![]() |
#4681 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar VII
Cieszę się, że Gryksio wrócił
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie całkiem mogę się oswoić z tym fioletem, ale może z czasem... Co to za wątek, o którym pisała Betty? ![]() Vesenko - trzymam kciuki za fryzurę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
grozi wypollizowaniem
|
o boże jaka jestem połamana...a co do kolorów wizazu...teraz jest juz spoko ale rano prawie zawału dostałam, w dodatku po 15 minutach oczy zaczęły mi łzawić
![]()
#4683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twoja postawa budzi moj szacunek, bez zadnych watpliwosci ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4685 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() jest tuż przy Starym Rynku, tak samo jak perfumeria niszowa ![]()
![]() |
#4686 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4687 |
Rozeznanie
|
kolorek okrutny jest......... a ja miaąłm dziś okropny dzień.........okropny będzie jutro też..a jaki poniedziałek taki cały tydzień....bu........poża łować.........
#4688 | ||
BAN stały
|
Jesteś przecież wystarczająco szczupła, widziałem
![]() Witaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() --- Ja, w przeciwieństwie do Was, na nic nie czekam ![]() ![]() A do nowego dizajnu się nie przyzwyczaję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Zakorzenienie
|
Gryksiulku kochany
![]() To ja muszę skasować wdowi podpis ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | ||
Wiedźma
|
Nie mogę. Mam.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Udanej wyprawy Melkmeisje i czekam na zdjęcia. ![]() A co z nim będziesz robiła? ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
A to piwo przyśpiesza Wiadomo-Co ?
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4692 |
Zakorzenienie
|
GRYXIU kochany wrócił
![]() ![]() nie mam czasu jeść nie mam czasu spać nie mam czasu odpocząć nie mam czasu nawet po tyłku się drapać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I u mnie też czekanie trwa kawałek ponad 30 dni ![]() A połowę z tych 30 dni stanowił PMS ![]() ![]() ![]() Sab, rzuć czekoladką, coooo? ![]() Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2009-03-09 o 22:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Zakorzenienie
|
Ivanno
![]() Aragonte - ja rzucę ci czekoladką ![]() ![]() U mnie zywkle czekanie trwa 32-34 dni,ale 38? Ktoś leci w kulki....
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Zakorzenienie
|
Madzik mi też coś się spóźnia wiadomo-co, i co śmieszne mamie też, i teściowej i Kacpra siostrze... więc może to w powietrzu coś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4696 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Prosze bardzo. Mam do wyboru Ferrero Rocher, Mon Cheri, Rafaello, Pocket Coffee, dużą bombonierkę Merci oraz wielką tabliczkę Lindta z cynamonem i kardamonem (no, tak szczerze to już tylko pół tabliczki). Co wybierasz? ![]() Mówiłam, że nauczyłam swoich mężczyzn, że od kwiatów wolę czekoladki? ![]() ![]()
![]() |
#4699 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4700 |
Wtajemniczenie
|
Madziczko, dzięki
![]() Chyba pójdę pobuszować w kuchni, może znajdę tam coś nadającego się do pifffa... Ivanno - życzę więcej czasu dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Zakorzenienie
|
Sabb
![]() ![]() miałam pisać ci smsa ale żem zapomniała ![]() Aragonte ![]() Edytowane przez ivanna Czas edycji: 2009-03-09 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Truskawo - znam taka postawę:moja przjaciółka przez całe liceum była wysyłana do kościoła, a przychodziła do mnie... Siedziała póltorej godziny a "po mszy" wracała do domu. Dopiero jak się usamodzielniła i wyprowadziła z domu, nikt jej nie zmuszał do uczestniczenia w mszy. Dla mnie rzecz nie do pomyślenia. Ja miałam to szczęście, że nikt nie komentował mojej wcześnie utraconej wiary (nawet nie mam bierzmowania). O ile jestem zazwyczaj osoba zdolną do kompromisów (albo tylko tak o sobie myślę), to w kwestii światopoglądu jestem nieugięta. Moja buntownicza natura nie wyobraża sobie zrobienia czegokolwiek wbrew przekonaniom Owszem, chadzam na śluby, pogrzeby i inne ale, jak to któraś z dziewczyn ujęła - w choreografii nie uczestniczę - to było by dla mnie nie do pomyślenia i na taką hipokryzję samej sobie nie mogę pozwolić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4704 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A PMS przez pół miesiąca zabawny nie jest, przy takiej huśtawce hormonów mam regularne myśli samobójcze... Mam nadzięję, że to tylko z tego powodu ![]() Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2009-03-09 o 22:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aragonte - współczuję ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | |
BAN stały
|
Ja po raz pierwszy zbojkotowałem kwiaty na rzecz słodyczy właśnie
![]() Ano ![]() Cytat:
![]() U mnie huśtawki hormonów nie trzeba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4708 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Wypiłabym z Tobą półwytrawne oraz cokolwiek innego, Flowerbomb edp rzeczywiście mi się podoba, ale żeby pomstowac na Żuczka?! to się nawet we śnie nie godzi. Brzydki sabbacik, brzydki! ![]() ![]() Cytat:
Swojego synka uczę, że w światyni (jakiejkolwiek) należy zachowac ciszę i nie przeszkadzać, ale też nie należy przedrzeźniać czy nasladować gestów wykonyawnych przez wiernych tak samo, jak nie należy udawać, że się kogoś kocha. A już bezpośrednio odnosząc się do tematu, który poruszyła Truskawa: pani, którą się zajmuję jest bardzo mocno religijną osobą. I od wielu, wielu lat ona mówi mi, że modli się o moje nawrócenie. Początkowo byłam skonfundowana, bo niby nic jej do tego, ale postanowiłam przyjąc to, jak dar. Jak próbę ofiarowania mi tego, co ona uważa, za najcenniejsze i najważniejsze. W końcu poświęca na mnie swój czas i swoje mysli z życzliwości i w dobrej wierze. Oczywiście czym innym jest zmuszanie kogoś do praktyk religijnych i nie o tym mówię. Cytat:
![]() A co do mysli nieprzyjemnych... Ja w kryzysie myslę, że śmierć to wyzwolenie i że nie moge się doczekać. Ale naszczęscie czasem myslę zupełnie inaczej... ![]()
![]() |
#4709 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ale,ale...zapomniałam Wam napisać że znalazłam batonik o"smaku" OIki ![]() ![]()
![]() |
#4710 | |
Wiedźma
|
Jeśli zechcesz mnie "zaprzyjaźnić" to są w moim profilu.
I jak reakcje? ![]() edit: Cytat:
Nota bene to ta sama osoba, o której piszę, że jest jedyną krytykująca moje perfumy. Polubiłam ją za to - mam w sobie coś z masochistki chyba. ![]() A pomarańczy w OI nie czuję.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-03-09 o 23:07 Powód: Polly is the reason |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.