|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Cytat:
widziałam już tę zabawę, była baaardzo fajna, tylko trzeba kupić odpowiednie skarpetki, żeby dobrze na głowę wchodziły, bo z tego co pamiętam u nas kobitki nie miały problemu z założeniem ich na głowę facetom ![]() baja_86 śliczne te zaproszenia, ale musisz popracować trochę nad kokardką...Co to za czcionka ta z przodu? Świetna, można ją gdzieś za darmo dorwać? Czy trzeba kupić? ![]() agus87 odważna ta twoja sukienka, ale fajna podoba mi się Maggie1983 zaproszenia, winietki i zawieszki extra...ja też mam zamiar robić sama to wszystko, jak narazie jestem na etapie gromadzenia materiałów...Jak powstanie prototyp to się pochwalę Edytowane przez monarika Czas edycji: 2009-03-10 o 09:49 |
|
|
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!
w niedzielę byliśmy na skupieniu (było baaardzo sympatycznie), a dziś byliśmy w USC. |
|
|
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak wogole zapomnialam wam powiedziec, ze przyszly mi wczoraj te dwie ksiazki "jak zostac idealna tesciowa" nie pytajcie o tresc, bo nie mam czasu ich przejrzec myslalam nawet, zeby sama to zaspiewac dla nich, ale pewnie bym sie poryczala patrzac na mamcie
|
|
|
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
Witam was kochane, dawno nie pisałam ale podczytuje
Nie moge znaleźc tez żadnej piosenki na pierwszy taniec bardzo mi sie podoba piosenka Paullio której pisałyście słowa piekne, ale jak dla nas za wolna do tańca. Szukam czegoś polskiego, bardziej żywego, do tańca, wprawdzie nauk tańca żadnych nie braliśmy ale tańczymy dośc dobrze więc nie chciała bym jakiegoś "przytulańca" no i tu pojawia sie problem jak już jest jakaś bardziej rytmiczna piosenka to tekst taki sobie....niepasujący za bardzo Przeszukuje wątki i nic odpowiedniego nie moge znależć... Znacie może jakąs taką piosenke?I co do dedykacji dla rodziców tez jestem w kropce... nie wiemy co im dac.. ani jaką piosenke wybrac ja niechce żadnej bardzo wzruszającej typu cudownych rodziców mam - bo to juz troche przereklamowane i bedzie jeden wielki płacz....ehhhhhhhh.....
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-03-10 o 10:48 |
|
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4926 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. "Z kims takim jak Ty" Kindla 2. "Zawsze bede kochał Cię" T.Grelewicz 3. "Przetańczyć z tobą chcę całą noc" Anna Jantar 4. "Wymyśliłam cię" Irena Jarocka 5. "Moja miłość największa" - M. Bajor 6. "Wielka miłość" S. Krajewski 7. "Prócz ciebie nic" Kayah i Kiliyański 8. "Bo Jestes Ty" Krzysztof Krawczyk 9. "Wszystkie Chwile" Magma 10. "Niebieska Piosenka" Grzegorz Tomczak 11. "Weselne Preludium" Krzysztof Krawczyk 12. "Zabiore Cie Wlasnie tam" Kancelaria 13. "Zakochani" Natalia Kukulska 14. "Za jeden uśmiech Twój" Sumptuastic 15. Joanna Zagdańska - Rękawiczki 16. Z.Sośnicka & Z.Wodecki - Z Toba chce ogladac swiat 17. Universe "W perły zmienić deszcz" 18. Najpiekniejsza - S.Krajewski 19. Własnie Ty - Daro Znalazłam jakieś takie propozycje piosenek na pierwszy taniec... Przesłuchaj może akurat coś Ci się spodoba... A z takich skoczniejszych to może Skaldowie "Ktoś mnie pokochał"?? My mamy K. Kiljańskiego "Podaruj mi"
|
|
|
|
|
#4927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma z tylu az tak plecow wycietych, a biust nie jest mocno wyeksponowany, nie mam duzego przymierze kiedys jeszcze przed weselem to wam zrobie fotke jak na mnie lezy
|
|
|
|
|
#4928 | |||
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Właśnie nadrobiłam zaległości, byliśmy w weekend w Niemczech na targach, przeziębiłam się i teraz siedzę w domu. Wchodzę sobie na wizaż a tu wszystko fioletowe myślałam w pierwszej chwili że gdzieś zabłądziłam![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() http://allegro.pl/item570309702_gem_...u_a4_fvat.html Śliczna, a możesz wkleić fotkę na sobie?
|
|
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
19 DAro bardzo mi sie podoba ale nie do tańczenia - będziemy ja mieli na płycie ... Musze szukac dalej... |
|
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na srodę za tydzień musze miec do przymiarki biustonosz. my (na 99 %) bedziemy mieć "tylko Ty, tylko ja" k. krawczyka. bo , patrząc na nasze doświadczenia i problemy, z którymi musielismy sobie radzić, to piosenka o nas. ja jak to zobaczyłam, to myslałam, że to jakaś inna strona. nie podoba mi się - tak... kanciasto. :/ |
|
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Długo mnie nie było .Co się stało w wizażem ??? SUPER WYGLĄDA |
|
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
coś mi się przypomniało!
![]() Pani w USC zaczęła zadawać pytanie: "nazwisko jakie...", a ja nie pomyślałam i jakoś tak mechanicznie podałam swoje nazwisko. a Pani dokończyła: ..."będzie pani nosić po ślubie...". i dopiero wtedy dotarło do mnie o cxym było pytanie i podałam nazwisko TŻ. no i... zdałam sobie sprawę, że "-ówną" będę jeszcze tylko niecałe trzy miesiące.
Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2009-03-10 o 11:38 |
|
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, marzy mi się slubna sesja taka w klimacie barowo-knajpianym? Macie gdzieś może w zanadrzu jakies przykłady?
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam na zajęcia chociaż wcale mie sie dziś nie chce! papa
Jesli chodzi o piosenke to czekam z niecerpliwościa na nowa płyte Piaska, może będzie coś fajnego, jak nie do tanczenia to chociaz na płytkę, bardzo mi sie podobała melodia nowego singla Piaska i Krajewskiego. Miłego Dnia Kochane PM |
|
|
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4938 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo rano wyruszamy w podroż poślubną Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny o co chodzi z tym skupieniem? Nie spotkałam się z czymś takim. |
|||
|
|
|
#4939 |
|
Zadomowienie
|
agnes208 instrukcja tego splotu koralikowego dla Ciebie
![]()
|
|
#4940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4941 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a dziś rano zmarła moja ciocia
|
|
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspolczuje kochana, a bliska to byla rodzina dla Was?wiem co czujesz, ja w sobote bylam na pogrzebie mojej cioci - miala byc na weselu i nawet juz jej ta sama kosmetyczke co sobie zaklepalam, bo ona zawsze na wesele sie malowala u kosmetyczki. zmarla w czwartek, a w poniedz przed jej smiercia chcialam isc ich prosic na wesele, ale TZ byl zmeczony po pracy wiec odpuscilismy. Miala zaledwie 47 lat teraz wogole nie wiemy, jak sie zachowac w stosunku do wujka na wesele prosic to chyba nawet nie wypada, a na sam slub tez dziwnie wiem tylko tyle, ze i tak narazie damy im sie uspokoic i poczekamy do wielkanocy i zobaczymy .....
|
|
|
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
justyna poszukaj zdjęc ze ślubu kodeiny ona ma kilk afotek w knajpie.
oraz tutaj np.: http://www.grupaefekt.yoyo.pl/plenerinny.html tu barowe jest tylko jedno w galeri: sluby/galeria/plener: www.zbigniewkruk.com Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-03-10 o 12:21 |
|
|
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4949 |
|
Rozeznanie
|
Maggie1983 siostra cioteczna mojego taty... ale od malego mialam z nia bardzo dobry kontakt
2 lata temu miala udar móżdzku, spralizowalo ją cześciowo i od tamtej pory zaczęły sie problemy ze zdrowiem, kilka dni temu trafila do szpitala z bardzo napuchnietym brzuchem, nie wiedzieli co jej jest, chcieli jej zrobic operacje ale moglaby jej nie przezyc, a dzis nad ranem zaczela sie coraz gorzej czuc, wzieli ja na inna sale i po 5 minutach zmarla
|
|
|
|
#4950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja miałam gdzieś bransoletkę czarno zieloną zrobioną w ten sposób ale nie mogę jej znaleźć![]() Lustereczko współczuję
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

widziałam już tę zabawę, była baaardzo fajna, tylko trzeba kupić odpowiednie skarpetki, żeby dobrze na głowę wchodziły, bo z tego co pamiętam u nas kobitki nie miały problemu z założeniem ich na głowę facetom 

nie pytajcie o tresc, bo nie mam czasu ich przejrzec
myslalam nawet, zeby sama to zaspiewac dla nich, ale pewnie bym sie poryczala patrzac na mamcie

bardzo mi sie podoba piosenka Paullio której pisałyście słowa piekne, ale jak dla nas za wolna do tańca. Szukam czegoś polskiego, bardziej żywego, do tańca, wprawdzie nauk tańca żadnych nie braliśmy ale tańczymy dośc dobrze więc nie chciała bym jakiegoś "przytulańca" no i tu pojawia sie problem jak już jest jakaś bardziej rytmiczna piosenka to tekst taki sobie....niepasujący za bardzo

myślałam w pierwszej chwili że gdzieś zabłądziłam

teraz wogole nie wiemy, jak sie zachowac w stosunku do wujka