|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Cytat:
A co do MR - to i tak się zdrowo odzywiam, więc generalnie nei postrzegam tego jako diety. |
|
|
|
|
#272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Uważam, że najlepsze efekty daje dieta 1000 kcal., jednak trzeba dosyć skrupulatnie liczyć wszystko co się zjada. Dori jak będziesz miała jakieś smaczne i szybkie pomysły na dietetyczne obiadki, to bardzo proszę o ich podesłanie.
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli jest zapas tkanki tłuszczowej nie spalisz szybko tego.......owszem, ciało się będzie zmieniać, robić bardziej jędrne ale centymetry nie schodzą, przynajmniej u mnie.......
|
|
|
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#275 | ||
|
Rozeznanie
|
Tak, dokładnie
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodziłam na wszystkie możliwe, Fat burning, Power speed, HI-LO a teraz nie chodzę już od marca , ćwiczę w domu, na stepperze głównie i z kaset DVD ![]() Przez 3 miesiące zmieniło się ale nie tyle ile oczekiwałam, diety wtedy nie stosowałam, teraz robię odwrotnie ![]() Edit] Mango to dawałaś czadu z ćwiczeniami , ja jedynie godzinę czasu miałam i szybko do domu.....ale i tak miałam większe oczekiwania ......... , jak go nie kijem to pałką, dopadnę ten cholerny tłuszcz
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-03-10 o 10:15 |
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
No mam mam..nic wielkiego. Ot wybryk szesnastolatki .Na ramieniu jakieś "coś" ![]() Kotek nie martw się na zapas. Może go nie zwolnią, jak zwolnią może znajdzie inną pracę, a może po prostu wrócicie do Polski i wszystko się ułoży. Anitko Misiek dobrze pisze...TŻ wróci, będzie przytulał i wszelkie problemy będziecie rozwiązywać wspólnie i nie na odległośc..zobaczysz pomalutku zrealizujecie swoje plany Mango taka dieta najlepsza A ja znowu się nażarlam wczoraj . Ogórkowa od mamy- miód w gębie. Dostaliśmy ser biały...prawdziwy ze wsi, tlusty jak cholera- ale jaki pyszny.I niby ani ja ani mąż naleśnikow na słodko nie lubimy..a upiekliśmy i zjedli furę z serem, podpieczone dodatkowo na maśle i polane śmietana z cynamonem ![]() Od kataru nos mi odpada....już ma serdecznie dość. Ale Theraflu pomaga- już mnie nie boli głowa i nie jestem taka rozbita.
|
|
#278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W odchudzaniu najważniejsze, jest to aby samemu zauważać efetkty diety, wtedy dostaje się niesamowitego speeda do kontynuuowania, bynajmniej ja tak mam Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2009-03-10 o 10:33 |
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zadomowienie
|
W koncu dzis mam chwile oddechu chyba
wiec moze troszke z Wami popisze Kolezanka chce wrocic do pracy od przyszlego tyogdnia choc za wiele mi nie pomoze piszac jedna reka na kompie Ale chociaz bedzie mogla mi dokumenty posprawdzac czy cos.. A wogole to lepiej niz samemu siedziec w 4 scianach :dZ tego co widze to szef mial wczoraj nietega mine.. Ale podobalo mi sie ze pyta jak sobie radze itd.. Choc i tak wie ze sama sobie radze i musze, to normalne jak to w pracy. Zreszta ja nawet jak czegos nie wiem, to zaraz wiem to co mam wiedziec/szukam, pytam itd/ Nie ma nie rozwiazanych spraw Miskowa, Haniu dzieki za otuche i naladowanie pozytwna energia ![]() Dorinko udanego szkolenia LV zosbaczysz docenia Cie i niebawem bedziesz miec prace, zdolna z Ciebie dziewczyna, trzeba miec nadzieje Ech... kazdej cos z tym zdrowiem, niech ta wiosna przychodzi szybko i przegoni chorobska mnie ucho boli Nigdy mnie nie bolalo
|
|
|
|
#281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byle do wiosny
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
L_V ty w ogóle jesteś chodzący ideał jeśli chodzi o zdrowy styl życia
![]() Mango, Dorinko to lecimy razem na ŻM (i WR, choć u mnie trohę za mało )Dzisiaj muszę poszukać jakiegoś dobrego przepisu na szpinak, bo tak sobie wczoraj zaplanowałam ![]() Cytat:
![]() Hania zdrówka życzę.Współczuję ci, bo to naprawdę nieprzyjemne |
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Gosia
Cytat:
. Pierwsze co robię po wyturlaniu się z łózka to idę do kuchni- pijąc pod drodze wodę mineralną - nastawić wodę na kawę i wyjąć produkty śniadaniowe z lodowki coby się ociepliły.Codziennie o godz. 9 jem sniadanie...a następny posilek najczęściej dopiero o godz. 19 .
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O 9 tez bym zjadła, ale jestem już w pracy i mam zachrzan. A o 6,30 rano nic nie przełknę, robi mi się niedobrze.Tylko kawa. |
|
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybym wstawała o 6:30 o 7 jadłabym śniadanie. Wstaję o 8:30 więc jem o 9
|
|
#288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najwcześniej ok.9-9.30 (wstaję ok.6.45) , a kiedyś to pierwszy posiłek jadłam ok.12-13, ale musiałam to zmienić Cytat:
|
||
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
U Was też pada śnieg?
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
No niby tak...natomiast jedzenie obiadu 2 daniowego o godz. 19 już nie do końca
![]() Ale co zrobić ..nie mam innego wyjścia.
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
dzieku Haniu za pocieszenie, chyba mi troche lepiej. "Przespalam" sie z problemem i stwierdzilam ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.Trudno najwyzej wrocimy wczesniej
|
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Nie, u nas prawie wiosna. |
|
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie doczytałam, że następny posiłek dopiero o 19 ![]() ![]() Ja kończe pracę o 17, więc obiad jem ok.18 (tylko godzinę wcześniej niż ty)W pracy nic nie jesz?Nie lubisz? |
|
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale już nie pada, a to co spadło od razu topniało.
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
L_V ja mam dokladnie to samo, jak wstaje o 6:30 to tylko jest kawa i dopiero w pracy robie sie powoli glodna i tak ok 11 moglabym cos zjesc, a niestety lunch mamy o 14 wiec chodze glodna bo nie mamy pozwolenia na jedzenie wczesniej
no a potem o 17 jem cos w domu i koniec....i to mnie chyba gubi
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mąż mi dowozi smakołyki albo z nudów ruszam dupę do sklepu. Wtedy serek wiejski albo sałatkę wsysam.Ze mną generalnie jest dziwnie . Jak przetrwam pierwszy atak głodu ok godz.13...to już mogę nie jeść do wieczora. Po prostu nie odczuwam głodu.A jak zjem coś o 13 to o 17 jestem już głodna jak wilk..słabo mi i jestem bliska omdleniu. U mnie słonce świeci
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-03-10 o 12:11 |
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam czesto tak ze w ciagu dnia zjadam tylko jeden posilek, lunch o 14 i potem juz nic tylko kawa i woda i wogole nie jestem glodna...i jak ja mam sie zdrowo odzywiac
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak zjem śniadanie to jestem głodna przez cały dzień, a jak nie zjem to przez cały dzień nie muszę nic jeść.
Buty już wybrałam, ale teraz mam problem z weselem... Eleganckie czy wiejskie? Buuuuu, chcę na oba
|
|
|
|
#300 |
|
Zadomowienie
|
Kotku nie ma co sie zamartwiac na zapas
![]() Haniu takie wlasnie nalesniki robilam Tztowi na urodziny w zastpestwie torta czy ciasta :d Wczesniej to jadlam takie chyba z pol roku temu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

, ale ja jako weteranka jednego i drugiego stwierdzam, że jednak MŻ samo daje efekty natomiast WR bez diety efektów nie daje, no chyba że po pół roku ale kto ma tyle cierpliwości
Także ja teraz nacisk kładę na MŻ i poźniej WR 

, jak go nie kijem to pałką, dopadnę ten cholerny tłuszcz 

wiec moze troszke z Wami popisze
mnie ucho boli 

. Ale już nie pada, a to co spadło od razu topniało.