|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wizaz
Nie bój nic-pojęczą, pojęczą, ale przyzwyczają się
![]() Ludzie! Zmiany zmiany! Wiosna idzie
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Nowy wizaz
jest koszmarnie, układ beznadziejny, drazniace oczy kolory, wywołuja agresję, chyba nie o to chodzi. Kiedys Coca cola zmieniła logo i musiała wrócić do starego pod wpływem klientów.
Wy jesteście dla wizazanek, a nie odwrotnie, a skoro wiekszosci cos nie pasuje, to cos w tym musi być |
|
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
Wow doznalam szoku wchodzac na wizaz, myslalam ze pomylilam stronki.
Szczerze, mi tez nie za bardzo przypadl ten fioletowy kolorek do gustu (mimo ze lubie fiolet). O niebo lepsza byla poprzednia kolorystyka... Ta wydaje mi sie taka smutna i przytlaczajaca. Moze to tylko kwestia przyzwyczajenia ale poki co nie potrafie sie oswoic... Moglaby istniec opcja wyboru design-u. Zobaczymy czy po czasie da sie przyzwyczaic, narazie wszystko jest jakies dziwne... Pozatym wiosna idzie, a ten nowy design wprowadza mnie w jakis zimowo-jesienny nastroj..
15.07.2010r. - MGR! Edytowane przez carri_esce Czas edycji: 2009-03-09 o 13:43 |
|
|
|
#154 |
|
Szara Eminencja
|
Mi tam się podoba
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz już jest ok, dzięki
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A sonda... I tak by wszystkim nie dogodzili
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
Czy pod danym wątkiem pojawi sie okno z nowymi watkami z danego "rozdziału"?? (wiecie o co mi chodzi??)
Tak było prosciej. |
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Nowy wizaz
Cytat:
![]() Może warto dać szansę nowej szacie, a nie od razu mówić, że jest do dupy
|
|
#159 | |
|
调解人
|
Cytat:
![]() Wiadomo, że każda zmiana jest mocną ingerencją w nasze ukochane forum i stronę, ale z kolei przypominam sobie, że jak przechodziliśmy koło 2004 (czy 2005) roku na nowe oprogramowanie forum to tez były krzyki. Czy teraz ktoś sobie wyobraża pracować na starym forum? ![]() Kochane, nowa strona to nie tylko nowe kolory! To również masa innych zmian! Działy, nowe funkcje, galerie itp. idt...
|
|
#160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#161 |
|
BAN stały
|
A mi ten kolor specjalnie nie wadzi, nie czuję się nim jakoś pobita
, choć nie obraziłabym się, gdyby byl bardziej majtkowy. ![]() Ale co mnie na pewno cieszy, to że szeroki ^^ jest. Już dawno uważalam, że by się przydalo.
|
|
|
|
#162 |
|
BAN stały
|
kolory są fajne
wiele nowych opcji za to tylko dziękować ![]() parę dni i idzie się przyzwyczaić |
|
|
|
#163 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)
zdrowe odżywianie → ładna cera → nauka, nauka - LO czeka! Ograniczamy kupowanie mazideł do ust i zużywamy stare! kupionych - 1 zużytych - 1 House Addict. Poniedziałek, wtorek, środa, House, piątek, sobota, niedziela. |
|
|
|
|
#164 |
|
Konto usunięte
|
Podbijam moje pytanie - zmienicie czcionkę ? Błaaagam
|
|
|
|
#165 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Khem khem, ja mam takie pytanie... Gdzie jest teraz Szafa, bo nie mogę znaleźć? Widział ktoś Szafę?
|
|
|
|
#166 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;11353820]Podbijam moje pytanie - zmienicie czcionkę ? Błaaagam
[/QUOTE]Nie zmienimy. |
|
|
|
#167 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja uważam, że jest trochę zbyt przytłaczający...za mocno przykuwa uwagę i ciężko mi spokojnie czytać wypowiedzi Wizażanek
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie nie była wcale depresyjna - była przyjemniejsza i przyjaźniejsza dla oczu. Przekonujesz na siłę i zachwalasz tak jakby nie można mieć własnego zdania.
|
|
|
|
#169 |
|
Rozeznanie
|
Kolor bardzo mi się podoba
![]() Najgorsza ta czcionka.. nie wiem jak mam się nad nią skupić. Jak tylko wszedłem na stronę główną -"Co to kur.de jest?" - wszystkie elementy flash zblokowane przed Ad-Blocka - pewnie nie tylko u mnie. Uważam, że stary Wizaż był ogólnie spokojniejszy co zdecydowanie wolę. Pozostaje się przyzwyczaić
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Dodatkowe dzialy , opcje w pozadku dozymy ku lepszemu ale te kolory to masakra mozna dola zalapac patrzac na te fiolety i szarosci -moim zdaniem wczesniejsze byly milsze dla oka no i ta czcionka jak dla niedowidzacych
Po prostu nie chce sie siedziec i czytac bo po 10 min oczy bola |
|
|
|
#171 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#172 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
jest źle!
litery są potężne! muszę myszką jeździć przesuwając stronę aby przeczytać cały tekst postu! masakra zmniejszcie to! jak ja zmniejszam u siebie to mi znowu wcina końcówki! ktoś to źle zrobił! |
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
A wroci tabela z nowo stworzonymi watkami na dole strony?
EDIT Ah juz widze wyzej odpowiedz
|
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Troszkę to dziwne pewnie dla niektórych, ale osoby cierpiące na migreny wiedzą jak to jest, gdy kolor zapach itd powoduje atak... wydaje mi sie, że choc minimalne złagodzenie tego fiooletu naprawdę poprawiłoby komfort...
|
|
#176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przydałoby się odkopać kłótnię o poprzednią zmianę, powtarzały się dokładnie te same zarzuty co teraz - że mniej kobieco, że wygląda jak wiele innych for ![]() Kolory to kwestia gustu, a te jak wiadomo bywają skrajnie różne... mnie się coraz bardziej podoba, tym bardziej że uwielbiam połączenie fioletu z pomarańczem czarne tło w dziale trend&news też mi się podoba (również dlatego, że dzięki niemu mam mniej "świecącego" jasnego koloru - posiadam ekran panoramiczny, zbyt jasne tło to jedyne czego się czepiam).
Edytowane przez havana Czas edycji: 2009-03-09 o 13:54 |
|
|
|
|
#177 | |||||
|
Moderator
|
mały szok z rana...
wchodzę na wizaż.pl a tu zonk. Najpierw nie chciało mnie zalogować ("Aaaaaaa!!!" tak mniej więcej pomyślałam - ale nie wińcie mnie za to - wczoraj do 4.30w nocy tworzyłam pracę semestralną stąd nieskomplikowanie mojej reakcji). Mniemam że to było to 30minutowe zawieszenie wizażu. Później długo się to ładowało. Chwilę zajęło mi zorientowanie się że jednak jestem na dobrej stronce. Obserwacje - jeszcze wszystkiego nie obmacałam, ale podoba mi się kolor strony głównej. Plus też za nowe funkcje. Właściwie jest jednak więcej rzeczy które bym zmieniła... - kolorystyka forum - chyba że zrobiliście to po to,żebym mniej czasu na wizaż traciła, to w tym wypadku dobra decyzja - jakoś z tym fioletem nie wyobrażam sobie obcować dłużej niż kilkanaście minut - przeczytałam dopiero ten jeden kilkustronicowy watek a już mi ślepia wysiadają... - zakładki KWC i Forum powinny być pierwsze w kolejności gdyż jak już wiele Wizażanek pisało - te dwie rzeczy zdawały mi się być wizytówką wizażu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
gdybym była zmuszona do tego to pewnie ślepka by mnie bolały równie mocno jak teraz...ahhh marzenia, wiem, ale może by tak dać możliwość powrotu przynajmniej do starej kolorystyki...?rażą mnie też trochę te ostre kanty "guziczków" (nie wiem jak to się fachowo nazywa) tych "Wyślij odpowiedź", "Wielocytuj" itp. brrr... Edit: edycja działa, wielocytowanie działa ![]() Ogólnie powiem tak: zmiana treści na pewno na plus. Zmiana wyglądu, kolorystyki itp - poproszę stary dobry wizaż.pl... Edytowane przez kasiaj85 Czas edycji: 2009-03-09 o 13:52 |
|||||
|
|
|
#178 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Częste zmiany? Ostatnia miała miejsce 3 lata temu... |
|
|
|
|
#179 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
|
|
#180 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jedyny negatyw jaki widze, to co o czym wspominala Paraboliczna - logo po prostu zle wyglada.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.

OK, wiem, ze to w dużym stopniu kwestia przyzwyczajenia, ale po co tak częste zmiany? Dopiero co zmienialiście forum na różowo (nawiasem mówiąc, równie paskudne)

Już dawno uważalam, że by się przydalo.

Weszłam i nagle pomyślałam "jezu gdzie wizaż, ukradli wizaż"
Lush & China Glaze lover!