiero jeszcze bardziej wkurzyło. I cały romantyczny wieczor sie rozleciał. Po prostu do d.... i jeszcze na dodatek się z mamą pokłóciłam wczoraj. Cholernie mi smutno z tego wszystkiego. Przepraszam Was, ale musiałam się gdzieś wygadać, bo mi źle. Na dodatek pewnie nici ze staranek w tym miesiącu..... ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
Oj chyba identyczna sytuacja. Czego Ci faceci odwracają kota ogonem... Ja stwierdziłam, wczoraj że trudno, nie chce psuc wieczoru i zaczełam normalnie zachowywać się , jak gdyby nigdy nic. Nawet wyciągnełam sexi koszulke nocną wskoczyłam pod kąłderke mysłałam że jak mnie zobaczy to zaraz zacznie się przymilać do mnie i zapomnimy o wszystkim. On bez słowa położył się obok, nawet się nie przytulił jak zwykle i zasnął. Rano wstał bez śniadania i poszedł do pracy tez w powaznym humorze. grrrrr..... a mi smutno
|
|
#237 |
|
Zadomowienie
|
gooha nie daj się smutkom
Faceci jak każdy, czasem wymyślają sobie problemy... Ja od TŻ dostałam kwiatka, bez życzeń. Mi to wystarczy A najpiękniejsze życzenia złożył mi wczoraj dziadek mojego TŻ Ale to wszystko drobiazgi, trzeb przejść ponad tym ![]() Z naszych staranek pewnie też nic nie będzie w tym miesiącu.... |
|
|
|
#238 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny
powiedzcie jak to jest: gdy chodzi się do pracy to marzy się o tym by posiedzieć w domku gdy siedzi się w domku to tęskno za obowiązkami... eh (nienormalna jestem?) u mnie w pracy to 3 godzinki już tyrają a ja dopiero co wstałam i zastanawiam się co robić, choć robić dużo nie mogę. tak to bym chociaż posprzątała ale i tego mi nie wolno. obiadek tylko zrobię tzn. włożę skrzydełka do piekarnika, które wczoraj mój zamarynował. ot całe bojowe zadanie na dziś
|
|
|
|
#239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...ale jak przy nim złożył mi życzenia jego tato i szwagier to tez brzydałoby sie choćby słowo. Wiem że to drobiazgi, ale czy wobec tego on ma się na mnie obrazac i psuc wieczór. W końcu byliśmy wcoraj wieczorem sami w domu mieliśmy chwile czasu, a on sie do mnie słowem nie odezwał. Ja do niego starałam się normalnie odzywać przeszłam do porządku dziennego jak kładliśmy sie spać zazartowałam sobie że czekam na słodkiego całusa z okazji dnia kobiet on specjalnie odwrócil sie na drugą strone do mnie plecami i zasnął Poczułam się poprostu ze ma mnie gdzies..... i tak się czuje. Poprostu miodowe miesiące mineły teraz to juz nie trzeba sie starac bo poco...
|
|
#240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba że wcześniej @przyjdzie poproszę ALIISANKE żeby mi powróżyła z fusów to dobry pomysł
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

dzięki
Wpradzie jestem juz w watku "planownie dzieci na 2010 rok" ale Planuje zajscie w ciaze wlasnie 2009 roku..Mam nadzieje ze mnie jednak przyjmiecie....

ale jak jutro @nie przyjdzie to we wtorek jak wytrzymam to zrobie test juz trzeci moze coś innego teraz wyjdzie

I poczekaj spokojnie z tym testem, a najlepiej niech Ci d aliisanka powróży z fusów
Faceci jak każdy, czasem wymyślają sobie problemy... Ja od TŻ dostałam kwiatka, bez życzeń. Mi to wystarczy