Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków;) cz. IV - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-09, 16:45   #4411
alisza
Raczkowanie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków;) cz. IV

Cytat:
Napisane przez kajasia222 Pokaż wiadomość
sprzęgła używam za dużo, tak się nauczyłam, że przy każdym hamowaniu hamuję też sprzęgłem, a niepotrzebnie, podobno mogą za to też oblać.

No nic nie marudzę tylko szykuję się na jazdy.
bo np dojezdzajac do skrzyzowania powinnas najpierw hamowac a dopiero pozniej wciskac sprzeglo, bo jak sie zmieni np swiatlo to tylko przerucasz noge z hamulca na gaz i jedziesz dalej. Poza tym np. czasem mozna miec na egzaminie zadanie polegajace na hamowaniu awaryjnym, i tu mozna sie zlapac, choc rzadko jest ono wydawane.. Musisz najpierw hamowac, a pozniej jak zdazysz to na samym koncu sprzeglo, ale jesli nie i Ci zgasnie to i tak jest dobrze wykonane. Grunt to rozpoczac hamulcem.

Powodzenia na jazdach ja tez spadam pisac o mięsaku jestem parszywym leniem, przez 4 dni sie byczylam i nawet na wyklady nie poszlam, tylko dorwac i stluc na kwasne jablko
alisza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 17:31   #4412
Atoska
Zakorzenienie

GG do Atoska

ja dziś miałam ostatnie 2h jazd przed egzaminkiem.. Szło mi tragicznie.. Instruktor mi powiedział ze gdybym dzis zdawala to bym obłała Kiszka. Nie moglam sie skupic, wszystko robilam za szybko.. eh
Atoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 17:36   #4413
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _divinity_ Pokaż wiadomość
O jaaaa! Właśnie miałam pytać bo jesteś z mojego rejonu Niestety albo i stety zdaje w Cieplicach, ale liczę na odrobinę szczęścia i jakiegoś miłego pana egzaminatora Jak ogólnie oceniasz te egzaminy w dwóch różnych miastach?
wiesz, nie mam miłych doświadczeń z tamtejszego WORDu, aczkolwiek na pierwszym egzaminie wyjechałam w miasto Z grupy 11 osób, tylko 2 wyszły: ja i taki chłopak. Ale neistety moja jazda zakończyła się po 15 minutach, gdyż wymusiłam pierwszeństwo, i wjechałabym w żółtego dużego żuka, którego ekhm przysięgam nie zauważyłam Kolejne dwa podejścia były klapą na placy z egzaminatorem Puk Napisałam nawet odwołanie, bo uznałam, że niesłusznie mnie oblali na placu, przyjęli odwolanie, ale nie zjawiłąm się już tam wiećej. Późiej tylko napisałam pismo i przesłanie moich dokumnetów do WORDu w Legnicy no i tu zostałam, bo tu studiuję. Już się bałam, żę skończę studia (ostatni sem mi został) a prawka nie zdam jeszcze hehe Po Legnicy bardzi przyjemnie mi się jeździ, natomiast Jeleniej wogole nie kojarzę, podcas tycxh 3 podejść tam, to w jeleniej byłam raz , bo mój instruktor był tak łaskawy mnie tam zabierać. Porażka.
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 17:58   #4414
_divinity_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
wiesz, nie mam miłych doświadczeń z tamtejszego WORDu, aczkolwiek na pierwszym egzaminie wyjechałam w miasto Z grupy 11 osób, tylko 2 wyszły: ja i taki chłopak. Ale neistety moja jazda zakończyła się po 15 minutach, gdyż wymusiłam pierwszeństwo, i wjechałabym w żółtego dużego żuka, którego ekhm przysięgam nie zauważyłam Kolejne dwa podejścia były klapą na placy z egzaminatorem Puk Napisałam nawet odwołanie, bo uznałam, że niesłusznie mnie oblali na placu, przyjęli odwolanie, ale nie zjawiłąm się już tam wiećej. Późiej tylko napisałam pismo i przesłanie moich dokumnetów do WORDu w Legnicy no i tu zostałam, bo tu studiuję. Już się bałam, żę skończę studia (ostatni sem mi został) a prawka nie zdam jeszcze hehe Po Legnicy bardzi przyjemnie mi się jeździ, natomiast Jeleniej wogole nie kojarzę, podcas tycxh 3 podejść tam, to w jeleniej byłam raz , bo mój instruktor był tak łaskawy mnie tam zabierać. Porażka.
O Puku sie nasłuchałam, na szczęście po wymianie egzaminatorów jego już nie ma (ciekawe dlaczego?). Wydaje mi się że gdybyś trafiła do kogoś innego to nie byłoby problemu z zaliczeniem placu, bo ten to byl że tak powiem "dziwaczny"... Poza tym to jestem pod wrażeniem, że zdecydowałaś się na Jelenią skoro nie znałaś miasta, przecież jest tu tyle haczyków z linią ciągłą. Ja nie miałabym tyle odwagi, której Tobie gratuluję

To ile nas jutro zdaje? tylko ja i ixi_84?
_divinity_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 18:09   #4415
72f264f1cd165e2b94e38888adc60ec5afe5a0b8_658382a5e67ad
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Atoska Pokaż wiadomość
ja dziś miałam ostatnie 2h jazd przed egzaminkiem.. Szło mi tragicznie.. Instruktor mi powiedział ze gdybym dzis zdawala to bym obłała Kiszka. Nie moglam sie skupic, wszystko robilam za szybko.. eh

Atoska to co było dzisiaj, to nie ma znaczenia - najważniejsze żeby w czwartek wszystko poszło ślicznie .
Ja po swojej kompletnie nieudanej jeździe niecały tydzień przed egzaminem pomyślałam sobie: dzisiaj popełniłam wszystkie możliwe błędy, także te "przewidziane" na egzamin, więc na egzaminie MUSI by dobrze - i tak właśnie było .
Ty umiesz jeździć, więc na pewno dasz sobie radę w czwartek - lepiej było zawalić coś dziś niż na egzaminie

ixi, divinity, Tancerka, Huppe - powodzenia jutro na egzaminie : kciuki:
72f264f1cd165e2b94e38888adc60ec5afe5a0b8_658382a5e67ad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 18:49   #4416
jola2243
Zakorzenienie

[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;11361839]
ixi, divinity, Tancerka, Huppe - powodzenia jutro na egzaminie : kciuki:[/QUOTE]

Trzymam kciuki:kc iuki::kci uki:
jola2243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 18:49   #4417
lemonka
Zakorzenienie

widze jutro tez niezla ekipa!! powodzenia dziewczynki.. !!

...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę

nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć
lemonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 18:58   #4418
Vivienne
... choć nie Westwood

No dziewczyny, dajcie czadu

Dziś moja kumpela zdawała po raz trzeci- z wynikiem pozytywnym Cieszę się jakbym to ja zdawała

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 19:00   #4419
kesly1
Zakorzenienie

ixi , divinity, Tancerka, Huppe
trzymam kciukasy
It can't last forever either...
kesly1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 19:23   #4420
iga
Rozeznanie

GG do iga

Cześć dziewczyny, własnie oblewam zdany egzamin (w razie błędów proszę o przebaczenie) jestem niesamowicie szczęśliwa pan egzaminator był istnym aniołem - cierpliwy, wyrozumiały, życzliwy i rozmowny, na prawde nie sądziłam ze spotka mnie takie szczęście i trafie na tak fantastycznego człowieka. Był to mój trzeci egzamin, pierwszy egzaminator był również w porządku, a oblaam bo nagminnie zapominałam kierunkowskazów, niestety przy drugim razie już nie miałam takiego szczęścia trafił mi sie gburowaty wredy typ który uważał sie chyba za samego Boga i poprawiał kazde moje słowo i to bynajmniej nie dlatego że ja byłam w błędzie tylko dlatego ze życzył sobie takiej odpowiedzi jaką raczył mnie po każdym moim "błędnym" stwierdzeniu, na koniec powiedział mi że jestem ślepa i głupia z racji tego, że w stresie wjechałam w pachołek na placu manewrowym. Dzisiejszy dzień będę wspominać na pewno do końca życia i to z przyjemnością Dziewczyny życzę Wam wszystkim tak wspaniałych egzaminatorów , a na koniec pragnę pozdrowić przemiłego Pana Egzaminatora z Tych(Tychów?) i serdecznie podziękować za miła atmosferę podczas egzaminu i cierpliwość (mimo że owy Pan i tak pewnie tego nie przeczyta).
iga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 19:23   #4421
Ania002
Rozeznanie

Hej!
Przyłączę się do Was, bo zaczęłam w styczniu kurs na prawko. Już miesiąc temu skończyłam teorię, teraz mam jazdę Na razie jeździłam 5 razy Podoba mi się Ale strasznie boję się egzaminu, chyba jak wszyscy z resztą.
Pozdrawiam
Ania002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 19:25   #4422
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez iga Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, własnie oblewam zdany egzamin (w razie błędów proszę o przebaczenie) jestem niesamowicie szczęśliwa pan egzaminator był istnym aniołem - cierpliwy, wyrozumiały, życzliwy i rozmowny, na prawde nie sądziłam ze spotka mnie takie szczęście i trafie na tak fantastycznego człowieka. Był to mój trzeci egzamin, pierwszy egzaminator był również w porządku, a oblaam bo nagminnie zapominałam kierunkowskazów, niestety przy drugim razie już nie miałam takiego szczęścia trafił mi sie gburowaty wredy typ który uważał sie chyba za samego Boga i poprawiał kazde moje słowo i to bynajmniej nie dlatego że ja byłam w błędzie tylko dlatego ze życzył sobie takiej odpowiedzi jaką raczył mnie po każdym moim "błędnym" stwierdzeniu, na koniec powiedział mi że jestem ślepa i głupia z racji tego, że w stresie wjechałam w pachołek na placu manewrowym. Dzisiejszy dzień będę wspominać na pewno do końca życia i to z przyjemnością Dziewczyny życzę Wam wszystkim tak wspaniałych egzaminatorów , a na koniec pragnę pozdrowić przemiłego Pana Egzaminatora z Tych(Tychów?) i serdecznie podziękować za miła atmosferę podczas egzaminu i cierpliwość (mimo że i tak pewnie tego nie przeczyta).
Gratulacje!

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 19:26   #4423
alisza
Raczkowanie

good luck girls

iga gratuluje oblewaj oblewaj a co

Edytowane przez alisza
Czas edycji: 2009-03-09 o 19:27
alisza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 19:28   #4424
Konto usunięte

Cytat:
Cześć dziewczyny, własnie oblewam zdany egzamin (w razie błędów proszę o przebaczenie) jestem niesamowicie szczęśliwa pan egzaminator był istnym aniołem - cierpliwy, wyrozumiały, życzliwy i rozmowny, na prawde nie sądziłam ze spotka mnie takie szczęście i trafie na tak fantastycznego człowieka. Był to mój trzeci egzamin, pierwszy egzaminator był również w porządku, a oblaam bo nagminnie zapominałam kierunkowskazów, niestety przy drugim razie już nie miałam takiego szczęścia trafił mi sie gburowaty wredy typ który uważał sie chyba za samego Boga i poprawiał kazde moje słowo i to bynajmniej nie dlatego że ja byłam w błędzie tylko dlatego ze życzył sobie takiej odpowiedzi jaką raczył mnie po każdym moim "błędnym" stwierdzeniu, na koniec powiedział mi że jestem ślepa i głupia z racji tego, że w stresie wjechałam w pachołek na placu manewrowym. Dzisiejszy dzień będę wspominać na pewno do końca życia i to z przyjemnością Dziewczyny życzę Wam wszystkim tak wspaniałych egzaminatorów , a na koniec pragnę pozdrowić przemiłego Pana Egzaminatora z Tych(Tychów?) i serdecznie podziękować za miła atmosferę podczas egzaminu i cierpliwość (mimo że owy Pan i tak pewnie tego nie przeczyta).

suuuper gratuluję
wreszcie jeszcze ktoś z Tychów się ujawnił
72f264f1cd165e2b94e38888adc60ec5afe5a0b8_658382a5e67ad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 19:32   #4425
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
O Puku sie nasłuchałam, na szczęście po wymianie egzaminatorów jego już nie ma (ciekawe dlaczego?). Wydaje mi się że gdybyś trafiła do kogoś innego to nie byłoby problemu z zaliczeniem placu, bo ten to byl że tak powiem "dziwaczny"... Poza tym to jestem pod wrażeniem, że zdecydowałaś się na Jelenią skoro nie znałaś miasta, przecież jest tu tyle haczyków z linią ciągłą. Ja nie miałabym tyle odwagi, której Tobie gratuluję
Nie tyle co się zdecydowałam, co bogatynia, zgorzelec i okolice podlegają po Word w Cieplicach Także wyboru nie miałam, i zielonego pojęcia. Ale z wiekiem i czasem człowiek się uczy

Powodzenia jutro!!
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-09, 19:39   #4426
iga
Rozeznanie

GG do iga

Vivienne, Dusia, Alisza dzieki dziewczyny nie sądziłam że to bedzie aż taka radość, mam ochotę to obwieścić całemu światu <hahaha> aaaaaa no i oczywiście powodzenia dla tych z Was które zdają jutro lub w najbliższych dniach!! Obyście trafiły na egzaminatorów-ludzi którzy wiedzą co to empatia i potrafią wczuć sie w role zdających i troszke ich uspokoić i rozluźnic.
POWODZENIA a jak nie zdacie to

nie no, żarcik taki bo mam dobry humor
iga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 20:24   #4427
Dosiak
BAN stały

iga moje gratulacje

Powodzenia dla wszystkich zdających jutro, jak widzicie marcowa passa trwa, także luzik i do przodu po upragniony plastik

Moja kumpela z klasy zdała w piątek za drugim razem
Dosiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 20:31   #4428
kesly1
Zakorzenienie

iga serdecznie Ci gratuluję zdania tego okrutnego egzaminu na prawo jazdy
It can't last forever either...
kesly1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 20:35   #4429
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ania002 Pokaż wiadomość
Hej!
Przyłączę się do Was, bo zaczęłam w styczniu kurs na prawko. Już miesiąc temu skończyłam teorię, teraz mam jazdę Na razie jeździłam 5 razy Podoba mi się Ale strasznie boję się egzaminu, chyba jak wszyscy z resztą.
Pozdrawiam

Witaj wśród miłośniczek jazdy samochodem
Najważniejsze że podoba Ci się sama jazda - to podstawa .
A egzamin naprawdę jest do zdania, tylko trzeba wierzyć w swoje umiejętności

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-09, 20:35   #4430
strawberka
Zakorzenienie

gratulacje iga

a ekipce zdających jutro życzę powodzenia
nie róbcie takich błędów jak ja dzisiaj...

Edytowane przez strawberka
Czas edycji: 2009-03-09 o 20:37
strawberka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 20:37   #4431
_divinity_
Zadomowienie

[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;11361839]
ixi, divinity, Tancerka, Huppe - powodzenia jutro na egzaminie : kciuki:[/quote]

Cytat:
Napisane przez jola2243 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki:kc iuki::kci uki:
Cytat:
Napisane przez lemonka Pokaż wiadomość
widze jutro tez niezla ekipa!! powodzenia dziewczynki.. !!
Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
No dziewczyny, dajcie czadu

Dziś moja kumpela zdawała po raz trzeci- z wynikiem pozytywnym Cieszę się jakbym to ja zdawała
Cytat:
Napisane przez kesly1 Pokaż wiadomość
ixi , divinity, Tancerka, Huppe
trzymam kciukasy
Cytat:
Napisane przez alisza Pokaż wiadomość
good luck girls
Aby nie zapeszyć to dziękować nie będziemy, ale strasznie milo że taka silna grupa wsparcia już się nie mogę doczekać jutra, bo ciekawa jestem okropnie (pewnie okaże się że nie ma czego być ciekawym) tego całego zamieszania

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
Nie tyle co się zdecydowałam, co bogatynia, zgorzelec i okolice podlegają po Word w Cieplicach Także wyboru nie miałam, i zielonego pojęcia. Ale z wiekiem i czasem człowiek się uczy

Powodzenia jutro!!
A widzisz, nie interesowałam się nigdy gdzie jakie miasto podlega i stąd ta niewiedza
Jutro pójdziemy wszystkie w Twoje ślady i zdamy bezstresowo

Cytat:
Vivienne, Dusia, Alisza dzieki dziewczyny nie sądziłam że to bedzie aż taka radość, mam ochotę to obwieścić całemu światu <hahaha> aaaaaa no i oczywiście powodzenia dla tych z Was które zdają jutro lub w najbliższych dniach!! Obyście trafiły na egzaminatorów-ludzi którzy wiedzą co to empatia i potrafią wczuć sie w role zdających i troszke ich uspokoić i rozluźnic.
POWODZENIA a jak nie zdacie to

nie no, żarcik taki bo mam dobry humor
Gratulujemy! haha po przeczytaniu Twojego posta aż mi się lekko na sercu zrobiło... wyobraziłam sobie ten moment ogłoszenia: "gratuluję, zdała Pani" aż się rogal na usta ciśnie

p.s. a do mnie dalej nie dociera że to już jutro
_divinity_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 20:43   #4432
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez strawberka Pokaż wiadomość

nie róbcie takich błędów jak ja dzisiaj...

Dobrze że te błędy popełniłaś dzisiaj - na egzaminie na pewno już ich nie popełnisz .
Lepiej zepsuć jazdę niż popełnić głupi błąd w czasie egzaminu
Stary 2009-03-09, 20:48   #4433
strawberka
Zakorzenienie

[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;11365841]Dobrze że te błędy popełniłaś dzisiaj - na egzaminie na pewno już ich nie popełnisz .
Lepiej zepsuć jazdę niż popełnić głupi błąd w czasie egzaminu[/QUOTE]

zobaczymy co będę wyczyniać jutro o 7 rano.. nie wiem czemu, ale dużo lepiej jeździ mi się rano (nawet tak wcześnie) niż wieczorem, zwłaszcza po całym dniu pracy
Stary 2009-03-09, 20:50   #4434
Konto usunięte

Cytat:
zobaczymy co będę wyczyniać jutro o 7 rano.. nie wiem czemu, ale dużo lepiej jeździ mi się rano (nawet tak wcześnie) niż wieczorem, zwłaszcza po całym dniu pracy

Miejmy nadzieję, że będzie lepiej niz dziś .
No a oczywiście najlepiej musi być w środę w czasie egzaminu .
Egzamin zdajesz rano czy po południu?
Stary 2009-03-09, 21:00   #4435
ixi_84
Raczkowanie

Cytat:
Aby nie zapeszyć to dziękować nie będziemy, ale strasznie milo że taka silna grupa wsparcia już się nie mogę doczekać jutra, bo ciekawa jestem okropnie (pewnie okaże się że nie ma czego być ciekawym) tego całego zamieszania

p.s. a do mnie dalej nie dociera że to już jutro
zgadza sie, nie bedziemy dziekowac, ale nie znaczy to, ze nie jestesmy wdzieczne za wsparcie ) moze jakies procent Waszych pozytywnych wibracji dotrze jutro do naszych WORDów Oby.. moje ostatnie 3 h przed egzaminem (dzis) to jakas masakra, ogolnie nie bylo zle, ale bledy, ktore zrobilam sa dyskredytujace licze, ze wyczerpalam limit. dobrej nocki kochane, spokojnej a jutro walczymy! powodzenia!!

iga - gratulacje ) brawo!!

Edytowane przez ixi_84
Czas edycji: 2009-03-09 o 21:02
ixi_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 21:03   #4436
strawberka
Zakorzenienie

[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;11366089]Miejmy nadzieję, że będzie lepiej niz dziś .
No a oczywiście najlepiej musi być w środę w czasie egzaminu .
Egzamin zdajesz rano czy po południu?[/QUOTE]

o 11, więc powinnam być wypoczęta dwie 11 może przyniosą mi szczęście...
Stary 2009-03-09, 21:07   #4437
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Trzymam kciuki za was dziewczynki:kciuk i:

iga gratuluje

A ja jutro na jazdy ide się zapisać ach pojeździłabym sobie
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 21:14   #4438
Konto usunięte

Cytat:
o 11, więc powinnam być wypoczęta dwie 11 może przyniosą mi szczęście...

Mam taką nadzieję że to będzie Twój szczęśliwy dzień i będę trzymać kciuki za Twoje powodzenie
Stary 2009-03-09, 21:22   #4439
Red_Dream
Raczkowanie

iga- ogromne gratulacje mówi się, że do 3ch razy sztuka i w Twoim wypadku się sprawdziło. i super że trafiłaś na fajnego egzaminatora
wszystkie jutro zdające dziewczyny- trzymam kciuki. Napewno się uda Przesyłam pozytywne wibracje i czekam na relacje

a ja w piątek się zapisuję na egzamin ... mam nadzieję że nie będe musiała długo czekać, w końcu 1szy termin no i zbierac na dodatkowe jazdy jeszcze muszę. A dzisiaj jeździłam godzinkę i nawet dobrze mi sżło- poza parkowaniem, bo tylko raz je ćwiczyłam wcześniej no i raz od połowy ścięłam skrzyżowanie- ale to instruktor mnie speszył, sama zrobiłabym chyba dobrze :P

Red_Dream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 21:22   #4440
strawberka
Zakorzenienie

[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;11366726]Mam taką nadzieję że to będzie Twój szczęśliwy dzień i będę trzymać kciuki za Twoje powodzenie [/QUOTE]

dziękuję tyle osób życzy mi powodzenia... to się musi w końcu udać

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości